Is er een beste gratis VPN voor Torrenting of P2P downloaden?

[ware_item id=33][/ware_item]

Alle vragen Beantwoorde vragen Onbeantwoorde vragen Alle categorieën MacBook-software VPN WordPress > " Terug naar de vorige pagina


▲ 215 ▼ ♥ 0

Ik ben op zoek geweest naar de beste gratis VPN voor het downloaden van torrents, alles lijkt tegenwoordig behoorlijk duur. hebben gratis VPN nodig voor torrenting?

Ik wil snel en anoniem iets, voor zover ik ernaar op zoek ben, zijn er veel jongens die praten over "VPN voor torrenting" Stel dat het langzaam is vanwege VPN-tunneling, maar mijn vraag is nog steeds of er een VPN-serviceprovider is die mij om torrents te downloaden zonder mijn snelheid te beperken?

Uw suggestie en aanbeveling worden zeer op prijs gesteld

Bijgewerkt [2019]

OPGELOSTGemarkeerd als spam Geplaatst door Jane Smith (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Gevraagd op 1 augustus 2019 15:36 uur15547 keer bekeken

  • Volgen
  • Volg niet
  • Spam melden
  • Nieuwste
  • Hoogste score
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

NordVPN is de beste gratis VPN voor torrenting 2019, je kunt 30 dagen restitutiebeleid krijgen.

Succes

Gemarkeerd als spam Geplaatst door james (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 22 augustus 2019 2:01 pm

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Niet alle VPN's ondersteunen torrent-downloaden. Daarom moet je uiterst waakzaam en voorzichtig zijn wanneer je een VPN kiest voor het specifieke doel van Torrenting. Het zou uw primaire zorg moeten zijn bij het oppakken van een client voor torrenting. Als privacy en beveiliging, is downloadsnelheid even belangrijk bij het kiezen van VPN voor torrenting.

Het belangrijkste bij het selecteren van VPN voor torrenting is om strikt door hun privacybeleid te gaan. Kies altijd een VPN die uw activiteitenlogboek niet bewaart. Zoek ook naar een VPN die de meest uitzonderlijke beveiliging biedt met potentieel sterke codering, een kill-schakelaar en DNS-lekbescherming.

Een ander ding dat uw prioriteit moet zijn bij het kiezen van een VPN, is dat het een snelle downloadsnelheid moet bieden. Bestanden moeten de peers snel bereiken, omdat dan de bandbreedte niet wordt beperkt.

Probeer 30 dagen (zonder vraag) teruggavebeleid VPN's

  1. NordVPN:

Voors:

  • Het biedt dubbele gegevenscodering.
  • Het kan bijna zes verbindingen tegelijk bieden.
  • Het heeft specifieke servers die zijn geoptimaliseerd voor torrenting.
  • Er worden geen activiteitenlogboeken bijgehouden.

nadelen:

  • Niet alle servers zijn betrouwbaar.
  • Het heeft een beetje dure maandelijkse facturering.
  • Er is geen ondersteuning voor livechat.
  1. ExpressVPN:

Voors:

  • Het staat bekend als offshore en anonieme VPN.
  • Het biedt supersnelle diensten in 94 landen.
  • Het draait op bijna elk platform.
  • Het biedt encryptie op ondernemingsniveau.
  • Het biedt actieve 24/7 ondersteuning chatservice.
  • Het heeft een supersnelle downloadsnelheid.

 

nadelen:

  • Het ondersteunt slechts drie verbindingen tegelijkertijd.
  • Het is duur in vergelijking met anderen.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Jasica (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 2 december 2018 16:01 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Het is geen eerste keer om die vraag te zien, iedereen die op zoek is naar gratis dingen, maar je moet nadenken waar je naar op zoek was. Het is alsof je op zoek bent naar "gratis een ferrari kopen", waarom zou iemand een auto aanbieden met functies zoals Ferrari heeft?

Je hebt mijn punt gelijk? geen enkele instantie biedt de beste gratis VPN voor torrenting, omdat mensen een VPN nodig hebben voor anonieme verbinding en topsnel beveiligingsdoeleinden! Doelen als: word nooit gepakt door ISP en ontvang een juridische kennisgeving.

Het andere is Snelheid: Allereerst is er niets Vergoeding voor torreting hier! je moet betalen voor de functies zoals:

  • Snelste snelheid
  • Anonieme verbinding
  • Dodemansknop
  • DNS-lekbescherming

Gratis VPN biedt zelfs geen ondersteuning voor P2P, ze bieden een beperkte bandbreedte.

