Zenmate VPN Review 2019 | Är det värt och säkert att använda?

[ware_item id=33][/ware_item]

Senaste uppdatering 18 maj 2019


Obs! Detta skulle inte vara den vanliga produktgranskningen. i denna Zenmate VPN-granskning kommer jag att hålla allt kort och användbart för de grundläggande och avancerade användarna av VPN. I slutet av granskningen får du uppfattningen om det är värt och säkert att använda! Eller inte.

Här är den snabba statistiken om testerna som jag har utfört.

IP Leak Test Jag har inte hittat något läckage i anslutningen när jag kontrollerade och testade IP-läckage och webRTC-läckage. Här är testet. BRA
DNS-läcka DNS-förfrågningar har exponerats, din identitet kan avslöja. Här är testet. FATTIG
Hastighets test Jag har hittat 45% mindre hastighet med VPN-anslutning, vilket är riktigt lågt. Här är testresultaten. FATTIG
Amerikanska Netflix En specifik server fungerar för närvarande för att USA: s Netflix ska blockeras. Här är testet. BRA
Spännande IP-kontroll Min IP var samma som VPN-servern vilket betyder att dess bra men DNS-läcka kan exponera IP: n. Här är testresultatet. BRA
Reddit-betyg Jag har massor av negativa åsikter om Reddit, cirka 85% var inte nöjda, men kom ihåg att de pratade om förlängning, inte VPN-klient. FATTIG
Författares betyg Jag kommer bara att ge 2,5 betyg av 5. 2,4 / 5

Låt oss börja…

Zenmates närvaro på marknaden är ganska lång nu, de har börjat med en webbläsarförlängning. Den Proxy-förlängningen var annonsfri och enkel att installera och använda, och dessa funktioner gav Zenmate enorm popularitet och många användare under en kort period.

Efter att de ibland hade lanserat "Zenmate Premium" den fullständiga versionen av VPN-klienten med stora krypteringsprotokoll. Kort sagt, de ändrar bara IP-platsen förut, men nu krypterar de också internettrafik.

Zenmate VPN använder plattformen för OpenVPN som anses vara det säkraste VPN-protokollet, så det finns ingen tvekan om integritet men kom ihåg att det bara ger dig 128-bitars kryptering, inte 256-bitar (som är kryptering av militär kvalitet).

Som jag har nämnt ovan är det inte en talande recension. Nu visar jag hur jag har testat den här Zenmate-programvaran och utvärderat tjänsten.

Låt oss ta reda på…

Hur utvärderar jag VPN-tjänsten:

I den här processen kommer jag att visa dig om denna tjänst tar din integritet på allvar eller inte. Jag har testat Zenmate i realtid, steg för steg från olika aspekter, som är:

  1. IP Leak Test + WebRTC Leak Test (kontrollera om det finns kryphål)
  2. DNS Leak Test (läcker det din DNS när du strömmar eller laddar ner?)
  3. Kontrollera Torrent IP Leak (vilken IP går från torrentklienten)
  4. Hastighetstestresultat (hur mycket det kommer att minska)
  5. USA: s Netflix fungerar eller inte
  6. Krypterar Zenmate internettrafiken eller inte

Test nr 1: IP-läcktest med avancerad webbläsare WebRTC Leak Test

Det finns många webbplatser och verktyg som är konstruerade av VPN-leverantörer för att sprida skräcken och sälja sina produkter. Jag använder VPNInsights verktyg för att se till att resultaten jag samlar är legitima och äkta.

För att kontrollera ordentligt öppnade jag "inkognito" -fliken och anslöt Zenmate.

zenmate granskning

Nu öppnar jag webbplatsen för IP Leak Tool. Du måste koppla bort ditt VPN för att jämföra resultaten.

Zenmate VPN Review 2019 | Är det värt och säkert att använda?

I den första rutan har jag sett att det är min nuvarande plats som är korrekt. Nu kommer jag att ansluta Zenmate-servern och köra testet för att kontrollera om det fungerar eller inte.

Zenmate VPN Review 2019 | Är det värt och säkert att använda?

Jag har anslutit mig till den australiensiska servern, och det verkar perfekt, så den första installationen av att flytta IP: n är klar. Kontrollera nu om din webRTC läcker din ursprungliga IP eller inte.

Zenmate VPN Review 2019 | Är det värt och säkert att använda?

Du kan se att avsnittet "IP-läcka verktyg" till höger har en viss IP, vilket är falsk IP. Det betyder att Zenmate inte läcker din IP genom WebRTC. Du kan lära dig mer om vad som är WebRTC och hur det fungerar.

Sammanfattningsvis måste jag säga att Zenmate VPN gör sitt jobb ganska bra. Det ändrar IP-adressen och förhindrar också att webbläsaren läcker din riktiga IP, vilket är imponerande.

Låt oss kolla hur det hanterar DNS Leak Test.

Test # 2 - DNS Leak Test Exposed

I det här hade jag kontrollerat DNS-läckan när jag var ansluten till Zenmate. Det är en viktig faktor att kontrollera, speciellt om du vill köpa ett VPN för torrent.

Ibland misslyckas VPN mellan torrentnedladdningsprocessen och avslöjar IP-adressen till ISP eller med andra torrentnedladdare.

Låt oss börja…

Jag väljer återigen verktygssidan VPNInsights för att kontrollera om Zenmate läcker DNS-begäran eller inte. Här är DNS Leak Test TOOL.

Zenmate VPN Review 2019 | Är det värt och säkert att använda?

Tja, överraskande resultat:

Zenmate misslyckas med att tillhandahålla den anonyma och avbrytande anslutningen, eftersom du kan se att anslutningen kontinuerligt förändrar en annan plats och IP med ISP, det avslöjar inte min verkliga identitet men att fluktuationer kan få dig fångad medan du torrent och slutar titta på amerikanska Netflix.

