TunnelBear áttekintés – Biztonságos az TunnelBear? És alternatívák

[ware_item id=33][/ware_item]

Frissítve 2019. május 20-án


Számos új VPN szolgáltatás létezik a piacon, vagy ingyenes. De sajnálatos módon nagyon kevés olyan hatékony, hogy megfelelő védelmet biztosítson Önnek. Ilyen név az TunnelBear VPN.

A Tunnebear VPN számos lehetőséget kínál, például a blokkolt webhelyek feloldását. Szintén streaming és letöltés tartalom és még sok más. De mit akar a felhasználó mindazon dolgok elvégzése közben? Az elsődleges prioritás a biztonság, és ezért vagyunk itt TunnelBear alternatívas.

Néhány olyan VPN, amelyet sok internetes felhasználó használ, szintén lehet sebezhető anélkül, hogy az emberek tudnának róluk.

Műszaki adatok ebben az alagút-értékelésben

A római Sapienza Egyetem és a londoni Queen Mary Egyetem kutatói 2015-ben publikáltak egy tanulmányt, amely bemutatja 14 VPN-ben nincs biztonság, beleértve az Tunnelbear-t is. Ezek felfedhetik a felhasználók teljes böngészési előzményeit akár az “IPv6 forgalom szivárgás”, akár a “DNS eltérítés” révén, de az Tunnelbear mindkettővel megtalálható.

Ennek ellenére az TunnelBear ellenőrizte a 2016-ban ismét felfedezett sebezhetőségeket, és azt állította, hogy 2017-ben később kijavítja őket. De a legtöbb felhasználó nem akarja vállalni a kockázatot az ilyen feltárt sebezhetőségek után, különösen akkor, ha vannak potenciális és aktív VPN-szolgáltatók.

A Tunnelbear megfelel-e a célnak??

Az egyetlen célja, hogy a felhasználók óvatosan választanak maguknak a VPN-ket, az online adatvédelem. Ha nem védett a böngészés és a blokkolás feloldása közben, mint a hackerek, akkor a kormányhivatalok és az internetszolgáltatók könnyen követhetnek téged. Ezért minden más előny árnyékolt, ha nem kap névtelenséget és adatvédelmet. Itt az TunnelBear kockázatos és sebezhető.

Annak érdekében, hogy felkínáljuk a VPN-kérdezőket a megfelelő VPN-szolgáltató megtalálásához, magukhoz rendeztük a legjobb TunnelBear alternatívákat..

A különbség a fizetett között & Ingyenes verziók:

Az TunnelBear egy virtuális magánhálózat, amely mindkettőt kínál fizetett és ingyenes szolgáltatás, amelyet 2011-ben alapítottak és Kanadában székhellyel rendelkeztek. Azonban ez év elején, március 8-án, az TunnelBear VPN-re vonatkozó jelentős bejelentés kimondja, hogy a McAfee víruskereső cég megszerzi a VPN-t. McAfee szerint tervezik az TunnelBear technológiájának integrálását VPN-termékükbe, a Safe Connect-be.

Most az TunnelBear VPN szolgáltatás valószínűleg az Egyesült Államok törvényeit követi, ám a VPN csapata márkanév alatt folytatja az TunnelBear termékek kidolgozását..

A két szolgáltató motiválja az együttműködést és a felhasználók számára az online biztonság legjobb megoldásainak biztosítását.

A TunnelBear VPN ingyenes, valamint fizetett szolgáltatásokat is kínál, amelyek közül az ingyenes verzió véleményem szerint kiváló. Ennek ellenére az TunnelBear fizetős szolgáltatásával nem sok minden található meg. Mindkét verzió ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, csak az ingyenes 500 GB-os adatkorlátozás.

Összesen 20 országban vannak az TunnelBear szerverek. Ezenkívül öt eszközt egyszerre csatlakoztathat egy fiókhoz. Támogatja az összes népszerű platformot, beleértve a Windows, Mac, Android és iOS rendszereket, valamint kiterjesztéseket kínál a Chrome és az Opera számára..

A VPN szolgáltatás sebességű teljesítménye nem olyan jó, mint ahogy a Windows alkalmazásban is voltak hibák. A Tunnelbear weboldal informatív, és a szolgáltatás rendkívül egyszerűen használható, ám nincs élő chat támogatás. Az e-mail válasz 6-7 órán belül megérkezett, a válasz hasznos volt és jól kidolgozott.

