Καλύτερο δωρεάν VPN για FireStick & Amazon Fire TV

[ware_item id=33][/ware_item]

Η τηλεόραση Amazon Fire TV και η Fire Fire είναι μεγάλες συσκευές plug-and-play που καθιστούν απλή και εύκολη τη ροή στην τηλεόραση HD.


Οι χρήστες του Kodi είναι ευγνώμονες απέναντι σε αυτή την απλότητα και ευελιξία για να δημιουργήσουν τους δικούς τους κόμβους πολυμέσων στα στεροειδή χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Amazon.

Ωστόσο, δεδομένου ότι πολλά περιεχόμενα αποκλείονται εξαιτίας γεωγραφικών περιορισμών και τρωνλών πνευματικών δικαιωμάτων, διάφορες εκδηλώσεις και αθλητικές ροές χρειάζονται ένα VPN το οποίο μπορεί να προχωρήσει ομαλά με το Kodi. Ένα άλλο σημαντικό πράγμα είναι επίσης να θέλετε να παρακάμψετε τον παροχέα υπηρεσιών σας.

Το Amazon FireStick δεν έχει άμεση πρόσβαση στο Google Play. Επομένως, πρέπει να αποφύγετε την εφαρμογή VPN APK. Δεν είναι επιστήμη πυραύλων να χρησιμοποιεί ένα VPN με το FireStick. Είναι σημαντικό να εξετάζεται ένας πάροχος VPN που παρέχει απευθείας λήψη του αρχείου APK του.

Ένα δωρεάν VPN είναι ένα εργαλείο δικτύου το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να αποκρύψετε και να προστατεύσετε όλη την παρουσία σας στο διαδίκτυο χωρίς να χρησιμοποιήσετε ούτε μία πένα σε καμία συνδρομή. Με το δωρεάν VPN μπορείτε να απολαύσετε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες. Ωστόσο, εξακολουθείτε να απαγορεύεται η χρήση ορισμένων βασικών χαρακτηριστικών.

Δεν είναι όλα τα VPN λειτουργούν καλύτερα με το FireStick. Εάν αναζητάτε επίσης δωρεάν VPN στο FireStick, μην ανησυχείτε επειδή σας παρέχουμε τις αξιολογήσεις των καλύτερων δωρεάν VPNs στο FireStick. Αυτά τα VPN λειτουργούν άψογα και παράγουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Τα καλύτερα 7 δωρεάν VPN για FireStick Fire Fire:

1 - ExpressVPN:

Το πιο γρήγορο VPN για την τηλεόραση FireStick

Το ExpressVPN θεωρείται καλύτερο για τις καλύτερες εφαρμογές του, όπως μια ολοκαίνουργια εφαρμογή Android που λειτουργεί καλά με συσκευές ροής με βάση το Android. Περιλαμβάνει την τηλεόραση πυρκαγιάς της Amazon και την τηλεόραση πυρκαγιάς Fire. Στο ραδιόφωνο Amazon Fire κατευθύνεται με τηλεχειριστήριο. Όταν το πυροβολείτε, η εφαρμογή σας προτείνει γρήγορα τις τοποθεσίες που σας παρέχουν την καλύτερη ταχύτητα σύνδεσης.

Το ExpressVPN παρέχει εξαιρετική τεχνική υποστήριξη, η οποία περιλαμβάνει πολλές οδηγίες. Επιπλέον, έχετε μια εξαιρετική επιλογή για ζωντανή συνομιλία 24/7 και μπορεί εύκολα να έρθετε σε επαφή μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο εάν είναι βολικό.

2 - IPVanish:

Αναγνωρίστηκε για την απόδοσή του

Η IPVanish εκτελεί ειδικά και στα δύο μέτωπα. Περιλαμβάνει τόσο τις κοντινές όσο και τις μακριές συνδέσεις λυκίσκου μαζί με τον πρώην που είναι πέντε φορές πιο γρήγορα από τους άλλους αντιπάλους. Ως αποτέλεσμα, ο τελευταίος παρουσιάζει μια σημαντική μέση αύξηση της ταχύτητας λήψης κατά 15%. Στην IPVanish υπάρχει μια τεράστια επιλογή διαθέσιμη για διακομιστές μαζί με αξιοσημείωτη παγκόσμια κάλυψη.

