Το πιο γρήγορο δωρεάν VPN για κρυπτογραφημένη σύνδεση υψηλής ταχύτητας

[ware_item id=33][/ware_item]

Η βασική ιδέα του VPN είναι να παρέχει ανωνυμία και ασφάλεια των δεδομένων στους χρήστες, αλλά το ταχύτερο δωρεάν VPN είναι αυτό που κάνει τον χρήστη του Διαδικτύου ενθουσιασμένο. Τα περισσότερα από τα άτομα θέλουν απλώς να παρακάμψουν τους περιορισμούς της ιστοσελίδας και να αποφύγουν τις πιθανότητες να εντοπιστούν ή να συλληφθούν από παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, κυβερνητικές υπηρεσίες και άλλα τρίτα μέρη.


Αυτοί που είναι πρόθυμοι να αποκτήσουν μια πολλά υποσχόμενη και πλήρως προστατευμένη υπηρεσία VPN, επιλέγουν συνήθως μια πληρωμένη υπηρεσία VPN, αλλά διατηρούν επίσης την αποτελεσματική ταχύτητα στις πλέον προτιμώμενες προτεραιότητές τους.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε δραστηριότητα που πραγματοποιείτε ενώ βρίσκεστε σε απευθείας σύνδεση θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά ενοχλητική αν αντιμετωπίζετε ρυθμούς ταχύτητας. Ωστόσο, αυτά τα ζητήματα ταχύτητας θα μπορούσαν επίσης να διακυβεύσουν την ιδιωτική σας ζωή μέσω διαρροής δεδομένων όταν διακόπτεται η σύνδεση VPN.

Γιατί οι άνθρωποι αναζητούν ένα πιο γρήγορο δωρεάν VPN

Οι χρήστες του Διαδικτύου σήμερα είναι πραγματικά απογοητευμένοι λόγω των εξαιρετικά αυξημένων αποκλεισμών πρόσβασης στο περιεχόμενο, ανεξάρτητα από το ποια χώρα ζείτε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι από αυτούς δεν δίνουν σημασία στην ιδιωτική ζωή που δεν διαθέτει ένα ελεύθερο VPN.

Πολλοί άνθρωποι, ειδικά αυτοί που είναι νέοι στην έννοια VPN, πιστεύουν ότι πρέπει πρώτα να δοκιμάσουν μια δωρεάν υπηρεσία καθώς έχουν ανησυχίες σχετικά με την απώλεια χρημάτων τους. Επίσης, τα χαρακτηριστικά όπως το ξεκλείδωμα περιεχομένου, η κάλυψη IP και ο αέρας χωρίς επενδύσεις είναι μια μεγάλη έλξη για πολλούς.

Οι Streamers συνήθως δεν ενδιαφέρονται για την ιδιωτική ζωή, η πραγματική τους ανάγκη είναι η ανωνυμία και η ταχύτητα. Τα VPN συνήθως επιβραδύνουν την ταχύτητα και το πρόβλημα γίνεται πιο έντονο κατά τη χρήση δωρεάν υπηρεσιών VPN. Ωστόσο, η βαριά ροή απαιτεί επιπλέον ταχύτητα να λειτουργήσει ομαλά. Γι 'αυτό είναι πραγματικά δύσκολο να βρεθεί ένα δωρεάν VPN με την κατάλληλη ταχύτητα. Από την άλλη πλευρά, μια δημοφιλής χρήση του Διαδικτύου είναι torrenting που έχει την προστασία της ιδιωτικής ζωής και ανωνυμίας.

Με το torrenting, υπάρχουν ευρύτεροι κίνδυνοι να λάβετε ειδοποιήσεις πνευματικών δικαιωμάτων. Ως εκ τούτου, οι χρήστες χρησιμοποιούν το VPN για να αποκρύψουν την ταυτότητα κατά την κοινή χρήση και τη λήψη αρχείων torrenting.

