Καλύτερο δωρεάν VPN για το Chrome – 3 δωρεάν Google Chrome VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Τελευταία ενημέρωση 19 ΜΑΪΟΥ 2019


Ευρήματα συγγραφέων: Ενώ ερευνούσα την επέκταση VPN Google, βρήκα όλη την επέκταση με βάση την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης. Αυτό σημαίνει ότι θα σας δώσει μόνο μια άλλη θέση, αλλά δεν θα κρυπτογραφήσει την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο και δεν θα σας παρέχει ιδιωτικότητα και ασφάλεια.

Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε πραγματικό VPN για καλύτερη ασφάλεια και να κρυπτογραφείτε όλη την κίνηση του Internet σας.

Οι συνεχείς περιορισμοί και η εκμετάλλευση των ευπαθειών στον κόσμο του Διαδικτύου είναι οι εξαναγκαστικοί χρήστες να στραφούν προς τα εργαλεία προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Ένα Virtual Private Network (VPN) είναι ένα τέτοιο εργαλείο. Είτε πρόκειται για κυβέρνηση που εφαρμόζει αποκλεισμούς στην πρόσβαση στο διαδίκτυο είτε για κακόβουλη πρόθεση ενός χάκερ. όλα επηρεάζουν σημαντικά την ιδιωτικότητα του χρήστη.

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν υπηρεσίες που θα τους παρέχουν προστασία της ιδιωτικής ζωής χωρίς καμία δαπάνη. Ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να καταλήξουν με μια κατάλληλη απόφαση για τον εαυτό τους, καθώς πολλοί από τους ελεύθερους παρόχους VPN μπαίνουν στην αγορά στις μέρες μας.

Για να εξυπηρετήσουμε τους χρήστες μας, έχουμε παραθέσει ορισμένα καλύτερα δωρεάν VPN για το Chrome. Οι χρήστες τους εκτιμούν παγκοσμίως. Έχουμε επιλέξει το Chrome, καθώς είναι το πιο χρησιμοποιούμενο πρόγραμμα περιήγησης σε όλο τον κόσμο.

Γιατί χρειάζεστε το καλύτερο VPN για το Chrome

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Chrome είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μηχανές αναζήτησης Ιστού και ότι ο μεγάλος πληθυσμός διαδικτύου στηρίζεται σε αυτό. Δυστυχώς, η μηχανή αναζήτησης δεν διαθέτει χαρακτηριστικά προστασίας απορρήτου από μόνη της για την προστασία των χρηστών. Επομένως, ένα δωρεάν VPN για το Chrome θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος εξοπλισμός για το πρόγραμμα περιήγησης Chrome που παρέχει προστασία καθώς επίσης και βοηθά στην αποφυγή περιορισμού περιεχομένου, περιορισμού του ISP, ασφαλούς torrenting και πολλών άλλων προνομίων.

Επιτρέπει την υπέρβαση των εμποδίων που εμφυτεύονται από την οργάνωση του χώρου εργασίας σας, τα σχολεία, τους ιδιοκτήτες και ίσως από τους τοπικούς διαχειριστές δικτύου. Το Chrome VPN σας παρέχει μια ψεύτικη διεύθυνση IP που κρύβει την ταυτότητά σας από τους snoopers του διαδικτύου.

Πάνω απ 'όλα, ένα VPN για το Chrome είναι σε μεγάλο βαθμό επωφελές και απαραίτητο. Λόγω της προστασίας δεδομένων και της κρυπτογράφησης της κυκλοφορίας. Χωρίς VPN, όλα τα δεδομένα σας θα μπορούσαν να προσεγγιστούν από έναν hacker ή τρίτο οργανισμό για στοχευμένες διαφημίσεις και να συνεχίσουν κακόβουλες πράξεις. Η κρυπτογράφηση δεδομένων από ένα VPN Chrome είναι ένα απαραίτητο κομμάτι, καθώς σας προστατεύει από τους περισσότερους απειλητικούς κινδύνους, όπως ο ISP και η κυβέρνηση, το hacking και η παρακολούθηση από τρίτους.

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο VPN για το Chrome

Υπάρχει ένα συγκεκριμένο κριτήριο στο οποίο οι χρήστες του Chrome μπορούν να καταλάβουν το καλύτερο VPN για το Chrome. Η αναγνώριση αυτών των αναγκών και των σημείων εργασίας του VPN είναι απαραίτητα καθώς απλοποιούν πάρα πολύ τη διαδικασία επιλογής VPN.

