A legjobb torrent követők listája: uTorrent és BitTorrent

[ware_item id=33][/ware_item]

A torrent tracker olyan módszer, amely segít a társaiknak megtalálni egymást. A társ / felhasználó kérési üzenetet küld a nyomkövetőnek, hogy regisztrálja érdeklődését egy torrentben. A követő később válaszol azon felhasználók / társak listájával, akik azonos érdeklődést mutattak az adott torrent iránt. A peer ezután közvetlenül kapcsolódik az egyes peer-ekhez, amelyeket a követőtől kapott.


Mi az a Torrent Tracker??

A torrent nyomkövető olyan, mint egy szerver, amely két társ / felhasználó között kommunikál. A torrent nyomkövető lehetővé teszi a torrent felhasználók számára, hogy fájljaikat BitTorrent protokollon keresztül továbbítsák. Az összes torrent helyről letöltött torrent fájlt a torrent kliens szoftver tartalmazza.

Ilyen körülmények között a torrent kliens szoftverek szerepe alapvető és létfontosságúvá válik. A torrent kliensszoftver kérni fogja a letöltött fájlt más rendszerekről. Sokan úgy gondolják, hogy ezek a többi rendszer társak. Ezért a felhasználó könnyedén letöltheti a fájlt a gondtalan társaitól.

A Torrent Tracker típusai:

Alapvetően kétféle torrent nyomkövető létezik, azaz nyilvános nyomkövető és magán nyomkövető. Bármely torrent felhasználó használhatja ezeket a nyomkövető címeket a letöltési sebesség növeléséhez új torrent fájlok kifejlesztéséhez. Sőt, ugyanazon taktika alkalmazásával a torrent felhasználó megnövelheti a meglévő torrent fájlok letöltési sebességét.

Torrent nyilvános nyomkövető:

A nyilvános torrent-nyomkövető minden felhasználó számára könnyen elérhető, bármilyen megszakítás vagy regisztrációs folyamat nélkül. Mivel a nyilvános torrent-követő minden felhasználó számára könnyen elérhető, így a letöltés során a felhasználóknak lassú sebességgel kell szembesülniük.

Ezeknek a torrent-követőknek a használatakor, amikor egy felhasználó letölt az előnyben részesített fájlokat, a többi felhasználó könnyen figyelemmel kíséri a letöltési tevékenységeket, így ezek a nyomkövetők nem biztosították a felhasználó számára a kívánt és kívánt adatvédelmi szintet. A torrent felhasználó számára javasolt, hogy a torrent készítéséhez használjon VPN-t, mivel ez teljes védelmet biztosít a felhasználók számára.

Privát torrent követő:

Mint a nyilvános torrent-tracker, nem mindenki férhet hozzá a privát torrent-trackerhez. A torrent nyomkövető használatához a felhasználónak először regisztrálnia kell magát, mielőtt megkapja a nyomkövető címeit. Ezenkívül ezek a nyomkövetők nem sürgetik a potenciális felhasználókat webhelyeiken. Ezért a jelenlegi felhasználóknak kérniük kell az új felhasználókat, hogy tagjaik legyenek.

A privát torrent tracker sokkal jobb letöltési sebességet kínál, mint a nyilvános tracker. Ezeknek a nyomkövetőknek vannak bizonyos gyorshajtási szabályai, és alapvető fontosságú, hogy a torrent felhasználó kövesse ezeket a szabályokat és az irányelvek alapelveit a kívánt fájlok letöltéséhez..

A privát torrentek több névtelenséget és adatvédelmet kínálnak a felhasználók számára. Ezért jobb választás, mint a nyilvános torrent-követők.

A Torrent Tracker használata?

Egyszerű szavakkal, a torrent nyomkövető ugyanúgy használható, mint a torrent helyek. De vannak speciális szabályok a torrent-nyomkövető használatához, és a felhasználó követheti ezeket a szabályokat a kívánt torrent-nyomkövető használatához..

uTorrent Tracker:

Az uTorrent nyomkövető egy olyan kiszolgáló típusa, amely kéréseket fogad az uTorrent ügyfelektől. A felhasználók ezen kérései a mutatókat tükrözik, és lehetővé teszik a torrent követő számára, hogy rögzítse a torrent teljes statisztikáját. A felhasználó fontolóra veheti az uTorrent nyomkövetőt, hogy növelje a torrent fájlok letöltési sebességét.

A torrent felhasználó az alábbiakban ismertetett lépéseket követve nyomkövetőket adhat hozzá az uTorrenthez, hogy növelje a letöltési sebességet, és könnyebben megoszthassa a letöltött fájlokat több társával..

 • Nyissa meg a torrentot az uTorrent mellett, és indítsa el a letöltést.
 • A 'Gyors sebesség lapon' 'ellenőrizheti a letöltés sebességét.
 • A letöltés nevének jobb kattintása után válassza a tulajdonságokat.
 • Most beillesztheti a szükséges nyomkövetőket az uTorrent hozzáadásához.
 • Kattintson az 'OK' gombra.

BitTorrent Tracker:

A BitTorrent tracker ugyanaz, mint az uTorrent tracker. Az egyetlen különbség az, hogy a BitTorrent nyomkövető egy webszolgáltatás, amely kéréseket fogad a BitTorrent ügyfelektől. Az uTorrent nyomkövetőkhöz hasonlóan, a BitTorrent nyomkövetőt is használják a letöltési folyamat felgyorsítására.

A legjobb torrent követő lista:

A Torrent követők segítenek a legjobb torrent ügyfeleknek, például az uTorrent vagy a BitTorrent, hogy könnyen kommunikálhassanak társaikkal. Ezeknek a torrent-követőknek a segítségével a felhasználó javíthatja a kívánt torrent-fájl letöltési sebességét. Itt található a legjobb torrent-követők listája.

 1. udp: // open.stealth.si:80/ bejelenti
 2. udp: // tracker.kicks-ass.net:80/ bejelentés
 3. udp: // tracker.yoshi201.com:6969/announce
 4. udp: // tracker.internetwarriors.net: 1337 / bejelentés
 5. udp: // tracker.aletorrenty.pl:2710/ bejelenti
 6. udp: // tracker.filetracker.pl:8089/announce
 7. udp: // tracker.ex.ua:80/announce
 8. udp: // tracker. grepler.com:6969/ bejelenti

Következtetés: A torrent követőknek számos előnye van, ezért ajánlottak a felhasználók számára. Szerverként működnek, és elősegítik a felhasználót a torrent fájl letöltésének sebességének növelésében. Ezek a nyomkövetők megkönnyítik a felhasználó életét, és a világ minden táján sikeresen használják.

Ezt a linket követve többet tudhat meg a legjobb torrent-követőkről.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me