Το καλύτερο VPN για το FireFox και οι δωρεάν VS πληρωμένες επεκτάσεις VPN

[ware_item id=33][/ware_item]

Οι άνθρωποι σήμερα πηγαίνουν για τα προγράμματα περιήγησης που έχουν βελτιωμένα χαρακτηριστικά και ενημερώνουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους. Μεταξύ αυτών των δημοφιλών φυλλομετρητών, ένας είναι ο Firefox ο οποίος έχει συγκεκριμένες βελτιώσεις που άλλοι δεν έχουν.


Για παράδειγμα, ο Firefox σάς επιτρέπει να αλλάζετε τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης με μη αυτόματο τρόπο, οι οποίες επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν το πρόγραμμα περιήγησης ανάλογα με τις δικές τους ανάγκες. Δεν μπορείτε να κάνετε την κυκλοφορία σας κρυπτογραφημένη ή να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP χωρίς ένα Firefox VPN.

Το VPN είναι ένα τυπικό εργαλείο το οποίο χρησιμοποιούν οι περισσότεροι για διάφορους σκοπούς, όπως το ξεκλείδωμα, το streaming, το torrenting και κυρίως για την ασφάλεια και την ιδιωτικότητα.

Το πρόγραμμα περιήγησης Firefox υποστηρίζει συγκεκριμένα VPN μεταξύ των οποίων πρέπει να πάρετε το καλύτερο VPN για τον Firefox και γι 'αυτό υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να αναζητήσετε.

Τι πρέπει να εξετάσουμε πριν εξετάσουμε το Firefox VPN

Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που καθορίζουν την αποτελεσματικότητα μιας υπηρεσίας VPN. Ωστόσο, γνωρίζοντας αυτά τα σημαντικά πράγματα θα μπορούσε να σας ωφελήσει πολύ όταν επιλέγετε ένα VPN για τον εαυτό σας. Ως εκ τούτου, έχουμε διαχωρίσει τα σημαντικά πράγματα που πρέπει να εξετάσουμε πριν επιλέξουμε ένα VPN Firefox.

1 - Εξαιρετική κάλυψη διακομιστή

Οι τοποθεσίες του διακομιστή είναι ένα σημαντικό πράγμα μαζί με τον αριθμό των διακομιστών που διαθέτει ένας παροχέας VPN. Εάν ένα VPN Firefox διαθέτει μόνο λίγους διακομιστές σε περιοχές όπως η Κίνα, η Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ και άλλες χώρες, από ό, τι ενδέχεται να αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην καταστροφή και αποδέσμευση περιεχομένου.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτές οι χώρες έχουν αυστηρούς νόμους και ενδέχεται να αντιμετωπίσετε περιορισμούς με αυτά τα περιφερειακά IP.

2 - Πρωτόκολλα Ασφαλείας

Η ασφάλεια είναι το πιο βασικό και σημαντικό χαρακτηριστικό για το οποίο ένα άτομο επιλέγει την υπηρεσία VPN. Δείτε εάν το VPN που επιλέγετε διαθέτει λειτουργία κρυπτογράφησης 256-bit ή όχι. Αυτή είναι η στρατιωτική κρυπτογράφηση που θεωρείται η πιο ασφαλής. Μεταξύ αυτών, ο πάροχος VPN θα πρέπει να έχει μερικά αποτελεσματικά πρωτόκολλα ασφαλείας τα οποία είναι ανοικτά στους χρήστες ώστε να μπορούν να επιλέξουν ανάλογα με την ανάγκη τους.

3 - Ταχεία ταχύτητα

Η γρήγορη ταχύτητα είναι απαραίτητη για σχεδόν κάθε εκτέλεση του διαδικτύου, ειδικά η ροή και η βαριά λήψη.

