Zenmate áttekintés 2019: Alternatív megoldás a használatra és biztonságos a Zenmate?

[ware_item id=33][/ware_item]

Frissítve 2019. május 15


A Zenmate egy virtuális magánhálózat (VPN), amelynek székhelye a németországi Berlinben található, ingyenes és fizetett szolgáltatásokkal egyaránt. A Zenmate VPN-t a német székhelyű ZenGuard cég fejlesztette ki. Ez a VPN többnyelvű opciókat kínál, beleértve a testreszabott szöveges lehetőségeket német, török, angol, koreai, orosz és spanyol nyelven.

A Zenmate VPN a Google Chrome, a Firefox és az Opera kiterjesztéseként jelenik meg. A közelmúltban azonban bevezettek egy VPN klienst, amely kompatibilis a Windows, Mac OS X, Android és iOS rendszerekkel.

Emlékezzünk azonban arra, hogy a kiterjesztés nem tudta titkosítani a készüléken lévő többi program forgalmát. Az asztali VPN-ügyfél biztosítja a teljes eszközbiztonságot, de ehhez fizetős verziót kell szereznie, és ehhez csak egy 7 napos próbaidőszak áll rendelkezésre..

Mi a fő probléma a Zenmate-val?

Ezen problémák kiküszöbölése és a webhelyek feloldása érdekében a Chrome rendelkezik VPN-kiterjesztéssel, a Zenmate-vel. Mivel azonban csak a Chrome-on elérhető és hatékony, az emberek olyan Zenmate-alternatívákat keresnek, amelyek bármely böngészőn keresztül feloldhatják a webhelyek és a tartalom feloldását. A Zenmate virtuális helyszíneiből néhányat, például az Egyesült Királyságot is áthelyezte az ingyenes szolgáltatás prémium csomagjára.

Ezek a VPN-alternatívák azonban felgyorsítanák az olyan problémákat, mint például az ISP fojtása, amely bonyolulttá válik az olyan végrehajtási szabályok révén, mint például az interneten szétszórt hálózatsemlegességi szabályok..

A VPN számos ok miatt létfontosságú adatvédelmi eszközzé válik, és sokan olyan megoldást akarnak, amelyre nincs szükségük, hogy bármilyen összeget költenek. Ezért kiválasztottuk a Zenmate legjobb alternatíváinak néhányát, amelyek képtelenített szintre javíthatják az online élményt..

A Zenmate valóban ingyenes?

A Zenmate kiterjesztések ingyenesek, de az asztali kliensek számára meg kell vásárolni a Zenmate VPN prémium verzióját. Ugyanakkor az ingyenes verziók esetében sok zavar és elégedetlenség merül fel a biztonság szempontjából. Vannak állítások, amelyek szerint az ingyenes verzió eladhatja az Ön adatait harmadik személyeknek az előny megszerzése érdekében.

Ezenkívül csak a VPN-kiterjesztésük ingyenes, és az asztali kliensek vagy más eszköz-ügyfelek csak akkor érhetők el, ha fizetnek érte. Ne feledje továbbá, hogy a kiterjesztés csak proxyként működik, és nem nyújt titkosítást. Ennek ellenére annyi korlátozás van a Zenmate kiterjesztés ingyenes verziójára.

  • A világszerte működő 30 szerver közül csak 4 szerveropcióhoz férhetett hozzá ingyen
  • Csak olyan Firefox és Chrome bővítményeket kaphat, amelyek a böngésző kivételével nem védik a teljes forgalmat.
  • A Kill Switch és a DNS szivárgás elleni védelem jellemzői csak a Windows asztali kliensekre vonatkoznak.

Biztonságos a Zenmate?

A Zenmate egy németországi VPN-szolgáltató, és ezzel a pozícióval biztonságban vannak. Az összes európai ország közül Németország azon kevés nemzet egyike, amelynek nincs szigorú internetes törvénye. Ugyanakkor vita folyik az Európai Unió Bizottsága és az Európai Bíróság között. A vita megjegyzése: A ZenMate biztonságos VPN?.

Úgy gondolják továbbá, hogy a BND, a német felügyeleti ügynökség kapcsolatba lép más kormányzati ügynökségekkel, például az NSA-vel, és ők is hajlamosak hozzáférni a felhasználói adatokhoz..