Private Internet Access is te koop als je het wilt bekijken. geweldige VPN voor torrenting.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Jasmeen J. (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 2 oktober 2018 18:50 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Ik heb nog geen enkele service gezien waarmee je anoniem torrents kunt downloaden zonder kosten, in feite zijn er nog steeds zeer zeldzame betaalde VPN's waarmee je torrenting kunt doen. Ik gebruik NordVPN van de laatste 2 jaar, niet gratis, maar ik geef je 30 dagen restitutiebeleid zonder vragen te stellen. ook is het momenteel te koop (2,75 / maand - 78% KORTING) zodat je die kunt krijgen.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Karol (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 23 augustus 2018 10:46 pm

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Ik ben dol op torrenting en heb nog lang niet in de problemen gestaan ​​zonder privacy zoals VPN of iets anders. En je zou niet geloven dat toen ik een gratis VPN begon te gebruiken, ik een waarschuwing kreeg. Ik kon het verschil in activiteit op dat moment en daarvoor niet achterhalen, maar ik kan ook niet zeggen dat dit te wijten is aan het gebruik van VPN. Het is echter duidelijk dat de gratis VPN inefficiënt is in torrent-privacy.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Resse Walter (Vragen: 1, Antwoorden: 48) Beantwoord op 12 juli 2018 15:15 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Ja, je hebt gelijk, er is geen gratis VPN dat torrent-efficiënt is. Ik heb veel beoordelingen over de ExpressVPN gelezen en na het ervaren van de services ben ik best tevreden met mijn investering. De snelheid is geweldig en dat is het meest nodig tijdens torrenting, althans voor mij heeft het de hoogste prioriteit. Maar het is ook waar dat de servicekosten van ExpressVPN hoger zijn dan die van veel andere VPN's. Naar mijn mening zijn er echter veel goedkope VPN's die efficiënte services kunnen bieden.

Dus mijn echte suggestie zou zijn dat in plaats van te gaan voor een gratis VPN voor torrenting, je een goedkope VPN zou moeten overwegen.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Ivor Taylor (Vragen: 1, Antwoorden: 48) Beantwoord op 5 juli 2018 19:05 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Gratis VPN voor torrenting is naar mijn mening slechts een mythe en tot wat ik tot op heden heb meegemaakt. Het eerste en meest voorkomende probleem met gratis VPN's is dat ze extreem irritante snelheid bieden. Ook zijn er veel bedreigingen voor de beveiliging tijdens het gebruik van gratis service.

Voor veel mensen maakt beveiliging echter niet uit, P2P-bestanden delen vereist zowel beveiliging als voldoende snelheid. De beveiliging is erg belangrijk voor torrenting, omdat er in veel gevallen voor torrent-sharing een boete of opzegging is. Erger nog is dat de torrenters in uw torrent-pool zowel uw echte IP-adres als uw locatie kunnen zien. Daarom is het beter om veilig te gaan in plaats van een gratis VPN voor torrenting te hebben.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Michelle Strawss (Vragen: 1, Antwoorden: 48) Beantwoord op 29 juni 2018 18:46 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Ik geloof niet in gratis VPN voor torrenting of gratis VPN voor een ander doel, omdat het duidelijk is dat iemand je nooit zou begunstigen zonder hun eigen voordeel. En het verwachten van een hoge snelheid van gratis Torrent VPN is geen intelligent denken, omdat veel betaalde degenen ook inefficiënt zijn in snelheid en slechts enkelen zorgen voor gelijke of minder beïnvloede snelheid.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Medora Bell (Vragen: 1, Antwoorden: 48) Beantwoord op 2 mei 2018 12:11 pm

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Ik ben er zeker van dat je hier bent na het proberen van een aantal zogenaamde beste gratis VPN voor torrenting. Ik heb ook mijn tijd verspild aan het zoeken naar een dergelijke VPN voor torrenting, maar alle claimers die bekennen te werken als gratis torrent VPN proberen je gewoon aan te trekken en je te richten op hun premium services. Maar de meeste van dergelijke gratis VPN's betaalde services worden ook bekritiseerd en ontbreken en omdat je het bedrag hebt betaald dat je niets kon doen.

Daarom had ik na een moeizame zoektocht besloten om een ​​authentieke betaalde VPN-service met geld-terug-garantie of gratis proefversie te proberen, zodat er geen risico is om het bedrag te verliezen. Die tijd koos ik voor ExpressVPN vanwege tal van positieve beoordelingen en vooral vanwege de snelheid die lovend is over hun service. Gelukkig werkt mijn VPN na bijna twee jaar prima met torrenting en met andere gecompliceerde dingen zoals het deblokkeren van US Netflix. Ik ben zo tevreden en blij met mijn investering.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Eliza (Vragen: 1, Antwoorden: 48) Beantwoord op 30 april 2018 12:36 pm

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Het is geen onmogelijke taak om een ​​gratis VPN voor torrenting te krijgen, maar het is absoluut onmogelijk om een ​​gratis VPN te vinden die voor torrenting werkt. Dit komt omdat torrenting een complexe taak is en het heeft een aantal uitstekende functies nodig om met VPN te werken. Het meest noodzakelijke is snelheid, samen met privacy. Zonder snelheid zou je nooit het torrent-proces kunnen uitvoeren. Als de privacy echter wordt aangetast, heeft het geen zin om een ​​VPN voor torrenting te krijgen.

