VPN Percuma Terbaik untuk Chrome – 3 VPN Google Chrome Percuma

[ware_item id=33][/ware_item]

Terakhir Dikemaskini 19 MAY 2019


Penemuan Pengarang: Semasa meneliti Sambungan VPN Google, saya telah menemui semua sambungan berdasarkan perkhidmatan proksi. Ini bermakna ia hanya akan memberi anda lokasi lain, tetapi ia tidak akan menyulitkan lalu lintas internet dan ia tidak akan memberikan anda privasi dan keselamatan.

Sangat mengesyorkan untuk menggunakan VPN sebenar untuk keselamatan terbaik dan menyulitkan semua lalu lintas Internet anda.

Sekatan yang berterusan dan eksploitasi kerentanan ke dunia internet adalah pengguna yang menarik untuk bergerak ke arah alat privasi. Rangkaian Persendirian Maya (VPN) adalah salah satu alat sedemikian. Adakah kerajaan menggunakan blokade ke akses internet atau niat jahat penggodam; semuanya sangat mempengaruhi privasi pengguna.

Ramai orang sedang mencari perkhidmatan yang boleh memberikan mereka privasi tanpa apa-apa perbelanjaan. Walau bagaimanapun, mereka tidak dapat menyelesaikan keputusan yang sesuai untuk diri mereka sendiri seperti banyak penyedia VPN percuma yang masuk ke pasaran pada masa kini.

Untuk menampung pengguna kami, kami telah menyenaraikan beberapa VPN percuma terbaik untuk Chrome. Pengguna menghargai mereka secara global. Manakala, kami telah memilih Chrome kerana ia adalah pelayar yang paling banyak digunakan di seluruh dunia.

Kenapa Anda Perlu VPN Terbaik untuk Chrome

Kita semua tahu bahawa Chrome adalah salah satu daripada enjin carian web yang paling popular dan populasi internet yang besar bergantung kepadanya. Malangnya, enjin gelintar tidak tinggal ciri privasi dengan sendirinya untuk melindungi pengguna. Oleh itu, VPN percuma untuk Chrome boleh menjadi peralatan terbaik untuk penyemak imbas Chrome anda yang memberi perlindungan serta membantu mengelakkan sekatan kandungan, pendeteksian ISP, menjatuhkan tortanan dan banyak faedah lain.

Ia membolehkan mengatasi halangan yang ditanamkan oleh organisasi tempat kerja anda, sekolah, tuan-tuan tanah dan mungkin oleh pentadbir rangkaian tempatan. VPN krom memberikan anda alamat IP palsu yang menyembunyikan identiti anda dari pengintip internet.

Di atas semua, VPN untuk Chrome sangat berfaedah dan diperlukan. Kerana perlindungan data dan penyulitan trafik. Tanpa VPN semua data anda boleh diakses oleh penggodam atau organisasi pihak ketiga untuk iklan yang disasarkan dan untuk menjalankan perbuatan jahat. Penyulitan data oleh VPN Chrome adalah bahagian penting kerana ia melindungi anda dari risiko yang paling mengancam seperti ISP dan pengintipan, penggodaman dan penjejakan pihak ketiga kerajaan.

Cara Pilih VPN Terbaik untuk Chrome

Terdapat kriteria tertentu di mana pengguna Chrome dapat mengetahui VPN terbaik untuk Chrome. Untuk mengiktiraf keperluan dan titik kerja VPN ini diperlukan kerana mereka sangat memudahkan proses pemilihan VPN.

