VPN Percuma Terbaik untuk FireStick & Amazon Fire TV

[ware_item id=33][/ware_item]

Stick Fire TV Amazon dan Fire TV adalah alat plug-and-play yang besar yang menjadikan streaming mudah dan mudah di HD TV.


Pengguna Kodi bersyukur atas kesederhanaan dan kefleksibelan ini untuk menubuhkan hub media mereka sendiri pada steroid dengan menggunakan platform Amazon.

Walau bagaimanapun, kerana banyak kandungan akan disekat disebabkan oleh sekatan geografi dan tayangan hak cipta, pelbagai rancangan dan aliran sukan memerlukan VPN yang boleh berjalan lancar dengan Kodi. Satu lagi perkara penting ialah anda juga ingin melangkau throttling oleh pembekal khidmat anda.

Amazon FireStick tidak mempunyai akses langsung ke Google Play. Oleh itu, anda perlu sideload aplikasi APK VPN anda. Ia bukan sains roket untuk menggunakan VPN dengan FireStick anda. Adalah penting bahawa pembekal VPN yang menyediakan muat turun fail APK secara langsung harus dipertimbangkan.

VPN percuma adalah alat rangkaian yang membolehkan anda menyembunyikan dan melindungi semua kehadiran dalam talian anda tanpa menggunakan sesen pun pada sebarang langganan. Dengan VPN percuma, anda boleh menikmati semua perkhidmatan yang diperlukan. Walau bagaimanapun, anda masih akan diharamkan menggunakan ciri-ciri penting tertentu.

Tidak semua VPN berfungsi dengan baik dengan FireStick. Jika anda juga mencari VPN percuma di FireStick, jangan risau kerana kami memberi anda ulasan VPN percuma yang terbaik di FireStick. VPN ini berfungsi dengan sempurna dan menghasilkan hasil terbaik.

7 VPN Percuma untuk FireStick TV Kebakaran:

1 - ExpressVPN:

VPN terpantas untuk TV FireStick

ExpressVPN dianggap terbaik untuk aplikasinya yang terbaik seperti aplikasi Android baru yang berfungsi dengan baik dengan peranti penstriman berasaskan Android. Ia termasuk Amazon Fire TV dan Fire TV Stick. Di Amazon Fire TV Stick ia diarahkan dengan alat kawalan jauh. Apabila anda membakarnya, aplikasi itu dengan cepat mencadangkan lokasi yang memberikan anda kelajuan sambungan terbaik.

ExpressVPN menyediakan sokongan teknikal yang luar biasa yang merangkumi banyak panduan. Lebih-lebih lagi, anda mempunyai pilihan hebat untuk 24 jam sembang secara langsung dan juga boleh dengan mudah disentuh melalui e-mel hanya jika ia mudah.

2 - IPVanish:

Diiktiraf untuk pencapaiannya

IPVanish secara khusus melakukan kedua-dua bidang. Ia termasuk sambungan hops pendek dan panjang bersama-sama dengan bekas lima kali lebih cepat berbanding pesaing lain. Akibatnya, yang terakhir menunjukkan kenaikan purata ketara sebanyak 15% dalam kelajuan muat turun. Di IPVanish terdapat pilihan yang luas untuk pelayan bersama dengan liputan global yang ketara.

Ia adalah aplikasi TV Kebakaran yang setia yang mudah digunakan dan mudah digunakan. Selain itu, ia juga mempunyai beberapa pilihan yang tersedia seperti pemindahan IP automatik dan pengoptimuman pelayan pantas. Ia tidak menyokong FireStick generasi pertama. IPVanish juga dikenali kerana tidak menyimpan sebarang data log atau sambungan walaupun menggunakan perkhidmatan tersebut.

3 - NordVPN:

Yang paling selamat dan menjamin VPN

NordVPN diketahui memberikan prestasi terbaik bersama-sama dengan kelajuan yang luar biasa, hebat dengan sambungan pendek dan juga beberapa hasil berguna pada jarak yang lebih jauh. Seperti IPVanish, di NordVPN terdapat juga banyak pelayan untuk dipilih. Di sini pembekal juga menyediakan tutorial mengenai cara menetapkan router anda dengan VPN atau untuk berkongsi sambungan VPN dari sistem anda jadi; anda boleh menggunakan perkhidmatan ini dengan FireStick. Pada masa ini, terdapat juga aplikasi Android TV yang boleh dimuat turun dari kedai aplikasi Amazon dan boleh menggunakannya dengan TV Kebakaran anda.

