Există cel mai bun VPN gratuit pentru descărcare Torrenting sau P2P?

[ware_item id=33][/ware_item]

Toate întrebările Răspunsuri întrebări Răspunsuri Toate categoriile Software MacBook VPN WordPress > «Înapoi la pagina anterioară


▲ 215 ▼ ♥ 0

Am căutat cele mai bune VPN-uri gratuite pentru descărcare de torrente, toate zilele acestea par destul de scumpe. ai nevoie de VPN gratuit pentru torrenting?

Vreau ceva mai rapid și anonim, în măsura în care îl caut, sunt mulți tipi care vorbesc despre „VPN For Torrenting” Să presupunem că este lent din cauza tunelării VPN, dar întrebarea mea încă există, există vreun furnizor de servicii VPN care să permită eu pentru a descărca torentele fără a-mi limita viteza?

Sugestia și recomandarea dvs. vor fi extrem de apreciate

Actualizat [2019]

RESOLVEDMarcată ca spam Postat de Jane Smith (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Întrebată pe 1 august 2019 3:36 pm15547 vizualizări

 • Urma
 • Nu mai urmări
 • Raport de spam
 • Cele mai noi
 • Cea mai mare evaluare
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

NordVPN este cel mai bun VPN gratuit pentru torrenting 2019, puteți obține o politică de rambursare de 30 de zile.

Mult noroc

Marcată ca spam Postat de james (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 22 august 2019 14:01 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Nu toate VPN-urile acceptă descărcarea de torrent. Astfel, trebuie să fii extrem de vigilent și atent atunci când alegi un VPN pentru scopul specific al Torrenting. Ar trebui să fie preocuparea dvs. principală atunci când alegeți un client pentru torrenting. Ca și confidențialitate și securitate, viteza de descărcare este la fel de importantă atunci când alegeți VPN pentru torrenting.

Cel mai important lucru în timp ce selectați VPN pentru torrenting este să parcurgeți strict politica lor de confidențialitate. Alegeți întotdeauna un VPN care nu ține jurnalul de activitate. De asemenea, căutați un VPN care să ofere cea mai excepțională securitate cu criptare potențial puternică, are un comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS.

Un alt lucru care ar trebui să fie prioritatea dvs. în timp ce alegeți un VPN este că ar trebui să ofere viteză rapidă de descărcare. Fișierele ar trebui să ajungă repede la colegi, deoarece atunci nu va accelera lățimea de bandă.

Încercați 30 de zile (fără a pune întrebare) Politica de rambursare VPN-uri

 1. NordVPN:

Pro:

 • Ofera criptare dubla a datelor.
 • Poate oferi aproape șase conexiuni simultan.
 • Are servere specifice optimizate pentru torrenting.
 • Nu păstrează jurnalele de activitate.

Contra:

 • Nu toate serverele sunt fiabile.
 • Are facturare lunară cam scumpă.
 • Nu există nicio facilitate de asistență pentru chat-uri live.
 1. ExpressVPN:

Pro:

 • Este cunoscut sub numele de off-shore și anonim VPN.
 • Oferă servicii super-rapide în 94 de țări.
 • Se rulează pe aproape fiecare platformă.
 • Oferă criptare la nivel de întreprindere.
 • Acesta oferă un serviciu de chat activ de asistență 24/7.
 • Are viteză de descărcare super-rapidă.

 

Contra:

 • Nu acceptă decât trei conexiuni simultan.
 • Este costisitor în comparație cu alții.

Marcată ca spam Postat de Jasica (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 2 decembrie 2018 16:01 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Nu este prima dată să vezi acea întrebare cam bună, toată lumea caută lucruri gratuite, dar trebuie să gândești ce căutai. Este ca și cum ai căuta „obține un ferrari gratuit”, de ce ar oferi cineva o mașină cu funcții precum Ferrari?

Mi-ai luat punctul corect? niciun organism nu oferă cel mai bun VPN gratuit pentru torrenting, deoarece oamenii au nevoie de un VPN pentru conexiune anonimă și securitate de top! Scopuri ca, să nu fii niciodată prins de ISP și să primești o notificare legală.

Celălalt lucru este Viteza: în primul rând nu există nicio taxă pentru a turrea aici! trebuie să plătiți pentru funcțiile de genul:

 • Cea mai rapidă viteză
 • Conexiune anonimă
 • Kill Switch
 • Protecție împotriva scurgerii DNS

VPN-ul gratuit nu poate oferi nici măcar suport pentru P2P, acestea oferind lățime de bandă de navigare limitată.

Accesul la internet privat este în vânzare dacă doriți să îl verificați. VPN excelent pentru torrenting.

Marcată ca spam Postat de Jasmeen J. (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 2 octombrie 2018 18:50

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Nu am văzut niciun serviciu care să vă permită să descărcați torrenturi în mod anonim fără taxe, de fapt, există încă VPN plătite foarte rare care vă permit să torrenting. Folosesc NordVPN din ultimii 2 ani, nu sunt gratuite, dar vă ofer o politică de rambursare de 30 de zile fără a pune întrebări. de asemenea, este în prezent în vânzare (2,75 / lună - 78% reducere), astfel încât să puteți obține acea.

