VPN percuma terpantas untuk sambungan yang disulitkan dengan kelajuan tinggi

[ware_item id=33][/ware_item]

Konsep asas VPN adalah untuk memberikan keterangan tanpa nama dan data kepada pengguna tetapi VPN percuma terpantas adalah perkara yang membuat pengguna internet teruja. Kebanyakan individu hanya ingin memintas sekatan laman web dan mengelakkan peluang untuk dijejaki atau ditangkap oleh ISP, agensi Kerajaan, dan pihak ketiga lain.


Orang-orang yang bersedia untuk mendapatkan perkhidmatan VPN yang terjamin dan terlindung sepenuhnya, biasanya memilih perkhidmatan VPN berbayar tetapi mereka juga mengekalkan kelajuan yang cekap pada keutamaan mereka yang paling disukai.

Ini kerana setiap aktiviti yang anda lakukan semasa berada dalam talian boleh menjadi sangat menjengkelkan jika anda menghadapi pendikit kelajuan. Bagaimanapun, isu kelajuan ini juga boleh membahayakan privasi anda melalui kebocoran data apabila sambungan VPN terganggu.

Mengapa Orang Quest Untuk VPN Percuma Terpantas

Pengguna internet hari ini benar-benar kecewa kerana sangat meningkatkan sekatan akses kandungan, tidak kira di mana negara anda hidup. Inilah sebabnya mengapa kebanyakan mereka tidak memberi kepentingan kepada privasi yang tidak mempunyai VPN percuma.

Ramai orang terutamanya yang baru kepada konsep VPN, fikir mereka harus terlebih dahulu mencuba perkhidmatan percuma kerana mereka mempunyai kebimbangan mengenai kehilangan wang mereka. Selain itu, ciri-ciri seperti penyahbauan kandungan, IP menyembunyikan dan mengukus tanpa pelaburan adalah daya tarikan yang hebat untuk ramai.

Streamers biasanya tidak peduli dengan privasi, keperluan sebenar mereka tidak diketahui namanya dan kelajuan. VPN biasanya melambatkan kelajuan dan masalah menjadi lebih sengit semasa menggunakan perkhidmatan VPN percuma; bagaimanapun, penstriman berat memerlukan keupayaan kelajuan tambahan untuk berfungsi dengan lancar. Itulah sebabnya sukar untuk mencari VPN percuma dengan prestasi kelajuan yang sesuai. Sebaliknya, penggunaan internet yang popular adalah mengerikan yang mempunyai privasi dan keperluan tanpa nama.

Dengan mengerikan, terdapat risiko yang lebih luas untuk mendapatkan notis hak cipta. Oleh itu, orang menggunakan VPN untuk mengaburkan identiti semasa berkongsi dan mengunduh fail yang mengerikan.

Tetapi sayangnya, sambungan VPN menjadikannya lambat kerana ia merupakan prosedur pemprosesan data yang berat. Jika kita bercakap mengenai VPN percuma, hampir mustahil untuk mencari VPN percuma yang benar-benar berkesan dengan mengutuk.

Adakah Perkhidmatan VPN Percuma Tanpa Kosong Dalam Sebenar atau Sepertinya?

Orang biasanya berfikir bahawa sambungan VPN percuma yang mereka gunakan tidak ternilai dan ciri yang mereka sediakan tanpa sebarang niat di belakangnya. Walau bagaimanapun, mereka mengenakan anda melalui kaedah alternatif apabila tidak mendapat keuntungan dari segi wang.

Komen dari perbincangan Adakah sambungan VPN Hola layak dimuat turun?.

Malangnya, hampir semua sambungan VPN percuma yang terdapat dalam talian mengandungi beberapa kekurangan keselamatan yang mana pengguna mengalami segera selepas sambungan atau kadang-kadang kemudian. Oleh itu, kebanyakan orang perlu mengalami kekurangan kecekapan yang mengakibatkan kekecewaan. Walau bagaimanapun, kami telah menyenaraikan beberapa aduan yang paling ditangani daripada pengguna VPN Percuma.

 • Dasar samar-samar: Kebanyakan perkhidmatan VPN percuma menyimpan dasar yang tidak jelas mengenai data pelanggan atau aktiviti penyemakan imbas dalam talian. Tetapi, sebenarnya, mereka mengumpul data atau menjejaki pengguna tanpa pengetahuan mereka.
 • Had data: Apabila anda menyambung ke VPN percuma mereka kebanyakannya menyekat anda pada had data tertentu apabila anda mencapainya.
 • Kelewatan kelajuan: VPN percuma kebanyakannya mengurangkan kelajuan internet sistem berbanding dengan yang asal.
 • Lokasi Pelayan Terhad: Anda mesti melihat tawaran perkhidmatan premium oleh hampir semua sambungan VPN percuma. Oleh itu, mereka menyimpan sejumlah pelayan yang sangat terhad dan kurang untuk pengguna perkhidmatan percuma.

Walau bagaimanapun, dari semua kekurangan dan ketidakcekapan keselamatan ini, kebanyakan orang hanya mengambil berat tentang isu berkaitan kelajuan.

Tetapi kenapa VPN percuma terpantas yang paling penting?

