Δεν υπάρχουν VPN καταγραφέων και οι μηδενικές τους καταγραφές πολιτικών αποκαλύφθηκαν το 2019

[ware_item id=33][/ware_item]

Τελευταία ενημέρωση 14 Ιουλίου 2019


Με την ταχεία εξάπλωση της τεχνολογίας, το ιδιωτικό απόρρητο και η ασφάλεια του διαδικτύου παίρνουν περισσότερο ή λιγότερο από το κουτί. Για το λόγο αυτό, τα VPNs είναι απαραίτητα εργαλεία ασφάλειας εάν θέλετε ολοκληρωμένη και ολοκληρωμένη προστασία προσωπικών δεδομένων. Έτσι, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε κανένα VPN για να είστε ασφαλείς και ασφαλείς, αλλά χρειάζεστε και το καλύτερο μη αρχεία καταγραφής VPN.

Σε περίπτωση καταγραφής της δραστηριότητάς σας, υπάρχει πιθανότητα όποια και αν κάνετε λήψη, μεταφόρτωση ή κοινή χρήση να σας επισημανθεί. Σημαίνει ότι εάν είστε κοινωνικός ή πολιτικός ακτιβιστής, δημοσιογράφος έρευνας, χάκερ ή άτομο με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής, μπορείτε να βρείτε εύκολα και φυσικά όλες οι δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο μπορούν να συνδεθούν με εσάς από τα αρχεία καταγραφής.

Για δισεκατομμύρια χρήστες VPN, η ιδιωτικότητα είναι η πιο αναμενόμενη ως χαρακτηριστικά ενός VPN, αν όχι το πιο αξιόλογο πλεονέκτημα όλων. Οι λεπτομέρειες που καταγράφονται σχετικά με τους χρήστες και τις δραστηριότητές τους από έναν παροχέα υπηρεσιών VPN είναι μια κρίσιμη ανησυχία. Ωστόσο, δεν είναι όλα τα VPN τα ίδια σε αυτό το θέμα.

Κατά κύριο λόγο, όλα τα VPN διαγράφουν κάποιες πολιτικές που «δεν τηρούμε τα αρχεία καταγραφής» στις ιστοσελίδες τους. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι αρκετές πολιτικές παροχής υπηρεσιών σχετικά με την τήρηση αρχείων καταγραφής μπορεί να διαφέρουν ευρέως. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε σχετικά με τη σημασία της μη σύνδεσης των VPNs και του τρόπου αντιμετώπισης των διαφορετικών χωρών με την κύλιση στο κάτω μέρος του άρθρου.

Αναμφίβολα, η αναζήτηση στο VPN που παρέχει τα καλύτερα επίπεδα ανωνυμίας και ιδιωτικότητας στο διαδίκτυο είναι ένα πολύ περίπλοκο και πολύπλοκο έργο.

Δεν υπάρχουν πολιτικές καταγραφής στους καλύτερους παρόχους VPN

Ακολουθούν οι δέκα πρώτες μας συστάσεις για VPN που σέβονται την προστασία της ιδιωτικής ζωής και υποστηρίζουν την πολιτική τους χωρίς καταγραφές με την πιο αξιόπιστη αλήθεια όσον αφορά μας.

Η πολιτική καταγραφής ExpressVPN εξηγείται

expressvpn πολιτική καταγραφής

Είναι ένα από τα καλύτερα δεν αρχεία καταγραφής VPN. Το ExpressVPN δεν μεταβάλλει τη ταχύτητα του Internet. Είναι καλό για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το ExpressVPN λειτουργεί από τις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι και η πολιτική απορρήτου του είναι η ισχυρότερη παγκοσμίως. Η γενική και ολοκληρωμένη πολιτική απορρήτου του ExpressVPN δηλώνει ότι το ExpressVPN δεν υπόκειται σε κανένα νόμο διατήρησης δεδομένων. Επιπλέον, οι οδηγίες αποκάλυψης από την κατάσταση εκτός κράτους πρέπει να επιτρέπουν και να εγκρίνονται από το Βρετανικό Ανώτατο Δικαστήριο. Αναφέρεται στην πολιτική απορρήτου ότι το ExpressVPN είναι μια υπηρεσία VPN χωρίς σύνδεση.