Marcată ca spam Postat de Karol (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 23 august 2018 10:46 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Îmi place torentul și nu am avut probleme de mult timp fără nicio confidențialitate precum VPN sau altceva. Și nu ați crede că odată ce am început să folosesc o VPN gratuită, am primit o notificare de avertizare. Nu puteam să-mi dau seama de diferența de activitate la acel moment și înainte, dar nu pot spune că aceasta se datorează utilizării VPN. Cu toate acestea, este evident că VPN-ul gratuit este ineficient în confidențialitatea torrentului.

Marcată ca spam Postat de Resse Walter (Întrebări: 1, Răspunsuri: 48) Răspuns la 12 iulie 2018 15:15

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Da, aveți dreptate, nu există un VPN gratuit care să fie eficient în torent. Am citit multe recenzii despre ExpressVPN și după ce am experimentat serviciile sale sunt destul de mulțumit de investiția mea. Viteza este minunată și acesta este cel mai necesar lucru în timp ce este torent, cel puțin pentru mine este cea mai mare prioritate. Dar, este de asemenea adevărat că tarifele de servicii ale ExpressVPN sunt mai mari decât multe alte VPN-uri. Cu toate acestea, în opinia mea, există multe VPN-uri ieftine care ar putea furniza servicii eficiente.

Așadar, sugestia mea autentică ar fi că, în loc să mergi la un VPN gratuit pentru torrenting, ar trebui să iei în considerare un VPN ieftin.

Marcată ca spam Postat de Ivor Taylor (Întrebări: 1, Răspunsuri: 48) Răspuns la 5 iulie 2018 19:05

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

VPN-ul gratuit pentru torrenting este doar un mit în opinia mea și a ceea ce am experimentat până în prezent. Prima și cea mai frecventă problemă a VPN-urilor gratuite este aceea că acestea oferă o viteză extrem de iritantă. De asemenea, există multe amenințări la adresa securității în timp ce utilizați un serviciu gratuit.

Cu toate acestea, pentru mulți oameni nu contează, distribuirea fișierelor P2P are nevoie de securitate și de viteză adecvată. Securitatea contează foarte mult pentru torrenting, deoarece există multe cazuri pentru care partajarea torrentului îți provoacă penalități sau notificări. Și mai rău este că torrenterele din piscina dvs. de torrent ar putea vedea IP-ul dvs. real, precum și locația dvs. Prin urmare, este mai bine să mergeți în siguranță în loc să aveți un VPN gratuit pentru torrenting.

Marcată ca spam Postat de Michelle Strawss (Întrebări: 1, Răspunsuri: 48) Răspuns la 29 iunie 2018 18:46

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Nu cred în VPN-ul gratuit pentru torrenting sau VPN gratuit în alt scop, deoarece este evident că nimeni nu te va favoriza fără propriul său beneficiu. Și așteptarea unei viteze rapide de la VPN gratuit Torrent nu este o gândire inteligentă, deoarece multe dintre cele plătite sunt, de asemenea, ineficiente în viteză și doar câțiva asigură o viteză egală sau mai puțin afectată.

Marcată ca spam Postat de Medora Bell (Întrebări: 1, Răspunsuri: 48) Răspuns la 2 mai 2018 12:11 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Sunt sigur că sunteți aici după ce ați încercat câteva dintre așa-numitele VPN gratuite gratuite pentru torrenting. De asemenea, mi-am pierdut timpul în căutarea unei astfel de VPN pentru torrenting, dar toți reclamanții de acolo care mărturisesc că lucrează ca VPN gratuit pentru torrent încearcă doar să te atragă și să te orienteze către serviciile lor premium. Dar, majoritatea serviciilor plătite VPN gratuite sunt, de asemenea, greșite și lipsesc și pentru că ați plătit suma nu puteți face nimic.

Prin urmare, după o căutare supărătoare, am decis să încerc un serviciu VPN autentic plătit, cu garanție de returnare a banilor sau proces gratuit, astfel încât să nu existe riscul de a pierde suma. De data aceea am selectat ExpressVPN datorită numeroaselor recenzii pozitive și, în principal, datorită laudelor cu viteză în legătură cu serviciul lor. Din fericire, după aproape doi ani, VPN-ul meu lucrează grozav la realizarea de torrenting, precum și cu alte lucruri complicate, cum ar fi deblocarea Netflix-ului american. Sunt atât de mulțumit și mulțumit de investiția mea.

Marcată ca spam Postat de Eliza (Întrebări: 1, Răspunsuri: 48) Răspuns la 30 aprilie 2018 12:36 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Nu este o sarcină imposibilă să obțineți un VPN gratuit pentru torrenting, dar este cu siguranță imposibil să găsiți un VPN gratuit care să funcționeze pentru torrenting. Acest lucru se datorează faptului că torrentingul este o sarcină complexă și are nevoie de câteva funcții rafinate pentru a lucra cu VPN. Cel mai necesar este viteza împreună cu confidențialitatea. Fără viteză nu ai putea niciodată să efectuezi procesul de torentare. Cu toate acestea, dacă confidențialitatea este compromisă, atunci nu se folosește obținerea unui VPN pentru torrenting.

