Finns det några bästa gratis VPN för nedladdning av Torrenting eller P2P?

[ware_item id=33][/ware_item]

Alla frågor Besvarade frågor Obesvarade frågor Alla kategorier MacBook-programvara VPN WordPress > «Tillbaka till föregående sida


▲ 215 ▼ ♥ 0

Jag har letat efter några bästa gratis VPN för nedladdning av torrenter, alla verkar ganska dyra i dag. behöver gratis VPN för strömning?

Jag vill ha något snabbast och anonymt, så långt jag letar efter det finns det många killar som pratar om “VPN For Torrenting” Anta att det är långsamt på grund av VPN-tunneling, men min fråga finns fortfarande, finns det någon VPN-tjänsteleverantör som tillåter mig att ladda ner torrenter utan att begränsa min hastighet?

Ditt förslag och rekommendation kommer att uppskattas

Uppdaterad [2019]

FÖRESATTMarkerad som skräppost Upplagt av Jane Smith (Frågor: 27, svar: 59) Frågad den 1 augusti 2019 15:36 pm15547 visningar

  • Följ
  • Sluta följa
  • Rapportera skräppost
  • Nyaste
  • Högsta betyg
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

NordVPN är den bästa gratis VPN för torrenting 2019, du kan få 30 dagars återbetalningspolicy.

Lycka till

Markerad som skräppost Inlagd av james (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 22 augusti 2019 14:01

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Inte alla VPN stöder nedladdning av torrent. Därför måste du vara extremt vaksam och försiktig när du väljer en VPN för det specifika syftet med Torrenting. Det bör vara din primära oro när du hämtar en klient för torrent. Som sekretess och säkerhet är nedladdningshastighet lika viktigt när du väljer VPN för torrent.

Det viktigaste när du väljer VPN för strömning är att strikt gå igenom deras integritetspolicy. Välj alltid ett VPN som inte behåller din aktivitetslogg. Leta också efter en VPN som ger den mest exceptionella säkerheten med potentiellt stark kryptering, har en kill switch och DNS-läcksskydd.

En annan sak som borde vara din prioritering när du väljer ett VPN är att det ska ge snabb nedladdningshastighet. Filer bör nå kamraterna snabbt för då kommer det inte att strypa bandbredden.

Försök 30 dagar (utan att ställa fråga) VPN för återbetalningspolicy

  1. NordVPN:

Fördelar:

  • Det erbjuder dubbel datakryptering.
  • Det kan ge nästan sex anslutningar åt gången.
  • Den har specifika servrar optimerade för torrent.
  • Det håller inga aktivitetsloggar.

Nackdelar:

  • Inte alla servrar är pålitliga.
  • Det har lite dyra månadsvis fakturering.
  • Det finns ingen live chat supportfunktion.
  1. ExpressVPN:

Fördelar:

  • Det är känt som offshore och anonym VPN.
  • Det tillhandahåller supersnabba tjänster i 94 länder.
  • Den körs på nästan varje plattform.
  • Det erbjuder kryptering på företagsnivå.
  • Det ger en aktiv chattjänst support dygnet runt.
  • Den har supersnabb nedladdningshastighet.

 

Nackdelar:

  • Den stöder bara tre anslutningar på en gång.
  • Det är kostsamt jämfört med andra.

Markerad som skräppost Inlagd av Jasica (Frågor: 27, Svar: 59) Besvarat 2 december 2018 16:01

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Det är inte en första gång att se den typiska frågan, alla som letar efter gratis saker men du måste tänka vad du letade efter. Det är som att du söker efter "få en ferrari gratis", varför skulle någon erbjuda en bil med funktioner som Ferrari har??

Du har min poäng rätt? inget organ erbjuder bästa gratis VPN för strömning, eftersom människor behöver en VPN för anonym anslutning och toppskyddssäkerhetsändamål! Syften som, aldrig fångas av ISP och få ett juridiskt meddelande.

Den andra saken är hastighet: Först och främst Det finns inget avgift för att torretera här! du måste betala för funktionerna som:

  • Snabbast hastighet
  • Anonym anslutning
  • Kill Switch
  • DNS Leak Protection

Gratis VPN kan inte erbjuda ens stöd för P2P, de erbjuder surfbredd för begränsad.

Privat Internet-åtkomst är på försäljning om du vill kolla in det. bra VPN för torrenting.