Ωστόσο, δυστυχώς, η σύνδεση VPN καθιστά αργή την παρακμή δεδομένου ότι πρόκειται για μια διαδικασία βαριάς επεξεργασίας δεδομένων. Αν μιλάμε για τα δωρεάν VPN, είναι σχεδόν αδύνατο να βρούμε ένα δωρεάν VPN που να είναι απόλυτα αποδοτικό με το torrenting.

Είναι μια δωρεάν υπηρεσία VPN χωρίς κόστος σε πραγματικό ή απλά φαίνεται να είναι?

Οι άνθρωποι συνήθως πιστεύουν ότι η ελεύθερη επέκταση VPN που χρησιμοποιούν είναι ανεκτίμητη και τα χαρακτηριστικά που παρέχουν δεν έχουν καμία πρόθεση πίσω από αυτό. Ωστόσο, σας χρεώνουν με εναλλακτικές μεθόδους όταν δεν κερδίζουν κέρδη από άποψη χρημάτων.

Σχόλιο από τη συζήτηση Is Hola VPN extension worth downloading?.

Δυστυχώς, σχεδόν όλες οι δωρεάν επεκτάσεις VPN που είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο περιέχουν κάποιες ελλείψεις ασφάλειας τις οποίες ένας χρήστης βιώνει αμέσως μετά τη σύνδεση ή κάποια στιγμή αργότερα. Ως εκ τούτου, οι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να υποφέρουν από έλλειψη αποτελεσματικότητας που οδηγεί σε απογοήτευση. Ωστόσο, αναφέραμε μερικές από τις πιο καταγγελίες από τους χρήστες του Free VPN.

 • Ασαφής πολιτική: Πολλές δωρεάν υπηρεσίες VPN διατηρούν μια ασαφή πολιτική σχετικά με τα δεδομένα πελατών ή τις δραστηριότητες περιήγησης στο διαδίκτυο. Αλλά, στην πραγματικότητα, συλλέγουν δεδομένα ή παρακολουθούν χρήστες χωρίς να γνωρίζουν.
 • Όρια δεδομένων: Όταν συνδέεστε σε ένα δωρεάν VPN, σας περιορίζουν κυρίως σε ένα συγκεκριμένο όριο δεδομένων όταν το φτάσετε.
 • Ταχύτητα καθυστέρησης: Ένα δωρεάν VPN μειώνει κυρίως την ταχύτητα του Διαδικτύου σε σχέση με την αρχική.
 • Περιοχές περιορισμένου διακομιστή: Πρέπει να έχετε δει τις προσφορές υπηρεσιών premium από σχεδόν κάθε δωρεάν επέκταση VPN. Επομένως, διατηρούν πολύ περιορισμένες και λιγότερες ποσότητες εξυπηρετητών για τους χρήστες δωρεάν υπηρεσιών.

Ωστόσο, από όλες αυτές τις ελλείψεις ασφάλειας και αναποτελεσματικότητα, οι περισσότεροι άνθρωποι ανησυχούν απλώς για τα ζητήματα που σχετίζονται με την ταχύτητα.

Αλλά γιατί είναι το ταχύτερο ελεύθερο VPN το μεγαλύτερο ενδιαφερόμενο?

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όταν ένα VPN έχει εξαιρετικά αργή και αργή ταχύτητα, διάφορα προβλήματα ασφαλείας και δυσκολίες περιήγησης αντιμετωπίζουν οι χρήστες.

Τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ η σύνδεση VPN περιέχει ελαττώματα ταχύτητας.

 • Κίνδυνος απώλειας δεδομένων αυξάνεται όταν η σύνδεση απενεργοποιείται λόγω καθυστερήσεων ταχύτητας και κρεμασμένου συστήματος. Όταν το VPN σταματήσει να λειτουργεί ο χρήστης, τα δεδομένα εκτίθενται σε έναν εξωτερικό χρήστη, μέχρι το VPN να ανακτήσει τη σύνδεσή του.
 • Λιγότερη λήψη θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία με αργές υπηρεσίες VPN, ειδικά όταν ασχολούνται με βαριά πράγματα.
 • Ροές απογοητεύσεων είναι το πιο ενοχλητικό ζήτημα όταν δεν έχετε μια γρήγορη υπηρεσία VPN. Πρόκειται για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών, καθώς οι χρήστες κάνουν πάντα περιήγηση σε περιεχόμενο και ροή. Τα βίντεο με μεγάλη φόρτωση και το κολλητικό παιχνίδι είναι μια ενοχλητική κατάσταση για τους χρήστες.