Aan de andere kant zou ik mijn persoonlijke favoriete PIA VPN aanbevelen die extreem goedkoop is en je kunt het zo laag krijgen als $ 2,91, wat bijna niets is. U kunt echter ook enorme positieve beoordelingen over reddit krijgen van de PIA-gebruikers met betrekking tot PIA-services. Gelukkig ben ik ook een tevreden klant.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Maria Beck (Vragen: 1, Antwoorden: 48) Beantwoord op 24 april 2018 18:11 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Torrenting heeft een beetje complexe workflow en daarom is het coderen van het hele proces moeilijk voor de meeste VPN's. Zelfs veel betaalde VPN's zijn inefficiënt voor torrenting en het is bijna onmogelijk om een ​​gratis VPN voor Torrenting te vinden. Het torrentproces dat zonder VPN wordt uitgevoerd, stelt uw IP-adres niet alleen bloot aan uw internetprovider, maar aan alle personen die aanwezig zijn in dezelfde torrentzwom waarin u bent.

ISP die uitkijkt naar uw torrentactiviteiten kan ook uw bandbreedte beperken of kan uw internetsnelheid vertragen om de belasting van zijn netwerkservers te ontwijken en dit is gebruikelijk omdat torrenting een grotere hoeveelheid gegevens in beslag neemt. Daarom zou ik je ten zeerste een betaalde VPN aanbevelen in plaats van een gratis VPN voor torrenting. Er zijn ook enkele overwegingen voordat u een betaalde VPN selecteert voor torrenting. De meeste VPN's zijn riskant en kunnen problemen hebben zoals IP-lekken of DNS-lekken die uw identiteit kunnen blootleggen zonder dat u er bekend mee bent. Snelheid is ook een belangrijke factor voor torrenting, omdat een lage snelheid je torrenting-ervaring kan verpesten.

Gebaseerd op deze belangrijke VPN voor torrent-factoren, zijn er twee beste opties die ook betaalbaar zijn.

  • NordVPN - Het heeft een toegevoegde functie van DNS-lekbescherming die alle DNS-aanvragen controleert. Ze hebben ook een voldoende snelheid voor snel streamen en downloaden. Toch kunt u kiezen uit tal van VPN-protocollen.
  • ExpressVPN - Deze VPN heeft een sterke focus op snelheid en ze zijn echt de beste voor de snelste VPN-services. Ze hebben ook veel beveiligingsprotocollen met adequate WebRTC-lekbescherming en DNS-lekbescherming.

ExpressVPN is een beetje prijzig, maar je kunt kortingen krijgen op hun verschillende pakketten. NordVPN is echter erg goedkoop en betaalbaar voor iedereen.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Jessica Walson (Vragen: 1, Antwoorden: 48) Beantwoord op 22 maart 2018 15:04 uur

  • Spam melden
▲ 1 ▼&# 10004; Privé antwoord

Voor torrenting heb je een snelle VPN-verbinding nodig, met onbeperkte bandbreedte limiet & top snee beveiliging. Snelheid en codering komen nooit samen, wat u geld kost; er is niets gratis in de online wereld.

Gratis VPN voor torrenting bestaat niet

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Rebecca (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 16 maart 2018 18:36 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Ik heb alle gesprekken in deze thread gelezen en kom erachter dat dit is: er is niemand die een enkele VPN aanbeveelt waarmee je je internetverkeer gratis kunt coderen, gratis VPN voor torrenting staat je niet toe om torrents anoniem te downloaden, de meeste GRATIS VPN's werken in extensies, maar ze bieden alleen proxyservices en geen VPN-services, wat betekent dat ze uw IP-adres verplaatsen en uw internetverkeer niet versleutelen.

Mensen die hier suggereren om de best betaalde VPN's te gebruiken, staan ​​je toe om 30 dagen gratis te proberen. Proefversie beveiligt uw geld binnen 30 dagen en vernietigt ook uw logboeken met hun logboekloos beleid.

Meer vaak: jongens hier bevelen NordVPN en ExpressVPN aan, wat erg populair is tijdens het downloaden van torrenting.