Markerad som skräppost Inlagd av Jasmeen J. (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat den 2 oktober 2018 18:50

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jag har inte sett någon tjänst som låter dig ladda ner torrenter anonymt utan avgifter, det finns faktiskt fortfarande mycket sällsynta betalade VPN som gör att du kan torrentera. Jag använder NordVPN från de senaste två åren, inte gratis men ger dig 30 dagars återbetalningspolicy utan några frågor. dessutom för närvarande till försäljning (2,75 / månad - 78% RABATT) så att du kan få den.

Markerad som skräppost Upplagt av Karol (Frågor: 27, Svar: 59) Besvarat 23 augusti 2018 10:46

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jag älskar att strömma och jag har inte haft problem länge utan privatliv som VPN eller något annat. Och du skulle inte tro att när jag började använda ett gratis VPN fick jag ett varningsmeddelande. Jag kunde inte ta reda på skillnaden i aktivitet vid den tiden och tidigare, men jag kan inte heller säga att detta beror på användningen av VPN. Det är emellertid uppenbart att gratis VPN är ineffektivt i torrent-integriteten.

Markerad som skräppost Inlagd av Resse Walter (Frågor: 1, Svar: 48) Besvarat den 12 juli 2018 15:15

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Ja du har rätt, det finns ingen gratis VPN som är torrent effektiv. Jag har läst många recensioner om ExpressVPN och efter att ha upplevt dess tjänster är jag ganska nöjd med min investering. Hastigheten är fantastisk och det är den mest behövda saken medan du strömmar, åtminstone för mig är den högst prioriterad. Men det är också sant att serviceavgifterna för ExpressVPN är högre än många andra VPN: er. Men enligt min mening finns det många billiga VPN-skivor som kan ge effektiva tjänster.

Så mitt äkta förslag skulle vara att istället för att gå för en gratis VPN för torrenting, bör du överväga en billig VPN.

Markerad som skräppost Upplagt av Ivor Taylor (Frågor: 1, Svar: 48) Besvarat den 5 juli 2018 19:05

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis VPN för torrenting är enligt min mening bara en myt och vad jag har upplevt hittills. Det första och det vanligaste problemet med gratis VPN är att de ger extremt irriterande hastighet. Det finns också många hot mot säkerhet när du använder gratis tjänst.

För många spelar säkerhet ingen roll, men P2P-fildelning behöver både säkerhet och tillräcklig hastighet. Säkerheten betyder mycket för torrenting eftersom det finns många fall där torrentdelningen orsakar dig straff eller varsel. Ännu värre är att torrentrarna i din torrentpool kan se din riktiga IP såväl som din plats. Därför är det bättre att gå säkert istället för att ha en gratis VPN för strömning.

Markerad som skräppost Inlagd av Michelle Strawss (Frågor: 1, Svar: 48) Besvarat 29 juni 2018 18:46

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jag tror inte på gratis VPN för strömning eller gratis VPN för något annat syfte eftersom det är uppenbart att någon aldrig skulle gynna dig utan deras egen fördel. Och att förvänta sig en snabb hastighet från gratis Torrent VPN är inte ett intelligent tänkande eftersom många betalade också har ineffektiva hastigheter och bara ett fåtal ger lika eller mindre påverkad hastighet.

Markerad som skräppost Upplagt av Medora Bell (Frågor: 1, Svar: 48) Besvarat 2 maj 2018 12:11

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jag är säker på att du är här efter att ha provat ett par så kallade bästa gratis VPN för torrenting. Jag har också slösat bort min tid på att leta efter en sådan VPN för torrenting men alla anspråkare där ute som bekänner sig att arbeta som gratis torrent VPN försöker bara locka dig och vända dig mot deras premiumtjänster. Men de flesta av sådana gratis VPN: s betalda tjänster är också felaktiga och saknas och eftersom du har betalat beloppet kunde du inte göra någonting.

Därför beslutade jag efter en besvärlig sökning att prova en autentisk betalad VPN-tjänst med återbetalningsgaranti eller gratis prov så att det inte finns någon risk att förlora beloppet. Den gången valde jag ExpressVPN på grund av många positiva recensioner och främst på grund av snabba beröm om deras tjänst. Lyckligtvis, efter nästan två år fungerar min VPN bra med både torrent och andra komplicerade saker som att låsa upp amerikanska Netflix. Jag är så nöjd och nöjd med min investering.

Markerad som skräppost Upplagt av Eliza (Frågor: 1, Svar: 48) Besvarat 30 april 2018 12:36

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Det är inte en omöjlig uppgift att få ett gratis VPN för torrenting men det är definitivt omöjligt att hitta ett gratis VPN som fungerar för torrenting. Detta beror på att torrenting är en komplex uppgift och den behöver vissa utsökta funktioner för att arbeta med VPN. Det mest nödvändiga är hastighet tillsammans med integritet. Utan hastighet skulle du aldrig kunna utföra torrentprocessen. Men om integriteten äventyras använder det sig inte att få ett VPN för torrent.