Ξεκίνησε μια υπόθεση στην Τουρκία το 2017, σύμφωνα με την οποία οι θέσεις των κοινωνικών μέσων και τα σημαντικά μηνύματα διαγράφηκαν από έναν εξυπηρετητή ExpressVPN. Επειδή όμως ο πάροχος δεν θυμάται το ιστορικό περιήγησης, τα δεδομένα κυκλοφορίας, τη διεύθυνση IP ή το DNS, δεν ήταν σε θέση να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το χρήστη.

Η αυστηρή και αυστηρή πολιτική της ExpressVPN, χωρίς λογότυπα, έχει περάσει τη δοκιμή και την απόδειξη της πραγματικής ζωής, ώστε να είναι πιστή σε όλες τις υποσχέσεις της.

Πολιτική καταγραφής NordVPN

nordvpn-log-policy

Το NordVPN που λειτουργεί από τον Παναμά είναι η απόδειξη της μέγιστης και αυστηρότερης πολιτικής απορρήτου που μπορείτε να πάρετε ποτέ εκτός από οποιοδήποτε VPN. Ο πάροχος VPN αλαζονικά κάνει την στάση του σχετικά με την καταγραφή εντοπίζονται σε όλους όσους είναι πρόθυμοι να ανακαλύψουν. Για πολλούς χρήστες με γνώμονα την προστασία της ιδιωτικής ζωής VPN, δεν είναι τίποτε άλλο παρά σαν cradlesong που θα σας τραγουδήσει για να περιηγηθείτε σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα με πλήρη εμπιστοσύνη και σιγουριά.

Όμως, οι ιστότοποι συλλέγουν πληροφορίες λογαριασμού και πληρωμής του χρήστη. Οι χρήστες δεν πρέπει να ανησυχούν γι 'αυτό, επειδή τα δεδομένα δεν επιβάλλουν ανησυχίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Εάν ο χρήστης δεν θα παράσχει αυτές τις πληροφορίες, το NordVPN θα επιτρέψει μυστικές πληρωμές με την παραλαβή κρυπτογράφησης. Επιπλέον, σε βελτιστοποιημένους διακομιστές που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση και streaming σε διάφορες τοποθεσίες torrent.

Το NordVPN εξασφαλίζει αυστηρή πολιτική μη καταγραφής για τους χρήστες τους. Με άλλα λόγια, σημαίνει ότι όλες οι δραστηριότητες είτε καταγράφονται είτε αποθηκεύονται, παρακολουθούνται ή διαβιβάζονται σε τρίτους. Σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου τους:

Πολιτική καταγραφής ιδιωτικής πρόσβασης στο διαδίκτυο (PIA)

private-internet-log-policy-policy

Παρόλο που το κεντρικό του γραφείο είναι παρόν στις ΗΠΑ, το PIA είναι ένα από τα πιο ασφαλή και μη συνδεδεμένα VPN όσον αφορά την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το αρχείο του είναι εξαιρετικά άψογο και άψογο, καθώς τώρα δεν υπάρχει καταγραφή και ιδιωτικότητα.

Μετά την κλήση του FBI το 2016, οι νομικές αρχές ήταν πρόθυμες να αποκτήσουν δεδομένα χρήστη και πληροφορίες για να βοηθήσουν σε οποιαδήποτε έρευνα σε πιθανό απατεώνας. Η πατρική οργάνωση της PIA, η εταιρεία The London Trust Media Inc., ενημέρωσε γενναιόδωρα το FBI για τις δυνατότητές τους για την παροχή των δεδομένων, καθώς δεν καταγράφει καμία δραστηριότητα χρήστη.

