Zenmate αναθεώρηση 2019: Εναλλακτική χρήση και είναι Zenmate ασφαλή;

[ware_item id=33][/ware_item]

Ενημερώθηκε 15 Μαΐου 2019


Το Zenmate είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (VPN) που εδρεύει στο Βερολίνο της Γερμανίας και έχει δωρεάν και αμειβόμενη υπηρεσία. Το Zenmate VPN αναπτύχθηκε από την εταιρεία ZenGuard, η οποία βασίζεται στη Γερμανία. Αυτό το VPN παρέχει πολύγλωσσες επιλογές, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων επιλογών κειμένου στα γερμανικά, τα τουρκικά, τα αγγλικά, τα κορεατικά, τα ρωσικά και τα ισπανικά.

Το Zenmate VPN υπάρχει ως επέκταση για τα Google Chrome, Firefox και Opera. Ωστόσο, έχουν πρόσφατα παρουσιάσει τον πελάτη VPN που είναι συμβατός με τα Windows, Mac OS X, Android και iOS.

Ωστόσο, πρέπει να θυμάστε ότι η επέκταση δεν θα μπορούσε να κρυπτογραφήσει την κίνηση άλλων προγραμμάτων στη συσκευή σας. Ο υπολογιστής-πελάτης VPN της επιφάνειας εργασίας σας παρέχει την πλήρη ασφάλεια της συσκευής, αλλά πρέπει να έχετε μια πληρωμένη έκδοση γι 'αυτό και μόνο μια δοκιμαστική περίοδος 7 ημερών υπάρχει γι' αυτό.

Ποιο είναι το κύριο θέμα με το Zenmate?

Για να ξεπεραστούν αυτά τα θέματα και να ξεμπλοκάρει ιστοσελίδες, το Chrome έχει την επέκταση VPN του, το Zenmate. Ωστόσο, λόγω της διαθεσιμότητάς του και της αποτελεσματικότητάς του μόνο στο Chrome, οι άνθρωποι αναζητούν εναλλακτικές λύσεις του Zenmate που θα μπορούσαν να ξεμπλοκάρουν ιστότοπους και περιεχόμενο μέσω οποιουδήποτε από τα προγράμματα περιήγησης. Η Zenmate έχει επίσης μεταφέρει λίγες από τις εικονικές τοποθεσίες της, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, σε πακέτο premium από δωρεάν υπηρεσίες.

Ωστόσο, αυτές οι εναλλακτικές λύσεις VPN θα καλύπτουν θέματα ταχύτητας όπως ο περιορισμός του ISP, ο οποίος καθίσταται απλός μέσω της επιβολής κανόνων όπως οι δικτυακοί ουδετερότητοι που διασκορπίζονται σε όλο το διαδίκτυο.

Το VPN γίνεται ένα σημαντικό εργαλείο ιδιωτικότητας λόγω πολλών λόγων και πολλοί άνθρωποι θέλουν μια λύση για την οποία δεν χρειάζεται να ξοδέψουν τίποτα. Ως εκ τούτου, έχουμε ταξινομήσει μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Zenmate που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την online εμπειρία σας σε ένα αδιανόητο επίπεδο.

Είναι Zenmate πραγματικά δωρεάν?

Οι επεκτάσεις του Zenmate είναι δωρεάν, αλλά για τον υπολογιστή-πελάτη, πρέπει να αγοράσετε την έκδοση Premium του Zenmate VPN. Ωστόσο, για τις ελεύθερες εκδόσεις, υπάρχουν πολλές σύγχυση και δυσαρέσκεια σχετικά με την ασφάλεια. Υπάρχουν ισχυρισμοί ότι η δωρεάν έκδοση θα μπορούσε να πουλήσει τα δεδομένα σας στα τρίτα μέρη για να κερδίσει το όφελος.

Επίσης, μόνο η επέκταση του VPN είναι δωρεάν και οι υπολογιστές-πελάτες ή οι άλλοι πελάτες συσκευών είναι προσβάσιμοι μόνο όταν πληρώνετε για αυτό. Επίσης, να θυμάστε ότι η επέκταση είναι ακριβώς ως διακομιστής μεσολάβησης και δεν παρέχει κρυπτογράφηση. Ωστόσο, υπάρχουν τόσοι περιορισμοί στην ελεύθερη έκδοση της επέκτασης Zenmate.