Εδώ είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που εξετάζουμε προτού συστήσουμε ένα VPN.

 • Πρωτόκολλα Ασφαλείας θα πρέπει να είναι το πιο προηγούμενο χαρακτηριστικό για να εξετάσετε ένα VPN που επιλέγετε. Το VPN θα πρέπει να έχει πρωτόκολλο κρυπτογράφησης τουλάχιστον 126 bit με το OpenVPN. Ωστόσο, είναι πολύ προτιμότερη η στρατιωτική κρυπτογράφηση 256-bit.
 • μέθοδοι πληρωμής ενός VPN πρέπει να περιλαμβάνει ένα ανώνυμο κανάλι όπως το Bitcoin. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μια μέθοδος πληρωμής, όπως η πιστωτική κάρτα ή άλλοι, θα μπορούσε να διαρρεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα στον πάροχο VPN καθώς επίσης και να είναι επιρρεπής σε διαρροές.
 • Τοποθεσίες διακομιστή και ο αριθμός των εξυπηρετητών που σας παρέχονται είναι ένας μεγάλος παράγοντας που επηρεάζει τη ροή και την απεμπλοκή σας. Αν έχετε μερικές μόνο επιλογές με τις χώρες που έχουν αυστηρούς νόμους περί απορρήτου από ό, τι οι πιθανότητες απεμπλοκής, το torrenting και η ροή περιορίζονται.
 • Επιδόσεις ταχύτητας εξαρτάται από το δίκτυο διακομιστή. Για παράδειγμα, ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών έχει τη δυνατότητα να διαιρέσει το φορτίο χρήστη και έχετε περισσότερες επιλογές σύνδεσης, εάν ένας συγκεκριμένος διακομιστής δεν παρέχει γρήγορη ταχύτητα.
 • Όριο εύρους ζώνης είναι τα δεδομένα που παρέχετε από ένα VPN Chrome. Είναι καλύτερο να αναζητήσετε ένα απεριόριστο εύρος ζώνης, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε απρόσμενα δεδομένα και να κάνετε λήψη δεδομένων.
 • Ανωνυμία ενώ πολλά χαρακτηριστικά παρέχουν περιήγηση στο Internet. Αλλά, εδώ μιλάμε για τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες κυκλοφορίας που λαμβάνει ο πάροχος VPN. Βεβαιωθείτε ότι το VPN που επιλέγετε διαθέτει αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

5 Best VPN για το Chrome 2019:

1 - CyberGhost VPN

Πολύτιμα χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Κρυπτογραφεί την online κυκλοφορία με κρυπτογράφηση 256-bit AES
 • Εύκολη εγκατάσταση

Περισσότεροι από 850 διακομιστές σε 30 χώρες συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αυστραλίας, του Καναδά, της Ιαπωνίας, της Σιγκαπούρης και του Μεξικού.

Το CyberGhost VPN με την ικανότητά του να αποκλείει σχεδόν 150 εκατομμύρια διαφημίσεις, 210.000 κακόβουλες τοποθεσίες και 260 εκατομμύρια απόπειρες παρακολούθησης, είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν VPN για το Chrome. Είναι επίσης ανάμεσα στο λογισμικό VPN που είναι εύκολο να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει στη συσκευή σας. Αυτό το καθιστά σχεδόν 12 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Το πρωτόκολλο ασφαλείας που προσφέρεται από το CyberGhost VPN είναι κρυπτογράφηση AES 256-bit που παρέχει κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας στην κίνηση δεδομένων του χρήστη.

Είναι μια υπηρεσία VPN πιστοποιημένη με ISO που εκδίδει μια ετήσια "έκθεση διαφάνειας", στην οποία οι χρήστες έχουν εύκολη πρόσβαση. Έχουν απεριόριστες δωρεάν υπηρεσίες, ωστόσο, για να πάρουν πιο προηγμένα χαρακτηριστικά και αυξημένη προστασία που θα μπορούσατε πάντα να μεταβείτε στην υπηρεσία premium τους.

