8 beste Torrent-kunder og programvare som skal brukes

[ware_item id=33][/ware_item]

Torrenting er en favoritt måte å laste ned store filer inkludert streaming-ting, og det er hovedsakelig på grunn av muligheten det gir brukerne.


Imidlertid kan prosessen bli problemfri og komplisert med en feil torrent-klient. Derfor må du finne en ordentlig torrent-nedlasting før du flytter for å laste ned en torrent-fil.

Hva er en Torrent-klient?

En torrentklient eller torrent nedlaster gjør din PC om til en del av svermen der dataene deles gjennom begge deler, nedlasting og opplasting.

Torrent-klient bruker primært BitTorrent-protokollen for å laste ned filer og for å etablere peer-to-peer kommunikasjonstjeneste. Med enklere ord tillater det deling av torrentfiler mellom alle globalt tilkoblede jevnaldrende drevne av samme protokoll.

Brukerne - som laster ned eller har lastet ned den samme filen - er koblet til. Ingen sporingsutvekslingsfunksjonalitet tillater det og samtidig som en bruker laster ned så vel som å laste opp eller hjelpe andre med å laste ned den filen. Resultatet blir at prosessen med stor nedlasting av filer blir mer effektiv og rask.

Torrent-klienten hjelper deg også med å sette sammen bitene og delene av torrent-filen som er lastet ned fra forskjellige torrenter.

Du kan lese artikkelen om "hvordan torrenting fungerer" for å forstå torrenting prosessen dypere.

1 - BitTorrent Client

BitTorrentBitTorrent er den mest populære og den eldste torrentklienten som har forbedret effektiviteten over tid. Det er mer avanserte og nyttige funksjoner i den.

BitTorrent-klienten har rent og enkelt å navigere i brukergrensesnittet sammen med den nettbaserte såing, kommentering og gjennomgang.

Oppdatert versjon av BitTorrent deler også opp torrentfiler i henhold til deres kategorier og gir mer tekniske detaljer sammenlignet med andre torrentklienter.

Ikke bare dette, men det er flere fordeler ved å bruke BitTorrent, noe som gjør det til den beste torrentklienten. Den tilbyr nedlastingsplanlegger, begrenser båndbreddebruker, sammenkoblede enheter og mer i BitTorrent-valgvinduer.

I utgangspunktet er BitTorrent gratis torrent-programvare, men den tilbyr en Pro-versjon med noen tilleggsfunksjoner. For eksempel gir pro-versjonen fjerning av reklame og støtte for et internt HD-medium.

Det er også noen ulemper med å bruke BitTorrent-klient for torrenting. Det er ingen tracker-utvekslingsfunksjonalitet som lar torrent-jevnaldrende personer utveksle informasjon relatert til trackere av en gitt torrent-fil. Det sikrer også at filen lastes ned fra den optiske kilden.

BitTorrent viser heller ikke kildekoden offentlig, som er en måte å autentisere implementering av sikkerhets- og personvernfunksjoner.

2 - qBitTorrent programvare

8 beste Torrent-kunder og programvare som skal brukesqBitTorrent er en lett torrentklient som også er en gratis, annonseløs og åpen kildekode torrent nedlasting. Jeg har oppført det på et sekund, men noen torrenter foretrekker det fremfor BitTorrent som tar det som den beste torrentklienten.

I motsetning til BitTorrent, tar qBitTorrent mindre plass og er også fri for annonser som er en betalt funksjon i BitTorrent.

Torrent-programvaren omgir alle viktige og nødvendige funksjoner som en mer torrenters leter etter. qBitTorrent har BitTorrent-protokollkryptering, torrentprioritering, torrent-spørring, torrent-oppretting, ekstern tilgang, RSS-abonnement, og bestemt nedlasting av innhold.

Til tross for at de har avanserte funksjoner, viser qBitTorrent alt på en enkel og tydelig måte å etterlate seg små sjanser for å bli forvirret.

qBitTorrent er lisensiert under GPL, og kildekoden er tilgjengelig på GitHub. Denne funksjonen øker tilliten til personvern og sikkerhet for qBitTorrent.

Det er et par ulemper for qBitTorrent som ikke er så alvorlige, men brukere har rapportert om problemene. Noen ganger stopper for eksempel nedlastingen av torrent, og viser tilstanden "stoppet". Det meste av tiden blir dette problemet av seg selv, men noen ganger er løsningen å avinstallere qBitTorrent og installere det på nytt.

3 - uTorrent Client

8 beste Torrent-kunder og programvare som skal brukesuTorrent er et lite eller lett alternativ til BitTorrent som vedlikeholdes av BitTorrent selv. Det er den mest brukte torrentklienten og har eksistert siden 2005.

uTorrent har nesten de samme funksjonene som BitTorrent, men den veier knapt over 1 MB. Denne funksjonen gjør det til en rask torrent-nedlaster, men den innebygde søkemotoren øker også torrent-funnprosessen.

Det er bærbar torrent-programvare som kan kjøres uten installasjon, da den lagrer alle filene og innstillingene i samme mappe. Du kan legge den på en ekstern lagringsenhet som USB og kan kjøre den direkte fra den.

