Hur man tittar på Hulu utanför USA

[ware_item id=33][/ware_item]

Alla frågor Besvarade frågor Obesvarade frågor Alla kategorier MacBook-programvara VPN WordPress > «Tillbaka till föregående sida


▲ 223 ▼ ♥ 0

Hulu Plus är min favoritströmningskanal som är känd för sina TV-program och filmer, det kan lätt nås på enheter. Jag strömmar Hulu i USA de senaste 2 åren. Idag tillbringar jag min sommarlov i utlandet men Hulu Plus-streaming är inte tillgänglig eller blockerad i andra länder. Jag sökte “Hur man blockerar Hulu Plus utanför USA på enheter” som Android, iOS, Kodi, Ruko och annat men kunde inte hitta någon värdefull guide för att strömma det.

Det har gått en vecka att jag inte kan se Hulu TV-program och filmer som jag brukade strömma på min AppleTV i hemlandet. Dessutom har detta gjort min semester tråkig. Om någon som har upplevt detta tidigare och vet hur man kan titta på Hulu i andra länder på Xbox eller PS4, dela dina rekommendationer.

Markerad som skräppost Upplagt av Anonym (Frågor: 27, Svar: 59) Ställde den 20 mars 2017 18:59 pm975 visningar

 • Följ
 • Sluta följa
 • Rapportera skräppost
 • Nyaste
 • Högsta betyg
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jag förstår varför människor försöker avblockera Hulu utanför USA eftersom det är den mest berömda TV-kanalströmningskanalen efter Netflix världen över. Det erbjuder streaminginnehåll för människor i olika kön och åldrar och detta gör Hulu unik bland strömmande kanaler.

Hulu har separata team av olika kategorier som tillgodoser TV-program och filmer. Enligt den officiella rapporten har Hulu mer än 12 miljoner aktiva användare. På grund av ett stort antal ökningar av aktiva användare från hela världen, börjar Hulu begränsa användarna för att bibehålla trovärdigheten för TV-program och filmer.

I den inledande fasen blockerar Hulu IP-adresserna utanför USA men på grund av dess kvalitetsströmningsinnehåll börjar människor använda programvara för att avblockera Hulu i sina regioner eller länder. Sedan börjar Hulu blockera programvaran som VPN för att behålla sina användare.

Fortfarande är de bästa VPN: erna tillgängliga som gör det möjligt för användare att blockera Hulu utanför USA på några sekunder. Men det är svårt att bedöma vilken VPN-leverantör som stöder streaming eftersom ingen talar öppet att vi stöder Hulu i andra länder som Kanada, Australien, Storbritannien och Tyskland.

Tidigare använde jag ExpressVPN för att blockera Hulu, de senaste månaderna fungerar det inte effektivt. Så jag bytte till NordVPN Den har fler VPN-servrar än någon annan VPN-leverantör. Du kan installera NordVPN på vilken enhet som helst, den stöder IOS, Android, Windows Mac och Linux.

För att prenumerera på Hulu måste du installera ett VPN på din enhet efter att installationen har anslutit någon USA-server från VPN-serverlistan. Nu kan du prenumerera på Hulu-kanalen. När prenumerationen har godkänts kan du logga in på ditt konto och börja strömma men kom ihåg att inte ansluta USA VPN Server annars kommer ditt konto att blockeras av Hulu.

Markerad som skräppost Upplagt av Richard Marlin (Frågor: 0, Svar: 1) Besvarat den 4 juli 2017 16:53

 • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Hulu Plus är en berömd plattform för direktströmning som erbjuder mer än 6 strömningskategorier inklusive TV-program och filmer. För närvarande är Hulu Plus tillgängligt för streaming i USA och Japan, men det har miljoner följare från hela världen på grund av dess fantastiska streaminginnehåll. Streamingälskare som bor utomlands för att leta efter "hur man kan titta på Hulu Plus utanför USA" tycker vissa människor är den pålitliga lösningen men de flesta drabbades av strömmande blockad.

För att avblockera Hulu i andra regioner måste du välja en VPN - NordVPN eller ExpressVPN eftersom Hulu-strömning är geografiskt begränsad, för det andra blockerar Hulu icke-pålitliga VPN: er som tillåter åtkomst av Hulu från andra länder. När du ställer in VPN-anslutning undviker den blockaden och skyddar din internettrafik från att känna till Internetleverantören att du strömmar blockinnehåll.

Ursprungligen var VPN designad för integritet och säkerhet och senare införde säkerhetsingenjörer krypteringsfunktion och dedicerat sekretessprotokoll som gör ditt strömmande innehåll helt skyddat från hackare och ISP: er.

