Hoe Hulu buiten de VS te kijken

[ware_item id=33][/ware_item]

Alle vragen Beantwoorde vragen Onbeantwoorde vragen Alle categorieën MacBook-software VPN WordPress > " Terug naar de vorige pagina


▲ 223 ▼ ♥ 0

Hulu Plus is mijn favoriete streamingkanaal dat bekend staat om zijn tv-programma's en films en is gemakkelijk toegankelijk op apparaten. Ik stream de afgelopen 2 jaar Hulu in de VS. Tegenwoordig breng ik mijn zomervakantie door in het buitenland, maar Hulu Plus-streaming is niet beschikbaar of geblokkeerd in andere landen. Ik zocht "Hoe Hulu Plus buiten de VS op apparaten te deblokkeren" zoals Android, iOS, Kodi, Ruko en anders, maar kon geen waardevolle gids vinden om het te streamen.

Het is een week geweest dat ik geen tv-programma's en films van Hulu kon kijken die ik vroeger op mijn AppleTV in het thuisland streamde. Dit heeft ook mijn vakantie saai gemaakt. Als iemand die dit eerder heeft meegemaakt en weet hoe Hulu in andere landen op Xbox of PS4 te bekijken, jouw aanbevelingen deelt.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Anoniem (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Gevraagd op 20 maart 2017 18:59 uur 975 keer bekeken

 • Volgen
 • Volg niet
 • Spam melden
 • Nieuwste
 • Hoogste score
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Ik begrijp waarom mensen Hulu buiten de VS proberen te deblokkeren omdat het na Netflix het beroemdste streamingkanaal voor tv-shows is. Het biedt streaming-inhoud voor de mensen van verschillende geslachten en leeftijden en dit maakt de Hulu uniek onder streaming-kanalen.

Hulu heeft afzonderlijke teams van verschillende categorieën die de tv-shows en films verzorgen. Volgens het officiële rapport heeft Hulu meer dan 12 miljoen actieve gebruikers. Vanwege een enorm aantal actieve gebruikers van over de hele wereld, begint Hulu de gebruikers te beperken om de geloofwaardigheid van tv-programma's en films te behouden.

In de beginfase blokkeert Hulu de IP-adressen van buiten de VS, maar vanwege de hoogwaardige streaming-inhoud beginnen mensen software te gebruiken om Hulu in hun regio's of landen te deblokkeren. Dan begint Hulu de software zoals VPN's te blokkeren om zijn gebruikers te behouden.

Toch zijn de beste VPN's beschikbaar waarmee gebruikers Hulu buiten de VS in seconden kunnen deblokkeren. Maar het is moeilijk om te beoordelen welke VPN-provider streaming ondersteunt, omdat niemand openlijk spreekt dat we Hulu ondersteunen in andere landen zoals Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

Voorheen gebruikte ik de ExpressVPN voor het deblokkeren van Hulu, de laatste paar maanden werkt het niet effectief. Dus ben ik overgestapt op NordVPN. Het heeft meer VPN-servers dan welke andere VPN-provider dan ook. U kunt NordVPN op elk apparaat installeren, het ondersteunt IOS, Android, Windows Mac en Linux.

Om u op Hulu te abonneren, moet u een VPN op uw apparaat installeren nadat de installatie verbinding maakt met een VS-server uit de VPN-serverlijst. Nu kun je je op het Hulu-kanaal abonneren. Zodra het abonnement is goedgekeurd, kunt u inloggen op uw account en beginnen met streamen, maar onthoud dat u geen verbinding hoeft te maken met de VS VPN-server, anders wordt uw account geblokkeerd door Hulu.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Richard Marlin (Vragen: 0, Antwoorden: 1) Beantwoord op 4 juli 2017 16:53 uur

 • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Hulu Plus is een gerenommeerd instant video-streamingplatform dat meer dan 6 streamingcategorieën biedt, waaronder tv-shows en films. Momenteel is Hulu Plus beschikbaar voor streaming in de VS en Japan, maar heeft miljoenen volgers van over de hele wereld vanwege de verbazingwekkende streaming-inhoud. Streaming liefhebbers die in het buitenland wonen op zoek naar "hoe Hulu Plus buiten de VS te bekijken" sommige mensen vinden de betrouwbare oplossing, maar de meesten van hen leden aan streaming blokkade.

