Zenmate VPN Review 2019 | Este demn și sigur de utilizat?

[ware_item id=33][/ware_item]

Ultima actualizare 18 mai 2019


Notă: Aceasta nu ar fi revizuirea periodică a produsului; în această recenzie Zenmate VPN, voi păstra totul scurt și util pentru utilizatorii de bază și avansați ai VPN. La sfârșitul recenziei, veți avea ideea dacă este demn și sigur de utilizat! Sau nu.

Iată statistici rapide despre testele pe care le-am efectuat.

Test de scurgere IP Nu am găsit nicio scurgere în conexiune în timpul verificării și testării scurgerii IP și a scurgerii WebRTC. Iată testul. BUN
Scurgere DNS Cererile DNS au fost expuse, identitatea dvs. poate fi dezvăluită. Iată testul. SLAB
Test de viteză Am găsit cu 45% mai puțină viteză cu conexiunea VPN, ceea ce este într-adevăr scăzut. Iată rezultatele testelor. SLAB
Netflix american Un server specific lucrează în prezent pentru deblocarea Netflix din SUA. Iată testul. BUN
Verificare IP torrenting IP-ul meu era identic cu serverul VPN, ceea ce înseamnă că scurgerea sa bună, dar DNS ar putea expune IP-ul. Iată rezultatul testului. BUN
Reddit Rating Am o mulțime de opinii negative despre Reddit, aproximativ 85% nu au fost mulțumiți, dar rețineți că vorbesc despre extensie, nu client VPN. SLAB
Evaluarea autorului Voi da doar un rating 2.5 din 5. 2.4 / 5

Să începem…

Prezența Zenmate pe piață este destul de lungă acum, au început cu o extensie de browser. Acea extensie Proxy a fost fără publicitate și ușor de instalat și de utilizat, iar aceste funcții au conferit Zenmate o enormă popularitate și o mulțime de utilizatori într-o perioadă scurtă de timp..

După ce au lansat „Zenmate Premium” versiunea completă a clientului VPN cu protocoale majore de criptare. Pe scurt, înainte schimbă doar locația IP, dar acum, criptează și traficul pe Internet.

Zenmate VPN utilizează platforma OpenVPN, care este considerat protocolul VPN cel mai sigur, deci nu există nici o îndoială în privința vieții private, dar rețineți că vă oferă doar criptare pe 128 de biți, nu și pe 256 biți (care este criptare de grad militar).

După cum am menționat mai sus, nu este o recenzie vorbitoare. Acum, vă arăt cum am testat acest software Zenmate și am evaluat serviciul.

Să aflăm…

Cum evaluez Serviciul VPN:

În acest proces, vă voi arăta dacă acest serviciu vă ia în serios confidențialitatea sau nu. Am testat Zenmate în timp real, pas cu pas, din diferite aspecte, care sunt:

  1. IP Leak Test + WebRTC Scurgere Test (verificarea dacă există lacune)
  2. Test de scurgere DNS (asta înseamnă că vă scurgeți DNS-ul în timp ce transmiteți sau descărcați?)
  3. Verificați scurgerea IP Torrent (care este IP-ul de la clientul torrent)
  4. Rezultatele testelor de viteză (cât se va reduce)
  5. SUA Netflix funcționează sau nu
  6. Zenmate criptează traficul pe Internet sau nu

Testul nr. 1: Test de scurgere IP cu Advance Browser WebRTC Test de scurgere

Există multe site-uri și instrumente, care sunt construite de furnizori VPN pentru a răspândi speria și a vinde produsul lor. Eu folosesc VPNInsights instrumente pentru a vă asigura că rezultatele pe care le adun sunt legitime și autentice.

Pentru a verifica corect, am deschis fila „incognito” și am conectat Zenmate.

recenzie zenmate

Acum deschid site-ul IP Leak Tool. Trebuie să vă deconectați VPN-ul pentru a compara rezultatele.

Zenmate VPN Review 2019 | Este demn și sigur de utilizat?

