TunnelBear Review – Onko TunnelBear turvallinen? Ja vaihtoehdot

[ware_item id=33][/ware_item]

Päivitetty 20. toukokuuta 2019


Markkinoilla on monia uusia tai ilmaisia ​​VPN-palveluita. Mutta pettymys, että harvat ovat riittävän tehokkaita tarjoamaan sinulle riittävän suojan. Tällainen nimi on TunnelBear VPN.

Tunnebear VPN tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia, kuten estettyjen verkkosivustojen lukituksen poistaminen. Myös streaming ja lataa sisältöä ja paljon muuta. Mutta mitä käyttäjä haluaa suorittaessaan näitä kaikkea? Ensisijainen prioriteetti on turvallisuus, ja siksi olemme täällä TunnelBear-vaihtoehtos.

Jotkut useiden Internet-käyttäjien käyttämistä VPN-verkoista voivat myös olla haavoittuva ilman että ihmiset tietävät heistä.

Tämän tunnelinarvioinnin tekniset tiedot

Rooman Sapienzan yliopiston ja Lontoon kuningatar Maryn yliopiston tutkijat julkaisivat vuonna 2015 tutkimuksen, joka osoittaa tietoturva puuttuu 14 VPN: stä, mukaan lukien Tunnelbear. Ne voivat paljastaa käyttäjien koko selaushistorian joko “IPv6-liikenteen vuotojen” tai “DNS-kaappausten” avulla, mutta tunnelinvarsi löytyy molemmilta.

TunnelBear on kuitenkin tarkastanut uudelleen vuonna 2016 löydetyt haavoittuvuudet ja väittänyt korjaavan ne myöhemmin vuonna 2017. Mutta suurin osa käyttäjistä ei halua ottaa riskiä tällaisten paljastuneiden haavoittuvuuksien jälkeen, varsinkin kun potentiaalisia ja aktiivisia VPN-palveluntarjoajia on.

Vastaako Tunnelbear tavoitetta?

Ainoa tarkoitus, jonka käyttäjät valitsevat valtavan itselleen VPN: t, on online-yksityisyys. Jos et ole suojattu selaamalla tavaroita ja estämällä hakkereita, viranomaiset ja Internet-palveluntarjoajat voivat helposti seurata sinua. Siksi kaikki muut edut ovat varjostettuja, jos et saa nimettömyyttä ja yksityisyyttä. TunnelBear on tällöin vaarallinen ja haavoittuvainen.

Jotta VPN-etsijät löytäisivät itselleen sopivan VPN-palveluntarjoajan, olemme selvittäneet joitain parhaimmista TunnelBear-vaihtoehdoista..

Ero maksetuissa & Ilmaiset versiot:

TunnelBear on virtuaalinen yksityinen verkko, joka tarjoaa molemmat maksettu ja vapaa palvelu, joka on perustettu vuonna 2011 ja joka perustuu Kanadaan. Kuitenkin aikaisemmin tänä vuonna 8. maaliskuuta TunnelBear VPN: ää koskevassa tärkeässä ilmoituksessa todetaan, että virustorjuntayritys McAfee ostaa VPN: n. McAfeen mukaan heillä on suunnitelmia integroida TunnelBear-tekniikka VPN-tuotteeseensa Safe Connectiin.

TunnelBear VPN -palvelu noudattaa nyt Yhdysvaltain lakia, mutta VPN-tiimi jatkaa TunnelBear-tuotteiden kehittämistä tuotemerkkinsä alla..

Molemmilla palveluntarjoajilla on motiivi työskennellä yhdessä ja tarjota käyttäjille parhaat ratkaisut verkkoturvallisuuteen.

TunnelBear VPN tarjoaa ilmaisen ja maksullisen palvelun, joista ilmainen versio on mielestäni erinomainen. TunnelBearin maksullisessa palvelussa ei kuitenkaan ole paljoa. Molemmilla versioilla on samat ominaisuudet, vain 500 Gt: n tiedonrajoitus ilmaiseksi.