Om Hulu in andere regio's te deblokkeren, moet u een VPN kiezen - NordVPN of ExpressVPN omdat Hulu-streaming geografisch beperkt is, ten tweede blokkeert Hulu niet-betrouwbare VPN's die de toegang van Hulu vanuit andere landen toestaan. Wanneer u een VPN-verbinding instelt, ontwijkt het de blokkade en beschermt het uw internetverkeer tegen de ISP dat u blokinhoud streamt.

Aanvankelijk was VPN ontworpen voor privacy en beveiliging en later introduceerden beveiligingsingenieurs coderingsfuncties en een speciaal privacyprotocol dat uw streaming inhoud volledig beschermt tegen hackers en ISP's.

Ik ben een liefhebber van streaming en ik had moeite om hoogwaardige software te vinden die de beperking omzeilt, dus mijn vriend beveelt me ​​aan om VPN te gebruiken en nu is het meer dan 8 maanden en geniet ik met succes van de streaming content.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Anoniem (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 4 mei 2017 13:35 uur

 • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Hulu werd opgericht in 2007 als een video-on-demand streamingkanaal, maar in de beginfase van 3 jaar kreeg Hulu niet de aanwezigheid van streamingliefhebbers, in die tijd was het gemakkelijk om Hulu buiten de VS te bekijken. Maar toen Hulu afzonderlijk aan zijn inhoudscategorieën werkte en zijn streaming inhoud in verschillende leeftijden verdeelde en geslachten, begonnen de streamingliefhebbers zich te abonneren op zijn kanalen waardoor Hulu succesvol kon groeien.

In 2011 verandert Hulu zijn strategie van het streamen van inhoud en blokkeert veel IP-servers die vanuit andere landen opereerden. Sindsdien is Hulu beperkt voor mensen die buiten de VS of Japan wonen en niet kunnen genieten van de toonaangevende tv-shows en films. Nog steeds streamen liefhebbers erin om Hulu in hun land te deblokkeren met behulp van (VPN) een speciaal privénetwerk laat Hulu zien dat een Amerikaanse burger toegang heeft tot de streaming.

Het selectieproces van VPN is weinig moeilijk, omdat sommige mensen denken dat gratis VPN Hulu kan deblokkeren omdat het al die opties heeft die een betaalde VPN biedt, maar het is helemaal verkeerd, alleen zeldzame VPN's kunnen Hulu deblokkeren in alle regio's van de wereld.

Ik ben ook een Hulu-streamer en ik heb dit proces vaak doorlopen om te onderzoeken welke software in april 2017 in staat is. Ik kwam naar NordVPN is effectief in dit geval omdat ze geavanceerde technologie gebruiken.

Stappen om Hulu buiten de VS te bekijken

 1. U moet een VPN-abonnement nemen
 2. Installeer en configureer een VPN op uw apparaat
 3. Verbind de "USA Server'Uit de VPN-serverlijst
 4. Meld u aan bij uw Hulu-account
 5. Begin met het streamen van je favoriete tv-programma of film

Deze VPN biedt u ook internetbeveiliging en privacy, voorkomt dat ISP's uw gegevens bewaren, blokkeert hackers en bewakingsagentschappen. Het betekent dat wat u ook doet, uw informatie volledig beveiligd is.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Jordan Mills (Vragen: 0, Antwoorden: 5) Beantwoord op 17 april 2017 12:50 pm

 • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Hulu Plus heeft miljoenen abonnees uit de VS en Japan die dagelijks genieten van het streamen van tv-programma's en films. Maar Hulu is geblokkeerd of je kunt zeggen niet beschikbaar voor streaming in de rest van de landen. Hulu plant de inhoud voor mensen van verschillende leeftijden en geslachten en hierdoor is de populariteit van Hulu enorm toegenomen en is Hulu Plus het toonaangevende streamingkanaal in de VS.

