Snelste gratis VPN voor gecodeerde verbinding met hoge snelheid

[ware_item id=33][/ware_item]

Het basisconcept van een VPN is het bieden van anonimiteit en gegevensbeveiliging aan de gebruikers, maar de snelste gratis VPN is iets dat een internetgebruiker enthousiast maakt. De meeste personen willen gewoon websitebeperkingen omzeilen en de kans vermijden om te worden gevolgd of betrapt door ISP's, overheidsinstellingen en andere derde partijen.


Degenen die bereid zijn om een ​​veelbelovende en volledig beschermde VPN-service te krijgen, kiezen meestal voor een betaalde VPN-service, maar ze houden ook de efficiënte snelheid op hun meest gewenste prioriteiten.

Dit komt omdat elke activiteit die u uitvoert terwijl u online bent, extreem vervelend kan zijn als u te maken krijgt met snelheidscontroles. Deze snelheidsproblemen kunnen echter ook uw privacy in gevaar brengen door gegevenslekkage wanneer de VPN-verbinding wordt onderbroken.

Waarom mensen op zoek zijn naar een snelste gratis VPN

Internetgebruikers zijn tegenwoordig erg gefrustreerd door enorm toegenomen blokkades voor toegang tot content, ongeacht in welk land u woont. Dit is de reden waarom de meeste van hen geen belang hechten aan de privacy die een gratis VPN bevat.

Veel mensen, vooral degenen die nieuw zijn in het VPN-concept, denken dat ze eerst een gratis service moeten proberen, omdat ze zich zorgen maken over hun geldverlies. Ook zijn de functies zoals inhoud deblokkeren, IP-obscureren en stomen zonder investering een grote aantrekkingskracht voor velen.

Streamers geven meestal niet om privacy, hun echte behoefte is anonimiteit en snelheid. VPN's vertragen meestal de snelheid en het probleem wordt intenser tijdens het gebruik van gratis VPN-services; de zware streaming heeft echter extra snelheden nodig om soepel te werken. Daarom is het heel moeilijk om een ​​gratis VPN te vinden met de juiste snelheidsprestaties. Aan de andere kant is torrenting een populair internetgebruik dat privacy en anonimiteit nodig heeft.

Met torrenting zijn er grotere risico's van het ontvangen van auteursrechtmeldingen. Daarom gebruiken mensen VPN om identiteit te verbergen terwijl ze torrent-bestanden delen en downloaden.

Maar helaas maakt de VPN-verbinding torrenting traag omdat het een zware gegevensverwerkingsprocedure is. Als we het hebben over de gratis VPN's, is het bijna onmogelijk om een ​​gratis VPN te vinden die volledig efficiënt is met torrenting.

Is een gratis VPN-service in het echt of lijkt gewoon te zijn?

Mensen denken meestal dat de gratis VPN-extensie die ze gebruiken van onschatbare waarde is en dat de functies die ze bieden geen intenties hebben. Ze brengen u echter via alternatieve methoden in rekening wanneer u geen winst maakt in termen van geld.

Reactie van discussie Is de Hola VPN-extensie het downloaden waard?.

Helaas bevatten bijna alle gratis VPN-uitbreidingen die online beschikbaar zijn enkele beveiligingsproblemen die een gebruiker onmiddellijk na de verbinding of enige tijd later ervaart. Daarom hebben de meeste mensen te kampen met een gebrek aan efficiëntie dat tot frustratie leidt. We hebben echter enkele van de meest geadresseerde klachten van de gratis VPN-gebruikers vermeld.

 • Vaag beleid: Veel gratis VPN-services hanteren een onduidelijk beleid met betrekking tot de klantgegevens of online browse-activiteiten. Maar eigenlijk verzamelen ze gegevens of volgen ze gebruikers zonder hun medeweten.
 • Gegevenslimieten: Wanneer u verbinding maakt met een gratis VPN, beperken ze u meestal bij een bepaalde gegevenslimiet wanneer u deze bereikt.
 • Snelheid vertraagt: Een gratis VPN verlaagt meestal de internetsnelheid van het systeem in vergelijking met de originele.
 • Beperkte serverlocaties: Je moet de premium-serviceaanbiedingen van bijna elke gratis VPN-extensie hebben gezien. Ze houden dus zeer beperkte en minder servers voor de gebruikers van de gratis service.

Vanwege al deze beveiligingsgebreken en inefficiënties maken de meeste mensen zich echter alleen zorgen over de snelheidsproblemen.

Maar waarom is de snelste gratis VPN het grootste probleem??