Dat is alles.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Rebecca (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 30 januari 2018 2:09 pm

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Welnu, er bestaat geen beste gratis VPN voor torrenting of gratis p2p VPN !. Nou, er is geen GRATIS VPN beschikbaar op de markt omdat ze er niets van krijgen. er zijn veel nep-VPN's die u zullen aantrekken door GRATIS slogan!

kortom: ik was op zoek naar zoiets maar vond NordVPN eindelijk niet gratis, maar het is echt goedkoop en scoort hoog op verschillende grote platforms.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door James (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 4 januari 2018 17:06 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Als je een absoluut gratis VPN voor torrenting wilt, moet je voorbereid blijven op regelmatige onderbrekingen en extreem lage snelheid tijdens het downloaden. Terwijl veel gerenommeerde VPN's voor torrenting nu beschikbaar zijn in echt lage pakketten. Mijn suggestie is om te kiezen voor een van de snelle VPN's zoals expressVPN om frustratie te voorkomen tijdens het downloaden, immers, niemand houdt ervan om opwinding te bederven met lange wachttijden voor het laden van filmscènes.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Bernard Shawn (Vragen: 1, Antwoorden: 48) Beantwoord op 1 januari 2018 15:04 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Gratis VPN voor torrenting is bijna onmogelijk te vinden. Je kunt een gratis VPN krijgen voor andere doeleinden, maar torrenting is een functie die zelfs in een paar betaalde VPN's effectief is. Omdat torrenting voldoende snelheid nodig heeft, heb je daarom een ​​snelle VPN nodig voor probleemloos downloaden.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Jane Mark (Vragen: 1, Antwoorden: 48) Beantwoord op 30 december 2017 13:08 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Het is moeilijk te zeggen of er specifiek iets gratis beschikbaar is in torrenting, ja, maar er zijn de beste VPN's voor torrenting die een restitutiebeleid bieden en momenteel, in de uitverkoop, kun je de beste deals krijgen.

https://www.beencrypted.com/best-vpn-torrenting-p2p-filesharing/

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Jessica Jordan (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 14 december 2017 16:47 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Ik denk niet dat als er een aanbeveling is dat je GRATIS kunt worden, alles is betaald

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Meson (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 5 december 2017 17:32 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Ik kwam hier gewoon langs en dacht dat ik je zoekopdracht hier moest oplossen �� Ik heb dezelfde vraag gezocht en ook veel vragen op verschillende platforms zoals Reddit en Yahoo Antwoorden gesteld. Na zoveel onderzoek heb ik niet veel opties gevonden, maar ik ben een behoorlijk expert om nu elke VPN te testen op snelheid, DNS, servers, DSN-lekbeveiliging.

In Reddit & Quora-beveiligingsexperts maken zich alleen zorgen over VPN die uw DNS zou kunnen lekken en bieden geen Kill Switch, het is nooit de optie om torrents anoniem te downloaden.

Je hebt een VPN nodig voor torrenting Welke aanbieding:

  1. Breed scala aan servers
  2. DNS-lekbescherming
  3. Dodemansknop
  4. Torrenting toestaan

NordVPN & ExpressVPN is de beste keuze voor alle tijden. zoals aanbevolen door Reddit & Quora Experts.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Jessica Jordan (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 24 november 2017 11:37 pm

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

P2P-bestanden delen met gratis VPN is als hoofdpijn, frustratie, de hele tijd krabben & luid schreeuwen dit zijn omstandigheden waarmee je geconfronteerd zou kunnen worden wanneer je GRATIS VPN specifiek voor torrenting gebruikte. ��

Allereerst, vanwege de trage connectiviteit, de trage internetsnelheid tijdens het downloaden, is het gevaarlijkste dat het je verkeer nooit zal verbergen voor nieuwsgierige blikken, weet je ...

Het gebruik van VPN met torrents is in feite om Utorrent-verkeer te coderen en onzichtbaar voor ISP's, die zelfs betaalde services enige tijd niet aankunnen door uw DNS te lekken, wat de kennisgevingen van ISP's brengt. ��

Ik heb NordVPN geprobeerd, wat perfect geschikt is voor het anoniem downloaden van Torrents. Liever op zoek naar de gratis versie kunt u het voordeel krijgen van 78% Sale die momenteel wordt uitgevoerd. Hier is de link: 2,75 / maand Coupon NordVPN 

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Jasmeen (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 17 november 2017 12:42 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Er is geen gratis VPN dat torrenting toestaat, of zou kunnen bieden, en u bent op zoek naar de beste? hoe is dat mogelijk.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Mark Willson (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 16 november 2017 11:57 pm

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Torrenting veroorzaakt veel kennisgevingen van ISP en brengt ook een reële bedreiging voor uw online privacy en veiligheid. Er is niet zo'n gratis VPN voor torrenting beschikbaar om van deze problemen af ​​te komen. Zelfs zijn er echt maar weinig VPN die een echte anonieme verbinding bieden tijdens het downloaden van torrents.

Het andere ding om te controleren tijdens het zoeken naar betrouwbare VPN Voor torrenting is om te controleren of ze DNS-bescherming bieden & Dood schakelaar, die voorkomt dat uw verbinding lekt informatie.

Wat gebeurde er toen je VPN je DNS lekte?

Dat gebeurde toen uw DNS-verzoek niet goed werd behandeld door uw VPN-provider en uw DNS lekte.

