Καλύτερο VPN για ροή – Απεμπλοκή και ταχύτερη ροή

[ware_item id=33][/ware_item]

Ο Κόσμος γίνεται ένα παγκόσμιο χωριό μόνο και μόνο επειδή μπορείτε να δείτε και να συνδεθείτε με τα άλλα μέρη του κόσμου που βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη γωνία. Αλλά και σήμερα, πολλοί γεωπεριπτώσεις και πολιτικές λογοκρισίας έχουν περιορίσει τους χρήστες να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Σχεδόν κάθε χώρα έχει περιορίσει κάποιο περιεχόμενο στο διαδίκτυο που επιτρέπεται σε άλλα.


Ωστόσο, θα μπορούσατε να παρακάμψετε αυτούς τους περιορισμούς έχοντας το καλύτερο VPN για streaming. Οι περισσότεροι χρήστες VPN είναι αυτοί που το έχουν επιλέξει ως VPN για streaming purposes. Ωστόσο, η υψηλή αριστεία του VPN είναι η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα που προσφέρει με την απεμπλοκή περιεχομένου συνεχούς ροής. Ενώ ρέει, είστε επιρρεπείς σε κλοπές και ευπάθειες στον κυβερνοχώρο που θα μπορούσαν να μεταφέρουν τα δεδομένα σας σε αδιάκριτα μάτια.

Ενώ οι Κυβερνήσεις επιβάλλουν τέτοιες περιορισμούς λόγω μιας άδειας εκμετάλλευσης από τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων που δεν επιτρέπουν τη μετάδοση του περιεχομένου τους οπουδήποτε αλλού. Επίσης, πολλές χώρες έχουν αυστηρούς νόμους σχετικά με την απεμπλοκή τέτοιου περιεχομένου.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε VPN για ροή

Όταν θέλετε να απολαύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο και έχει περιορισμούς, σας ενοχλεί. Αλλά μέσω της χρήσης του VPN για streaming, μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα. Οι πολιτικές γεωπεριγραφής και λογοκρισίας σε συγκεκριμένα πράγματα οφείλονται σε σπάσιμο των πολιτικών πνευματικής ιδιοκτησίας που μπορεί να είναι παράνομη πράξη.

Ωστόσο, ένα αξιόπιστο και καλύτερο VPN για streaming σας παρέχει έναν τρόπο μέσα από τέτοια θέματα. Σας δίνει μια ψεύτικη διεύθυνση IP ανάλογα με το περιεχόμενο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Για παράδειγμα, είστε πρόθυμοι να παρακολουθήσετε ζωντανή ροή της βρετανικής καλωδιακής τηλεόρασης από ένα VPN που θα σας συνδέσει με το διακομιστή που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και μέσω αυτού θα εμφανιστείτε ως ντόπιος της περιοχής στην οποία το περιεχόμενο είναι νόμιμο και δεν έχει περιορισμούς . Επομένως, ο κίνδυνος να συλληφθεί σε παράνομη πράξη εξαφανίζεται επίσης όταν χρησιμοποιείτε VPN για streaming.

Επίσης, ένα VPN για streaming σας παρέχει την κρυπτογράφηση που σας καθιστά μη αναγνωρίσιμη την κίνηση στο διαδίκτυο για όποιον σας παρακολουθεί. Τα καλύτερα δίκτυα VPN για streaming είναι αυτά που έχουν μια αποτελεσματική δύναμη για να διατηρούν τα δεδομένα σας ανώνυμα από κάθε οντότητα, συμπεριλαμβανομένων των παρόχων Internet, της κυβέρνησης, της επιβολής του νόμου και άλλων αδιάφορων οφθαλμών.