  • Από τους 30 διακομιστές παγκοσμίως, θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση μόνο σε 4 επιλογές διακομιστή στο δωρεάν
  • Μπορείτε απλώς να λάβετε επεκτάσεις του Firefox και του Chrome που δεν προστατεύουν ολόκληρη την επισκεψιμότητά σας εκτός από το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιήγησης.
  • Οι λειτουργίες προστασίας Kill Switch και DNS είναι μόνο για τον υπολογιστή-πελάτη των Windows.

Είναι το Zenmate ασφαλές?

Η Zenmate είναι πάροχος υπηρεσιών VPN με έδρα τη Γερμανία και με αυτήν την τοποθεσία ισχυρίζονται ότι είναι ασφαλείς. Μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών χωρών, η Γερμανία είναι ένα από τα λίγα κράτη που δεν έχουν αυστηρούς νόμους στο διαδίκτυο. Ωστόσο, υπάρχει διαφωνία μεταξύ της Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου (ECJ). Από τη συζήτηση είναι το ZenMate ένα ασφαλές VPN?.

Επίσης, πιστεύεται ότι η BND, η υπηρεσία επιτήρησης της Γερμανίας, έρχεται σε επαφή με άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες όπως η NSA και επίσης έχουν πρόσβαση σε δεδομένα χρήστη.

Από την άλλη πλευρά, η πολιτική απορρήτου του Zenmate αφορά λίγο. Όπως και όλες οι άλλες υπηρεσίες VPN, ισχυρίζονται επίσης ότι έχουν αυστηρή πολιτική μητρώου, αλλά υπάρχει επίσης μια ρήτρα που αναφέρει ότι τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται όταν είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι η υπηρεσία Zenmate λειτουργεί καλά ή όχι. Αυτή η ρήτρα υπάρχει στην ενότητα "Όταν επιλέγετε ένα συγκεκριμένο διακομιστή για να χρησιμοποιήσετε το Zenmate".

Αυτό αφορά, γιατί αυτό που λέει το Zenmate είναι η χρονική σήμανση σύνδεσης. Τα δεδομένα που αποθηκεύονται μαζί με την IP και το όνομα του χρήστη θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να διεκδικήσουν επιθέσεις e2e εναντίον του χρήστη. Επομένως, η πολιτική απορρήτου του Zenmate δεν περιέχει μια πραγματική πολιτική μη καταγραφής.

Από την άποψη της ασφάλειας, το Zenmate προσφέρει χαρακτηριστικά όπως προστασία από διαρροές DNS, αποκλεισμό κακόβουλων προγραμμάτων και προστασία παρακολούθησης. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά κρυπτογράφησης του Zenmate δεν είναι πολύ καλά.

Το Zenmate VPN παρέχει το πιο πρόσφατο πρωτόκολλο TLS 1.2 μέσω του OpenVPN. Ο αλγόριθμος κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείται από αυτά είναι ένα bit AES-256, ωστόσο, η κρυπτογράφηση AES δεν είναι το μέρος της επέκτασής τους (που είναι ένα είδος διακομιστή μεσολάβησης και όχι VPN).

Είναι Zenmate Καλό?

Το Zenmate είναι ένα καλό VPN για όσους είναι νέοι στην τεχνολογία VPN και δεν θέλουν επιπλοκές. Επειδή πρόκειται για ένα εύκολο στη χρήση VPN που μπορεί να συνηθίσει κανείς απλά για τη διαδικασία. Αλλά είναι ασφαλής και άξιος?

Το Zenmate ήταν προηγουμένως μόνο η επέκταση και δεν υπήρχε ξεχωριστός πελάτης. Επίσης, προσφέρουν απλώς την επέκτασή τους χωρίς κόστος, το οποίο έχει πραγματικά περιορισμένα χαρακτηριστικά σε σύγκριση με τον υπολογιστή-πελάτη που πληρώνει. Η πληρωμένη έκδοση του Zenmate VPN είναι 8,99 δολάρια το μήνα και σε αυτό το ποσό μπορείτε εύκολα να πάρετε μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN. Ωστόσο, μερικά από τα πλήρη λογισμικά VPN με ένα ευρύ φάσμα ασφάλειας και χαρακτηριστικά θα μπορούσαν να εγγραφούν σε λιγότερο από $ 5,00, όπως το Private Internet Access.