Dit komt omdat wanneer een VPN een extreem trage en trage snelheid heeft, de gebruiker verschillende beveiligingsproblemen en browsemoeilijkheden ondervindt.

De meest irritante problemen waarmee VPN-verbinding snelheidsproblemen bevat, zijn;

 • Risico op gegevensverlies neemt toe wanneer de verbinding wordt uitgeschakeld vanwege vertragingen in de snelheid en systeemvergrendeling. Wanneer VPN stopt met werken, worden de gebruikersgegevens blootgesteld aan een buitenstaander totdat de VPN opnieuw verbinding heeft.
 • Traag downloaden kan een groot gedoe zijn met trage VPN-services, vooral bij het omgaan met zware dingen.
 • Streaming frustraties zijn het meest irritante probleem wanneer u geen snelle VPN-service bezit. Het is het meest geconfronteerd probleem omdat gebruikers altijd door content bladeren en dingen streamen. Lang laden van video's en het vastzittende spel is een vervelende situatie voor de gebruikers.

Een VPN moet met zorg worden geselecteerd en na beoordeling van hun prestaties. Het lezen van gebruikerservaringen of gedetailleerde artikelen kan hierbij helpen.

Daarom hebben we ook enkele gratis VPN-services getest, waaronder de snelste gratis VPN-providers.

Snelste gratis VPN-services

We hebben enkele van de populaire VPN-extensies getest om degene te vinden die vergelijkbaar de snelste gratis VPN-services zijn. Een internetgebruiker zou deze eenvoudige testmethode ook zelf kunnen volgen.

Eerst moet u uw standaard internetsnelheid (de snelheid die door uw ISP wordt geleverd) testen via de snelheidstesttools zoals testmy.net of speedtest.net.

Als u echter een specifieke VPN wilt testen, moet u de verbinding op uw apparaat inschakelen en vervolgens uw snelheid testen. Als het verkregen resultaat hetzelfde is of bijna gelijk is aan uw standaard internetsnelheid, vertraagt ​​uw VPN-service de internetsnelheid niet.

5 Snelste gratis VPN die zeer vertrouwd is

Daarom zijn al deze snelste VPN-services die we hier bespreken, degenen die na verbinding dezelfde of bijna dezelfde snelheid hebben getoond.

# 1 - TunnelBear VPN

alternatieven voor tunnelbaren

Aanzienlijke functies

 • Makkelijk te gebruiken
 • Zorg voor verbinding met 5 gelijktijdige apparaten
 • Elke maand 500 MB gratis gegevens

Tunnelbear VPN met alle fantastische functies houdt ook de browsersnelheid op een adequaat niveau zonder uw standaard ISP-snelheid te vertragen. Daarom hebben we het als onze topprioriteit beschouwd voor de snelste gratis VPN.

Ze beweren een nulregistratiebeleid te hebben, wat geweldig is als het wordt geleverd met een gratis VPN. Dit komt omdat de meeste gratis VPN's betrokken zijn bij het lekken van gebruikersgegevens zonder dat ze worden geïnformeerd. TunnelBear biedt toegang tot alle severs-locaties ook aan een persoon die de gratis versie gebruikt. Daarom is het mogelijk om het grootste deel van de inhoud te deblokkeren zonder gedoe met vertragingen.

Nadelen die je zou kunnen ervaren

 • Geavanceerde functies zijn beschikbaar met premium-versie
 • Afgedekt gebruik
 • P2P-bestandsdeling en torrenting niet beschikbaar

# 2 - CyberGhost VPN

Snelste gratis VPN voor gecodeerde verbinding met hoge snelheid

Aanzienlijke functies

 • Efficiënte snelheid
 • Internet kill-schakelaar
 • Onbeperkte Bandbreedte

CyberGhost VPN heeft meer dan 850 servers in bijna 30 landen, waaronder de VS, het VK, Duitsland, Frankrijk, Australië, Canada, Japan, Singapore en Mexico. Deze functie is bedoeld om het een van de snelste gratis VPN-services te maken met uitgebreide deblokkeeropties.

U kunt het gemakkelijk krijgen als een gratis VPN-extensie voor uw apparaat door het te downloaden van Google play store of rechtstreeks van de website.

CyberGhost biedt u 256-bit AES-codering die hetzelfde is als aan de premium gebruikers. In tegenstelling tot de meeste gratis VPN-services heeft het echter een onbeperkte bandbreedte, wat betekent dat u online inhoud kunt streamen zonder snelheidsfrustraties en gebruiksblokkades.