Másrészt a Zenmate adatvédelmi politikája kissé aggasztó. Mint minden más VPN-szolgáltatás, szintén állítják, hogy szigorúan nincs naplózási politikájuk, de van egy záradék, amely megemlíti, hogy a személyes adatokat gyűjtik, amikor szükséges annak biztosítása, hogy a Zenmate szolgáltatás jól működjön. Ez a kikötés megtalálható a „Amikor kiválaszt egy bizonyos kiszolgálót a Zenmate használatához” szakaszban..

Ez aggasztó, mert a Zenmate a csatlakozási időbélyeggel foglalkozik. Az IP-vel együtt tárolt adatok és a felhasználó neve felhasználhatók az e2e támadás igénylésére a felhasználó ellen. Ezért a Zenmate adatvédelmi politikája nem tartalmaz valódi bejelentkezési tilalmat.

A biztonság szempontjából a Zenmate olyan funkciókat kínál, mint a DNS szivárgás elleni védelem, a rosszindulatú programok blokkolása és a követés elleni védelem. A Zenmate titkosítási tulajdonságai azonban nem túl jók.

A Zenmate VPN az OpenVPN-en keresztül nyújtja a legújabb TLS 1.2 protokollt. Az általuk használt titkosítási algoritmus AES-256 bit, azonban az AES titkosítás nem a kiterjesztés része (ez inkább egy proxy, nem pedig VPN).

Jó a Zenmate?

A Zenmate jó VPN azok számára, akik újak a VPN technológiában és nem akarnak komplikációkat. Mivel ez egy könnyen használható VPN, bárki egyszerűen hozzászokhat a folyamathoz. De biztos és méltó??

A Zenmate korábban csak kiterjesztés volt, és nem volt külön ügyfél. Ezenkívül csak költségmentesen kínálják kiterjesztésüket, amelyek valóban korlátozott funkciókkal rendelkeznek, mint a fizetett asztali kliensek. A Zenmate VPN fizetett változata 8,99 USD havonta, és ebben az összegben könnyen megszerezheti a jó hírű VPN szolgáltatást. Ennek ellenére a teljes VPN-szoftver széles spektrumával, széles körű biztonsággal és szolgáltatásokkal, kevesebb, mint 5,00 dolláron lehet előfizetni, mint például a privát internet-hozzáférés..

Az ügyfél-támogatási csatorna véleményem szerint és az egyéb Zenmate-felhasználók véleménye alapján az átlag alatt van. Nincsenek élő chat-támogatásaik, és még a kérelmek benyújtásának folyamata sem gyors és könnyen elérhető. Több kérést kell átvinnie ahhoz, hogy megkapja a kérési oldalt. A kérelem benyújtása után azonban a Zenmate támogatási csoport idegesítően sokáig tart, hogy válaszoljon a kérdésre.

Zenmate VS alternatívák

A Zenmate VPN rendkívül korlátozott tulajdonságai miatt az emberek többsége a Zenmate alternatívák felé mozog. Ezenkívül néhány virtuális hely eltávolítása a díjmentes és prémium szintű csomagból jobban befolyásolta a Zenmate VPN felhasználói százalékát..

Ezért teszteltem néhány ingyenes VPN-kiterjesztést, amelyek a Zenmate alternatívák közül a legjobban teljesítettek, és amelyek viszonylag több funkcióval rendelkeznek. Annak ellenére, hogy viszonylag jobbok, mint a Zenmate, ezekben a VPN-kben vannak hiányos és magánéletbeli zavarok is, mivel ők megőrzik a módját az előnyök megszerzéséhez. A legtöbb ingyenes VPN olyan szolgáltatást tart fenn, amely a felhasználókat prémium verziójára vonhatja.

Tehát jobb, ha olyan fizetett VPN-eket szerez, amelyek jó hírűek, valamint rendkívül kedvező áron elérhető olcsó VPN-szolgáltatásokat (akár 3 USD / M).

Zenmate VS Hola VPN

A Zenmate és a Hola egyaránt népszerű VPN-szolgáltatók, ám a funkciókkal kapcsolatban jó néhány különbség van köztük. Az árváltozás mindkettő között nem annyira, a Zenmate 8,99 USD / M-től kezdve, a Hola pedig 5,00 USD / M áron.

