VPN Percuma Terbaik Yang Berfungsi Dengan Netflix Amerika

[ware_item id=33][/ware_item]

Adakah anda mencari VPN percuma yang berfungsi dengan Netflix?


Anda berada di tempat yang betul.

Pada bulan Januari 2016, Netflix mengumumkan bahawa dari sekarang dan seterusnya ia akan menyekat VPN yang membolehkan pengguna, di luar Amerika Syarikat, menonton American Netflix. Akibatnya, kebanyakan perkhidmatan VPN berbayar tidak berfungsi pada Netflix.

Bagaimanapun, Netflix tidak mendedahkan bagaimana ia menyekat VPN. Umumnya, mereka menyekat semua alamat IP yang mengaitkan dengan pembekal hosting yang biasa digunakan oleh penyedia VPN.

Ia juga bermakna bahawa, jika anda menyediakan VPN di Ocean Digital dan kemudian cuba mengakses Netflix atas itu, masih anda boleh mengelakkan sekatan geografi pada Netflix.

Jangan risau!

Oleh kerana tindakan keras Netflix terhadap IP VPN, terdapat beberapa survivor yang ada sekarang, walaupun penyedia VPN yang terkenal telah berhenti bekerja dengan American Netflix.

Netflix sentiasa mengemas kini senarai IP yang disekat apabila mereka mendapati apa-apa. Jadi, tidak ada soalan mengenai survival VPN PERCUMA dengan cara ini. Walaupun penyedia perkhidmatan VPN terbaik terus mengemas kini pelayan dengan cara yang mengekalkan akses Netflix AS. Walau bagaimanapun, anda boleh mendapatkan Trail Percuma mereka iaitu 7 hingga 30 hari, dan boleh menyemak perkhidmatan tanpa pelaburan.

VPN jejak percuma adalah satu-satunya penyelesaian untuk ini.

Di sini, kami menyediakan anda empat VPN percuma yang bekerja dengan Netflix. Semua VPN ini berfungsi dengan sangat baik, dan pengguna gembira dengan perkhidmatan mereka. Lihatlah.

VPN yang berfungsi dengan Netflix:

Berikut adalah VPN yang masih berfungsi dengan baik dengan Netflix:

  1. VPN Ekspres
  2. VPN Nord
  3. ZenMate VPN
  4. Surf Shark VPN

VPN Ekspres:

VPN Express adalah VPN terpantas yang berfungsi dengan Netflix. Atas alasan ini, ia cukup terkenal dan popular di kalangan penggemar streaming.

Dengan menggunakan VPN Express, anda bukan sahaja boleh mengezum melewati blok VPN tetapi juga boleh menyahsekat kandungan AS Netflix eksklusif. Lima daripada enam pelayan VPN Express melepasi blok VPN dan membuka kunci kunci ujian Netflix.

Oleh itu, dengan menggunakan VPN Express, anda boleh menonton rancangan dan filem baru yang menarik.

Kelajuan yang luar biasa membolehkannya untuk menstrimkan video dalam HD. Lebih-lebih lagi, keupayaan untuk menyahsekat Netflix merentasi pelbagai peranti menjadikannya pengguna pilihan.

Pada masa ini, Express VN menyokong Netflix di Kanada, UK, dan Amerika Syarikat. Bagaimanapun, di Jepun dan Tokyo, hanya dua pelayan yang bekerja dengan Netflix.

Secara umum, perkhidmatan VPN meninggalkan sepenuhnya kepada pengguna untuk mencuba setiap pelayan sehingga mereka mendapati sesuatu yang berfungsi tetapi ini tidak berlaku dengan VPN Express. Sesi perbualan langsung VPN Express membantu pengguna apabila mereka menghadapi sebarang masalah. Pengguna boleh meminta ejen yang hadir di sesi sembang langsung yang mana server paling sesuai untuk Netflix. Akibatnya, mereka membimbing mereka ke arah yang betul.

VPN Express menawarkan satu lagi ciri hebat, iaitu Media Streamer DNS. Ia menyekat Netflix pada peranti yang tidak menyokong VPN seperti Apple TV, konsol permainan, dan TV pintar.

Bukankah itu menakjubkan??

NordVPN:

NordVPN adalah antara pilihan yang paling popular apabila ia berkaitan dengan streaming Netflix. Ia berfungsi dengan baik dengan Netflix dan merupakan antara yang pertama yang membaiki perkhidmatan terbaru VPN Netflix.

VPN Nord menyediakan perkhidmatan yang mengagumkan yang menggabungkan keselamatan high-end bersama-sama dengan kelajuan super pantas dan jalur lebar tanpa had. Ia dapat mengatasi blok VPN dengan mudah dan menyahbintangkan AS Netflix juga.

Dengan VPN Nord anda akan dapat memilih daripada lebih daripada 5,000 pelayan tersebar di 60+ negara. Ini adalah pilihan yang luar biasa digunakan untuk streaming Netflix.

Lebih-lebih lagi, jika anda ingin beralih di antara indeks Netflix yang berbeza, teknologi bermain pintar unik Nord VPN secara spontan akan menghubungkan anda dengan pelayan terpantas yang terdapat di negara yang anda perlukan. VPN Nord menghubungkan sehingga enam pelayan pada masa yang sama membolehkan anda untuk menjaga rumah anda geli dan dialihkan.

ZenMate VPN:

ZenMate VPN adalah VPN yang berpangkalan di Berlin. Ia berfungsi di bawah payung komersial ZenGuard. Ia adalah aplikasi yang paling mesra pengguna untuk ramai individu yang tidak boleh berbahasa Inggeris. Aplikasi ZenMate boleh dilihat dalam bahasa Turki, Jerman, Korea, dan Sepanyol juga.

