TunnelBear Review – Er TunnelBear Safe? Og alternativer

[ware_item id=33][/ware_item]

Oppdatert 20. MAI 2019


Det er mange VPN-tjenester som er nye i markedet eller de som er gratis. Men skuffende er svært få effektive nok til å gi deg tilstrekkelig beskyttelse. Et slikt navn er TunnelBear VPN.

Tunnebear VPN gir deg mange muligheter som å fjerne blokkering av blokkerte nettsteder. Også strømme og laste ned innhold og mye mer. Men hva en bruker vil ha mens han gjør alle disse tingene? Hovedprioriteten er sikkerhet, og det er derfor vi er her TunnelBear-alternativs.

Noen av VPN-ene som er brukt av mange internettbrukere kan også være det sårbar uten at folk vet om dem.

Tekniske forhold i denne tunnellbear gjennomgangen

Forskere fra Sapienza-universitetet i Roma og Queen Mary-universitetet i London publiserte en studie i 2015, som viser sikkerhet mangler i 14 VPN-er inkludert Tunnelbear. Disse kan avsløre hele nettleserhistorikken til brukere enten gjennom "IPv6 trafikklekkasje" eller "DNS-kapring", men Tunnelbear ble funnet hos begge.

Selv om TunnelBear har foretatt en revisjon av sårbarhetene som ble funnet igjen i 2016 og har hevdet å fikse dem senere i 2017. Men de fleste brukere vil ikke ønsker å ta risiko etter slike utsatte sårbarheter, spesielt når det er potensielle og aktive VPN-leverandører.

Møter Tunnelbear Formålet?

Det eneste formålet med brukere å velge VPN-er for seg selv er online-personvern. Hvis du er ubeskyttet mens du blar gjennom ting og blokkerer enn hackere, kan offentlige etater og Internett-leverandører lett spore deg. Derfor blir alle andre fordeler skyggelagt hvis du ikke får anonymitet og personvern. Det er her TunnelBear er risikabelt og sårbart.

For å imøtekomme VPN-questerne i å finne ut en passende VPN-leverandør for seg selv, har vi sortert ut noen av de beste TunnelBear-alternativene.

Forskjellen i Between Paid & Gratis versjoner:

TunnelBear er et virtuelt privat nettverk som tilbyr begge deler betalt og gratis tjeneste som ble grunnlagt i 2011 og var basert i Canada. Tidligere i år, 8. mars, opplyser imidlertid en betydelig kunngjøring angående TunnelBear VPN at antivirusfirmaet McAfee kjøper VPN. I følge McAfee har de planer om å integrere TunnelBears teknologi i VPN-produktet deres, Safe Connect.

Nå er TunnelBear VPN-tjenesten ansvarlig for å følge den amerikanske loven, men VPN-teamet vil fortsatt jobbe med TunnelBear-produktene under sitt merke.

De to leverandørene har et motiv for å samarbeide og å gi brukerne de beste løsningene for online sikkerhet.

TunnelBear VPN tilbyr gratis så vel som betalt tjeneste som gratisversjonen er utmerket etter min mening. Likevel er det ikke mye med den betalte tjenesten til TunnelBear. Begge versjonene har de samme funksjonene med bare databegrensningen på 500 GB gratis.

Det er totalt 20 land der TunnelBear-serverne er til stede. Du kan også koble til fem enheter samtidig med en konto. Den støtter alle de populære plattformene inkludert Windows, Mac, Android og iOS, i tillegg til at den tilbyr utvidelsene for Chrome og Opera.

Hastighetsytelsen til VPN-tjenesten er ikke så bra, så det var noen feil med Windows-appen. Tunnelbear-nettstedet er informativt, og tjenesten er usedvanlig enkel å bruke, men de har ikke live chat-støtte. E-post svaret ble mottatt i løpet av 6-7 timer, og svaret var gunstig og godt utdypet.

Tilbakemeldinger fra brukerne på Reddit & Twitter

Plattformer for sosiale medier blir en viktig kilde for begge deler, erfaringsdeling og forslag å få. Mens de velger noe av produktet, stoler folk på opplevelsene og anmeldelsene til brukerne som allerede bruker det.

Tilsvarende for VPN-kunder eller folk som ønsker å ha VPN, må slike anmeldelser være nyttige i beslutningen. Imidlertid kan det også øke kunnskapen om VPN-er.