Ένα VPN πρέπει να επιλεγεί με προσοχή και μετά την εξέταση της απόδοσής τους. Η ανάγνωση εμπειριών χρήστη ή λεπτομερών άρθρων θα μπορούσε να είναι χρήσιμη από αυτή την άποψη.

Ως εκ τούτου, έχουμε δοκιμάσει επίσης μερικές από τις δωρεάν υπηρεσίες VPN μεταξύ των οποίων οι ταχύτεροι δωρεάν πάροχοι VPN είναι μερικοί.

Ταχύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN

Έχουμε δοκιμάσει κάποιες από τις δημοφιλείς επεκτάσεις VPN για να εξαγάγουμε εκείνες που είναι συγκριτικά οι γρηγορότερες δωρεάν υπηρεσίες VPN. Ένας χρήστης του διαδικτύου θα μπορούσε να ακολουθήσει αυτή τη μεθοδολογία εύκολης δοκιμής και από μόνη της.

Κατ 'αρχάς, θα πρέπει να δοκιμάσετε τη βασική σας ταχύτητα στο διαδίκτυο (την ταχύτητα που παρέχει ο ISP σας) μέσω των εργαλείων δοκιμής ταχύτητας, όπως testmy.net ή speedtest.net.

Ωστόσο, για να ελέγξετε ένα συγκεκριμένο VPN, πρέπει να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση στη συσκευή σας και στη συνέχεια να ελέγξετε την ταχύτητά σας. Εάν το αποτέλεσμα που έχετε αποκτήσει είναι ίδιο ή σχεδόν ίσο με τη βασική ταχύτητα του Internet σας, η υπηρεσία VPN δεν επιβραδύνει την ταχύτητα του Internet.

5 Ταχύτερα δωρεάν VPN το οποίο είναι εξαιρετικά αξιόπιστο

Επομένως, όλες αυτές οι ταχύτερες υπηρεσίες VPN που συζητάμε εδώ είναι αυτές που έχουν δείξει ίση ή σχεδόν ίδια ταχύτητα μετά τη σύνδεση.

# 1 - TunnelBear VPN

tunnelbear εναλλακτικές λύσεις

Σημαντικά χαρακτηριστικά

 • Εύχρηστος
 • Παρέχετε σύνδεση σε 5 ταυτόχρονες συσκευές
 • 500MB δωρεάν δεδομένα κάθε μήνα

Το Tunnelbear VPN με όλα τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά διατηρεί επίσης την ταχύτητα περιήγησης σε κατάλληλο επίπεδο χωρίς να επιβραδύνει τη βασική σας ταχύτητα ISP. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρήσαμε την πρώτη προτεραιότητά μας για το ταχύτερο ελεύθερο VPN.

Ισχυρίζονται ότι έχουν μηδενική πολιτική καταγραφής που είναι σπουδαίο αν έρχεται με δωρεάν VPN. Αυτό συμβαίνει επειδή τα περισσότερα ελεύθερα δίκτυα VPN εμπλέκονται στη διαρροή δεδομένων των χρηστών χωρίς να ενημερώνονται. Το TunnelBear παρέχει πρόσβαση σε όλες τις τοποθεσίες αποθηκών και σε ένα άτομο που χρησιμοποιεί την δωρεάν έκδοση του. Επομένως, είναι δυνατή η απεμπλοκή του μεγαλύτερου μέρους του περιεχομένου χωρίς τις παρενοχλήσεις των καθυστερήσεων ταχύτητας.

