Ανησυχούν για το VPN του Opera που δεν λειτουργεί; Δοκιμάστε τις εύκολες λύσεις [FIXED]

[ware_item id=33][/ware_item]

Τελευταία ενημέρωση 15 Σεπ 2019


Συγγραφικά ευρήματα: Συνολικά το πιο αργό VPN που θα χρησιμοποιήσει, επίσης θα παρέχει μόνο ένα διακομιστή μεσολάβησης στην κίνηση περιήγησής σας, συνιστάται ιδιαίτερα να το χρησιμοποιήσετε πραγματικό VPN όπως Nord

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει σαφές πριν προχωρήσουμε είναι ότι η Opera ήταν ο πρώτος περιηγητής που εισήγαγε ενσωματωμένο χαρακτηριστικό VPN. μα είναι δεν είναι πραγματικά ένα VPN. Το VPN υποτίθεται ότι παρέχει κρυπτογράφηση δεδομένων σε μια ολόκληρη σύνδεση στο διαδίκτυο. οπότε ο σκοπός της χρήσης σύνδεσης VPN με την περιήγηση μόνο καταστρέφει την ανωνυμία.

Τα συνήθη προβλήματα με τον πρόγραμμα περιήγησης Opera είναι:

 • Δεν είναι πραγματικό VPN.
 • δεν μπορεί να επιλέξει την επιθυμητή θέση.
 • απογοητευτική ταχύτητα περιήγησης.
 • η σύνδεση απέτυχε και δεν λειτουργεί.
 • ΟΧΙ σβήσιμο διακόπτη για την αποφυγή διαρροής DNS.
 • Θα διαρρεύσει επίσης την πραγματική διεύθυνση IP.

Κατά τη γνώμη μου, οι πελάτες VPN επιφάνειας εργασίας είναι η καλύτερη λύση VPN αν ψάχνετε για καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής και ασφάλεια με μεγάλη κρυπτογράφηση δεδομένων.

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την επέκταση προγράμματος περιήγησης NordVPN με οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης που θέλετε να αποκτήσετε και οι δύο υπολογιστές-πελάτες επιφάνειας εργασίας καθώς και μια επέκταση προγράμματος περιήγησης.

Το Opera VPN έχει πρόσφατα αποκτηθεί από το SurfEasy VPN το οποίο ανέλαβε η Opera το 2017 και αργότερα η Symantec, μια επιχείρηση ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Επί του παρόντος, το Opera VPN λειτουργεί από το SurfEasy ως υπηρεσία με λευκή σήμανση.

Ωστόσο, σε πολλά φόρουμ, υπάρχουν αυξημένα ερωτήματα αναζήτησης για το Opera VPN που δεν λειτουργεί. Το πράγμα που εμφανίζεται είναι ότι το "VPN είναι προσωρινά μη διαθέσιμο" ή το κουμπί εναλλαγής VPN συνεχίζει να εμφανίζει ένα μήνυμα σύνδεσης ....

5 εύκολα βήματα για να επιδιορθώσετε το VPN του Opera

Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο να διορθώσετε το πρόβλημα του VPN του Opera που δεν λειτουργεί. Ακολουθούν μερικές γρήγορες επιδιορθώσεις για αυτό.

1 - Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση VPN επανειλημμένα

Όταν το Opera VPN διαρκεί πολύ και εξακολουθεί να εμφανίζει σήμα σύνδεσης, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το VPN και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε ξανά. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κουμπί εναλλαγής VPN μέσω της επιλογής VPN στην κορυφή του προγράμματος περιήγησης στη δεξιά πλευρά της γραμμής URL.

Πρόκειται για μια προσωρινή επιδιόρθωση και ίσως χρειαστεί να εκτελέσετε την ίδια λειτουργία μόλις κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης Opera.

2 - Διαγράψτε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης

Μέσω της εκκαθάρισης της προσωρινής μνήμης του προγράμματος περιήγησης, μπορείτε να κάνετε το πρόγραμμα περιήγησης γρηγορότερο, καθώς μπορεί να επιλύσει το ζήτημα του VPN του Opera.