Πάρτε CyberGhost

2 - DotVPN

Πολύτιμα χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Πρόσβαση σε περισσότερες από 10 εικονικές τοποθεσίες
 • Παρέχετε ασφάλεια ενώ είστε συνδεδεμένοι στο δημόσιο Wi-Fi

Το Dot VPN είναι ένα από τα πιο ενδιαφέρον που κερδίζει δωρεάν το Chrome VPN το οποίο είναι διαθέσιμο στο Chrome App Store από το 2014. Σύμφωνα με το Chrome Web Store, το Dot VPN έχει πάνω από 10 εκατομμύρια λήψεις σε περισσότερες από 160 χώρες.

Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 4096-bit που είναι διπλάσιο από το ποσό που παρέχεται από τα σύγχρονα τραπεζικά πρότυπα. Χωρίς την παροχή ενός λεπτού, θα μπορούσατε να παρακάμψετε τους περιορισμούς και να έχετε ασφαλή πρόσβαση σε ιστοσελίδες όπως το Facebook, το Netflix, το Hulu και πολλοί άλλοι. Ωστόσο, όταν το περιεχόμενο είναι απρόσιτο μέσω μιας ελεύθερης τοποθεσίας VPN, θα μπορούσατε να το αλλάξετε σε άλλη εικονική τοποθεσία όσες φορές θέλετε.

Αλλά μια αρνητική έκθεση από πολλούς χρήστες είναι ότι λόγω των ακραίων ζητημάτων ταχύτητας πρέπει να στραφούν στην υπηρεσία premium τους.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε από το Chrome Store

Πάρτε DotVPN

3 - Gom Web VPN

Πολύτιμα χαρακτηριστικά

 • Εύκολη εγκατάσταση και χρήση
 • Ο ίδιος λογαριασμός παρέχει σύνδεση σε Android, iPhone, Firefox ή Chrome χωρίς επιπλέον χρεώσεις
 • Δεν απαιτείται ρύθμιση παραμέτρων δικτύου

Αν ψάχνετε για μια λύση που θα μπορούσε να παρακάμψει αποτελεσματικά ένα περιεχόμενο με περιορισμένο περιεχόμενο που θέλετε να προβάλετε χωρίς να επενδύσετε χρήματα, από το Gom web VPN είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για να εξετάσει το Chrome.

Είναι μια εύκολη υπηρεσία για να λειτουργούν κυρίως για εκείνους στους οποίους το VPN είναι σχετικά νέα τεχνολογία. Έχουν διακομιστές απομνημόνευσης 1000 Mbit και πληρεξούσια που επιτρέπουν γρήγορη πρόσβαση στις ιστοσελίδες σε σύγκριση με άλλες δωρεάν υπηρεσίες VPN χρωμίου.

Ωστόσο, οι χρήστες που χρησιμοποιούν το Gom Web VPN διαμαρτύρονται για δυσάρεστες και αργές υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών σε μια προβληματική κατάσταση. Επίσης, μια δωρεάν δοκιμή είναι διαθέσιμη για επτά ημέρες μετά από την οποία πρέπει να αγοράσετε την υπηρεσία pro.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος λήψης του Chrome Extension Download

Ιστοσελίδα του GomVPN

4 - Ασπίδα Hotspot

Πολύτιμα χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Προσφέρει ασφάλεια Wi-Fi

Η ασπίδα Hotspot είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν VPN για το Chrome που έχει διασχίσει ένα σημαντικό αριθμό 500 εκατομμυρίων λήψεων σε όλο τον κόσμο. Παρέχει πρόσβαση σε διάφορες εικονικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Καναδά, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Δανίας και πολλών άλλων. Το Hotspot Shield είναι εύκολο να λειτουργήσει με ένα μόνο κλικ για να το ενεργοποιήσετε.

Με αυτήν την επέκταση χρωμίου, μπορείτε να εξασφαλίσετε όλη τη δραστηριότητα του προγράμματος περιήγησης σας με κρυπτογράφηση 256-bit σε οποιοδήποτε από τα δημόσια ή ιδιωτικά δίκτυα Wi-Fi χωρίς να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λογισμικό. Η ασπίδα Hotspot ενημερώνει συχνά τις υπηρεσίες της.