Pe de altă parte, aș recomanda VPN-ul meu personal PIA preferat, care este extrem de ieftin și îl puteți obține la prețul de 2,91 USD, ceea ce este aproape nimic. Cu toate acestea, puteți obține și recenzii pozitive uriașe pe reddit de la utilizatorii PIA cu privire la serviciile PIA. Din fericire, sunt și un client fericit.

Marcată ca spam Postat de Maria Beck (Întrebări: 1, Răspunsuri: 48) Răspuns la 24 aprilie 2018 18:11

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Torrenting are un flux de lucru puțin complex și tocmai de aceea criptarea întregului proces este dificilă pentru majoritatea VPN-urilor. Chiar și multe VPN-uri plătite sunt ineficiente în scopuri de torrenting și este aproape imposibil să găsești un VPN gratuit pentru Torrenting. Procesul de torrenting efectuat fără VPN expune IP-ul dvs. nu numai la ISP-ul dvs., ci și la toate persoanele care sunt prezente în același torrent înot în care vă aflați.

ISP care se ocupă de activitățile dvs. de torrenting ar putea, de asemenea, să limiteze lățimea de bandă sau vă poate accelera viteza de internet pentru a sustrage încărcarea de pe serverele sale de rețea, iar acest lucru este comun deoarece torrentingul preia o cantitate mai mare de date. Prin urmare, v-aș recomanda cu încredere un VPN plătit în loc de un VPN gratuit pentru torrenting. De asemenea, există câteva considerente înainte de a selecta un VPN plătit pentru torrenting. Majoritatea VPN-urilor sunt riscante și pot avea probleme precum scurgerea IP sau scurgerea DNS care v-ar putea expune identitatea fără a fi cunoscut. Viteza este, de asemenea, un factor major pentru torrenting, deoarece o viteză lentă îți poate strica experiența de torrenting.

Pe baza acestor VPN importante pentru factori torrenți, există două cele mai bune opțiuni, care sunt, de asemenea, accesibile.

 • NordVPN - Are o caracteristică adăugată de protecție împotriva scurgerilor DNS care verifică toate solicitările DNS. De asemenea, au o viteză adecvată pentru streaming și descărcare rapidă. Cu toate acestea, puteți selecta dintre numeroase protocoale VPN.
 • ExpressVPN - Acest VPN pune accentul pe viteză și sunt cu adevărat cele mai bune pentru serviciile VPN cele mai rapide. De asemenea, au multe protocoale de securitate cu protecție adecvată la scurgeri WebRTC și protecție împotriva scurgerii DNS.

ExpressVPN este un preț scump, dar puteți obține reduceri la pachete diferite. Totuși, NordVPN este foarte ieftin și accesibil pentru toți.

Marcată ca spam Postat de Jessica Walson (Întrebări: 1, Răspunsuri: 48) Răspuns la 22 martie 2018 15:04 pm

 • Raport de spam
▲ 1 ▼&# 10004; Răspuns privat

Pentru torrenting aveți nevoie de conexiune VPN rapidă, cu limită de bandă nelimitată & securitate de top de top. Viteza și criptarea nu se reunesc niciodată, ceea ce vă va costa bani; nu există nimic gratuit în lumea online.

VPN gratuit pentru torrenting nu există

Marcată ca spam Postat de Rebecca (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 16 martie 2018 18:36 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Am citit toată conversația din acest thread și am aflat că este: Nimeni nu recomandă niciun singur VPN care să vă permită să criptați gratuit traficul de internet, VPN gratuit pentru torrenting nu vă permite să descărcați torrenturi în mod anonim, majoritatea VPN-urilor GRATUITE funcționează în extensii, dar furnizează doar servicii proxy nu servicii VPN, ceea ce înseamnă că te mută IP-ul nu criptează traficul tău pe internet.

Oamenii de aici sugerează să utilizeze VPN-urile cu cele mai bine plătite, care vă permit să efectuați probele gratuite pentru 30 de zile. Versiunea de încercare asigură banii în termen de 30 de zile și, de asemenea, distruge jurnalele cu politica lor mai puțin jurnal.

Mai des: tipii care recomandă NordVPN și ExpressVPN, care este foarte popular în timpul descărcării de torrenting.

Asta e tot.

Marcată ca spam Postat de Rebecca (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 30 ianuarie 2018 14:09

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

bine, căutarea celor mai bune VPN-uri gratuite pentru torrenting sau VPN gratuit p2p nu există !. bine, nu există VPN GRATUIT disponibil pe piață, deoarece nu primesc ceva de la acesta. Există multe funcții VPN false care vă vor atrage prin etichetă GRATUITĂ!

bine pe scurt: am căutat ceva de genul, dar în sfârșit, NordVPN nu a fost gratuit, dar este foarte ieftin și foarte apreciat pe diferite platforme mari.

