Το καλύτερο δωρεάν VPN που λειτουργεί με την αμερικανική Netflix

[ware_item id=33][/ware_item]

Ψάχνετε για ένα δωρεάν VPN που λειτουργεί με το Netflix?


Βρίσκεσαι στη σωστή θέση.

Τον Ιανουάριο του 2016, η Netflix ανακοίνωσε ότι από τώρα και στο εξής θα μπλοκάρει τα VPN που επιτρέπουν στους χρήστες, εκτός των ΗΠΑ, να παρακολουθούν το αμερικανικό Netflix. Ως αποτέλεσμα, οι περισσότερες από τις πληρωμένες υπηρεσίες VPN δεν λειτουργούν στο Netflix.

Ωστόσο, η Netflix δεν αποκάλυψε πώς μπλοκάρει τα VPN. Σε γενικές γραμμές, αποκλείουν όλες αυτές τις διευθύνσεις IP που σχετίζονται με παρόχους φιλοξενίας που χρησιμοποιούνταν συνήθως από παρόχους VPN.

Σημαίνει επίσης ότι εάν ορίσετε ένα VPN σε έναν ψηφιακό ωκεανό και στη συνέχεια προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix πάνω από αυτό, εξακολουθείτε να είστε σε θέση να αποφύγετε γεωγραφικούς περιορισμούς στο Netflix.

Μην ανησυχείτε!

Έτσι, λόγω της τεράστιας καταστολής της Netflix κατά των IP VPN, υπάρχουν σήμερα λίγες survivals επί του παρόντος, παρόλο που οι διάσημοι παροχείς VPN έχουν σταματήσει να εργάζονται με την American Netflix.

Το Netflix συνεχίζει να ενημερώνει τη λίστα αποκλεισμένων διευθύνσεων IP όποτε βρει κάποια. Έτσι, δεν υπάρχει αμφιβολία για την επιβίωση του VPN με αυτό τον τρόπο. Παρόλο που οι καλύτεροι παροχείς υπηρεσιών VPN συνεχίζουν να ενημερώνουν τους διακομιστές με τρόπους που διατηρούν την πρόσβαση των ΗΠΑ Netflix. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Free Trail τους που είναι 7 έως 30 ημέρες και θα μπορούσε να ελέγξει την υπηρεσία χωρίς επενδύσεις.

Τα δωρεάν διαδρομικά δίκτυα VPN είναι η μόνη λύση για αυτό.

Εδώ, σας παρέχουμε κορυφαία τέσσερα δωρεάν VPN που λειτουργούν με Netflix. Όλα αυτά τα VPN λειτουργούν εξαιρετικά καλά, και οι χρήστες είναι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες τους. Κοίτα.

VPN που συνεργάζονται με το Netflix:

Ακολουθούν τα δίκτυα VPN που εξακολουθούν να λειτουργούν καλά με το Netflix:

  1. Express VPN
  2. Nord VPN
  3. ZenMate VPN
  4. Surf Shark VPN

Express VPN:

Το Express VPN είναι το ταχύτερο VPN που λειτουργεί με το Netflix. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι αρκετά διάσημο και δημοφιλές στους ενθουσιώδεις χρήστες.

Με τη χρήση του Express VPN, μπορείτε όχι μόνο να κάνετε ζουμ πέρα ​​από τα μπλοκ VPN αλλά και να ξεμπλοκάρετε το αποκλειστικό περιεχόμενο Netflix των ΗΠΑ. Οι έξι διακομιστές του Express VPN περνούν τα μπλοκ VPN και ξεμπλοκάρουν τη δοκιμή Netflix.

Έτσι, χρησιμοποιώντας το Express VPN, μπορείτε να παρακολουθήσετε συναρπαστικές νέες εκπομπές και ταινίες σε αφθονία.

Η εκπληκτική ταχύτητά του επιτρέπει την ροή βίντεο σε HD. Επιπλέον, η ικανότητά του να ξεμπλοκάρει το Netflix σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών καθιστά τους χρήστες τον αριθμό των επιλογών.

Επί του παρόντος, η Express VN υποστηρίζει το Netflix στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Ωστόσο, στην Ιαπωνία και στο Τόκιο, μόνο δύο διακομιστές συνεργάζονται με το Netflix.