Å andra sidan skulle jag rekommendera min personliga favorit PIA VPN som är extremt billig och du kan få det så lågt som $ 2,91 vilket är nästan ingenting. Men du kan också få enorma positiva recensioner om reddit från PIA-användare angående PIA-tjänster. Lyckligtvis är jag en lycklig kund också.

Markerad som skräppost Inlagd av Maria Beck (Frågor: 1, Svar: 48) Besvarad 24 april 2018 18:11

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Torrenting har lite komplexa arbetsflöden och det är därför att kryptering av hela processen är svår för de flesta VPN: er. Till och med många betalade VPN: er är ineffektiva för torrentändamål och det är nästan omöjligt att hitta ett gratis VPN för Torrenting. Strömningsprocessen som genomförs utan VPN utsätter din IP inte bara för din ISP utan alla individer som är närvarande i samma torrent som simmade som du är.

ISP som tittar på dina torrenting-aktiviteter kan också begränsa din bandbredd eller kan stryka din internethastighet för att undvika belastningen från hans nätverksservrar och detta är vanligt eftersom torrenting tar upp en större mängd data. Därför skulle jag starkt rekommendera dig en betald VPN istället för en gratis VPN för torrenting. Det finns också några överväganden innan du väljer ett betalt VPN för att torrentera. De flesta VPN är riskabla och kan ha problem som IP-läcka eller DNS-läcka som kan avslöja din identitet utan att du är känd för det. Hastighet är också en viktig faktor för torrenting eftersom en långsam hastighet kan förstöra din torrenting-upplevelse.

Baserat på dessa viktiga VPN för flödande faktorer finns det två bästa alternativ som också är prisvärda.

  • NordVPN - Den har en extra funktion i DNS-läckskydd som håller en kontroll av alla DNS-förfrågningar. De har också en tillräcklig hastighet för snabb strömning och nedladdning. Ändå kan du välja från flera VPN-protokoll.
  • ExpressVPN - Denna VPN har ett starkt fokus på hastighet och de är verkligen de bästa för snabbaste VPN-tjänster. De har också många säkerhetsprotokoll med adekvat WebRTC-läckeskydd och DNS-läckskydd.

ExpressVPN är lite dyr men du kan få rabatter på olika paket. NordVPN är dock mycket billigt och prisvärd för alla.

Markerad som skräppost Inlagd av Jessica Walson (Frågor: 1, Svar: 48) Besvarat 22 mars 2018 15:04

  • Rapportera skräppost
▲ 1 ▼&# 10004; Privat svar

För att torrentera behöver du snabb VPN-anslutning, med obegränsad bandbreddgräns & top gash säkerhet. Hastighet och kryptering båda sammanfaller aldrig som kostar pengar. det finns inget gratis i onlinevärlden.

Gratis VPN för strömning finns inte

Markerad som skräppost Inlagd av Rebecca (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 16 mars 2018 18:36

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jag har läst hela konversationen i den här tråden och ta reda på att det är: Det finns ingen som rekommenderar någon VPN som låter dig kryptera din internettrafik gratis, gratis VPN för torrenting låter dig inte ladda ner torrenter anonymt, de flesta gratis VPN fungerar i tillägg men de tillhandahåller bara proxytjänster inte VPN-tjänst, vilket innebär att de bara flyttar din IP inte krypterar din internettrafik.

Personer som här föreslår att använda Bästa betalda VPN: er med tillåter din kostnadsfria 30 dagars provperiod. Testversionen säkrar dina pengar inom 30 dagar och förstör också dina loggar med deras loggfritt policy.

Oftare: killar här rekommenderar NordVPN och ExpressVPN som är mycket populära när du laddar ner torrenting.

Det är allt.

Markerad som skräppost Upplagt av Rebecca (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 30 januari 2018 14:09

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Tja, letar efter bästa gratis VPN för torrenting eller gratis p2p VPN finns inte !. Det finns inget GRATIS VPN tillgängligt på marknaden eftersom de inte får något av det. det finns många falska VPN-funktioner som kommer att locka dig med GRATIS tagline!

kort sagt: Jag letade efter något liknande men hittade äntligen NordVPN inte gratis men det är verkligen billigt och högt rankat på olika stora plattformar.

