VPN Terbaik untuk Sambungan VPN FireFox & Percuma VS Dibayar

[ware_item id=33][/ware_item]

Orang-orang pada masa ini akan menjadi penyemak imbas yang mempunyai ciri-ciri yang dipertingkat dan sentiasa mengemaskini perkhidmatan mereka. Antara pelayar popular ini, Firefox adalah yang mempunyai peningkatan khusus yang kekurangan orang lain.


Contohnya, Firefox membolehkan anda mengubah tetapan pelayar secara manual yang membenarkan pengguna menyesuaikan penyemak imbas mengikut keperluan mereka sendiri. Anda tidak boleh membuat lalu lintas anda disulitkan atau menyembunyikan alamat IP anda tanpa Firefox VPN.

VPN adalah alat piawai yang kebanyakan orang menggunakan untuk pelbagai maksud termasuk membuka kunci, menstrim, meresap dan terutamanya untuk keselamatan dan privasi.

Pelayar Firefox menyokong VPN tertentu di mana anda perlu memilih VPN terbaik untuk Firefox dan untuk itu terdapat perkara-perkara tertentu yang perlu anda cari.

Apa yang Perlu Diperhatikan Sebelum Mempertimbangkan Firefox VPN

Terdapat beberapa ciri yang menentukan keberkesanan perkhidmatan VPN. Walau bagaimanapun, mengetahui perkara-perkara penting ini boleh memberi manfaat kepada anda apabila anda memilih VPN untuk diri anda sendiri. Oleh itu, kami telah memisahkan perkara penting untuk melihat sebelum memilih Firefox VPN.

1 - Liputan Pelayan Besar

Lokasi pelayan adalah perkara penting bersama dengan bilangan pelayan penyedia VPN. Sekiranya Firefox VPN hanya mempunyai beberapa pelayan di kawasan seperti China, Rusia, UK, Amerika Syarikat, dan negara-negara seperti yang lain daripada anda mungkin menghadapi kesukaran dalam kandungan yang mengutuk dan membuka kunci.

Itu kerana negara-negara ini mempunyai undang-undang yang ketat dan anda mungkin menghadapi sekatan dengan IP serantau ini.

2 - Protokol Keselamatan

Keselamatan adalah ciri yang paling asas dan ketara yang mana individu memilih perkhidmatan VPN. Lihat jika VPN yang anda pilih mempunyai ciri penyulitan 256-bit atau tidak. Itulah penyulitan gred ketenteraan yang dianggap paling selamat. Di antara ini, pembekal VPN perlu mempunyai beberapa protokol keselamatan yang cekap yang terbuka kepada pengguna supaya mereka boleh memilih mengikut keperluan mereka.

3 - Kelajuan Cepat

Kelajuan pantas diperlukan untuk hampir setiap pelaksanaan internet terutamanya streaming dan muat turun berat.

4 - Dasar Tiada-Log

Hampir semua pembekal VPN mendakwa mempunyai dasar tidak log, tetapi ada yang mempunyai pernyataan yang tidak jelas untuk menjaga log dan data pengguna. Oleh itu, adalah penting untuk membaca dasar privasi penyedia VPN yang anda pilih. 

5-Bandwidth tanpa had

Anda boleh mengalami penurunan kelajuan mendadak atau pendaratan bandwidth jika terdapat had lebar jalur atau data pada perkhidmatan yang anda pilih. Walau bagaimanapun, semua perkhidmatan VPN yang popular menawarkan jalur lebar tanpa had kepada pengguna mereka, dan itulah sebabnya mereka boleh memuat turun dan mengalirkan kandungan yang besar dengan mudah.

5 Best VPN Percuma Untuk Pelanjutan Firefox

Kebanyakan pencarian individu untuk VPN percuma mungkin kerana mereka baru kepada fenomena ini dan mereka tidak mahu kehilangan wang dalam hal perkhidmatan yang salah. Malangnya, kebanyakan perkhidmatan percuma kini merupakan saluran untuk mendapatkan data peribadi individu supaya mereka dapat mendapat manfaat.

Oleh itu, kami telah mengenalpasti beberapa Firefox VPN percuma yang mencukupi supaya anda tetap selamat dari perangkap palsu.

1 - Zenmate VPN | VPN Percuma Untuk Firefox

vpn untuk firefox - zenmate

Zenmate adalah VPN percuma dan juga mempunyai versi berbayar. Zenmate VPN adalah penyedia VPN percuma yang popular yang mudah digunakan dan dipasang sebagai Firefox VPN.

Mereka memberikan anda empat lokasi (Hong Kong, Jerman, AS, dan Romania) dengan versi percuma. Dengan penyulitan data, Zenmate VPN juga menghalang iklan mengganggu dan mendakwa bahawa mereka tidak menyimpan log pengguna.