Για να καταργήσετε την προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησης Opera, πατήστε Ctrl + Shift + Del hotkey. Στο άνοιγμα του παραθύρου Clear data browsing, επιλέξτε όλα τα πλαίσια ειδικά για να επισημάνετε την επιλογή Cached images and files. Επίσης, επιλέξτε την επιλογή "την αρχή του χρόνου" από το αναπτυσσόμενο μενού πάνω από τις επιλογές.

Τέλος, πατήστε το κουμπί "Διαγραφή δεδομένων περιήγησης" και επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης.

3 - Απενεργοποιήστε τις επεκτάσεις Opera

Μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να απενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις της Opera για να βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν είναι το πρόβλημα. Για να απενεργοποιήσετε τις επεκτάσεις της Όπερας.

 • Πατήστε το κουμπί μενού στην κορυφή της όπερας
 • Για να ανοίξετε την καρτέλα Επέκταση, πατήστε Επεκτάσεις > Επεκτάσεις και επιλέξτε Ενεργοποιημένη από τις επιλογές που εμφανίζονται στα αριστερά του παραθύρου.
 • Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί Απαγόρευση για όλες τις αναφερόμενες καρτέλες.

4 - Ενημερώστε το πρόγραμμα περιήγησης Opera

Τις περισσότερες φορές ένα πρόγραμμα περιήγησης δεν λειτουργεί σωστά όταν δεν το έχετε ενημερώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Συνήθως, το πρόγραμμα περιήγησης λειτουργεί αργά, αλλά στην περίπτωση της Opera, η ενημέρωση μπορεί να επηρεάσει και την απόδοση του Opera VPN. Για να ελέγξετε τις πρόσφατες ενημερώσεις, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα.

 • Κάντε κλικ στο κουμπί μενού στο επάνω αριστερό μέρος του προγράμματος περιήγησης Opera.
 • Πατήστε την επιλογή About Opera και θα εμφανιστεί το παράθυρο ενημέρωσης.

Το πρόγραμμα περιήγησης θα ελέγξει αυτόματα για νέες ενημερώσεις και θα πραγματοποιήσει λήψη των διαθέσιμων ενημερώσεων. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί "Επανεκκίνηση τώρα", ώστε να γίνει επανεκκίνηση του προγράμματος περιήγησης Opera.

5 - Απενεργοποιήστε το λογισμικό προστασίας από ιούς τρίτου μέρους

Αν έχετε εγκατεστημένο λογισμικό προστασίας από ιούς τρίτου κατασκευαστή, τότε αυτό μπορεί να είναι το πρόβλημα του Opera VPN που δεν λειτουργεί. Δεν χρειάζεται να απεγκαταστήσετε το λογισμικό προστασίας από ιούς. το μόνο που χρειάζεστε είναι απλά να απενεργοποιήσετε τον ιό προστασίας, ενώ χρειάζεστε τη σύνδεση Opera VPN.

Το λογισμικό εντοπισμού ιών μπορεί να απενεργοποιηθεί κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο της γραμμής συστήματος και κάνοντας κλικ στην επιλογή "απενεργοποίηση". Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις, πρέπει να ανοίξετε τα παράθυρα του λογισμικού για να απενεργοποιήσετε ορισμένα βοηθητικά προγράμματα προστασίας από ιούς.

Τελικές λέξεις

Η απόδοση του Opera VPN επαινείται από τους περισσότερους χρήστες. Ωστόσο, τον Απρίλιο του 2018 η εταιρεία ανακοίνωσε την απενεργοποίηση του VPN για τους χρήστες εφαρμογών Android και iOS. Ως εκ τούτου, πολλοί από τους χρήστες του Διαδικτύου προσπαθούν για μια άλλη εναλλακτική δωρεάν υπηρεσία VPN που αξίζει να κατεβάσετε. Ωστόσο, πολλοί δεν θέλουν να αναλάβουν τον κίνδυνο των δωρεάν VPN, γι 'αυτούς υπάρχουν και αξιόπιστα φτηνά VPN.