#TunnelBear ikke bare har du tatt pengene mine og løpt uten støtte når produktet ditt ikke fungerer nå, jeg kan ikke engang rapportere problemet

- Andrew (@ andy5stevenson1) 5. juni 2017

En essensiell faktor for enhver VPN-tjeneste er kundesupporten som kan frustrere brukeren hvis den har feil. Dette er hva en bruker klager på Tunnelbear som kanskje ikke har fått svar på sitt adresserte problem.

Virkelig dårlig erfaring med TunnelBear fra vpnreviews

En Redditor har delt sin detaljerte erfaring for TunnelBear VPN som omfatter forskjellige problemer og også et skuffende svar fra VPN-leverandøren. Kommentar fra diskusjon Virkelig dårlig erfaring med TunnelBear.

TunnelBear-datakryptering:

TunnelBear gir deg to krypteringsprotokoller, som er OpenVPN og IPSec / IKEv2. Brukerne av Windows, Mac OSX og Android kan bruke OpenVPN-protokollen. Imidlertid har iOS-klientene alternativene Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) / Internet Protocol Security (IPsec) eller Internet Key Exchange versjon 2 (IKEv2). Derfor vil alle som er villige til å få OpenVPN på iOS, bruke tredjeparts tilkoblingsprogramvare.

Bortsett fra iOS 8 og eldre versjoner, har alle plattformene muligheten til å bruke 256-bit AES-kryptering sammen med SHA256-godkjenning. IOS 8-versjonen har kryptering av AES 128-bit med autentisering av SHA-1.

For å gi bedre sikkerhet og personverngodkjenning har TunnelBear VPN gjennomført tredjepartsrevisjonen. Denne tilsynet resulterer i positive påstander om leverandørenes personvern og reduserer sikkerhetsløftene som blir gitt av TunnelBear VPN.

I tillegg til VigilantBear (kill switch), har TunnelBear nylig gitt ut to Beta-fikser for å løse problemene med IP-lekkasje. Disse tilleggene kan hjelpe med å forhindre IPv6-lekkasjer og IP-lekkasjer i tilfelle VPN-forbindelsen din går ned.

TunnelBear Review - Er TunnelBear Safe? Og alternativer

Du kan bytte til beta-versjonen hvis det er behov. Ellers bør du holde deg til kill switch-funksjonen.

TunnelBear-alternativer: Unngå sikkerhetsproblemer

Her er de anbefalte alternativene i stedet for TunnelBear.

# 1 - UltraSurf

UltraSurf er en gratis VPN-proxy som lar deg omgå internettbegrensninger med passende personvern. Det kan være et intelligent valg for TunnelBear-alternativer, ettersom det gir identitetsskydd i tillegg til å fjerne nettleserhistorikken for å beskytte data fra snoopere og trackere.

Det har blitt vurdert til 4,6 av 5 i Googles nettbutikk, som viser en god anmeldelse av mennesker over hele verden. UltraSurf VPN har gitt mye pålitelighet til VPN-questerne med en naturlig tilkoblingsprosess uten registrering og ingen påloggingsfrustrasjoner.

Med denne gratis VPN-en kan du fjerne blokkering av populære nettsteder og innhold uten å møte begrensningene for ting som båndbredde. De har gitt ut en Beta-versjon for sine Android-kunder som det vil være en enkel oppgave å koble til Wifi, 4G, 3G og alle mobiloperatørene.

Pros Ulemper
Gjennomsnittlig utføringshastighet for side Plutselig koble klager fra brukere
Bra ytelse Android-versjon Med viss tid reduseres effektiviteten
Blokkerer annonser
Rask tilkobling

C

# 2 - Spotflux Lite

Spotflux Lite kan være et effektivt alternativ for tunnelbear-alternativer, siden det har fått mer enn 30 800 brukere på Chrome nettbutikk som har rangert det 4 av 5. Å oppnå en slik respons fra brukerne er en funksjon som gjenspeiler tilfredsstillende ytelse som kunne blitt opplevd av dem.

Spotflux VPN er en gratis tjeneste som gir brukerne noen av de ekstraordinære funksjonalitetene blant alle gratis VPN-tjenester. Det gir deg tilstrekkelig beskyttelse mot vanlige trusler på nettet, for eksempel datasporing eller cyberangrep. Med Spotflux kan du unngå påtrengende annonser, sporing av informasjonskapsler og noe annet som skader personvernet ditt.

Du kan også glede deg over trygt internett mens du reiser, da denne VPN sikrer tilkobling, selv om du er koblet til et offentlig Wi-Fi.