Μειονεκτήματα που θα μπορούσατε να ζήσετε

 • Οι προηγμένες λειτουργίες είναι διαθέσιμες με έκδοση premium
 • Περιορισμένη χρήση
 • P2P κοινή χρήση αρχείων και torrenting δεν είναι διαθέσιμη

# 2 - CyberGhost VPN

Το πιο γρήγορο δωρεάν VPN για κρυπτογραφημένη σύνδεση υψηλής ταχύτητας

Σημαντικά χαρακτηριστικά

 • Αποτελεσματική ταχύτητα
 • Διακόπτης θανάτου στο Internet
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης

Το CyberGhost VPN διαθέτει περισσότερους από 850 διακομιστές σε σχεδόν 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αυστραλίας, του Καναδά, της Ιαπωνίας, της Σιγκαπούρης και του Μεξικού. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα εξυπηρετεί να τον ενισχύσει μεταξύ των ταχύτερων δωρεάν υπηρεσιών VPN με τεράστιες επιλογές απεμπλοκής.

Θα μπορούσατε εύκολα να το λάβετε ως δωρεάν επέκταση VPN για τη συσκευή σας, μεταφορτώνοντάς το από το κατάστημα αναπαραγωγής Google ή απευθείας από τον ιστότοπο.

Το CyberGhost σας παρέχει κρυπτογράφηση 256-bit AES που είναι ίδια με αυτή που δίνει στους premium χρήστες. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις περισσότερες ελεύθερες υπηρεσίες VPN, έχει ένα απεριόριστο εύρος ζώνης που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να μεταφέρετε περιεχόμενο σε απευθείας σύνδεση χωρίς απογοήτευση ταχύτητας και αποκλεισμούς χρήσης.

Αλλά, η δωρεάν έκδοση θα μπορούσε να περιέχει ενοχλητικές διαφημίσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ενόχληση κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μειονεκτήματα που θα μπορούσατε να ζήσετε

 • Περιορισμένες τοποθεσίες διακομιστών για δωρεάν χρήστες VPN
 • Pop-up διαφημίσεις

# 3 - Εγγραφείτε στο VPN

Επανεγγραφή-VPN-αναθεώρηση

Σημαντικά χαρακτηριστικά

 • 10 GB δεδομένα
 • Εύχρηστος
 • 11 τοποθεσίες διακομιστών με δωρεάν έκδοση

Το Windscribe VPN είναι επίσης υπηρεσία κορυφαίων επιδόσεων για τις δοκιμές ταχύτητας και γι 'αυτό το θεωρήσαμε ως μία από τις πιο γρήγορες δωρεάν υπηρεσίες VPN.

Θα μπορούσατε να απολαύσετε γρήγορη ροή και περιήγηση με επαρκές όριο δεδομένων 10 GB. Αυτά τα δεδομένα θα μπορούσαν να αυξηθούν στα 15 GB με ένα tweet σας.

Θα μπορούσατε να κάνετε λήψη του δρομολογίου VPscribe σε όλες σχεδόν τις συσκευές με διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox και Opera. Ωστόσο, απαιτείται μια επαγγελματική έκδοση για το Linux και το Android.

Μειονεκτήματα που θα μπορούσατε να ζήσετε

 • Ανά πάσα στιγμή θα μπορούσατε να ενεργοποιήσετε μόνο μία σύνδεση
 • Περιορισμένη χρήση

# 4 - SurfEasy VPN

Το πιο γρήγορο δωρεάν VPN για κρυπτογραφημένη σύνδεση υψηλής ταχύτητας

Σημαντικά χαρακτηριστικά

 • Εύκολο στη ρύθμιση
 • Διάφοροι διακομιστές
 • Ικανοποιητική εξυπηρέτηση πελατών

Το SurfEasy VPN διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά μαζί με μια υπηρεσία που έχει αποδώσει καλά στις δοκιμές ταχύτητας. Ως εκ τούτου, ολοκληρώσαμε αυτό το VPN στη λίστα των ταχύτερων δωρεάν παρόχων VPN.

Παρέχει στους χρήστες 500 MB μεταφοράς δεδομένων μαζί με την ευκαιρία να αυξήσουν αυτό το όριο συνιστώντας το SurfEasy VPN στους φίλους και την οικογένειά σας. Έχει μια εύκολη σύνδεση υπηρεσία VPN, καθώς και οι εφαρμογές, είναι επίσης εύκολο στη χρήση.