Felhasználói visszajelzések a Redditről & Twitter

A közösségi média platformjai mind a tapasztalatok megosztásának, mind a javaslatok megszerzésének alapvető forrásává válnak. Emellett bármely termék kiválasztásakor az emberek bíznak a már ezt használó felhasználók tapasztalataiban és véleményében.

Hasonlóképpen, a VPN-ügyfelek vagy az emberek szeretnének VPN-t kapniuk, az ilyen áttekintéseknek segíteniük kell a döntéshozatalban. Ez azonban növelheti a VPN-kel kapcsolatos ismereteiket is.

#TunnelBear nemcsak elvette a pénzem, és nem nyújtott támogatást, amikor a termék nem működik most, még a problémát sem tudom jelenteni

- Andrew (@ andy5stevenson1) 2017. június 5

Minden VPN szolgáltatás alapvető tényezője az ügyfélszolgálat, amely csalódást okozhat a felhasználó számára, ha hibája van. Ez az, amiben a felhasználó panaszkodik az Tunnelbear miatt, aki esetleg nem kapott választ a megoldandó problémára.

Nagyon rossz tapasztalat az TunnelBear-ről a vpnreviews alapján

Egy Redditor megosztotta az TunnelBear VPN-vel kapcsolatos részletes tapasztalatait, különféle kérdéseket érintve, valamint a VPN szolgáltatótól kapott csalódást okozó választ. Komment a megbeszélésből. Igazán rossz tapasztalat az TunnelBear-szel.

TunnelBear adattitkosítás:

Az TunnelBear két titkosítási protokollt kínál, amelyek az OpenVPN és az IPSec / IKEv2. A Windows, Mac OSX és Android felhasználók használhatják az OpenVPN protokollt. Az iOS ügyfeleknek azonban lehetősége van a 2. réteg alagút protokolljára (L2TP) / Internet Protocol Security (IPsec) vagy az Internet Key Exchange 2. verziójára (IKEv2). Ezért bárki, aki hajlandó megszerezni az OpenVPN-t iOS-en, harmadik fél csatlakozási szoftverét használja.

Az iOS 8 és a régebbi verziók kivételével az összes platform képes 256 bites AES titkosítást használni az SHA256 hitelesítéssel együtt. Az iOS 8 verziója az AES 128 bites titkosítását tartalmazza az SHA-1 hitelesítésével.

A jobb biztonság és a magánélet hitelesítése érdekében az TunnelBear VPN elvégezte a harmadik fél által végzett ellenőrzést. Ez az ellenőrzés pozitív állításokat eredményez a szolgáltató magánéletével kapcsolatban, és másodszor megismétli a TunnelBear VPN által tett biztonsági ígéreteket..

A VigilantBear (kill switch) mellett az TunnelBear nemrégiben kiadott két béta javítást az IP szivárgás problémáinak megoldására. Ezek a kiegészítések segíthetnek megakadályozni az IPv6 és az IP szivárgásokat abban az esetben, ha a VPN-kapcsolat leáll.

TunnelBear áttekintés - Biztonságos az TunnelBear? És alternatívák

Válthat a béta verzióra, ha erre van szükség. Ellenkező esetben továbbra is ragaszkodjon a kill kapcsolóhoz.

TunnelBear alternatívák: A biztonsági aggályok elkerülése

Itt vannak a legfontosabb ajánlott lehetőségek az TunnelBear helyett.

# 1 - UltraSurf

Az UltraSurf egy ingyenes VPN-proxy, amely lehetővé teszi az internetkorlátozások megkerülését a megfelelő adatvédelem mellett. Intelligens választás lehet az TunnelBear alternatívái számára, mivel az identitást elhomályosítja, és törli a böngészési előzményeket, hogy megvédje az adatokat a snoopers-től és a trackerektől..

A Google internetes áruházában az 5-ből 5,6-ig 4,6-os besorolást kapott, amely a világ minden tájáról jó értékelést mutat. Az UltraSurf VPN sok megbízhatóságot adott a VPN kérdezőinek, természetes csatlakozási folyamat nélkül, regisztráció nélkül és bejelentkezési csalások nélkül.

Ezzel az ingyenes VPN-vel feloldhatja a népszerű webhelyek és tartalmak blokkolását anélkül, hogy szembe kellene néznie a sávszélesség korlátozásával. Kiadtak egy béta verziót Android-ügyfeleik számára, akik számára könnyű feladat lesz csatlakozni a Wifi, 4G, 3G és az összes mobilszolgáltatóhoz..