Επομένως, τα δεδομένα σας παραμένουν άγνωστα και κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει την ταυτότητά σας στον ιστότοπο που επισκέπτεστε. Έτσι, είστε ελεύθεροι να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας στοιχεία από σχεδόν κάθε κανάλι όπως το Netflix, το Hulu, το Amazon prime κλπ. Ενώ είστε συνδεδεμένοι σε ένα VPN για streaming χωρίς να ανησυχείτε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Ένα από τα πιο χρήσιμα πλεονεκτήματα της σύνδεσης με το Best VPN για streaming είναι ότι θα μπορούσατε να απολαύσετε οποιοδήποτε υλικό ενώ ταξιδεύετε σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Πολλά από τα έθνη που επισκέπτεστε έχουν αυστηρούς κανόνες σχετικά με τη ροή περιεχομένου που είναι ενάντια στις πολιτικές τους. Αλλά όταν έχετε VPN μαζί σας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Όλες αυτές οι ανέσεις που ένα VPN για streaming παρόχους είναι αυτό που την καθιστά την καλύτερη επιλογή για όσους είναι ένας μεγάλος ανεμιστήρας βλέποντας πράγματα από όλο τον κόσμο. Είτε πρόκειται για τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, ζωντανές εκπομπές ή πρωταθλήματα κρίκετ, δεν περιορίζεστε σε τίποτα.

Χαρακτηριστικά που κάνει το καλύτερο VPN για ροή

Λόγω των νόμων και των πολιτικών πολλών χωρών σχετικά με τη ροή, οι περισσότεροι άνθρωποι μετακινούνται προς το VPN για streaming. Ωστόσο, μια τέτοια επείγουσα ανάγκη δημιουργεί ευκαιρίες για πολλούς απατεώνες να ξεγελάσουν τους ανθρώπους προσφέροντας ψεύτικες υπηρεσίες VPN. Επίσης, πολλοί ελεύθεροι πάροχοι VPN είναι εκείνοι που δεν διαθέτουν αποτελεσματικές υπηρεσίες και οι χρήστες τους πρέπει να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Παρόλο που υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες που προσφέρουν ορισμένοι παροχείς VPN στους χρήστες τους, που τους καθιστούν το καλύτερο VPN για streaming. Ένα VPN που διαθέτει διακομιστές σε πολλές χώρες εξυπηρετεί την αποτελεσματική ροή, έχοντας τη δυνατότητα να ξεκλειδώνει εύκολα το περιεχόμενο λόγω της τεράστιας κάλυψης των διακομιστών. Συνδέοντας τον χρήστη με τον πλησιέστερο διακομιστή της χώρας του οποίου το περιεχόμενο θέλει να μεταδώσει.

Τα βίντεο συνεχούς ροής είναι μια μεγάλη εμπειρία εάν είναι ομαλά και έχουν απενεργοποιηθεί η λήψη. Για να διασφαλιστεί αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ένα VPN για streaming επιλέγετε να έχετε γρήγορη ταχύτητα. Γενικά, μετά τη δημιουργία ενός VPN, οι περισσότεροι πελάτες πρέπει να αντιμετωπίσουν προβλήματα ταχύτητας που θα μπορούσαν να αποφευχθούν μόνο όταν έχετε το καλύτερο VPN για streaming.

Ωστόσο, πολλές φορές πρέπει να αντιμετωπίσετε ξαφνικές μειώσεις ταχύτητας και λήψη προβλημάτων. Αυτό συμβαίνει όταν ο πάροχος VPN σας ρυθμίζει την ταχύτητα αφού φτάσει σε ένα συγκεκριμένο όριο εύρους ζώνης. Επίσης, όταν υπάρχει μεγάλη κίνηση σε ένα διακομιστή, η υπηρεσία VPN επιβραδύνεται. Έτσι, όταν κάνετε streaming βαρύ περιεχόμενο όπως το Netflix, το HBO ή το Hulu, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε αργή ταχύτητα. Επομένως, εξετάστε πάντα ένα VPN για streaming που προσφέρει υψηλό όριο εύρους ζώνης.

Πολλοί πιστεύουν επίσης ότι, ενώ η ροή της ανωνυμίας και της ταυτότητας δεν έχει σημασία, δεν συμβαίνει αυτό. Όταν κάνετε streaming σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί σε αυτήν την περιοχή από ό, τι θα μπορούσατε να χρεωθείτε για τη διάπραξη παράνομης ενέργειας. Επίσης, οι απειλές στον κυβερνοχώρο, οι οποίες εμφανίζονται γύρω από τη ροή, θα μπορούσαν να εξαφανιστούν μέσω του καλύτερου VPN για streaming που προσφέρει αποτελεσματικό πρωτόκολλο ασφαλείας.