Markerad som skräppost Upplagt av James (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat den 4 januari 2018 17:06

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Om du vill ha en helt gratis VPN för torrent än du måste förbli förberedd för regelbundna avbrott och extremt långsam hastighet under nedladdningen. Medan många kända VPN: er för strömning nu finns i riktigt låga paket. Mitt förslag är att välja ett av de snabba VPN: erna som expressVPN för att undvika frustration när man laddar ner, trots allt är det ingen som vill förstöra spänningen med långa väntan på att ladda filmscener.

Markerad som skräppost Inlagd av Bernard Shawn (Frågor: 1, Svar: 48) Besvarad 1 januari 2018 15:04

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis VPN för strömning är nästan omöjligt att hitta. Du kan få ett gratis VPN för andra ändamål men torrenting är en funktion som är effektiv även i några få betalade VPN: er. Eftersom torrenting behöver tillräcklig hastighet är det därför du behöver en snabb VPN för problemfri nedladdning.

Markerad som skräppost Upplagt av Jane Mark (Frågor: 1, Svar: 48) Besvarat 30 december 2017 13:08

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Det är svårt att säga om det finns något gratis tillgängligt i torrenting specifikt, ja men det finns bästa VPN för torrenting som erbjuder återbetalningspolicy och för närvarande, till försäljning, kan du ta de bästa erbjudandena.

https://www.beencrypted.com/best-vpn-torrenting-p2p-filesharing/

Markerad som skräppost Upplagt av Jessica Jordan (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 14 december 2017 16:47

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jag tror inte att om det finns någon rekommendation att du kan få GRATIS betalas allt

Markerad som skräppost Upplagt av Meson (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 5 december 2017 17:32

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jag kom bara hit och tänkte att jag skulle lösa din sökning här. Jag tittade på samma fråga och ställde också många frågor på olika plattformar som Reddit och Yahoo Answers. Efter så mycket forskning har jag inte hittat många alternativ men jag är ganska expert på att testa alla VPN med Speed, DNS, Servers, DSN Leak protection now.

I Reddit & Quora säkerhetsexperter oroar sig bara för VPN som kan läcka din DNS och inte ge Kill Switch är aldrig alternativet för att ladda ner torrenter anonymt.

Du behöver en VPN för att spåra vilket erbjudande:

  1. Brett utbud av servrar
  2. DNS-läckskydd
  3. Kill Switch
  4. Låt strömma

NordVPN & ExpressVPN är det bästa valet för alla tider. som rekommenderas av Reddit & Quora experter.

Markerad som skräppost Upplagt av Jessica Jordan (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 24 november 2017 23:37

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

P2P-fildelning med gratis VPN är som huvudvärk, frustration, skrapa huvudet hela tiden & ropande högt detta är en situation du kan möta när du använde GRATIS VPN för att torrentera specifikt. ��

Först och främst på grund av långsam anslutning, långsam internethastighet under nedladdning, det farligaste kommer det aldrig att dölja din trafik från nyfikna ögon som du vet ...

Att använda VPN med torrents är i grund och botten att kryptera Utorrent-trafik och osynlig från ISP: er, som till och med betalda tjänster inte kan hantera någon tid genom att läcka din DNS, vilket ger meddelandena om ISP: er. ��

Jag har provat NordVPN som passar perfekt för att ladda ner Torrenter anonymt. Om du snarare söker efter gratis version kan du få fördelen med 78% försäljning som för närvarande körs. Här är länken: 2,75 / månad kupong NordVPN 

Markerad som skräppost Upplagt av Jasmeen (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 17 november 2017, 12:42

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Det finns inget gratis VPN-tillåtna torrent, eller kan tillhandahålla faktiskt, och du letar efter Bästa? Hur är det mojligt.

Markerad som skräppost Upplagt av Mark Willson (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 16 november 2017 23:57

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Förvirring orsakar massor av meddelanden från ISP och ger också ett verkligt hot mot din integritet och säkerhet online. Det finns inte en sådan gratis VPN för strömning för att bli av med dessa problem. Även det finns verkligen få VPN som faktiskt ger en anonym anslutning under nedladdning av torrenter.

Den andra saken att kontrollera när du söker efter pålitlig VPN För torrenting är att kontrollera om de tillhandahåller DNS-skydd & Dödsbrytare, som förhindrar din anslutning till läckageinformation.

Vad hände när du VPN läcker din DNS?

Det hände när din DNS-begäran inte hanterades väl av din VPN-leverantör och läcker din DNS.

Kill Switch: den här funktionen sparar ryggen när din anslutning går förlorad mellan nedladdning av torrenter och den kommer snabbt att stoppa internettrafiken och vänta på den, när det får trafiken igen kommer att ansluta VPN-servern igen och förhindra läckande information.

