VPN Terbaik Untuk Penyiaran – Terbukanya & Streaming Tercepat

[ware_item id=33][/ware_item]

Dunia menjadi sebuah perkampungan global hanya kerana anda boleh melihat dan berhubung dengan bahagian-bahagian lain di dunia yang berada di sudut tertentu. Tetapi hari ini juga, banyak sekatan geografi dan dasar penapisan telah mengurung pengguna daripada menikmati kandungan kegemaran mereka. Hampir setiap negara telah mengekang beberapa kandungan internet yang dibenarkan di lain-lain.


Walau bagaimanapun, anda boleh memintas sekatan ini dengan mempunyai VPN Terbaik untuk Penyiaran. Kebanyakan pengguna VPN adalah mereka yang telah memilihnya sebagai VPN untuk tujuan penstriman. Walau bagaimanapun, kecemerlangan VPN yang tinggi adalah keselamatan dan privasi yang disediakan dengan menghalang kandungan streaming. Semasa mengalir, anda juga terdedah kepada kecurian dan kerentanan siber yang boleh memindahkan data anda kepada mata.

Sedangkan, Kerajaan mengenakan keterlambatan seperti itu disebabkan oleh perjanjian lisensi oleh pemegang hak cipta yang tidak mengizinkan kandungannya disiarkan di tempat lain. Juga, banyak negara mempunyai undang-undang yang ketat mengenai pembongkaran kandungan tersebut.

Kenapa Anda Perlukan Gunakan VPN Untuk Penyiaran

Apabila anda ingin menikmati kandungan kegemaran anda, dan ia mempunyai sekatan, ia mengganggu anda. Tetapi melalui penggunaan VPN untuk streaming, anda boleh menghadapi masalah ini. Dasar-dasar geografi dan penapisan mengenai barangan tertentu adalah disebabkan oleh melanggar dasar hak cipta yang boleh menjadi perbuatan yang menyalahi undang-undang.

Walau bagaimanapun, VPN yang bereputasi dan terbaik untuk streaming memberikan anda jalan melalui isu-isu tersebut. Ia memberi anda alamat IP palsu mengikut kandungan yang anda ingin tonton. Sebagai contoh, anda sanggup menonton penstriman langsung TV kabel British daripada VPN akan menyambung anda ke pelayan yang terletak di UK dan melalui ini, anda akan ditunjukkan sebagai penduduk rantau itu di mana kandungan itu sah dan tidak mempunyai sekatan . Oleh itu, risiko yang ditangkap dalam tindakan yang melanggar undang-undang juga hilang semasa anda menggunakan VPN untuk streaming.

Selain itu, VPN untuk penstriman menyediakan anda dengan penyulitan yang membuat anda trafik internet tidak dapat dikenali untuk sesiapa sahaja yang mengesan anda. VPN Terbaik untuk Penyiaran adalah orang-orang yang mempunyai kuasa yang cekap untuk menyimpan data anda tanpa nama dari setiap entiti termasuk Penyedia Internet, kerajaan, penguatkuasaan undang-undang, dan lain-lain mata.

Oleh itu, data anda tetap tidak dikenal dan tiada siapa yang dapat mengenali identiti anda di laman web yang anda lawati. Oleh itu, anda bebas menikmati barangan kegemaran anda dari hampir setiap saluran seperti Netflix, Hulu, Amazon prime dan lain-lain semasa disambungkan ke VPN untuk Streaming tanpa sebarang kebimbangan privasi.

Salah satu kelebihan yang paling berguna untuk disambungkan ke VPN Terbaik untuk penstriman ialah anda boleh menikmati apa-apa barang ketika melakukan perjalanan ke mana-mana negara lain. Kebanyakan negara yang anda lawati mempunyai peraturan ketat mengenai kandungan streaming yang bertentangan dengan dasar mereka. Tetapi apabila anda mempunyai VPN dengan anda, tidak perlu risau.

Kesemua keselesaan ini yang VPN untuk pembekal penstriman adalah yang menjadikannya pilihan terbaik bagi mereka yang menjadi peminat hebat untuk menonton barangan dari seluruh dunia. Sama ada persembahan TV, filem, pertunjukan langsung atau liga kriket anda terhad kepada apa-apa.

