Tiada Log VPN Dan Dasar-Dasar Log Nol mereka Reveled 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Terakhir dikemaskini 14 Julai 2019


Dengan penyebaran teknologi yang pantas, privasi dan keselamatan internet semakin banyak diturunkan dari kotak. Oleh sebab itu, VPN adalah alat keselamatan penting jika anda ingin privasi lengkap dan integral. Oleh itu, anda tidak akan menyelesaikan mana-mana VPN untuk memastikan anda selamat dan terjamin, tetapi anda juga memerlukan VPN log tidak terbaik.

Sekiranya aktiviti anda dicat, ada kemungkinan bahawa apa sahaja yang anda muat turun, muat naik atau kongsi dapat dikesan kembali kepada anda. Maksudnya, jika anda seorang aktivis sosial atau politik, seorang wartawan penyiasat, penggodam, atau orang yang menyedari privasi, anda dengan mudah boleh didapati secara fizikal, dan semua aktiviti dalam talian anda boleh dikaitkan dengan anda oleh log anda.

Untuk berbilion-bilion pengguna VPN, privasi adalah yang paling dinanti-nantikan sebagai ciri-ciri VPN, jika bukan kelebihan yang paling bernilai dari semua. Butiran yang direkodkan mengenai pengguna dan aktiviti mereka oleh pembekal perkhidmatan VPN adalah kebimbangan kritikal. Walau bagaimanapun, tidak semua VPN sama dalam hal ini.

Kebanyakan semua VPN menyusun beberapa dasar yang 'kami tidak menyimpan log' 'di laman web mereka. Walau bagaimanapun, realitinya ialah beberapa dasar pemberi perkhidmatan mengenai penyimpanan log boleh berbeza secara meluas. Anda juga boleh membaca tentang kepentingan tidak ada VPN log dan bagaimana negara-negara yang berbeza berurusan dengannya menatal ke bahagian bawah artikel.

Tidak syak lagi, mencari VPN yang menyediakan tahap kesamaan tanpa nama dalam talian dan privasi adalah tugas yang sangat rumit dan rumit.

Tiada Dasar Log dalam Penyedia VPN Terbaik

Berikut adalah sepuluh cadangan terbaik kami untuk VPN yang menyedari privasi yang menyokong dasar log tanpa mereka dengan kebenaran yang paling dipercayai setakat yang kami bimbang.

Dasar Pembalakan ExpressVPN Dijelaskan

dasar log expressvpn

Ia adalah salah satu yang terbaik tanpa log VPN. ExpressVPN tidak mengubah kelajuan internet. Ini adalah perkara yang baik mengenai privasi. Fungsi ExpressVPN dari British Virgin Islands dan dasar privasinya adalah yang terkuat di seluruh dunia. Dasar privasi am dan komprehensif ExpressVPN menyatakan bahawa ExpressVPN tidak tertakluk kepada sebarang undang-undang pengekalan data. Selain itu, arahan wahyu dari luar negara mesti membenarkan dan diluluskan dari Mahkamah Tinggi Pulau British. Ia dinyatakan dalam dasar privasi bahawa ExpressVPN bukan perkhidmatan VPN log.

Satu kes berlaku di Turki 2017 mengikut mana jawatan media sosial dan e-mel penting dihapuskan oleh pelayan ExpressVPN. Tetapi sejak pembekal tidak mengingati sejarah penyemakan imbas, data trafik, alamat IP, atau pertanyaan DNS, mereka tidak berkuasa untuk memberikan sebarang butiran pengguna.

Dasar ExpressVPN yang tegas dan tegas tiada log telah lulus ujian kehidupan sebenar dan bukti untuk menjadi setia kepada semua janji-janjinya.

Dasar Log NordVPN

nordvpn-log-policy

NordVPN yang beroperasi dari Panama adalah bukti dasar privasi maksimum dan ketat yang anda boleh dapatkan kecuali dalam VPN. Pembekal VPN sombong membuat pendiriannya pada pembalakan yang dikenal pasti kepada semua yang bersedia untuk mengetahui. Bagi banyak pengguna VPN privasi yang sedar, ia tidak lain hanyalah seperti cradlesong yang akan menyanyi anda untuk melayari mana-mana laman web dengan keyakinan penuh dan ketenangan.

Tetapi, laman web mengumpul akaun pengguna dan maklumat pembayaran. Pengguna tidak perlu bimbang mengenainya kerana data tidak mengenakan sebarang kebimbangan privasi. Jika pengguna tidak akan memberikan maklumat ini, NordVPN akan membenarkan pembayaran rahsia dengan menerima cryptocurrency. Lebih-lebih lagi, untuk dioptimumkan pelayan yang membolehkan akses tanpa kerumitan dan streaming ke pelbagai tapak torrent.