NordVPN & ExpressVPN kommer med båda funktionerna som de ger dig DNS Leak Protection med kill switch.

Tummen upp om du tycker att detta är till hjälp ��

Markerad som skräppost Upplagt av Trump (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 28 oktober 2017 18:00

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Det finns inget gratis VPN-stöd P2P, du behöver stark och stabil VPN-anslutning medan du strömmar.

Markerad som skräppost Upplagt av Mark Willson (Frågor: 27, Svar: 59) Besvarat 3 oktober 2017 22:00

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

om du är orolig för din integritet och säkerhet, skulle jag inte rekommendera någon gratis VPN för nedladdning av torrenter, dess kontroversiella problem, men vi stöder inte och rekommenderar någon olaglig aktivitet här,

Jag rekommenderar starkt NordVPN för Torrenting, det är snabbt och riktigt anonymt, det kommer att ge dig anonym nedladdning, skyddar dig också genom att tillhandahålla extra funktioner som Kill Switch & DNS-läckskydd, som aldrig någonsin kommer att läcka din verkliga identitet. men "Det är inte gratis"

NordVPN: s årliga prissättning börjar med $ 5,75 / m

Men här är den rabatterade länken: NordVPN 78% rabatt $ 3,29 / m

Här är de exklusiva erbjudanden 2017:

RankProviderPriceDiscount
1 NordVPN $ 3.29 72% OFF
2 PureVPN  $ 2.95 64% RABATT
3 ExpressVPN  $ 8.32 35% RABATT
4 Ivacy VPN  $ 1.66 86% RABATT
5 Privat internetuppkoppling  $ 3.33 52% RABATT

Markerad som skräppost Upplagt av Jimmy Woki (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 23 maj 2017 18:39

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar Är du allvarligt? torrenting med gratis VPN eller proxy? det kommer inte att hända, det finns inga gratis VPN-stöd torrent trafik anonymt, även det finns mycket sällsynta betalade VPN, som fungerar perfekt med anonym torrenting. Mestadels killar som letar efter en snabbaste VPN-lösning för att torrentera, eftersom detta är den viktigaste funktionen som du alltid letar efter. VPN-anslutning bör minska din hastighet på grund av VPN-tunnel och kryptering. Men det borde minska ditt vanliga internet till 6% men mestadels kommer VPN att minska cirka 30 till 40%, vilket är riktigt frustrerande när du laddar ner.

Här är några snabbaste och billiga VPN för spännande:

NordVPN:

Nyckelfunktioner

  • 550+ servrar i 49+ länder
  • 6 Samtidig anslutning
  • 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Ladda ner (32,5 mbs) Ladda upp (28,4 / mbs)
  • Få 50% rabatt COUPON (2ycyberdeal)

Resultat för hastighetstest:

Utan VPNMed VPN
Nedladdningshastighet 35,17 Mbps 32,51
Uppladdningshastighet 34,05 Mbps 28,40
Krypteringsprotokoll - L2TP
Serverplats Förenta staterna Storbritannien
Respons tid 27 ms 28 ms

ExpressVPN:

Nyckelfunktioner

  • 137+ servrar i 87 länder
  • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN TCP
  • 3 Multi-inloggningar - FASTEST DOWNLOADS
  • Ladda ner (34,5 mbs) Ladda upp (32,4 / mbs)
  • 256 Krypteringsprotokoll

Resultat för hastighetstest:

Utan VPNMed VPN
Nedladdningshastighet 35,17 Mbps 34,50
Uppladdningshastighet 34,05 Mbps 32,04
Krypteringsprotokoll - L2TP
Serverplats Förenta staterna Storbritannien
Respons tid 27 ms 26 ms

PureVPN:

Nyckelfunktioner

  • Snabba 500+ servrar i 140+ länder
  • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2
  • 5 Multi-inloggningar
  • Ladda ner (30,4 mbs) Ladda upp (28,5 mbs)
  • 7 dagars återbetalningspolicy

Resultat för hastighetstest

Utan VPNMed VPN
Nedladdningshastighet 35,17 Mbps 30,40
Uppladdningshastighet 34,05 Mbps 28,50
Krypteringsprotokoll - L2TP
Serverplats Förenta staterna Storbritannien
Respons tid 27 ms 30 ms

Markerad som skräppost Upplagt av Jasim M (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 16 maj 2017, 16:17

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Som andra killar som inte rekommenderar gratis VPN-tjänster för Torrenting, kommer jag inte säga det igen, men mer specifikt svar om din ekonomiska oro.

Goda nyheter är: vi har kontaktat några av de bästa VPN för att torrentera och be dem om några exklusiva erbjudanden för våra läsare.