TunnelBear-palvelimia on kaikkiaan 20 maassa. Voit myös yhdistää viisi laitetta samanaikaisesti yhteen tiliin. Se tukee kaikkia suosittuja alustoja, kuten Windows, Mac, Android ja iOS, sekä tarjoaa laajennuksia Chromelle ja Operalle.

VPN-palvelun nopeuden suorituskyky ei ole niin hyvä, että Windows-sovelluksessa oli joitain häiriöitä. Tunnelbear-verkkosivusto on informatiivinen ja palvelu on poikkeuksellisen helppokäyttöinen, mutta heillä ei ole live chat-tukea. Sähköpostivastaus saatiin 6-7 tunnin sisällä, ja vastaus oli hyödyllinen ja hyvin muotoiltu.

Käyttäjien palautteet Redditistä & Viserrys

Sosiaalisen median alustoista on tulossa välttämätön lähde sekä kokemuksen jakamiselle että ehdotusten saamiselle. Valitsemalla minkä tahansa tuotteen ihmiset luottavat myös sitä käyttävien käyttäjien kokemuksiin ja arvosteluihin.

Samoin VPN-asiakkaille tai ihmisille, jotka haluavat VPN: n, tällaisten arvostelujen on oltava hyödyllisiä päätöksenteossa. Se voi kuitenkin myös lisätä heidän tietämystään VPN-verkkoista.

#TunnelBear ei ole vain, että olet ottanut rahani ja tarjoamatta tukea, kun tuotteesi ei toimi nyt. En voi edes ilmoittaa ongelmasta

- Andrew (@ andy5stevenson1) 5. kesäkuuta 2017

Olennainen tekijä kaikissa VPN-palveluissa on asiakastuki, joka voi turhauttaa käyttäjää, jos sillä on puutteita. Tästä käyttäjä valittaa Tunnelbearista, joka ei ehkä ole saanut vastausta ratkaistuun ongelmaansa.

Todella huono kokemus TunnelBear-ohjelmasta vpnreviews -sivustolta

Redditor on jakanut yksityiskohtaisen kokemuksensa TunnelBear VPN: stä, joka kattaa useita aiheita, ja myös pettyvän vastauksen, joka saatiin VPN-palveluntarjoajalta. Kommentti keskustelusta Todella huono kokemus TunnelBearin kanssa.

TunnelBear-tietojen salaus:

TunnelBear tarjoaa sinulle kaksi salausprotokollaa, jotka ovat OpenVPN ja IPSec / IKEv2. Windowsin, Mac OSX: n ja Androidin käyttäjät voivat käyttää OpenVPN-protokollaa. IOS-asiakkailla on kuitenkin vaihtoehdot Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) / Internet Protocol Security (IPsec) tai Internet Key Exchange version 2 (IKEv2). Siksi kaikkien, jotka haluavat saada OpenVPN: n iOS: lla, on käytettävä kolmansien osapuolien yhteysohjelmistoja.

Paitsi iOS 8 ja vanhemmat versiot, kaikilla alustoilla on mahdollisuus käyttää 256-bittistä AES-salausta yhdessä SHA256-todennuksen kanssa. IOS 8 -versiossa on AES 128-bittinen salaus SHA-1: n todennuksella.

TunnelBear VPN on suorittanut kolmannen osapuolen auditoinnin paremman turvallisuuden ja yksityisyyden todennuksen tarjoamiseksi. Tämä tarkastus johtaa positiivisiin vaatimuksiin palveluntarjoajan yksityisyydestä ja tunnelBear VPN: n turvallisuuslupausten toistamiseen..

VigilantBearin (tappava kytkin) lisäksi TunnelBear on äskettäin julkaissut kaksi Beta-korjausta IP-vuotojen ongelmien ratkaisemiseksi. Nämä lisäykset voivat auttaa estämään IPv6-vuotoja ja IP-vuotoja, jos VPN-yhteys katkeaa.

