8 legjobb torrent ügyfél és használható szoftver

[ware_item id=33][/ware_item]

A torrent a kedvenc módja a nagy fájlok letöltésének, ideértve az adatfolyamokat is, és ez elsősorban a felhasználók számára nyújtható megvalósíthatóság miatt.


Ennek ellenére a folyamat zavaróvá és bonyolulttá válhat egy rossz torrent klienssel. Ezért meg kell találnia a megfelelő torrent letöltőt, mielőtt elindul a torrent fájl letöltéséhez.

Mi a torrent kliens??

A torrent kliens vagy a torrent letöltő átalakítja a számítógépet a raj azon részévé, ahol az adatokat megosztják mind a letöltés, mind a feltöltés során..

A Torrent kliens elsősorban a BitTorrent protokollt használja a fájlok letöltésére és az egymás közötti kommunikációs szolgáltatás létrehozására. Egyszerűbben fogalmazva: lehetővé teszi a torrent fájlok megosztását az ugyanazon protokoll által táplált, globálisan csatlakoztatott társaik között.

A felhasználók - akik ugyanazt a fájlt töltik le vagy töltik le - nem csatlakoznak. A tracker cserefunkciók nem teszik lehetővé, és ugyanabban az időben a felhasználó letölt, valamint feltölti vagy segíti másoknak a fájl letöltését. Ennek eredményeként a nagy fájlok letöltésének folyamata hatékonyabbá és gyorsabbá válik.

A torrent kliens elősegíti a torrent fájl bitjeinek és darabjainak összeállítását a különböző torrentekről.

Elolvashatja a „hogyan működik a torrenting” című cikket, hogy megértse a torzítás folyamatát.

1 - BitTorrent kliens

BitTorrentA BitTorrent a legnépszerűbb és a legrégebbi torrent ügyfél, amely idővel javította hatékonyságát. Vannak fejlettebb és hasznosabb funkciók benne.

A BitTorrent kliens tiszta és könnyen navigálható felhasználói felülettel rendelkezik a webes vetés, kommentálás és áttekintés mellett.

A BitTorrent frissített verziója szintén felosztja a torrent fájlokat kategóriájuk szerint, és további műszaki részleteket nyújt a többi torrent ügyféllel összehasonlítva.

Nem csak ez, de vannak még több gond is a BitTorrent használatával, hogy ez a legjobb torrent ügyfél legyen. A BitTorrent preferenciaablakokban letöltési ütemezőt, korlátozott sávszélességű felhasználót, párosított eszközöket és még sok másot kínál.

Alapvetően a BitTorrent egy ingyenes torrent szoftver, de egy Pro verziót kínál néhány további funkcióval. Például a pro verzió biztosítja a reklám eltávolítását és a belső HD média támogatását.

Van néhány hátrány is, ha a BitTorrent ügyfelet torrentinghez használják. Nincs olyan tracker cserefunkció, amely lehetővé teszi a torrent társaik számára, hogy információt cseréljenek egy adott torrent fájl nyomkövetőivel kapcsolatban. Ezenkívül biztosítja a fájl letöltését az optikai forrásból.

Ezenkívül a BitTorrent nem jeleníti meg a forráskódot nyilvános módon, amely lehetővé teszi a biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások végrehajtásának hitelesítését..

2 - qBitTorrent szoftver

8 legjobb torrent ügyfél és használható szoftverA qBitTorrent egy könnyű torrent kliens, amely szintén ingyenes, ad nélküli és nyílt forrású torrent letöltő. A másodiknál ​​felsoroltam, de néhány torrent inkább a BitTorrent fölött részesíti előnyben, mint a legjobb torrent ügyfelet.

A BitTorrent-től eltérően a qBitTorrent kevesebb helyet foglal el, és mentes a hirdetésektől is, amelyek a BitTorrent fizetett szolgáltatásai..