4 - Πολιτική μη καταγραφής

Σχεδόν όλοι οι πάροχοι VPN ισχυρίζονται ότι έχουν πολιτική μη καταγραφής, αλλά ορισμένοι έχουν αόριστες δηλώσεις για τη διατήρηση των αρχείων καταγραφής και των δεδομένων χρηστών. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου του παροχέα VPN που επιλέγετε. 

5 - Απεριόριστο εύρος ζώνης

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις αιφνίδιες πτώσεις ταχύτητας ή τον περιορισμό του εύρους ζώνης εάν υπάρχει όριο εύρους ζώνης ή όριο δεδομένων για την υπηρεσία που επιλέγετε. Ωστόσο, όλες οι δημοφιλείς υπηρεσίες VPN προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης στους χρήστες τους και γι 'αυτό μπορούν εύκολα να μεταφορτώσουν και να μεταδώσουν μεγάλο περιεχόμενο.

5 καλύτερες δωρεάν VPN για Επεκτάσεις Firefox

Το μεγαλύτερο μέρος της αναζήτησης του ατόμου για δωρεάν VPN μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι καινούργιο στο φαινόμενο και δεν θέλουν να χάσουν τα χρήματα σε περίπτωση παραβίασης υπηρεσίας. Δυστυχώς, οι περισσότερες δωρεάν υπηρεσίες είναι τώρα ένα κανάλι για να αποκτήσετε τα προσωπικά δεδομένα ενός ατόμου για να αποκτήσετε οφέλη.

Ως εκ τούτου, έχουμε καταλάβει μερικά από τα επαρκή ελεύθερα Firefox VPN, ώστε να παραμείνετε ασφαλείς από τις παγίδες.

1 - VPN Zenmate | Δωρεάν VPN για τον Firefox

vpn για firefox - zenmate

Το Zenmate είναι ένα δωρεάν VPN καθώς και μια πληρωμένη έκδοση. Το Zenmate VPN είναι ένας δημοφιλής δωρεάν πάροχος VPN που είναι εύκολος στη χρήση και εγκαθίσταται ως Firefox VPN.

Σας δίνουν τέσσερις τοποθεσίες (Χονγκ Κονγκ, Γερμανία, ΗΠΑ και Ρουμανία) με την δωρεάν έκδοση. Με την κρυπτογράφηση δεδομένων, το Zenmate VPN επίσης αποκλείει τις ενοχλητικές διαφημίσεις και ισχυρίζεται ότι δεν τηρεί ημερολόγια χρηστών.

Παρέχουν επίσης τείχος προστασίας NAT και απεριόριστα δεδομένα για τους δωρεάν πελάτες VPN. Ένα σημαντικό μέρος των χαρακτηριστικών εξαρτάται από την επιλογή premium.

2 - Betternet VPN Καλύτερη επιλογή VPN για τον Firefox

Betternet-VPN-αναθεώρησηΈνα μεγάλο πράγμα με αυτό το VPN Firefox είναι ότι δεν χρειάζεται να παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα, ούτε καν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το Betternet VPN δεν απαιτεί καμία εγγραφή και δεν θα δείτε τις διαφημίσεις κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο.

Με μια απλή και εύκολη στη χρήση υπηρεσία, παρέχεται μια σύνδεση με ένα πάτημα. Αυτός ο ισχυρισμός να προσφέρει μια γρήγορη υπηρεσία, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσετε μια αργή ταχύτητα με την ελεύθερη σύνδεση VPN. Επίσης, ενδέχεται να δείτε κάποιες διαφημίσεις βίντεο με το Betternet VPN.

Ισχυρίζονται επίσης ότι έχουν πολιτική μη λογοκρισίας, αλλά το γεγονός παραμένει ότι διατηρούν συγκεχυμένα και ορισμένα δεδομένα.

3 - Επέκταση VPN Firefox Dot

Το καλύτερο VPN για το FireFox και οι δωρεάν VS πληρωμένες επεκτάσεις VPNΗ δωρεάν έκδοση DotVPN δίνει κρυπτογράφηση δεδομένων 4096-bit και έχει σχεδόν 10 εκατομμύρια λήψεις σε όλο τον κόσμο.