Vänliga hälsningar,

Jordanien

Markerad som skräppost Upplagt av Jordanien (Frågor: 27, Svar: 59) Besvarat 27 april 2017 14:53

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jag föreslår att du inte använder gratis VPN-tjänst för att strömma eftersom de absolut inte är pålitliga. De är också långsamma och ger tredje part åtkomst till din information.

Lita inte på gratis VPN, ställ istället in en betalad sådan som NordVPN. Denna VPN gör inte bara torrenting enkelt utan erbjuder också snabb anslutningshastighet, stark kryptering, säkerhetsprotokoll och P2P-aktiverande servrar.

Markerad som skräppost Upplagt av Cheryl (Frågor: 0, Svar: 17) Besvarat 19 april 2017 13:54

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Tunneling begränsar alltid din hastighet upp till minimal på grund av krypteringsprocessen. Du måste byta ut en del av din hastighet för att uppnå anonymitet och säkerhet för dina Torrenting-uppgifter.

VPN för Torrenting krypterar all din Torrent-trafik med 256-bitars AES-kryptering (vilket skulle ta nästan 20 år att dekryptera). Du kan emellertid blanda mellan säkerhetsprotokoll som ansvarar för att tillämpa kryptering på dina data. Låt mig kategorisera det åt dig.

PPTP - Svag kryptering - Snabbare hastighet (rekommenderas inte eftersom det läcker)

L2TP / IPSec, OpenVPN, SSTP, IKEv2 / IPsec - Stark kryptering - Lite långsammare hastighet (rekommenderas)

Dessutom måste du ha en Torrent VPN som skulle ge Internet Kill Switch för att förhindra dataläckage vid frånkopplingar.

Jag föreslår att du inte går gratis VPN eftersom du inte vet vart du skickas och om det är krypterat alls? Vanligtvis säljer sådana gratis VPN-er din information till tredje part-annonsörer. Till exempel visade sig VPN-försvarare vara en produkt från analysföretag som skulle samla in användardata för att använda det eller sälja det ytterligare.

Så om du torrar är det nödvändigt att använda ett VPN. Du kan besöka den här webbplatsens blogg för att hitta mer om VPN.

Markerad som skräppost Upplagt av Torrent Lover (Frågor: 0, Svar: 33) Besvarat 29 mars 2017 12:24

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Nej, det finns ingen gratis vpn för strömning. Det finns en som folk nämns här, men det är inte tillräckligt bra på grund av långsamma hastigheter och accepterar meddelanden om DMCA, vilket betyder att det är slöseri med tid.

Om du Torrenting är ett måste ett VPN. Jag skulle personligen föreslå att du väljer NordVPN eftersom det är den bästa VPN för Torrenting eftersom den har dedikerade P2P-servrar och de säkraste VPN-funktionerna och protokollen. Hastigheten är stor på deras P2P-servrar så att du inte behöver oroa dig för det.

Du kan enkelt ställa in Torrent VPN:

  1. Prenumerera på NordVPN och följ upp stegen i e-post.
  2. Ladda ner och installera NordVPN-appen.
  3. Välj lämplig plats eller låt appen välja optimal plats
  4. Klicka på anslut.
  5. Njut av Torrenting på VPN.

Markerad som skräppost Upplagt av Duane Boyd (Frågor: 0, svar: 33) Besvarat 25 mars 2017 14:59

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

För gratis Torrent VPN endast Betternet tillåter nedladdning av torrent, men hastigheterna är döda långsam, jag försökte några gånger. Dessutom har de tydligt sagt att de skulle följa DMCA-meddelanden och ge åtkomst till sina servrar. Så du kommer inte att vara anonym på gratis VPN, det är du aldrig!

Om du vill ladda ner torrenter utan att lämna ett spår bakom, bör du välja det bästa VPN för Torrenting. Jag använder NordVPN som inte bara ger mig stora hastigheter och bandbredd utan också funktioner som dubbelkryptering, P2P-servrar och Smart DNS för strömning. Du kan också leta efter ExpressVPN, PureVPN och andra som du kan göra ett ämne om på denna webbplats.

Markerad som skräppost Upplagt av Ricardo Rodriguez (Frågor: 0, svar: 33) Besvarat 22 mars 2017 12:01

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis VPN för Torrenting är en bluff. Om du läser deras integritetspolicy ser du att de inte bara är vaga utan de tillåter tredjeparts tillgång till din information direkt, och när du installerar dessa VPN är du dömd.