Marcată ca spam Postat de James (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 4 ianuarie 2018 17:06

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Dacă doriți un VPN absolut gratuit pentru torrenting decât trebuie să rămâneți pregătit pentru întreruperi regulate și viteză extrem de lentă în timpul descărcării. În timp ce, multe VPN-uri de renume pentru torrenting sunt acum disponibile în pachete foarte mici. Sugestia mea este să optezi pentru una dintre VPN-urile rapide, cum ar fi expresVPN, pentru a evita frustrarea în timpul descărcării, până la urmă, nimănui nu-i place să strice emoția cu așteptările îndelungate la încărcarea scenelor de film.

Marcată ca spam Postat de Bernard Shawn (Întrebări: 1, Răspunsuri: 48) Răspuns la 1 ianuarie 2018 15:04 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

VPN gratuit pentru torrenting este aproape imposibil de găsit. Puteți obține un VPN gratuit în alte scopuri, dar torrenting este o caracteristică eficientă chiar și în câteva VPN-uri plătite. Deoarece torrenting are nevoie de o viteză adecvată, de aceea aveți nevoie de o VPN rapidă pentru descărcarea fără probleme.

Marcată ca spam Postat de Jane Mark (Întrebări: 1, Răspunsuri: 48) Răspuns la 30 decembrie 2017 13:08

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Este greu de spus dacă există ceva gratuit disponibil în torrenting în mod specific, da, dar există cele mai bune VPN pentru torrenting, care oferă o politică de rambursare, iar în prezent, la vânzare, puteți primi cele mai bune oferte..

https://www.beencrypted.com/best-vpn-torrenting-p2p-filesharing/

Marcată ca spam Postat de Jessica Jordan (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 14 decembrie 2017 16:47 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Nu cred că dacă există vreo recomandare pe care o puteți primi GRATUIT, totul este plătit

Marcată ca spam Postat de Meson (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 5 decembrie 2017 17:32 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Am venit aici și m-am gândit că ar trebui să rezolv căutarea dvs. �� Am căutat aceeași întrebare și, de asemenea, am pus multe întrebări pe diferite platforme precum Reddit și Yahoo Answers. După atâtea cercetări, nu am găsit multe opțiuni, dar sunt destul de expert să testez orice VPN prin protecție Viteză, DNS, Servere, DSN Scurgeri acum.

În Reddit & Experții de securitate Quora se preocupă doar de VPN, care ar putea scurge DNS-ul dvs. și nu oferă Kill Switch nu este niciodată opțiunea de descărcare a torrenturilor în mod anonim.

Ai nevoie de un VPN pentru torrenting care ofertă:

 1. O gamă largă de servere
 2. Protecție împotriva scurgerilor DNS
 3. Kill Switch
 4. Permiteți torentarea

NordVPN & ExpressVPN este cea mai bună alegere pentru toate timpurile. conform recomandărilor Reddit & Experți Quora.

Marcată ca spam Postat de Jessica Jordan (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 24 noiembrie 2017 11:37 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Partajarea de fișiere P2P cu VPN gratuit este ca dureri de cap, frustrare, zgârierea capului tot timpul & strigând tare, acestea sunt circumstanțe cu care te-ai putea confrunta când ai folosit VPN GRATUIT pentru torrenting în mod special. ��

În primul rând, din cauza conectivității lente, a vitezei lente a internetului în timpul descărcării, cel mai periculos nu vă va ascunde niciodată traficul de ochii indurerați de care știți ...

Utilizarea VPN cu torrenturi este, practic, pentru a cripta traficul Utorrent și invizibil de la ISP-uri, care chiar și serviciile plătite nu pot face față ceva timp scurgând DNS-ul dvs., ceea ce aduce notificările ISP-urilor. ��

Am încercat NordVPN care se potrivește perfect pentru descărcarea Torrents în mod anonim. În loc să căutați versiunea gratuită, puteți obține avantajul de 78% Vânzare care se execută în prezent. Iată linkul: 2,75 / lună Cupon NordVPN 

Marcată ca spam Postat de Jasmeen (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 17 noiembrie 2017 ora 12:42

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Nu există nicio VPN gratuită care să permită torentarea, sau să poți furniza în realitate, iar tu cauți cel mai bun? cum este posibil.

Marcată ca spam Postat de Mark Willson (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 16 noiembrie 2017 23:57 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Torrenting-ul cauzează o mulțime de notificări de la ISP și, de asemenea, aduce o amenințare reală pentru confidențialitatea și securitatea dvs. online. Nu există un astfel de VPN gratuit pentru torrenting disponibil pentru a scăpa de aceste probleme. Chiar există foarte puține VPN care oferă de fapt o conexiune anonimă reală în timpul descărcării torrenturilor.

Celălalt lucru care trebuie verificat în timp ce căutați VPN fiabile Pentru torrenting este să verificați dacă oferă Protecție DNS & Opriți comutatorul, care împiedică conexiunea dvs. la informații despre scurgeri.

Ce s-a întâmplat când v-ați scurgere DNN-ul?

