Beste Torrent-app for Android 10 beste alternativer

[ware_item id=33][/ware_item]

Det antas at Torrent Android-apper har noen faktorer som kan ha negativ innvirkning på enhetens funksjonalitet gjennom skadelig programvare eller en annen type virus. Til tross for denne beryktelsen, er trenden å bruke torrent-appen for Android eksepsjonell.


Derfor er det nødvendig å bruke den beste torrent-appen for Android for å minimere sjansen for potensiell trussel.

Torrent-nedlastere for Android er forskjellige for de beste torrentklienter for desktop, ettersom behovene til Android er forskjellige. Derfor er de fleste appene vi vil diskutere i denne artikkelen de som har funksjoner som båndbreddekontroll ved bare å tillate nedlastinger via Wi-Fi.

10 beste Torrent-apper for Android

Her er de beste og beste Torrent-appene du kan laste ned torrenter i Android-enheter.

1 - Flud | Last ned appen

torrent app androidFlud er den mest populære og berømte appen blant Android-brukerne. Gjennom denne torrent Android-appen, kan du laste ned hvilken som helst fil som er vert i protokollen direkte til din Android-telefon eller nettbrett.

Den har et enkelt og tydelig grensesnitt som er mye nødvendig når du bruker Android. Funksjonen hjelper deg også med bedre styring og nedlasting av store torrentfiler.

Dessuten støtter Flud forskjellige protokoller, magnetkoblinger, en rekke temaer, RSS-feedstøtte og støtte for store filer.

Flud har gratis så vel som betalte versjoner som har nesten samme funksjonalitet. Den betalte versjonen er imidlertid annonsefri, og Fluds gratisversjon støttes.

2 - aTorrent | Last ned appen

atorrent android appaTorrent er en moderne applikasjon med avansert, men enklere design som absolutt fortjener å være et av de beste valgene for den beste torrent-appen for Android.

Som andre nevnte apper tillater aTorrent også nedlasting i Wi-Fi-modus. Denne appen er ikke overbelastet med funksjoner, men inkluderer viktige krav som ekstern SD-kortstøtte, lagringsplasser, parallell nedlasting og mye mer.

Dessuten har aTorrent torrentsøk-dialog, magnetkoblingsstøtte, mulighet for å åpne torrent rett fra nettleseren, støtte for forskjellige protokoller, DTH og Advanced DTH.

Det er gratis med annonser, men hvis du vil ha annonse-fri versjon, må du betale $ 1,99.

3 - FrostWire | Last ned APP

Beste Torrent-app for Android 10 beste alternativerHvis du ønsker en moderne torrent Android-app, er FrostWire sannsynligvis det beste valget for deg. Sammen med grunnleggende funksjoner, tilbyr denne appen musikkspiller, medieleser og nettprat mens du laster ned torrentfiler.

En kjennetegn som du kanskje ikke får med de fleste av torrent-appene, er å være reklamefri. FrostWire er en åpen kildekode inkludert støtte for .torrentfiler og magnetkoblinger.

Det er en innebygd søkemotor, støtte for å lytte til online radio og fildeling for FrostWire-brukere.

4 - FuTorrent | nedlasting

fu-torrent androidFuTorrent er en av de nye appene, men den klarer fortsatt å være en av de beste torrent-appene for Android. Appen støtter noen grunnleggende protokoller sammen med flere nedlastingstilpasninger.

Med denne torrent-appen kan du stille inn maksimal torrent-nedlastings- og opplastingshastighet, maks antall aktive torrenter og nedlasting bare i Wi-Fi-modus og andre grunnleggende funksjoner.

Det er et torrentsøk, men det er ikke veldig effektivt. Gratisversjonen inneholder også annonser, og den er ikke tilgjengelig i Google Play Store. Du kan imidlertid få den annonsefrie FuTorrent pro-versjonen fra Google Play-butikken.

5 - tTorrent | nedlasting

Beste Torrent-app for Android 10 beste alternativertTorrent er enkel, så vel som en aktiv torrent Android-app som inkluderer forskjellige funksjoner. Den beste egenskapen til tTorrent er krypteringen sammen med et webgrensesnitt som støtter Transdrone og Transdroid.