Jag installerade en och tog bort den efter min användning. Nästa dag fick jag annonser från ingenstans. Jag väljer vanligtvis inte någon tjänst. Min poäng är att sluta använda "Gratis", det finns inget gratis i den här världen. Använd en betald VPN-tjänst.

Markerad som skräppost Inlagd av Seth Fox (Frågor: 0, Svar: 33) Besvarat 21 mars 2017 14:12

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Det finns ingen gratis rekommendation specifikt för strömning

Markerad som skräppost Upplagt av Jason (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 21 mars 2017, 13:23

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

P2P-fildelning tar enormt mycket på serverns bandbredd. Därför tillåter inte gratis VPN-tjänster Torrenting över sina servrar. Dessutom är gratis inte alltid gratis, och din information säljs till annonsörer eller vem vet vem?

Lång historia kort, för att vara anonym medan du torrar på gratis VPN, du utsätter dig faktiskt för större organisationer, lämna bara dina internetleverantörer.

Jag skulle rekommendera dig att använda det bästa VPN för Torrenting. Jag personligen använder NordVPN för att ladda ner torrenter eftersom de har dedikerade P2P-servrar. Dessutom kastar de in Smart DNS-tjänst för att strömma Netflix gratis och utan hastighetsproblem. Vad mer kan du be om från ett VPN?

Det finns andra VPN-tjänster som PureVPN, ExpressVPN, Ivacy VPN och PIA VPN som tillåter nedladdning av Torrent. Om du inte är en fan av NordVPN kan du alltid välja mellan dessa pålitliga tjänster.

Jag hittade en artikel här relaterad till bestVPN för Torrenting,  värt en titt.

Markerad som skräppost Upplagt av Troy Riley (Frågor: 0, svar: 33) Besvarat 20 mars 2017 17:42

  • Rapportera skräppost
▲ 3 ▼&# 10004; Privat svar

Om du söker ett gratis VPN för att ladda ner torrenter anonymt kommer du att få stora problem, att använda en gratis VPN för torrenting innebär att du bjuder in dina Internetleverantörer att vidta åtgärder mot dig över att ladda ner från bit torrent-klient.

Jag håller med om att vissa VPN är dyra men om du bara utvärderar VPN på grundval av pris och använder ett gratis VPN för anonym torrenting så gör du ett enormt misstag eftersom gratis VPN redan har kontroll över utredningsbyråer och hackare är det en fullständig bevisfälla som kan skada dig mycket när det gäller internetsäkerhet och integritet, vi tror att det är en lätt taktik att dölja internettrafiken från ISP men faktiskt är det ett enkelt sätt att fånga av ISP över att ladda ner från torrent.

Mer viktigt! Om ditt syfte är att skydda din nätverkssäkerhet och sekretess måste du utvärdera säkerhetsprogramvara på dess funktioner, säkerhetsprotokoll, krypteringstunnlar och P2P-aktivera servrar eftersom dessa saker lägger till ett enormt värde för en VPN-leverantör.

Tja, letar du efter ett överkomligt pris VPN för att ladda ner torrenter anonymt är NordVPN det mest pålitliga valet känt för sin starka kryptering; kringgå din trafik genom en krypterad tunnel.

72% RABATT $ 3,29 / månad - Få NordVPN nu

PureVPN känd som världens snabbaste VPN-leverantör, den har P2P-aktiverande servrar, stödjer nedladdning av torrenter anonymt från bit torrent-klient. Du kan avblockera strömningskanaler som Netflix, Hulu Plus och BBC iPlayer i alla regioner i världen.

64% RABATT Begränsad tidsavtal - $ 2,95 / m

ExpressVPN erkänd som bra VPN-leverantör, den ligger på British Virgin Island, det betyder att länder som USA, Storbritannien, Kanada och Australien inte kan genomföra sina lagar. ExpressVPN har sina servrar i alla länder i världen, du kan ladda ner torrenter med snabb anslutningshastighet, det är kompatibelt med alla enheter.

35% RABATT på ExpressVPN - Skaffa ExpressVPN nu

Markerad som skräppost Upplagt av Peter buttler (Frågor: 0, Svar: 5) Besvarat 10 mars 2017 16:26

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis VPN: s löste aldrig problemet, som de flesta möter när de torrent, det finns många proxy tillgängliga för torrenting men du kan inte använda det. Använd aldrig proxy, eftersom det kommer att förbättra dina chanser.

Snarare: du kan använda billig VPN-tjänsteleverantör för torrenting, som för närvarande är till försäljning eller för erbjudanden, det skulle vara din bästa chans att få tag på dem.