Előnyök Hátrányok
Az oldal teljesítésének átlagos sebessége A felhasználók panaszai hirtelen leválasztása
Jó teljesítményű Android verzió Bizonyos idővel a hatékonyság csökken
Blokkolja a hirdetéseket
Gyors csatlakoztathatóság

C

# 2 - Spotflux Lite

A Spotflux Lite hatékony megoldás lehet az alagút nélküli alternatívák számára, mivel a Chrome webáruházban több mint 30 800 felhasználót szereztek, akik az 5-ös besorolást végezték el. A felhasználók ilyen válaszának elérése olyan funkció, amely tükrözi a kielégítő teljesítményt, amelyet a őket.

A Spotflux VPN egy ingyenes szolgáltatás, amely a felhasználók számára az összes ingyenes VPN szolgáltatás közül rendkívüli funkciókat kínál. Megfelelő védelmet nyújt az általános online fenyegetések, például az adatkövetés vagy a számítógépes támadások ellen. A Spotflux segítségével elkerülheti a tolakodó hirdetéseket, a nyomkövető sütiket és egy olyan dolgot, amely veszélyezteti az Ön személyes adatait.

Ugyanakkor utazás közben élvezheti a biztonságos internetet, mivel ez a VPN még akkor is biztosítja a kapcsolatot, ha nyilvános Wi-Fi-hez csatlakozik.

Előnyök

 • Hatékony a tartalom feloldása
 • A rosszindulatú programok és a vírusok vizsgálatát folytatja
 • Megtapasztalhatja hirdetés nélküli böngészést

Hátrányok

 • Átlag alatt az ügyfélszolgálat
 • Székhely az USA-ban
 • A csatlakozási naplókat vezetik

# 3 - SurfEasy

A SurfEasy ingyenes VPN szolgáltatásnak csaknem 75 000 felhasználója van, és a Google Web Store áruházban 5-ből 5-ös besorolást kapott, és ez valami meglepő. Rendkívül szokatlan dolog a teljes csillag megszerzése a felhasználóktól.

Banki szintű titkosítást biztosít a felhasználók online forgalmához, ezért potenciális biztonságot nyújt az uralkodó fenyegetések ellen. Alapértelmezésként OpenVPN protokollt kaphat a Mac, Windows és Android rendszereken.

Az egyik legfontosabb ok, amelyre a felhasználók jól reagálnak, kiváló ügyfélszolgálat, amely révén a felhasználói kérdés rövid és hatékonyan gondoskodik. Ezenkívül segíti a tűzfalak és az online korlátozások megkerülését a különféle kiszolgálóhelyekkel, amelyek az online böngészést valóban hatékonnyá teszik.

Előnyök

 • Kielégítő sebesség
 • Könnyű hozzáférés
 • Jól teljesítő ügyfélszolgálat

Hátrányok

 • Van néhány kapcsolódási naplója

# 4 - Hotspot pajzs

A Hotspot pajzs rendkívül népszerű VPN-kiterjesztés, mivel a Chrome több mint 1 653 300 felhasználót szerez, több mint 500 millió letöltéssel a világ minden tájáról. Ez lehet a legjobb az alagút-hordozható alternatívák közül, amelyet az egyén választhat.

A Hotspot pajzs rendkívül egyszerűen engedélyezhető és egyetlen kattintással csatlakoztatható. Az általa nyújtott szolgáltatások azonban számos olyan újonnan előidézett funkcióval rendelkeznek, mint például a hirdetések blokkolása, a Tracker blokkolása, a cookie blokkolása és a rosszindulatú programok védelme..

Azt állítják, hogy szinte minden olyan szolgáltatással ellátják ingyenes szolgáltatásaikat, amelyeket a prémium verzió biztosít. A Hotspot Shield névtelen marad, miközben feloldja a sávszélesség-korlátozások bosszantása nélkül. A Hotspot pajzs képes védeni a nem védett webhelyeket, és megfelelő sebességgel képes megkerülni a korlátozásokat.

Előnyök

 • Korlátlan sávszélesség
 • Wi-Fi biztonság
 • Különböző kiszolgálóhelyek

Hátrányok

 • Székhely az USA-ban
 • Hirdetések megjelenítése a felhasználói böngészőkben

# 5 - Zenmate VPN

Egy másik népszerű VPN kiterjesztés a Zenmate VPN, amely intelligens választás lehet az Tunnelbear alternatívákkal szemben. A Chrome webáruházban ezt a VPN-t mutató értékelések szerint a kiterjesztés 5-ből 4 csillaggal rendelkezik. Nem csak, hogy a Zenmate felhasználói lakossága óriási, azaz csaknem 5146 000 ember van az egész világon.