Denne appen lar deg endre nedlastingsinnstillinger og støtter en rekke protokoller, inkludert støtte for magnetkoblinger, trackerless torrent (DHT), RSS, IP-filtrering, proxy (HTTP, SOCKS), osv..

tTorrent tilbyr også en proversjon som er relativt billigere til en pris av $ 1,99.

6 - uTorrent | nedlasting

utorrent - Android-appuTorrent er torrent-klienten, som er mest kjent og brukt blant alle torrent-nedlastere. Det er en av de eldste torrentklientene som er veldig lett. På grunn av denne funksjonen fungerer den veldig bra når den lastes ned som en torrent-klient for Android.

Funksjonene inkluderer bare nedlasting av Wi-Fi, støtte for forskjellige protokoller, og muligheten til å velge lagringssted.

uTorrent er en enkel torrent-app som lar deg starte, stoppe, pause, ta opp og til og med legge til og slippe en torrentmagnetkobling gjennom knappene øverst på klienten. Det er en tydelig skildring av torrentstatistikken din, inkludert detaljert informasjon om nedlastings- og opplastningshastighet.

I motsetning til desktop-versjonen, tillater uTorrent Android-appen ubegrenset nedlasting. Imidlertid støttes gratisversjonen av uTorrent, og proversjonen er for $ 3,99.

7 - TorrDroid | nedlasting

Beste Torrent-app for Android 10 beste alternativerAppen uttaler seg som en torrentklient i søkemotoren. Det er fordi TorrDroid gir deg en problemfri måte å søke og laste ned torrent.

Denne torrent Android-appen inneholder støtte for valg for individuelle filnedlastinger fra en torrent, deling av magnetkoblinger, innstilling av nedlastings- og opplastingsgrenser og forskjellige protokoller.

Videre støtter TorrDroid-klienten sekvensiell nedlasting som kan brukes til å spille av videofiler før nedlastingen er fullført.

TorrDroid er enkel og enkel å bruke.

8 - Vuze | nedlasting

Beste Torrent-app for Android 10 beste alternativerVuze er en favoritt torrentklient både for desktop og Android-plattformen. Den har en innebygd søkemodul sammen med mange filer i databasen og muligheten til å koble til P2P og andre torrent-nettverk. Dette gjør søkets nedlasting av filer enkelt og økt for brukerne betydelig.

Med Vuze kan du kontrollere torrent nedlasting og opplastingshastighet, men det gir muligheten til å streame live video og lyd uten å laste ned.

Vuze har effektive fildelingsfunksjoner og videospillende mediaspiller av HD-kvalitet.

9 - aDownloader | nedlasting

Beste Torrent-app for Android 10 beste alternativeraDownloader lar deg overføre torrentfilene fra datamaskinen til Android-telefonens SD-kort og åpne dem med aDownloader.

I Android-nettleseren kan du også laste ned torrentlenken gjennom langpressen og deretter velge ‘delelink’ og til slutt aDownloader.

Det er en enkel torrent android-app som varsler deg når nedlastingen er fullført, og det er også et varslingsområde som viser de pågående programmene. Gratisversjonen av denne appen inneholder annonser.

10 - Torrnado | nedlasting

Beste Torrent-app for Android 10 beste alternativerTorrnado fungerer litt annerledes sammenlignet med andre torrent-Android-klienter. Det vil si at den kobler deg til datamaskinen i stedet for å laste ned torrent på egen hånd.

Den viktigste grunnen til å jobbe på den måten er å utrydde belastningen fra datamaskinen din gjennom å frigjøre plass og strøm. Torrnado samarbeider med favoritt torrentklienten, Transmission.

Torrnado lar deg liste, filtrere, søke og sortere torrenter. Dessuten kan du se økt- og levetidsstatistikk sammen med å kunne overvåke og begrense globale hastigheter. Den gratis versjonen er prøveversjon. Imidlertid er den fulle versjonen for $ 2,90.