A torrent szoftver az összes létfontosságú és szükséges funkciót körülveszi, amelyeket egy több torrenter keres. A qBitTorrent rendelkezik BitTorrent protokoll-titkosítással, torrent-prioritással, torrent-lekérdezéssel, torrent-létrehozással, távoli hozzáféréssel, RSS-előfizetéssel és adott tartalom letöltéssel.

Annak ellenére, hogy fejlett funkciókkal rendelkezik, a qBitTorrent mindent egyszerűen és érthető módon jelenít meg, kevés esélyt hagyva hátra.

A qBitTorrent a GPL alatt van licenccel, és forráskódja elérhető a GitHubon. Ez a szolgáltatás növeli a qBitTorrent adatvédelmét és biztonságát.

Van néhány hátránya a qBitTorrent számára, amelyek nem olyan komolyak, de a felhasználók beszámoltak a problémáról. Például, a torrent letöltések néha leállnak, és megmutatják a „leállt” állapotot. Általában ez a probléma önmagában normalizálódik, de időnként a javítás a qBitTorrent eltávolítása és újratelepítése..

3 - uTorrent kliens

8 legjobb torrent ügyfél és használható szoftverAz uTorrent egy kicsit vagy könnyű alternatíva a BitTorrent számára, amelyet maga a BitTorrent karbantart. Ez a leggyakrabban használt torrent ügyfél, és 2005 óta működik.

Az uTorrent szinte ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik, mint a BitTorrent, de aligha több, mint 1 MB súlyú. Ez a szolgáltatás gyors torrent letöltővé teszi, azonban a beépített keresőmotor felgyorsítja a torrent keresési folyamatot is.

Ez egy hordozható torrent szoftver, amely telepítés nélkül futtatható, mivel az összes fájlt és beállítást ugyanabban a mappában tárolja. Helyezheti egy külső tárolóeszközre, például az USB-re, és közvetlenül be tudja futtatni.

Mindezen előnyök mellett vannak bizonyos biztonsági kockázatok is az uTorrent kapcsán. A közelmúltban felfedezték, hogy az uTorrent valószínűleg hackerek hozzáférésével rendelkezik, amely ellenőrzi az ügyfél fő funkcióit és figyelemmel kíséri a felhasználói letöltéseket. A BitTorrent azonban kiadta a biztonsági rés javítását.

A BitTorrenthez hasonlóan az uTorrent szintén hirdetés-támogatott, és nem rendelkezik a nyilvánosan elérhető forráskóddal.

4 - Vuze Torrent kliens

legjobb torrent kliensA Vuze hatékony torrent ügyfél, és állítása szerint a legerősebb a világ legjobb torrent ügyfelei közül.

A Vuze rengeteg funkciót kínál, és még csak marad. Ez is egy régi torrent letöltő, amint azt az interfésze tükrözi, de beépített webes és metasearch eszközökkel érkezik.

Van egy hatalmas lista a felhasználók számára a Vuze-ről, beleértve a rajk egyesítését, az I2P támogatást egy bővítményen keresztül, speciális bővítményeket, amelyek növelhetik a Vuze hatékonyságát, könnyen testreszabható torrent nyomkövető listát, beépített videolejátszót, beépített vírusvédelmet és még sok más funkciót..

Megköthet egy VPN-hez is, vagyis csak akkor állíthatja be, ha VPN csatlakozik.

A Vuze olyan hirdetéseket tartalmaz, amelyeket csak akkor távolíthat el, ha fizet a profi verzióért. Ezenkívül ez egy nehéz alkalmazás, amely kissé elmaradhat internetéről.

A nehéz asztali kliens mellett a Vuze mobilalkalmazás is könnyű és hirdetésmentes. Emellett sávszélességet korlátozó, IP szűrést és szinte minden olyan funkciót kínál, amire számíthat a legjobb torrent klienstől.

5 - Transmission Torrent Client

transmissionbtAz átvitel nyílt forráskódú torrent letöltő szoftver is, hirdetésmentesen, teljesen ár nélkül.