Λήψη συνδέσμου Chrome Store για επέκταση

Ιστοσελίδα Ασφαλείας Hotspot

5 - Zenmate VPN

Πολύτιμα χαρακτηριστικά

 • Πάνω από 30 τοποθεσίες διακομιστών VPN
 • Αποκλεισμός κακόβουλου λογισμικού
 • Δεν υπάρχει διαρροή DNS

Το ίδιο το Chrome θεωρεί το Zenmate VPN ως την "καλύτερη λύση Cybersecurity" και ένα συνιστώμενο καλύτερο δωρεάν VPN για χρώμιο. Έχει πάνω από 40 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο που θα μπορούσαν να επιλέξουν οποιονδήποτε από τους διακομιστές που βρίσκονται σε 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Παρέχει κρυπτογράφηση για την επισκεψιμότητα των δεδομένων σας και ξεμπλοκάρει σχεδόν όλο το περιορισμένο περιεχόμενο. Η προστασία από κακόβουλο λογισμικό που υπάρχει στο Zenmate VPN σάς παρέχει ασφάλεια έναντι των κινδύνων ευπάθειας που είναι υπεύθυνοι για κλοπές δεδομένων.

Ωστόσο, με τις πρόσφατες πολιτικές τους, οι χρήστες δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις εικονικές τοποθεσίες με την δωρεάν έκδοση. Σημαντικές τοποθεσίες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ αποκλείονται με δωρεάν υπηρεσία VPN και για να λάβετε αυτές πρέπει να αγοράσετε το πακέτο ασφαλίστρων τους.

Κάντε λήψη της επεκτάσεως Zenmate για το Chrome

Ιστοσελίδα του Zenmate

Σχετικό άρθρο: Εναλλακτικές λύσεις Zenmate

19 καλύτερες δωρεάν VPN για Το Google Chrome Store

Ακολουθεί ο κατάλογος του Best Rated VPN στο Google Chrome Store

ProviderRateUser'sProxyEncryptionLinks
SetupVPN 4.7 13,676 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
RusVPN 4.6 495 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
HolaVPN 4.9 332,382 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
DOTVPN 3.7 9124 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
ZenMate 4.5 17.259 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
TouchVPN 4.6 63,610 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
Browse VPN 4.5 24,641 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
HotSpotS 4.4 65,345 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
Εγγραφείτε 4.7 12,934 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
SaferVPN 4.5 18,935 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
Privatix 3.8 18,345 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
TunnelBear 4.7 32,441 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
Hoxx 4.7 15,979 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
TunnelloVPN 4.3 2989 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
Gom VPN 4.4 10,072 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
Avira Phantom 4.2 145 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
SurfEasy 4.7 13,046 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση
X-VPN 3.4 177 ΝΑΙ ΟΧΙ Αποκτήστε επέκταση

Επεκτάσεις μεσολάβησης VS Paid VPN για Chrome

Είναι πιθανό ένας πάροχος διαδικτύου να είναι ευχαριστημένος με μια επέκταση του διακομιστή μεσολάβησης Chrome, καθώς σας παρέχει μια σημαντική ανακάλυψη για το περιεχόμενο με περιορισμό. Δυστυχώς, οι περισσότεροι από μας παραμελούν το γεγονός ότι αυτές οι επεκτάσεις διακομιστή μεσολάβησης δεν παρέχουν κρυπτογράφηση απορρήτου και δεδομένων. Ως εκ τούτου, οποιοσδήποτε με λίγη προσπάθεια θα μπορούσε να πάρει όλα τα δεδομένα σας, και αν έχετε δει ένα παράνομο περιεχόμενο, τότε μπορεί να αντιμετωπίσετε μια ειδοποίηση ή ποινή.

Επίσης, προσθέτουν χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως προστασία κακόβουλου λογισμικού, προστασία τείχους προστασίας ή διαρροή DNS. Το πιο αξιόπιστο και καλύτερο VPN για το Chrome τους προσφέρει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ποτέ δεν προτείνουμε διακομιστή μεσολάβησης μέσω του VPN, ακόμη και αν επιλέγετε ένα δωρεάν VPN Chrome.

Δωρεάν VPN ως σύγκριση με ένα Premium

Ως πραγματικότητα και πραγματικότητα, κάθε άτομο θέλει να έχει ένα εξαιρετικό προϊόν στο ελάχιστο ποσό που πρέπει να πληρώσει. Αυτό προσελκύει τους χρήστες του Διαδικτύου στις δωρεάν υπηρεσίες VPN που τους προστατεύουν από τους αυξημένους περιορισμούς στο διαδίκτυο. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους δωρεάν παρόχους VPN έχουν συγκεχυμένες πολιτικές απορρήτου για τις οποίες οι χρήστες δεν γνωρίζουν.