Az ilyen szintű bizalmat a Zenmate VPN-en annak a hatékony és hosszú szolgáltatáslistanek köszönhetõen fejlesztették ki, amelyet ez a VPN kínál.

A legszembetűnőbb tulajdonság az, hogy számtalan kiszolgáló országú, 30 ország van. Ezért rendkívül könnyű a webhelyek feloldása azáltal, hogy átvált ezeknek a szervereknek, ha az egyik nem működik.

A Zenmate VPN-hez való csatlakozás után tapasztalható sebesség szintén megfelelő, és nem mutat jelentős visszaesést.

Előnyök:

 • Majdnem 30 szerverhely
 • Nincs DNS-szivárgás
 • Blokkolja a rosszindulatú programokat

Hátrányok:

 • Gyenge teljesítményű ügyfélszolgálat
 • Lassú kapcsolat az alkalmazásokkal

A TunnelBearről leggyakrabban feltett kérdések

Itt vannak a leggyakrabban feltett kérdések az Tunnelbear szolgáltatásokról, protokollokról és titkosításról.

Az TunnelBear teljesen ingyenes?

Az ingyenes VPN-szolgáltatások listáin könnyen megtalálhatja az TunnelBear valamelyikét a lista felett. Nem kétséges, hogy ennek a VPN-szolgáltatónak a fizetett verzió és az ingyenes verzió jellemzői nagyon kevésbé változnak. A szabad terv adatkorlátozása azonban mindössze 500 MB, ami nem teszi lehetővé a video streaming sebességének és minőségének tökéletes ellenőrzését.

De jó dolog az, hogy minden szerverhez hozzáférhet, kivéve az ausztrál szervert, amely éppen jelen van a prémium verzióban. Ezenkívül az IntelliBear utóbbi bevezetése nem része az ingyenes verziónak.

Bemutatjuk az „IntelliBear" egy okosabb Medve, amely átjárhatja egyes webhelyeket, mások pedig nem! #vpn #privacy https://t.co/ZGx1qXkbOm

- TunnelBear (@theTunnelBear), 2014. március 5

Szerencsére növelheti az ingyenes verzió adatainak korlátját 1 GB-ra, ha támogató tweetet küld nekik.

Másrészt még két tervük van, amelyeket fizetnek. Az havi terv havi 9,99 dollár, amelyért az összes szolgáltatást korlátlan adatokkal együtt megkapja. A másik fizetett terv az 12 hónap (1 év) amelyek havi 58% -os óriási árengedményt nyújtanak. Ebben a tervben összesen 49,88 USD összeget kell fizetnie, ami havi 4,16 USD-t tesz ki.

Az tunnelBear biztonságos a használatra?

Véleményem szerint a VPN-szolgáltató biztonsága két alapvető dologtól függ: a szolgáltatás adatvédelmi politikája és a titkosítási szint. A naplózási politikát részletesen, később a cikkben tárgyalom. A TunnelBear VPN azonban egyértelműen kijelenti a naplózási tilalmakról szóló feltételeket vagy az adatvédelmi irányelveket..

Az TunnelBear VPN biztonsági perspektívája kissé függ a helyétől és az interneten érvényes előírásoktól is. Mint korábban már említettük, az TunnelBear VPN kanadai szolgáltató, és ennek megfelelően felügyelete alatt állhat. A kanadai kormány olyan törvényeket hajt végre, mint például a C-51, amelyek bizonyos szigorú rendeleteket tartalmaznak. Ezenkívül Kanada része az öt szemmegfigyelésnek, amely alapján megoszthatták a polgárok adatait más tagállamokkal.

Szintén fontos megjegyezni, hogy az TunnelBear VPN világossá tette, hogy a felhasználónak mindig el kell fogadnia országa és a szolgáltató országának törvényeit..

A TunnelBear jó?

Az TunnelBear figyelemre méltó és néhány megkülönböztető funkcióval rendelkezik, amelyek esetében megfelelő VPN-szolgáltatásnak tekinthető.