Jag är en strömmande älskare och jag kämpade för att hitta högkvalitativ mjukvara som kringgår begränsningen, så min vän rekommenderar mig att använda VPN och nu är det mer än 8 månader jag lyckas njuta av strömmande innehåll.

Markerad som skräppost Upplagt av Anonym (Frågor: 27, Svar: 59) Besvarat 4 maj 2017, 13:35

 • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Hulu grundades 2007 som en video-on-demand strömningskanaler men i den inledande fasen av tre år fick Hulu inte närvaron av strömmande älskare, då var det lätt att titta på Hulu utanför USA. Men när Hulu arbetade separat på sina innehållskategorier och delade upp sitt strömmande innehåll i olika åldrar och kön börjar streamingälskare prenumerera på sina kanaler som gör att Hulu kan växa framgångsrikt.

2011 ändrade Hulu sin strategi för att strömma innehåll och blockerar många IP-servrar som verkade från andra länder. Sedan dess är Hulu begränsad för människor som bor utanför USA eller Japan inte kan njuta av de ledande TV-programmen och filmerna. Fortfarande strömmande älskare klarar av att blockera Hulu i sina länder med (VPN) ett dedikerat privat nätverk visar att Hulu en amerikansk medborgare får åtkomst till strömningen.

Urvalsprocessen för VPN är lite svår eftersom vissa människor sak som gratis VPN kan avblockera Hulu eftersom det har alla de alternativ som en betald VPN erbjuder men det är helt fel, bara sällsynta VPN kan avblockera Hulu i alla regioner i världen.

Jag är också en Hulu-streamer och jag har gått igenom denna process många gånger för att utforska vilken programvara som är kapabel i april 2017. Jag kom till NordVPN är effektiv i det här fallet eftersom de använder avancerad teknik.

Steg för att titta på Hulu utanför USA

 1. Du måste prenumerera på ett VPN
 2. Installera och konfigurera ett VPN på din enhet
 3. Anslut "USA Server”Från VPN-serverlistan
 4. Logga in på ditt Hulu-konto
 5. Börja strömma ditt favorit TV-program eller film

Denna VPN ger dig också internetsäkerhet och integritet, hindrar internetleverantörer från att hålla dina data, blockerar hackare och övervakningsbyråer. Det betyder att vad du än gör din information är helt säkert.

Markerad som skräppost Upplagt av jordan mills (Frågor: 0, svar: 5) Besvarat 17 april 2017 12:50

 • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Hulu Plus har miljoner prenumeranter från USA och Japan som gillar att strömma tv-program och filmer dagligen. Men Hulu är blockerad eller så kan du säga inte tillgänglig för strömning i resten av länderna. Hulu planerar sitt innehåll för människor i olika åldrar och kön och på grund av detta har Hulu popularitet ökat mycket och det gör Hulu Plus till den ledande streamingkanalen i USA.

Streamingälskare försöker olika saker för att avblockera Hulu Plus i sitt land men misslyckas med att kringgå Hulus begränsning. Faktum är att människor som bor utanför USA inte kan köpa Hulus kanalabonnemang. Om en person vill prenumerera på Hulu Plus bör platsen från Förenta staterna.

Men det är fortfarande ännu inte klart för utlandet, du kan titta på Hulu Plus i ditt land och för det behöver du ett virtuellt privat nätverk. En VPN har sina egna dedikerade IP: er, server och säkerhetsprotokoll som undviker strömningskanalens begränsning. VPN är en applikationsbaserad programvara som du kan konfigurera alla enheter eller operativsystem, dvs. Android, Mac, Windows, iOS, Linux och annat. VPN är helt skyddat från att överföra data med en-till-än-kryptering.

Jag använder VPN för att avblockera Hulu Plus i Australien eftersom i mitt land är Hulu begränsad.

Följande är stegen till Stream Hulu i utlandet.

Steg 1: Tog ett VPN och konfigurera på din enhet.

Steg 2: Anslut serverplatsen "USA".

Steg 3: Registrera dig för Hulu Plus-prenumeration.

Steg 4: Logga in på ditt Hulu-konto och börja strömma dina favoritprogram.

Kom ihåg: När du har gjort strömningen, loggar du först ut från ditt Hulu-konto och kopplar sedan bort din VPN-anslutning.

Jag gör samma process och tittar på Hulu i mitt land under de senaste åtta månaderna.

Markerad som skräppost Upplagt av John Winse (Frågor: 0, Svar: 5) Besvarat den 14 april 2017 15:08

 • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Tiden när du inser att ditt favorit-tv- och filmnätverk inte är tillgängligt utanför USA, bryter ditt hjärta i bitar. Det är mer fruktansvärt när du har betalat för abonnemanget. Detta hände med mig förra året, när jag var utanför USA och ville komma åt Hulu.