Ini kerana apabila VPN mempunyai kelajuan yang sangat lambat dan lamban, pelbagai masalah keselamatan dan masalah penyemak imbas dihadapi oleh pengguna.

Masalah paling menjengkelkan yang dihadapi semasa sambungan VPN mengandungi kelemahan kelajuan, adalah;

 • Risiko kehilangan data meningkat apabila sambungan dinyahdayakan disebabkan oleh ketinggalan kelajuan dan tergantung sistem. Apabila VPN berhenti berfungsi, data pengguna terdedah kepada orang luar sehingga VPN mendapat semula sambungannya.
 • Muat turun lamban boleh menjadi masalah besar dengan perkhidmatan VPN perlahan terutama ketika berurusan dengan barang-barang berat.
 • Kekecewaan streaming adalah isu yang paling menjengkelkan apabila anda tidak memiliki perkhidmatan VPN yang cepat. Ia adalah masalah yang paling dihadapi kerana pengguna sentiasa menyemak kandungan kandungan dan streaming. Video memuatkan lama dan permainan stik adalah keadaan yang menjengkelkan untuk pengguna.

VPN mesti dipilih dengan berhati-hati dan selepas mengkaji prestasi mereka. Membaca pengalaman pengguna atau artikel terperinci boleh membantu dalam hal ini.

Oleh itu, kami juga telah menguji beberapa perkhidmatan VPN percuma di mana penyedia VPN percuma terpantas hanya beberapa.

Perkhidmatan VPN Terpantas Percuma

Kami telah menguji beberapa sambungan VPN yang popular untuk mengeluarkan yang mana adalah perkhidmatan VPN percuma terpantas. Seorang pengguna internet boleh mengikuti kaedah ujian mudah ini sendiri.

Pertama, anda harus menguji kelajuan internet asas anda (kelajuan disediakan oleh ISP anda) melalui alat ujian kelajuan seperti testmy.net atau speedtest.net.

Walau bagaimanapun, untuk menguji VPN tertentu, anda mesti mendayakan sambungan pada peranti anda dan kemudian menguji kelajuan anda. Jika hasil yang diperoleh adalah sama atau hampir sama dengan kelajuan internet asas anda daripada perkhidmatan VPN anda tidak memperlambat kelajuan internet.

5 VPN Percuma Terpantas Yang Dipercayai Sangat

Oleh itu, semua perkhidmatan VPN terpantas yang kita sedang berbincang di sini adalah yang menunjukkan kelajuan sama atau hampir sama selepas sambungan.

# 1 - VPN TunnelBear

alternatif terowong

Ciri-ciri yang banyak

 • Mudah untuk digunakan
 • Sediakan sambungan kepada 5 peranti serentak
 • 500MB data percuma setiap bulan

VPN Tunnelbear dengan semua ciri-ciri yang hebat juga mengekalkan kelajuan penyemakan imbas ke tahap yang mencukupi tanpa memperlahankan kelajuan ISP asas anda. Inilah sebabnya mengapa kami menganggapnya sebagai keutamaan kami untuk VPN percuma terpantas.

Mereka mendakwa mempunyai dasar pembalakan kosong yang merupakan perkara yang hebat jika ia datang dengan VPN percuma. Ini kerana kebanyakan VPN percuma terlibat dalam kebocoran data pengguna tanpa mereka diberitahu. TunnelBear menyediakan akses kepada semua lokasi severs juga kepada individu yang menggunakan versi percuma. Oleh itu, adalah mungkin untuk membuka sekatan kebanyakan kandungan tanpa kerepotan kelajuan yang kurang.

Kelemahan yang boleh anda alami

 • Ciri lanjutan boleh didapati dengan versi premium
 • Penggunaan capped
 • Perkongsian fail P2P dan mengecilkan tidak tersedia

# 2 - CyberGhost VPN

VPN percuma terpantas untuk sambungan yang disulitkan dengan kelajuan tinggi

Ciri-ciri yang banyak

 • Kelajuan cekap
 • Tukar suis Internet
 • Bandwidth tanpa had

CyberGhost VPN mempunyai lebih daripada 850 pelayan di hampir 30 negara termasuk AS, UK, Jerman, Perancis, Australia, Kanada, Jepun, Singapura, dan Mexico. Ciri ini berfungsi untuk meningkatkannya di kalangan perkhidmatan VPN percuma terpantas dengan pilihan unblocking yang luas.

Anda boleh dengan mudah mendapatkannya sebagai sambungan VPN percuma untuk peranti anda melalui muat turun dari gedung bermain Google atau langsung dari laman web.

CyberGhost menyediakan anda dengan penyulitan AES 256-bit yang sama seperti yang diberikan kepada pengguna premium. Walau bagaimanapun, tidak seperti kebanyakan perkhidmatan VPN percuma, ia mempunyai jalur lebar tanpa had yang bermaksud bahawa anda boleh mengalir kandungan dalam talian tanpa kekecewaan dan blokade penggunaan.

Tetapi, versi per a boleh mengandungi iklan mengganggu yang boleh menyebabkan gangguan semasa menyemak imbas dalam talian.