Berikut adalah ciri utama yang kita lihat sebelum mengesyorkan VPN;

 • Protokol Keselamatan harus menjadi ciri yang paling utama untuk melihat ke dalam VPN yang anda pilih. VPN harus mempunyai sekurang-kurangnya protokol penyulitan 126-bit dengan OpenVPN. Walau bagaimanapun, enkripsi 256-bit gred tentera adalah sangat disukai.
 • cara bayaran daripada VPN mesti termasuk saluran tanpa nama seperti Bitcoin. Di sinilah kaedah pembayaran seperti kad kredit atau orang lain boleh membocorkan data peribadi anda kepada penyedia VPN dan juga terdedah kepada kebocoran.
 • Lokasi Pelayan dan bilangan pelayan yang diberikan kepada anda adalah faktor yang hebat yang mempengaruhi aliran anda dan membuka sekatan. Jika anda mempunyai beberapa pilihan dengan negara-negara yang mempunyai undang-undang privasi yang ketat daripada kemungkinan membuka kunci, mengurai dan mengalir menjadi terhad.
 • Prestasi Kelajuan bergantung kepada rangkaian pelayan. Sebagai contoh, rangkaian pelayan yang luas mempunyai keupayaan untuk membahagikan beban pengguna, dan anda mempunyai lebih banyak pilihan untuk berhubung dengan jika pelayan tertentu tidak menyediakan kelajuan pantas.
 • Had Bandwidth adalah data yang anda berikan dari VPN Chrome. Adalah lebih baik untuk mencari lebar jalur yang tidak terhad supaya anda boleh menyalurkan dan memuat turun data dengan sembarangan.
 • Ketidakpastian manakala banyak ciri menyediakan penyemakan imbas internet. Tetapi, di sini kita bercakap tentang maklumat peribadi dan maklumat trafik yang diterima oleh pembekal VPN anda. Pastikan VPN yang anda pilih mempunyai dasar tiada log yang ketat.

5 VPN Terbaik Untuk Chrome 2019:

1 - CyberGhost VPN

Ciri-ciri yang bernilai

 • Bandwidth tanpa had
 • Menyikat trafik dalam talian dengan penyulitan AES 256-bit
 • Mudah dipasang

Lebih daripada 850 pelayan di 30 negara termasuk AS, UK, Jerman, Perancis, Australia, Kanada, Jepun, Singapura, dan Mexico.

CyberGhost VPN dengan keupayaan untuk menyekat hampir 150 juta iklan, 210,000 laman web berniat jahat, dan 260 juta percubaan percubaan, adalah antara VPN percuma terbaik untuk Chrome. Ia juga merupakan antara perisian VPN yang mudah dipasang dan berfungsi pada peranti anda. Itulah yang menjadikannya hampir 12 juta pengguna di seluruh dunia.

Protokol keselamatan yang ditawarkan oleh CyberGhost VPN adalah penyulitan AES 256-bit yang menyediakan penyulitan gred tentera ke trafik data pengguna.

Ia adalah perkhidmatan VPN yang diperakui ISO yang melancarkan "laporan ketelusan" tahunan yang mana pengguna diberi akses mudah. Mereka mempunyai perkhidmatan percuma tanpa had, bagaimanapun, untuk mendapatkan ciri-ciri yang lebih canggih dan peningkatan perlindungan anda sentiasa boleh beralih kepada perkhidmatan premium mereka.

Dapatkan CyberGhost

2 - DotVPN

Ciri-ciri yang bernilai

 • Bandwidth tanpa had
 • Akses kepada lebih daripada 10 lokasi maya
 • Sediakan keselamatan semasa disambungkan ke Wi-Fi awam

Dot VPN adalah salah satu yang paling mendapat perhatian Chrome VPN percuma yang tersedia untuk di Chrome App Store sejak 2014. Menurut kedai web chrome, Dot VPN mempunyai lebih daripada 10 juta muat turun di lebih 160 negara.

Ia menggunakan penyulitan 4096-bit yang melipatgandakan jumlah yang disediakan oleh piawaian perbankan moden. Tanpa menyediakan satu sen, anda boleh memintas sekatan dan boleh mendapatkan akses yang selamat ke laman web seperti Facebook, Netflix, Hulu, dan banyak lagi. Walau bagaimanapun, apabila kandungan tidak dapat diakses melalui lokasi VPN percuma daripada anda boleh menukarnya ke lokasi maya yang lain sebanyak yang anda mahu.

Tetapi laporan penurunan oleh ramai pengguna adalah kerana masalah kelajuan yang melampau mereka perlu beralih kepada perkhidmatan premium mereka.