Αργότερα το ίδιο έτος, η Ρωσία πέρασε επίσης επιθετικούς νόμους, οι οποίοι επηρεάζουν σημαντικά την ιδιωτική ζωή των δεδομένων. Ως αποτέλεσμα, και σε μια επίδειξη της υπόσχεσής τους να προστατεύσουν τους χρήστες από οποιαδήποτε επιτήρηση ή έλεγχο, η PIA έκλεισε αμέσως όλους τους Ρώσους διακομιστές. Ήταν πράγματι μια σημαντική ανακάλυψη μεταξύ των χρηστών και τα αποδεικτικά στοιχεία για την στάση του παρόχου σχετικά με το πόσο αυστηρότερος δεν παίρνει την πολιτική τους για καταγραφή.

Αν και η PIA συλλέγει κάποιες πληροφορίες χρηστών, δεν τηρούν αρχεία καταγραφής όπως αναφέρονται στην πολιτική τους.

Πολιτική καταγραφής CyberGhost

cyberghost-log-policy

Το CyberGhost είναι ένα διαδικτυακό VPN χωρίς προβλήματα. Είναι απίστευτα τέλειο για αρχάριους ή τεχνόφους που δεν θέλουν να χάσουν με ρυθμίσεις ή παρεμβολές. Το CyberGhost είναι ιδανικό για εκείνους τους χρήστες που ενδιαφέρονται περισσότερο για την ιδιωτική ζωή στο Διαδίκτυο από ό, τι για την τεχνική του.

Πρόκειται για ένα VPN που βασίζεται στη Ρουμανία με αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Ο πάροχος δεν συλλέγει ή ελέγχει δεδομένα κίνησης.

Αποθηκεύει μόνο τα στοιχεία χρέωσης που περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP, αλλά για λόγους καταπολέμησης της απάτης. Οι πληροφορίες κρατούνται σε εφεδρεία σε ανώνυμη διάταξη και δεν μπορούν να σχετίζονται με οποιαδήποτε δραστηριότητα χρήστη. Επιπλέον, η CyberGhost διατηρεί τους διακομιστές που χρηματοδοτούνται από το πλήθος πηγών, τους οποίους διαχειρίζονται επί τόπου, ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα που είναι γνωστό στους χρήστες ως '' no-spy-servers ''. Εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχει πρόσβαση διακομιστή σε τρίτο μέρος. Ως εκ τούτου, η βελτίωση της ασφάλειας και η μείωση των κινδύνων που φθάνουν λόγω της πρόσβασης τρίτων.

Ιδιωτική πολιτική καταγραφής VPN

privatevpn-log-policy

Το PrivateVPN είναι εγκατεστημένο στη Σουηδία και είναι ένα από τα καλύτερα μη αρχεία καταγραφής VPN. Η αυστηρή πολιτική απορρήτου του PrivateVPN δηλώνει επίσης ότι «δεν συλλέγουν ή δεν καταγράφουν καμία κίνηση ή χρήση της υπηρεσίας». Με άλλα λόγια, δεν μοιράζονται πληροφορίες χρηστών με τις αρμόδιες αρχές, ακόμη και αν αναγκάζονται να το πράξουν.

Το Private VPN παρέχει τις υπηρεσίες του σε περισσότερες από 52 χώρες. Το κρίσιμο χαρακτηριστικό αυτού του μη καταχωρούμενου VPN περιλαμβάνει ένα τείχος προστασίας το οποίο διαθέτει διακόπτη kill και ανά εφαρμογή για την εξασφάλιση χρηστών σε όλες τις προσόψεις. Οι χρήστες έχουν επίσης πλήρη ενσωματωμένη προστασία διαρροής DNS και IPv4 / IPv6.

Επιπλέον, το μη συνδεδεμένο VPN διαθέτει ένα αξιόλογο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, το οποίο θα εγκαταστήσει κάπως το VPN για τις περισσότερες τεχνοφοβές. Επιτρέπει έως και έξι συσκευές να συνδεθούν ακαριαία και ως πρόσθετο χαρακτηριστικό του HTTPS, SOCKS5 proxy, καθώς και προώθηση αποστολών.