TunnelBear Review - Onko TunnelBear turvallinen? Ja vaihtoehdot

Voit vaihtaa beetaversioon tarvittaessa. Muussa tapauksessa sinun tulee pysyä kiinni tappauskytkimen ominaisuudesta.

TunnelBear-vaihtoehdot: turvallisuuskysymysten välttäminen

Tässä ovat suosituimmat vaihtoehdot TunnelBear-sijaan.

# 1 - UltraSurf

UltraSurf on ilmainen VPN-välityspalvelin, jonka avulla voit ohittaa Internet-rajoitukset asianmukaisella yksityisyyden suojalla. Se voisi olla älykäs valinta TunnelBear-vaihtoehdoille, koska se suojaa identiteettiä ja tyhjentää selaushistorian suojaamaan tietoja snooppereilta ja jäljittäjiltä.

Sille on annettu 4,6 viidestä Googlen verkkokaupassa, mikä näyttää hyvät arvostelut kaikista ihmisistä ympäri maailmaa. UltraSurf VPN on antanut paljon luotettavuutta VPN-etsijöille luonnollisella yhteysprosessilla, jolla ei ole rekisteröintiä ja sisäänkirjautumisen turhautumista..

Tämän ilmaisen VPN: n avulla voit estää suosittujen verkkosivustojen ja sisällön estämisen joutumatta kohtaamaan esimerkiksi kaistanleveyden rajoituksia. He ovat julkaissut Beta-version Android-asiakkailleen, joille on helppo yhdistää Wifi, 4G, 3G ja kaikki matkapuhelinoperaattorit..

Plussat Haittoja
Keskimääräinen suorittavan sivun latausnopeus Käyttäjien valitusten yhtäkkiä katkaiseminen
Hyvin suorittava Android-versio Tietyn ajan kuluessa tehokkuus heikkenee
Estää mainoksia
Nopea liitettävyys

C

# 2 - Spotflux Lite

Spotflux Lite voisi olla tehokas vaihtoehto tunnelinvaihtovaihtoehdoille, koska se on saanut Chrome-verkkokaupasta yli 30 800 käyttäjää, jotka ovat sijoittaneet sen 4: lle viidestä. Tällaisen käyttäjien vastauksen saavuttaminen on ominaisuus, joka heijastaa tyydyttävää suorituskykyä, jonka niitä.

Spotflux VPN on ilmainen palvelu, joka tarjoaa käyttäjille joitain poikkeuksellisista toiminnoista kaikkien ilmaisten VPN-palvelujen joukossa. Se antaa sinulle riittävän suojan yleisiä online-uhkia vastaan, kuten tietojen seurantaa tai verkkohyökkäyksiä. Spotfluxin avulla voit kiertää häiritseviä mainoksia, seurata evästeitä ja muuta sellaista, joka vaarantaa yksityisyytesi.

Voit myös nauttia turvallisesta internetistä matkalla, koska tämä VPN turvaa yhteyden, vaikka olisit yhteydessä julkiseen Wi-Fi-verkkoon.

Plussat

 • Tehokas sisällön lukituksen poistaminen
 • Tarkkailee haittaohjelmia ja viruksia
 • Voit kokeilla mainoksetonta selaamista

Haittoja

 • Alle keskimääräinen asiakastuki
 • Perustuu Yhdysvaltoihin
 • Yhteyslokeja pidetään

# 3 - SurfEasy

SurfEasy-ilmaisella VPN-palvelulla on lähes 75 000 käyttäjää ja se on antanut luokituksen 5 viidestä Google-verkkokaupassa, ja tämä on jotain hämmästyttävää. Täysien tähtien saaminen käyttäjiltä on erittäin epätavallista.

Se tarjoaa pankkitason salauksen käyttäjien verkkoliikenteelle, joten antaa sille mahdollisen suojan vallitsevia uhkia vastaan. Voit saada OpenVPN-protokollan oletusasetuksena Macissa, Windowsissa ja Androidissa.