În prima casetă, am văzut că care este corecta mea locație actuală. Acum voi conecta serverul Zenmate și voi rula testul pentru a verifica dacă funcționează sau nu.

Zenmate VPN Review 2019 | Este demn și sigur de utilizat?

M-am conectat la serverul australian, iar acest lucru pare perfect, așa că prima configurare a relocării IP este finalizată. Acum, verificați dacă webRTC vă scade IP-ul inițial sau nu.

Zenmate VPN Review 2019 | Este demn și sigur de utilizat?

Puteți vedea că secțiunea „Instrument de scurgere IP” din partea dreaptă vine cu un IP, care este IP fals. Asta înseamnă că Zenmate nu vă scurge IP-ul prin WebRTC. Puteți afla mai multe despre ce este WebRTC și cum funcționează.

În concluzie, trebuie să spun că Zenmate VPN își face treaba destul de bine. Schimbă adresa IP și, de asemenea, împiedică browserul să-ți piardă IP-ul real, ceea ce este impresionant.

Să verificăm cum se ocupă testul de scurgere DNS.

Testul 2 - Test de scurgere DNS expus

În acest sens, am verificat scurgerea DNS în timp ce eram conectat la Zenmate. Este un factor semnificativ să verificați în special dacă doriți să cumpărați un VPN pentru torrenting.

Cândva VPN-urile nu reușesc între procesul de descărcare de torrent și dezvăluie adresa IP către ISP sau cu alți descărcători de torrent.

Să începem…

Voi alege din nou site-ul de instrumente VPNInsights pentru a verifica dacă Zenmate scapă cererea DNS sau nu. Iată TOOLUL de testare a scurgerii DNS.

Zenmate VPN Review 2019 | Este demn și sigur de utilizat?

Ei bine, rezultate surprinzătoare:

Zenmate nu reușește să furnizeze conexiunea anonimă și întreruptă, deoarece puteți vedea că conexiunea schimbă continuu și o altă locație și IP cu ISP, nu dezvăluie identitatea mea reală, dar că fluctuațiile ar putea să vă prindă în timp ce torrentați și nu mai urmăriți American Netflix.

ISP este ușor de stabilit dacă utilizați serviciul VPN.

Testul 3 - Verificați IP Torrent cu conexiune Zenmate

În acest test, voi arăta IP-ul, care trece prin clientul meu uTorrent atunci când Zenmate a fost conectat.

Să începem cu deschiderea instrumentului „verificați IP torrent”.

Zenmate VPN Review 2019 | Este demn și sigur de utilizat?

Deci nu există nicio modificare IP aici, nu ne putem baza pe Zenmate. După cum văd în testul anterior, care înregistra continuu cele 100 de solicitări, arată că Zenmate expune DNS. Deci, înseamnă că, în timp ce descărcați un fișier torrent, Zenmate schimbă și IP-ul între acea perioadă.

Testul nr. 4 - Rezultatele testelor de viteză Zenmate:

Furnizorii VPN presupun să reducă viteza de Internet din cauza tunelării și criptării. Dar majoritatea VPN-urilor vor încetini prea mult din cauza serverelor încărcate și lente. În acest segment de testare, voi verifica cât de multe servere Zenmate reduc viteza lățimii de bandă obișnuite.

Am efectuat acest test cu Ookla®, Speedtest® de 4 până la 5 ori cu diferite servere și am găsit destul rezultate scăzute.

Test de viteză fără Zenmate:

Zenmate VPN Review 2019 | Este demn și sigur de utilizat?

Cu Zenmate VPN Speed: SUA Server

Zenmate VPN Review 2019 | Este demn și sigur de utilizat?

Aceste servere erau aproape Cu 45% mai mic viteza de internet regulată, care este într-adevăr lent. Cele mai bune VPN-uri arată, în general, o degradare a vitezei 10% la 12%.

Testul 5 - Zenmate lucrează cu Netflix american?