Acest lucru s-a întâmplat atunci când solicitarea dvs. DNS nu a fost gestionată bine de către furnizorul dvs. VPN și vă scurgeți DNS.

Switch Kill: această caracteristică vă salvează spatele ori de câte ori conexiunea dvs. s-a pierdut între descărcarea torentelor și va opri rapid traficul pe internet și îl va aștepta, când va primi din nou traficul va reconecta serverul VPN și va preveni scurgerea informațiilor.

NordVPN & ExpressVPN este dotat cu ambele caracteristici pe care le vor oferi DNS Leak Protection cu comutator de ucidere.

Bravo dacă vi se pare util ��

Marcată ca spam Postat de Trump (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 28 octombrie 2017 18:00

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Nu există suport VPN gratuit P2P, aveți nevoie de o conexiune VPN puternică și stabilă în timp ce torrenting.

Marcată ca spam Postat de Mark Willson (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 3 octombrie 2017 10:00 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

dacă vă preocupă confidențialitatea și securitatea, nu aș recomanda nicio VPN gratuită pentru descărcarea torrenturilor, problema sa controversată, dar nu suntem de acord și nu recomandăm nicio activitate ilegală aici,

Vă recomand cu mare drag NordVPN pentru Torrenting, rapid și într-adevăr anonim, vă va descărca anonim, vă protejează, de asemenea, oferind funcții suplimentare, cum ar fi Kill Switch & Protecție împotriva scurgerilor DNS, care nu vă va scăpa niciodată de identitate reală. dar „Nu este gratuit”

Prețurile anuale NordVPN încep cu 5,75 USD / m

Iată însă linkul redus: NordVPN 78% Reducere 3,29 USD / m

Iată Ofertele exclusive 2017:

RankProviderPriceDiscount
1 NordVPN $ 3,29 72% OFF
2 PureVPN  $ 2,95 64% reducere
3 ExpressVPN  $ 8,32 35% reducere
4 VPN Ivacy  $ 1.66 86% reducere
5 Acces la internet privat  $ 3.33 52% reducere

Marcată ca spam Postat de Jimmy Woki (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 23 mai 2017 18:39

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat Ești serios? torrenting cu VPN gratuit sau proxy? nu s-a întâmplat acest lucru, nu există un trafic VPN gratuit care nu suportă torrentul în mod anonim, chiar și VPN-urile foarte rare plătite, care funcționează perfect cu torrentingurile anonime. În mare parte, tipii caută o soluție VPN cea mai rapidă pentru torrenting, deoarece aceasta este cea mai importantă caracteristică pe care o verificați. Conexiunea VPN ar trebui să vă reducă viteza, din cauza tunelului VPN și a criptării. Însă ar trebui să vă reducă internetul obișnuit la 6%, dar mai ales VPN va reduce cu aproximativ 30 până la 40%, ceea ce este într-adevăr frustrant în timp ce descărcați.

Iată câteva VPN-uri cât mai rapide și ieftine pentru torrenting:

NordVPN:

Caracteristici cheie

 • 550+ servere din 49+ țări
 • 6 Conexiune simultană
 • Garanție de 30 zile înapoi
 • Descărcați (32.5mbs) Încărcați (28.4 / mbs)
 • Obține 50% reducere COUPON (2ycyberdeal)

Rezultatele testelor de viteză:

Fără VPNCu VPN
Viteza de descărcare 35,17 Mbps 32.51
Viteza de upload 34,05 Mbps 28.40
Protocolul de criptare - L2TP
Locația serverului Statele Unite Regatul Unit
Timp de raspuns 27 ms 28 ms

ExpressVPN:

Caracteristici cheie

 • 137+ servere în 87 de țări
 • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN TCP
 • 3 mai multe conectări - cele mai rapide descărcări
 • Descărcați (34.5mbs) Încărcare (32.4 / mbs)
 • 256 Protocoale de criptare

Rezultatele testelor de viteză:

Fără VPNCu VPN
Viteza de descărcare 35,17 Mbps 34.50
Viteza de upload 34,05 Mbps 32.04
Protocolul de criptare - L2TP
Locația serverului Statele Unite Regatul Unit
Timp de raspuns 27 ms 26 ms

PureVPN:

Caracteristici cheie

 • Rapide 500+ servere din 140+ țări
 • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2
 • 5 autentificări multiple
 • Descărcați (30.4mbs) Încărcați (28.5mbs)
 • Politica de rambursare de 7 zile

Rezultatele testelor de viteză

Fără VPNCu VPN
Viteza de descărcare 35,17 Mbps 30.40
Viteza de upload 34,05 Mbps 28.50
Protocolul de criptare - L2TP
Locația serverului Statele Unite Regatul Unit
Timp de raspuns 27 ms 30 ms

Marcată ca spam Postat de Jasim M (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 16 mai 2017 16:17 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Ca și alți tipuri care nu recomandă servicii VPN gratuite pentru Torrenting, nu o să mai spun asta, ci un răspuns mai specific despre problema dvs. economică.