NordVPN memastikan dasar log tidak ketat untuk pengguna mereka. Dalam erti kata lain, ini bermakna semua aktiviti sama ada direkodkan atau disimpan, dipantau, atau dikemukakan kepada pihak ketiga. Dasar privasi mereka menyatakan:

Dasar log akses Internet Persendirian (PIA)

privasi internet akses-log-peribadi

Walaupun kantor pusatnya hadir di Amerika Syarikat, PIA adalah salah satu yang paling selamat dan tidak ada VPN log sebagai privasi. Rekodnya sangat sempurna dan rapi seperti sekarang kerana tidak ada pembalakan dan privasi yang bersangkutan.

Mengikuti saman FBI pada 2016, pihak berkuasa undang-undang tidak sabar-sabar untuk mendapatkan data pengguna dan maklumat untuk membantu dalam sebarang siasatan dalam penipuan yang mungkin. Pertubuhan keluarga PIA, The London Trust Media Inc., dengan murah hati memberitahu FBI tentang keupayaan mereka untuk menyediakan data yang dicari-cari, karena ia tidak mencatat sebarang aktivitas pengguna.

Kemudian pada tahun yang sama, Rusia juga meluluskan undang-undang yang menyinggung perasaan, yang secara signifikan mempengaruhi privasi data. Sebagai hasilnya, dan dalam demonstrasi janji mereka untuk melindungi pengguna dari sebarang pengawasan atau kawalan, PIA dengan serta-merta mematikan semua pelayan Rusia. Ia sememangnya merupakan satu kejayaan di antara para pengguna dan bukti kepada pendirian pembekal mengenai betapa ia tidak mengambil dasar pembalakan mereka.

Walaupun PIA mengumpul beberapa jenis maklumat pengguna, mereka tidak menyimpan log seperti yang disebut dalam polisi mereka.

Dasar Log CyberGhost

cyberghost-log-policy

CyberGhost adalah VPN log tanpa kerumitan. Ia amat sesuai untuk pemula atau technophobes yang tidak mahu mengacaukan sebarang tetapan atau gangguan. CyberGhost sangat sesuai untuk pengguna yang lebih peduli tentang privasi Internet sebenar daripada mereka tentang teknikalnya.

Ia adalah VPN berasaskan Romania dengan dasar log tidak ketat. Pembekal tidak mengumpul atau memeriksa sebarang data trafik.

Ia hanya menyimpan butiran pengebilan yang merangkumi alamat IP tetapi untuk tujuan anti-penipuan. Maklumat tersebut disimpan dalam simpanan dalam tetapan yang tidak dikenali, dan ia tidak boleh dikaitkan dengan sebarang aktiviti pengguna. Lebih-lebih lagi, CyberGhost memegang pelayan mereka yang didagangkan oleh orang ramai, yang mereka uruskan di lokasi, ciri yang dikenali pengguna sebagai '' no-spy-servers ''. Ia menjamin bahawa tiada akses pelayan yang diberikan kepada mana-mana pihak ketiga. Oleh itu, meningkatkan keselamatan dan mengurangkan risiko yang timbul kerana akses pihak ketiga.

Dasar Log VPN Persendirian

privatevpn-log-policy

PrivateVPN berpusat di Sweden dan merupakan salah satu yang terbaik tanpa log VPN. Dasar privasi yang ketat PrivateVPN juga menyatakan bahawa '' mereka tidak mengumpul atau mencatat lalu lintas atau penggunaan perkhidmatannya ''. Dengan kata lain, mereka tidak berkongsi maklumat pengguna dengan pihak berkuasa yang berkenaan walaupun mereka terpaksa berbuat demikian.

VPN Swasta menyediakan perkhidmatannya di lebih daripada 52 negara. Ciri kritikal ini tidak ada VPN log termasuk firewall yang mempunyai suis bunuh dan per-app untuk mengamankan pengguna pada semua fasad. Pengguna juga mempunyai perlindungan kebocoran DNS terbina dalam dan IPv4 / IPv6.

Selain itu, VPN log tidak mempunyai jabatan khidmat pelanggan yang ketara yang akan agak memasang VPN untuk kebanyakan teknophobes. Ia membolehkan sehingga enam peranti untuk disambung serta-merta dan sebagai ciri tambahan HTTPS, proksi SOCKS5, dan juga penghantaran port.