Αυτά είναι μερικά χαρακτηριστικά που πρέπει να εξετάσετε αν θέλετε μια μεγάλη και ασφαλή εμπειρία streaming.

5 Best VPN for Streaming Καλύτερες συστάσεις 2018

Όπως είπατε πριν, οι άνθρωποι έχουν πολλές επιλογές VPN για να επιλέξουν από. Ωστόσο, αν ψάχνετε πραγματικά για αυθεντικά και αποτελεσματικά VPN για streaming, μόνο μερικά είναι αυτά που πληρούν τα κριτήρια. Μόλις επιλέξετε ένα αξιόπιστο VPN, είναι μια μακροχρόνια λύση για τα ζητήματα streaming σας.

Οι χρήστες που επιλέγουν δωρεάν υπηρεσίες VPN διαμαρτύρονται για τις αναποτελεσματικές υπηρεσίες και τις ασυνέπειες που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Επίσης, τέτοια VPN έχουν προβλήματα χαμηλής ταχύτητας που αποτελούν μεγάλο εμπόδιο για όσους αγαπούν τη ροή.

Εδώ θα σας παρέχουμε το καλύτερο VPN για επιλογές ροής για να σας παρέχουμε την ευκολία επιλογής από μία από τις πιο προτιμώμενες υπηρεσίες VPN των χρηστών σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα VPN έχουν άριστες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών και αξίζει να ξοδεύετε χρήματα.

1 - NordVPN (τοποθεσία - Παναμάς)

VPN-Windows10

Πλεονεκτήματα:

 • Αποτελεσματική ροή DNS
 • Μεγάλη κάλυψη των Servers
 • VPN-over-VPN
 • Δεν υπάρχει όριο εύρους ζώνης

Μειονεκτήματα:

 • Δεν ήταν δυνατή η σύνδεση πολλών συσκευών στο ίδιο πρωτόκολλο κάθε φορά
 • Η δωρεάν δοκιμή είναι περίπλοκη και κρυμμένη

Το NordVPN είναι η πρώτη μας επιλογή για το Best VPN για streaming λόγω της τεράστιας κάλυψης του διακομιστή, δηλαδή περισσότερων από 760 εξυπηρετητών σε διαφορετικές χώρες, παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες για την απεμπλοκή περιεχομένου στους χρήστες. Έχουν επίσης εισαγάγει το φιλικό προς κινητά πρωτόκολλο ασφαλείας IKEv2 / IPsec μαζί με άλλα πρωτόκολλα, δηλ. PPTP, L2TP, IPSec και OpenVPN.

Η πολιτική τους όσον αφορά το αρχείο καταγραφής είναι επίσης η πολιτική μέσω της οποίας οι πελάτες της παραμένουν ανώνυμοι και προστατεύονται κατά τη ροή δεδομένων. Οι διακομιστές υψηλής ταχύτητας streaming του NordVPN παρέχουν επίσης ομαλή και απρόσκοπτη λήψη βίντεο.

Ωστόσο, η έλλειψη σύνδεσης των πολλαπλών συσκευών στο ίδιο πρωτόκολλο το καθιστά λίγο αναποτελεσματικό. Μόνον 4 συσκευές θα μπορούσαν να συνδεθούν ταυτόχρονα με το ίδιο πρωτόκολλο. Λόγω των προσιτών σχεδίων τιμολόγησης και της εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών τοποθετείται στους άλλους παρόχους VPN. Τα σχέδια τιμολόγησης είναι?