Bortsett fra alle disse fordelene, er det noen sikkerhetsrisikoer knyttet til uTorrent. Nylig ble det oppdaget at uTorrent er utsatt for hacker-tilgang som kan kontrollere hovedfunksjonene til klienten og kan overvåke nedlastinger av brukere. Imidlertid hadde BitTorrent utgitt en oppdatering for sårbarheten.

I likhet med BitTorrent er uTorrent også annonsestøttet og har ikke den offentlig tilgjengelige kildekoden.

4 - Vuze Torrent Client

beste torrentklientVuze er en effektiv torrentklient, og den hevder å være den kraftigste av alle de beste torrentklientene på jorden.

Vuze tilbyr mange funksjoner, og bare det er noe igjen. Det er også en gammel torrent-nedlasting som gjenspeiles av grensesnittet, men den kommer med et innebygd nett- og metasøkverktøy.

Det er en massiv liste over Vuze frynsegoder for brukere inkludert svermfusjon, I2P-støtte via en plugin, spesialiserte plugins som kan øke Vuzes effektivitet, lett tilpasses torrent tracker-liste, innebygd videospiller, innebygd virusbeskyttelse og mange flere funksjoner.

Det kan også være bundet til et VPN som betyr at du bare kan stille det til å kjøre når en VPN er tilkoblet.

Imidlertid inkluderer Vuze annonser som bare kan fjernes når du betaler for pro-versjonen. Det er også en tung app som kan gjøre internett litt etterslepende.

Foruten den tunge desktop-klienten, er Vuze-mobilappen også lett og ad-free. Ved siden av tilbyr den båndbreddebegrensning, IP-filtrering og nesten alle funksjonene du kan forvente av den beste torrentklienten.

5 - Transmisjon Torrent Client

transmissionbtOverføring er også åpen kildekode-programvare for nedlasting av torrent sammen med at den er uten reklame uten absolutt pris.

I motsetning til de fleste av de beste torrentklientene, er Transmission lett med et veldig greit design. Det har det avanserte alternativet også, men de har ikke blitt rotet foran, og de er bare gjemt bort fra synet.

Det er forhåndsinstallert i Linux OS-system der brukeren kan begynne å laste ned torrent på kort tid. Overføringen tilbyr støtte for webfrø, BitTorrent-protokollkryptering, klokkekataloger, tracker-redigering, globale og per-torrent hastighetsgrenser, osv..

I tillegg til fordelene, er det noen fremtredende mangler i denne torrent-programvaren. For eksempel er det ingen innebygd søkemotor, ingen proxy-serverstøtte og ingen sekvensiell nedlasting.

Men Transmission-klienten har funksjoner som UDP-tracker, µTP-dataoverføringsprotokollstøtte, automatisk oppdatering, websåing, lokal peer-funn og mange flere.

6 - Unngå en annen torrent-programvare

Deluge TorrentDeluge er en torrentklient som er i stand til å kryptere trafikk via Message Stream Encryption (MSE / PE) for å øke personvernet. Med denne funksjonen kan Deluge betraktes som den beste torrent-klienten som begrenser tredjepartsporing og bivirkninger som ISP-throttling.

Deluge er open source-programvare som veier under 15MB. Det er også gratis uten påtrengende annonsevisning. Det er ikke en veldig lang liste over funksjoner i Deluge; funksjonaliteten kan imidlertid utvides ved å laste ned en rekke både interne og tredjeparts plugins.

Deluge tilbyr ekstern nettadministrasjon og støtte for magnetkoblinger. Det er kompatibelt med uTorrent, og du kan laste ned både uTorrent og Deluge på alle støttede operativsystemer.

7 - Tribler Client For Torrenting

Tribler-torrentVed å bruke P2P-løkruting og jobbe med prinsippene til Tor, er Tribleren et av de kompatible valgene noe mer torrent ønsker å velge.

En unik funksjon i Tribler som skiller den fra andre beste torrentklienter er videoen som du kan se mens du laster ned en torrentfil. Dessuten er det en innebygd søkemotor og ingen annonsevisning til null kostnader.

For å gi anonymitet til brukerne sine, kutter Tribler sin direkte lenke fra BitTorrent-svermen gjennom å plassere tre tusenfrydkjedede proxy-servere i mellom.

Imidlertid inkluderer ulempene med Tribler mangel på super seeding som gjør det mulig for torrent nedlastere å bli opplastere raskt. Det er heller ingen NAT-traversal støtte og lokal jevnaldrende oppdagelse.

8 - Tixati Good Torrent Client

Tixati-torrent

Tixiati er fremtredende populær på grunn av sin høye tilpasningsevne og kraftige funksjoner. I motsetning til de fleste av torrent-klientene, gir Tixati mye informasjon og detaljert statistikk som informasjon om jevnaldrende, stykker, filer, trackere osv..

Den tilbyr popup-tips, nyttige tips og veiledninger for å optimalisere innstillinger. Det er en gratis torrent nedlaster med sekvensiell nedlasting funksjonen et annonsefri grensesnitt.

Brukere kan enkelt og raskt laste ned Tixati på grunn av den lille størrelsen som også hjelper den å jobbe raskt.

Fraværet av kildekode og innebygd søkemotor er imidlertid blant noen av manglene på Tixati.