Πρόκειται για μια αφιερωμένη εφαρμογή Fire Fire, η οποία είναι εύκολη στη χρήση και απλή στη χρήση. Επιπλέον, διαθέτει επίσης κάποιες διαθέσιμες επιλογές, όπως αυτόματη εναλλαγή IP και γρήγορη βελτιστοποίηση διακομιστή. Δεν υποστηρίζει το FireStick πρώτης γενιάς. Το IPVanish είναι επίσης γνωστό για μη τήρηση οποιουδήποτε αρχείου καταγραφής ή ακόμα και δεδομένων σύνδεσης κατά τη χρήση της υπηρεσίας.

3 - NordVPN:

Ο ασφαλέστερος και εξασφάλισε το VPN

Το NordVPN είναι γνωστό ότι παρέχει τις καλύτερες επιδόσεις μαζί με εξαιρετικές, εντυπωσιακές ταχύτητες με σύντομες συνδέσεις και μερικά χρήσιμα αποτελέσματα σε μεγαλύτερες αποστάσεις. Όπως και το IPVanish, στο NordVPN υπάρχουν επίσης αρκετοί διακομιστές για να επιλέξετε. Εδώ ο παροχέας παρέχει επίσης μαθήματα σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης του δρομολογητή σας με ένα VPN ή για να μοιραστείτε τη σύνδεση VPN από το σύστημά σας έτσι. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία με το FireStick. Τον τελευταίο καιρό, υπάρχει επίσης μια αφιερωμένη εφαρμογή Android TV που μπορείτε να κατεβάσετε από το κατάστημα εφαρμογών του Amazon και να το χρησιμοποιήσετε με την Fire TV σας.

Το NordVPN είναι επίσης κορυφαίο στο μέτωπο ασφαλείας. Προσφέρει κρυπτογράφηση διπλών δεδομένων και υποστήριξη για όλα τα βασικά πρωτόκολλα ασφαλείας. Επιπλέον, δεν υπάρχει πολιτική αποτύπωσης που προσελκύει και εντυπωσιάζει τους χρήστες.

4 - CyberGhost:

Περιηγηθείτε ανώνυμα

Το CyberGhost είναι ένα άλλο VPN που έχει σχεδιαστεί για το Kodi. Το CyberGhost VPN είναι βασικά για τους χρήστες του Kodi και σας προσφέρει μεγάλη εμπειρία και με το δωρεάν VPN για το Kodi. Υποστηρίζει ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο αποκτά κρυπτογραφημένο με 256-AES bit εργαλείο. Με αυτό, οι χάκερ / επιτιθέμενοι θα χρειαστούν χιλιάδες χρόνια για να κλέψουν ή να χάσουν τα δεδομένα σας.

Σε αυτό το ελεύθερο VPN, θα έχετε διαφορετικά στυλ και μεθόδους όπου μπορείτε να πλοηγηθείτε ανώνυμα. Μπορείτε εύκολα να κάνετε streaming σε περιορισμένες τηλεοπτικές εκπομπές και βίντεο και μπορεί επίσης να χτυπήσει ανώνυμα. Στο CyberGhost ολόκληρη η διεπαφή είναι τόσο έξυπνη που μετά τη σύνδεση της ταχύτητας του Internet παραμένει ανεπηρέαστη.

5 - Διεύθυνση VPN:

Ισχυρά χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης

Το VPN δρομολόγησης του δρομολογίου είναι γνωστό για το ελεύθερο χαρακτηριστικό του. Είναι γνωστό ότι είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν VPN να εξαρτάται από την απόκρυψη του δικτύου σας ανάλογα. Αυτό το VPN διαθέτει δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων P2P που μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε χωρίς καν να εγγραφείτε. Το δρομολόγιο VPN είναι διαθέσιμο στο Amazon Firestick και μπορείτε να το εγκαταστήσετε από εκεί.