Pros

 • Effektiv i å fjerne blokkering av innhold
 • Holder på å skanne skadelig programvare og virus
 • Du kan oppleve en annonsefri surfing

Ulemper

 • Under gjennomsnittlig kundesupport
 • Basert i USA
 • Tilkoblingslogger oppbevares

# 3 - SurfEasy

SurfEasy gratis VPN-tjeneste har nesten 75 000 brukere og har gitt rangeringen 5 av 5 i Google Nettbutikk, og dette er noe forbløffende. Å få fulle stjerner fra brukerne er en ekstremt uvanlig ting.

Det gir kryptering av bankkvalitet til brukertrafikken til brukerne, og gir den derfor en potensiell sikkerhet mot rådende trusler. Du kan få en OpenVPN-protokoll som standard på Mac, Windows og Android.

En av de viktigste årsakene de får god brukersvar for er den utmerkede kundeservicen som brukerproblematikken imøtekommes kort og effektivt. Det hjelper deg også å omgå brannmurer og online-begrensninger med forskjellige serverplasseringer som gjør nettlesing virkelig effektiv.

Pros

 • Tilfredsstillende hastighet
 • Lett tilgang
 • Godt utført kundebehandling

Ulemper

 • Har noen tilkoblingslogger

# 4 - Hotspot Shield

Hotspot-skjold er en ekstremt populær VPN-utvidelse ettersom Chrome har fått mer enn 1 653 300 brukere med over 500 millioner nedlastinger over hele verden. Det kan være det beste av alle tunnelbear-alternativene en person kan velge.

Hotspot-skjoldet er ekstremt enkelt å aktivere og koble til med bare et enkelt klikk. Funksjonene den gir er imidlertid mange med noen nylig induserte funksjoner som annonseblokkering, sporingsblokkering, cookie-blokkering og malware-beskyttelse.

De hevder å imøtekomme sine gratis tjenestebrukere med nesten alle funksjonene de gir med premiumversjonen. Med Hotspot Shield er du anonym mens du blokkerer uten irritasjon av båndbreddebegrensninger. Hotspot-skjoldet har muligheten til å sikre de ubeskyttede nettstedene og kan omgå restriksjoner med en anstendig hastighet.

Pros

 • Ubegrenset båndbredde
 • Wi-Fi-sikkerhet
 • Ulike serverlokasjoner

Ulemper

 • Basert i USA
 • Vis annonser i brukerens nettlesere

# 5 - Zenmate VPN

En annen populær VPN-utvidelse er Zenmate VPN som kan være et intelligent valg mot Tunnelbear-alternativer. I henhold til klassifiseringene som er vist av Chrome nettbutikk denne VPN, er utvidelsen rangert med 4 av 5 stjerner. Ikke bare det, brukerpopulasjonen for Zenmate er enorm, dvs. nesten 5 146 000 over hele kloden.

En slik grad av tillit til Zenmate VPN er utviklet på grunn av den effektive og lange funksjonslisten denne VPN har å tilby.

Den mest fremtredende funksjonen er at de har et stort antall serverlokaliserte land som er 30. Derfor er det ekstremt enkelt for deg å fjerne blokkering av nettsteder ved å veksle mellom disse serverne når en ikke jobber.

Hastigheten du vil oppleve etter at du ble koblet til Zenmate VPN, er også en anstendig og viser ikke et betydelig fall.

Pros:

 • Nesten 30 serverlokasjoner
 • Ingen DNS-lekkasjer
 • Blokkerer skadelig programvare

Ulemper:

 • Kundestøtte med lav ytelse
 • Treg forbindelse med apper

Mest stilte spørsmål om TunnelBear (faqs)

Her er det mest stilte spørsmålet om Tunnelbear-tjenester, protokoller og kryptering.

Er TunnelBear helt gratis?

I listene over gratis VPN-tjenester kan du enkelt finne TunnelBear et sted ovenfor på listen. Ingen tvil om at denne VPN-leverandøren har veldig mindre variasjon i funksjonene i deres betalte versjon og gratisversjonen. Imidlertid er datagrensen for gratis plan bare 500 MB, noe som ikke vil tillate deg å sjekke hastighet og kvalitet på videoen perfekt.

Men en god ting med det er at du har tilgang til alle serverne bortsett fra den australske serveren som nettopp er til stede i premiumversjonen. Den sistnevnte introduserte funksjonen til IntelliBear er ikke inkludert i gratisversjonen.

Vi introduserer “IntelliBear" en smartere bjørn som kan tunnelere noen nettsteder og ikke andre! #vpn #privacy https://t.co/ZGx1qXkbOm

- TunnelBear (@theTunnelBear) 5. mars 2014

Heldigvis kan du øke datagrensen for gratis versjon til 1 GB hvis du legger ut en støttende tweet for dem.