Di sini anda boleh memuat turun dari Chrome Store

Dapatkan DotVPN

3 - Gom Web VPN

Ciri-ciri yang bernilai

 • Pemasangan dan penggunaan yang mudah
 • Akaun Sama menyediakan sambungan ke Android, iPhone, Firefox atau Chrome tanpa bayaran tambahan
 • Konfigurasi rangkaian tidak diperlukan

Jika anda mencari penyelesaian yang cekap boleh memintas kandungan terhad yang anda mahu lihat tanpa melabur wang, daripada Gom web VPN adalah VPN percuma terbaik untuk Chrome untuk dipertimbangkan.

Ia adalah satu perkhidmatan yang sukar untuk beroperasi terutamanya untuk yang VPN adalah teknologi yang baru. Mereka mempunyai pelayan Mboklock 1000 Mbit dan proksi yang membolehkan akses pantas ke laman web berbanding dengan perkhidmatan VPN krom percuma lain.

Walau bagaimanapun, pengguna yang menggunakan Gom Web VPN mengadu perkhidmatan bantuan pelanggan yang bersalah dan lambat dalam keadaan yang bermasalah. Juga, percubaan percuma hanya tersedia selama tujuh hari dan selepas itu anda perlu membeli perkhidmatan pro mereka.

Berikut ialah Pautan Muat turun Sambungan Chrome

Laman Web GomVPN

4 - Perisai Hotspot

Ciri-ciri yang bernilai

 • Percubaan 7 hari percuma
 • Bandwidth tanpa had
 • Menawarkan keselamatan Wi-Fi

Perisai Hotspot adalah antara VPN percuma terbaik untuk Chrome yang telah menyeberang sejumlah 500 juta muat turun di seluruh dunia. Ia menyediakan akses kepada pelbagai lokasi maya termasuk AS, Kanada, Perancis, Belanda, Denmark, dan banyak lagi. Hotspot Shield mudah dioperasikan dengan hanya satu klik untuk menghidupkannya.

Dengan sambungan krom ini, anda dapat memastikan semua aktiviti penyemak imbas anda dengan penyulitan 256-bit pada mana-mana rangkaian awam atau swasta tanpa memasang apa-apa perisian. Perisai Hotspot kerap mengemas kini perkhidmatannya.

Muat turun Pautan Chrome untuk muat turun Sambungan

Laman web Hotspot Shield

5 - Zenmate VPN

Ciri-ciri yang bernilai

 • Lebih 30 lokasi pelayan VPN
 • Blok malware
 • Tiada kebocoran DNS

Chrome sendiri menganggap Zenmate VPN sebagai "penyelesaian Cybersecurity terbaik" dan VPN percuma yang sangat disyorkan untuk krom. Ia mempunyai lebih daripada 40 juta pengguna di seluruh dunia yang boleh memilih mana-mana pelayan yang terletak di 30 negara termasuk AS dan UK.

Ia menyediakan penyulitan untuk trafik data anda dan menyekat hampir semua kandungan terhad. Perlindungan malware hadir dengan Zenmate VPN memberikan anda keselamatan terhadap risiko kerentanan yang bertanggungjawab terhadap kecurian data.

Walau bagaimanapun, dengan dasar terbaru mereka, pengguna tidak dapat mengakses semua lokasi maya dengan versi percuma. Lokasi penting seperti UK dan AS dikecualikan dengan perkhidmatan VPN percuma dan untuk mendapatkannya, anda mesti membeli pakej premium mereka.

Muat turun Zenmate Extension For Chrome

Laman web Zenmate

Artikel Berkaitan: Alternatif Zenmate

19 VPN Percuma Terbaik untuk Chrome | Kedai Google Chrome

Berikut adalah senarai VPN Nilai Terbaik Di Google Chrome Store

ProviderRateUser'sProxyEncryptionLinks
SetupVPN 4.7 13,676 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
RusVPN 4.6 495 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
HolaVPN 4.9 332,382 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
DOTVPN 3.7 9124 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
ZenMate 4.5 17,259 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
TouchVPN 4.6 63,610 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
VPN Browsec 4.5 24,641 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
HotSpotS 4.4 65,345 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
Bercerita 4.7 12,934 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
SaferVPN 4.5 18,935 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
Privatix 3.8 18,345 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
TunnelBear 4.7 32,441 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
Hoxx 4.7 15,979 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
TunnelloVPN 4.3 2989 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
VPN Gom 4.4 10,072 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
Avira Phantom 4.2 145 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
SurfEasy 4.7 13,046 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan
X-VPN 3.4 177 YA TIDAK Dapatkan Pelanjutan