Μια επαρκής ποσότητα διακομιστή με το δωρεάν VPN SurfEasy αυξάνει τις πιθανότητες απεμπλοκής και σας παρέχει περισσότερο περιεχόμενο ροής και περιήγησης.

Μειονεκτήματα που θα μπορούσατε να ζήσετε

 • Έχετε κάποια αρχεία καταγραφής σύνδεσης
 • 2 GB όριο στο σχέδιο εκκίνησης

# 5 - Hotspot Shield VPN

Το πιο γρήγορο δωρεάν VPN για κρυπτογραφημένη σύνδεση υψηλής ταχύτητας

Σημαντικά χαρακτηριστικά

 • Διάφορες τοποθεσίες διακομιστών
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Ασφάλεια Wi-Fi

Το HotSpot Shield VPN συγκαταλέγεται στις συστάσεις για ταχύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN που προσφέρουν στους χρήστες μια αξιοπρεπή ταχύτητα περιήγησης με κάποιες αξιόλογες λειτουργίες. Με αυτό το VPN χρειάζεστε ένα μόνο κλικ για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη σύνδεση.

Ωστόσο, οι παρενοχλήσεις των περιορισμών του εύρους ζώνης εξαφανίζονται όταν χρησιμοποιείτε ασπίδα Hotspot. Έτσι, η απομυθοποίηση εμπειρία θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερα με γρήγορη ταχύτητα και απεριόριστο εύρος ζώνης. Αλλά, ενώ χρησιμοποιείτε αυτή την ελεύθερη υπηρεσία VPN, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε ενοχλητικές διαφημίσεις. Επίσης, η θέση του στις ΗΠΑ είναι λίγο ανησυχητική για τους υπερασπιστές της ιδιωτικής ζωής.

Μειονεκτήματα που θα μπορούσατε να ζήσετε

 • Βασίζεται στις ΗΠΑ
 • Προβολή διαφημίσεων κατά την περιήγηση

Γιατί τα δωρεάν δίκτυα VPN αποθαρρύνονται

Οι δωρεάν υπηρεσίες VPN αποκτούν συνήθως ταχεία δημοτικότητα λόγω των δαπανηρών υπηρεσιών τους. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν το γεγονός ότι οι χρήστες που επιλέγουν αυτούς τους παρόχους αντιμετωπίζουν πολλά ζητήματα αμέσως μετά από μερικές ημέρες εξέτασης.

Πρακτικά αυτό πρέπει να είναι ένα κοινό ερώτημα σχετικά με το πώς οι υπηρεσίες αυτές κερδίζουν κέρδη αν δεν χρεώνουν χρήματα?

Σχεδόν κάθε VPN έχει προβλήματα όπως μια αναδυόμενη διαφήμιση που θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα παρακολούθησης από τρίτους του ιστορικού περιήγησης στο διαδίκτυο ή με την προτίμηση του διαδικτύου. Επίσης, οι δωρεάν πάροχοι VPN έχουν μια ασαφή πολιτική απορρήτου και πολλά από αυτά διαρρέουν δεδομένα χρηστών χωρίς να τα αναγνωρίζουν.

Ως εκ τούτου, πρέπει να θυμάστε ότι ένα δωρεάν VPN δεν θα μπορούσε να σας εξυπηρετήσει με όλα τα προηγμένα χαρακτηριστικά μαζί με την αποτελεσματική προστασία της ιδιωτικής ζωής. Για να αποκτήσετε τέτοια ιδιωτικότητα, επαρκή ταχύτητα, αποτελεσματικά χαρακτηριστικά και ένα ολόκληρο πακέτο, πρέπει να επιλέξετε μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη υπηρεσία VPN που αξίζει να επενδύσετε. Ωστόσο, VPN όπως το NordVPN και το PureVPN είναι διαθέσιμα σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές με σχεδόν $ 3 το μήνα που είναι προσιτές για κάθε άτομο.