Επίσης, οι ελεύθεροι πάροχοι VPN σφάλλουν τις υπηρεσίες τους μετά από κάποιο χρονικό διάστημα συνδρομής για να υποχρεώσουν τους χρήστες προς το premium που έχουν οι περισσότεροι από αυτούς.

Ωστόσο, οι καλύτεροι παροχείς VPN με εξαιρετικές κριτικές πελατών είναι διαθέσιμοι για υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μόνο αν και είναι ένα μικρό χρηματικό ποσό σε σύγκριση με τις αξιόπιστες υπηρεσίες που λαμβάνετε. Αλλά, οι περισσότεροι από αυτούς προσφέρουν δωρεάν δοκιμή πριν από την αγορά για την ικανοποίηση του χρήστη τους.

Δωρεάν δίκτυα VPN γεμάτα πολλούς χρήστες που έχουν εξαιρετική επίδραση στην ταχύτητα και την παραγωγικότητα του εύρους ζώνης. Ως εκ τούτου, είναι μια τέτοια ενόχληση να ρεύμα και να κατεβάσετε ουσιαστικό περιεχόμενο με ένα δωρεάν VPN.

Αλλά η πιο κοινή σκέψη ότι ένα άτομο θα μπορούσε να έχει είναι ότι το πώς ένα ελεύθερο VPN κερδίζει κέρδος; Ξεπερνούν τις επενδύσεις τους μέσω ενοχλητικών διαφημίσεων ενώ ο χρήστης συνδέεται μέσω της υπηρεσίας. Επίσης, ένας πάροχος θα μπορούσε να κλέψει τη σύνδεσή σας και να χρησιμοποιήσει το εύρος ζώνης σας για άλλους χρήστες.

Ως εκ τούτου, μια υπηρεσία VPN πριμοδότηση συνιστάται περισσότερο εάν θέλετε μια μόνιμη και αποτελεσματική λύση για τις ανησυχίες σας σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

3 - Καλύτερες δωρεάν Επεκτάσεις VPN για το Google Chrome:

1 - AanonymoX:

Πολύτιμα Χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει ανώνυμη περιήγηση στο διαδίκτυο.
 • Αλλάζει εύκολα τη διεύθυνση IP και τη χώρα σας.
 • Μπορεί να έχει πρόσβαση σε αποκλεισμένους και λογοκριμένους ιστότοπους.
 • Μπορείτε να εμφανιστείτε σε άλλη περιοχή.

Το anonymoX είναι μια επέκταση VPN για το Google Chrome. Η επέκταση είναι διαθέσιμη σε δύο γλώσσες, δηλαδή αγγλικά και ολλανδικά. Είναι κάτι περισσότερο από τις επεκτάσεις. Η πραγματική και αυθεντική ανωνυμοποίηση και η κατασκευή των χωρών γίνονται όλα από ένα ανώνυμο δίκτυο. Το δίκτυο αποτελείται από πολλούς διακομιστές που υπάρχουν σε κάθε κατάσταση της χώρας σας. Οι διακομιστές εξυπηρετούνται και διευθετούνται από τους χρήστες.

Όταν αποκτάτε πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο, πριν από την πρόσβαση στον ιστό, θα ανοίξει ένας από τους διακομιστές, γνωστός ως διακομιστής μεσολάβησης. Ο πληρεξούσιος αποκρύπτει την πραγματική ταυτότητα και τη διεύθυνση IP. Σας κάνει εντελώς ανώνυμο και το κάνει να φαίνεται σαν να έχει πρόσβαση κάποιος άλλος. Ωστόσο, ο πληρεξούσιος επισκέπτεται τον ιστότοπο.

2 - PureVPN Δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης VPN: Ξεκλείδωμα με ιδιωτικό απόρρητο

Πολύτιμα Χαρακτηριστικά:

 • Η ελαφρύτερη δωρεάν επέκταση VPN λειτουργεί με γρήγορη ταχύτητα.
 • Προσφέρει προστασία από διαρροές WebRTC
 • Γρήγορη πρόσβαση στον αγαπημένο σας ιστότοπο από οποιαδήποτε περιοχή του κόσμου.
 • Προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση σε διάφορα διαδικτυακά κανάλια συνεχούς ροής όπως Netflix, Hulu, Amazon Prime ΗΠΑ, Pandora και πολλά άλλα.