En av min vän föreslog mig sedan att använda en VPN-tjänst men hon varnade mig också för att inte använda en gratis. Utan att slösa bort tid letade jag snabbt efter de bästa VPN: n och fann att Express VPN är den bästa att ha. Sedan skapade jag anslutningen och nu kan jag se alla mina favoritprogram.

Du kan också kolla https://www.beencrypted.com/best-vpn-services-provider-list/, för att veta mer om de bästa VPN: erna.

Markerad som skräppost Upplagt av Julia Jones (Frågor: 0, Svar: 17) Besvarat 10 april 2017, 13:27

 • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Om du tittar på hur du kan titta på Hulu utanför USA eftersom din nuvarande plats i från ett annat land där Hulu är blockerad så vill jag säga att Hulu inte finns i utlandet. Människor använder proxy och gratis VPN för att blockera Hulu men lyckas bara få åtkomst till hulu en gång eftersom de flesta får ett fel "För närvarande kan vårt videobibliotek bara strömmas i USA”. Hulu använder den senaste tekniken som blockerar proxyer och VPN: er.

Jag strömmar också hulu hemma och utomlands, nyligen när jag reste till Australien och tog den mest pålitliga VPN för att avbryta Hulu eftersom jag var med och inte hade något annat för entrainment men VPN gör min turné hela månaden fantastisk för när jag anslöt VPN “US Server” och få framgångsrik tillgång till mitt Hulu-konto så började jag strömma alla mina favoritprogram som jag använder i USA.

Du hittar inte alla betalade VPN: er som arbetar på Hulu, så var försiktig när du väljer ett VPN eftersom du knappast kommer att ha fem VPN som gör att du kan komma åt Hulu utanför USA. Glöm inte att se VPN-funktioner som är värdefulla för om en VPN inte har servrarna i USA eftersom det är omöjligt att titta på Hulu utanför USA.

VPN skyddar din anslutning från ISP och datainhämtare och gör att du fritt kan njuta av strömningen av din favoritkanal.

Markerad som skräppost Upplagt av Peter buttler (Frågor: 0, Svar: 5) Besvarat 6 april 2017 18:29

 • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Jag flyttade till Australien några månader tillbaka och när jag kom till Hulu Plus berättade det för mig att tjänsten endast är geo-begränsad till USA. Jag betalade deras prenumeration i avancerat så det var min nödvändighet att köpa ett VPN och använde mitt prenumeration eftersom jag är ett fan av Hulu Plus.

jag köpte NordVPN efter att ha läst funktioner och säkerheten det ger, särskilt när jag är i ett land för lagring av uppgifter. För det andra, när jag pratade med en kundsupportkille, sa han till mig att de har exklusiva Smart Play DNS vilket också kan avblockera andra tjänster, till exempel Netflix som jag planerar att prenumerera på.

Om du är utanför USA, föreslår jag att du provar NordVPN som är tillgängligt på 30-dagars pengarna tillbaka-garanti och $ 3,29 per månad under 2 års prenumeration.

Markerad som skräppost Upplagt av Rick Bryan (Frågor: 0, Svar: 33) Besvarat 25 mars 2017 12:18

 • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

I början av året reste jag till Storbritannien i en månad och jag mötte nästan samma situation eftersom jag inte visste att Hulu är geobegränsad i andra länder, så jag sökte hur man tittade på Hulu utanför USA och fick veta om några användbara VPN-resurser och sedan bestämde jag mig för att fråga från säkerhetsnäck och VPN: de tillåter mig också att använda den.

Först installerade jag VPN-klienten på min bärbara dator och ansluten till US IP-server, från början fungerar VPN-anslutningen strålande, särskilt var hastigheten utmärkt. Denna VPN har sina egna starka säkerhetsprotokoll som blockerar Hulu i andra länder i världen. Jag strömmar mina favorit-tv-program och filmer.

Om du aldrig har upplevt VPN inga problem, ta bara NordVPN och konfigurera med din respektive enhet och börja strömma dina favorit TV-program och filmer.

Markerad som skräppost Upplagt av Anonym (Frågor: 0, Svar: 1) Besvarat 24 mars 2017 17:31

 • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Gratis VPN och proxyer fungerar inte med Hulu Plus. Eftersom de läcker och säljer information och inte döljer din plats tillräckligt bra. Du behöver en betald VPN för Hulu Plus med dedikerade servrar i USA optimerade för strömning.