IPVanish VPN Dasar Log

dasar log-ipvanish

IPVanish adalah VPN log yang paling terkenal tanpa keseimbangan kuasa dan pembentangan yang sempurna tanpa menjejaskan privasi dan keselamatan.

Sama ada anda ingin mengkonfigurasi VPN kuat atau kuat ini pada peranti mudah alih atau desktop, ia memberikan perlindungan yang besar.

Mereka yang mengagumkan dan layak tiada dasar pembalakan menjadikan mereka berbeza dari VPN yang lain. Pengguna yang sangat dikonfigurasikan semula jadi penuh dengan ciri dan juga mempunyai kaedah untuk technophobes yang tidak akan huru-hara dengan tetapan profesional.

Prestasi pantas IPVanish cepat dan juga perisian pengguna yang boleh dikonfigurasi menetapkan semuanya di atas dari pesaing lain.

Dasar Log Berlindung

Dasar-dasar log-tulis

Apabila ia menjadi masalah privasi internet, pengguna ingin menjadi tanpa nama yang mungkin. The Windscribe VPN melakukan tugas ini dengan lebih berkesan. Ia adalah VPN dengan dasar privasi yang jelas. Ia tidak menyimpan log pengguna VPN, alamat IP mereka, atau sebarang tempoh bersejarah.

The Windscribe VPN tidak menyimpan rekod log atau log apa-apa aktiviti pengguna. Tiada log VPN apabila mengekalkan sebarang data yang ia catat faktor kecil seperti nama pengguna VPN Buka, yang mana pelayan VPN disambung, tempoh sambungan, dan jumlah data yang dipindahkan. Selepas menyimpan sedikit maklumat ini, ia akan tamat tempoh dan juga dibuangkan dalam masa tiga minit.

VPN adalah VPN serba guna yang membenarkan pengguna menyambung ke peranti tanpa had. Selain itu, ia tidak menjejaskan prestasi. Biasanya, platform pengguna adalah mudah dan ringkas untuk digunakan untuk memenuhi keperluan dan keperluan maksimum anda.

ProtonVPN Dasar LOG

ProtonVPN-log-policy

ProtonVPN dicipta oleh pengasas ProtonMail, salah satu penyedia perkhidmatan terbesar di dunia perkhidmatan e-mel yang disulitkan. Ia juga berpusat di Switzerland dan paling terkenal tanpa VPN log.

ProtonVPN hanya mengekalkan cap waktu log masuk, ditindih selepas kemasukan log masuk yang baru berlaku. Oleh itu, log trafik dan IP biasanya tidak wujud. Oleh kerana Switzerland tidak terikat kepada peraturan AS atau EU; para pelanggan boleh riang bahawa privasi dan keselamatan mereka adalah keutamaan utama untuk ProtonVPN.

Bagaimanapun, Switzerland dalam beberapa tahun kebelakangan ini telah meluluskan beberapa garis panduan pengawasan yang buruk dan tidak mencukupi yang memaksa ISP dan telekomunikasi utama mengekalkan metadata selama setahun. Tetapi pemilik ProtonVPN menjelaskan dengan kenyataan rasmi bahawa pengecualian mereka dari senarai menyebut bahawa mereka tidak dikenali sebagai organisasi telekom yang penting.

Dasar LOG AirVPN

AirVPN-log-policy

AirVPN adalah Itali yang tidak menggunakan VPN log. Ia diketahui kerana tidak menyimpan apa-apa log pengguna dan dengan itu memberikan mereka privasi web sepenuhnya.

Ia menggunakan protokol OpenVPN untuk membentuk sambungan antara komputer dan pelayan mereka. OpenVPN juga dikenali sebagai salah satu penyelesaian yang paling dipercayai dan selamat untuk menyulitkan terowong.

AirVPN membiarkan anda mengesan lalu lintas, trafik perkongsian fail, dan semua jenis lalu lintas yang lain. Dalam VPN ini tidak ada batasan dan batasan sama sekali. Lebih-lebih lagi, untuk mengesahkan nama tidak dikenali itu, mereka juga mengambil pembayaran di Bitcoin dan juga mata wang kriptografi lain oleh pembayaran Duit syiling.

Dasar LOGNA VPNArea

Dasar log VPNArea

Fungsi VPNArea di bawah pemerintahan Bulgaria. Ia telah beroperasi sejak 2012. Ia menyediakan IP yang dikongsi dan tidak menyimpan log untuk menjamin privasi pengguna mereka.

