Zenmate-anmeldelse 2019: Alternativ å bruke og er Zenmate trygt?

[ware_item id=33][/ware_item]

Oppdatert 15. mai 2019


Zenmate er et virtuelt privat nettverk (VPN) som er basert i Berlin, Tyskland, og som har både gratis og betalt tjeneste. Zenmate VPN ble utviklet av selskapet ZenGuard som er tysk basert. Denne VPN gir flerspråklige alternativer, inkludert tilpassede tekstalternativer på tysk, tyrkisk, engelsk, koreansk, russisk og spansk.

Zenmate VPN er til stede som en utvidelse for Google Chrome, Firefox og Opera. Imidlertid har de den siste tiden introdusert VPN-klienten som er kompatibel med Windows, Mac OS X, Android og iOS.

Likevel er det å huske at utvidelsen ikke kunne kryptere trafikken til andre programmer på enheten din. Den stasjonære VPN-klienten gir deg full enhetssikkerhet, men du må få en betalt versjon for det, og bare en 7-dagers prøveperiode er der for det.

Hva er hovedproblemet med Zenmate?

For å overvinne disse problemene og for å fjerne blokkering av nettsteder, har Chrome VPN-utvidelsen, Zenmate. På grunn av tilgjengeligheten og effektiviteten bare på Chrome, søker folk imidlertid etter Zenmate-alternativer som kan fjerne blokkering av nettsteder og innhold gjennom hvilken som helst av nettleserne. Zenmate har også flyttet få av sine virtuelle lokasjoner som Storbritannia til premium-pakke fra gratis service.

Imidlertid vil disse VPN-alternativene imøtekomme hastighetsproblemer som ISP-throttling, som blir ukomplisert gjennom å håndheve regler som nettnøytralitet som er spredt over hele internett..

VPN blir et viktig personvernverktøy på grunn av mange grunner, og mange ønsker en løsning som de ikke trenger å bruke noe beløp på. Derfor har vi sortert ut noen av de beste Zenmate-alternativene som kan forbedre onlineopplevelsen din til et ufattelig nivå.

Er Zenmate virkelig gratis?

Zenmate-utvidelsene er gratis, men for desktop-klienten må du kjøpe premiumversjonen av Zenmate VPN. For gratisversjonene er det imidlertid mange forvirringer og misnøye med hensyn til sikkerheten. Det hevdes at gratisversjonen kan selge dataene dine til tredjepart for å få fordelen.

Dessuten er bare VPN-utvidelsen deres gratis, og stasjonære klienter eller andre enhetsklienter er bare tilgjengelige når du betaler for det. Husk også at utvidelsen er akkurat som en proxy og ikke gir kryptering. Likevel er det så mange begrensninger for den gratis versjonen av Zenmate-utvidelsen.

  • Av totalt 30 servere over hele verden, hadde du bare tilgang til 4 serveralternativer gratis
  • Du kan bare få Firefox og Chrome-utvidelser som ikke beskytter hele trafikken din bortsett fra den nettleseren.
  • Funksjonene Kill Switch og DNS-lekkasjebeskyttelse er bare for Windows-klienten.

Er Zenmate trygg?

Zenmate er en Tyskland-basert VPN-leverandør, og med dette stedet hevder de å være sikre. Blant alle de europeiske landene er Tyskland en av få nasjoner som ikke har strenge internettlover. Imidlertid er det en tvist mellom EU-kommisjonen og EU-domstolen (ECJ). Kommentar fra diskusjonen Er ZenMate en sikker VPN?.

Det antas også at BND, overvåkningsbyrået i Tyskland er i kontakt med andre offentlige etater som NSA, og at de også har en tendens til å få tilgang til brukerdata.

På den annen side er Zenmate personvernregler litt bekymringsfulle. Som alle andre VPN-tjenester, hevder de også å ha strenge ingen loggpolicyer, men det er også en klausul som nevner at personopplysningene blir samlet inn når det er nødvendig for å sikre at Zenmate-tjenesten fungerer bra eller ikke. Denne klausulen er til stede i delen "Når du velger en bestemt server som skal bruke Zenmate".

Dette gjelder fordi det Zenmate sier om er tidsstemplet på tilkoblingen. Dataene som er lagret sammen med IP-en og brukerens navn kan brukes til å kreve e2e-angrep mot brukeren. Derfor inneholder ikke retningslinjene for personvern fra Zenmate noen ekte loggføringspolicy.

Når det gjelder sikkerhet, tilbyr Zenmate funksjoner som DNS-lekkasjebeskyttelse, blokkering av malware og sporingsbeskyttelse. Krypteringsfunksjonene til Zenmate er imidlertid ikke for gode.

Zenmate VPN gir den nyeste TLS 1.2-protokollen via OpenVPN. Krypteringsalgoritmen som brukes av dem er en AES-256 bit, men AES-krypteringen er ikke en del av utvidelsen deres (som er en slags proxy snarere enn VPN).

Er Zenmate bra?