Streaming-liefhebbers proberen verschillende dingen om Hulu Plus in hun land te deblokkeren, maar slagen er niet in de beperking van Hulu te omzeilen. Mensen die buiten de VS wonen, kunnen het kanaalabonnement van Hulu niet kopen. Als een persoon zich op Hulu Plus wil abonneren, moet de locatie uit de Verenigde Staten komen.

Maar het is nog steeds niet klaar voor het buitenland, je kunt Hulu Plus in jouw land bekijken en daarvoor heb je een Virtual Private Network nodig. Een VPN heeft zijn eigen speciale IP's, server- en beveiligingsprotocollen die de beperking van het streamingkanaal omzeilen. VPN is op applicaties gebaseerde software waarmee u elk apparaat of besturingssysteem kunt configureren, bijvoorbeeld Android, Mac, Windows, iOS, Linux en anders. VPN is volledig beveiligd tegen overdracht van de gegevens met end-to-end-codering.

Ik gebruik VPN om Hulu Plus in Australië te deblokkeren omdat in mijn land Hulu beperkt is.

Hierna volgen de stappen om Hulu in het buitenland te streamen.

Stap 1: Nam een ​​VPN en configureer op uw apparaat.

Stap 2: Verbind de serverlocatie 'USA'.

Stap 3: Meld u aan voor het Hulu Plus-abonnement.

Stap 4: Log in op uw Hulu-account en begin met het streamen van uw favoriete shows.

Onthouden: Nadat u klaar bent met streamen, logt u eerst uit bij uw Hulu-account en verbreekt u vervolgens uw VPN-verbinding.

Ik doe hetzelfde proces en kijk de afgelopen acht maanden naar Hulu in mijn land.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door John Winse (Vragen: 0, Antwoorden: 5) Beantwoord op 14 april 2017 15:08 uur

 • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Het moment waarop je je realiseert dat je favoriete tv- en filmnetwerk niet toegankelijk is buiten de Verenigde Staten, breekt je hart in stukken. Het is vreselijker als je hebt betaald voor het abonnement. Dit gebeurde vorig jaar met mij, toen ik buiten de VS was en toegang wilde krijgen tot Hulu.

Een van mijn vrienden stelde toen voor om een ​​VPN-service te gebruiken, maar ze waarschuwde me ook om geen gratis te gebruiken. Zonder tijd te verspillen, zocht ik snel naar de beste VPN's en ontdekte dat Express VPN de beste is om te hebben. Ik heb vervolgens de verbinding tot stand gebracht en nu kan ik al mijn favoriete programma's bekijken.

U kunt ook https://www.beencrypted.com/best-vpn-services-provider-list/ raadplegen voor meer informatie over de beste VPN's.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Julia Jones (Vragen: 0, Antwoorden: 17) Beantwoord op 10 april 2017 13:27 uur

 • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Als je kijkt hoe je Hulu buiten de VS kunt bekijken omdat je huidige locatie in een ander land is waar Hulu geblokkeerd is, wil ik je zeggen dat Hulu niet beschikbaar is in het buitenland. Mensen gebruiken proxy en gratis VPN's om Hulu te deblokkeren, maar hebben slechts eenmaal toegang tot hulu omdat meestal mensen een foutmelding ontvangen 'Momenteel kan onze videotheek alleen binnen de Verenigde Staten worden gestreamd”. Hulu gebruikt de nieuwste technologie voor het blokkeren van proxy's en VPN's.

Ik stream hulu ook in binnen- en buitenland, onlangs toen ik naar Australië reisde en de meest betrouwbare VPN nam om Hulu te deblokkeren omdat ik mee was en niets anders had voor meeslepen, maar VPN maakt mijn hele maand tour geweldig, want toen ik VPN verbond 'Amerikaanse server' en krijg succesvolle toegang tot mijn Hulu-account, toen begon ik al mijn favoriete shows te streamen die ik in de VS gebruik.

