Zenmate Review 2019: Vaihtoehto käyttää ja onko Zenmate turvallinen?

[ware_item id=33][/ware_item]

Päivitetty 15. toukokuuta 2019


Zenmate on VPN (Virtual Private Network), joka sijaitsee Berliinissä, Saksassa ja jolla on sekä ilmainen että maksullinen palvelu. Zenmate VPN: n on kehittänyt saksalainen ZenGuard-yritys. Tämä VPN tarjoaa monikieliset vaihtoehdot, mukaan lukien mukautetut tekstivaihtoehdot saksan, turkin, englannin, korea, venäjän ja espanjan kielellä.

Zenmate VPN on mukana laajennuksena Google Chromelle, Firefoxille ja Operalle. He ovat kuitenkin viime aikoina ottaneet käyttöön VPN-asiakasohjelman, joka on yhteensopiva Windowsin, Mac OS X: n, Androidin ja iOS: n kanssa.

On kuitenkin muistettava, että laajennus ei voinut salata laitteesi muiden ohjelmien liikennettä. Pöytätietokoneen VPN-asiakas tarjoaa sinulle täydellisen laitteen tietoturvan, mutta sinun on saatava siitä maksettu versio, ja sillä on vain seitsemän päivän kokeilujakso.

Mikä on Zenmate-laitteen tärkein ongelma?

Näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja verkkosivustojen lukituksen poistamiseksi Chromella on VPN-laajennus, Zenmate. Koska se on saatavana ja tehokas vain Chromessa, ihmiset etsivät kuitenkin Zenmate-vaihtoehtoja, jotka voisivat estää verkkosivustojen ja sisällön estämisen millä tahansa selaimella. Zenmate on myös siirtänyt muutamat sen virtuaalisista sijainneista, kuten Iso-Britannia, premium-pakettiin ilmaisesta palvelusta.

Nämä VPN-vaihtoehdot tyydyttäisivät kuitenkin nopeuttamaan kysymyksiä, kuten Internet-palveluntarjoajien kuristusta, josta on tullut mutkimatonta panemalla täytäntöön sääntöjä, kuten Internetin neutraalisuus, joka on hajallaan Internetissä..

VPN: stä on tulossa tärkeä tietosuojatyökalu monista syistä, ja monet ihmiset haluavat ratkaisun, jolle heidän ei tarvitse kuluttaa mitään summaa. Siksi olemme selvittäneet joitain parhaista Zenmate-vaihtoehdoista, jotka voisivat parantaa online-kokemustasi kuvittelemattomalle tasolle.

Onko Zenmate todella ilmainen?

Zenmate-laajennukset ovat ilmaisia, mutta työpöytäsovellukselle sinun on ostettava Zenmate VPN -sovelluksen premium-versio. Ilmaisissa versioissa on kuitenkin monia sekaannuksia ja tyytymättömyyttä turvallisuuteen. On väitetty, että ilmainen versio voisi myydä tietosi kolmansille osapuolille hyödyn saamiseksi.

Vain heidän VPN-laajennus on ilmainen, ja työpöytä- tai muihin laiteasiakkaisiin pääsee vain, kun maksat siitä. Muista myös, että laajennus on vain välityspalvelin eikä tarjoa salausta. Silti Zenmate-laajennuksen ilmaiselle versiolle on niin paljon rajoituksia.

  • Maailman 30 palvelimesta voit käyttää ilmaiseksi vain 4 palvelinvaihtoehtoa
  • Voit hankkia vain Firefox- ja Chrome-laajennuksia, jotka eivät suojaa koko liikennettäsi paitsi kyseistä selainta.
  • Kill Switch- ja DNS-vuodonsuojausominaisuudet ovat vain Windows-työpöytäohjelmaa varten.

Onko Zenmate turvallinen?

Zenmate on saksalainen VPN-palveluntarjoaja, ja tällä alueella he väittävät olevansa turvallisia. Kaikista Euroopan maista Saksa on yksi harvoista kansakunnista, jolla ei ole tiukat Internet-lait. Euroopan unionin komission ja Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen välillä on kuitenkin meneillään riita. Keskustelu keskusteluista Onko ZenMate turvallinen VPN?.

Lisäksi uskotaan, että Saksan valvontaelin BND on yhteydessä muihin valtion virastoihin, kuten NSA: hon, ja myös niillä on taipumus käyttää käyttäjän tietoja.