IPVanish VPN Πολιτική καταγραφής

ipvanish-log-policy

Το IPVanish είναι το πιο γνωστό μη καταγραφικό VPN με τέλεια ισορροπία ισχύος και παρουσίασης χωρίς να διακυβεύεται η ιδιωτικότητα και η ασφάλεια.

Είτε θέλετε να διαμορφώσετε αυτό το ισχυρό ή ισχυρό VPN σε κινητή συσκευή ή επιφάνεια εργασίας, παρέχει σημαντική προστασία.

Η αξιοθαύμαστη και άξια πολιτική τους καταγραφής δεν τα κάνει διαφορετικά από άλλα δίκτυα VPN. Οι έντονα διαμορφωμένοι έμφυτοι χρήστες είναι γεμάτοι από χαρακτηριστικά και έχουν επίσης μια μέθοδο για technophobes που δεν θα χάος με επαγγελματικές ρυθμίσεις.

Η γρήγορη γρήγορη απόδοση IPVanish, αλλά και το διαμορφωμένο λογισμικό χρήστη, το έθεσαν όλα τα παραπάνω από άλλους ανταγωνιστές.

Πολιτική καταγραφής δρομολογίων

Πολιτική καταγραφής δρομολογίων

Όταν πρόκειται για ιδιωτικότητα στο Διαδίκτυο, οι χρήστες θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώνυμοι. Το VPN δρομολόγησης του δρομολογίου κάνει αυτό το έργο πολύ αποτελεσματικά. Είναι ένα VPN με σαφή πολιτική απορρήτου. Δεν διατηρεί τα αρχεία καταγραφής των χρηστών VPN, των διευθύνσεων IP τους ή οποιωνδήποτε ιστορικών περιόδων.

Το VPN δρομολόγησης του δρομολογίου δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής ή ημερολόγια οποιασδήποτε δραστηριότητας χρήστη. Το μη συνδεδεμένο VPN όταν διατηρεί δεδομένα που καταγράφει μικρούς παράγοντες όπως το όνομα χρήστη του Open VPN, στον οποίο συνδέονται οι διακομιστές VPN, μια περίοδο σύνδεσης και ο όγκος των δεδομένων που μεταφέρονται. Αφού διατηρήσετε αυτές τις λίγες πληροφορίες, θα λήξει και θα πετάξει μέσα σε τρία λεπτά.

Το VPN είναι ένα VPN πολλαπλών χρήσεων το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται σε μια συσκευή χωρίς περιορισμούς. Επιπλέον, δεν συμβιβάζεται στην απόδοση. Συνήθως, οι πλατφόρμες χρηστών είναι απλές και απλές για να αξιοποιήσουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

ProtonVPN Πολιτική LOG

ProtonVPN-log-policy

Το ProtonVPN δημιουργήθηκε από τους ιδρυτές του ProtonMail, ενός από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών κρυπτογραφημένης υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κόσμο. Επίσης, βασίζεται στην Ελβετία και είναι γνωστό ότι δεν διαθέτει κανένα VPN log.

Το ProtonVPN διατηρεί μόνο τη χρονική σήμανση σύνδεσης, που έχει αντικατασταθεί μετά από μια νέα επιτυχημένη σύνδεση. Επομένως, τα αρχεία καταγραφής κίνησης και IP είναι συνήθως ανύπαρκτα. Δεδομένου ότι η Ελβετία δεν δεσμεύεται από τους κανόνες των ΗΠΑ ή της ΕΕ. οι πελάτες μπορούν να είναι ανέμελοι ότι η ιδιωτική τους ζωή και η ασφάλεια τους είναι η ύψιστη προτεραιότητα για το ProtonVPN.

