Beste Torrent Tracker List: uTorrent And BitTorrent

[ware_item id=33][/ware_item]

En torrent tracker er en måte som hjelper jevnaldrende til å finne hverandre. Peer / bruker sender en forespørsel til trackeren for å registrere sin interesse for en torrent. Sporingen svarer senere med en liste over andre brukere / jevnaldrende som har vist samme interesse for den torrenten. Likemannen er deretter direkte koblet til hver av de jevnaldrende den mottok fra trackeren.


Hva er en Torrent Tracker?

En torrent tracker er som en server som kommuniserer mellom to jevnaldrende / brukere. En torrent tracker gjør det mulig for torrentbrukere å overføre filene sine via BitTorrent-protokollen. Den nedlastede torrentfilen fra et hvilket som helst torrentsted er inkludert i torrentklientprogramvaren.

I dette tilfellet blir rollen som torrentklientprogramvare viktig og viktig. Torrentklientprogramvaren vil be om den nedlastede filen på andre systemer. Mange antar at disse andre systemene er jevnaldrende. Derfor kan en bruker enkelt laste ned en del av filen fra jevnaldrende problemfrie.

Typer av Torrent Tracker:

I utgangspunktet er det to typer torrent-trackere, dvs. offentlige trackere og private trackers. Enhver torrentbruker kan bruke disse sporingsadressene for å øke nedlastingshastigheten for å utvikle nye torrentfiler. Ved å bruke den samme taktikken, kan en torrentbruker dessuten øke nedlastingshastigheten for eksisterende torrentfiler.

Offentlig Torrent Tracker:

Den offentlige torrent tracker er lett tilgjengelig for alle brukere uten forstyrrelser eller registreringsprosesser. Siden den offentlige torrent-trackeren er lett tilgjengelig for hver enkelt bruker, kan brukerne møte problemer med treg hastighet mens de lastes ned.

Når en bruker laster ned foretrukne filer, kan andre brukere enkelt overvåke nedlastingsaktivitetene, mens de bruker disse torrentsporerne, men disse sporerne ga ikke ønsket og ønsket personvernnivå til brukeren sin. Torrentbrukeren anbefales å bruke VPN for torrenting, da den sikrer fullstendig beskyttelse for brukerne.

Privat Torrent Tracker:

Som offentlig torrent tracker, er det ikke alle som har tilgang til den private torrent tracker. For bruk av privat torrent tracker bruker må først registrere seg selv før han får sporingsadressene. Dessuten oppfordrer disse sporer ikke potensielle brukere på nettstedene sine. Derfor må de nåværende brukerne sende en forespørsel til nye brukere om å bli deres medlemmer.

Den private torrent trackeren tilbyr mye bedre nedlastingshastighet enn de offentlige trackere. Disse trackerne har spesielle fartsregler, og det er avgjørende for torrentbrukeren å følge disse reglene og retningslinjene for nedlasting av de ønskede filene.

De private torrentene tilbyr mer anonymitet og personvern til brukerne. Derfor er det et bedre alternativ enn offentlige torrent trackere.

Hvordan bruke Torrent Tracker?

Med enkle ord kan en torrent tracker brukes akkurat som torrent nettsteder. Men det er spesifikke regler for bruk av en torrent tracker, og en bruker kan følge disse reglene for å bruke torrent tracker han / hun ønsket for.

uTorrent Tracker:

En uTorrent-tracker er en type server som mottar forespørsler fra uTorrent-klienter. Disse forespørslene fra brukerne gjenspeiler beregninger og gjør det mulig for torrent tracker å registrere den komplette statistikken over torrenten. En bruker kan vurdere uTorrent tracker for å øke nedlastingshastigheten til torrentfilene.

Torrentbrukeren kan følge trinnene som er nevnt nedenfor for å legge til trackere for uTorrent for å øke nedlastingshastigheten og enkelt dele de nedlastede filene med flere jevnaldrende.

 • Åpne torrent ved siden av uTorrent og start nedlastingsprosessen.
 • Ved å bruke '' Under hastighet-fanen '', kan du sjekke hastigheten på nedlastingen.
 • Etter å ha klikket på høyre nedlastingsnavn, velg egenskaper.
 • Nå kan du lime inn nødvendige trackere for å legge til uTorrent.
 • Klikk på knappen '' OK ''.

BitTorrent Tracker:

En BitTorrent tracker er den samme som uTorrent tracker. Den eneste forskjellen er at en BitTorrent-tracker er en webtjeneste som mottar forespørsler fra BitTorrent-klienter. I likhet med uTorrent-trackere brukes en BitTorrent-tracker for å fremskynde nedlastingsprosessen.

Beste Torrent Tracker List:

Torrent-trackere hjelper de beste torrent-klientene som uTorrent eller BitTorrent med å kommunisere enkelt gjennom jevnaldrende. Ved å bruke disse torrent trackere, kan brukeren forbedre nedlastingshastigheten til ønsket torrent fil. Her er en liste over noen av de beste torrent trackere.

 1. udp: // open.stealth.si:80/ kunngjøre
 2. udp: // tracker.kicks-ass.net:80/ kunngjør
 3. udp: // tracker.yoshi201.com:6969/announce
 4. udp: // tracker.internetwarriors.net: 1337 / kunngjør
 5. udp: // tracker.aletorrenty.pl:2710/ kunngjøre
 6. udp: // tracker.filetracker.pl:8089/ kunngjøre
 7. udp: // tracker.ex.ua:80/announce
 8. udp: // tracker. grepler.com:6969/ kunngjør

Konklusjon: Strømsporene har forskjellige fordeler og anbefales derfor til brukerne. De fungerer som en server og hjelper også brukeren med å øke hastigheten på den nedlastede torrentfilen. Disse trackerne gjør livet enklere for brukeren og brukes med suksess av brukere over hele kloden.

Du kan følge denne lenken for å vite mer om de beste torrent trackere.