Yksi tärkeimmistä syistä, joihin he saavat hyvää käyttäjän vastausta, on erinomainen asiakaspalvelu, jonka kautta käyttäjäasiat hoidetaan nopeasti ja tehokkaasti. Se auttaa myös ohittamaan palomuurit ja online-rajoitukset erilaisilla palvelinpaikoilla, jotka tekevät online-selaamisesta todella tehokkaan.

Plussat

 • Tyydyttävä nopeus
 • Helppo pääsy
 • Hyvin suorittava asiakaspalvelu

Haittoja

 • Onko sinulla yhteyslokeja

# 4 - Hotspot-kilpi

Hotspot-kilpi on erittäin suosittu VPN-laajennus, koska Chrome on saanut yli 1 653 300 käyttäjää yli 500 miljoonalla latauksella ympäri maailmaa. Se voisi olla paras kaikista tunnelin kantamisen vaihtoehdoista, joita ihminen voisi valita.

Hotspot-suoja on erittäin helppo ottaa käyttöön ja yhdistää yhdellä napsautuksella. Sen tarjoamia ominaisuuksia on kuitenkin monia joihinkin äskettäin indusoituihin, kuten mainosten estäminen, seurannan estäminen, evästeiden estäminen ja haittaohjelmien torjunta.

He väittävät palvelevan ilmaisten palveluiden käyttäjiä melkein kaikilla ominaisuuksilla, joita he tarjoavat premium-version kanssa. Hotspot Shield -sovelluksella pysyt nimettömänä samalla kun poistat lukituksen ilman kaistanleveysrajoitusten häirintää. Hotspot-suojalla on kyky suojata suojaamattomat verkkosivustot ja se voisi ohittaa rajoitukset kohtuullisella nopeudella.

Plussat

 • Rajoittamaton kaistanleveys
 • Wi-Fi-suojaus
 • Eri palvelimen sijainnit

Haittoja

 • Perustuu Yhdysvaltoihin
 • Näytä mainoksia käyttäjän selaimissa

# 5 - Zenmate VPN

Toinen suosittu VPN-laajennus on Zenmate VPN, joka voisi olla älykäs valinta Tunnelbear-vaihtoehtoja vastaan. Tämän VPN-verkkokaupan osoittamien arvioiden mukaan laajennukselle annetaan 4 viidestä tähdestä. Ei vain, Zenmate-käyttäjien lukumäärä on valtava eli lähes 5 146 000 ympäri maailmaa.

Tällainen luottamus Zenmate VPN: ään on kehitetty tehokkaan ja pitkän ominaisuusluettelon takia, jota tällä VPN: llä on tarjottavanaan.

Näkyvin ominaisuus on, että niillä on valtava määrä palvelinmaita, joka on 30. Siksi on erittäin helppoa poistaa verkkosivustojen esto vaihtamalla näiden palvelimien välillä, kun yksi ei toimi.

Nopeus, joka koettaisiin yhteyden ollessa Zenmate VPN: ään, on kohtuullinen, eikä se osoita merkittävää laskua.

Plussat:

 • Lähes 30 palvelinpaikkaa
 • Ei DNS-vuotoa
 • Estää haittaohjelmat

Haittoja:

 • Heikosti toimiva asiakastuki
 • Hidas yhteys sovelluksiin

Kysyin kysymys tunnelBearista (faqs)

Tässä on kysytyin kysymys Tunnelbear-palveluista, protokollista ja salauksesta.

Onko TunnelBear täysin ilmainen?

Ilmaisten VPN-palvelujen luetteloista löydät helposti TunnelBear jonkin luettelon yläpuolelta. Ei ole epäilystäkään siitä, että tällä VPN-palveluntarjoajalla on hyvin vähemmän eroja maksullisen version ja ilmaisen version ominaisuuksissa. Ilmaisen suunnitelman datarajoitus on kuitenkin vain 500 Mt, mikä ei salli sinun tarkistaa videon suoratoiston nopeutta ja laatua täydellisesti.