De flesta människor föreslår att du köper smart DNS, men de är bara begränsade till streaming och ger inte säkerhet. Jag personligen använder NordVPN för att ha både, säkerhet och kostnadsfri smart spela DNS-tjänst, för att ge mig fördelen utan att spendera extra pengar.

 1. Prenumerera på NordVPN.
 2. Ställ in ditt VPN på ditt system (ett enda konto tillåter 6 enheter)
 3. Välj en amerikansk server och tryck på Connect.
 4. Öppna ditt Hulu Plus-konto så får du inte felet den här gången.

Markerad som skräppost Upplagt av Jordan Cook (Frågor: 0, Svar: 33) Besvarat 22 mars 2017 11:26

 • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Om du redan har ett USA-prenumeration på Hulu Plus, är allt du behöver bara en pålitlig VPN för Hulu Plus. VPN begränsar din geobegränsning och krypterar din Internet-trafik så att strömningstjänster som Hulu Plus inte kan spåra dig tillbaka till din plats.

Här är en lista över Topp 3 VPN för Hulu Plus som enligt min mening är det bästa valet för ett VPN.

NordVPN har många Ultra Fast TV-servrar i USA och det faktum att den har dedikerad smart play-DNS integrerad i sin programvara utan kostnad, gör det till det bästa valet för streamingupplevelse. Dessutom är det det bästa säkerhetsverktyget med unika säkerhetsfunktioner som dubbelkryptering.

NordVPN är på Deal för $ 3,29 per månad faktureras vartannat år - det betyder att du bara betalar bara $ 79 för de två hela åren.

PureVPN har störst närvaro i VPN-industrin, dvs 141 länder. Den har många servrar i USA som låter dig kringgå Hulu Plus geo-restriktion och kryptera alla dina strömningsdata för att göra det anonymt. Du kan använda Split Tunnel-funktionen för att separera ditt online-arbete och streaming.

Du kan ta PureVPN för $ 2,95 per månad som faktureras vartannat år - det betyder att du bara betalar $ 70,80 för de två hela året.

Om du vill ha ett billigt alternativ är Ivacy VPN för Hulu Plus det bästa valet. Den har också servrar i USA som låter dig kringgå regionala begränsningar och kryptera hela Internetdata med 256-bitars AES-kryptering. Du kan också njuta av funktionen Split Tunnel på den.

Ivacy VPN är på Holiday Deal för $ 2,04 per månad faktureras vartannat år - det betyder att du får 87,5% prissänkning under hela två år.

Du kan läsa mer om dessa VPN-tjänster i detalj på bästa VPN-tjänster 2017.

Markerad som skräppost Upplagt av Adrian Munoz (Frågor: 0, Svar: 33) Besvarat 21 mars 2017 14:04

 • Rapportera skräppost
▲ 0 ▼&# 10004; Privat svar

Hulu är USA: s största nätverk för film- och TV-program; den har mer än 12 miljoner prenumeranter. Den största nackdelen med Hulu som bara finns för USA: s invånare. Hulu är geografiskt begränsad vilket innebär att din fysiska plats måste vara i USA om du undrar att titta på Hulu.

Människor från USA som reser för affärsresa eller semester som de inte kan komma åt Hulu-konto från något annat land på grund av geografiska begränsningar. Hulu fungerar via IP-adress. Så om du döljer din ursprungliga IP-adress till USA: s IP så kommer du att kunna se Hulu utanför USA.

Hur man tittar på Hulu utanför USA

En VPN ändrar din faktiska IP-adress till USA och undviker Hulu geo-platsbegränsning genom att skapa en säker tunnel för överföring av internettrafik. 256-bitars AES-krypteringsnivå gör dina data oläsliga för hackare och datasnoopare.

Flera VPN: n hävdar att de blockerar Hulu men faktiskt misslyckas de med att få åtkomst till Hulu utanför USA, det är det främsta skälet till att vi genomför testprocessen för att veta vilken VPN som kan blockera Hulu från andra länder.

ExpressVPN

Det är den mest rekommenderade VPN för alla ändamål; det har ett enormt nätverk av snabba dedikerade servrar som gör det enkelt för kunder att strömma kanaler utan buffring. ExpressVPN tar några sekunder att ansluta till din önskan plats, det erbjuder 256 AES-krypterad tunnel för säker dataöverföring.

Markerad som skräppost Upplagt av Mark Steve (Frågor: 27, svar: 59) Besvarat 20 mars 2017 19:00

 • Rapportera skräppost

«Tillbaka till föregående sida

Logga in för att ställa frågor.

Användarnamn eller e-mailadress

Lösenord

Kom ihåg mig

 • Gå till WP-inloggningssidan
 • Registrera
 • Glömt lösenord?