A Biztonság, mindkét szolgáltatás a VPN biztonsági szintje alatt van. Ennek ellenére a Zenmate VPN meghatározta a TLS 1.2 protokoll használatát, és a Hola VPN protokollját eddig nem határozták meg. A Hola VPN titkosítása szintén ismeretlen a Zenmate AES 256 bites titkosításához képest a fizetett kliens szoftverben..

Mint fentebb tárgyaltuk, a Zenmate VPN nem naplózási politikája kissé homályos, de állítják, hogy ezt teszik. De a Hola VPN kijelenti, hogy megőrzi a felhasználó kapcsolati és használati naplóit.

A Hola VPN használatával előnye, hogy egyfajta P2P VPN szolgáltatás lehetővé teszi torrentezés-. Másrészt, a Zenmate esetén nem élvezheti a P2P fájlmegosztást és a torrentet. A Hola VPN-től eltérően a kill kapcsoló a Zenmate VPN-ben, de SmartDNS nincs jelen a szolgálatban.

A többi funkciót tekintve, van egy előnye a Hola VPN-nek. Például van egy korlátlan egyidejű kapcsolat hely a Hola VPN-vel és azokkal szerverek jelen vannak 190 országban. A Zenmate VPN-nek azonban 5 eszközének korlátozott kiszolgálói kapcsolata van, és csak 30 országban vannak korlátozva.

Miért érdemes fontolóra vennie a Zenmate alternatívákat?

A Zenmate népszerű VPN Chrome kiterjesztésűnek számít, díjmentesen. A változó irányelvek azonban bosszantást okoztak a felhasználók körében. Jelentős hátrány, hogy egy olyan alapvető virtuális hely, mint például az Egyesült Királyság, ki van zárva az ingyenes szolgáltatásból. Ehelyett a prémium csomagot kell választania, ha olyan tartalmat szeretne streamálni, amelyet csak az Egyesült Királyságban lehet megtekinteni.

Az olvasók számára kiválasztott Zenmate alternatívák azok, amelyek a világ szinte minden régiójában széles választékot tudnak biztosítani. Az alábbiakban bemutatunk néhány ilyen ajánlást;

1 - Tor böngésző

Pro'sCon a
Beépített VPN A sebesség kérdése a Tor használata közben
Előre telepített Ad-Blocker
Blokkolja az adatok követését és titkosítását

Lehet, hogy meghallgatta a Tor böngészőt, mivel az internet felhasználók körében egyre növekvő népszerűsége és preferenciája. Anonim böngészést biztosít a korlátozott tartalom feloldásához szükséges dinamikus képességgel. Könnyen letölthető az interneten keresztül. Az adat titkosítását tartalmazza a forgalom számára, amely kiküszöböli a számítógépes fenyegetések kockázatát.

Ez egy böngésző beépített hirdetés-blokkolóval és beépített VPN-vel. Ezért nagyszerű választás, ha Zenmate alternatívának tekintik.

2 - DotVPN

Pro'sCon a
Több mint 10 virtuális hely Nem biztosít gyorsabb hálózatot egy ingyenes verziónál
Korlátlan sávszélesség
Tűzfal és nyomkövető védelem

A DotVPN az egyik legjobb Zenmate alternatíva, amelynek ingyenes verziója több mint 10 virtuális helyszínen elérhető, beleértve az Egyesült Királyságot. Olyan funkciókkal rendelkezik, mint a Hirdetés blokkolása, Sávszélesség-csökkentő, követési védelem, tűzfal és még sok más.

Sokkal gyorsabban és hatékonyabban működik, mint a Zenmate. A DotVPN prémium verziója szintén elérhető 30 napos ingyenes próbaverzióval. A prémium verzióval gyorsabb böngészéssel, erőteljes titkosítással és zavaró hirdetések nélkül böngészhet az interneten. Ez azonban sokkal megfizethetőbb, mint a Zenmate prémium verziója.