Satu akaun VPNArea, pengguna boleh menyambung kepada hampir enam peranti. Mereka juga menyediakan jalur lebar tanpa had dan juga mempunyai suis bunuh untuk mengelakkan kebocoran IP sekiranya sambungan VPN jatuh.

Apakah Keperluan '' Tiada Log VPN ''?

Umumnya, VPN tidak log bermakna bahawa rangkaian VPN tidak dapat mengumpul atau merakam sebarang maklumat yang menghantar melalui sistem. VPN ini tidak menyimpan maklumat tentang data pengguna seperti sejarah penyemakan imbas, muat naik, dan muat turun, dan butiran carian. Oleh itu, privasi dan rahsia dalam talian pengguna dilindungi dan dilindungi daripada semua orang walaupun dari penyedia VPN.

Peraturan Pembalakan VPN di Amerika Syarikat:

Amerika Syarikat tidak mengenakan undang-undang pengekalan data mandatori kepada pengguna. Tetapi jika mana-mana penyedia VPN atau organisasi telekomunikasi menyimpan data pengguna itu, pihak berkuasa undang-undang boleh meminta untuk mendapatkan maklumat seperti Akta Komunikasi Disimpan (SCA).

Lebih-lebih lagi, sekiranya pihak berkuasa cuba mengenali mana-mana pengguna tertentu, maka mereka boleh meminta mana-mana penyedia perkhidmatan VPN untuk menyimpan log orang tertentu itu. Ia juga termasuk aktiviti dalam talian dan maklumat kewangan mereka dalam tempoh 90 hari.

Penyedia dan penyumberan VPN AS:

Beberapa penyedia VPN di AS menyimpan log untuk mematuhi permintaan dari pelbagai agensi penguatkuasaan undang-undang. Ia adalah kerana mereka tidak mampu melawan pergaduhan undang-undang yang mahal dan memakan masa. Untuk mengenali individu yang bertanggungjawab dan memberi maklumat yang diperlukan oleh pihak berkuasa, membolehkan VPN untuk mengelakkan tanggungjawab kerana pertimbangan akan berpindah kepada pengguna.

Lebih-lebih lagi, penyedia VPN juga menghadapi isu-isu yang teruk akibat perubahan yang sudah lama berubah kepada badan perundangan. Sekiranya pembekal perkhidmatan beroperasi mengikut undang-undang semasa, ia masih dalam bahaya pendakwaan.

Agensi AS terkenal dengan pelayan yang menyelinap dan menjalankan pengawasan. Akibatnya, beberapa penyedia VPN di AS berhasrat untuk kekal di sebelah kanan pihak berkuasa. Untuk mencapai ini, mereka menyimpan log. Lebih-lebih lagi, mereka berminat untuk bekerjasama apabila mereka menerima rayuan hak cipta dari pelbagai penguatkuasaan undang-undang bersama penguatkuasaan hak cipta

Penyedia VPN AS yang Tidak Simpan Log:

VPN di Amerika Syarikat tidak memerlukan menyimpan rekod oleh undang-undang. Tetapi masih boleh dicapai untuk mencari syarikat yang dapat memberikan pilihan yang sangat baik untuk beberapa pengguna yang berhati-hati dengan privasi. Kaedah IP berkongsi adalah satu lagi langkah yang akan membantu melindungi privasi pengguna. Ia adalah kerana hampir mustahil untuk mengenali mana-mana individu yang berasaskan aktiviti mereka. Penyedia VPN seperti Internet Access Persendirian (PIA) menyokong dasar privasi yang tidak menyimpan aktiviti log.

PIA bersama-sama dengan beberapa pembekal VPN lain yang tidak berpangkalan di Amerika Syarikat mencadangkan pelanggan mereka hanya menggunakan pelayan di lokasi tertentu untuk P2P. Umumnya, Amerika Syarikat adalah salah satu kawasan yang tidak sesuai digunakan untuk trafik P2P yang selamat. Terdapat beberapa syarikat VPN yang setia membantu anda dalam melindungi data anda. Mereka tertakluk kepada tekanan yang menyusahkan yang menjadikan mereka sukar untuk memastikan privasi dalam pelayan Amerika Syarikat.

Hampir setiap VPN akan menjamin bahawa VPN tidak dikenali dan tidak menyimpan sebarang log sama sekali. Tetapi anda harus tahu penyedia VPN mana yang benar dengan kata-kata mereka. Semua orang wajar menggunakan VPN yang bersifat peribadi dan selamat. Kami berharap artikel ini berguna kepada anda.