Το Windscribe VPN είναι εταιρεία με έδρα το Καναδά, η οποία προσφέρει όλες τις ζωτικές λειτουργίες και προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα επιλογής συναρπαστικών λειτουργιών. Αλλά, ανεξάρτητα από τις συνεχείς ενημερώσεις διαφόρων στοιχείων από τον παροχέα VPN, δεν είναι όλα εντάξει και τέλεια για αυτό το VPN. Όπως για παράδειγμα, υπάρχουν περιορισμένοι διακομιστές VPN σε συγκεκριμένες χώρες όπως ο Καναδάς, το Χονγκ Κονγκ, η Γερμανία, οι Κάτω Χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ.

6 - VPN TunnelBear:

Δωρεάν πρόσβαση στο Internet

Αν ψάχνετε για ένα VPN για την κάλυψη της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο από όλα τα δημόσια δίκτυα, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε το TunnelBear VPN επειδή παρέχει τις καλύτερες επιλογές. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε από την εφαρμογή FireStick του Amazon. Το δωρεάν VPN προσφέρει μερικές φανταστικές και συναρπαστικές λειτουργίες, όπως η σύνδεση πολλαπλών συνδέσεων και η συμβατότητα σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Το VPN TunnelBear φέρει διάφορα μειονεκτήματα. Όπως και να παρέχει περιορισμένους διακομιστές για την δωρεάν έκδοση. Καλύπτει το εύρος ζώνης σας στα 500 Mbs. Παρόλο που μπορείτε να πάρετε ένα επιπλέον 1 GB ακριβώς με το tweeting γι 'αυτούς, φέρνει επίσης μόνο 1,5 GB το μήνα. Με αυτόν τον τρόπο η ροή σας γίνεται περιορισμένη.

7 - HideMe VPN:

Εντυπωσιακή ρύθμιση ασφαλείας

Όπως και άλλα δωρεάν VPN, το HideMe VPN σάς επιτρέπει να εξασφαλίζετε την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα όταν συνδέεστε σε οποιαδήποτε συσκευή. Το HideMe VPN παρέχει εξαιρετική συμβατότητα με τις συσκευές Linux, Windows, Android και iOS. Με αυτό το VPN μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την online ελευθερία σας σε σχέση με τις επιθυμίες σας.

Στο ελεύθερο σχέδιο του HideMe VPN, υπάρχουν μόνο τρεις τοποθεσίες διακομιστών για τους χρήστες να επιλέξουν. Επιπλέον, το εύρος ζώνης περιορίζεται ενώ συνδέεστε στο δωρεάν VPN.

Πώς μπορούμε να επιλέξουμε το καλύτερο VPN για το Amazon Fire TV stick?

Η απόδοση είναι ένα ουσιαστικό και ζωτικό στοιχείο για τη ροή. Για το λόγο αυτό, η πρώτη επιλογή σας κατά την επιλογή ενός VPN πρέπει να είναι ταχεία ταχύτητα και αξιόπιστες συνδέσεις. Εάν υπάρχει ένας πλήρης διακομιστής, τότε θα είναι ευεργετικό και χρήσιμο στην εύρεση στιγμιαίων και γρήγορων εξυπηρετητών. Όσο περισσότερες επιλογές έχετε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα παράγει το VPN. Ακόμα και μπορείτε να έχετε μια ελαφριά εφαρμογή που δεν επηρεάζει καθόλου τα επίπεδα απόδοσής σας.

Δεν είναι απαραίτητο να βρίσκετε πάντα μια εφαρμογή "out-an-out" για το Fire TV Stick, αλλά είναι σαν ένα μπόνους όταν το επιτυγχάνετε. Εάν έχετε σύγχυση σχετικά με την επιλογή σας, μην ανησυχείτε επειδή σας παρέχουμε οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε και να εξετάσετε ενώ επιλέγετε ένα VPN για το Amazon Fire TV stick.