Din ISP är lätt att avgöra om du använder VPN-tjänst.

Test nr 3 - Kontrollera Torrent IP med Zenmate-anslutning

I det här testet kommer jag att visa IP, som går igenom min uTorrent-klient när Zenmate anslutits.

Låt oss börja med att öppna verktyget "check torrent IP."

Zenmate VPN Review 2019 | Är det värt och säkert att använda?

Så det finns ingen IP-förändring här, vi kan inte lita på Zenmate. Som jag ser i det tidigare testet, som kontinuerligt spelade in de 100 förfrågningarna, visar att Zenmate exponerar DNS. Så det betyder att medan du laddade ner en torrentfil så ändrar Zenmate IP också mellan den tiden.

Test nr 4 - Zenmate hastighetstestresultat:

VPN-leverantörer antar att minska Internethastigheten på grund av tunneling och kryptering. Men de flesta VPN kommer att sakta för mycket på grund av laddade och långsamma servrar. I detta testsegment kommer jag att kontrollera hur mycket Zenmate-servrar minskar hastigheten på din vanliga bandbredd.

Jag har utfört det här testet med Ookla®, Speedtest® 4 till 5 gånger med olika servrar och tyckte att det är vackert låga resultat.

Hastighetstest utan Zenmate:

Zenmate VPN Review 2019 | Är det värt och säkert att använda?

Med Zenmate VPN Speed: US Server

Zenmate VPN Review 2019 | Är det värt och säkert att använda?

Dessa servrar var nästan 45% nedåt den vanliga internethastigheten, som är riktigt långsam. Bästa VPN: er visar i allmänhet en hastighetsnedbrytning av 10% till 12%.

Test nr 5 - Gör Zenmate-arbete med amerikanska Netflix?

Efter Netflix starka åtgärder mot VPN-leverantörer har VPN mött en enorm och stark blockad från Netflix. Sedan dess försöker varje VPN kontinuerligt uppdatera sina servrar för att ge åtkomst till Netflix men mycket få av dem arbetar fortfarande med Netflix.

Låt oss försöka om Zenmate arbetar med amerikanska Netflix eller inte.

Jag har pratat tidigare i morse med en av supportmedlemmarna och hon sa att ansluta en Zenmate-server som heter "USA: s medier”Och njut av åtkomsten.

Jag har försökt att Netflix kommer åt mig själv och det fungerar perfekt. Här är skärmdumpen av US Netflix oblockerad.

Test # 6: Testa Zemate-kryptering:

I den här delen av testningen skulle jag göra några tester och kontrollera internettrafiken, oavsett om den är krypterad eller inte. För detta ändamål skulle jag kontrollera nätverkskrypteringen med hjälp av programvara som heter "Wireshark." Vad den här programvaran gör är enkelt. Den kommer att analysera varje paket som tar emot från och skickas via din anslutning och visar detaljerna.

För att utföra detta test jämför jag resultat med och utan VPN-anslutning och visar dig om Zenmate krypterar din trafik eller inte.

Utan Zenmate VPN:

På vänster sida kunde du se "Wireshark" -vyn, och på höger sida har jag öppnat "beencrypted.com." Så jag kan tydligt se och förstå domänen i paketinformationen.

Med Zenmate VPN:

Låt oss hoppa in i Zenmate och uppdatera alla och se vad som händer.

Zenmate VPN Review 2019 | Är det värt och säkert att använda?

Jag har nu anslutit den amerikanska servern till Zenmate.

Zenmate VPN Review 2019 | Är det värt och säkert att använda?

Det finns många resultat men jag kunde inte se något läsbart innehåll eller domän i något resultat. Jag kunde inte hitta någon relaterad "text" och all information finns i flishuggform som är en krypterad informationsform.

Så här vinner Zenmate,

Det krypterar internettrafiken, men eftersom det involverar DNS-läckage tror jag att det inte är tillräckligt säkert för att ge kontinuerlig krypterad trafik.

Vad Redditors sa om Zenmate?

Reddit är en av de största webbplatserna för sociala medier, där människor delar sina tankar om allt. Ibland finns det falska kommentarer som marknadsförs av marknadsförare men 98% experter är ute.

Jag har undersökt Zenmates användares erfarenheter och hittat en ganska enorm diskussion om problem och problem som människor står inför med Zenmate-tjänsten. Men de flesta av dem var från 2016 till 2017 eller från den eran där Zenmate endast var tillgänglig i form av förlängning.

Här är några av dem:

ZenMate VPN Browser Extension Deanonymization & Kapa sårbarhet (3,5 miljoner berörda användare) från r / netsec

Kommer Google Chrome Extension ZenMate VPN att fungera för fantastiskt? från r / VPNTorrents

Vad är åsikter om Zenmate? från r / VPN

Finns det ett sätt att avbryta ZenMate-prenumerationen? (Jag blev hackad) från r / VPN

Är Zenmate VPN säkert att använda?

Jag är ganska säker på att du kan bedöma Zenmates effektivitet och säkerhet på egen hand genom utvärdering som visas ovan. Jag kan säga att din användning på något sätt bestämmer att det är Zenmate säkert för dig eller inte. Men det skulle inte vara fel om jag rekommenderar att du håller dig borta från en VPN som läcker DNS.

DNS-läcka överskuggar Zenmates integritet som helhet och i resultatet kan du inte lita på de goda resultaten från IP-läcka eller Torrent IP-läcka också. För Torrenting är det ett direkt nej från min sida. Ja, det kan vara bra för strömningsändamål eftersom det kunde spärra USA: s Netflix.