Αυτή η επέκταση του Chrome VPN είναι διαθέσιμη με ενσωματωμένες λειτουργίες απορρήτου και ασφάλειας, όπως πληθώρα ανώνυμων IP διευθύνσεων και κρυπτογράφηση AES 256 bit.

Το τεράστιο σύστημα διακομιστών PureVPN εγκαθίσταται σε διάφορες χώρες. Επιτρέπει στους χρήστες του Διαδικτύου την άριστη ασφάλεια από τους επιτιθέμενους, τους hackers, τους snoopers, τις επιθέσεις DDoS και την παράνομη επιτήρηση.

Η επέκταση έρχεται επίσης με γρήγορους φορτωμένους διακομιστές συνεχούς ροής. Εξασφαλίζει επίσης προστασία από διαρροές WebRTC, απεριόριστο εύρος ζώνης και τη δυνατότητα να περάσει κάθε είδος γεωγραφικών περιορισμών.

https://www.purevpn.com

3 - Δωρεάν ιδιωτικό VPN Tuxler:

Πολύτιμα Χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει ισότιμη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους.
 • Η επέκταση παρέχει ακριβή επιλογή επιπέδου πόλης.
 • Παρέχει απεριόριστο Bandwidth.
 • Προσφέρει πλήρη ανωνυμία περιήγησης.

Το δωρεάν ιδιωτικό VPN | Η επέκταση Tuxler επιτρέπει στο χρήστη να κάνει ελεύθερη πλοήγηση στον ιστό χωρίς περιορισμούς. Η επέκταση χρειάζεται να λειτουργήσει η εφαρμογή Tuxler.

Αφού εγκατασταθεί η επέκταση, κατευθύνεστε στη διαδικασία εγκατάστασης εφαρμογής. Είναι παρούσα στον ασφαλή διακομιστή μας και εγκαθίσταται εύκολα με μερικά κλικ.

Το Tuxler αλλάζει τον τρόπο περιήγησης στο διαδίκτυο. Σας επιτρέπει να περιηγείστε στον ιστό από οπουδήποτε, ανεξάρτητα από την περιοχή και τη χώρα. Διατίθεται μόνο στην αγγλική γλώσσα.

tuxler.com

Αυτές οι επεκτάσεις είναι καλές για το Google Chrome?

Οι επεκτάσεις VPN φαίνονται πολύ ωφέλιμες για τους χρήστες, αλλά δυστυχώς, δεν γνωρίζουν τη σκοτεινή τους πλευρά. Μετά από πολλές έρευνες, έρχεται στο φως ότι οι δωρεάν επεκτάσεις VPN του Google Chrome δεν είναι καθόλου ασφαλείς. Αυτά μερικές φορές δεν είναι VPN. Οι αναλύσεις αποκαλύπτουν ότι οι επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης VPN δεν κρυπτογραφούν τα δεδομένα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απλά διακομιστές μεσολάβησης που αποκρύπτουν τη διεύθυνση IP αλλά δεν κωδικοποιούν την κίνηση στο διαδίκτυο.

Όταν μια επέκταση VPN χρησιμοποιεί πρωτόκολλα κρυπτογράφησης, είναι μόνο ικανή να προστατεύει την κίνηση του προγράμματος περιήγησης. Δεν είναι σε θέση να κρυπτογραφήσει οποιοδήποτε άλλο είδος δεδομένων, όπως τα διαπιστευτήρια των εφαρμογών σας, την κυκλοφορία μηνυμάτων και πολλά άλλα.

Υπάρχουν διάφορες αναφορές σχετικά με τις κακόβουλες επεκτάσεις VPN. Παρέχουν την υπηρεσία τους δωρεάν μόνο για να εισπράξουν τα προσωπικά και ιδιωτικά στοιχεία του χρήστη. Είναι επίσης απόδειξη ότι πωλούν τέτοια ευαίσθητα δεδομένα σε τρίτους χωρίς καν να το γνωρίζουν οι χρήστες.