Toisaalta Zenmate-tietosuojakäytäntö on hiukan huolestuttava. Kuten kaikki muutkin VPN-palvelut, he väittävät myöskään olevansa tiukat ilman lokipolitiikkaa, mutta on myös lauseke, jossa mainitaan, että henkilötiedot kerätään, kun on tarpeen varmistaa, että Zenmate-palvelu toimii hyvin vai ei. Tämä lauseke esiintyy osassa ”Kun valitset tietyn palvelimen Zenmaten käyttämistä varten”.

Tämä on huolestuttavaa, koska Zenmate sanoo yhteyden aikaleimaa. IP: n ja käyttäjän nimen kanssa tallennettuja tietoja voidaan käyttää vaatimaan e2e-hyökkäystä käyttäjää vastaan. Siksi Zenmate-tietosuojakäytäntö ei sisällä aitoa kirjautumattomuutta koskevaa käytäntöä.

Turvallisuuden kannalta Zenmate tarjoaa ominaisuuksia, kuten DNS-vuodonsuojaus, haittaohjelmien estäminen ja seurantasuojaus. Zenmate-salauksen ominaisuudet eivät kuitenkaan ole liian hyviä.

Zenmate VPN tarjoaa uusimman TLS 1.2 -protokollan OpenVPN: n kautta. Heidän käyttämä salausalgoritmi on AES-256-bitti, mutta AES-salaus ei ole osa niiden laajennusta (mikä on tavallaan välityspalvelin eikä VPN).

Onko Zenmate hyvä?

Zenmate on hyvä VPN niille, jotka ovat uusia VPN-tekniikkaa eivätkä halua komplikaatioita. Koska se on helppokäyttöinen VPN, kuka tahansa voi yksinkertaisesti tottua prosessiin. Mutta onko se turvallinen ja arvoinen??

Zenmate oli aikaisemmin vain laajennus, eikä erillistä asiakasta ollut. Lisäksi he tarjoavat vain laajennuksen ilmaiseksi, jolla on todella rajalliset ominaisuudet verrattuna heidän maksettuun työpöytäohjelmaan. Zenmate VPN: n maksettu versio on 8,99 USD kuukaudessa, ja tästä summasta voit helposti saada hyvämaineisen VPN-palvelun. Jotkin kaikista täydellisistä VPN-ohjelmistoista, joilla on laaja valikoima suojauksia ja ominaisuuksia, voidaan kuitenkin tilata alle 5,00 dollarilla, kuten yksityinen Internet-yhteys.

Asiakastukikanava on mielestäni keskimääräisen alapuolella ja kuten muiden Zenmate-käyttäjien arvosteluista käy ilmi. Heillä ei ole live-chat-tukea, eikä edes pyynnön lähettämisprosessi ole nopea ja helppo käyttää. Sinun on suoritettava useita napsautuksia saadaksesi pyyntösivun. Kun pyyntö on lähetetty, Zenmate-tukitiimillä kuluu kuitenkin ärsyttävän kauan vastata kyselyyn.

Zenmate VS -vaihtoehdot

Zenmate VPN: n erittäin rajoitettujen ominaisuuksien vuoksi suurin osa ihmisistä on siirtymässä kohti Zenmate-vaihtoehtoja. Joidenkin virtuaalisten sijaintien poistaminen ilmaisesta premium-suunnitelmasta on vaikuttanut enemmän Zenmate VPN: n käyttäjäprosenttiin..

Siksi olen testannut joitain ilmaisia ​​VPN-laajennuksia, jotka toimivat parhaiten Zenmate-vaihtoehdoilla ja joilla on suhteellisen enemmän ominaisuuksia. Huolimatta siitä, että nämä VPN: t ovat suhteellisen parempia kuin Zenmate, näissä VPN: issä on joitain puutteita ja yksityisyyden hämmennyksiä, koska ne pitävät tapaa hyötyä. Useimmat ilmaiset VPN-verkot pitävät sellaista palvelua, joka voi vetää käyttäjän premium-versioonsa.

Joten, on parempi saada maksetut VPN: t, jotka ovat hyvämaineisia, sekä erittäin edulliset halvat VPN-palvelut (niinkin alhaiset kuin 3 dollaria / M).

Zenmate VS Hola VPN

Zenmate ja Hola ovat molemmat suosittuja VPN-palveluntarjoajia, mutta ominaisuuksissa on melko vähän eroja niiden välillä. Hintaerot molempien välillä eivät ole kovin suuret, Zenmate alkaen 8,99 dollaria / M ja Hola hinnalla 5,00 dollaria / M.