3 - Browsec VPN

Pro'sCon a
Csatlakozási sebesség 100 Mbit / s-ig Korlátozott virtuális helymeghatározási lehetőségek
Könnyen kezelhető
Bármely iOS és Android alkalmazással működik

A Zenmate alternatívái közül a Browsec az egyszerű használat. Négy virtuális helyszínen elérhető, köztük az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Szingapúrban és Hollandiában. Ennek ellenére nem tartalmaz sok funkciót, és van egy be- és kikapcsoló gombja. A Browsec ingyenes verziója korlátlan adatot kínál, amely a legnagyobb előnye a felhasználóknak, amikor ingyenes szolgáltatást akarnak keresni.

4 - TunnelBear VPN

Pro'sCon a
Számos virtuális helyen elérhető 500 MB adatkorlát egy ingyenes verzió esetén
Könnyű használat
Jó sebesség

Amikor egy ingyenes VPN-szolgáltatásról beszélünk, az TunnelBear VPN az internetes felhasználók körében jól ismert. Az összes olyan kritikus hely, mint például az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Németország, Franciaország, Hong Kong és mások, ez a VPN számos virtuális helyet kínál. Mindezek lehetővé teszik a legfontosabb Zenmate alternatívák körét, amelyek közül a legjobban oldhatja meg a tartalom feloldását, a forgalom titkosítását, a névtelen böngészést és sok ilyen dolgot..

Ingyenes verziójában azonban csak 500 MB adat szerezhető be, és abban az esetben, ha 1.

5 - Betternet VPN

Pro'sCon a
Nincs rejtett díj Zaklató előugró ablakok, azaz alkalmazás-ajánlás és tartalom
Ingyenes VPN böngészési kiterjesztés
A naplókat névtelenül tartják

A Betternet az egyik legjobb választás, amelyet a Zenmate alternatívák közül választhat. Az interneten elérhető ingyenes szolgáltatások közül a betternet VPN azok között van, amelyek jó felhasználói áttekintést nyújtanak. Ingyenes, és nem tartalmaz rejtett díjakat, annak ellenére, hogy AES 256 bites titkosítást biztosít, mint a fizetett VPN szolgáltatások..

A Betternet azonban nem nyújt lehetőséget a felhasználók számára a virtuális helyek megváltoztatására.

6 - Supernet VPN

Pro'sCon a
Nincs rejtett díj Csak öt virtuális helymeghatározási lehetőség
Egyszerű beállítás
Böngészők, asztali és mobiltelefonokhoz érhető el

A Supernet VPN azon Zenmate alternatívák közé tartozik, amelyek könnyen kezelhetők és beállíthatók. Gyorsan megszerezheti a Google webáruházból, amely elérhető a mobiltelefonokhoz, böngészőkhöz és asztali platformokhoz. Azok a virtuális helyek, amelyek közül választhat, köztük az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok, Oroszország, Hollandia és Luxemburg.

Ez egy ingyenes VPN szolgáltatás; ugyanakkor kissé zavarosak azok adatvédelmi jellemzői és az internet sebessége.

7 - Hotspot pajzs VPN

Pro'sCon a
Össze lehet kapcsolni öt eszközt egyszerre Zaklató hirdetések
Malware védelem

A Hotspot Shield egy VPN szolgáltatás, amely díjmentesen védett online böngészést biztosít Önnek. Más ingyenes VPN-szolgáltatásokkal ellentétben a Hotspot pajzsot úgy tekintik, aki teljes anonimitást biztosít az Ön IP-címén. Ezért hatékony választás azok számára, akik a legjobb Zenmate alternatívát keresik.

Egyes webhelyekre és szerverekre azonban korlátozott, amelyek nem az Egyesült Államokban helyezkednek el. A Hotspot Shield ingyenes verziója idegesítő hirdetéseket is tartalmaz.

Következtetés

Azok a felhasználók, akiknek könnyebb VPN-igényük van, használhatják a Zenmate VPN-t, de ha ez valóban enyhe, kevésbé biztonságos. A Zenmate VPN-t kezdőbarát szolgáltatásnak tekintik, mivel felhasználóbarát felülettel és egyszerű beállítási folyamattal rendelkezik. Azonban a Zenmate VPN webhely-támogatása és ügyfélszolgálata nagyon frusztráló.

Az ingyenes VPN nem méltó, és a fizetett változatnak nincs annyira megkülönböztető képessége. Ugyanakkor az a tény, hogy a Zenmate prémium árán valóban hatékony és jó hírű VPN szolgáltatásokat kaphat, különféle jellemzőkkel együtt..

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me