Ennek a VPN-nek az első és legfontosabb előnye, hogy a ingyenes verzió szolgáltatási korlátozások nélkül, és ezért ötletet kaphat annak szolgáltatásairól. Lehetőség van 5 eszköz egyidejű csatlakoztatására, függetlenül attól, hogy melyiket tervezi.

A TunnelBear VPN használatának nagy előnye a második fő dolog: egyszerű használat és a weboldal szerkezet. Webhelyük szinte minden olyan információt tartalmaz, amelyre a felhasználó kereshet. A navigáció a weboldalon egyszerű, és az egyén könnyen megtalálhatja az összes információt világos utasításokkal.

A TunnelBear VPN Kínában is működik, feltéve, hogy letöltés előtt telepíti és telepíti.

Néhány megkülönböztetett és ritka VPN funkciót az TunnelBear is biztosít. Az IntelliBear (VPN alagút), a VigilantBear (a Kill Switch) és az anonim IP szolgáltatások szerepelnek szolgáltatásukban..

Az IntelliBear Ez a szolgáltatás lehetőséget ad arra, hogy elválaszthassa azokat a webhelyeket, amelyeket alagútba szeretne venni, és amelyeket nem kíván átjárni. Az VigilantBear Ez a szolgáltatás segít a VPN szivárgásában az automatikus internet-leválasztáson keresztül, ha hirtelen VPN-cseppek vannak.

Van azonban néhány hátrány a TunnelBear VPN-nél, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni.

A TunnelBear VPN nem engedélyezi özön. Ez azért van, mert; a VPN-szolgáltató felszólítja Önt a kanadai törvények betartására, és ezek technikailag korlátozzák a P2P torrentet és fájlmegosztást..

Számos VPN szolgáltatás van, amelyeket a Netflix blokkol. Ezért a legvalószínűbb és tesztelt, hogy az TunnelBear nem működik együtt A Netflix feloldása.

Tekintettel a Vevőszolgálat a TunnelBear VPN verziójában, meg kell említeni, hogy az élő csevegési támogatás nincs jelen. Az ügyfél-támogatási csoporttal való kapcsolatfelvétel egyetlen módja az e-mail, és ez azt jelenti, hogy sokáig kell várnia.

Az TunnelBear naplókat vezet-e?

Az TunnelBear adatvédelmi politikája egyértelműen kimondja: „Az TunnelBear NEM naplózza az ügyfelek tevékenységeit, amelyek kapcsolódnak a szolgáltatási időszakunkhoz. Az Ön személyes adatai kiemelkedően fontosak. ”Ennek ellenére a legtöbb VPN-szolgáltató ezt állítja. A hangsúlyt a magánélet védelmére vonatkozó politikának kell összpontosítania, amennyiben a szolgáltató rendelkezik az adatok tárolására vonatkozó záradékokkal.

Az TunnelBear VPN-nél jó az, hogy az adatvédelmi politikájában nagyon jól kidolgozza az összes felhasználási feltételt. Az TunnelBear elmagyarázza az összes elemet, amelyet meg lehet őrizni, az adatok megőrzésének okát, és hogy mi az pontosan.

A vállalat tárolja az Ön e-mail címét, keresztnevét, a felhasznált havi adatok teljes mennyiségét és az eszköz operációs rendszerének verzióját.

A TunnelBear VPN megemlíti azon adatok listáját, amelyeket nem őriznek meg. Nem gyűjtik a felhasználó valódi IP-címét, és azt, amelyet a felhasználóhoz rendeltek. Ezenkívül nem vezetnek nyilvántartást azokról a webhelyekről, amelyeket a felhasználó az internetes böngészés során látogat.

Az TunnelBear VPN adatvédelmi irányelve az egyszerűség és a érthetőség szempontjából szokatlan. Más VPN-szolgáltatókkal ellentétben az TunnelBear rövid, egyértelmű angol nyelvű adatvédelmi politikával rendelkezik, amely egyértelmű képet ad az egyes részletekről.

