Zenmate VPN Review 2019 | Onko se arvokas ja turvallista käyttää?

[ware_item id=33][/ware_item]

Viimeisin päivitys 18. toukokuuta 2019


Huomaa: Tämä ei olisi säännöllinen tuotekatsaus; Pidän tässä Zenmate VPN -katsauksessa kaiken lyhyen ja hyödyllisen VPN: n peruskäyttäjille ja kokeneille käyttäjille. Arvostelun lopussa saat käsityksen siitä, onko sen käyttö arvoinen ja turvallista! Tai ei.

Tässä ovat nopeat tilastot tekemistäni testeistä.

IP-vuototesti En ole löytänyt vuotoa yhteydestä tarkistettaessa ja testaamalla IP- ja webRTC-vuotoja. Tässä on testi. HYVÄ
DNS-vuoto DNS-pyynnöt on paljastettu, henkilöllisyys saattaa paljastaa. Tässä on testi. HUONO
Nopeustesti Olen löytänyt 45% vähemmän nopeutta VPN-yhteydellä, mikä on todella alhainen. Tässä testitulokset. HUONO
Amerikkalainen Netflix Tietty palvelin työskentelee parhaillaan Yhdysvaltain Netflix-lukituksen poistamiseksi. Tässä on testi. HYVÄ
Torrentin IP-tarkistus IP-osoitteeni oli sama kuin VPN-palvelin, mikä tarkoittaa sen hyvää, mutta DNS-vuoto voi paljastaa IP: n. Tässä on testitulos. HYVÄ
Reddit-luokitus Minulla on paljon kielteisiä näkemyksiä Redditistä, noin 85% ei ollut onnellinen, mutta muista, että he puhuvat laajennuksesta, eivät VPN-asiakkaista. HUONO
Tekijän luokitus Annan vain 2,5 arvosanan viidestä. 2,4 / 5

Aloitetaan…

Zenmate on läsnä markkinoilla jo melko kauan, he ovat aloittaneet selaimen laajennuksella. Tämä välityspalvelinlaajennus oli mainokseton ja helppo asentaa ja käyttää, ja nämä ominaisuudet antoivat Zenmatelle valtavan suosion ja paljon käyttäjiä lyhyessä ajassa.

Toisinaan he olivat käynnistäneet “Zenmate Premium” -version VPN-asiakkaan täysversiosta, jolla on tärkeimmät salausprotokollat. Lyhyesti sanottuna, he muuttavat IP-sijaintia vain aikaisemmin, mutta nyt myös salaavat Internet-liikennettä.

Zenmate VPN käyttää OpenVPN-alustaa, jota pidetään turvallisimpana VPN-protokollana, joten yksityisyydestä ei ole epäilystäkään, mutta muista, että se antaa sinulle vain 128-bittisen salauksen, ei 256-bittisen (joka on armeijan luokan salaus)..

Kuten olen jo maininnut, se ei ole puhuva arvostelu. Nyt näytän sinulle kuinka olen testannut tätä Zenmate-ohjelmistoa ja arvioinut palvelua.

Otetaan selvää…

Kuinka arvioin VPN-palvelua:

Tässä prosessissa näytän sinulle, ottaako tämä palvelu yksityisyyttäsi vakavasti vai ei. Olen testannut Zenmatea reaaliajassa askel askeleelta eri näkökohdista, jotka ovat:

  1. IP-vuototesti + WebRTC-vuototesti (tarkistetaan, onko porsaanreikiä)
  2. DNS-vuototesti (vuotaako DNS: tä suoratoiston tai latauksen aikana?)
  3. Tarkista Torrent IP -vuoto (mikä IP menee torrent-asiakkaalta)
  4. Nopeustestaustulokset (kuinka paljon se vähentää)
  5. USA Netflix toimii vai ei
  6. Salaako Zenmate Internet-liikenteen vai ei

Testi # 1: IP-vuototesti etukäteisselaimen WebRTC-vuototestillä

On monia sivustoja ja työkaluja, jotka VPN-palveluntarjoajat ovat suunnitelleet levittämään pelottelua ja myymään tuotteitaan. Käytän VPNInsights työkaluja, joilla varmistetaan, että keräämäni tulokset ovat laillisia ja aitoja.

Tarkistaakseni oikein avasin ”incognito” -välilehden ja kytkein Zenmate-laitteen.

zenmate arvostelu

Nyt avaan IP Leak Tool -sivuston. Sinun on irrotettava VPN-yhteys verrataksesi tuloksia.

Zenmate VPN Review 2019 | Onko se arvokas ja turvallista käyttää?