Ciri-ciri Yang Menjadikan VPN Terbaik Untuk Penyiaran

Oleh sebab undang-undang dan dasar dari banyak negara mengenai penstriman, kebanyakan orang bergerak ke arah VPN untuk streaming. Walau bagaimanapun, kelancaran sedemikian telah mewujudkan peluang bagi banyak penipu untuk menipu orang dengan menawarkan perkhidmatan VPN palsu. Selain itu, banyak penyedia VPN percuma adalah mereka yang tidak mempunyai perkhidmatan yang cekap, dan pengguna mereka perlu menghadapi masalah.

Walaupun, terdapat beberapa ciri yang ditawarkan oleh pembekal VPN tertentu kepada pengguna mereka yang menjadikannya VPN Terbaik untuk penstriman. VPN yang mempunyai pelayan di banyak negara memenuhi aliran yang cekap, mempunyai keupayaan untuk menyahsekat kandungan dengan mudah kerana liputan luas pelayan. Dengan menyambungkan pengguna ke pelayan terdekat negara yang kandungannya ingin disiarkan.

Video streaming adalah pengalaman hebat jika mereka berjalan lancar dan memuat turun unduhan. Untuk memastikan ini, anda perlu memastikan bahawa VPN untuk streaming yang anda pilih mempunyai kelajuan pantas. Pada umumnya, selepas menubuhkan VPN, kebanyakan pelanggan perlu menghadapi masalah kelajuan yang boleh dielakkan hanya apabila anda mempunyai VPN terbaik untuk streaming.

Walau bagaimanapun, banyak kali anda perlu menghadapi penurunan kelajuan secara tiba-tiba dan memuat turun masalah. Ini berlaku apabila pendikit VPN mempercepatkan kelajuan selepas mencapai batas lebar jalur tertentu. Juga, apabila ada trafik yang berat pada pelayan, perkhidmatan VPN perlahan. Oleh itu, apabila anda menstrim kandungan berat seperti Netflix, HBO atau Hulu, anda boleh menghadapi kelajuan perlahan. Oleh itu, sentiasa pertimbangkan VPN untuk Streaming yang menawarkan had lebar jalur yang tinggi.

Ramai orang juga berfikir bahawa sementara tidak mahu namakan identitas dan identiti tidak penting, tetapi itu bukan kes itu. Apabila anda menyiarkan kandungan yang disekat di rantau itu daripada anda boleh dikenakan bayaran kerana melakukan tindakan haram. Selain itu, ancaman siber timbul semasa penstriman boleh lenyap melalui VPN terbaik untuk streaming yang menawarkan protokol keselamatan yang cekap.

Ini adalah beberapa ciri yang perlu anda pertimbangkan jika anda mahukan pengalaman penstriman yang hebat dan selamat.

5 VPN Terbaik untuk Streaming | Cadangan Terbaik 2018

Seperti yang diberitahu sebelumnya, orang ramai mempunyai banyak pilihan VPN untuk dipilih. Tetapi, jika anda benar-benar mencari VPN sahih dan cekap untuk streaming, maka hanya beberapa yang memenuhi kriteria tersebut. Sebaik sahaja anda memilih VPN yang bereputasi, ia merupakan penyelesaian yang berpanjangan untuk masalah penstriman anda.

Orang yang memilih perkhidmatan VPN percuma kebanyakannya mengadu tentang perkhidmatan yang tidak cekap dan ketidakkonsistenan yang mereka hadapi. Juga, VPN tersebut mempunyai masalah berkelajuan rendah yang merupakan halangan besar bagi mereka yang suka streaming.

Di sini kami akan menyediakan VPN Terbaik untuk pilihan streaming untuk memberikan anda kemudahan untuk memilih dari salah satu perkhidmatan VPN yang paling disukai pengguna di seluruh dunia. VPN tersebut mempunyai perkhidmatan penjagaan pelanggan yang sangat baik dan bernilai membelanjakan wang.

1 - NordVPN (Lokasi - Panama)

VPN-Windows10

Kelebihan:

 • DNS penstriman yang cekap
 • Liputan luas Pelayan
 • VPN-over-VPN
 • Tiada had Bandwidth

Keburukan:

 • Tidak dapat menyambungkan berbilang peranti ke protokol yang sama pada satu masa
 • Percubaan percuma adalah rumit dan tersembunyi

NordVPN adalah pilihan pertama kami untuk VPN Terbaik untuk penstriman kerana liputan pelayannya yang luas, iaitu lebih daripada 760 pelayan di negara yang berbeza, memberikan peluang yang sangat baik untuk membuka kunci kandungan kepada pengguna. Mereka juga memperkenalkan protokol keselamatan mesra mudah alih IKEv2 / IPsec bersama-sama dengan protokol lain, iaitu PPTP, L2TP, IPSec, dan OpenVPN.