Mutta hyvä asia tässä on, että sinulla on pääsy kaikkiin palvelimiin paitsi Australian palvelimeen, joka on juuri läsnä premium-versiossa. Viimeksi mainittu IntelliBear-ominaisuus ei myöskään sisälly ilmaiseen versioon.

Esittelyssä “IntelliBear" älykkäämpi karhu, joka voi tunnistaa jotkut sivustot, ei toiset! #vpn #privacy https://t.co/ZGx1qXkbOm

- TunnelBear (@theTunnelBear) 5. maaliskuuta 2014

Onneksi voit nostaa ilmaisen version datarajan arvoon 1 Gt, jos lähetät heille tukevan twiitin.

Toisaalta heillä on kaksi muuta suunnitelmaa, jotka maksetaan. kuukausisuunnitelma on hintaan 9,99 dollaria kuukaudessa, josta saat kaikki ominaisuudet rajoittamattoman tiedon kanssa. Toinen maksettu suunnitelma on tarkoitettu 12 kuukautta (1 vuosi) jotka tarjoavat valtavan alennuksen 58% kuukaudessa. Tässä suunnitelmassa sinun on maksettava kokonaissumma 49,88 dollaria, mikä on jopa 4,16 dollaria kuukaudessa.

Onko tunnelBear turvallinen käyttää?

Mielestäni VPN-palveluntarjoajan turvallisuus riippuu kahdesta peruselementistä; palvelun tietosuojakäytäntö ja salaustaso. Aion keskustella yksityiskohtaisesti hakkuupolitiikasta, myöhemmin artikkelissa. TunnelBear VPN antaa kuitenkin selkeän lausunnon kirjautumisen estämisestä ehtojen suhteen tai sanomme tietosuojakäytännöksi.

TunnelBear VPN: n turvallisuusnäkymät riippuvat myös hieman sijainnista ja kyseisen paikan Internet-säännöistä. Kuten aiemmin mainittiin, TunnelBear VPN on kanadalainen palveluntarjoaja ja sen mukaan voit olla valvonnassa. Kanadan hallitus panee täytäntöön C-51: n kaltaisia ​​lakeja, joilla on tiukat asetukset. Kanada on myös osa viittä silmävalvontaa, jonka perusteella ne voivat jakaa kansalaisten tietoja muille jäsenmaille.

Lisäksi on syytä huomata, että TunnelBear VPN on tehnyt selväksi, että käyttäjän on aina hyväksyttävä maansa ja sen palveluntarjoajan kotimaan lait, joissa palveluntarjoaja sijaitsee..

Onko TunnelBear hyvä?

TunnelBear sisältää merkittävän luettelon näkyvistä ja erottuvista ominaisuuksista, joita varten sitä voidaan pitää riittävänä VPN-palveluna.

Tämän VPN: n ensimmäinen ja tärkein etu on, että se tarjoaa ilmainen versio ilman ominaisuusrajoituksia, ja siksi saat kuvan siitä. On mahdollista kytkeä 5 laitetta samanaikaisesti käyttämästäsi suunnitelmasta riippumatta.

Toinen tärkein asia, josta on suurta hyötyä TunnelBear VPN: n käytöstä, on helppokäyttöisyys ja verkkosivusto rakenne. Heidän verkkosivustollaan on melkein kaikki tiedot, joita käyttäjä voi olla etsimässä. Selaus verkkosivustolla on suoraviivaista, ja henkilö voi helposti löytää kaiken tiedon selkeillä ohjeilla.

TunnelBear VPN toimii myös Kiinassa, kunhan lataat ja asennat sen ennen saapumista.

TunnelBear tarjoaa myös joitain selviä ja harvinaisia ​​VPN-ominaisuuksia. IntelliBear (VPN-tunnelointi), VigilantBear (Kill Switch) ja tuntemattomat IP-ominaisuudet sisältyvät heidän palveluunsa.