NordVPN juga mendahului bahagian keselamatan. Ia menawarkan penyulitan data dua kali dan sokongan untuk semua protokol keselamatan utama. Lebih-lebih lagi, tidak ada dasar pembalakan yang menarik dan mengesan pengguna.

4 - CyberGhost:

Melayari secara tanpa nama

CyberGhost adalah VPN lain yang direka untuk Kodi. CyberGhost VPN pada dasarnya adalah untuk pengguna Kodi dan memberikan anda pengalaman hebat juga dengan VPN percuma untuk Kodi. Ia mendakwa bahawa sambungan internet anda akan disulitkan dengan alat bit 256-AES. Dengan ini, penggodam / penyerang akan mengambil beribu-ribu tahun untuk mencuri atau menggodam data anda.

Dalam VPN percuma ini, anda akan mempunyai gaya dan kaedah yang berbeza di mana anda boleh melayari tanpa nama. Anda boleh mengalir dengan mudah ke rancangan TV dan video yang terhad dan juga boleh mengiringi secara tanpa nama. Dalam CyberGhost, antara muka keseluruhan sangat intuitif bahawa selepas menghubungkan kelajuan internet tetap tidak terjejas.

5 - VPN Berangin:

Ciri Penyulitan Kukuh

The Windscribe VPN dikenali dengan ciri cap data percuma. Ia dikenali sebagai salah satu VPN percuma terbaik bergantung pada untuk menyembunyikan rangkaian anda dengan sewajarnya. VPN ini mempunyai ciri perkongsian fail P2P yang boleh anda gunakan dengan mudah tanpa melanggan. The Windscribe VPN boleh didapati di Amazon Firestick, dan anda boleh memasangnya dari sana.

The Windscribe VPN adalah syarikat berasaskan Kanada yang menawarkan semua fungsi penting dan melepasi pilihan ciri menarik kepada para pengguna. Tetapi, tanpa mengira kemas kini berterusan pelbagai elemen dari pembekal VPN, tidak semuanya baik-baik saja dan sempurna tentang VPN ini. Seperti misalnya, terdapat pelayan VPN yang terhad di negara tertentu seperti Kanada, Hong Kong, Jerman, Belanda, UK, dan Amerika Syarikat.

6 - VPN TunnelBear:

Akses Percuma ke Internet

Sekiranya anda sedang mencari VPN untuk memasangkan aktiviti internet anda dari semua rangkaian awam, maka anda harus mencuba VPN TunnelBear kerana ia menyediakan pilihan terbaik. Anda boleh memasangnya dari aplikasi Amazon FireStick. VPN percuma menawarkan beberapa ciri yang hebat dan menarik seperti berbilang log masuk dan keserasian pada platform yang berbeza juga.

TunnelBear VPN mempunyai pelbagai kelemahan. Suka menyediakan pelayan terhad untuk versi percuma. Ia menampung jalur lebar anda pada 500 Mbs. Walaupun anda boleh mendapatkan 1 GB tambahan hanya dengan menghantar tweet mengenai mereka, ia juga membawa hanya 1.5 GB sebulan. Dengan cara ini aliran anda menjadi terhad.

7 - HideMe VPN:

Konfigurasi Keselamatan Terkejut

Seperti VPN percuma lain, HideMe VPN membolehkan anda untuk menjamin aktiviti dalam talian anda apabila anda tersambung ke mana-mana peranti. HideMe VPN menyediakan keserasian yang sangat baik dengan peranti Linux, Windows, Android, dan iOS. Dengan VPN ini anda boleh memaksimumkan kebebasan dalam talian anda berhubung dengan keinginan anda.

Dalam pelan percuma HideMe VPN, terdapat hanya tiga lokasi pelayan untuk pengguna yang dipilih. Selain itu, jalur lebar mendapat sekatan semasa anda menyambung ke VPN percuma.

Bagaimana kita boleh memilih VPN terbaik untuk tongkat Amazon Fire TV?

Prestasi adalah elemen penting dan penting untuk streaming. Atas sebab ini, pilihan pertama anda semasa memilih VPN haruslah pantas dan sambungan yang boleh dipercayai. Sekiranya terdapat pelayan penuh, maka ia akan bermanfaat dan berguna dalam mencari pelayan segera dan pantas. Pilihan lebih banyak yang anda miliki, hasil yang lebih baik menghasilkan VPN. Malah anda juga boleh mempunyai aplikasi ringan yang tidak akan mempengaruhi tahap prestasi anda.