Ensimmäisessä ruudussa olen nähnyt, mikä on oikea nykyinen sijaintini. Nyt yhdistän Zenmate-palvelimen ja suoritan testin varmistaakseni, toimiiko se.

Zenmate VPN Review 2019 | Onko se arvokas ja turvallista käyttää?

Olen ollut yhteydessä australialaiseen palvelimeen, ja se näyttää täydelliseltä, joten ensimmäinen asennus IP: n siirtämiseen on valmis. Tarkista nyt, vuotaako webRTC alkuperäistä IP-osoitettasi vai ei.

Zenmate VPN Review 2019 | Onko se arvokas ja turvallista käyttää?

Voit nähdä, että oikealla olevassa “IP vuodotyökalu” -osiossa on joitain IP-osoitteita, jotka ovat vääriä IP-osoitteita. Tämä tarkoittaa, että Zenmate ei vuota IP: täsi WebRTC: n kautta. Voit oppia lisää siitä, mikä on WebRTC ja kuinka se toimii.

Lopuksi on sanottava, että Zenmate VPN hoitaa tehtävänsä melko hyvin. Se muuttaa IP-osoitetta ja estää selainta myös vuotamasta todellista IP-osoitettasi, mikä on vaikuttavaa.

Tarkistetaan, miten se käsittelee DNS-vuototestiä.

Koe 2 - DNS-vuototesti paljastettu

Tässä olin tarkistanut DNS-vuodon ollessani yhteydessä Zenmateen. Se on tärkeä tekijä tarkistettaessa, etenkin jos haluat ostaa VPN-torrentin.

Joskus VPN: t epäonnistuvat torrentin latausprosessin välillä ja paljastavat IP-osoitteen ISP: lle tai muille torrentin lataajille.

Aloitetaan…

Valitsen jälleen kerran VPNInsights-työkalusivuston tarkistaakseen, vuotaako Zenmate DNS -pyynnön vai ei. Tässä on DNS-vuototestityökalu.

Zenmate VPN Review 2019 | Onko se arvokas ja turvallista käyttää?

No, yllättäviä tuloksia:

Zenmate ei tarjoa nimetöntä ja keskeytyvää yhteyttä, koska voit nähdä, että yhteys muuttaa jatkuvasti toista sijaintia ja IP: tä myös Internet-palveluntarjoajan kanssa. Se ei paljasta todellista henkilöllisyyttäni, mutta vaihtelut saattavat saada sinut kiinni torrentin aikana ja lopettaa American Netflixin katselun..

Internet-palveluntarjoajasi on helppo määrittää, käytätkö VPN-palvelua.

Koe 3 - Tarkista Torrentin IP Zenmate-yhteydellä

Tässä testissä näytän IP: n, joka käy läpi uTorrent-asiakasohjelmani, kun Zenmate oli yhteydessä.

Aloitetaan avaamalla työkalu "tarkista torrentin IP".

Zenmate VPN Review 2019 | Onko se arvokas ja turvallista käyttää?

Joten tässä ei ole IP-muutosta, emme voi luottaa Zenmateen. Kuten näen edellisessä testissä, joka tallensi jatkuvasti 100 pyyntöä, osoittaa, että Zenmate paljastaa DNS: n. Joten se tarkoittaa, että kun latasit torrent-tiedostoa, Zenmate muuttaa IP: tä myös kyseisen ajan välillä.

Koe 4 - Zenmate-nopeustestaustulokset:

VPN-palveluntarjoajien oletetaan vähentävän Internet-nopeutta tunneloinnin ja salauksen vuoksi. Mutta useimmat VPN: t hidastavat liikaa ladattujen ja hitaiden palvelimien takia. Tarkastelen tässä testaussegmentissä kuinka paljon Zenmate-palvelimet vähentävät normaalin kaistanleveyden nopeutta.

Olen suorittanut tämän testin Ookla®: lla, Speedtest®: llä 4–5 kertaa eri palvelimilla ja löytänyt kauniilta alhaiset tulokset.

Nopeustesti ilman Zenmate:

Zenmate VPN Review 2019 | Onko se arvokas ja turvallista käyttää?

Zenmate VPN Speed: Yhdysvaltain palvelimen kanssa

Zenmate VPN Review 2019 | Onko se arvokas ja turvallista käyttää?

Nämä palvelimet olivat melkein 45% alas säännöllinen Internet-nopeus, mikä on todella hidasta. Parhaat VPN: t osoittavat yleensä nopeuden heikkenemisen 10–12%.

Koe 5 - Suorita Zenmate-työ amerikkalaisen Netflixin kanssa?