IntelliBear -ominaisuus antaa sinulle mahdollisuuden erottaa verkkosivustot, jotka haluat tunneloida ja joita et halua tunneloida. VigilantBear ominaisuus auttaa VPN-vuotoja automaattisen Internet-yhteyden katkaisun kautta, kun VPN-pudotuksia tapahtuu äkillisesti.

TunnelBear VPN: llä on kuitenkin joitain haittoja, joita ei voida sivuuttaa.

TunnelBear VPN ei salli sinua ryöppy. Tämä johtuu siitä, että; VPN-palveluntarjoaja sitoutuu noudattamaan Kanadan lakeja ja ne teknisesti rajoittavat P2P-torrentin ja tiedostojen jakamisen.

On myös monia VPN-palveluita, jotka Netflix estää. Siksi on todennäköisintä ja testattua, että TunnelBear ei toimi Netflixin vapauttaminen.

Ottaen huomioon asiakaspalvelu TunnelBear VPN: stä, on tarpeen mainita, että live-chat-tukea ei ole läsnä. Ainoa tapa ottaa yhteyttä asiakastukitiimiin on sähköpostin kautta, mikä tarkoittaa, että joudut odottamaan kauan.

Pitääkö TunnelBear lokit?

TunnelBear-tietosuojakäytännössä todetaan selkeästi: ”TunnelBear EI kirjaa mitään palvelukauteen liittyvien asiakkaiden toimintaa. Yksityisyytesi on ensiarvoisen tärkeää. ”Suurin osa VPN-palveluntarjoajista on kuitenkin vaatimus. Pääpainopisteen tulisi olla yksityisyyden suojaa koskevat yksityiskohdat, jos palveluntarjoajalla on lauseet tietojen tallennuksesta.

Hyvä asia TunnelBear VPN: ssä on, että se määrittelee kaikki ehdot ja ehdot erittäin hyvin heidän tietosuojakäytännössään. TunnelBear selittää kaikki kohteet, jotka voidaan säilyttää, syyt näiden tietojen säilyttämiseen ja mikä tarkalleen on.

Yritys tallentaa sähköpostiosoitteesi, etunimen, käytettyjen kuukausitietojen kokonaismäärän ja laitteen käyttöjärjestelmän version.

TunnelBear VPN mainitsee myös luettelon tiedoista, joita he eivät tallenna. He eivät kerää käyttäjän todellista IP-osoitetta ja käyttäjälle osoitettua IP-osoitetta. He eivät myöskään pidä kirjaa verkkosivustoista, joissa käyttäjä käy Internet-selauksen aikana.

TunnelBear VPN: n tietosuojakäytäntö on epätavallinen yksinkertaisuuden ja ymmärrettävyyden suhteen. Toisin kuin muut VPN-palveluntarjoajat, TunnelBearilla on lyhyt tietosuojakäytäntö selkeällä englanninkielellä, joka antaa selkeän kuvan jokaisesta yksityiskohdasta.

He mainitsevat myös, että luottokorttiosto voi johtaa henkilöllisyyden paljastamiseen, koska henkilökohtaiset tiedot jaetaan maksun käsittelijän kanssa. Siksi he suosittelevat anonyymiä menetelmiä Bitcoin-liiketoimille, joihin ei tallenneta tietoja. Silti todetaan selvästi, että ”TunnelBear ei koskaan tallenna koko luottokorttinumeroasi. Jotta maksutietosi olisivat turvallisia, otamme käyttöön kaikki näiden palveluntarjoajien saatavilla olevat suojaus- ja monitekijän todennustoimenpiteet. "

TunnelBear Review - Onko TunnelBear turvallinen? Ja vaihtoehdot

TunnelBear arvostelut Redditistä

TunnelBear VPN: n suhteen on monia positiivisia ja melko kielteisiä arvosteluja sosiaalisten uutis- ja keskustelusivustolla, Reddit. Alla on joitain näkyviä kommentteja siitä, mitä TunnelBearin käyttäjät ajattelevat ominaisuuksista ja palvelusta.Kommentoi keskustelua Ajatuksia tunnelissa? Onko se luotettava ?. Kommentti keskustelusta Thoughts on Tunnelbear? Onko se luotettava?.