Zenmate er en god VPN for deg som er ny på VPN-teknologien og ikke ønsker komplikasjoner. Fordi det er en enkel å bruke VPN, kan enhver person ganske enkelt bli vant til prosessen. Men er det sikkert og verdig?

Zenmate var tidligere bare utvidelsen, og det var ikke en egen klient. I tillegg tilbyr de bare utvidelsen sin uten kostnad som har virkelig begrensede funksjoner sammenlignet med deres betalte stasjonære klient. Den betalte versjonen av Zenmate VPN er 8,99 USD per måned, og i dette beløpet kan du enkelt få en anerkjent VPN-tjeneste. Likevel kan noe av den komplette VPN-programvaren med et bredt spekter av sikkerhet og funksjoner abonneres på under $ 5,00, for eksempel privat internettilgang.

Kundestøttekanalen er etter gjennomsnittet under gjennomsnittet, og det kan sees i anmeldelser fra andre Zenmate-brukere. De har ikke live chat-støtte, og selv forespørselsinnleveringsprosessen er ikke rask og lett tilgjengelig. Du må gå gjennom flere klikk for å få forespørselssiden. Når forespørselen er sendt, tar imidlertid supportteamet til Zenmate irriterende lang tid å svare på spørringen.

Zenmate VS-alternativer

På grunn av de ekstremt begrensede funksjonene i Zenmate VPN, beveger de fleste seg mot Zenmate-alternativer. Fjerningen av noen av de virtuelle stedene fra gratis til premium-plan har også påvirket brukerprosenten av Zenmate VPN.

Derfor har jeg testet noen av de gratis VPN-utvidelsene som best ga Zenmate-alternativer og har relativt flere funksjoner. Til tross for at de er relativt bedre enn Zenmate, har disse VPN-ene noen mangler og forvirring av personvern også, da de holder en måte å få fordelen på. De fleste gratis VPN-er holder en slik tjeneste som kan dra brukerne til premiumversjonen.

Så det er bedre å få betalte VPN-er som er anerkjente så vel som ekstremt rimelige billige VPN-tjenester (så lave som $ 3 / M).

Zenmate VS Hola VPN

Zenmate og Hola er begge populære VPN-leverandører, men når det gjelder funksjonene er det ganske få forskjeller mellom dem. Prisvariasjonen mellom begge er ikke så mye, med Zenmate fra $ 8.99 / M og Hola til en pris av $ 5.00 / M.

I form av sikkerhet, begge tjenestene er under VPN-sikkerhetsnivåene. Likevel har Zenmate VPN bestemt bruken av TLS 1.2-protokollen, og protokollen for Hola VPN er ikke spesifisert før nå. Krypteringen for Hola VPN er dessuten ukjent sammenlignet med Zenmates AES 256-bit-kryptering i den betalte klientprogramvaren.

Som diskutert ovenfor, er Zenmate VPNs ikke-logg-policy litt vag, men de hevder å gjøre det. Men, Hola VPN oppgir å beholde tilkoblings- og brukslogger for en bruker.

En fordel du får med Hola VPN er at det er en slags P2P VPN-tjeneste som tillater det torren. På den annen side, med Zenmate kan du ikke glede deg over deling og torrenting av P2P-filer. I motsetning til Hola VPN, er det funksjonen til drepe bryteren i Zenmate VPN men SmartDNS er ikke til stede i deres tjeneste.

Ser du på de andre funksjonene, er det en kant til Hola VPN. For eksempel er det et ubegrenset samtidig tilkobling plass med Hola VPN og deres servere er til stede i 190 land. Imidlertid har Zenmate VPN begrensede serverforbindelser på 5 enheter, og også de er begrenset til bare 30 land.

Hvorfor du bør vurdere Zenmate-alternativer

Zenmate regnes som en populær VPN Chrome-utvidelse uten kostnader. Endring av retningslinjer har imidlertid skapt irritasjon hos brukerne. En betydelig ulempe er at en viktig virtuell beliggenhet som Storbritannia er ekskludert fra gratistjenesten. I stedet må du velge premium-pakken hvis du vil streame et innhold som kan vises bare i Storbritannia.

Zenmate-alternativene vi har valgt ut for leserne våre, er de som kan gi et stort spekter av innhold i nesten alle regioner i verden. Nedenfor er noen av disse anbefalingene;

1 - Tor Browser

Fordeler ulemper
Innebygd VPN Hastighetsproblemer mens du bruker Tor
Forhåndsinstallert Ad-Blocker
Blokkerer sporing og krypterer data

Du har kanskje lyttet til Tor-nettleseren på grunn av den økende populariteten og preferansen blant internettbrukere. Det gir anonym surfing med den dynamiske muligheten til å fjerne blokkering av innhold. Det kan lett lastes ned via internett. Den inneholder datakryptering til trafikken din som eliminerer risikoen for netttrusler.

Det er en nettleser med innebygd annonseblokker og innebygd VPN. Derfor er det et flott valg å betrakte som et Zenmate-alternativ.