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η Ελβετία πέρασε ορισμένες δυσμενείς και μη συμπληρωματικές κατευθυντήριες γραμμές επιτήρησης, οι οποίες υποχρέωσαν τους βασικούς ISP και τις τηλεπικοινωνίες να διατηρήσουν τα μεταδεδομένα για ένα χρόνο. Όμως οι ιδιοκτήτες του ProtonVPN κατέστησαν σαφές με επίσημη δήλωση ότι η εξαίρεση τους από τον κατάλογο που αναφέρει ότι δεν είναι γνωστή ως σημαντική οργάνωση τηλεπικοινωνιών.

Πολιτική LOG AirVPN

AirVPN-log-policy

Το AirVPN είναι ένα VPN που δεν βασίζεται στο λογότυπο της Ιταλίας. Είναι γνωστό ότι δεν τηρεί κανένα αρχείο καταγραφής των χρηστών και, συνεπώς, τους παρέχει το μέγιστο προσωπικό απόρρητο στον ιστό.

Χρησιμοποιεί ένα πρωτόκολλο OpenVPN για να σχηματίσει μια σύνδεση μεταξύ των υπολογιστών και των διακομιστών τους. Το OpenVPN αναγνωρίζει επίσης ως μία από τις πιο αξιόπιστες και ασφαλείς λύσεις για κρυπτογράφηση σηράγγων.

Το AirVPN σας επιτρέπει να επισκεφτείτε το torrent, την κυκλοφορία αρχείων και όλα τα είδη της άλλης κυκλοφορίας. Σε αυτό το VPN δεν υπάρχει καθόλου περιορισμός και περιορισμός. Επιπλέον, για να επιβεβαιώσουν την ανωνυμία τους, λαμβάνουν επίσης πληρωμές στο Bitcoin και ακόμη σε άλλες κρυπτοσυχνότητες μέσω πληρωμών Coin.

VPNArea LOG Πολιτική

VPNArea-log-policy

Η VPNArea λειτουργεί υπό την κυριαρχία της Βουλγαρίας. Έχει δραστηριοποιηθεί από το 2012. Παρέχει κοινόχρηστες διευθύνσεις IP και δεν τηρεί αρχεία καταγραφής για να διασφαλίσει την ιδιωτική ζωή των χρηστών τους.

Ένας μόνο λογαριασμός VPNArea, ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί σε σχεδόν έξι συσκευές. Παρέχουν επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και έχουν επίσης ένα διακόπτη kill για να αποφευχθούν διαρροές IP σε περίπτωση πτώσης σύνδεσης VPN.

Τι είναι η ανάγκη των '' Δεν υπάρχουν VPN Log ''?

Γενικά, το VPN χωρίς σύνδεση σημαίνει ότι το δίκτυο VPN δεν είναι σε θέση να συλλέξει ή να καταγράψει οποιαδήποτε πληροφορία μεταδίδει μέσω του συστήματος. Αυτά τα VPN δεν αποθηκεύουν πληροφορίες σχετικά με τα δεδομένα του χρήστη, όπως το ιστορικό περιήγησης, τη μεταφόρτωση και τη λήψη, καθώς και λεπτομέρειες αναζήτησης. Ως εκ τούτου, το απόρρητο και η ανωνυμία του χρήστη προστατεύονται και προστατεύονται από όλους ακόμη και από τον πάροχο VPN.

Κανόνες καταγραφής VPN στις ΗΠΑ:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν επιβάλλουν υποχρεωτικούς νόμους για τη διατήρηση δεδομένων στους χρήστες. Ωστόσο, εάν οποιοσδήποτε πάροχος VPN ή οργανισμοί τηλεπικοινωνιών διατηρούν τα δεδομένα των χρηστών έτσι, οι νομικές αρχές μπορούν να ζητήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες σύμφωνα με τον νόμο Stored Communication Act (SCA).

Επιπλέον, αν οι αρχές προσπαθούν να αναγνωρίσουν οποιονδήποτε συγκεκριμένο χρήστη, έτσι μπορούν να απαιτούν από οποιονδήποτε πάροχο υπηρεσιών VPN να αποθηκεύει αρχεία καταγραφής αυτού του συγκεκριμένου ατόμου. Περιλαμβάνει επίσης τις ηλεκτρονικές δραστηριότητες και τις οικονομικές πληροφορίες για περίοδο 90 ημερών.