Mereka juga menyediakan firewall NAT dan data tanpa had untuk pelanggan VPN percuma. Banyak ciri-ciri yang dikondisikan pada pilihan premium.

2 - Betternet VPN | Pilihan VPN yang Lebih Baik Untuk Firefox

Betternet-VPN-reviewPerkara yang hebat dengan VPN Firefox ini ialah anda tidak perlu menyediakan data peribadi, bahkan alamat e-mel. Betternet VPN tidak memerlukan sebarang pendaftaran, dan anda tidak akan melihat iklan semasa melayari internet.

Dengan perkhidmatan yang mudah dan mudah digunakan, anda disediakan dengan sambungan satu ketik. Tuntutan itu menawarkan perkhidmatan yang pantas tetapi anda mungkin menghadapi kelajuan perlahan dengan sambungan VPN percuma. Juga, anda mungkin melihat beberapa iklan video dengan VPN Betternet.

Mereka juga mendakwa mempunyai dasar tidak log, tetapi hakikatnya mereka tetap tidak jelas dan data tertentu.

3 - Extension Dot VPN Firefox

VPN Terbaik untuk Sambungan VPN FireFox & Percuma VS DibayarVersi percuma DotVPN memberikan penyulitan data anda sebanyak 4096-bit, dan ia mempunyai hampir 10 juta muat turun di seluruh dunia.

DotVPN menawarkan jalur lebar tanpa had dan akses kepada 12 pelayan. Walau bagaimanapun, mereka menyatakan di laman web rasmi mereka bahawa perkhidmatan DotVPN akan terdegradasi dengan masa berlalu. Kami telah menyenaraikan DotVPN di Firefox VPN kerana ulasan dan pengguna yang diperolehnya untuk versi percuma.

Bagaimanapun, anda mempunyai ciri-ciri yang minima apabila dibandingkan dengan versi percuma dan perkhidmatan premium DotVPN.

4 - VPN Hotspot Shield

VPN Terbaik untuk Sambungan VPN FireFox & Percuma VS DibayarPerisai Hotspot boleh disenaraikan sebagai VPN percuma terbaik dalam banyak aspek, dan dengan spesifikasi lain, ia juga berfungsi sebagai VPN percuma terbaik untuk Firefox. Hotspot Shield mendakwa bahawa mereka telah mendapat hampir 200 juta muat turun dan VPN adalah serasi dengan semua peranti popular seperti Windows, Mac, iPhone, iPad dan juga peranti Android.

Firefox VPN ini menyediakan penggunaan mudah dengan persediaan yang mudah. Anda akan mendapat pelayan U.S untuk sambungan dengan pembekal VPN ini. Oleh itu, anda boleh memecahkan sekatan kandungan U.S sahaja. Perisai Hotspot memberikan anda had data 1 GB setiap hari yang tidak mencukupi untuk kebanyakan pengguna.

Lokasi pelayan meningkat menjadi lebih dari 20 ketika Anda memanfaatkan versi Hotspot Shield elite. Selain itu, perkhidmatan berbayar mereka bebas iklan dan mempunyai lebih banyak had data.

5 - CyberGhost VPN

VPN Terbaik untuk Sambungan VPN FireFox & Percuma VS Dibayar

CyberGhost VPN juga serasi dengan kebanyakan OS dan peranti termasuk Mac, Windows, iOS, dan telefon Android. Walaupun disenaraikan dalam Firefox VPN, CyberGhost VPN melindungi semua lalu lintas internet dan bukan hanya yang datang dari penyemak imbas Firefox.

Dengan versi percuma mereka, anda terhad kepada sesi tiga jam sahaja tetapi dengan penggunaan data tanpa had. Itu membolehkan pengguna versi percuma untuk menyambung dengan 15 negara pelayan daripada 31 negara di mana pelayan CyberGhost berada. Mereka menyediakan penyulitan 256-bit selamat ke atas OpenVPN tetapi untuk pengguna Windows, OS X, dan Android. Untuk iOS, anda tidak membeli versi premium mereka.

3 VPN Berbayar Terbaik Untuk FireFox

Hampir semua kita terpesona oleh perkataan "percuma" tetapi hanya apabila mereka tidak dilengkapi dengan masalah dan masalah tambahan. Begitu juga dengan perkhidmatan VPN. Kebanyakan orang mencari penyedia VPN percuma. Walau bagaimanapun, kebanyakan mereka tidak dapat mencari yang cekap atau tidak lama lagi selepas memilih perkhidmatan percuma mereka perlu menukar versi premium VPN itu atau terpaksa berhenti.