Kelemahan yang boleh anda alami

 • Lokasi pelayan terhad untuk pengguna VPN percuma
 • Iklan pop timbul

# 3 - VPN Bercinta

Windscribe-VPN-review

Ciri-ciri yang banyak

 • 10 GB data
 • Mudah untuk digunakan
 • 11 lokasi pelayan dengan versi percuma

VPcribice berhadapan juga merupakan perkhidmatan teratas untuk ujian kelajuan kami dan atas sebab itu kami telah mempertimbangkannya di antara perkhidmatan VPN percuma terpantas.

Anda boleh menikmati aliran cepat dan melayari dengan had data yang mencukupi 10 GB. Data ini boleh meningkat kepada 15 GB dengan tweet anda.

Anda boleh memuat turun Windscribe VPN ke hampir semua peranti dengan pelbagai platform termasuk Windows, Mac, iOS, Blackberry, Chrome, Firefox, dan Opera. Walau bagaimanapun, versi pro diperlukan untuk Linux dan Android.

Kelemahan yang boleh anda alami

 • Pada satu masa, anda boleh mendayakan hanya satu sambungan
 • Penggunaan capped

# 4 - SurfEasy VPN

VPN percuma terpantas untuk sambungan yang disulitkan dengan kelajuan tinggi

Ciri-ciri yang banyak

 • Penyediaan mudah
 • Pelbagai pelayan
 • Perkhidmatan pelanggan yang memuaskan

SurfEasy VPN mempunyai banyak ciri bersama dengan perkhidmatan yang telah dilakukan dengan baik dalam ujian kelajuan kami. Oleh itu, kami telah mengumpulkan VPN ini dalam senarai penyedia VPN percuma terpantas.

Ia menyediakan pengguna dengan 500 MB pemindahan data bersama-sama dengan peluang untuk meningkatkan had ini dengan mengesyorkan SurfEasy VPN kepada rakan dan keluarga anda. Ia mempunyai perkhidmatan VPN yang mudah menyambung, serta aplikasi, juga mudah digunakan.

Pelayan yang mencukupi dengan VPN percuma SurfEasy meningkatkan peluang membuka sekatan dan memberikan anda lebih banyak kandungan streaming dan melayari.

Kelemahan yang boleh anda alami

 • Mempunyai beberapa log sambungan
 • Had 2 GB pada pelan pemula

# 5 - VPN Hotspot Shield

VPN percuma terpantas untuk sambungan yang disulitkan dengan kelajuan tinggi

Ciri-ciri yang banyak

 • Pelbagai lokasi pelayan
 • Bandwidth tanpa had
 • Keselamatan Wi-Fi

HotSpot Shield VPN juga adalah antara cadangan untuk perkhidmatan VPN percuma terpantas yang menyediakan pengguna dengan kelajuan penyemakan yang baik di sepanjang beberapa ciri yang cukup besar. Dengan VPN ini anda hanya memerlukan satu klik untuk membolehkan dan melumpuhkan sambungan.

Walau bagaimanapun, kerumitan had lebar jalur hilang apabila anda menggunakan perisai Hotspot. Jadi, pengalaman unblocking boleh menjadi lebih baik dengan kelajuan pantas dan jalur lebar tanpa had. Tetapi, semasa menggunakan perkhidmatan VPN percuma ini, Anda dapat menghadapi iklan mengganggu. Selain itu, lokasinya di Amerika Syarikat adalah sedikit mengenai penyokong privasi.

Kelemahan yang boleh anda alami

 • Berasaskan di Amerika Syarikat
 • Paparkan iklan semasa menyemak imbas

Mengapa VPN Percuma Sebenarnya Dihadapkan

Perkhidmatan VPN percuma biasanya mendapat populariti yang tinggi kerana perkhidmatan mereka yang tidak mahal. Walau bagaimanapun, kebanyakan orang tidak menyedari hakikat bahawa pengguna memilih penyedia ini menangani banyak isu selepas beberapa hari pertimbangan.

Secara amnya, ini sepatutnya menjadi persoalan biasa bagaimana perkhidmatan ini mendapat untung jika mereka tidak mengenakan bayaran?

Hampir setiap VPN mempunyai masalah seperti iklan pop timbul yang boleh disebabkan oleh pihak ketiga yang menjejaki sejarah penyemakan imbas dalam talian anda atau mungkin diberikan keutamaan internet anda. Selain itu, penyedia VPN percuma mempunyai dasar privasi yang tidak jelas dan banyak daripada mereka membocorkan data pengguna tanpa mengakui mereka.

Oleh itu, anda harus ingat bahawa VPN percuma tidak dapat memenuhi anda dengan semua ciri-ciri canggih bersama-sama dengan privasi yang cekap. Untuk mendapatkan privasi, kelajuan yang mencukupi, ciri-ciri cekap dan pakej keseluruhan, anda mesti memilih perkhidmatan VPN yang bereputasi dan lengkap yang bernilai pelaburan. Walau bagaimanapun, VPN seperti NordVPN dan PureVPN boleh didapati dengan harga yang sangat rendah dengan hampir $ 3 sebulan yang mampu untuk setiap orang.