Hasil ujian Zenmate menunjukkan bahawa semua platform termasuk Netflix bertindak memihak kepadanya. ZenMate menguntungkan semua sambungan, tidak mengesan mana-mana lalu lintas VPN, dan juga tidak memberi sebarang kesalahan proksi. Sudah tentu berita baik bagi semua pengguna bahawa mereka boleh menggunakan ZenMate bukan hanya untuk menggunakan Netflix tetapi juga untuk tujuan lain.

ZenMate menyediakan pengalaman hebat ketika mengakses Netflix. Syarikat ZenMate tidak terjejas oleh cubaan Netflix untuk meletakkan sekatan geografi. Juga, menghalang pembekal VPN daripada membenarkan orang memintas sekatan geo tanpa ditangkap dan disekat. Oleh itu, pakar-pakar menyarankan mencuba untuk mencuba ZenMate sekali lagi.

Dengan ZenMate, kerja streaming sangat baik. Ia juga menyokong kualiti video HD. Ia merupakan penanda aras dan prestasi piawai dari perkhidmatan VPN percuma.

SurfShark VPN:

SurfShark VPN adalah antara perkhidmatan VPN yang sangat nyata dan ditentukan dalam persembahan mereka yang memastikan privasi pengguna dalam bidang digital. Selain itu, ia juga menawarkan beberapa ciri utama lain yang sangat boleh dipercayai untuk menyampaikan apa yang mereka biasanya bersumpah. Pada masa ini, SurfShark menawarkan kira-kira 100 pelayan di 14 wilayah yang berlainan di seluruh dunia.

SurfShark mendapat ujian untuk membuka kunci Netflix, dan ia melalui ujian dengan mudah. Hasil ujian menambah bintang besar untuk perkhidmatan mereka apalagi, jika Anda mempunyai pertanyaan dan hubungi dukungan pelanggan mereka, sehingga mereka memberikan informasi mengenai server VPN.

SurfShark VPN mempunyai pilihan sokongan sembang 24 jam secara langsung. Ciri ini membolehkan sesiapa sahaja untuk menangani sebarang masalah atau kerosakan pada bila-bila masa. Di samping itu, ia juga menyokong torrenting. Kelajuan yang diberikan adalah agak munasabah dan baik, tetapi tidak lama kemudian mereka harus berfikir untuk memperbaikinya.

Bagaimana anda boleh mengakses American Netflix?

Terdapat satu masalah utama dengan streaming Netflix yang kerap menghalangi bahagian-bahagian lain di dunia. Ramai orang di kawasan yang berlainan di dunia apabila mengakses Netflix oleh VPN atau perkhidmatan proksi menerima mesej '' menggunakan penyahlocker atau proksi ''.

Ia adalah satu-satunya rahsia membatalkan kunci Netflix. Pakar mencadangkan sama ada menggunakan perkhidmatan VPN yang sangat baik dan kemudian menyambung ke pelayan VPN yang betul. Unblocking Netflix adalah permainan kucing dan tetikus yang tidak pernah berakhir. Di sini, dalam kes ini, Netflix menyekat pelayan VPN tertentu sementara VPN mencari penyelesaian baru untuk disambungkan ke Netflix. Sekiranya anda menggunakan VPN seperti yang dicadangkan di atas, maka yang perlu anda lakukan ialah mengesahkan dan memeriksa pelayan mana yang akan membiarkan anda menyahsekat Netflix.

Ramai orang yang tinggal di luar Amerika Syarikat mengingati cara mengakses American Netflix. Sebabnya ialah American Netflix mempunyai koleksi kandungan terbesar dan semua orang mahu mengaksesnya. Sekiranya kita bercakap mengenai kawasan-kawasan lain, UK Netflix menawarkan hanya satu pertiga daripada bahan yang boleh didapati di American Netflix.

Sama ada anda seorang buangan yang tinggal di Perancis, Jerman, Jepun, anda boleh menikmati American Netflix. Untuk mempunyai akses kepada American Netflix yang perlu anda lakukan adalah memilih mana-mana VPN yang disyorkan di atas dan kemudian menyambung ke pelayan VPN untuk menikmati akses penuh.

Selepas memilih VPN, anda boleh mengikuti langkah-langkah yang disebut di bawah untuk menonton dan mengakses American Netflix:

  • Sambung ke Perisian VPN:

Selepas memilih VPN, anda perlu mencari perisian VPN yang sesuai untuk peranti anda secara langsung di laman web VPN. Sebagai contoh, jika anda membuat keputusan ExpressVPN, anda akan mengakses kepada banyak aplikasi yang anda boleh gunakan dengan mudah untuk mendapatkan akses kepada Netflix. VPN Express menyokong kotak TV, Strob Fire TV Amazon, dan TV Pintar.

  • Sambung ke pelayan VPN:

Selepas mencari perisian VPN, jalankan perisian dan dapatkan sambungan ke pelayan di lokasi yang terdapat Netflix.

  • Nikmati Netflix Streaming:

Pada akhirnya, log masuk akaun Netflix semasa anda dan nikmati streaming Netflix Amerika.

Mengakses Netflix dengan VPN adalah permainan tikus kucing dengan beberapa pembekal VPN. Tetapi jika anda menggunakan VPN yang betul untuk Netflix membuka dunia kemungkinan untuk anda tidak kira di mana anda berada. VPN yang dicadangkan pada halaman ini adalah yang terbaik untuk Netflix dan harus dipilih sebagai pilihan.