 • 1 Μήνας [$ 11.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [7,00 δολάρια το μήνα - 42 δολάρια για 6 μήνες]
 • 12 μήνες [$ 5.75 το μήνα - $ 69 για 12 μήνες]

Ειδική προσφορά διακοπών

 • 2 Έτος [$ 3.29 ανά μήνα - $ 79 για 2 χρόνια] * συνιστάται *

2 - ExpressVPN (Τοποθεσία - Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι)

VPN-Windows10

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλη κάλυψη διακομιστών με απόκριση καθυστέρησης
 • Εξαιρετική ταχύτητα

Μειονεκτήματα:

 • Η δωρεάν δοκιμή δεν είναι διαθέσιμη
 • Λίγο ακριβό σε σύγκριση με άλλους

Λόγω της γρήγορης ταχύτητάς του, το ExpressVPN κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία Best VPN για streaming. Διαθέτει διακομιστές σε σχεδόν 90 χώρες, πράγμα που σημαίνει πρόσβαση σε σχεδόν οποιοδήποτε περιεχόμενο οποιασδήποτε χώρας. Επίσης, παρέχει 24/7 φροντίδα πελατών που λέει ότι θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε το πρόβλημά σας ανά πάσα στιγμή.

Το ExpressVPN εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι και έχει αυστηρή πολιτική χωρίς λογοκρισία, διατηρώντας την ταυτότητα του χρήστη εντελώς ανώνυμη και ασφαλή. Ωστόσο, είναι λίγο πιο ακριβό από τους άλλους παρόχους VPN. Όμως, η έλλειψη δωρεάν δοκιμής με ExpressVPN ξεπεραστεί από την προσφορά εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Τα σχέδια τιμολόγησης είναι?

 • 1 Μήνας [$ 12.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [$ 9.99 ανά μήνα - $ 59.95 χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 12 μήνες [$ 8.32 ανά μήνα - $ 99.95 χρεώνονται κάθε 1 έτος] * συνιστάται *

3 - PureVPN (Τοποθεσία - Χονγκ Κονγκ)

VPN-Windows10

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετική κάλυψη διακομιστή
 • Εξαιρετική απόδοση
 • Πολιτική μη καταγραφής

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή
 • Διαρροή DNS

Εάν το βίντεό σας έχει χτυπήσει ή έχει σταματήσει να ανταποκρίνεται, τότε έχετε την επιλογή του διακόπτη kill με το PureVPN. Αυτό προστατεύει τα δεδομένα σας από οποιαδήποτε τέτοια ανασφάλεια και τα χαρακτηριστικά αυτά καθιστούν ένα από τα καλύτερα δίκτυα VPN για ροή που θα επιλεγούν.

Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του PureVPN είναι το Split Tunneling και ο Virtual Router. Μέσω διαχωρισμού σήραγγας, μπορείτε να διαχωρίσετε τα περιεχόμενά σας σε κρυπτογραφημένα και μη κρυπτογραφημένα δεδομένα σύμφωνα με το περιεχόμενο που δεν χρειάζεται κρυπτογράφηση. Αυτό θα βοηθήσει την ταχύτητα του Διαδικτύου σας να παραμείνει γρήγορη. Ωστόσο, ο Εικονικός δρομολογητής κάνει το λογισμικό VPN σας σε ένα hotspot Wi-Fi για τη σύνδεση περισσότερων συσκευών μαζί με ξεχωριστές 5 συσκευές, τις οποίες υποστηρίζει εγγενώς σε έναν ενιαίο λογαριασμό.

Δεν παρέχει δωρεάν δοκιμή, αλλά έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Τα σχέδια τιμολόγησης είναι?

 • 1 Μήνας [$ 10.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [$ 8,95 ανά μήνα - $ 53,70 χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 2 χρόνια [$ 2,95 ανά μήνα - $ 70,80 χρεώνονται κάθε 2 χρόνια] * συνιστάται *

4 - Ιδιωτική πρόσβαση στο Internet (Τοποθεσία - Ηνωμένες Πολιτείες)

VPN-Windows10

Πλεονεκτήματα:

 • Μεγάλο δίκτυο διακομιστών
 • Φτηνές τιμές σε σύγκριση με άλλες

Μειονεκτήματα:

 • Μέση απόδοση
 • Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή

Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο (PIA) VPN αποτελεί επίσης τη σύστασή μας για το καλύτερο VPN για streaming. Έχει ένα τεράστιο δίκτυο εξυπηρετητών, το οποίο αποτελείται από περισσότερους από 3200 διακομιστές σε διαφορετικές χώρες, παρέχοντας ευκολία στη ροή. Έχουν ξεχωριστούς διακομιστές P2P βελτιστοποιημένους για απεριόριστη ταχύτητα και απεριόριστο εύρος ζώνης σε αυτά. Ωστόσο, η ταχύτητα λήψης τους είναι λίγο χαμηλή σε σύγκριση με άλλες.