După acțiunea puternică a Netflix împotriva furnizorilor de VPN, VPN-urile s-au confruntat cu blocarea imensă și puternică din partea Netflix. De atunci, fiecare VPN încearcă să își actualizeze continuu serverele pentru a oferi acces la Netflix, dar foarte puțini dintre ei încă lucrează cu Netflix.

Să încercăm dacă Zenmate lucrează cu Netflix din SUA sau nu.

Am vorbit mai devreme în această dimineață cu unul dintre membrii de asistență, iar ea a spus să conecteze un server Zenmate numit „mass-media din Statele Unite”Și bucurați-vă de acces.

Am încercat Netflix să-mi acceseze sinele și funcționează perfect. Iată că ecranul american Netflix este deblocat.

Testul 6: Testarea criptării Zemate:

În această parte a testării, aș efectua câteva teste și aș verifica traficul pe internet, indiferent dacă este criptat sau nu. În acest scop, aș verifica criptarea rețelei folosind un software numit „Wireshark”. Ce face acest software este simplu. Acesta va analiza fiecare pachet care primește de la și a fost trimis prin conexiunea dvs. și va afișa detaliile.

Pentru a efectua acest test, voi compara rezultatele cu și fără conexiunea VPN și vă voi arăta dacă Zenmate îți criptează traficul sau nu.

Fără VPN Zenmate:

În partea stângă puteți vedea vizualizarea „Wireshark”, iar în partea dreaptă am deschis „beencrypted.com”. Deci pot vedea și înțelege clar domeniul din informațiile despre pachete..

Cu VPN Zenmate:

Să sărim în Zenmate și să reîmprospătați toate și să vedem ce se întâmplă.

Zenmate VPN Review 2019 | Este demn și sigur de utilizat?

Acum am conectat serverul american al Zenmate.

Zenmate VPN Review 2019 | Este demn și sigur de utilizat?

Există multe rezultate, dar nu am putut vedea niciun conținut sau domeniu lizibil în niciun rezultat. Nu am găsit niciun „text” înrudit și toate informațiile sunt sub formă de text chipper, care este o formă de informație criptată.

Deci, aici Zenmate câștigă,

Criptează traficul pe internet, dar, deoarece implică scurgeri DNS, cred că nu este suficient de sigur pentru a oferi trafic criptat continuu.

Ce au spus Redditors despre Zenmate?

Reddit este unul dintre cele mai mari site-uri de social media, unde oamenii își împărtășesc gândurile despre tot. Uneori, există comentarii false care sunt publicitate comercial de către marketing, dar 98% experți sunt acolo.

Am investigat experiențele utilizatorului Zenmate și am găsit o discuție destul de uriașă despre problemele și problemele cu care se confruntă oamenii cu serviciul Zenmate. Dar, majoritatea au fost din 2016 până în 2017 sau din acea epocă în care Zenmate era disponibil doar în formă de extensie.

Iată câteva dintre ele:

Dezanonizarea extinderii browserului ZenMate VPN & Vulnerabilitatea de deturnare (3,5 milioane de utilizatori afectați) de la r / netsec

Vom funcționa VPN-ul Google Chrome Extension ZenMate pentru terrenting? de la r / VPNTorrents

Care sunt părerile despre Zenmate? din r / VPN

Există o modalitate de a anula abonamentul ZenMate? (Am fost hacked) de la r / VPN

Zenmate VPN este sigur de utilizat?

Sunt destul de sigur că puteți aprecia singură eficiența și siguranța Zenmate, prin evaluarea prezentată mai sus. Pot spune că modul tău de utilizare decide că este Zenmate sigur pentru tine sau nu. Dar, nu ar fi greșit dacă vă recomand să stați departe de un VPN care scurge DNS.

Scurgerea DNS eșantionează confidențialitatea Zenmate în ansamblu și, în consecință, nu puteți avea încredere în rezultatele bune ale scurgerii IP sau ale scurgerii IP Torrent. În ceea ce privește Torrenting, este o linie dreaptă din partea mea. Da, poate fi bun pentru streaming, deoarece a putut debloca Netflix-ul american.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me