Om vi ​​talar om anonymitet, hävdar nästan varje VPN-tjänsteleverantör att tillhandahålla anonym anslutning under nedladdning av torrenter men fakta skiljer sig dramatiskt från det. Om din tjänsteleverantör minskar din hastighet för anonym anslutning? då är det inte värt att köpa det för att strömma. för för torrenting behöver du något starkt och snabbast för din torrenting-upplevelse.

Hälsningar

Markerad som skräppost Upplagt av Jimmy (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 10 februari 2017 19:28

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Tja, jag har använt gratis VPN för att ladda ner torrent men de är inte pålitliga eftersom när gratis VPN inte erbjuder har P2P-servrar vilket innebär att när du laddar ner någon fil med bit torrent eller u torrent klient gratis kan VPN inte hindra ISP från att strypa din internetanslutning hastighet.

Om du vill ladda ner torrenter och inte vill fånga av ISP måste du titta på funktionerna och VPN-servrarna innan du prenumererar ett VPN, för att torrentera är det viktigt att en VPN måste ha P2P-aktiverande servrar, säkerhetsprotokoll, starka kryptering och snabb anslutningshastighet.

Faktum är att ISP: er nu upprätthåller alla användares data åtminstone under ett år, så det är viktigt att använda det bästa VPN-systemet för torrenting som är särskilt utvecklat för att kryptera ditt internet mellan dig och din ISP med fullständig anonymitet..

Markerad som skräppost Upplagt av Anonym (Frågor: 0, Svar: 1) Besvarat den 25 januari 2017 17:22

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Endast Betternet tillåter Torrenting på sitt gratis VPN. I deras integritetspolicy har de emellertid tydligt angett att om något DMCA-meddelande kommer i vägen så kommer de att fullständigt följa den och ge tillgång till brottsbekämpande myndigheter. Så vad är poängen med att tillåta Torrenting?

Markerad som skräppost Inlagd av George Rodrick (Frågor: 0, Svar: 33) Besvarat 23 januari 2017, 14:12

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis VPN förlitar sig starkt på annonser. Varje gång du skapar en session visar den antingen annonser i appen eller så visas en annons som du måste titta kraftfullt under en viss tid.

Nu, det är ganska mycket irriterande och värst, det ger tredjepartsannonsörer tillgång till deras programvara så att de kan använda din känsliga information för analysändamål. Så att använda den 'bästa gratis' VPN-skivan för anonymitet är enligt min mening en myt. Jag skulle råda dig att gå till ett VPN med rabatterbjudanden.

Markerad som skräppost Upplagt av Anonym (Frågor: 0, Svar: 33) Besvarat 23 januari 2017 14:07

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Främjar inte olagliga aktiviteter
Detta svar är helt och hållet av din egen datastöld och säkerhetsskäl. torrenting med gratis VPN-tjänst skulle aldrig vara ett bra val, eftersom torrenting är allvarligt oro medan människor fastnar och letar efter ett mer effektivt sätt att få tag på det. Men det finns få VPN kommer med gratis spår vilket innebär att du kan utnyttja 100% anonymitet men i gratis version kan du inte ha full åtkomst. Jag skulle rekommendera Cyberghost som kommer med gratisversion men det hjälper dig att vara anonym.

Men i gratisversionen har du begränsningar och har inte full kontroll; här är nackdelarna:
du kan inte välja din önskarserver
begränsad bandbredd
rabatt varje 3 timmar

Jag skulle rekommendera billigt istället för gratisversioner

Markerad som skräppost Upplagt av Mark Steve (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 23 januari 2017, 13:25

  • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis VPN: er liknar de flesta andra "gratis" tjänster, erbjudanden, erbjudanden och liknande. Det finns antingen ett förbehåll - hoppas att du sedan kommer att köpa, uppgradera, marknadsföra eller någon kombination av valda - eller så är det välgörenhet av något slag. När din lokala smörgåsbutik ger ut kuponger för en gratis liten smörgås är det säkert ett utbyte, precis som om du köpte smörgåsen direkt. Din fottrafik och synliga närvaro i butiken kommer förmodligen att locka andra att titta och kanske köpa på sig själva. Om smörgåsen är bra, kan du till och med hoppa över blocket, glatt skrämmande om den "mest älskvärda smörgåsen någonsin" till förbipasserande och titta på dig med nöje och mild oro för din förnuft.

Markerad som skräppost Upplagt av Marry Jane (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 22 januari 2017 kl. 15.39

  • Rapportera skräppost

«Tillbaka till föregående sida

Logga in för att ställa frågor.

Användarnamn eller e-mailadress

Lösenord

Kom ihåg mig

  • Gå till WP-inloggningssidan
  • Registrera
  • Glömt lösenord?