Το DotVPN προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης και πρόσβαση σε 12 διακομιστές. Ωστόσο, αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους ότι οι υπηρεσίες του DotVPN θα υποβαθμιστούν με το πέρασμα του χρόνου. Έχουμε καταχωρίσει το DotVPN στο Firefox VPN λόγω των σχολίων και των χρηστών που έχει κερδίσει για την δωρεάν έκδοση.

Ωστόσο, έχετε ελάχιστα χαρακτηριστικά όταν πρόκειται για τη σύγκριση της δωρεάν έκδοσης και των υπηρεσιών υψηλής ποιότητας DotVPN.

4 - VPN Ασφαλείας Hotspot Shield

Το καλύτερο VPN για το FireFox και οι δωρεάν VS πληρωμένες επεκτάσεις VPNΗ Ασπίδα Hotspot θα μπορούσε να αναφέρεται ως το καλύτερο δωρεάν VPN από πολλές απόψεις, και με άλλες προδιαγραφές, χρησιμεύει επίσης ως το καλύτερο δωρεάν VPN για τον Firefox. Το Hotspot Shield ισχυρίζεται ότι έχει κερδίσει σχεδόν 200 εκατομμύρια λήψεις και το VPN είναι συμβατό με όλες τις δημοφιλείς συσκευές όπως τα Windows, Mac, iPhone, iPad και επίσης οι συσκευές Android.

Αυτό το VPN Firefox παρέχει απλή χρήση με εύκολη ρύθμιση. Θα λάβετε ένα διακομιστή US για τη σύνδεση με αυτόν τον πάροχο VPN. Ως εκ τούτου, μπορείτε να σπάσετε τους περιορισμούς του περιεχομένου του U.S μόνο. Το Hotspot Shield σάς παρέχει καθημερινά όριο δεδομένων 1 GB, το οποίο είναι εντελώς ανεπαρκές για τους περισσότερους χρήστες.

Οι θέσεις των διακομιστών αυξάνονται σε περισσότερο από 20 όταν χρησιμοποιείτε την έκδοση elite Hotspot Shield. Επίσης, η αμειβόμενη υπηρεσία τους είναι δωρεάν και έχει μεγαλύτερο όριο δεδομένων.

5 - CyberGhost VPN

Το καλύτερο VPN για το FireFox και οι δωρεάν VS πληρωμένες επεκτάσεις VPN

Το CyberGhost VPN είναι επίσης συμβατό με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα και συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Mac, Windows, iOS και Android. Παρά το γεγονός ότι είναι εγγεγραμμένος στο Firefox VPN, το CyberGhost VPN προστατεύει όλη την κίνηση στο διαδίκτυο και όχι μόνο αυτή που προέρχεται από το πρόγραμμα περιήγησης Firefox.

Με την δωρεάν έκδοση τους, περιορίζεστε μόνο σε μια περίοδο τριών ωρών αλλά με την απεριόριστη χρήση δεδομένων. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες της ελεύθερης έκδοσης να συνδέονται με τις 15 χώρες του server από τις 31 χώρες όπου βρίσκονται οι διακομιστές CyberGhost. Παρέχουν ασφαλή κρυπτογράφηση 256-bit μέσω του OpenVPN, αλλά για τους χρήστες Windows, OS X και Android. Για το iOS δεν έχετε αγοράσει την έκδοση Premium.

3 καλύτερο αμειβόμενο VPN για FireFox

Σχεδόν όλοι μας γοητεύονται από τη λέξη "δωρεάν" αλλά μόνο όταν δεν είναι εξοπλισμένοι με επιπλέον παρενοχλήσεις και ζητήματα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις υπηρεσίες VPN. Οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν δωρεάν παρόχους VPN. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς δεν καταφέρνουν να βρουν αποτελεσματικό ή σύντομα μετά την επιλογή μιας δωρεάν υπηρεσίας πρέπει να αλλάξουν την έκδοση Premium του εν λόγω VPN ή να εγκαταλείψουν.

