Skrbi, da Opera VPN ne deluje? Preizkusite enostavne rešitve [FIXED]

[ware_item id=33][/ware_item]

Nazadnje posodobljeno 15. septembra 2019


Ugotovitve avtorja: Na splošno je njegov počasnejši VPN v uporabi, poleg tega pa bo ponudil samo proxy predor za vaš brskalni promet, zelo priporočam uporabo pravi VPN, kot je Nord

Prva stvar, ki ji je treba biti jasen, preden gremo dalje, je bil Opera prvi brskalnik, ki je uvedel vgrajeno funkcijo VPN. ampak svoje dejansko ni VPN. Predvidevamo, da VPN omogoča šifriranje podatkov za celotno internetno povezavo. zato je namen uporabe povezave VPN samo z brskanjem uničiti anonimnost.

Pogoste težave z brskalnikom Opera so:

 • To ni pravi VPN.
 • ne more izbrati želene lokacije.
 • frustrirajoča hitrost brskanja.
 • povezava ni uspela in ne deluje.
 • NE ubija stikalo, da bi preprečili puščanje DNS.
 • Prav tako bo uhajal pravi IP.

Po mojem mnenju so namizni odjemalci VPN najboljša rešitev VPN, če iščete boljšo zasebnost in varnost z odličnim šifriranjem podatkov.

Najbolje je, da uporabite razširitev brskalnika NordVPN s katerim koli brskalnikom, ki ga želite dobiti tako za namizne odjemalce kot za razširitev brskalnika.

Opera VPN je v zadnjem času pridobil SurfEasy VPN, ki ga je Opera prevzela leta 2017, pozneje pa Symantec, podjetje za kibernetsko varnost. Trenutno Opera VPN upravlja SurfEasy kot storitev z belo oznako.

Vendar pa na mnogih forumih obstajajo povečane iskalne poizvedbe, če operacijski sistem VPN ne deluje. Prikazana je "VPN začasno ni na voljo" ali pa stikalo VPN samo še vedno prikazuje sporočilo o povezavi ....

5 preprostih korakov za popravilo Opera VPN

Na srečo je res enostavno odpraviti težavo Opera VPN, ki ne deluje. Tu je nekaj hitrih popravkov.

1 - Večkrat vklopite in izklopite VPN

Ko operacijski VPN traja dolgo in še naprej prikazuje povezovalni signal, izklopite VPN in nato ponovno vklopljen. Do preklopa gumba VPN je mogoče dostopati prek možnosti VPN na vrhu brskalnika na desni strani URL-vrstice.

To je začasen popravek in morda boste morali zagnati isto funkcijo, ko zaprete brskalnik Opera.

2 - Izbrišite predpomnilnik brskalnika

Če izbrišete predpomnilnik brskalnika, lahko brskalnik olajšate hitreje, saj lahko razreši težavo Opera VPN.

Če želite počistiti predpomnilnik brskalnika Opera, pritisnite bližnjico Ctrl + Shift + Del. V odprtem oknu Očisti podatke brskanja izberite vsa polja, še posebej potrdite, da označite možnost Predpomnjene slike in datoteke. V spustnem meniju nad možnostmi izberite možnost "začetek časa".

Na koncu pritisnite gumb »zbriši podatke brskanja« in znova zaženite brskalnik.

3 - Izklopite razširitve Opera

Poskusite lahko tudi izklopiti razširitve Opera in se prepričati, da to ni težava. Izklop razširitev Opera;

 • Pritisnite gumb menija na vrhu Opere
 • Če želite odpreti zavihek razširitve, pritisnite razširitve > Razširitve in izberite možnost Omogočeno na možnostih, ki so prikazane na levi strani okna.
 • Zdaj kliknite gumb Onemogočeno za vse naštete zavihke.

4 - Posodobite brskalnik Opera

Večino časa brskalnik ne deluje pravilno, če ga že dolgo niste posodabljali. Običajno brskalnik deluje počasi, v primeru Opere pa posodobitev lahko vpliva tudi na uspešnost Opera VPN. Če želite preveriti nedavne posodobitve, lahko sledite tem korakom;

 • V zgornjem levem kotu brskalnika Opera kliknite gumb menija.
 • Pritisnite možnost O operaciji in prikazalo se vam bo okno za posodobitev.

Brskalnik bo samodejno preveril nove posodobitve in naložil razpoložljive posodobitve. Na koncu kliknite gumb »Ponovno zaženite zdaj«, tako da se brskalnik Opera ponovno zažene.

5 - Izklopite protivirusno programsko opremo drugega proizvajalca

Če imate nameščeno katero koli protivirusno programsko opremo drugih proizvajalcev, je morda to težava, da Opera VPN ne deluje. Protivirusne programske opreme ni treba odstraniti; vse, kar potrebujete, je, da le izklopite antivirus, medtem ko potrebujete povezavo Opera VPN.

Protivirusno programsko opremo je mogoče izklopiti z desnim klikom na ikono sistemske vrstice in s klikom na možnost izklopa. V nekaterih primerih morate odpreti okna programske opreme, da onemogočite nekatere protivirusne pripomočke.

Zaključne besede

Učinkovitost Opera VPN hvali večina uporabnikov; vendar je podjetje aprila aprila napovedalo ukinitev VPN-ja za uporabnike aplikacij Android in iOS. Zato se mnogi uporabniki interneta trudijo za nadomestno brezplačno storitev VPN, ki jo je vredno prenesti. Vendar mnogi ne želijo tvegati brezplačnih VPN-jev, tudi za njih obstajajo ugledni poceni VPN-ji.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me