Το κανάλι υποστήριξης πελατών είναι κάτω από το μέσο όρο κατά τη γνώμη μου και όπως φαίνεται στις αναθεωρήσεις από άλλους χρήστες του Zenmate. Δεν έχουν την υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και ακόμη και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων δεν είναι γρήγορη και εύκολα προσβάσιμη. Πρέπει να περάσετε μερικά κλικ για να πάρετε τη σελίδα του αιτήματος. Ωστόσο, μόλις υποβληθεί η αίτηση, η ομάδα υποστήριξης της Zenmate παίρνει ενοχλητικά για να απαντήσει στο ερώτημα.

Εναλλακτικές λύσεις Zenmate VS

Λόγω των εξαιρετικά περιορισμένων χαρακτηριστικών του Zenmate VPN, οι περισσότεροι άνθρωποι κινούνται προς τις εναλλακτικές λύσεις του Zenmate. Επίσης, η απομάκρυνση μερικών από τις εικονικές τοποθεσίες από δωρεάν σε σχέδιο πριμοδότησης επηρέασε περισσότερο το ποσοστό των χρηστών του Zenmate VPN.

Ως εκ τούτου, έχω δοκιμάσει μερικές από τις δωρεάν επεκτάσεις VPN οι οποίες ήταν οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Zenmate και έχουν συγκριτικά περισσότερα χαρακτηριστικά. Παρά το γεγονός ότι είναι σχετικά καλύτερο από το Zenmate, αυτά τα VPN έχουν κάποιες ελλείψεις και συγχύσεις ιδιωτικού απορρήτου, καθώς διατηρούν έναν τρόπο να επωφεληθούν. Τα περισσότερα δωρεάν δίκτυα VPN διατηρούν μια τέτοια υπηρεσία, η οποία θα μπορούσε να μεταφέρει τους χρήστες στην έκδοση Premium.

Έτσι, είναι καλύτερο να πληρώνονται VPNs που είναι αξιόπιστα, καθώς και εξαιρετικά προσιτές φθηνές υπηρεσίες VPN (τόσο χαμηλές όσο $ 3 / M).

Zenmate VS Hola VPN

Η Zenmate και η Hola είναι και οι δύο δημοφιλείς πάροχοι VPN, αλλά όταν πρόκειται για χαρακτηριστικά, υπάρχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους. Η διακύμανση των τιμών μεταξύ των δύο δεν είναι τόσο πολύ, με το Zenmate ξεκινώντας από $ 8.99 / M και Hola σε τιμή $ 5.00 / M.

Όσον αφορά το ασφάλεια, και οι δύο υπηρεσίες βρίσκονται κάτω από τα επίπεδα ασφαλείας VPN. Ωστόσο, το Zenmate VPN έχει καθορίσει τη χρήση του πρωτοκόλλου TLS 1.2 και το πρωτόκολλο για το Hola VPN δεν έχει καθοριστεί μέχρι τώρα. Επίσης, η κρυπτογράφηση για το VPN Hola είναι άγνωστη σε σύγκριση με την κρυπτογράφηση AES 256-bit του Zenmate στο λογισμικό πληρωμένου πελάτη.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η πολιτική μηδενισμού του VPN του Zenmate είναι κάπως ασαφής, αλλά ισχυρίζονται ότι το κάνουν. Όμως, το Hola VPN δηλώνει ότι διατηρεί τα αρχεία καταγραφής σύνδεσης και χρήσης ενός χρήστη.

Ένα πλεονέκτημα που λαμβάνετε με το VPN Hola είναι ότι είναι ένα είδος υπηρεσίας P2P VPN που επιτρέπει torrenting. Από την άλλη πλευρά, με το Zenmate δεν μπορείτε να απολαύσετε κοινή χρήση αρχείων P2P και torrenting. Σε αντίθεση με το VPN Hola, υπάρχει το χαρακτηριστικό kill switch στο Zenmate VPN αλλά SmartDNS δεν υπάρχει στην υπηρεσία τους.

Κοιτάζοντας τα άλλα χαρακτηριστικά, υπάρχει ένα πλεονέκτημα στο Hola VPN. Για παράδειγμα, υπάρχει μια απεριόριστη ταυτόχρονη σύνδεση χώρο με το VPN Hola και τους διακομιστές υπάρχουν σε 190 χώρες. Ωστόσο, το Zenmate VPN έχει περιορισμένες συνδέσεις διακομιστών 5 συσκευών και επίσης περιορίζεται μόνο σε 30 χώρες.