Untuk menyelesaikan isu ini kebanyakan pengguna internet, kami telah menyusun VPN yang berpatutan yang sama-sama efisien dan dapat membuktikan menjadi VPN terbaik untuk pengguna Firefox.

1 - NordVPN | Pilihan Terbaik

nordvpn untuk mostsecurevpn

Kebaikan

 • Tiada had jalur lebar
 • Perlindungan kebocoran DNS
 • Dasar Tiada log
 • Prestasi kelajuan yang mencukupi
 • Perkongsian fail P2P dan kemudahan Torrenting
 • 6 sambungan peranti serentak

Keburukan

 • Percubaan percuma adalah rumit

NordVPN mempunyai banyak ciri yang dibezakan, dan mereka mempunyai pakej yang menakjubkan untuk menawarkan pemetik VPN. Perkara yang paling penting ialah anda tidak perlu mengambil risiko semua wang anda; mereka menyediakan jaminan wang 30 hari jika anda tidak menyukai ciri-ciri atau jika anda mempunyai masalah.

Walau bagaimanapun, proses menyelesaikan masalah NordVPN sangat baik kerana anda diberikan sokongan perkhidmatan pelanggan sepenuh masa (24/7) yang mana mereka mempunyai kakitangan terlatih.

Perkara yang paling penting untuk VPN ialah keselamatan yang disediakannya. NordVPN menawarkan protokol keselamatan mesra mudah alih, IKEv2 / IPsec berserta PPTP, L2TP, IPSec, dan OpenVPN. Terdapat beberapa ciri keselamatan tersendiri yang hanya tersedia dengan Firefox VPN ini seperti Bawang atas Tor, Suis Bunuh Otomatis, dan VPN Double. Semua ciri ini meningkatkan keselamatan dan privasi pengguna NordVPN tidak kira pelan harga yang mereka langgan,

Ini adalah pelan harga yang ditawarkan oleh NordVPN;

 • 1 bulan [$ 11.95 sebulan]
  Itulah pelan yang paling asas tanpa sebarang diskaun. Juga, anda perlu menjalankan proses langganan setiap bulan.
 • 6 bulan [$ 7.00 sebulan - $ 42 selama 6 bulan]
  Pelan ini menawarkan anda diskaun sebanyak 41% setiap bulan, dan anda perlu membayar sejumlah $ 42 untuk tempoh 6 bulan.
 • 12 Bulan [$ 5.75 sebulan - $ 69 selama 12 bulan]
  Pakej penetapan harga ini datang dengan diskaun bulanan 52% dengan penambahan hanya 17 USD untuk pelan enam bulan.

Tidak seperti kebanyakan perkhidmatan VPN, NordVPN mempunyai dua lagi pakej harga untuk masa yang terhad dengan diskaun dan kemampuan yang melampau.

 • 2 Tahun [$ 3.28 sebulan - $ 79 selama 24 bulan]
 • 3 Tahun [$ 2.75 sebulan - $ 2.75 selama 36 bulan]

2 - ExpressVPN

expressvpn untuk chrome

Kebaikan

 • Membakar kelajuan pantas
 • Rangkaian pelayan yang luas
 • Split Tunneling
 • 3 sambungan serentak 

Keburukan

 • Percubaan percuma tidak tersedia
 • Sedikit mahal

ExpressVPN adalah VPN terbaik di antara semua perkhidmatan VPN tetapi sebab kami meletakkannya di kedua dalam senarai VPN Firefox ini adalah bahawa mereka hanya sedikit lebih mahal daripada pembekal VPN yang lain. Tetapi apabila ia datang kepada ciri-ciri, ExpressVPN memberi anda perkhidmatan yang paling boleh dipercayai dan canggih.

Oleh kerana prestasi yang lancar dan memuaskan, pengguna ExpressVPN meneruskan dengan pembekal ini, dan mereka tidak bimbang tentang jumlah yang sedikit lebih tinggi. Seperti yang didakwa oleh ExpressVPN mereka adalah VPN terpantas di kalangan semua, dan itu benar. Apabila kami menguji Express VPN, kelajuan muat turun dan muat naik adalah sama tanpa sambungan VPN.

Mengenai keselamatan, ExpressVPN menyulitkan lalu lintas anda dengan enkripsi gred tentera algoritma AES 256-bit. Mereka menawarkan protokol keselamatan PPTP, L2TP, SSTP, dan SSH. Anda boleh memilih di antara protokol ini dan menetapkan pilihan yang dipilih melalui konfigurasi atau perisian manual.

Walau bagaimanapun, anda juga mempunyai peluang bebas risiko untuk menguji perkhidmatan dan keberkesanan ciri ExpressVPN melalui leverage jaminan wang balik 30 hari.