U zult niet alle betaalde VPN's vinden die op Hulu werken, dus wees voorzichtig bij het kiezen van een VPN, want u zult nauwelijks vijf VPN's hebben waarmee u toegang krijgt tot Hulu buiten de VS. Vergeet niet te kijken naar VPN-functies die waardevol zijn, want als een VPN niet over de servers in de VS beschikt omdat het onmogelijk is om Hulu buiten de VS te bekijken.

VPN beschermt uw verbinding tegen ISP en data-ophalers en stelt u in staat om vrij te genieten van de streaming van uw favoriete kanaal.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Peter buttler (Vragen: 0, Antwoorden: 5) Beantwoord op 6 april 2017 18:29 uur

 • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Ik verhuisde een paar maanden geleden naar Australië en toen ik Hulu Plus gebruikte, vertelde het me dat de service alleen Geo-beperkt is tot de Verenigde Staten. Ik heb hun abonnement op voorhand betaald, dus het was mijn noodzaak om een ​​VPN te kopen en mijn abonnement te gebruiken omdat ik een fan ben van Hulu Plus.

ik heb gekocht NordVPN na het lezen van functies en de beveiliging die het biedt, vooral als ik in een land voor het bewaren van gegevens ben. Ten tweede, toen ik met een klant voor klantenservice sprak, vertelde hij me dat ze exclusief zijn Smart Play DNS waarmee ook andere services kunnen worden gedeblokkeerd, zoals Netflix waarop ik me wil abonneren.

Als je buiten de VS bent, zou ik je aanraden om NordVPN een kans te geven die beschikbaar is met een 30-dagen geld-terug-garantie en $ 3,29 per maand onder een abonnement van 2 jaar.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Rick Bryan (Vragen: 0, Antwoorden: 33) Beantwoord op 25 maart 2017 12:18 pm

 • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Begin dit jaar ben ik een maand naar het VK gereisd en heb ik bijna dezelfde situatie meegemaakt omdat ik niet wist dat Hulu in andere landen geografische beperkingen heeft, dus ik zocht naar Hulu buiten de VS te kijken en kwam te weten enkele nuttige VPN-bronnen en toen besloot ik om het te vragen aan de beveiligingsgeek en de VPN die me ook toestaan ​​het te gebruiken.

Eerst heb ik de VPN-client op mijn laptop ingesteld en verbonden met de Amerikaanse IP-server, vanaf het begin VPN-verbinding werkt briljant, vooral de snelheid was geweldig. Deze VPN heeft zijn eigen sterke beveiligingsprotocollen die Hulu in andere landen van de wereld deblokkeert. Ik stream mijn favoriete tv-programma's en films.

Als u nog nooit VPN hebt ervaren, neem dan gewoon NordVPN en installeer met uw respectieve apparaat en begin met het streamen van uw favoriete tv-programma's en films.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Anoniem (Vragen: 0, Antwoorden: 1) Beantwoord op 24 maart 2017 17:31 uur

 • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Gratis VPN's en proxy's werken niet met Hulu Plus. Omdat ze lekken en informatie verkopen en uw locatie niet goed genoeg verbergen. U hebt een betaalde VPN voor Hulu Plus nodig met speciale servers in de VS die zijn geoptimaliseerd voor streaming.

De meeste mensen zouden u aanraden om slimme DNS te kopen, maar ze zijn alleen beperkt tot streaming en bieden geen beveiliging. Ik gebruik NordVPN persoonlijk om beide, veilig en gratis smart play DNS-service te hebben, om mij het voordeel te geven zonder extra geld uit te geven.

 1. Abonneer u op NordVPN.
 2. Stel uw VPN in op uw systeem (één account staat 6 apparaten toe)
 3. Selecteer een Amerikaanse server en klik op Verbinden.
 4. Ga naar uw Hulu Plus-account en deze keer krijgt u geen foutmelding.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Jordan Cook (Vragen: 0, Antwoorden: 33) Beantwoord op 22 maart 2017 11:26 am

 • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Als je al een Amerikaans abonnement op Hulu Plus hebt, hoef je alleen maar een betrouwbare VPN voor Hulu Plus te hebben. VPN beperkt uw geografische beperking en codeert uw internetverkeer, zodat streamingdiensten zoals Hulu Plus u niet kunnen volgen naar uw locatie.