Γιατί πρέπει να εξετάσετε τις εναλλακτικές λύσεις Zenmate

Το Zenmate θεωρείται μια δημοφιλής επέκταση του Chrome VPN χωρίς χρεώσεις. Ωστόσο, οι μεταβαλλόμενες πολιτικές έχουν προκαλέσει ενόχληση στους χρήστες. Ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι μια βασική εικονική τοποθεσία όπως το Ηνωμένο Βασίλειο αποκλείεται από την ελεύθερη υπηρεσία. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να επιλέξετε το πακέτο ασφαλίστρων τους εάν θέλετε να προβάλλετε περιεχόμενο που θα μπορούσε να προβληθεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι εναλλακτικές λύσεις του Zenmate που επιλέξαμε για τους αναγνώστες μας είναι αυτές που θα μπορούσαν να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου σε σχεδόν κάθε περιοχή του κόσμου. Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες από αυτές τις συστάσεις.

1 - Brow Brow

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Ενσωματωμένο VPN Τα ζητήματα ταχύτητας κατά τη χρήση του Tor
Προ-εγκατεστημένο Ad-Blocker
Αποκλείει την παρακολούθηση και την κρυπτογράφηση δεδομένων

Μπορεί να έχετε ακούσει για το πρόγραμμα περιήγησης Tor λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητάς του και των προτιμήσεών του μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου. Παρέχει ανώνυμη περιήγηση με δυναμική δυνατότητα απενεργοποίησης αποκλεισμένου περιεχομένου. Θα μπορούσε εύκολα να τηλεφορτωθεί μέσω του διαδικτύου. Περιέχει κρυπτογράφηση δεδομένων στην επισκεψιμότητά σας, η οποία εξαλείφει τον κίνδυνο των απειλών στον κυβερνοχώρο.

Είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης με ενσωματωμένο blocker ad και ενσωματωμένο VPN. Ως εκ τούτου, είναι μια εξαιρετική επιλογή να θεωρηθεί ως μια εναλλακτική λύση Zenmate.

2 - DotVPN

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Περισσότερα από 10 εικονικές τοποθεσίες Δεν παρέχει ταχύτερο δίκτυο σε δωρεάν έκδοση
Απεριόριστο εύρος ζώνης
Τείχος προστασίας και προστασία παρακολούθησης

Το DotVPN είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Zenmate, οι οποίες διαθέτουν την δωρεάν έκδοση σε περισσότερες από 10 εικονικές τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου. Παρέχει δυνατότητες όπως η παρεμπόδιση διαφημίσεων, η εξοικονόμηση εύρους ζώνης, η προστασία παρακολούθησης, το τείχος προστασίας και πολλά άλλα.

Λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά από το Zenmate. Επίσης, μια έκδοση Premium του DotVPN διατίθεται με 30 ημέρες από την δωρεάν δοκιμή. Με την έκδοση Premium, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο με μεγαλύτερη ταχύτητα, ισχυρή κρυπτογράφηση και χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις. Ωστόσο, είναι πολύ πιο προσιτό από την έκδοση Premium της Zenmate.

3 - Αναζήτηση VPN

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Ταχύτητα σύνδεσης Μέχρι 100 Mbit / s Περιορισμένες επιλογές εικονικής θέσης
Εύχρηστος
Λειτουργεί με οποιαδήποτε εφαρμογή iOS και Android

Από τις εναλλακτικές λύσεις του Zenmate, το Browsec είναι το απλό για χρήση. Διατίθεται σε τέσσερις εικονικές τοποθεσίες, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Σιγκαπούρη και την Ολλανδία. Ωστόσο, δεν φέρει πολλές λειτουργίες και διαθέτει κουμπί ενεργοποίησης και απενεργοποίησης. Η δωρεάν έκδοση του BrowseC προσφέρει απεριόριστα δεδομένα, τα οποία αποτελούν το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των χρηστών που αναζητούν όταν θέλουν δωρεάν υπηρεσίες.

4 - VPN TunnelBear

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Διατίθεται σε πολλές εικονικές τοποθεσίες Όριο δεδομένων 500 MB σε δωρεάν έκδοση
Εύκολη χρήση
Καλή ταχύτητα

Όταν μιλάμε για μια δωρεάν υπηρεσία VPN, το TunnelBear VPN είναι γνωστό στους χρήστες του Διαδικτύου. Με όλα τα κρίσιμα σημεία όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γερμανία, η Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ και άλλα, αυτό το VPN προσφέρει πολλά εικονικά μέρη. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα το κάνουν μεταξύ των κορυφαίων εναλλακτικών λύσεων του Zenmate, τα οποία είναι τα καλύτερα για εσάς για την απεμπλοκή περιεχομένου, την κρυπτογράφηση της κίνησης, την ανώνυμη περιήγηση και πολλά άλλα.