Mitä tulee turvallisuus, molemmat palvelut ovat VPN-suojaustasojen alapuolella. Zenmate VPN on kuitenkin määrittänyt TLS 1.2 -protokollan käytön, eikä Hola VPN -protokollaa ole määritetty toistaiseksi. Myös Hola VPN: n salaus ei ole tiedossa verrattuna Zenmate'n AES 256-bittiseen salaukseen maksetussa asiakasohjelmistossa..

Kuten edellä käsiteltiin, Zenmate VPN: n ei-lokikäytäntö on vähän epämääräinen, mutta he väittävät tekevänsä niin. Mutta Hola VPN: n todetaan säilyttävän käyttäjän yhteys- ja käyttölokit.

Hyöty, jonka saat Hola VPN: ltä, on, että se on eräänlainen P2P VPN -palvelu, joka sallii torrenting. Toisaalta, Zenmate-ohjelmalla et voi nauttia P2P-tiedostojen jakamisesta ja torrentista. Toisin kuin Hola VPN, siinä on ominaisuus tappaa kytkin Zenmate VPN: ssä, mutta SmartDNS ei ole läsnä heidän palveluksessaan.

Kun tarkastellaan muita ominaisuuksia, Hola VPN: llä on etuna. Esimerkiksi, on rajaton samanaikainen yhteys tilaa Hola VPN: n ja heidän palvelimet ovat läsnä 190 maassa. Zenmate VPN: llä on kuitenkin viisi laitteen rajalliset palvelinyhteydet ja myös vain 30 maata.

Miksi sinun tulisi harkita Zenmate-vaihtoehtoja

Zenmatea pidetään suosituna VPN-Chrome-laajennuksena ilman mitään maksuja. Muuttuvat käytännöt ovat kuitenkin aiheuttaneet häirintää käyttäjien keskuudessa. Merkittävä haittapuoli on, että olennainen virtuaalinen sijainti, kuten Yhdistynyt kuningaskunta, jätetään ilmaisen palvelun ulkopuolelle. Sen sijaan sinun on valittava heidän premium-paketti, jos haluat suoratoistaa sisältöä, jota voitaisiin katsella vain Isossa-Britanniassa.

Lukijoillemme valitsemiksi Zenmate-vaihtoehdoiksi voidaan tarjota laaja valikoima sisältöä melkein kaikilla maailman alueilla. Alla on joitain näistä suosituksista;

1 - Tor-selain

Plussat miinukset
Sisäänrakennettu VPN Nopeusongelmat Tor-käytön aikana
Esiasennettu mainosten esto
Estää seurannan ja salauksen

Olet ehkä kuunnellut Tor-selainta sen kasvavan suosion ja suosion vuoksi Internetin käyttäjien keskuudessa. Se tarjoaa nimettömän selaamisen ja dynaamisen kyvyn poistaa rajoitetun sisällön esto. Sen voi helposti ladata Internetin kautta. Se sisältää liikenteen tietosuojauksen, joka eliminoi verkkouhkien riskit.

Selaimessa on sisäänrakennettu mainosten esto ja sisäänrakennettu VPN. Siksi on loistava valinta harkita Zenmate-vaihtoehtona.

2 - DotVPN

Plussat miinukset
Yli 10 virtuaalista sijaintia Ei tarjoa nopeampaa verkkoa ilmaisella versiolla
Rajoittamaton kaistanleveys
Palomuurin ja seurannan suojaus

DotVPN on yksi parhaimmista Zenmate-vaihtoehdoista, jonka ilmainen versio on saatavana yli 10 virtuaalipaikassa, mukaan lukien Yhdistynyt kuningaskunta. Se tarjoaa ominaisuuksia, kuten mainosten estäminen, kaistanleveyden säästäjä, seurantasuojaus, palomuuri ja paljon muuta.

Se toimii paljon nopeammin ja tehokkaammin kuin Zenmate. DotVPN: n premium-versio on saatavana myös 30 päivän ilmaisen kokeilun aikana. Ensiluokkaisen version avulla voit selata Internetiä nopeammalla nopeudella, vahvalla salauksella ja ilman häiritseviä mainoksia. Se on kuitenkin paljon edullisempaa kuin Zenmate-premium-versio.

3 - Selaa VPN

Plussat miinukset
Yhteyden nopeus jopa 100 Mbit / s Rajoitetut virtuaaliset sijaintivaihtoehdot
Helppokäyttöinen
Toimii kaikkien iOS- ja Android-sovellusten kanssa

Zenmate-vaihtoehdoista Browsec on yksinkertainen käyttää. Se on saatavana neljässä virtuaalipaikassa, mukaan lukien Iso-Britannia, Yhdysvallat, Singapore ja Hollanti. Siinä ei kuitenkaan ole monia ominaisuuksia, ja siinä on virtapainike. Browsecin ilmainen versio tarjoaa rajoittamattoman datan, joka on suurin etu, jonka käyttäjät etsivät, kun he haluavat ilmaista palvelua.