Hier is een lijst met Top 3 VPN voor Hulu Plus, die naar mijn mening de beste keuze zijn voor een VPN.

NordVPN heeft veel Ultra Fast TV-servers in de VS en het feit dat het dedicated smart play DNS zonder kosten in zijn software heeft geïntegreerd, maakt het de beste keuze voor streaming-ervaring. Bovendien is het de beste beveiligingstool met unieke beveiligingsfuncties zoals Double Encryption.

NordVPN is beschikbaar voor $ 3,29 per maand om de twee jaar gefactureerd - dit betekent dat u slechts $ 79 betaalt voor de 2 hele jaren.

PureVPN is de grootste aanwezigheid in de VPN-industrie, namelijk 141 landen. Het heeft veel servers in de VS waarmee u de geografische beperking van Hulu Plus kunt omzeilen en al uw streaminggegevens kunt coderen om het anoniem te maken. U kunt de functie Split Tunnel gebruiken om uw online werk en streaming te scheiden.

Je kunt PureVPN krijgen voor $ 2,95 per maand die om de 2 jaar wordt gefactureerd - dit betekent dat je slechts $ 70,80 betaalt voor de twee hele jaren.

Als u een goedkoop alternatief wilt, is Ivacy VPN voor Hulu Plus de beste keuze. Het heeft ook servers in de VS waarmee u regionale beperkingen kunt omzeilen en uw hele internetgegevens kunt coderen met 256-bit AES-codering. Je kunt ook genieten van de functie Split Tunnel.

Ivacy VPN is op Holiday Deal voor $ 2,04 per maand om de 2 jaar gefactureerd - het betekent dat u 87,5% prijsverlaging krijgt voor de hele twee jaar.

U kunt meer lezen over deze VPN-services op beste VPN-diensten 2017.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Adrian Munoz (Vragen: 0, Antwoorden: 33) Beantwoord op 21 maart 2017 2:04 pm

 • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Hulu is het grootste netwerk van films en tv-shows in Amerika; het heeft meer dan 12 miljoen abonnees. Het grootste nadeel van Hulu dat alleen beschikbaar is voor de inwoners van de VS. Hulu is geografisch beperkt, wat betekent dat uw fysieke locatie in de VS moet zijn als u zich afvraagt ​​om naar Hulu te kijken.

Mensen uit de VS die reizen voor zakenreis of vakantie, hebben vanwege een geografische beperking geen toegang tot het Hulu-account vanuit een ander land. Hulu werkt via IP-adres. Dus als u uw oorspronkelijke IP-adres in het Amerikaanse IP-adres hebt verborgen, kunt u Hulu buiten de VS bekijken.

Hoe Hulu buiten de VS te kijken

Een VPN verandert uw werkelijke IP-adres in de VS en omzeilt de beperking van de geografische locatie van Hulu door een veilige tunnel te creëren voor het overdragen van internetverkeer. 256-bit AES-coderingsniveau maakt uw gegevens onleesbaar voor hackers en datasnoopers.

Verschillende VPN's beweren dat ze Hulu deblokkeren, maar eigenlijk leveren ze geen toegang tot Hulu van buiten de VS.Dat is de belangrijkste reden waarom we het testproces uitvoeren om te weten welke VPN in staat is Hulu vanuit andere landen te deblokkeren..

ExpressVPN

Het is de meest aanbevolen VPN voor alle doeleinden; het heeft een enorm netwerk van snelle dedicated servers waardoor klanten eenvoudig kanalen kunnen streamen zonder buffering. ExpressVPN heeft enkele seconden nodig om verbinding te maken met uw gewenste locatie, het biedt 256 AES gecodeerde tunnel voor veilige gegevensoverdracht.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Mark Steve (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 20 maart 2017 19:00

 • Spam melden

" Terug naar de vorige pagina

Log in om vragen te posten.

gebruikersnaam of e-mailadres

Wachtwoord

Onthoud me

 • Ga naar de WP-inlogpagina
 • Registreren
 • Vergeten wachtwoord?