Dodemansknop: deze functie spaart uw rug wanneer uw verbinding tussen het downloaden van torrents is verbroken en het zal snel internetverkeer stoppen en wachten, wanneer het weer verkeer krijgt, zal de VPN-server opnieuw verbinding maken en lekkende informatie voorkomen.

NordVPN & ExpressVPN wordt geleverd met beide functies die u DNS-lekbescherming met kill-switch bieden.

Duimen omhoog als je dit nuttig vindt ��

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Trump (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 28 oktober 2017 18:00 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Er is geen gratis VPN-ondersteuning P2P, je hebt een sterke en stabiele VPN-verbinding nodig tijdens torrenting.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Mark Willson (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 3 oktober 2017 22:00 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

als je je zorgen maakt over je privacy en veiligheid, zou ik geen gratis VPN aanbevelen voor het downloaden van torrents, het controversiële probleem, maar we ondersteunen en bevelen hier geen illegale activiteiten aan,

Ik raad NordVPN ten zeerste aan voor Torrenting, het is snel en echt anoniem, het geeft je anoniem downloaden, en beschermt je ook door extra functies te bieden, zoals Kill Switch & DNS-lekbescherming, die u nooit echte identiteit zal lekken. maar "Het is niet gratis"

NordVPN jaarlijkse prijzen beginnen met $ 5,75 / m

Maar hier is de afgeprijsde link: NordVPN 78% korting $ 3,29 / m

Dit zijn de exclusieve aanbiedingen 2017:

RankProviderPriceDiscount
1 NordVPN $ 3,29 72% OFF
2 PureVPN  $ 2.95 64% KORTING
3 ExpressVPN  $ 8.32 35% KORTING
4 Ivacy VPN  $ 1.66 86% KORTING
5 Prive internettoegang  $ 3.33 52% KORTING

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Jimmy Woki (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 23 mei 2017 18:39 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord Meen je dat? torrenting met gratis VPN of proxy? het zal niet gebeuren, er is geen gratis VPN-ondersteuning voor torrentverkeer anoniem, zelfs zijn er zeer zeldzame betaalde VPN, die perfect werken met anonieme torrenting. Meestal jongens die op zoek zijn naar een snelste VPN-oplossing voor torrenting, omdat dit de belangrijkste functie is waar je altijd naar kijkt. VPN-verbinding zou uw snelheid moeten verminderen, vanwege VPN-tunnel en codering. Maar het zou je reguliere internet moeten verminderen tot 6%, maar meestal zal VPN ongeveer 30 tot 40% verminderen, wat erg frustrerend is tijdens het downloaden.

Hier zijn enkele snelste en goedkope VPN's voor torrenting:

NordVPN:

Belangrijkste kenmerken

  • 550+ servers in 49+ landen
  • 6 Gelijktijdige verbinding
  • 30-dagen geld terug garantie
  • Downloaden (32,5 MB) Uploaden (28,4 / mbs)
  • Ontvang 50% korting COUPON (2ycyberdeal)

Resultaten van de snelheidstest:

Zonder VPNMet VPN
Download snelheid 35.17 Mbps 32.51
Upload snelheid 34,05 Mbps 28.40
Versleutelingsprotocol - L2TP
Serverlocatie Verenigde Staten Verenigd Koninkrijk
Reactietijd 27 ms 28 ms

ExpressVPN:

Belangrijkste kenmerken

  • 137+ servers in 87 landen
  • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN TCP
  • 3 Multi Logins - SNELSTE DOWNLOADS
  • Downloaden (34,5 MB) Uploaden (32,4 mbs)
  • 256 coderingsprotocollen

Resultaten van de snelheidstest:

Zonder VPNMet VPN
Download snelheid 35.17 Mbps 34.50
Upload snelheid 34,05 Mbps 32.04
Versleutelingsprotocol - L2TP
Serverlocatie Verenigde Staten Verenigd Koninkrijk
Reactietijd 27 ms 26 ms

PureVPN:

Belangrijkste kenmerken

  • Snelle 500+ servers in 140+ landen
  • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2
  • 5 Multi logins
  • Downloaden (30,4 MB) Uploaden (28,5 MB)
  • 7 dagen restitutiebeleid

Snelheidstestresultaten

Zonder VPNMet VPN
Download snelheid 35.17 Mbps 30.40
Upload snelheid 34,05 Mbps 28.50
Versleutelingsprotocol - L2TP
Serverlocatie Verenigde Staten Verenigd Koninkrijk
Reactietijd 27 ms 30 ms

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Jasim M (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 16 mei 2017 16:17 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Aangezien andere jongens geen gratis VPN-services aanbevelen voor Torrenting, ga ik dat niet nog een keer zeggen, maar een specifieker antwoord over je economische bezorgdheid.

Goed nieuws is: we hebben contact opgenomen met enkele van de beste VPN's voor torrenting en vragen hen om enkele exclusieve deals voor onze lezer.

