Hvordan du ikke blir fanget Torrenting – Enkel guide

[ware_item id=33][/ware_item]

De fleste mennesker kjenner sannsynligvis konseptet med torrenting og hvordan det fungerer. Hvis ikke, kan du ta en titt på denne artikkelen før du leser videre.


Hvor torrenting er fascinerende, er det også risikabelt på samme tid. Og du kan bli fanget med å tulle nye filmer, TV-serier og musikkutgivelser.

Det hersker risiko for å torrentere fordi det er mange nettsteder som inneholder mange ulovlige materialer og copyright-innhold. De skaper imidlertid et inntrykk av at innholdet de viser er helt lovlig når det ikke er det.

Det er derfor mange nettborgere laster ned ulovlig innhold selv om de ikke er ment å utføre slik aktivitet. Som et resultat ender de med merknader eller advarsler om brudd på opphavsretten.

Derfor, for å holde deg trygg, kan du følge noen trinn for ikke å bli fanget.

Er Torrenting ulovlig?

Det er et begrep kjent som copyright som peker på retten til bare å vise innhold til. Eieren eller når innholdseieren tillater tilgang til hvem som helst.

Alle som leverer slik copyright materiale gratis eller den som strømmer slikt materiale, så utfører han / hun en ulovlig oppgave. Å torrentere seg selv er imidlertid ikke ulovlig.

For å vite hvordan du ikke blir fanget. Du må være klar over enhetene som stort sett overvåker torrenting-aktiviteter.

Hvis du er klar over hvordan torrenting fungerer, så vet du sannsynligvis at en ISP, opphavsrettsinnehaver, myndighet eller rettshåndhevelsesinstans lett kan fange torrent nedlaster fra torrentsvermen (en samling jevnaldrende som laster opp og laster ned den samme torrentfilen).

Selv om du har tatt noen forhåndsregler, kan det hende at ditt torrenting forblir anonymt.

Les mer… er torrenting ulovlig?

Hva skjer når du blir fanget?

Å bli fanget mens du deler torrenter, kan ha milde så vel som ekstreme konsekvenser.

Det kan hende du mottar et advarselsbrev fra Internett-leverandøren din, eller du kan oppleve en innhastet hastighet som en straff. Imidlertid er alvorlige straff for ulovlig torrenting også kollektive.

Men, torrenting lover avhenger i stor grad av landet du bor i. For eksempel ble 12 måneder fengsel i Storbritannia gitt til noen som delte opphavsrettsbeskyttet topp 40 singler i 2016.

Det er stor sjanse for at du mottar et straffebrev fra copyright-troll. Copyright troll er de små virksomhetene som har som oppgave å følge de enkelte piratene. De finner IP-adressen til torrent som laster ned ulovlig innhold, og med samtykke fra opphavsrettshaver tar selskapet rettslige skritt på deres vegne.

De fleste av disse selskapene bruker en vanlig taktikk som i utgangspunktet er å avgjøre saken utenfor retten. Copyright troll bruker e-post eller til og med går fra dør til dør for å utlevere opphavsrettslig oppgjør.

I slike brev trues det med å bli sunget over 100 000 dollar, men de ber bare 3000 dollar som virker ekstremt lave så vel som uten problemer med domstolskostnader og risiko.

Hvordan man ikke blir fanget?

All den torrenting sikkerheten dreier seg om maskering av IP-adresse som er den viktigste identitetspekeren til en individuell deling torrent.

Bruker en VPN

Dette begrepet kan være så gjentatt for de som ønsker å være anonyme. Det er det som øker VPN-bruken og aksept for at det er den mest effektive måten å maskere IP-adresse på.

VPN-er varierer fra å være ekstremt billige til litt høye kostnader, men du kan aldri bedømme VPN-ytelsen eller sikkerheten gjennom prisvurdering. VPN-funksjonene kan gi deg en essens i ytelsen til den tjenesten, men en riktig idé oppnås gjennom brukeranmeldelsen av VPN for å torrenting.

Tor

Onion Router (Tor) er gratis og ligner litt på VPN; derav brukes den av noen netizens som ikke vil betale for anonymitet.

Tor tilbyr også trafikkryptering og IP-maskering ved å gjøre trafikken til å passere gjennom flere ‘node’. Av mange årsaker anses Tor imidlertid ikke for effektiv for å stramme formål. Det første og det viktigste av alt er en merkbar treg hastighet som motsier seg krevende oppgave med høy båndbredde, torrenting.

Tor kan være et mest fremtredende mål for rettshåndhevelse og statlige organer, da det er et favorittverktøy blant hackere / kriminelle.

Peerblock

Peerblock er en kjent og spesialdesignet app for torrent-deling. Husk den fremtredende risikoen for IP-eksponering for desto mer torrent i en sverm, Peerblock inneholder en svarteliste med IP-adresser.

De snopende IP-adressene med det primære målet å spore torrentbruker oppdateres regelmessig på denne stasjonære brannmuren. Dessverre oppdateres Peerblock-svartelisten bare en gang etter installasjon. En bruker som er villig til å få regelmessige oppdateringer, må betale for det.

Men spørsmålet er, vil dette sørge for at enhver falsk IP er til stede på Peerblocks svarteliste?

I tillegg kan copyright-trollet eller andre snooping-enheter raskt finne ut IP-er fra en sverm gjennom å bruke en IP som ikke er i svartelisten.

seedbox

Seedbox er for BitTorrent som lar deg dele torrenten med dedikerte høyhastighetsservere. Det er en ekstern server som gir brukere en høy hastighet sammen med maskering av IP fra allmennheten.

Når nedlastingen er fullført, blir den nedlastede torrentfilen hostet i Seedbox, og du kan laste den ned til PCen din når som helst..

Det er noen Seedbox-leverandører som tilbyr og HTTP-filleser som lar deg laste ned filer fra Seedbox gjennom en nettleser.

Hva du skal gjøre hvis du blir fanget opprivende ulovlige ting?

De fleste bryr seg ikke om anonymitet mens de strømmer til de ender med opphavsrettsvarsler eller oppgjørsbrev.

Hvis du er den, kan noen av rådene hjelpe deg. Imidlertid er det viktig å følge føre-var-anonymitetsmønstrene før du blir fanget med å rive ulovlig.

Noen mennesker er heldige, og de får bare advarsler fra Internett-leverandører, noe som ikke er en stor ting å bekymre seg for. Men dette er et must alert moment for internettbrukere.

Nå er for det meste forliksbrevene også mottatt via Internett-leverandøren din. Et copyright-troll som følger rettssystemet, skriver ISP-en din og tvinger den til å sende e-post til kunder med en juridisk trussel og til å gi personlige opplysninger. Fordi IP-adressen ikke er en person (i henhold til amerikansk lov), kunne ikke copyright-trollene få brukerens faktiske identitet.

Derfor, hvis e-posten ikke inneholder noen personlig identifikasjon av din, så hold den på den måten og unngå å svare på denne e-posten. Hvis du svarer på denne e-posten, vil den personlige informasjonen din vises til copyright-trollet hvis Internett-leverandøren ikke har gitt dine legitimasjonsbeskrivelser.