Για να επιλύσουμε αυτό το ζήτημα των περισσότερων χρηστών του Διαδικτύου, έχουμε ταξινομήσει τα προσιτά VPN που είναι εξίσου αποτελεσματικά και θα μπορούσαν να αποδειχθούν τα καλύτερα VPN για τους χρήστες του Firefox.

1 - NordVPN | Καλύτερη επιλογή

nordvpn για mostsecurevpn

Πλεονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει όριο εύρους ζώνης
 • Προστασία διαρροής DNS
 • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
 • Επαρκής απόδοση ταχύτητας
 • P2P κοινή χρήση αρχείων και Torrenting ευκολία
 • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών

Μειονεκτήματα

 • Μια δωρεάν δοκιμή είναι περίπλοκη

Το NordVPN έχει πολλά διακεκριμένα χαρακτηριστικά και έχουν εκπληκτικά πακέτα για να προσφέρουν στους ερωτηθέντες VPN. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να διακινδυνεύσετε όλα τα χρήματά σας που είναι. Παρέχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, αν δεν σας αρέσουν τα χαρακτηριστικά ή εάν έχετε κάποιο πρόβλημα.

Ωστόσο, η διαδικασία ρύθμισης των ζητημάτων του NordVPN είναι εξαιρετική καθώς παρέχεται υποστήριξη πλήρους απασχόλησης (24/7) για την εξυπηρέτηση πελατών, για την οποία διαθέτουν εκπαιδευμένο προσωπικό.

Το πιο σημαντικό πράγμα για τα VPN είναι η ασφάλεια που παρέχει. Το NordVPN σας προσφέρει ένα φιλικό προς το κινητό πρωτόκολλο ασφαλείας, το IKEv2 / IPsec μαζί με τα PPTP, L2TP, IPSec και OpenVPN. Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά χαρακτηριστικά ασφαλείας τα οποία είναι διαθέσιμα μόνο με αυτό το VPN Firefox, όπως το κρεμμύδι πάνω από το Tor, το Automatic Kill Switch και το διπλό VPN. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά βελτιώνουν την ασφάλεια και το απόρρητο των χρηστών του NordVPN ανεξάρτητα από το σχέδιο τιμολόγησης που έχουν εγγραφεί,

Αυτά είναι τα σχέδια τιμολόγησης που προσφέρει το NordVPN.

 • 1 Μήνας [$ 11.95 ανά μήνα]
  Αυτό είναι το πιο βασικό σχέδιο χωρίς καμία έκπτωση. Επίσης, πρέπει να πραγματοποιείτε τη διαδικασία συνδρομής κάθε μήνα.
 • 6 μήνες [7,00 δολάρια το μήνα - 42 δολάρια για 6 μήνες]
  Αυτό το σχέδιο σας προσφέρει έκπτωση 41% κάθε μήνα και θα πρέπει να πληρώσετε συνολικά $ 42 για μια περίοδο 6 μηνών.
 • 12 μήνες [$ 5.75 το μήνα - $ 69 για 12 μήνες]
  Αυτό το πακέτο τιμολόγησης έρχεται με μηνιαία έκπτωση 52% με την προσθήκη μόνο 17 USD στο σχέδιο έξι μηνών.

Σε αντίθεση με τις περισσότερες από τις υπηρεσίες VPN, το NordVPN διαθέτει δύο επιπλέον πακέτα τιμολόγησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα με εξαιρετικές εκπτώσεις και προσιτές τιμές.