Megemlítik azt is, hogy a hitelkártya-vásárlás személyazonosságának nyilvánosságra hozatalát eredményezheti, mivel a személyes információkat megosztják a fizetési feldolgozóval. Ezért anonim módszert javasolnak a Bitcoin tranzakciókhoz, ahol nem tárolnak információkat. Ennek ellenére világosan kijelenti, hogy „Az TunnelBear soha nem tárolja a teljes hitelkártya számát. A fizetési információk biztonságának megőrzése érdekében minden rendelkezésre álló biztonsági és több tényezős hitelesítési intézkedést elfogadunk, amelyek ezen szolgáltatók számára elérhetők. ”

TunnelBear áttekintés - Biztonságos az TunnelBear? És alternatívák

TunnelBear - vélemények a Redditről

Számos pozitív és negatív vélemény van az TunnelBear VPN-ről a Reddit közösségi hír- és beszélgetési webhelyen. Az alábbiakban néhány kiemelkedő megjegyzés található arról, hogy az TunnelBear felhasználói gondolkodnak a szolgáltatásokról és a szolgáltatásról. Kommentáljuk a gondolatok az Tunnelbear-ról? Megbízható? Hozzászólás a beszélgetésből Gondolatok az alagútról? Megbízható??.

Ez a megjegyzés a Netflix streaming kicsit zavaró, mert nem tudtam csatlakoztatni a Netflixet az TunnelBear VPN-hez. Vannak azonban néhány megjegyzés, amelyek azt mutatják, hogy egyes szerverek feloldhatják a Netflix blokkolását. Megjegyzés a Torrenting with TunnelBear beszélgetésből.

A megjegyzéshez meg kell említenem, hogy a torrentezés- tilos az TunnelBear szolgáltatásában, és a világos válasz érdekében vegye fel a kapcsolatot a támogatási csoporttal. Továbbá van esély arra, hogy a VPN figyeli a torrent forgalmat, és ha nem blokkolja, akkor az adatait átadhatjuk a DMCA értesítésekhez.A megbeszélés megjegyzése A Tunnel Bear a legjobb frissítéseket tartalmazza. hasznos lehet..

TunnelBear áttekintés: Általános problémák, amelyekkel a legtöbb felhasználó szembesül

Az alagút feszültsége tartja fenn a leválasztást

Az TunnelBear lassú csatlakoztatása szintén fel van szerelve a lekapcsolási problémákkal. Ez kiszolgáltatottá teheti a számítógépes fenyegetések és az identitás expozíciója ellen.

Az TunnelBear gyakori lekapcsolásának oka az, hogy csak egy internetkapcsolatot használ az összes adat továbbítására a VPN-kiszolgálóra. Még akkor is, ha a Wi-Fi jel egyetlen cseppre esik, akkor az TunnelBear VPN-kapcsolat megszakad.

Lassú kapcsolat és az internet böngészése

Hozzászólás a beszélgetésből Gondolatok az alagútról? Megbízható??.

A TunnelBear VPN tesztelése előtt sokat hallgattam a későbbi sebességről és a lassú internetkapcsolatról a szolgáltatással. A szolgáltatás tesztelésekor a sebesség 50% -ra csökken, összehasonlítva a normál internetes sebességgel VPN nélkül. Ugyanakkor nem volt óriási különbség a különféle szerverek sebességében, azonban az Egyesült Királyság szerverei teljesítettek a legmegfelelőbben.

Ha összehasonlítja ezt a sebességet más VPN-ek teljesítményével, akkor valószínűleg sokkal magasabbra látja. Vannak még olcsó és jó hírű VPN, például a PIA. Vannak olyan VPN-k is, mint az ExpressVPN, amelyek minden sebességet és általános jellemzőket meghaladnak.

Érdemes használni az TunnelBear alkalmazást?

A TunnelBear ingyenes verziója jobb, mint a többi ingyenes VPN szolgáltatás. Ha azonban csak titkosítást és biztonságot akar, akkor az TunnelBear jó megoldás, de ha más tevékenységeket is szándékozik végezni, például streaming, blokkolás feloldása és torrenting, akkor ne vegye figyelembe.

Ennek oka az, hogy a P2P fájlmegosztást az TunnelBear nem támogatja, és a VPN sebessége szintén kissé elmarad.

Következtetés

Ha ismeri az összes biztonsági hibát egy szolgáltatásban, senki sem akarja ragaszkodni ahhoz, és ez lehet a TunnelBear felhasználók esetében, akik az TunnelBear alternatívákat keresik. Megbeszéljük a legjobb ingyenes VPN-alternatívákat, de fontos tisztázni, hogy egy ingyenes szolgáltató egy vagy másik módon részesül-e előnyben. Tehát légy óvatos, hogy egy ingyenes VPN veszélyeztetheti a magánéletét.

Ezért ajánlott egy valóban fizetett VPN megfontolása, de a rendszeres védelmet igénylő egyének ingyenes VPN szolgáltatásokat is igénybe vehetnek.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 + = 27

map