O veste bună este: am contactat unele dintre cele mai bune VPN pentru torrenting și le-am solicitat câteva oferte exclusive pentru cititorul nostru.

Toate cele bune,

Iordania

Marcată ca spam Postat de Jordan (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 27 aprilie 2017 14:53 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

V-aș sugera să nu utilizați serviciul VPN gratuit pentru torrenting, deoarece acestea nu sunt absolut de încredere. De asemenea, acestea sunt lente și permit accesul la informațiile dvs. de către terți.

Nu vă bazați pe VPN-uri gratuite, în schimb configurați una plătită, cum ar fi NordVPN. Acest VPN nu numai că face ușor torentarea, dar oferă și viteză rapidă de conectare, criptare puternică, protocoale de securitate și servere de activare P2P.

Marcată ca spam Postat de Cheryl (Întrebări: 0, Răspunsuri: 17) Răspuns la 19 aprilie 2017 1:54 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Tunelul vă va limita întotdeauna viteza până la minim, din cauza procesului de criptare. Va trebui să tranzacționați o parte din viteza dvs. pentru a obține anonimatul și securitatea datelor Torrenting.

VPN pentru Torrenting criptează întregul trafic Torrent cu criptare AES de 256 biți (care ar dura aproape 20 de ani pentru a decripta). Cu toate acestea, puteți întrerupe protocoalele de securitate care sunt responsabile pentru aplicarea criptării datelor dvs. Permiteți-mi să o clasific pentru dvs..

PPTP - Criptare slabă - Viteză mai rapidă (nu este recomandată pentru că scurge)

L2TP / IPSec, OpenVPN, SSTP, IKEv2 / IPsec - Criptare puternică - Viteză puțin mai mică (recomandat)

În plus, va trebui să aveți o VPN Torrent care să ofere Internet Kill Switch pentru a preveni scurgerea de date la deconectări.

V-aș sugera să nu mergeți la VPN-uri gratuite, deoarece nu știți unde este trimis și dacă este deloc criptat? De obicei, astfel de VPN-uri gratuite vând informațiile dvs. către agenții de publicitate terți. Spre exemplu, apărătorul VPN s-a dovedit a fi un produs al companiei de analiză care ar aduna datele utilizatorilor pentru a-l folosi sau a-l vinde.

Deci, dacă sunteți Torrenting, atunci este necesară utilizarea unui VPN. Puteți vizita blogul acestui site pentru a afla mai multe despre VPN.

Marcată ca spam Postat de Torrent Lover (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33) Răspuns la 29 martie 2017 12:24 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Nu, nu există vpn gratuit pentru torrenting. Oamenii menționați aici, dar nu este suficient de bun din cauza vitezei lente și a acceptării notificărilor DMCA, ceea ce înseamnă că este o pierdere de timp..

Dacă sunteți Torrenting, atunci utilizați un VPN este o necesitate. Eu personal v-aș sugera să alegeți NordVPN deoarece este cel mai bun VPN pentru Torrenting, deoarece are servere P2P dedicate și cele mai sigure funcții și protocoale VPN. Viteza este mare pe serverele lor P2P, deci nu trebuie să vă faceți griji.

Puteți configura cu ușurință Torrent VPN:

 1. Aboneaza-te la NordVPN și urmăriți pașii din e-mail.
 2. Descărcați și instalați aplicația NordVPN.
 3. Selectați locația potrivită sau lăsați aplicația să selecteze locația optimă
 4. Faceți clic pe conectați.
 5. Bucurați-vă de Torrenting pe VPN.

Marcată ca spam Postat de Duane Boyd (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33) Răspuns la 25 martie 2017 14:59 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Pentru VPN Torrent gratuit doar Betternet permite descărcarea de torrent, dar viteza este moartă lent, am încercat de câteva ori. În plus, aceștia au declarat clar că vor respecta notificările DMCA și le vor oferi acces la serverele lor. Deci nu veți fi anonimi pentru VPN-uri gratuite, nu sunteți niciodată!

Dacă doriți să descărcați torentele fără a lăsa o urmă în urmă, ar trebui să selectați cel mai bun VPN pentru Torrenting. Folosesc NordVPN, care nu numai că îmi oferă viteze mari și lățime de bandă, ci și funcții precum criptarea dublă, serverele P2P și Smart DNS pentru streaming. Puteți căuta, de asemenea, ExpressVPN, PureVPN și altele despre care puteți consulta un subiect pe acest site web.

Marcată ca spam Postat de Ricardo Rodriguez (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33) Răspuns la 22 martie 2017 12:01 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

VPN-ul gratuit pentru Torrenting este o înșelătorie. Dacă le citiți politica de confidențialitate, veți vedea că nu numai că sunt vagi, ci permit accesul terților la informațiile dvs. direct și, odată ce instalați aceste VPN-uri, atunci sunteți sortiți.

Am instalat unul, apoi l-am eliminat după utilizare. A doua zi primisem reclame de nicăieri. De obicei nu optez pentru niciun serviciu. Ideea mea este să nu mai folosești „Gratuit”, nu există nimic gratuit pe lumea asta. Utilizați un serviciu VPN plătit.