Beste wensen,

Jordanië

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Jordan (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 27 april 2017 2:53 pm

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Ik zou je aanraden om geen gratis VPN-service te gebruiken voor torrenting, omdat ze absoluut niet betrouwbaar zijn. Ze zijn ook traag en geven toegang tot uw informatie door derden.

Vertrouw niet op gratis VPN's, plaats in plaats daarvan een betaalde VPN zoals NordVPN. Deze VPN maakt torrenting niet alleen eenvoudig, maar biedt ook een hoge verbindingssnelheid, sterke codering, beveiligingsprotocollen en P2P-servers.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Cheryl (Vragen: 0, Antwoorden: 17) Beantwoord op 19 april 2017 13:54 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Tunneling beperkt uw snelheid altijd tot minimaal vanwege het coderingsproces. Je zult een deel van je snelheid moeten inruilen om anonimiteit en veiligheid van je Torrenting-gegevens te bereiken.

VPN voor Torrenting codeert al uw Torrent-verkeer met 256-bit AES-codering (het zou bijna 20 jaar duren om te decoderen). U kunt echter tussen beveiligingsprotocollen schakelen die verantwoordelijk zijn voor het toepassen van codering op uw gegevens. Laat me het voor u categoriseren.

PPTP - Zwakke codering - Hogere snelheid (niet aanbevolen omdat deze lekt)

L2TP / IPSec, OpenVPN, SSTP, IKEv2 / IPsec - Sterke codering - Iets lagere snelheid (aanbevolen)

Bovendien moet je een Torrent VPN hebben die de internet-kill-switch zou bieden om datalekken bij verbroken verbindingen te voorkomen.

Ik zou je aanraden om niet voor gratis VPN's te gaan, omdat je niet weet waar je naartoe wordt gestuurd en of het überhaupt gecodeerd is? Meestal verkopen dergelijke gratis VPN's uw informatie aan externe adverteerders. VPN Defender bleek bijvoorbeeld een product van een analysebedrijf te zijn dat gebruikersgegevens zou verzamelen om het te gebruiken of verder te verkopen.

Dus als je Torrenting bent, is het gebruik van een VPN je noodzaak. U kunt de blog van deze website bezoeken voor meer informatie over VPN.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Torrent Lover (Vragen: 0, Antwoorden: 33) Beantwoord op 29 maart 2017 12:24 pm

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Nee, er is geen gratis VPN voor torrenting. Er is er een die hier wordt genoemd, maar het is niet goed genoeg vanwege de lage snelheden en het accepteren van DMCA-kennisgevingen, wat betekent dat het tijdverspilling is.

Als je Torrenting bent, is het gebruik van een VPN een must. Ik zou je persoonlijk aanraden om te kiezen NordVPN omdat het de beste VPN is voor Torrenting omdat het speciale P2P-servers en de veiligste VPN-functies en protocollen heeft. De snelheid is geweldig op hun P2P-servers, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Je kunt Torrent VPN eenvoudig instellen:

  1. Abboneer op NordVPN en volg de stappen in e-mail.
  2. Download en installeer de NordVPN-app.
  3. Selecteer de geschikte locatie of laat de app de optimale locatie selecteren
  4. Klik op verbinden.
  5. Geniet van Torrenting op VPN.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Duane Boyd (Vragen: 0, Antwoorden: 33) Beantwoord op 25 maart 2017 2:59 pm

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Voor gratis Torrent VPN kan alleen Betternet torrent downloaden, maar de snelheden zijn enorm traag, heb ik een paar keer geprobeerd. Bovendien hebben ze duidelijk verklaard dat ze zich zouden houden aan DMCA-kennisgevingen en toegang zouden geven tot hun servers. Dus je zult niet anoniem zijn op gratis VPN's, dat ben je nooit!

Als je torrents wilt downloaden zonder een spoor achter te laten, moet je de beste VPN voor torrenting selecteren. Ik gebruik NordVPN dat me niet alleen geweldige snelheden en bandbreedte biedt, maar ook functies zoals dubbele codering, P2P-servers en Smart DNS voor streaming. U kunt ook zoeken naar ExpressVPN, PureVPN en anderen waarover u op deze website een onderwerp kunt bespreken.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Ricardo Rodriguez (Vragen: 0, Antwoorden: 33) Beantwoord op 22 maart 2017 12:01 pm

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Gratis VPN voor Torrenting is een oplichterij. Als je hun privacybeleid leest, zul je zien dat niet alleen ze vaag zijn, maar ze ook externe toegang tot je informatie mogelijk maken, en zodra je deze VPN's installeert, ben je gedoemd.

