Snabbast gratis VPN för krypterad anslutning med hög hastighet

[ware_item id=33][/ware_item]

En VPN: s grundläggande koncept är att tillhandahålla anonymitet och datasäkerhet till användarna, men det snabbaste gratis VPN är det som gör en internetanvändare upphetsad. De flesta av individerna vill bara kringgå webbplatsbegränsningar och undvika chansen att spåras eller fångas av ISP: er, statliga myndigheter och andra tredje parter.


De som är villiga att få en lovande och helt skyddad VPN-tjänst väljer vanligtvis en betald VPN-tjänst men de håller också den effektiva hastigheten vid sina mest föredragna prioriteringar.

Detta beror på att varje aktivitet du utför medan du är online kan vara extremt irriterande om du står inför hastighetsgasreglage. Dessa hastighetsproblem kan dock också riskera din integritet genom dataläckage när VPN-anslutningen avbryts.

Varför människor söker efter en snabbast gratis VPN

Internetanvändare är idag riktigt frustrerade på grund av oerhört ökade blockadier för innehållstillträde, oavsett i vilket land du bor. Detta är anledningen till att de flesta av dem inte lägger vikt vid integriteten utan att det finns ett gratis VPN-innehåll.

Många människor, speciellt de som är nya i VPN-konceptet, tror att de först bör pröva en gratis tjänst eftersom de har oro över sina pengar. Dessutom är funktionerna som avblockering av innehåll, IP-dölja och ånga utan investeringar en stor attraktion för många.

Streamers brukar inte bry sig om sekretess, deras verkliga behov är anonymitet och hastighet. VPN saknar vanligtvis hastigheten och problemet blir mer intensivt när du använder gratis VPN-tjänster; den tunga strömningen behöver emellertid extra hastighet för att fungera smidigt. Det är därför det är riktigt svårt att hitta ett gratis VPN med lämplig hastighetsprestanda. Å andra sidan flödar en populär internetanvändning som har integritets- och anonymitetsbehov.

Med strömning finns det större risker att få upphovsrättsmeddelanden. Därför använder människor VPN för att dölja identitet medan de delar och laddar ner torrentfiler.

Men tyvärr gör VPN-anslutningen torrenting långsam eftersom det är en tung databehandlingsprocedur. Om vi ​​pratar om de gratis VPN: erna är det nästan omöjligt att hitta ett gratis VPN som är helt effektivt med torrent.

Är en gratis VPN-tjänst kostnadsfri i verkliga eller verkar bara vara?

Människor tycker vanligtvis att den kostnadsfria VPN-förlängningen de använder är ovärderlig och de funktioner de tillhandahåller är utan några avsikter bakom det. Men de tar ut dig genom alternativa metoder när du inte får vinst i form av pengar.

Kommentar från diskussionen Är Hola VPN-förlängning värt att ladda ner?.

Tyvärr innehåller nästan alla gratis VPN-tillägg som finns tillgängliga online vissa säkerhetsbrister som en användare upplever omedelbart efter anslutningen eller någon gång senare. Därför måste de flesta drabbas av effektivitetsbrister som resulterar i frustration. Vi har dock listat några av de mest adresserade klagomålen från gratis VPN-användare.

 • Vag politik: Många gratis VPN-tjänster har en oklar policy angående kunddata eller webbläsaraktiviteter. Men faktiskt samlar de in data eller spårar användare utan deras kunskap.
 • Datagränser: När du ansluter till ett gratis VPN begränsar de dig oftast till en viss datagräns när du når det.
 • Hastighet fördröjer: En gratis VPN minskar mestadels systemets internethastighet jämfört med den ursprungliga.
 • Begränsade serverplatser: Du måste ha sett premiumtjänsterna av nästan varje gratis VPN-förlängning. Så de håller mycket begränsade och färre mängder servrar för de gratis tjänstanvändarna.

Men från alla dessa säkerhetsbrister och ineffektiviteter är de flesta bara oroliga för hastighetsrelaterade problem.

Men varför är snabbast gratis VPN det största berörda?