2 - DotVPN

Fordeler ulemper
Mer enn 10 virtuelle lokasjoner Gir ikke et raskere nettverk i en gratis versjon
Ubegrenset båndbredde
Brannmur og sporingsbeskyttelse

DotVPN er et av de beste Zenmate-alternativene som har sin gratis versjon tilgjengelig på mer enn 10 virtuelle steder inkludert Storbritannia. Det gir funksjoner som Blokkering av annonser, Båndbredde-sparer, sporingsbeskyttelse, brannmur og mye mer.

Det fungerer mye raskere og mer effektivt enn Zenmate. En premiumversjon av DotVPN er også tilgjengelig med 30-dagers gratis prøveversjon. Med premiumversjonen kan du surfe på internett med raskere hastighet, sterk kryptering og ingen påtrengende annonser. Imidlertid er det mye rimeligere enn premiumversjonen av Zenmate.

3 - Browsec VPN

Fordeler ulemper
Tilkoblingshastighet Opptil 100 Mbit / s Begrensede virtuelle lokaliseringsalternativer
Lett å bruke
Fungerer med alle iOS- og Android-apper

Fra Zenmate-alternativer er Browsec den enkleste å bruke. Det er tilgjengelig på fire virtuelle steder, inkludert Storbritannia, USA, Singapore og Nederland. Den har imidlertid ikke mange funksjoner og har en av og på-knapp. Gratisversjonen av Browsec tilbyr ubegrensede data som er den største fordelen brukerne søker når de ønsker gratis service.

4 - TunnelBear VPN

Fordeler ulemper
Tilgjengelig på mange virtuelle steder Datagrense på 500 MB på en gratis versjon
Enkel bruk
Bra hastighet

Når du snakker om en gratis VPN-tjeneste, er TunnelBear VPN godt kjent blant internettbrukere. Med alle de kritiske stedene som Storbritannia, USA, Tyskland, Frankrike, Hong Kong og andre, tilbyr denne VPN mange virtuelle steder. Alle disse fordelene gjør at det er blant de beste Zenmate-alternativene som er best for deg å fjerne blokkering av innhold, kryptering av trafikk, surfing anonymt og mye slikt.

På gratisversjonen din kunne du imidlertid bare skaffe 500 MB data, og i tilfelle du tweet om det, vil 1 GB bli lagt til dataene dine.

5 - Betternet VPN

Fordeler ulemper
Ingen skjulte anklager Påtrengende popup-vinduer, dvs. appanbefaling og innhold
Gratis VPN-surfetillegg
Logger holdes anonyme

Betternet er også et av de beste valgene du kan ta fra Zenmate-alternativene. Fra forskjellige gratis tjenester tilgjengelig på internett er betternet VPN blant dem som har god brukeranmeldelse. Den er gratis og inneholder ingen skjulte kostnader, til tross for at den gir AES 256-bit-kryptering som ligner på de betalte VPN-tjenestene.

Betternet gir imidlertid ikke brukerne muligheten til å endre virtuelle steder.

6 - Supernet VPN

Fordeler ulemper
Ingen skjulte anklager Bare fem virtuelle lokaliseringsalternativer
Enkel oppsett
Tilgjengelig for nettlesere, stasjonære og mobiltelefoner

Supernet VPN er blant de Zenmate-alternativene som er enkle å bruke og konfigurere. Du kan raskt få det fra Google nettbutikk som er tilgjengelig for mobiler, nettlesere og stasjonære plattformer. De virtuelle stedene du kan velge fra, inkludert Storbritannia, USA, Russland, Nederland og Luxembourg.

Det er en gratis VPN-tjeneste; Imidlertid er det litt forvirret om personvernets funksjoner og internetthastighet.

7 - Hotspot Shield VPN

Fordeler ulemper
Kunne koble til fem enheter om gangen Påtrengende annonser
Beskyttelse mot skadelig programvare

Hotspot Shield er en VPN-tjeneste som gir deg beskyttet nettlesing uten kostnader. I motsetning til andre gratis VPN-tjenester, regnes Hotspot-skjold som den som skjuler IP-adressen din og gir fullstendig anonymitet. Dette er grunnen til at det er et effektivt valg for de som søker etter et beste Zenmate-alternativ.

Imidlertid er det begrenset til noen av nettstedene og serverne som ikke er lokalisert i USA. Gratisversjonen av Hotspot Shield inkluderer også irriterende annonser.

Konklusjon

Brukere som har lettere behov for VPN kan bruke Zenmate VPN, men hvis behovet virkelig er mildt med mindre sikkerhet. Zenmate VPN regnes som en nybegynnervennlig tjeneste da den har brukervennlig grensesnitt og enkel installasjonsprosess. Funksjonene som nettstedstøtte og kundeservice til Zenmate VPN er imidlertid veldig frustrerende.

Gratis VPN er ikke verdig, og den betalte versjonen har ikke så mange særpreg. Faktum er at på premiumprisen fra Zenmate kan du få virkelig effektive og anerkjente VPN-tjenester sammen med mange særegne funksjoner.