Ik heb er een geïnstalleerd en daarna heb ik deze na mijn gebruik verwijderd. De volgende dag ontving ik advertenties uit het niets. Ik kies meestal niet voor een service. Mijn punt is stoppen met het gebruik van ‘Gratis’, er is niets Gratis in deze wereld. Gebruik een betaalde VPN-service.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Seth Fox (Vragen: 0, Antwoorden: 33) Beantwoord op 21 maart 2017 2:12 pm

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Er zijn geen gratis aanbevelingen specifiek voor torrenting

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Jason (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 21 maart 2017 13:23 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

P2P-bestandsdeling vergt een enorme tol op de bandbreedte van servers. Daarom staan ​​gratis VPN-services Torrenting niet toe via hun servers. Bovendien is gratis niet altijd gratis en worden uw gegevens verkocht aan adverteerders of aan wie het weet?

Lang verhaal kort, om anoniem te zijn terwijl je Torrenting op gratis VPN gebruikt, stel je jezelf bloot aan grotere organisaties, laat je ISP's met rust.

Ik zou je aanraden om de beste VPN voor Torrenting te gebruiken. Ik gebruik NordVPN persoonlijk voor het downloaden van torrents omdat ze speciale P2P-servers hebben. Bovendien gooien ze Smart DNS-service in om Netflix gratis en zonder snelheidsprobleem te streamen. Wat kun je nog meer vragen van een VPN?

Er zijn andere VPN-services zoals PureVPN, ExpressVPN, Ivacy VPN en PIA VPN waarmee Torrent kan worden gedownload. Als u geen fan bent van NordVPN, kunt u altijd kiezen voor deze betrouwbare services.

Ik vond hier een artikel over de bestVPN voor Torrenting,  een kijkje waard.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Troy Riley (Vragen: 0, Antwoorden: 33) Beantwoord op 20 maart 2017 17:42 uur

  • Spam melden
▲ 3 ▼&# 10004; Privé antwoord

Als je op zoek bent naar een gratis VPN om torrents anoniem te downloaden, dan zul je enorme problemen tegenkomen. Het gebruik van een gratis VPN voor torrenting betekent je ISP's uitnodigen om actie tegen je te ondernemen over het downloaden van bit torrent-client.

Ik ben het ermee eens dat sommige VPN's duur zijn, maar als je alleen VPN's evalueert op basis van prijs en een gratis VPN gebruikt voor anonieme torrenting, maak je een grote fout, omdat gratis VPN's al controle hebben over onderzoeksinstanties en hackers, het is een volledige proof trap die je veel kan schaden op het gebied van internetbeveiliging en privacy, we denken dat het een gemakkelijke tactiek is om het internetverkeer voor ISP te verbergen, maar eigenlijk is het een gemakkelijke manier om gepakt te worden door ISP over het downloaden van torrent.

Belangrijker! Als u uw netwerkbeveiliging en privacy wilt beschermen, moet u beveiligingssoftware evalueren op functies, beveiligingsprotocollen, coderingstunnels en P2P-servers inschakelen omdat deze dingen een enorme waarde toevoegen aan een VPN-provider.

Welnu, op zoek naar een betaalbare prijs VPN om torrents anoniem te downloaden, is NordVPN de meest betrouwbare keuze die bekend staat om zijn sterke codering; omzeil uw verkeer door een gecodeerde tunnel.

72% KORTING op $ 3,29 / maand - Koop nu NordVPN

PureVPN bekend als 's werelds snelste VPN-provider, heeft P2P-servers die ondersteuning bieden voor het anoniem downloaden van torrents van de bit torrent-client. U kunt streamingkanalen zoals Netflix, Hulu Plus en BBC iPlayer in alle regio's van de wereld deblokkeren.

64% KORTING op Tijdelijke Deal - $ 2,95 / m

ExpressVPN erkend als goede VPN-provider, bevindt zich op British Virgin Island, dit betekent dat landen als de VS, het VK, Canada en Australië hun wetten niet kunnen implementeren. ExpressVPN heeft zijn servers in alle landen van de wereld, u kunt torrents downloaden met hoge verbindingssnelheid, het is compatibel met alle apparaten.

35% KORTING op ExpressVPN - Krijg nu ExpressVPN

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Peter buttler (Vragen: 0, Antwoorden: 5) Beantwoord op 10 maart 2017 16:26 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Gratis VPN's hebben het probleem nooit opgelost, waar de meeste mensen tijdens torrenting mee te maken kregen, er zijn veel proxy's beschikbaar voor torrenting, maar je kunt het niet gebruiken. Gebruik nooit proxy, omdat dit uw kansen om betrapt te worden vergroot.

In plaats daarvan: u kunt de goedkope VPN-serviceprovider gebruiken voor torrenting, die momenteel te koop is of voor deals, dat zou uw beste kans zijn om op hen in te gaan.