Pelan harga yang ditawarkan oleh ExpressVPN adalah;

 • 1 bulan [$ 12.95 sebulan]
 • 6 Bulan [$ 9.99 sebulan - $ 59.95 ditaksir setiap 6 bulan]
 • 12 Bulan [$ 8.32 sebulan - $ 99.95 ditaksir setiap 1 tahun] * disyorkan *

3 - Akses Internet Persendirian

akses internet peribadi untuk krom

Kebaikan

 • Proksi SOCKS5
 • Pelan harga yang berpatutan
 • Dasar tidak log
 • Liputan pelayan yang luas
 • 5 sambungan serentak 

Keburukan

 • Tiada percubaan percuma

Akses Internet peribadi juga merupakan VPN yang boleh anda pertimbangkan jika anda sedang mencari VPN terbaik untuk penyemak imbas Firefox. Ia mempunyai rangkaian pelayan yang luas sebanyak 3200+ pelayan di negara yang berlainan dari seluruh dunia.

Sekiranya anda sedang meretas atau berkongsi fail torrent, maka PIA VPN memberi anda pilihan kepada pelayan P2P yang berasingan yang dioptimumkan untuk kelajuan tanpa had dan jalur jalur tanpa had. Namun, protokol keselamatan yang anda pilih dalam Firefox VPN ini ialah, OpenVPN, PPTP, dan L2TP.

PIA VPN mempunyai penggunaan mudah dan satu klik dengan beberapa ciri VPN yang cekap. Ciri tersendiri ini ialah suis membunuh internet dan perlindungan DNS pintar. Suis bunuh Internet membolehkan anda melindungi dan memutuskan sambungan internet anda secara automatik sekiranya kehilangan sambungan VPN. Melalui pelaksanaan sedemikian, lalu lintas internet anda kekal tanpa nama dan selamat daripada muncul tanpa disulitkan kepada pengintip data.

Paling penting, pakej harga PIA VPN adalah pertimbangan yang berpatutan dan bernilai serta jaminan wang balik 7 hari. Rancangan harga Akses Internet Swasta adalah;

 • 1 bulan [$ 6.95 sebulan]
 • 6 Bulan [$ 5.99 sebulan - $ 35.95 ditaksir setiap 6 bulan]
 • 1 Tahun [$ 3.33 setiap bulan - $ 39,95 ditagih setiap 1 tahun] * disyorkan *

Mengapa Elakkan Memilih VPN Percuma

Di sini dalam artikel ini, kami telah menyediakan anda berdua, VPN terbaik untuk Firefox (dibayar) dan VPN percuma terbaik untuk Firefox. Senarai VPN percuma termasuk semua Firefox VPN yang mempunyai kemudahan dan ciri yang lebih baik berbanding ribuan VPN percuma yang sama sekali tidak selamat untuk anda.

Namun, VPN ini mempunyai perkhidmatan premium juga, dan untuk tujuan itu, mereka sangat menyekat ciri mereka untuk pengguna versi percuma supaya mereka mesti beralih ke pelan premium. Sebaliknya, mereka kebanyakannya mempunyai harga yang tinggi berbanding dengan perkhidmatan berbayar yang dibincangkan di atas.

Berikut adalah beberapa sebab utama yang harus anda elakkan dengan mempertimbangkan VPN percuma;

 • Mereka memberi anda hanya satu sambungan peranti
 • Kebanyakan anda diberi beberapa atau hanya satu pelayan VPN untuk berhubung dengannya dan sebab itu anda mempunyai pilihan pembasmian dan pilihan streaming yang sangat terhad.
 • Anda mungkin melihat kenyataan dasar tidak log, tetapi penyedia VPN percuma memperoleh wang melalui penjualan data pengguna.
 • Kebanyakan masa anda perlu mengalami iklan dan video yang mengganggu.
 • VPN ini penuh sesak dengan banyak pengguna, dan itulah sebabnya anda selalu menghadapi masalah kelajuan. Sebab lain yang memperlahankan kelajuan anda ialah penyedia VPN ini memaksa anda ke arah langganan premium mereka.
 • Khidmat pelanggan tidak bagus dan kebanyakannya anda perlu menunggu lama untuk mendapatkan penyelesaian atau jawapan kepada masalah anda.

Kesimpulan: Firefox VPN adalah usaha yang sangat penting untuk mana ramai orang keliru. Oleh itu, kami telah menyelesaikan semua kebimbangan dengan senarai Firefox VPN percuma dan Paid Firefox VPN yang mempunyai ciri-ciri yang berharga. Juga, semua VPN yang dibincangkan adalah bereputasi dan mempunyai ulasan yang sangat baik dari pengguna.