Όμως, τα χαμηλά ποσοστά του PIA VPN αντισταθμίζουν το πρόβλημα. Επίσης, δεν έχει αυστηρή πολιτική αρχείου καταγραφής, παρόλο που είναι μια υπηρεσία VPN που βασίζεται στις ΗΠΑ. Με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, το τιμολογιακό τους σχέδιο είναι.

 • 1 Μήνας [$ 6.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [5,99 δολάρια το μήνα - 35,95 δολάρια χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 1 Έτος [$ 3.33 ανά μήνα - $ 39.95 χρεώνεται κάθε 1 έτος] * συνιστάται *

5 - IvacyVPN (Τόπος - Σιγκαπούρη)

VPN-Windows10

Πλεονεκτήματα:

 • Ικανοποιητική απόδοση
 • Προσιτό σχέδιο τιμολόγησης

Μειονεκτήματα:

 • Κινητή υποστήριξη κάτω του μέσου όρου
 • Η επιστροφή είναι διαθέσιμη υπό περιορισμένες συνθήκες

Η τελευταία σύστασή μας για το Best VPN Streaming είναι το IvacyVPN. Προσφέρουν βελτιστοποιημένους διακομιστές P2P με σταθερή ταχύτητα και απεριόριστο εύρος ζώνης. Διαθέτει μια επιλογή σύνδεσης 5 συσκευών τη φορά.

Λόγω της τοποθεσίας της στη Σιγκαπούρη, προσφέρει στους πελάτες της αυστηρή πολιτική χωρίς λογότυπα. Έχουν αναθεωρήσει την πολιτική επιστροφής των 7 ημερών και τώρα οι επιλογές σας περιορίζονται για επιστροφή χρημάτων. Δεν θα λάβετε επιστροφή χρημάτων αν έχετε χρησιμοποιήσει τις μεθόδους πληρωμής Bitcoin ή Paymentwall. έχετε χρησιμοποιήσει 7GB ή περισσότερο εύρος ζώνης? έχετε συνδέσει το VPN 30 φορές ή περισσότερο.

Με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών, τα σχέδια τιμολόγησης που προσφέρει το IvacyVPN είναι:

 • 1 Μήνας [$ 8.10 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [$ 5,40 ανά μήνα - $ 32,40 χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 2 χρόνια [$ 1,83 ανά μήνα (μετά το κουπόνι) - $ 44,10 χρεώνονται κάθε 2 χρόνια] * συνιστάται *

Συμπέρασμα:

Κατά τη ροή του αγαπημένου σας υλικού, θέλετε άψογη και απρόσκοπτη εμπειρία streaming. Αλλά οι περιορισμοί και οι αποκλεισμοί δημιουργούν ενόχληση μεταξύ των ανθρώπων. Ωστόσο, η τρέχουσα αυστηρότητα στο διαδίκτυο και το περιεχόμενο συνεχούς ροής θα μπορούσαν να γίνουν σκληρότερα στην επόμενη χρονική στιγμή.

Για το λόγο αυτό, συνιστούσαμε στους αναγνώστες μας το καλύτερο VPN για streaming που θα μπορούσε να βελτιώσει την εμπειρία τους στο Internet streaming χίλιες φορές καλύτερα. Εκτός αυτού, οι ανησυχίες ότι είναι επιρρεπείς σε τρωτά σημεία και εγκλήματα στον κυβερνοχώρο θα μπορούσαν επίσης να αποφευχθούν μέσω ενός ασφαλούς και αξιόπιστου VPN.

Με τις ευκαιρίες για τεράστιο περιεχόμενο συνεχούς ροής, κανείς δεν θέλει να παραμείνει άγνωστος με τέτοια φανταστικά πράγματα. Έτσι, αν είστε πρόθυμοι να έχετε μια μεγάλη περιπέτεια streaming, πάρτε ένα από αυτά τα VPN για streaming που αναφέρονται παραπάνω.