Sambungan Proksi VS Dibayar VPN untuk Chrome

Ada kemungkinan penyedia internet senang dengan sambungan proksi Chrome kerana ia memberikan anda satu kejayaan untuk kandungan terhad. Malangnya, kebanyakan kita mengabaikan hakikat bahawa sambungan proksi ini tidak menyediakan penyulitan privasi dan data. Oleh itu, sesiapa sahaja dengan sedikit usaha boleh mendapatkan semua data anda, dan jika anda telah melihat kandungan haram, maka anda mungkin menghadapi notis atau penalti.

Juga, mereka menambah ciri keselamatan seperti perlindungan malware, firewall atau perlindungan kebocoran DNS. VPN yang paling boleh dipercayai dan terbaik untuk Chrome menawarkannya. Itulah sebabnya kami tidak pernah mengesyorkan proksi melalui VPN walaupun anda memilih VPN Chrome percuma.

VPN percuma berbanding dengan satu premium

Sebagai hakikat dan realiti, setiap individu mahu mempunyai produk yang sangat baik pada jumlah yang paling sedikit untuk membayar. Itulah yang menarik pengguna internet untuk perkhidmatan VPN percuma yang melindungi mereka dari sekatan yang semakin meningkat. Walau bagaimanapun, sebahagian besar penyedia VPN percuma mempunyai dasar privasi yang tidak jelas mengenai pengguna yang tidak menyedari.

Juga, pembekal VPN percuma menyalahkan perkhidmatan mereka selepas beberapa waktu langganan untuk memaksa pengguna ke arah premium yang kebanyakannya mempunyai.

Walau bagaimanapun, pembekal VPN terbaik dengan ulasan pelanggan yang sangat baik boleh didapati untuk perkhidmatan premium sahaja walaupun ia hanya sejumlah kecil wang berbanding dengan perkhidmatan yang dipercayai yang anda perolehi. Tetapi, kebanyakan mereka menawarkan percubaan percuma sebelum pembelian untuk kepuasan pengguna mereka.

VPN percuma sesak dengan ramai pengguna yang mempunyai kesan ekstrim terhadap produktiviti kelajuan dan jalur lebar. Oleh itu, ia adalah satu kegusaran untuk menstrim dan memuat turun kandungan yang besar dengan VPN percuma.

Tetapi pemikiran yang paling biasa yang boleh dimiliki oleh individu ialah bagaimana keuntungan VPN percuma mendapat keuntungan? Mereka mengatasi pelaburan mereka melalui iklan mengganggu sementara pengguna menghubungkan melalui perkhidmatan tersebut. Juga, pembekal boleh mencuri sambungan anda dan menggunakan jalur lebar anda untuk pengguna lain.

Oleh itu, perkhidmatan VPN premium lebih disyorkan jika anda ingin penyelesaian yang cekap untuk kebimbangan privasi anda.

3 - Sambungan VPN Google Chrome Terbaik:

1 - AanonymoX:

Ciri-ciri yang bernilai:

 • Ia menawarkan pelayaran web tanpa nama.
 • Mudah mengubah alamat IP dan negara anda.
 • Boleh mengakses laman web yang disekat dan ditapis.
 • Anda boleh muncul untuk melayari rantau lain.

AnonymoX adalah sambungan VPN untuk Google Chrome. Pelanjutan ini tersedia dalam dua bahasa, iaitu Bahasa Inggeris dan Belanda. Ia adalah sesuatu yang lebih daripada sambungan. Pengenalogan sebenar dan asli dan pemalsuan negara semua dilakukan oleh rangkaian tanpa nama. Rangkaian ini terdiri daripada banyak pelayan yang hadir dalam setiap negeri senarai negara anda. Pelayan disediakan dan disusun oleh pengguna.