Ταχύτητα σύνδεσης:

Για εξαιρετική και ιδανική ροή, απαιτούνται καλές ταχύτητες σύνδεσης. Λόγω της κρυπτογράφησης, η ταχύτητα του VPN συχνά επιβραδύνεται. Ωστόσο, η ποιότητα, αν το VPN αποκαλύπτει πόσο μειώνεται το επιτόκιο σας. Ένα VPN καλής ποιότητας όπως το NordVPN και το ExpressVPN παρέχει ισχυρή κρυπτογράφηση στους χρήστες χωρίς να επηρεάζεται η ταχύτητα σύνδεσης τους. Ενώ ορισμένα VPN λόγω της θέσης του διακομιστή τους βελτιώνουν σταθερά την ταχύτητά τους.

Ένταση κρυπτογράφησης:

Τα δίκτυα VPN είναι ικανά όχι μόνο να κρύβουν τη διεύθυνση IP αλλά και να κρυπτογραφούν την κίνηση στο Διαδίκτυο μαζί με τη σύνδεση. Ωστόσο, η αυξανόμενη τεχνολογική πρόοδος έχει καταστήσει αρκετά εύκολο για τους χάκερ / επιτιθέμενους να διεισδύσουν στη στρώση κρυπτογράφησης και να κατασκοπεύσουν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα. Σήμερα, τα καλύτερα δίκτυα VPN χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση OpenVPN AES 256-bit, το οποίο παρέχει πρόσθετη προστασία από κάθε είδους απειλές. Έτσι, πρέπει να το δοκιμάσετε και εγώ.

Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής:

Ο πρωταρχικός σκοπός του VPN είναι να σας προστατεύσει από όλα τα ματιές. Ωστόσο, με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να δουν ό, τι κάνετε στο διαδίκτυο από τους διακομιστές τους αποτελεσματικά. Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα VPN το οποίο δεν διατηρεί τα αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων σας. Επιπλέον, πρέπει να βασίζεται σε εξωτερική κατανομή, η οποία δεν έχει νόμους διατήρησης δεδομένων.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας:

Είναι επίσης απαραίτητο να επιλέξετε ένα VPN που προσφέρει καλές ελκυστικές λειτουργίες, όπως ισχυρή κρυπτογράφηση και γρήγορη ταχύτητα. Ωστόσο, οι καλύτεροι πάροχοι παρέχουν επίσης πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως διακόπτη kill. Ένας διακόπτης kill είναι πολύ αξιόπιστος, καθώς αποσυνδέει τα δίκτυά σας όταν μειώνονται οι συνδέσεις VPN. Kill breakers προστατεύουν επίσης τις δραστηριότητές σας και την ταυτότητα από το να εκτεθούν. Ως εκ τούτου, είναι ουσιαστικής σημασίας για όλους τους χρήστες VPN, καθώς παρέχει προστασία χωρίς διακοπή.

Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών:

Είναι κάτι σημαντικό, αλλά παραμελείται κατά την επιλογή μιας υπηρεσίας VPN. Εάν επιλέγετε ένα VPN για πρώτη φορά, τότε θα πρέπει να πάτε με κάτι που έχει εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Ωστόσο, η πλειοψηφία των καλών VPN σας παρέχει μια άριστη πληροφοριακή βάση γνώσης, αλλά δεν γνωρίζετε πότε μπορεί να έχετε πρόβλημα είτε με τη χρήση ενός VPN στο Firestick είτε ακόμη και με την εγκατάσταση.

Ένα VPN με άριστη εξυπηρέτηση πελατών είναι πάντα χρήσιμο και κάνει πολλά πράγματα ευκολότερα. Για όλους αυτούς τους λόγους, πρέπει να αναζητήσετε ένα VPN που προσφέρει ενεργή υποστήριξη 24 x 7 και με τη μορφή διαφόρων ηλεκτρονικών μηνυμάτων, ζωντανής συνομιλίας, εισιτηρίου και απομακρυσμένης βοήθειας, ακόμη και τηλεφωνικής υποστήριξης.

Τελικές λέξεις:

Εάν θέλετε να βελτιώσετε και να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Amazon FireStick TV, τότε το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα VPN καλής ποιότητας. Η επιλογή ενός καλού VPN θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο από οπουδήποτε, αλλά θα εγγυάται επίσης ότι θα ζήσετε γρήγορη ταχύτητα μαζί με απεριόριστο εύρος ζώνης ενώ κάνετε streaming από το Amazon FireStick.