Detta beror på att när en VPN har extremt långsam och trög hastighet möter användarna olika säkerhetsproblem och webbläsarsvårigheter.

De mest irriterande problemen som VPN-anslutningen innehåller hastighetsbrister är;

 • Risk för dataförlust ökar när anslutningen är inaktiverad på grund av hastighetsfördröjningar och systemhängning. När VPN slutar fungera exponeras användardata för en utomstående tills VPN återupptar sin anslutning.
 • Lång nedladdning kan vara ett bra krångel med långsam VPN-tjänster, särskilt när man hanterar tunga saker.
 • Strömmande frustrationer är det mest irriterande problemet när du inte äger en snabb VPN-tjänst. Det är det mest utsatta problemet eftersom användare alltid surfar på innehåll och strömmar. Långa laddningsfilmer och det fastna spelet är en irriterande situation för användarna.

Ett VPN måste väljas med omsorg och efter att ha granskat deras prestanda. Att läsa användarupplevelser eller detaljerade artiklar kan vara till hjälp i detta avseende.

Därför har vi också testat några av de gratis VPN-tjänsterna bland vilka de snabbaste gratis VPN-leverantörerna bara är några.

Snabbaste gratis VPN-tjänster

Vi har testat några av de populära VPN-tilläggena för att extrahera de som är jämförelsevis de snabbaste gratis VPN-tjänsterna. En internetanvändare kan också följa denna enkla testmetodik.

Först bör du testa din grundläggande internethastighet (den hastighet som din Internetleverantör tillhandahåller) med hjälp av hastighetsprovningsverktygen som testmy.net eller speedtest.net.

För att testa ett specifikt VPN måste du dock aktivera anslutningen på din enhet och sedan testa din hastighet. Om det erhållna resultatet är samma eller nästan lika med din grundläggande internethastighet än din VPN-tjänst bromsar inte internethastigheten.

5 snabbaste gratis VPN som är mycket betrodda

Därför är alla dessa snabbaste VPN-tjänster vi diskuterar här de som har visat lika eller nästan samma hastighet efter anslutningen.

# 1 - TunnelBear VPN

tunnelbear-alternativ

Betydande funktioner

 • Lätt att använda
 • Ge anslutning till fem samtidiga enheter
 • 500 MB gratis data varje månad

Tunnelbear VPN med alla fantastiska funktioner håller också surfhastigheten till en tillräcklig nivå utan att bromsa din grundläggande ISP-hastighet. Det är därför vi har betraktat det som vår högsta prioritet för snabbast gratis VPN.

De påstår sig ha en noll loggningspolicy som är bra om det kommer med en gratis VPN. Detta beror på att de flesta gratis VPN: er är involverade i användardata läckage utan att de informeras. TunnelBear ger tillgång till alla de olika platserna också för en person som använder sin gratisversion. Därför är det möjligt att avblockera det mesta av innehållet utan krångel med hastighetsfördröjning.

Nackdelar du kan uppleva

 • Avancerade funktioner finns med premiumversion
 • Avsluten användning
 • P2P-fildelning och torrenting är inte tillgängligt

# 2 - CyberGhost VPN

Snabbast gratis VPN för krypterad anslutning med hög hastighet

Betydande funktioner

 • Effektiv hastighet
 • Internet kill switch
 • Obegränsad bandbredd

CyberGhost VPN har mer än 850 servrar i nästan 30 länder inklusive USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Australien, Kanada, Japan, Singapore och Mexiko. Den här funktionen gör det möjligt att öka den bland de snabbaste gratis VPN-tjänsterna med stora blockeringsalternativ.

Du kan enkelt få den som en gratis VPN-förlängning för din enhet genom att ladda ner den från Google Play Store eller direkt från webbplatsen.

CyberGhost ger dig 256-bitars AES-kryptering som är samma som den ger premiumanvändarna. Till skillnad från de flesta gratis VPN-tjänster har den emellertid en obegränsad bandbredd vilket innebär att du kan strömma onlineinnehåll utan snabba frustrationer och användningsblockader.