På den annen side har de to planer til som blir betalt. De månedsplan er til en pris på $ 9.99 per måned som du får alle funksjonene sammen med ubegrensede data. Den andre betalte planen er til 12 måneder (1 år) som gir en enorm rabatt på 58% per måned. I denne planen må du betale et samlet beløp på $ 49,88 som utgjør opp til $ 4,16 per måned.

Er tunnelBear Safe To use?

Etter min mening er sikkerheten til en VPN-leverandør avhengig av to grunnleggende ting; personvernreglene for tjenesten og krypteringsnivået. Jeg vil diskutere loggingsreglene i detalj senere i artikkelen. Imidlertid gir TunnelBear VPN en klar uttalelse av retningslinjene uten logging i forhold til betingelser eller hva vi sier som personvernregler.

Sikkerhetsperspektivet til TunnelBear VPN avhenger også litt av plasseringen og internettforskriftene på det stedet. Som nevnt tidligere, TunnelBear VPN er en kanadisk basert leverandør, og i følge det kan du være under overvåking. Den kanadiske regjeringen implementerer lover som C-51 som har noen strenge regler. Canada er også en del av fem øyeovervåking på grunnlag av hvilken de kan dele innbyggerdataene til andre medlemsland.

Det er også nødvendig å merke seg at TunnelBear VPN har gjort det klart at en bruker alltid skal godta lovene i landet sitt og den som en leverandør befinner seg i.

Er TunnelBear Good?

TunnelBear har en bemerkelsesverdig liste over fremtredende og noen særegne funksjoner som det kan betraktes som en tilstrekkelig VPN-tjeneste.

Den første og fremste fordelen med denne VPN er at den gir en gratis versjon uten funksjonsbegrensninger, og derfor kan du få en ide om dens tjenester. Det er et alternativ å koble til fem enheter samtidig, uansett hvilke planer du bruker.

Den andre viktigste tingen som er en stor fordel med å bruke TunnelBear VPN er brukervennlighet og nettsted struktur. Nettstedet deres har nesten all informasjonen en bruker kan være på jakt etter. Navigasjonen på nettstedet er grei, og en person kan lett finne all informasjonen med klare instruksjoner.

TunnelBear VPN fungerer også i Kina så lenge du laster ned og installerer det før du ankommer.

Noen distinkte og sjeldne VPN-funksjoner er også levert av TunnelBear. IntelliBear (VPN-tunneling), VigilantBear (Kill Switch) og de anonyme IP-funksjonene er inkludert i deres tjeneste.

De IntelliBear -funksjonen gir deg en mulighet til å skille nettstedene du ønsker å tunnelere og som du ikke ønsker å tunnelere. De VigilantBear -funksjonen hjelper VPN-lekkasjer gjennom automatisk frakobling av internett når det plutselig er VPN-fall.

Imidlertid er det noen ulemper med TunnelBear VPN som ikke kunne ignoreres.

TunnelBear VPN lar deg ikke gjøre det torrent. Dette er fordi; VPN-leverandøren overholder deg til å følge de kanadiske lovene, og de begrenser teknisk P2P-torrenting og fildeling.

Det er også mange VPN-tjenester som er blokkert av Netflix. Derfor er det mest sannsynlig og testet at TunnelBear ikke fungerer med Netflix opphever blokkering.

Angående kundeservice av TunnelBear VPN, er det nødvendig å nevne at støtten til live chat ikke er til stede. Den eneste måten å kontakte kundesupportteamet er via e-posten, og dette betyr at du må vente lenge.

Holder TunnelBear logger?

I TunnelBear personvernregler står det klart: “TunnelBear logger IKKE aktivitet fra kunder som er koblet til tjenesteperioden vår. Ditt personvern er avgjørende. ”Likevel er det kravet som fremmes av de fleste VPN-leverandørene. Hovedfokuset bør være detaljene i personvernreglene der leverandøren har klausuler om datalagring.

Det gode med TunnelBear VPN er at den utdyper alle vilkårene og betingelsene i deres personvernregler. TunnelBear forklarer alle elementene som kan beholdes, grunnen til å oppbevare disse dataene og hva de egentlig er.

Selskapet lagrer din e-postadresse, fornavn, den totale mengden månedlige data som brukes og OS-versjonen av enheten din.

TunnelBear VPN nevner også listen over data som ikke er lagret av dem. De samler ikke inn den virkelige IP-adressen til en bruker og den som er tilordnet brukeren. De fører heller ikke oversikt over nettsteder en bruker besøker under Internett-surfingen.