Maar de gratis versie kan opdringerige advertenties bevatten die tijdens het online browsen ergernis kunnen veroorzaken.

Nadelen die je zou kunnen ervaren

 • Beperkte serverlocaties voor gratis VPN-gebruikers
 • Pop-upadvertenties

# 3 - Windscribe VPN

Windscribe-VPN-review

Aanzienlijke functies

 • 10 GB gegevens
 • Makkelijk te gebruiken
 • 11 serverlocaties met gratis versie

Windscribe VPN is ook een best presterende service voor onze snelheidstests en daarom hebben we het beschouwd als een van de snelste gratis VPN-services.

U kunt genieten van snel streamen en browsen met een adequate gegevenslimiet van 10 GB. Deze gegevens kunnen oplopen tot 15 GB met een tweet van jou.

Je kunt Windscribe VPN downloaden naar bijna alle apparaten met verschillende platforms, waaronder Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox en Opera. Er is echter een pro-versie vereist voor Linux en Android.

Nadelen die je zou kunnen ervaren

 • U kunt tegelijkertijd slechts één verbinding inschakelen
 • Afgedekt gebruik

# 4 - SurfEasy VPN

Snelste gratis VPN voor gecodeerde verbinding met hoge snelheid

Aanzienlijke functies

 • Easy-to-setup
 • Verschillende servers
 • Bevredigende klantenservice

SurfEasy VPN heeft veel functies, samen met een service die goed heeft gepresteerd in onze snelheidstests. Daarom hebben we deze VPN afgerond in de lijst met snelste gratis VPN-providers.

Het biedt de gebruikers 500 MB aan gegevensoverdracht, samen met een mogelijkheid om deze limiet te verhogen door SurfEasy VPN aan te bevelen aan vrienden en familie. Het heeft een eenvoudig verbindende VPN-service en de apps zijn ook gemakkelijk te gebruiken.

Een voldoende hoeveelheid server met SurfEasy gratis VPN vergroot de kans op deblokkering en biedt u meer streaming- en browse-inhoud.

Nadelen die je zou kunnen ervaren

 • Heb wat verbindingslogboeken
 • 2 GB limiet op startersplan

# 5 - Hotspot Shield VPN

Snelste gratis VPN voor gecodeerde verbinding met hoge snelheid

Aanzienlijke functies

 • Verschillende serverlocaties
 • Onbeperkte Bandbreedte
 • Wi-Fi beveiliging

HotSpot Shield VPN is ook een van de aanbevelingen voor de snelste gratis VPN-services die de gebruikers een behoorlijke browsersnelheid bieden langs enkele merkbare functies. Met deze VPN hebt u slechts één klik nodig om de verbinding in en uit te schakelen.

Het gedoe met bandbreedtebeperkingen verdwijnt echter wanneer u Hotspot-schild gebruikt. Dus de deblokkeerervaring kan veel beter worden met hoge snelheid en onbeperkte bandbreedte. Maar terwijl u deze gratis VPN-service gebruikt, kunt u opdringerige advertenties tegenkomen. Ook is de locatie in de VS een beetje zorgwekkend voor privacyverdedigers.

Nadelen die je zou kunnen ervaren

 • Gevestigd in de VS.
 • Advertenties weergeven tijdens het browsen

Waarom gratis VPN's meestal worden ontmoedigd

Gratis VPN-services worden meestal snel populair vanwege hun kosteloze services. De meeste mensen zijn zich echter niet bewust van het feit dat de gebruikers die voor deze providers kiezen, al na enkele dagen van overweging veel problemen oplossen.

Praktisch zou dit een veel voorkomende vraag moeten zijn hoe deze diensten winst behalen als ze geen geld vragen?

Bijna elke VPN heeft problemen zoals een pop-upadvertentie die het gevolg kan zijn van het bijhouden van uw online browsegeschiedenis door derden of kan worden voorzien van uw internetvoorkeur. De gratis VPN-providers hebben ook een onduidelijk privacybeleid en velen van hen lekken gebruikersgegevens zonder ze te erkennen.

Daarom moet u onthouden dat een gratis VPN u niet alle geavanceerde functies kan bieden, samen met efficiënte privacy. Om dergelijke privacy, voldoende snelheid, efficiënte functies en een heel pakket te krijgen, moet u een gerenommeerde en complete VPN-service selecteren die het waard is om te investeren. VPN's zoals NordVPN en PureVPN zijn echter beschikbaar tegen ongelooflijk lage prijzen met bijna $ 3 per maand die betaalbaar is voor elke persoon.