Als we het hebben over anonimiteit, dan beweert bijna elke VPN-serviceprovider een anonieme verbinding te bieden tijdens het downloaden van torrents, maar de feiten verschillen dramatisch. Als uw serviceprovider uw snelheid verlaagt omwille van een anonieme verbinding? dan is het niet waardig om het te kopen voor torrenting. omdat je voor torrenting iets sterk en snel nodig hebt voor je torrenting-ervaring.

vriendelijke groeten

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Jimmy (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 10 februari 2017 19:28 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Nou, ik heb gratis VPN's gebruikt voor het downloaden van torrents, maar ze zijn niet betrouwbaar omdat wanneer gratis VPN's geen P2P-servers bieden, wat betekent dat wanneer je een bestand downloadt met bit torrent of je torrent-client, gratis VPN niet kan voorkomen dat ISP je internetverbinding vernauwt snelheid.

Als je torrents wilt downloaden en je niet wilt vangen door ISP, moet je eerst kijken naar de functies en VPN-servers voordat je je abonneert op een VPN, voor torrenting is het belangrijk dat een VPN P2P-servers, beveiligingsprotocollen, sterk moet hebben codering en hoge verbindingssnelheid.

ISP's houden nu tenminste een jaar lang de gegevens van elke gebruiker bij, dus het is van essentieel belang om de beste VPN te gebruiken voor torrenting die speciaal is ontwikkeld voor het versleutelen van uw internet tussen u en uw ISP met volledige anonimiteit.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Anoniem (Vragen: 0, Antwoorden: 1) Beantwoord op 25 januari 2017 17:22 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Alleen Betternet staat Torrenting toe op zijn gratis VPN. In hun privacybeleid hebben ze echter duidelijk verklaard dat als een DMCA-melding op hen afkomt, ze deze volledig zullen naleven en toegang zullen geven aan de wetshandhavingsinstanties. Dus, wat heeft het voor zin om Torrenting toe te staan?

Gemarkeerd als spam Geplaatst door George Rodrick (Vragen: 0, Antwoorden: 33) Beantwoord op 23 januari 2017 2:12 pm

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Gratis VPN is sterk afhankelijk van advertenties. Elke keer dat u een sessie maakt, worden er advertenties in de app weergegeven of verschijnt er een advertentie die u gedurende een bepaalde periode krachtig moet bekijken.

Nu, dat is vrijwel vervelend en het ergste, het geeft externe adverteerders toegang tot hun software zodat zij uw gevoelige informatie kunnen gebruiken voor analytische doeleinden. Dus het gebruik van de ‘beste gratis’ VPN voor anonimiteit is naar mijn mening een mythe. Ik zou je adviseren om voor een VPN met kortingsaanbiedingen te gaan.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Anoniem (Vragen: 0, Antwoorden: 33) Beantwoord op 23 januari 2017 2:07 pm

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Geen illegale activiteiten promoten
Dit antwoord is volledig voor uw eigen gegevensdiefstal en veiligheidsredenen. torrenting door een gratis VPN-service zou nooit een goede keuze zijn, omdat torrenting een serieuze zorg is, terwijl mensen gepakt worden en op zoek zijn naar een effectievere manier om daarvan te profiteren. Maar er zijn maar weinig VPN's met gratis paden, wat betekent dat u 100% anonimiteit kunt gebruiken, maar in de gratis versie heeft u geen volledige toegang. Ik zou Cyberghost aanbevelen die wordt geleverd met een gratis versie, maar het zal je helpen anoniem te blijven.

Maar in de gratis versie heb je beperkingen en heb je geen volledige controle; hier zijn de nadelen:
u kunt uw gewenste server niet kiezen
beperkte bandbreedte
korting elke 3 uur

ik zou aanraden goedkope in plaats van gratis versies

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Mark Steve (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 23 januari 2017 13:25 uur

  • Spam melden
▲ 0 ▼&# 10004; Privé antwoord

Gratis VPN's zijn vergelijkbaar met de meeste andere 'gratis' services, deals, aanbiedingen en dergelijke. Er is een voorbehoud - in de hoop dat je dan koopt, upgrade, promoot of een combinatie van gekozen - of het is een goed doel. Wanneer uw plaatselijke broodjeszaak coupons geeft voor een gratis kleine sandwich, is dit zeker een ruil, net alsof u de sandwich zonder meer hebt gekocht. Uw voetgangersverkeer en zichtbare aanwezigheid in de winkel zullen waarschijnlijk anderen aantrekken om een ​​kijkje te nemen en misschien zelf te kopen. ALS de sandwich goed is, kun je zelfs het blok overslaan, vreugdevol brullend over de ‘meest heerlijke sandwich ooit’ voor de voorbijganger door je geamuseerd en mild bezorgd te bekijken voor je gezond verstand.

Gemarkeerd als spam Geplaatst door Marry Jane (Vragen: 27, Antwoorden: 59) Beantwoord op 22 januari 2017 15:39 uur

  • Spam melden

" Terug naar de vorige pagina

Log in om vragen te posten.

gebruikersnaam of e-mailadres

Wachtwoord

Onthoud me

  • Ga naar de WP-inlogpagina
  • Registreren
  • Vergeten wachtwoord?