Γενικά, οι υπηρεσίες VPN αφήνουν εξ ολοκλήρου στους χρήστες να δοκιμάσουν κάθε διακομιστή μέχρι να βρουν κάτι που λειτουργεί αλλά αυτό δεν συμβαίνει με το Express VPN. Η περίοδος ζωντανής συνομιλίας του Express VPN βοηθάει τον χρήστη κάθε φορά που αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα. Ένας χρήστης μπορεί να ζητήσει από τον πράκτορα που βρίσκεται στη ζωντανή συνομιλία ότι οι διακομιστές που λειτουργούν καλύτερα για το Netflix. Ως αποτέλεσμα, τα καθοδηγούν προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το Express VPN προσφέρει ένα άλλο μεγάλο χαρακτηριστικό, δηλαδή το DNS Streamer Media. Αποσυνδέει το Netflix σε συσκευές που δεν υποστηρίζουν VPN όπως Apple TV, κονσόλες παιχνιδιών και έξυπνες τηλεοράσεις.

Δεν είναι καταπληκτικό?

NordVPN:

Το NordVPN είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές όταν πρόκειται για streaming Netflix. Λειτουργεί καλά με το Netflix και συγκαταλέγεται στις πρώτες που καθορίζουν την τελευταία εκκαθάριση των υπηρεσιών VPN της Netflix.

Το Nord VPN παρέχει μια εντυπωσιακή υπηρεσία που συνδυάζει ασφάλεια υψηλού επιπέδου με εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης. Μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τα μπλοκ VPN και ξεμπλοκάρει επίσης το αμερικανικό Netflix.

Με το δίκτυο Nord VPN θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από περισσότερους από 5.000 διακομιστές που διανέμονται σε 60+ χώρες. Είναι μια απίστευτη επιλογή που χρησιμοποιείται για streaming Netflix.

Επιπλέον, εάν θέλετε να μετακινηθείτε μεταξύ διαφορετικών δεικτών Netflix, η μοναδική τεχνολογία Smart Play της Nord VPN θα σας συνδέσει αυθόρμητα με τον ταχύτερο διαθέσιμο διακομιστή στη χώρα που χρειάζεστε. Το Nord VPN συνδέει μέχρι και έξι διακομιστές ταυτόχρονα, επιτρέποντάς σας να κρατάτε το νοικοκυριό σας διασκέδασε και εκτρέπεται.

ZenMate VPN:

Το ZenMate VPN είναι ένα VPN με έδρα το Βερολίνο. Λειτουργεί κάτω από την εμπορική ομπρέλα του ZenGuard. Είναι οι πιο εύχρηστες εφαρμογές για πολλά άτομα που δεν μπορούν να μιλούν αγγλικά. Η εφαρμογή ZenMate μπορεί να προβληθεί και στα τουρκικά, τα γερμανικά, τα κορεατικά και τα ισπανικά.

Τα αποτελέσματα της δοκιμής Zenmate δείχνουν ότι όλες οι πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένης της Netflix ενήργησαν υπέρ αυτής. Το ZenMate ήταν ευνοϊκό για όλες τις συνδέσεις, δεν ανίχνευσε καμία επισκεψιμότητα VPN και ακόμη δεν εξυπηρετούσε κανένα λάθος μεσολάβησης. Είναι πραγματικά μεγάλη είδηση ​​για όλους τους χρήστες ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ZenMate όχι μόνο για τη χρήση του Netflix αλλά και για άλλους σκοπούς.

Το ZenMate παρέχει μεγάλη εμπειρία κατά την πρόσβαση στο Netflix. Η εταιρεία ZenMate δεν επηρεάζεται από τις προσπάθειες της Netflix να θέσει γεωγραφικούς περιορισμούς. Επίσης, η παρεμπόδιση των παρόχων VPN να επιτρέπουν στους ανθρώπους να παρακάμπτουν τους γεωπεριβάλλοντες περιορισμούς χωρίς να τους πιάσουν και να μπλοκαριστούν. Ως εκ τούτου, οι ειδικοί προτείνουν να δοκιμάσετε το ZenMate και πάλι.

Με το ZenMate, η ροή λειτουργεί εξαιρετικά καλά. Υποστηρίζει επίσης ποιότητα εικόνας HD. Πρόκειται για σημείο αναφοράς και τυπική απόδοση από μια δωρεάν υπηρεσία VPN.

SurfShark VPN:

Το SurfShark VPN περιλαμβάνεται μεταξύ των υπηρεσιών VPN που είναι εξαιρετικά αληθινά και καθορισμένα στις επιδόσεις τους που εξασφαλίζουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής του χρήστη στην ψηφιακή σφαίρα. Επιπλέον, προσφέρει επίσης και άλλα κορυφαία χαρακτηριστικά, τα οποία είναι ιδιαίτερα αξιόπιστα προς την παράδοση όσων συνήθως ορκίζονται. Προς το παρόν, το SurfShark προσφέρει περίπου 100 διακομιστές σε 14 διαφορετικές περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Το SurfShark δοκιμάζεται για την απεμπλοκή του Netflix και πέρασε πολύ εύκολα τη δοκιμή. Τα αποτελέσματα της δοκιμής πρόσθεσαν ένα μεγάλο αστέρι στις υπηρεσίες τους, αν έχετε κάποιο ερώτημα και επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών, ώστε να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τους διακομιστές VPN.