Marcată ca spam Postat de Seth Fox (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33) Răspuns la 21 martie 2017 14:12

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Nu există recomandări gratuite special pentru torrenting

Marcată ca spam Postat de Jason (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 21 martie 2017 1:23 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Partajarea de fișiere P2P are un efect imens pe lățimea de bandă a serverelor. Prin urmare, serviciile VPN gratuite nu permit Torrenting pe serverele lor. În plus, gratuitatea nu este întotdeauna gratuită, iar informațiile dvs. sunt vândute agenților de publicitate sau cine știe cui?

Povestire scurtă, pentru a fi anonim în timp ce faceți un turneu pe VPN gratuit, vă expuneți într-adevăr organizațiilor mai mari, lăsați singur ISP-urile dvs..

V-aș recomanda să utilizați cel mai bun VPN pentru Torrenting. Eu personal folosesc NordVPN pentru descărcarea torentelor, deoarece au servere dedicate P2P. În plus, aceștia introduc serviciul Smart DNS pentru a transmite gratuit Netflix și fără probleme de viteză. Ce puteți cere mai mult de la un VPN?

Există și alte servicii VPN, cum ar fi PureVPN, ExpressVPN, Ivacy VPN și PIA VPN, care permite descărcarea Torrent. Dacă nu sunteți fan NordVPN, atunci puteți opta pentru aceste servicii de încredere.

Am găsit un articol aici legat de bestVPN pentru Torrenting,  merită să arunci o privire.

Marcată ca spam Postat de Troy Riley (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33) Răspuns la 20 martie 2017 17:42

 • Raport de spam
▲ 3 ▼&# 10004; Răspuns privat

Dacă sunteți în căutarea unei VPN gratuite pentru a descărca în mod anonim torrenturi, atunci veți face față unor probleme uriașe, utilizarea unui VPN gratuit pentru torrenting înseamnă că invitați ISP-ul dvs. să ia măsuri împotriva dvs. pentru descărcarea de pe clientul torrent bit.

Sunt de acord că unele VPN-uri sunt scumpe, dar dacă evaluați VPN-urile doar în funcție de preț și utilizați o VPN gratuită pentru torrenturi anonime, atunci faceți o greșeală uriașă, deoarece VPN-urile gratuite controlează deja agențiile de investigație și hackerii, este complet capcană de dovezi care vă poate răni foarte mult în ceea ce privește securitatea internetului și confidențialitatea, credem că este o tactică ușoară de a ascunde traficul de internet de la ISP, dar de fapt este un mod ușor de a fi prins de ISP la descărcarea de pe torrent.

Mai important! Dacă scopul tău este să îți protejezi securitatea și confidențialitatea rețelei, atunci trebuie să evaluezi software-ul de securitate pe caracteristicile sale, protocoalele de securitate, tunelurile de criptare și serverele P2P, deoarece aceste lucruri adaugă o valoare masivă unui furnizor VPN.

Ei bine, în căutarea unui VPN cu prețuri accesibile pentru a descărca în mod anonim torrenturi, atunci NordVPN este cea mai de încredere alegere cunoscută pentru criptarea puternică; ocoliți-vă traficul printr-un tunel criptat.

72% reducere 3,29 USD / lună - Obțineți NordVPN acum

PureVPN cunoscut ca cel mai rapid furnizor de VPN din lume, acesta are servere P2P care acceptă descărcare de torrenturi anonim de la un client torrent bit. Puteți debloca canale de streaming precum Netflix, Hulu Plus și BBC iPlayer în toate regiunile lumii.

Ofertă cu timp limitat de 64% - 2,95 USD / m

ExpressVPN recunoscut ca bun furnizor de VPN, este localizat în Insula Virgin Virgin, înseamnă că țări precum SUA, Marea Britanie, Canada și Australia nu își pot pune în aplicare legile. ExpressVPN are serverele sale în toate țările lumii, puteți descărca torrente cu viteză rapidă de conectare, este compatibil cu toate dispozitivele.

35% OFF pe ExpressVPN - Obțineți ExpressVPN acum

Marcată ca spam Postat de Peter Buttler (Întrebări: 0, Răspunsuri: 5) Răspuns la 10 martie 2017 16:26 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

VPN-urile gratuite nu au rezolvat niciodată problema, cu care s-au confruntat majoritatea oamenilor în timp ce torrenting, există multe proxy disponibile pentru torrenting, dar nu îl puteți folosi. Nu folosiți niciodată proxy, deoarece vă va spori șansele de a vă prinde.

Mai degrabă: puteți utiliza un furnizor de servicii VPN ieftine pentru torrenting, care este în prezent la vânzare sau la oferte, care ar fi cea mai bună șansă de a vă accesa.

Dacă vorbim despre anonimat, atunci aproape fiecare furnizor de servicii VPN susține că oferă o conexiune anonimă în timp ce descarcă torentele, dar faptele sunt dramatic diferite de acesta. Dacă furnizorul dvs. de servicii vă reduce viteza de dragul unei conexiuni anonime? atunci nu este demn de a-l cumpăra pentru torenting. pentru că pentru torrenting ai nevoie de ceva puternic și mai rapid pentru experiența ta torrenting.