4 - TunnelBear VPN

Plussat miinukset
Saatavana monissa virtuaalisissa paikoissa Tietoraja 500 Mt ilmaisella versiolla
Helppo käyttö
Hyvä nopeus

Kun puhutaan ilmaisesta VPN-palvelusta, TunnelBear VPN tunnetaan Internetin käyttäjien keskuudessa. Kaikissa kriittisissä paikoissa, kuten Iso-Britannia, Yhdysvallat, Saksa, Ranska, Hong Kong ja muut, tämä VPN tarjoaa monia virtuaalisia paikkoja. Kaikki nämä etuisuudet tekevät siitä parhaiden Zenmate-vaihtoehtojen joukossa, jonka avulla voit vapauttaa sisällön lukituksen, salata liikenteen, selata nimettömästi ja paljon sellaista.

Sen ilmaisesta versiosta saat kuitenkin vain 500 Mt tietoa, ja jos twiitit siitä, lisätään tietoihin 1 Gt.

5 - Betternet VPN

Plussat miinukset
Ei piilotettuja maksuja Häiritseviä ponnahdusikkunoita, ts. Sovellussuositus ja sisältö
Ilmainen VPN-selauslaajennus
Lokit pidetään nimettöminä

Betternet on myös yksi parhaista vaihtoehdoista, jotka voit tehdä Zenmate-vaihtoehdoista. Internetistä saatavissa olevista ilmaisista palveluista betternet VPN on yksi niistä, jotka arvostavat käyttäjiä. Se on ilmainen eikä sisällä piilotettuja maksuja huolimatta siitä, että se tarjoaa AES: n 256-bittisen salauksen, joka on samanlainen kuin maksetut VPN-palvelut..

Betternet ei kuitenkaan anna käyttäjilleen mahdollisuutta muuttaa virtuaalisia sijainteja.

6 - Supernet VPN

Plussat miinukset
Ei piilotettuja maksuja Vain viisi virtuaalista sijaintivaihtoehtoa
Helppo asennus
Saatavana selaimille, pöytätietokoneille ja matkapuhelimille

Supernet VPN on yksi niistä Zenmate-vaihtoehdoista, joita on helppo käyttää ja asentaa. Voit hankkia sen nopeasti Google-verkkokaupasta, joka on saatavana matkapuhelimille, selaimille ja työpöytäympäristöille. Virtuaalipaikat, joista voit valita, mukaan lukien Iso-Britannia, Yhdysvallat, Venäjä, Hollanti ja Luxemburg.

Se on ilmainen VPN-palvelu; niiden tietosuojaominaisuudet ja Internet-nopeus ovat kuitenkin hieman hämmentyneitä.

7 - Hotspot Shield VPN

Plussat miinukset
Voisiko yhdistää viisi laitetta kerrallaan Häiritseviä mainoksia
Haittaohjelmien suojaus

Hotspot Shield on VPN-palvelu, joka tarjoaa suojatun online-selaamisen ilman maksuja. Toisin kuin muut ilmaiset VPN-palvelut, Hotspot-suojana pidetään sitä, joka piilottaa IP-osoitteesi tarjoamalla täydellisen nimettömyyden. Siksi se on tehokas valinta niille, jotka etsivät parasta Zenmate-vaihtoehtoa.

Se on kuitenkin rajoitettu joillakin sivustoilla ja palvelimilla, jotka eivät sijaitse Yhdysvalloissa. Hotspot Shieldin ilmainen versio sisältää myös ärsyttäviä mainoksia.

johtopäätös

Käyttäjät, joilla on kevyempi VPN-tarve, voisivat käyttää Zenmate VPN: ää, mutta jos tarve on todella lievä ja vähemmän turvallisuutta. Zenmate VPN: ää pidetään aloittelijaystävällisenä palveluna, koska sillä on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja helppo asennusprosessi. Zenmate VPN: n verkkosivustojen tuki ja asiakaspalvelu ovat kuitenkin todella turhauttavia.

Ilmainen VPN ei ole arvoinen, ja maksetussa versiossa ei ole niin paljon erottuvia ominaisuuksia. Tosiasia on myös, että Zenmate-ylimääräisellä hinnalla voit saada todella tehokkaita ja hyvämaineisia VPN-palveluita sekä monia erottuvia ominaisuuksia.