Personvernreglene til TunnelBear VPN er uvanlige når det gjelder enkelhet og forståelighet. I motsetning til andre VPN-leverandører, har TunnelBear en kort personvernpolicy med greie engelskspråk som gir en klar idé om hver eneste detalj.

De nevner også at kredittkortkjøpet kan føre til at identitet utsettes ettersom den personlige informasjonen deles med betalingsprosessoren. Derfor anbefaler de en anonym metode for Bitcoin-transaksjoner der det ikke lagres informasjon. Likevel er det tydelig sagt at “TunnelBear lagrer aldri det fullstendige kredittkortnummeret ditt. For å holde betalingsinformasjonen din sikker, vedtar vi alle tilgjengelige sikkerhets- og multifaktorautentiseringstiltak som er tilgjengelige fra disse leverandørene. "

TunnelBear Review - Er TunnelBear Safe? Og alternativer

TunnelBear-anmeldelser om Reddit

Det er mange positive og ganske negative anmeldelser om TunnelBear VPN på nettstedet for sosiale nyheter og diskusjoner, Reddit. Nedenfor er noen fremtredende kommentarer om hva brukerne av TunnelBear synes om funksjonene og tjenesten. Kommentar fra diskusjon Tanker om Tunnelbear? Er det pålitelig? Kommentar fra diskusjon Tanker om Tunnelbear? Er det pålitelig?.

Denne kommentaren om Netflix-streaming er litt forvirrende ettersom jeg ikke klarte å koble Netflix med TunnelBear VPN. Imidlertid er det noen kommentarer som viser at noen servere kan fjerne blokkering av Netflix.Comment fra diskusjon Torrenting med TunnelBear.

For denne kommentaren må jeg nevne at torren er forbudt i TunnelBears tjeneste og for det klare svaret kan du kontakte supportteamet. Det er også en sjanse for at VPN overvåker torrenttrafikken din, og hvis den ikke blir blokkert, kan dataene dine bli overlevert for DMCA-kunngjøringer. Kommentar fra diskusjon Tunnel Bear har de beste oppdateringene. Kommentar fra diskusjonen KJØP IKKE TUNNELBEAR, for upraktisk til være til nytte..

TunnelBear Review: Vanlige problemer som de fleste brukeres står overfor

Tunnelbear Holder frakobling

Den langsomme tilkoblingen til TunnelBear er også utstyrt med utkoblingsproblemene. Dette kan gjøre deg sårbar for cybertrusler og identitetseksponering.

Årsaken til hyppige frakoblinger av TunnelBear er at den bare bruker én internettforbindelse for å overføre alle dataene til VPN-serveren. Selv om det er en enkelt dråpe på Wi-Fi-signalet ditt, vil TunnelBear VPN-tilkoblingen falle.

Langsom tilkobling og surfing på internett

Kommentar fra diskusjon Tanker om Tunnelbear? Er det pålitelig?.

Før jeg testet TunnelBear VPN, har jeg lyttet mye til den hengende hastigheten og treg internettforbindelse med tjenesten deres. Da jeg testet tjenesten, går hastigheten ned til 50% sammenlignet med min normale internetthastighet uten VPN. Det var heller ingen stor forskjell i hastighet for forskjellige servere, men de britiske serverne presterte mest tilstrekkelig.

Hvis du sammenligner denne hastigheten med andre VPN-ytelser, kan du se den over mange. Likevel er det noen billige så vel som anerkjente VPN som PIA. Det er også VPN-er som ExpressVPN som overgår alle hastigheter og generelle funksjoner.

Er TunnelBear verdt å bruke?

Den gratis versjonen av TunnelBear er bedre sammenlignet med de andre gratis VPN-tjenestene. Imidlertid, hvis du bare vil ha kryptering og sikkerhet, er TunnelBear et godt alternativ, men hvis du har tenkt å utføre andre aktiviteter som streaming, avblokkering og torrenting, bør du ikke vurdere det.

Dette skyldes at P2P-fildelingen ikke støttes av TunnelBear og VPN-hastigheten også er litt hengende.

Konklusjon

Når du kjenner til alle sikkerhetsfeilene i en tjeneste, er det ingen som vil holde seg til den, og det kan være tilfelle av TunnelBear-brukere som leter etter TunnelBear-alternativene. Vi har diskutert de beste gratis VPN-alternativene, men det er likevel viktig å avklare at en gratis tjenesteleverandør drar nytte av en eller annen måte. Så vær forsiktig med at en gratis VPN kan risikere personvernet ditt.

Derfor anbefales det å vurdere en ekte betalt VPN, men personene som krever regelmessig beskyttelse kan også bruke gratis VPN-tjenester.