Salutari

Marcată ca spam Postat de Jimmy (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 10 februarie 2017 19:28

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Ei bine, am folosit VPN-uri gratuite pentru descărcarea torentelor, dar nu sunt de încredere, deoarece atunci când VPN-urile gratuite nu oferă servere P2P, ceea ce înseamnă că descărcați orice fișier folosind bit torrent sau client torrent VPN gratuit nu poate opri ISP să vă aglomereze conexiunea la internet. viteză.

Dacă doriți să descărcați torrenturi și nu doriți să vă prindeți de ISP, atunci trebuie să căutați funcțiile și serverele VPN înainte de a vă abona la o VPN, în scopul de a torrenta, este important ca un VPN să aibă servere P2P care să permită protocoale, protocoale puternice. criptare și viteză rapidă de conectare.

De fapt, ISP-urile păstrează acum datele fiecărui utilizator cel puțin timp de un an, așa că este esențial să folosești cele mai bune VPN-uri pentru torrenting, care sunt special dezvoltate pentru criptarea internetului dintre dvs. și ISP-ul dvs. cu un anonimat complet.

Marcată ca spam Postat de Anonymous (Întrebări: 0, Răspunsuri: 1) Răspuns la 25 ianuarie 2017 17:22

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Doar Betternet permite Torrenting pe VPN-ul său gratuit. Cu toate acestea, în politica lor de confidențialitate, aceștia au precizat clar că, în cazul în care orice notificare DMCA îi vine înapoi, ei vor respecta pe deplin și vor da acces autorităților de aplicare a legii. Deci, ce rost are să permiteți Torrenting?

Marcată ca spam Postat de George Rodrick (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33) Răspuns la 23 ianuarie 2017 14:12

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

VPN gratuit se bazează foarte mult pe reclame. De fiecare dată când creați o sesiune, acesta afișează anunțuri din aplicație sau apare o reclamă pe care trebuie să o urmăriți cu forță pentru o perioadă determinată de timp.

Acum, acest lucru este destul de enervant și cel mai rău, oferă agenților de publicitate terți acces la software-ul lor, astfel încât să poată utiliza informațiile dvs. sensibile în scopuri de analiză. Așadar, folosirea VPN-ului „cel mai bun gratuit” pentru anonimat este un mit, după părerea mea. V-aș sfătui să mergeți pentru un VPN cu oferte de reducere.

Marcată ca spam Postat de Anonymous (Întrebări: 0, Răspunsuri: 33) Răspuns la 23 ianuarie 2017 14:07 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

Fără promovarea activităților ilegale
Acest răspuns este în totalitate pentru furtul de date și din motive de securitate. torrenting-ul prin serviciul VPN gratuit nu ar fi niciodată o alegere grozavă, deoarece torrenting-ul este o preocupare serioasă în timp ce oamenii sunt prinși și caută mai multe modalități de a efectua mai mult. Există însă câteva VPN care vin cu trasee gratuite, ceea ce înseamnă că puteți folosi 100% anonimat, dar în versiunea gratuită nu puteți avea acces complet. Aș recomanda Cyberghost care vine cu versiunea gratuită, dar vă va ajuta să rămâneți anonim.

Dar, în versiunea gratuită, aveți restricții și nu aveți control complet; aici sunt contra:
nu puteți alege serverul dorit
lățime de bandă limitată
reducere la fiecare 3 ore

as recomanda ieftin in locul versiunilor gratuite

Marcată ca spam Postat de Mark Steve (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 23 ianuarie 2017 1:25 pm

 • Raport de spam
▲ 0 ▼&# 10004; Răspuns privat

VPN-urile gratuite sunt asemănătoare cu majoritatea altor servicii, oferte, oferte și altele. Există fie o avertizare - în speranța că vei cumpăra, actualiza, promova sau o combinație de alegeri - sau este o caritate de un fel. Când magazinul tău local de sandwichuri oferă cupoane pentru un sandwich mic gratuit, este cu siguranță un schimb, la fel ca și cum ai cumpăra sandvișul în mod direct. Traficul dvs. de picioare și prezența vizibilă în magazin îi vor atrage probabil pe alții să se uite și poate să cumpere singuri. Dacã sandwich-ul este bun, s-ar putea sã sari chiar pe bloc, furând cu bucurie despre „cel mai delectabil sandwich” de cãtre trecător, urmându-te cu amuzament și îngrijorare pentru sănătatea ta.

Marcată ca spam Postat de Marry Jane (Întrebări: 27, Răspunsuri: 59) Răspuns la 22 ianuarie 2017 15:39 pm

 • Raport de spam

«Înapoi la pagina anterioară

Vă rugăm să vă conectați pentru a posta întrebări.

Nume de utilizator sau Adresa de email

Parola

Amintește-ți de mine

 • Accesați pagina de conectare WP
 • Inregistreaza-te
 • Parola pierdută?
David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me