A legjobb Torrent alkalmazás az Android 10 legjobb opciójához

[ware_item id=33][/ware_item]

Úgy gondolják, hogy a torrent android alkalmazásoknak vannak olyan tényezői, amelyek rosszindulatú programok vagy más vírusok révén negatív hatással lehetnek az eszköz működésére. E hírhedtség ellenére a torrent alkalmazás for Androidra való kivételes tendenciája.


Ezért a potenciális fenyegetések esélyének minimalizálása érdekében a legjobb torrent alkalmazást kell használni az Androidra.

Az Androidra készült torrent letöltők különböznek az asztali torrent kliensektől, mivel az android iránti igények eltérnek. Ezért a legtöbb cikk, amelyet ebben a cikkben tárgyalunk, rendelkezik olyan funkciókkal, mint például a sávszélesség-szabályozás, mivel csak a Wi-Fi segítségével engedélyezi a letöltést.

10 legjobb torrent alkalmazás Androidra

Itt vannak a legjobb és a legjobb Torrent alkalmazások, amelyek segítségével letölthető torrentek az Android készülékekre.

1 - Flud | Letöltés App

torrent app androidFlud a legnépszerűbb és dicsértebb alkalmazás az android felhasználók körében. Ezen a torrent android alkalmazáson keresztül letöltheti a protokollban tárolt fájlokat közvetlenül az android telefonjára vagy táblagépére.

Van egy egyszerű és világos felülettel, amelyre nagyon szükség van, ha androidot használ. Ez a szolgáltatás segít a nagy torrent fájlok jobb kezelésében és letöltésében is.

Ezen felül a Flud támogatja a különféle protokollokat, mágneses linkeket, különféle témákat, RSS-hírcsatorna támogatást és a nagy fájlok támogatását.

A Flud ingyenes és fizetős verziókkal rendelkezik, amelyek szinte azonos funkcióval rendelkeznek. A fizetett változat azonban hirdetésmentes, és a Flud ingyenes verziója támogatott változatban van.

2 - aTorrent | Letöltés App

atorrent android appAz aTorrent egy modern alkalmazás fejlett, mégis egyszerűbb kialakítással, amely határozottan megérdemli, hogy az egyik legjobb választás legyen a legjobb torrent alkalmazás számára az Androidra.

A többi említett alkalmazáshoz hasonlóan az aTorrent csak Wi-Fi módban is engedélyezi a letöltést. Ez az alkalmazás nem túlterhelt funkciókkal, de alapvető követelményeket tartalmaz, mint például a külső SD-kártya támogatása, a tárolási helyek, a párhuzamos letöltés és még sok más.

Ezenkívül az aTorrent rendelkezik torrent keresési párbeszédpanellel, mágneses kapcsolat támogatással, torrent megnyitásának lehetőségével egy böngészőből, különféle protokollok, DTH és Advanced DTH támogatásával..

Ingyenes hirdetésekkel, de ha hirdetésmentes verziót akar, akkor 1,99 dollárt kell fizetnie.

3 - FrostWire | Töltse le az alkalmazást

A legjobb Torrent alkalmazás az Android 10 legjobb opciójáhozHa modern torrent android alkalmazást szeretne, akkor a FrostWire valószínűleg a legjobb választás az Ön számára. Az alapvető funkciók mellett ez az alkalmazás zenelejátszót, média böngészőt és online csevegést kínál a torrent fájlok letöltése közben.

Az egyik megkülönböztető szolgáltatás, amelyet esetleg nem kap a legtöbb torrent alkalmazás, hirdetésmentes. A FrostWire egy nyílt forrású, amely támogatja a .torrent fájlokat és a mágneses linkeket.

Van egy beépített keresőmotor, amely támogatja az online rádió hallgatását és a fájlmegosztást a FrostWire felhasználók számára.

4 - FuTorrent | Letöltés

fu-torrent androidA FuTorrent az egyik új alkalmazás, de továbbra is sikerül az egyik legjobb torrent alkalmazás az Android számára. Az alkalmazás támogat néhány alapvető protokollt, valamint több letöltési testreszabást.

Ezzel a torrent alkalmazással beállíthatja a torrent maximális letöltési és feltöltési sebességét, az aktív torrentok maximális számát és a letöltést csak Wi-Fi módban, és egyéb alapvető funkciókat.

Van egy torrent keresés, de nem igazán hatékony. Az ingyenes verzió hirdetéseket is tartalmaz, és a Google Play Áruházban nem érhető el. A hirdetésmentes FuTorrent pro verziót azonban megszerezheti a Google Play áruházból.

5 - tTorrent | Letöltés

A legjobb Torrent alkalmazás az Android 10 legjobb opciójáhozA tTorrent egyszerű, valamint aktív torrent Android-alkalmazás, amely különféle funkciókat tartalmaz. A tTorrent legjobb tulajdonsága a titkosítás és egy olyan webes felület, amely támogatja a Transdrone-t és a Transdroid-ot.