 • 2 Έτος [$ 3.28 ανά μήνα - $ 79 για 24 μήνες]
 • 3 Έτος [$ 2.75 ανά μήνα - $ 2.75 για 36 μήνες]

2 - ExpressVPN

expressvpn για χρώμιο

Πλεονεκτήματα

 • Πυρκαγιά γρήγορη ταχύτητα
 • Μεγάλο δίκτυο διακομιστών
 • Διαίρεση σήραγγας
 • 3 ταυτόχρονες συνδέσεις 

Μειονεκτήματα

 • Η δωρεάν δοκιμή δεν είναι διαθέσιμη
 • Λίγο ακριβό

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN μεταξύ όλων των υπηρεσιών VPN, αλλά ο λόγος που το τοποθετήσαμε δεύτερο σε αυτήν τη λίστα VPN του Firefox είναι ότι είναι λίγο πιο ακριβό από τους άλλους παρόχους VPN. Αλλά όταν πρόκειται για τα χαρακτηριστικά, το ExpressVPN σας προσφέρει τις πιο αξιόπιστες και προηγμένες υπηρεσίες.

Λόγω της ομαλής και ικανοποιητικής απόδοσης, οι χρήστες του ExpressVPN συνεχίζουν με αυτόν τον παροχέα και δεν ανησυχούν για το ελαφρώς υψηλότερο ποσό. Όπως ισχυρίζεται η ExpressVPN, είναι το ταχύτερο VPN μεταξύ όλων, και αυτό είναι αλήθεια. Όταν εξετάσαμε το Express VPN, οι ταχύτητες λήψης και φόρτωσης ήταν ίδιες με αυτές που δεν είχαν σύνδεση VPN.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το ExpressVPN κρυπτογραφεί την κυκλοφορία σας με την κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας του αλγορίθμου AES 256-bit. Προσφέρουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας των PPTP, L2TP, SSTP και SSH. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αυτών των πρωτοκόλλων και να ορίσετε το προτιμώμενο μέσω χειροκίνητης διαμόρφωσης ή λογισμικού.

Παρόλα αυτά, έχετε επίσης μια πιθανότητα χωρίς κίνδυνο να δοκιμάσετε τις υπηρεσίες και την αποτελεσματικότητα του ExpressVPN μέσω της μόχλευσης της εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Τα σχέδια τιμολόγησης που προσφέρει το ExpressVPN είναι:

 • 1 Μήνας [$ 12.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [$ 9.99 ανά μήνα - $ 59.95 χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 12 μήνες [$ 8.32 ανά μήνα - $ 99.95 χρεώνονται κάθε 1 έτος] * συνιστάται *

3 - Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο για χρώμιο

Πλεονεκτήματα

 • SOCKS5 Μεσολάβηση
 • Προσιτά σχέδια τιμολόγησης
 • Πολιτική μη καταγραφής
 • Μεγάλη κάλυψη διακομιστή
 • 5 ταυτόχρονες συνδέσεις 

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή

Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι επίσης ένα VPN το οποίο μπορείτε να εξετάσετε εάν αναζητάτε το καλύτερο VPN για το πρόγραμμα περιήγησης Firefox. Έχει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών με 3200+ διακομιστές σε διάφορες χώρες από όλο τον κόσμο.

Εάν κάνετε torrenting ή μοιράζεστε αρχεία torrent, τότε το VPN PIA σας δίνει την επιλογή του ξεχωριστού διακομιστή P2P που είναι βελτιστοποιημένος για ταχύτητα χωρίς περιορισμούς και απεριόριστο εύρος ζώνης. Ωστόσο, τα πρωτόκολλα ασφαλείας που μπορείτε να επιλέξετε σε αυτό το VPN Firefox είναι OpenVPN, PPTP και L2TP.

Το PIA VPN έχει μια απλή χρήση και μια σύνδεση κλικ μαζί με κάποια αποτελεσματικά χαρακτηριστικά VPN. Αυτά τα διακριτικά χαρακτηριστικά είναι ο διαδικτυακός διακόπτης θανάτου και η έξυπνη προστασία DNS. Ο διακόπτης θανάτου Internet σας προστατεύει και αποσυνδέει αυτόματα το διαδίκτυο σε περίπτωση απώλειας σύνδεσης VPN. Μέσω αυτής της εκτέλεσης, η διαδικτυακή σας κίνηση παραμένει ανώνυμη και ασφαλής από την εμφάνιση κρυπτογραφημένων δεδομένων σε snoopers.