Tidak perlu anda sentiasa mencari aplikasinya untuk Stick Fire TV, tetapi ia seperti bonus apabila anda berjaya melihatnya. Sekiranya anda keliru mengenai pilihan anda, maka jangan risau kerana kami memberi garis panduan yang harus anda ikuti dan melihat semasa memilih VPN untuk tongkat Amazon Fire TV.

Kelajuan Sambungan:

Untuk kelajuan sambungan sambungan yang bagus dan sempurna, diperlukan. Disebabkan penyulitan, kelajuan VPN sering diperlahankan. Walau bagaimanapun, kualiti jika VPN mendedahkan berapa kadar anda dikurangkan. VPN yang berkualiti seperti NordVPN dan ExpressVPN menyediakan penyulitan kuat kepada pengguna tanpa menjejaskan kelajuan sambungan mereka. Walaupun sesetengah VPN kerana lokasi pelayan mereka meningkatkan kelajuan mereka dengan mantap.

Kekuatan enkripsi:

VPN mampu bukan sahaja menyembunyikan alamat IP tetapi juga menyulitkan lalu lintas internet bersama-sama dengan sambungan. Walau bagaimanapun, peningkatan kemajuan teknologi telah menjadikannya mudah bagi penggodam / penyerang untuk menembusi lapisan penyulitan dan mengintip aktiviti dalam talian anda. Pada masa kini, VPN terbaik menggunakan penyulitan OpenVPN AES 256-bit, yang memberikan perlindungan tambahan daripada semua jenis ancaman. Jadi, anda mesti cuba juga.

Tiada Dasar Log:

Tujuan utama VPN adalah untuk melindungi anda dari semua mata yang mengintip. Walau bagaimanapun, dengan berbuat demikian, mereka dapat melihat apa sahaja yang anda lakukan di internet dengan pelayan mereka dengan cekap. Oleh itu, sangat penting untuk menggunakan VPN yang tidak menyimpan log aktiviti anda. Selain itu, harus berdasarkan peruntukan luar yang tidak mempunyai undang-undang pengekalan data.

Ciri-ciri keselamatan:

Ia juga penting untuk memilih VPN yang menawarkan ciri-ciri menarik seperti penyulitan kuat dan kelajuan pantas. Walau bagaimanapun, penyedia terbaik juga menyediakan ciri keselamatan tambahan seperti suis membunuh. Suis pembunuh sangat dipercayai kerana ia memutuskan sambungan anda apabila sambungan VPN anda jatuh. Membunuh pemutus juga melindungi aktiviti dan identiti anda daripada mendapat pendedahan. Oleh itu, adalah penting untuk semua pengguna VPN kerana ia memberikan perlindungan tanpa henti.

Perkhidmatan Sokongan Pelanggan:

Ia sesuatu yang penting, tetapi ia tidak diabaikan semasa memilih perkhidmatan VPN. Jika anda memilih VPN untuk kali pertama, maka anda harus pergi dengan sesuatu yang mempunyai perkhidmatan pelanggan yang cemerlang. Walau bagaimanapun, majoriti VPN yang baik memberikan anda asas pengetahuan yang sangat bermaklumat, tetapi anda tidak tahu bila anda mungkin menghadapi masalah sama ada dengan menggunakan VPN di Firestick atau bahkan memasangnya.

VPN dengan perkhidmatan pelanggan yang sangat baik sentiasa membantu dan membuat banyak perkara lebih mudah. Untuk semua sebab ini, anda mesti mencari VPN yang menawarkan sokongan 24 x 7 yang aktif dan dalam bentuk pelbagai e-mel, live chat, tiket, dan bantuan jauh dan juga sokongan telefon.

Perkataan Akhir:

Jika anda ingin meningkatkan dan meningkatkan pengalaman TV FireStick Amazon anda, maka yang anda perlukan adalah VPN yang berkualiti. Memilih VPN yang baik akan membolehkan anda mengakses semua kandungan dari mana-mana sahaja tetapi juga akan menjamin bahawa anda akan mengalami kelajuan pantas, bersama-sama dengan jalur lebar tanpa had semasa anda mengalir dari Amazon FireStick.