Ωστόσο, στην ελεύθερη έκδοση του θα μπορούσατε να πάρετε μόνο 500 MB δεδομένα, και σε περίπτωση που τιτίβισμα για αυτό από το 1 GB θα προστεθεί στα δεδομένα σας.

5 - Betternet VPN

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις Συμπληρωματικά αναδυόμενα παράθυρα, δηλαδή, σύσταση και περιεχόμενο εφαρμογής
Δωρεάν επέκταση περιήγησης VPN
Τα αρχεία καταγράφονται ανώνυμα

Το Betternet είναι επίσης μια από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσατε να κάνετε από τις εναλλακτικές λύσεις της Zenmate. Από διάφορες δωρεάν υπηρεσίες που διατίθενται στο διαδίκτυο, το betternet VPN είναι ένα από αυτά που έχουν καλή αναθεώρηση από το χρήστη. Είναι δωρεάν και δεν περιέχει κρυφές χρεώσεις, παρόλο που παρέχει κρυπτογράφηση AES 256-bit παρόμοια με τις πληρωμένες υπηρεσίες VPN.

Ωστόσο, η Betternet δεν παρέχει στους χρήστες της την ευκαιρία να αλλάξουν εικονικές τοποθεσίες.

6 - VPN Supernet

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις Μόλις πέντε επιλογές εικονικής θέσης
Εύκολη εγκατάσταση
Διατίθεται για προγράμματα περιήγησης, επιφάνεια εργασίας και κινητά τηλέφωνα

Το Supernet VPN είναι μία από τις εναλλακτικές λύσεις του Zenmate που είναι εύχρηστες και εύχρηστες. Θα μπορούσατε να το αποκτήσετε γρήγορα από το κατάστημα Google στο διαδίκτυο, το οποίο είναι διαθέσιμο για κινητά, προγράμματα περιήγησης και πλατφόρμες υπολογιστών γραφείου. Οι εικονικές τοποθεσίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε από Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες, Ρωσία, Ολλανδία και Λουξεμβούργο.

Είναι μια δωρεάν υπηρεσία VPN. Ωστόσο, υπάρχει κάποια σύγχυση σχετικά με τα χαρακτηριστικά απορρήτου και την ταχύτητα του Διαδικτύου.

7 - VPN Ασφαλείας Hotspot

Πλεονεκτήματα μειονεκτήματα
Θα μπορούσε να συνδέσει πέντε συσκευές τη φορά Δραστική διαφημίσεις
Προστασία κακόβουλων προγραμμάτων

Το Hotspot Shield είναι μια υπηρεσία VPN που σας παρέχει μια προστατευμένη περιήγηση στο διαδίκτυο χωρίς χρέωση. Σε αντίθεση με άλλες δωρεάν υπηρεσίες VPN, η ασπίδα Hotspot θεωρείται αυτή που κρύβει τη διεύθυνση IP σας παρέχοντας πλήρη ανωνυμία. Γι 'αυτό είναι μια αποτελεσματική επιλογή για όσους ψάχνουν για μια καλύτερη εναλλακτική λύση Zenmate.

Ωστόσο, περιορίζεται σε ορισμένες από τις τοποθεσίες και τους διακομιστές που δεν βρίσκονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης, η δωρεάν έκδοση του Hotspot Shield περιλαμβάνει ενοχλητικές διαφημίσεις.

συμπέρασμα

Οι χρήστες που έχουν ελαφρύτερη ανάγκη VPN θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το Zenmate VPN αλλά εάν η ανάγκη είναι πραγματικά ήπια με λιγότερη ασφάλεια. Το Zenmate VPN θεωρείται φιλική προς το χρήστη υπηρεσία, καθώς διαθέτει φιλική προς το χρήστη διεπαφή και εύκολη διαδικασία εγκατάστασης. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά όπως η υποστήριξη ιστότοπου και η εξυπηρέτηση πελατών του Zenmate VPN είναι πραγματικά απογοητευτικά.

Το δωρεάν VPN δεν είναι άξιος και η πληρωμένη έκδοση δεν έχει τόσα διακριτικά χαρακτηριστικά. Επίσης, το γεγονός είναι ότι στην τιμή premium της Zenmate μπορείτε να πάρετε πραγματικά αποτελεσματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες VPN μαζί με πολλά χαρακτηριστικά γνωρίσματα.