Το πιο σημαντικό, τα πακέτα τιμολόγησης του PIA VPN είναι τα οικονομικά προσιτά και αξίζει τον κόπο μαζί με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών. Τα σχέδια τιμολόγησης της ιδιωτικής πρόσβασης στο διαδίκτυο είναι:

 • 1 Μήνας [$ 6.95 ανά μήνα]
 • 6 μήνες [5,99 δολάρια το μήνα - 35,95 δολάρια χρεώνονται κάθε 6 μήνες]
 • 1 Έτος [$ 3.33 ανά μήνα - $ 39.95 χρεώνεται κάθε 1 έτος] * συνιστάται *

Γιατί να αποφύγετε την επιλογή του δωρεάν VPN

Εδώ σε αυτό το άρθρο, σας παρέχουμε και τα δύο, το καλύτερο VPN για τον Firefox (πληρωμένο) και το καλύτερο δωρεάν VPN για τον Firefox. Η λίστα των δωρεάν VPN περιλαμβάνει όλα τα VPN του Firefox που έχουν καλύτερες εγκαταστάσεις και χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τα χιλιάδες δωρεάν VPN που δεν είναι καθόλου ασφαλή για εσάς.

Ωστόσο, αυτά τα δίκτυα VPN διαθέτουν επίσης υπηρεσία υψηλής ποιότητας και για τον σκοπό αυτό περιορίζουν εξαιρετικά τις δυνατότητές τους για τους χρήστες της ελεύθερης έκδοσης, έτσι ώστε να πρέπει να στραφούν στο σχέδιο πριμοδότησης. Από την άλλη πλευρά, έχουν ως επί το πλείστον υψηλή τιμή σε σχέση με τις αμειβόμενες υπηρεσίες που αναφέρονται παραπάνω.

Ακολουθούν μερικοί σημαντικοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποφύγετε την εξέταση δωρεάν VPN.

 • Σας δίνουν μόνο μία σύνδεση συσκευής
 • Συνήθως δίνεται λίγοι ή μόνο ένας διακομιστής VPN για σύνδεση και γι 'αυτό έχετε πολύ περιορισμένες επιλογές απεμπλοκής και συνεχούς ροής.
 • Μπορεί να δείτε μια δήλωση πολιτικής χωρίς μηνύματα, αλλά οι δωρεάν πάροχοι VPN κερδίζουν χρήματα μέσω της πώλησης δεδομένων χρήστη.
 • Τις περισσότερες φορές πρέπει να αντιμετωπίζετε ενοχλητικές διαφημίσεις και βίντεο.
 • Αυτά τα VPN είναι γεμάτα με πολλούς χρήστες και γι 'αυτό πρέπει πάντα να αντιμετωπίζετε τα προβλήματα ταχύτητας. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο η ταχύτητά σας είναι αργή είναι ότι αυτοί οι πάροχοι VPN σας αναγκάζουν να φτάσουν στην πρώτη τους συνδρομή.
 • Η εξυπηρέτηση πελατών δεν είναι εξαιρετική και κυρίως πρέπει να περιμένετε πολύ για να λάβετε τις λύσεις ή τις απαντήσεις στα προβλήματά σας.

Συμπέρασμα: Το Firefox VPN είναι μια βασική αναζήτηση για την οποία πολλοί άνθρωποι μπερδεύονται. Ως εκ τούτου, επιλύσαμε όλες τις ανησυχίες με τις λίστες του δωρεάν Firewall VPN και του Paid Firefox VPN που έχουν πολύτιμα χαρακτηριστικά. Επίσης, όλα τα VPN που συζητήθηκαν είναι αξιόπιστα και έχουν εξαιρετικές κριτικές από τους χρήστες.