Men gratisversionen kan innehålla påträngande annonser som kan skapa irritation vid webbsökning.

Nackdelar du kan uppleva

 • Begränsade serverplatser för gratis VPN-användare
 • Pop-up-annonser

# 3 - Windscribe VPN

Windscribe-VPN-review

Betydande funktioner

 • 10 GB data
 • Lätt att använda
 • 11 serverplatser med gratisversion

Windscribe VPN är också en topppresterande tjänst för våra hastighetstester och av den anledningen har vi betraktat det som de snabbaste gratis VPN-tjänsterna.

Du kan njuta av snabb strömning och surfning med en tillräcklig datagräns på 10 GB. Dessa uppgifter kan öka till 15 GB med en tweet.

Du kan ladda ner Windscribe VPN till nästan alla enheter med olika plattformar inklusive Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox och Opera. En pro-version krävs dock för Linux och Android.

Nackdelar du kan uppleva

 • Samtidigt kan du bara aktivera en anslutning
 • Avsluten användning

# 4 - SurfEasy VPN

Snabbast gratis VPN för krypterad anslutning med hög hastighet

Betydande funktioner

 • Lätt att setup
 • Olika servrar
 • Tillfredsställande kundservice

SurfEasy VPN har många funktioner tillsammans med en tjänst som har presterat bra i vår hastighetstest. Därför har vi samlat upp detta VPN i listan över snabbaste gratis VPN-leverantörer.

Det ger användarna 500 MB dataöverföring tillsammans med en möjlighet att höja denna gräns genom att rekommendera SurfEasy VPN till dina vänner och familj. Den har en enkelt anslutande VPN-tjänst, såväl som apparna är också enkla att använda.

En tillräcklig mängd server med SurfEasy-gratis VPN förbättrar chansen att avblockera och ger dig mer strömning och bläddringsinnehåll.

Nackdelar du kan uppleva

 • Har några anslutningsloggar
 • 2 GB gräns för startplan

# 5 - Hotspot Shield VPN

Snabbast gratis VPN för krypterad anslutning med hög hastighet

Betydande funktioner

 • Olika serverplatser
 • Obegränsad bandbredd
 • Wi-Fi-säkerhet

HotSpot Shield VPN är också bland rekommendationerna för snabbaste gratis VPN-tjänster som ger användarna en anständig surfhastighet längs några märkbara funktioner. Med detta VPN kräver du bara ett enda klick för att aktivera och inaktivera anslutningen.

Men krångel med begränsningar av bandbredd försvinner när du använder Hotspot-skölden. Så den unblocking-upplevelsen kan bli mycket bättre med snabb hastighet och obegränsad bandbredd. Men medan du använder denna gratis VPN-tjänst kan du möta påträngande annonser. Dessutom är dess plats i USA lite berört för integritetsförespråkare.

Nackdelar du kan uppleva

 • Baserat i USA
 • Visa annonser medan du surfar

Varför gratis VPN är främst avskräckta

Gratis VPN-tjänster får vanligtvis en snabb popularitet på grund av deras kostnadsfria tjänster. De flesta känner emellertid inte till att användarna som väljer dessa leverantörer tar upp många problem strax efter några dagars övervägande.

Praktiskt taget borde detta vara en vanlig fråga om hur dessa tjänster får vinst om de inte tar ut pengar?

Nästan varje VPN har problem som en popup-annons som kan vara ett resultat av att tredje part spårar din webbläsarhistorik eller kan ha din internetpreferens. De fria VPN-leverantörerna har också en oklar sekretesspolicy och många av dem läcker användardata utan att erkänna dem.

Därför måste du komma ihåg att en gratis VPN inte kunde tillgodose dig alla avancerade funktioner tillsammans med effektiv integritet. För att få sådan integritet, adekvat hastighet, effektiva funktioner och ett helt paket måste du välja en ansedd och komplett VPN-tjänst som är värt att investera. VPN: er som NordVPN och PureVPN är emellertid tillgängliga till otroligt låga priser med nästan $ 3 per månad som är överkomligt för varje person.