Οι προμηθευτές VPN των ΗΠΑ και η καταγραφή:

Αρκετοί πάροχοι VPN στις ΗΠΑ διατηρούν αρχεία καταγραφής για να συμμορφωθούν με τα αιτήματα διαφόρων υπηρεσιών επιβολής του νόμου. Είναι επειδή δεν μπορούσαν να αντέξουν δαπανηρές και χρονοβόρες νομικές μάχες. Η αναγνώριση του ατόμου που είναι υπεύθυνο και η παροχή των πληροφοριών που χρειάζονται οι αρχές, επιτρέπει στο VPN να αποφύγει την ευθύνη, καθώς η προσοχή θα μεταφερθεί στον χρήστη.

Επιπλέον, οι πάροχοι VPN αντιμετωπίζουν επίσης σοβαρά ζητήματα λόγω αναδρομικών αλλαγών στο νομοθετικό σώμα. Εάν ένας πάροχος υπηρεσιών λειτουργεί σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, θα εξακολουθεί να κινδυνεύει να διωχθεί.

Οι αμερικανικοί οργανισμοί είναι διάσημοι για να γλιστρήσουν διακομιστές και να πραγματοποιήσουν επιτήρηση. Κατά συνέπεια, αρκετοί προμηθευτές VPN στις ΗΠΑ προτίθενται να παραμείνουν στη δεξιά πλευρά των αρχών. Για να το πετύχουν αυτό, κρατούν κορμούς. Επιπλέον, είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν όταν λαμβάνουν προσφυγή σε πνευματικά δικαιώματα από διάφορες αρχές επιβολής του νόμου, μαζί με τους φορείς επιβολής του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας

Οι προμηθευτές VPN των ΗΠΑ που δεν τηρούν τα αρχεία καταγραφής:

Το VPN στις Η.Π.Α. δεν απαιτεί τη τήρηση αρχείων από το νόμο. Ωστόσο, είναι ακόμα εφικτή η αναζήτηση εταιρειών που μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές επιλογές για πολλούς χρήστες που έχουν συνείδηση ​​της ιδιωτικής ζωής. Η μέθοδος κοινής χρήσης IP είναι ένα ακόμη μέτρο που θα βοηθήσει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των χρηστών. Είναι επειδή είναι σχεδόν αδύνατο να αναγνωρίσουμε κάποιον που βασίζεται στη δραστηριότητά του. Οι πάροχοι VPN όπως η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο (PIA) υποστηρίζουν μια πολιτική απορρήτου η οποία δεν διατηρεί δραστηριότητες αρχείων καταγραφής.

Η PIA μαζί με κάποιους άλλους παρόχους VPN που δεν έχουν έδρα στις Η.Π.Α. προτείνει στους πελάτες τους να χρησιμοποιούν μόνο διακομιστές σε συγκεκριμένες τοποθεσίες για P2P. Γενικά, οι ΗΠΑ είναι ένας από τους τομείς που δεν είναι κατάλληλοι για χρήση για ασφαλή κυκλοφορία P2P. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες VPN που είναι πιστοί για να σας βοηθήσουν στην προστασία των δεδομένων σας. Πρόκειται για το θέμα της ενοχλητικής πίεσης που δυσκολεύει να εξασφαλίσουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής στους διακομιστές των Η.Π.Α..

Σχεδόν κάθε VPN θα εγγυηθεί ότι το VPN είναι ανώνυμο και δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής. Αλλά πρέπει να ξέρετε ποιοι πάροχοι VPN είναι αληθινά στα λόγια τους. Ο καθένας δικαιολογεί τη χρήση ενός VPN που είναι ιδιωτικό και ασφαλές. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας φαίνεται χρήσιμο.