Tämä kommentti aiheesta Netflix-suoratoisto on vähän hämmentävä, koska en pystynyt yhdistämään Netflixiä TunnelBear VPN: n kanssa. Jotkut kommentit kuitenkin osoittavat, että jotkut palvelimet voivat poistaa Netflix-eston.Kommentoi keskustelua Torrenting with TunnelBear.

Tätä kommenttia varten minun on mainittava, että torrenting on kielletty TunnelBear-palvelussa, ja selkeän vastauksen saamiseksi voit ottaa yhteyttä tukitiimiin. Lisäksi on mahdollista, että VPN tarkkailee torrent-liikennettäsi, ja jos sitä ei estetä, tietosi voidaan luovuttaa DMCA-ilmoituksia varten. Kommentti keskustelusta Tunnel Bear on parhaat päivitykset .. Keskustelun kommentti ÄLÄ OSTA TUNNELBEARia, liian hankala olla käyttökelpoinen..

TunnelBear-katsaus: Yleisimmät ongelmat, joihin useimmat käyttäjät kohtaavat

Tunnelinvarsi pitää irti

TunnelBearin hidas yhteys on varustettu myös irroitusongelmilla. Tämä voi jättää sinut alttiiksi tietoverkkouhkille ja henkilöllisyydelle.

TunnelBear-yhteyden katkeamisen syynä on se, että se käyttää vain yhtä Internet-yhteyttä kaiken tiedon siirtämiseen VPN-palvelimelle. Vaikka Wi-Fi-signaalisi on vain yksi pudotus, TunnelBear VPN-yhteys putoaa.

Hidas yhteys ja Internet-selailu

Kommentti keskustelusta Thoughts on Tunnelbear? Onko se luotettava?.

Ennen TunnelBear VPN: n testaamista olen kuunnellut paljon viivästyneestä nopeudesta ja hitaasta Internet-yhteydestä heidän palveluunsa. Kun testasin palvelua, nopeus laskee 50%: iin verrattuna normaaliin Internet-nopeuteeni ilman VPN: tä. Eri palvelimien nopeuksissa ei myöskään ollut suurta eroa. Yhdistyneen kuningaskunnan palvelimet toimivat kuitenkin parhaiten.

Jos vertaa tätä nopeutta muihin VPN-suorituskykyihin, saatat nähdä sen monien yläpuolella. Silti on joitain halpoja ja hyvämaineisia VPN-kaltaisia, kuten PIA. On myös VPN-verkkoja, kuten ExpressVPN, jotka ylittävät nopeuden ja yleiset ominaisuudet.

Onko TunnelBear käytön arvoinen?

TunnelBear ilmainen versio on parempi verrattuna muihin ilmaisiin VPN-palveluihin. Jos kuitenkin haluat vain salauksen ja tietoturvan, TunnelBear on hyvä vaihtoehto, mutta jos aiot suorittaa joitain muita toimintoja, kuten suoratoistoa, vapauttamista ja torrentia, sinun ei pitäisi harkita sitä.

Tämä johtuu siitä, että TunnelBear ei tue P2P-tiedostojen jakamista ja VPN-nopeus on myös hiukan jäljessä.

johtopäätös

Tietäen kaikki palvelun tietoturvavirheet, kukaan ei halua pysyä siinä, ja voi olla, että TunnelBear-käyttäjät etsivät TunnelBear-vaihtoehtoja. Olemme keskustelleet parhaista ilmaisista VPN-vaihtoehdoista, mutta on tärkeää selventää, että ilmainen palveluntarjoaja hyötyy yhdellä tai toisella tavalla. Joten ole varovainen, että ilmainen VPN voi vaarantaa yksityisyytesi.

Siksi on suositeltavaa harkita aitoa maksettua VPN: ää, mutta säännöllistä suojausta tarvitsevat henkilöt voisivat käyttää myös ilmaisia ​​VPN-palveluita.