Ez az alkalmazás lehetővé teszi a letöltési beállítások megváltoztatását, és számos protokollt támogat, beleértve a mágneses linkek, a trackerless torrent (DHT), az RSS, az IP szűrés, a proxy (HTTP, SOCKS) stb. Támogatását..

A tTorrent egy profi verziót is kínál, amely viszonylag olcsóbb 1,99 USD áron.

6 - uTorrent | Letöltés

utorrent - android alkalmazásAz uTorrent a torrent ügyfél, amelyet a torrent letöltők közül a legismertebb és leginkább használnak. Ez az egyik legrégebbi torrent ügyfél, aki nagyon könnyű. Ennek a szolgáltatásnak köszönhetően nagyon jól működik, ha torrent kliensként töltik le az Androidra.

A szolgáltatások között szerepel csak a Wi-Fi letöltés, a különféle protokollok támogatása és a tárolási hely kiválasztásának lehetősége.

Az uTorrent egy egyszerű torrent alkalmazás, amely lehetővé teszi a torrent mágneses kapcsolat elindítását, leállítását, szüneteltetését, rögzítését, sőt hozzáadását és dobását az ügyfél tetején lévő gombokon keresztül. Világosan ábrázolja a torrent statisztikáit, beleértve a letöltési és feltöltési sebességre vonatkozó részletes információkat.

Az asztali verziótól eltérően az uTorrent Android alkalmazás korlátlan letöltést tesz lehetővé. Az uTorrent ingyenes verziója azonban támogatott hirdetéssel, a profi verzió pedig 3,99 dollár.

7 - TorrDroid | Letöltés

A legjobb Torrent alkalmazás az Android 10 legjobb opciójáhozAz alkalmazás kijelenti magát torrent kliensként a keresőmotorban. Ennek oka az, hogy a TorrDroid gondtalan lehetőséget kínál a torrent keresésére és letöltésére.

Ez a torrent Android alkalmazás támogatja az egyes fájlok letöltését a torrentből, a mágneses linkek megosztását, a letöltési és feltöltési korlátok beállítását, valamint a különféle protokollokat..

Ezenkívül a TorrDroid kliens támogatja a szekvenciális letöltést, amelyet a videofájlok lejátszására lehet használni, mielőtt a letöltés befejeződik.

A TorrDroid egyszerű és könnyen használható.

8 - Vuze | Letöltés

A legjobb Torrent alkalmazás az Android 10 legjobb opciójáhozA Vuze kedvenc torrent kliense az asztali és az Android platformhoz. Beépített keresési modulja, számos fájljával együtt adatbázisában, és képes kapcsolódni a P2P-hez és más torrent-hálózatokhoz. Ez megkönnyíti a fájlletöltési keresést, és jelentősen megnöveli a felhasználók számára.

A Vuze segítségével ellenőrizheti a torrent letöltési és feltöltési sebességét, ugyanakkor lehetőséget kínál élő video és audio streamingre letöltés nélkül..

A Vuze hatékony fájlmegosztó funkcióval és HD minőségű videolejátszóval rendelkezik.

9 - aDownloader | Letöltés

A legjobb Torrent alkalmazás az Android 10 legjobb opciójáhozAz aDownloader lehetővé teszi a torrent fájlok átvitelét a számítógépről az Android telefon SD-kártyájára, és megnyithatja azokat aDownloader segítségével.

Ezenkívül az Android böngészőben letöltheti a torrent linket a hosszú megnyomásával, majd a „link link megosztása” és végül aDownloader kiválasztásával.

Ez egy egyszerű torrent android alkalmazás, amely értesíti a letöltés befejezéséről, és van egy értesítési terület, amely megjeleníti a folyamatban lévő programokat. Az alkalmazás ingyenes verziója tartalmaz hirdetéseket.

10 - Torrnado | Letöltés

A legjobb Torrent alkalmazás az Android 10 legjobb opciójáhozA Torrnado kissé másképp működik, mint a torrent android többi ügyfele. Vagyis a torrent letöltése helyett a számítógéphez csatlakozik.

Az ilyen működés elsődleges oka a számítógép terhelésének felszámolása a hely és az energia felszabadítása révén. A Torrnado a kedvenc torrent klienssel, a Transmission-nal működik.

A Torrnado lehetővé teszi a torrentok listázását, szűrését, keresését és rendezését. Ezenkívül láthatta a munkamenetekre és az életre vonatkozó statisztikákat, valamint figyelheti és korlátozhatja a globális sebességet. Ingyenes verziója próbaverzió. A teljes verzió azonban 2,90 dollár.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me