Apabila anda mengakses mana-mana laman web begitu, sebelum mengakses web, ia akan dibuka oleh salah satu pelayan, yang dikenali sebagai proksi. Proksi itu menyembunyikan identiti sebenar dan alamat IP. Ia membuatkan anda tanpa nama dan menjadikannya kelihatan seperti orang lain yang mengaksesnya. Walau bagaimanapun, proksi melawat laman web.

2 - Proxy VPN Percuma PureVPN: Buka kunci Privasi

Ciri-ciri yang bernilai:

 • Sambungan VPN percuma yang ringan berfungsi dengan pantas.
 • Menawarkan perlindungan kebocoran WebRTC
 • Akses dengan pantas ke laman web kegemaran anda dari mana-mana rantau di dunia.
 • Ia menawarkan akses tanpa had ke pelbagai saluran penstriman dalam talian seperti Netflix, Hulu, Amazon Prime US, Pandora, dan banyak lagi.

Pelanjutan Chrome VPN ini tersedia dengan ciri privasi dan keselamatan terbina dalam seperti kebanyakan IP tanpa nama dan enkripsi 256-bit AES.

Sistem pelayan besar PureVPN dipasang di pelbagai negara. Ia membolehkan pengguna internet mempunyai keselamatan yang paling baik terhadap penyerang, penggodam, penyerang, serangan DDoS, dan pengawasan haram.

Pelanjutan ini juga dilengkapi dengan pelayan streaming pantas dimuatkan. Ia juga menjamin perlindungan kebocoran WebRTC, jalur lebar tanpa had, dan keupayaan untuk melepasi setiap jenis sekatan geografi.

https://www.purevpn.com

3 - VPN Kediaman Percuma | Tuxler:

Ciri-ciri yang bernilai:

 • Ia menawarkan akses web yang sama kepada semua orang.
 • Pelanjutan ini menyediakan Pemilihan Tahap Bandar yang tepat.
 • Ia menyediakan Bandwidth tanpa had.
 • Ia menawarkan penyiaran tanpa kerahsiaan penuh.

VPN Kediaman Percuma | Pelanjutan Tuxler membolehkan pengguna melayari web dengan bebas tanpa sebarang sekatan. Peluasan ini memerlukan Aplikasi Tuxler untuk berfungsi.

Selepas pelanjutan dipasang, anda akan diarahkan ke proses pemasangan Aplikasi. Ia hadir di pelayan selamat kami dan dipasang dengan mudah dalam beberapa klik.

The Tuxler mengubah cara kita melayari internet. Ia membolehkan anda melayari web dari mana sahaja tanpa mengira rantau dan negara. Ia hanya boleh didapati dalam bahasa Inggeris.

tuxler.com

Adakah Pelanjutan ini Baik untuk Google Chrome?

Sambungan VPN seolah-olah sangat memberi manfaat kepada pengguna, tetapi malangnya, mereka tidak mengetahui sisi gelapnya. Selepas banyak penyelidikan, ia menyedari bahawa Sambungan VPN Google Chrome percuma tidak selamat sama sekali. Ini kadang-kadang bukan VPN. Analisis mendedahkan bahawa sambungan penyemak imbas VPN tidak menyulitkan data yang bererti mereka hanyalah pelayan proksi yang menyembunyikan alamat IP tetapi tidak menyandikan lalu lintas internet.

Apabila sambungan VPN menggunakan protokol penyulitan begitu, ia hanya mampu melindungi lalu lintas penyemak imbas. Ia tidak dapat menyulitkan sebarang jenis data lain seperti kelayakan aplikasi anda, trafik messenger, dan banyak lagi.

Terdapat pelbagai laporan mengenai sambungan VPN yang berniat jahat. Mereka menyediakan perkhidmatan mereka secara percuma hanya untuk mendapatkan maklumat peribadi dan peribadi pengguna. Ia juga bukti bahawa mereka menjual data sensitif sedemikian kepada pihak ketiga tanpa mengetahui pengguna mengenainya.