Το SurfShark VPN διαθέτει επιλογή υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας 24/7. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει σε οποιονδήποτε να αντιμετωπίσει τυχόν προβλήματα ή δυσλειτουργίες ανά πάσα στιγμή. Εκτός από αυτό, υποστηρίζει επίσης torrenting. Η ταχύτητα που παρέχει είναι αρκετά λογική και καλή, αλλά σύντομα θα πρέπει να σκέφτονται να την βελτιώσουν.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο American Netflix?

Υπάρχει ένα σημαντικό ζήτημα με streaming Netflix είναι συχνά μπλοκ σε διάφορα μέρη του κόσμου. Πολλοί άνθρωποι σε διαφορετικές περιοχές του κόσμου, όταν έχουν πρόσβαση στο Netflix από μια υπηρεσία VPN ή διακομιστή μεσολάβησης, λαμβάνουν ένα μήνυμα '' use unblocker or proxy ''.

Είναι το μοναδικό μυστικό της αποδέσμευσης του Netflix. Οι ειδικοί προτείνουν είτε να χρησιμοποιήσουν μια εξαιρετική υπηρεσία VPN και στη συνέχεια να συνδεθούν με το σωστό διακομιστή VPN. Η απεμπλοκή του Netflix είναι ένα ατέρμονο παιχνίδι με γάτα και ποντίκι. Εδώ, σε αυτή την περίπτωση, το Netflix αποκλείει συγκεκριμένους διακομιστές VPN ενώ το VPN βρίσκει κάποια νέα λύση για να συνδεθεί με το Netflix. Εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN όπως προτείνεται παραπάνω, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επαληθεύσετε και να ελέγξετε σε ποιον διακομιστή θα σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε το Netflix.

Πολλοί άνθρωποι που κατοικούν εκτός ΗΠΑ αναρωτιούνται πώς να έχουν πρόσβαση στην American Netflix. Ο λόγος είναι ότι η αμερικανική Netflix έχει τη μεγαλύτερη συλλογή περιεχομένου και όλοι θέλουν να την έχουν πρόσβαση. Αν μιλάμε για άλλες περιοχές έτσι, το Ηνωμένο Βασίλειο Netflix σας προσφέρει μόνο το ένα τρίτο του υλικού που διατίθεται στο American Netflix.

Είτε είστε εξορία που ζει στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, μπορείτε να απολαύσετε το αμερικανικό Netflix. Για να έχετε πρόσβαση στο αμερικανικό Netflix, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε κάποιο από τα παραπάνω VPN και, στη συνέχεια, να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή VPN για να απολαύσετε πλήρη πρόσβαση.

Αφού επιλέξετε ένα VPN, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να παρακολουθήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στο αμερικανικό Netflix:

  • Συνδεθείτε στο λογισμικό VPN:

Μετά την επιλογή του VPN, θα πρέπει να βρείτε ένα κατάλληλο λογισμικό VPN για τη συσκευή σας απευθείας στον ιστότοπο VPN. Για παράδειγμα, αν αποφασίσετε για το ExpressVPN, θα έχετε πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών που μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε για πρόσβαση στο Netflix. Το Express VPN υποστηρίζει κιβώτια τηλεόρασης, τηλεοπτικά ραβδιά Amazon Fire και Smart TV.

  • Σύνδεση σε διακομιστή VPN:

Αφού εντοπίσετε το λογισμικό VPN, εκτελέστε το λογισμικό και συνδεθείτε με ένα διακομιστή στη θέση όπου βρίσκεται το Netflix.

  • Απολαύστε ροή Netflix:

Στο τέλος, συνδεθείτε στον τρέχοντα λογαριασμό Netflix και απολαύστε streaming American Netflix.

Η πρόσβαση στο Netflix με ένα VPN είναι ένα παιχνίδι ποντικιών-ποντικιών με ορισμένους παροχείς VPN. Αλλά εάν χρησιμοποιείτε το σωστό VPN για το Netflix ανοίγει ένας κόσμος δυνατοτήτων για εσάς, ανεξάρτητα από το πού κατοικείτε. Το VPN που προτείνεται σε αυτή τη σελίδα είναι καλύτερο για το Netflix και πρέπει να επιλεγεί ως επιλογή.