Dasar mereka mengenai log juga merupakan satu-satunya di mana pelanggan tetap tanpa nama dan dilindungi semasa perkara streaming. Server streaming pantas dari NordVPN juga menyediakan memuat turun video yang lancar dan tidak dihalang.

Walau bagaimanapun, ketiadaan penyambung pelbagai peranti kepada protokol yang sama menjadikannya tidak cekap. Hanya 4 peranti boleh dihubungkan pada satu masa ke protokol yang sama. Disebabkan pelan harga yang berpatutan dan jaminan pulangan wang 30 hari ia diletakkan pada pembekal VPN yang lain. Rancangan harga adalah;

 • 1 bulan [$ 11.95 sebulan]
 • 6 bulan [$ 7.00 sebulan - $ 42 selama 6 bulan]
 • 12 Bulan [$ 5.75 sebulan - $ 69 selama 12 bulan]

Tawaran Percutian Khas

 • 2 Tahun [$ 3.29 sebulan - $ 79 selama 2 tahun] * disyorkan *

2 - ExpressVPN (Lokasi - Kepulauan British Virgin)

VPN-Windows10

Kelebihan:

 • Liputan pelayan yang luas dengan kependaman responsif
 • Kelajuan Cemerlang

Keburukan:

 • Percubaan percuma tidak tersedia
 • Sedikit mahal berbanding yang lain

Disebabkan kelajuan kilatnya, ExpressVPN disenaraikan di antara VPN Terbaik untuk streaming. Ia mempunyai pelayan di hampir 90 negara yang bermaksud akses kepada hampir mana-mana kandungan mana-mana negara. Juga, ia menyediakan penjagaan pelanggan 24/7 yang mengatakan anda boleh menangani masalah anda pada bila-bila masa.

ExpressVPN berpusat di British Virgin Islands dan mempunyai dasar tidak ketat yang ketat, menjaga identiti pengguna sepenuhnya tanpa nama dan selamat. Walau bagaimanapun, ia adalah lebih murah daripada pembekal VPN yang lain. Tetapi, ketiadaan percubaan percuma dengan ExpressVPN diatasi dengan tawaran jaminan wang balik 30 hari. Rancangan harga adalah;

 • 1 bulan [$ 12.95 sebulan]
 • 6 Bulan [$ 9.99 sebulan - $ 59.95 ditaksir setiap 6 bulan]
 • 12 Bulan [$ 8.32 sebulan - $ 99.95 ditaksir setiap 1 tahun] * disyorkan *

3 - PureVPN (Lokasi - Hong Kong)

VPN-Windows10

Kelebihan:

 • Liputan Pelayan Luas
 • Prestasi cemerlang
 • Dasar Tiada-log

Keburukan:

 • Tiada percubaan percuma
 • DNS Leak

Jika video anda dilanda atau berhenti daripada bertindak balas, maka anda mempunyai pilihan untuk membunuh suis dengan PureVPN. Itulah yang melindungi data anda dari sebarang ketidakamanan, dan ciri-ciri sedemikian menjadikannya salah satu VPN Terbaik untuk Streaming yang akan dipilih.

Ciri khas PureVPN adalah Split Tunneling dan Router Maya. Melalui terowong perpecahan, anda boleh memisahkan barangan anda ke dalam data yang disulitkan dan tidak disulitkan mengikut kandungan yang tidak memerlukan penyulitan. Ini akan membantu kelajuan internet anda untuk terus pantas. Walau bagaimanapun, Router Maya menjadikan perisian VPN anda menjadi hotspot Wi-Fi untuk menyambung lebih banyak peranti bersama-sama dengan 5 peranti berasingan yang ia sememangnya menyokong pada satu akaun.