Netflixin voimakkaiden toimien jälkeen VPN-palveluntarjoajia vastaan ​​VPN: t ovat joutuneet kohtaamaan valtavan ja vahvan eston Netflixiltä. Siitä lähtien jokainen VPN yrittää päivittää palvelimiaan jatkuvasti tarjotakseen pääsyn Netflixiin, mutta vain harvat heistä työskentelevät edelleen Netflixin kanssa.

Kokeillaan, työskenteleekö Zenmate Yhdysvaltain Netflixin kanssa vai ei.

Olen keskustellut aiemmin tänä aamuna yhden tukijäsenten kanssa ja hän sanoi yhdistävänsä Zenmate-palvelimen nimeltä “Yhdysvaltojen mediaJa nauti pääsystä.

Olen yrittänyt Netflixillä päästä itselleni ja toimimaan täydellisesti. Tässä on kuvakaappaus US Netflixistä estetty.

Koe 6: Zemate-salauksen testaaminen:

Testauksen tässä osassa suoritan muutama testi ja tarkistan Internet-liikenteen, onko se salattu vai ei. Tätä tarkoitusta varten tarkistan verkon salaus käyttämällä Wireshark-nimistä ohjelmistoa. Tämän ohjelmiston toiminta on yksinkertaista. Se analysoi jokaisen paketin, joka vastaanottaa yhteyden ja lähettää sen kautta, ja näyttää yksityiskohdat.

Tämän testin suorittamiseksi vertaan tuloksia VPN-yhteyteen ja ilman, ja näytän sinulle salaako Zenmate liikennettä vai ei..

Ilman Zenmate VPN:

Vasemmalla puolella voit nähdä “Wireshark” -näkymän, ja oikealla puolella olen avannut “beencrypted.com”. Joten näen ja ymmärrän selvästi paketitietojen sisällä olevan verkkotunnuksen..

Zenmate VPN: n kanssa:

Hypätään Zenmateen ja päivitetään kaikki ja katsotaan mitä tapahtuu.

Zenmate VPN Review 2019 | Onko se arvokas ja turvallista käyttää?

Olen nyt kytkenyt Yhdysvaltain Zenmate-palvelimen.

Zenmate VPN Review 2019 | Onko se arvokas ja turvallista käyttää?

Tuloksia on monia, mutta en voinut nähdä luettavissa olevaa sisältöä tai verkkotunnusta millään tuloksella. En löytänyt mitään liittyvää "tekstiä" ja kaikki tiedot ovat hakkeritekstin muodossa, joka on salattu tietomuoto.

Joten, tässä Zenmate voitti,

Se salaa Internet-liikenteen, mutta koska siihen liittyy DNS-vuoto, uskon, että se ei ole riittävän turvallinen tarjoamaan jatkuvaa salattua liikennettä.

Mitä Redditors sanoi Zenmatestä?

Reddit on yksi suurimmista sosiaalisen median sivustoista, jossa ihmiset jakavat ajatuksiaan kaikesta. Joskus on vääriä kommentteja, joita markkinoijat mainostavat kaupallisesti, mutta 98% asiantuntijoita on siellä.

Olen tutkinut Zenmate-käyttäjän kokemuksia ja löytänyt melko valtavan keskustelun häiriöistä ja asioista, joita ihmiset kohtaavat Zenmate-palvelun kanssa. Mutta suurin osa heistä oli vuodesta 2016 vuoteen 2017 tai siitä ajasta, jolloin Zenmate oli saatavana vain laajennuksen muodossa.

Tässä on muutama niistä:

ZenMate VPN -selaimen laajennuksen nimitykset & Kaappaushaavoittuvuus (3,5 miljoonaa vaikuttajaa käyttäjää) r / netseciltä

Toimiiko Google Chrome Extension ZenMate VPN keskusteluun? r / VPNTorrentsilta

Mitä mielipiteitä Zenmatestä löytyy? r / VPN: ltä

Voiko ZenMate-tilauksen perua? (Minut hakkeroitiin) r / VPN: stä

Onko Zenmate VPN turvallista käyttää?

Olen melko varma, että pystyt arvioimaan Zenmate-tehokkuuden ja turvallisuuden itse, yllä esitetyn arvioinnin perusteella. Voin sanoa, että käyttösi jotenkin päättää, onko Zenmate sinulle turvallinen vai ei. Mutta se ei olisi väärin, jos suosittelen sinua pysymään poissa VPN: stä, joka vuotaa DNS: ää.

DNS-vuoto varjostaa Zenmate-yksityisyyden kokonaisuutena, ja sen seurauksena et voi luottaa myöskään IP-vuodon tai Torrent IP -vuodon hyviin tuloksiin. Torrentingille se on suora ei minun puoleltani. Joo, se voi olla hyvä suoratoistotarkoitukseen, koska se pystyi poistamaan Yhdysvaltain Netflixin eston.