A legtöbb torrent ügyféllel ellentétben a sebességváltó könnyű, nagyon egyszerű kialakítású. Megvan a továbbfejlesztett opció is, ám elöl nem zavartak, és csak el vannak távolítva a látványtól.

Előre telepítve van a Linux operációs rendszerbe, ahol a felhasználó szinte egyetlen pillanat alatt megkezdheti a torrent letöltését. Az átvitel webmag támogatást, BitTorrent protokoll titkosítást, órás könyvtárakat, nyomkövető szerkesztést, globális és torrent sebességkorlátozásokat stb. Kínál.

Az előnyeken kívül néhány kiemelkedő hiányosság is található ebben a torrent szoftverben. Például nincs beépített keresőmotor, nincs proxykiszolgáló-támogatás és nincs szekvenciális letöltés.

De a Transmission kliens olyan funkciókkal rendelkezik, mint az UDP tracker, az µTP adatátviteli protokoll támogatása, az automatikus frissítés, a webes vetés, a helyi peer-felfedezés és még sok más.

6 - Készítsen el egy másik torrent szoftvert

Deluge TorrentA Deluge egy torrent ügyfél, amely képes titkosítani a forgalmat az üzenetáram-titkosítás (MSE / PE) segítségével a magánélet fokozása érdekében. Ezzel a funkcióval a Deluge a legjobb torrent ügyfélnek tekinthető, amely korlátozza a harmadik fél nyomon követését és annak mellékhatásait, mint például az ISP fojtása.

A Deluge 15 MB alatti nyílt forráskódú szoftver. A zavaró hirdetésmegjelenítés nélkül is ingyenes. A Deluge-ben nincs egy nagyon hosszú funkciók listája; a funkcionalitást azonban kibővíthetjük egy sor házon belüli és harmadik fél által telepített bővítmény letöltésével.

A Deluge távoli webkezelést és támogatást kínál a mágneses linkekhez. Kompatibilis az uTorrent-rel, és letölthető mind az uTorrent, mind a Deluge bármely támogatott operációs rendszerről.

7 - Szörnyűbb kliens a torrentinghez

Tribler-torrentA P2P hagyma útválasztásával és a Tor alapelveinek kidolgozásával a Tribler az egyik kompatibilis választás, amelyet a torrent választani akar..

A Tribler egyedülálló tulajdonsága, amely megkülönbözteti a többi legjobb torrent ügyféltől, a videó, amelyet torrent fájl letöltése közben nézhet meg. Ezenkívül van egy beépített keresőmotor, és nincs hirdetés megjelenítés nulla költséggel.

Anonimitás biztosítása érdekében a felhasználók számára a Tarser levágja a közvetlen kapcsolatukat a BitTorrent rajból, három daisy-láncú proxy szerver elhelyezése között.

A Tribler hátrányai között szerepel a szuper vetés hiánya, amely lehetővé teszi a torrent letöltők számára, hogy gyorsan feltöltővé váljanak. Ezenkívül nincs NAT átjárási támogatás és helyi társ-felfedezés.

8 - Tixati Good Torrent kliens

Tixati-torrent

A Tixiati kiemelkedő népszerűségnek örvend nagyfokú testreszabhatóság és nagy teljesítményű szolgáltatások miatt. A torrent-ügyfelek többségével ellentétben a Tixati sok információt és részletes statisztikát nyújt, például információkat társakról, darabokról, fájlokról, nyomkövetőkről stb..

Pop-up tippeket, hasznos tippeket és oktatóanyagokat kínál a beállítások optimalizálásához. Ez egy ingyenes torrent letöltő, szekvenciális letöltési funkcióval, hirdetésmentes felülettel.

A felhasználók könnyedén és gyorsan letölthetik a Tixati-t kis méretük miatt, ami szintén segíti a gyors működést.

A forráskód és a beépített keresőmotor hiánya azonban a Tixati néhány hiányossága.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me