Ia tidak menyediakan percubaan percuma tetapi mempunyai Jaminan wang kembali 7 hari. Rancangan harga adalah;

 • 1 bulan [$ 10.95 sebulan]
 • 6 Bulan [$ 8.95 sebulan - $ 53.70 ditagih setiap 6 bulan]
 • 2 Tahun [$ 2.95 sebulan - $ 70.80 dikenakan setiap 2 tahun] * disyorkan *

4 - Akses Internet Persendirian (Lokasi - Amerika Syarikat)

VPN-Windows10

Kelebihan:

 • Rangkaian Pelayan yang luas
 • Harga murah dibandingkan dengan orang lain

Keburukan:

 • Prestasi purata
 • Tiada Percubaan Percuma

Akses Internet Persendirian (PIA) VPN adalah juga satu cadangan kami untuk VPN Terbaik untuk Penyiaran. Ia mempunyai rangkaian pelayan yang luas yang mempunyai lebih daripada 3200 pelayan di negara yang berbeza, menyediakan kemudahan untuk streaming. Mereka mempunyai pelayan P2P berasingan yang dioptimumkan untuk kelajuan tanpa had dan lebar jalur tanpa had pada mereka. Bagaimanapun, kelajuan muat turun mereka sedikit rendah berbanding yang lain.

Tetapi, kadar yang rendah PIA VPN mengimbangi masalah itu. Juga, ia mempunyai dasar log tidak ketat walaupun ia adalah perkhidmatan VPN berasaskan AS. Dengan jaminan wang balik 7 hari, pelan harga mereka adalah;

 • 1 bulan [$ 6.95 sebulan]
 • 6 Bulan [$ 5.99 sebulan - $ 35.95 ditaksir setiap 6 bulan]
 • 1 Tahun [$ 3.33 setiap bulan - $ 39,95 ditagih setiap 1 tahun] * disyorkan *

5 - IvacyVPN (Lokasi - Singapura)

VPN-Windows10

Kelebihan:

 • Prestasi yang memuaskan
 • Pelan harga yang berpatutan

Keburukan:

 • Sokongan mudah alih di bawah purata
 • Bayaran balik boleh didapati di bawah syarat-syarat yang terhad

Cadangan terakhir kami untuk VPN Terbaik untuk Penyiaran ialah IvacyVPN. Mereka menawarkan pelayan P2P yang dioptimumkan dengan kelajuan konsisten dan jalur lebar yang tidak terhad. Ia mempunyai pilihan untuk menyambung 5 peranti pada satu masa.

Disebabkan lokasinya di Singapura, ia menawarkan dasar tanpa log yang ketat kepada pelanggan mereka. Mereka telah menyemak semula dasar bayaran balik 7 hari mereka, dan kini pilihan anda adalah terhad untuk mendapatkan bayaran balik. Anda tidak akan mendapat bayaran balik jika anda menggunakan kaedah pembayaran Bitcoin atau Paymentwall; anda telah menggunakan lebar jalur 7GB atau lebih; anda telah menyambungkan VPN sebanyak 30 kali atau lebih.

Dengan jaminan wang balik 7 hari, pelan harga yang ditawarkan oleh IvacyVPN adalah;

 • 1 bulan [$ 8.10 sebulan]
 • 6 bulan [$ 5.40 sebulan - $ 32.40 ditagih setiap 6 bulan]
 • 2 Tahun [$ 1.83 sebulan (selepas kupon) - $ 44.10 dikenakan setiap 2 tahun] * disyorkan *

Kesimpulan:

Apabila menstrim barang-barang kegemaran anda, anda mahu pengalaman streaming sempurna dan tidak terganggu. Tetapi sekatan-sekatan dan penghalang membina kegelisahan di kalangan rakyat. Walau bagaimanapun, ketetapan semasa ke internet dan kandungan penstriman boleh menjadi lebih keras pada masa akan datang.

Atas sebab ini, kami telah mencadangkan pembaca kami VPN Terbaik untuk penstriman yang dapat meningkatkan pengalaman penstriman internet mereka seribu kali lebih baik. Di samping itu, kebimbangan yang terdedah kepada kelemahan data dan jenayah siber juga boleh dielakkan melalui VPN selamat dan bereputasi.

Dengan peluang untuk kandungan streaming yang meluas, tiada siapa yang mahu menjadi tidak terbiasa dengan barangan hebat itu. Oleh itu, jika anda bersedia untuk mempunyai pengembaraan streaming hebat maka dapatkan salah satu VPN untuk streaming yang disebutkan di atas.