Biztonságos az uTorrent? – Találja meg az összes adatvédelmi szempontot

[ware_item id=33][/ware_item]

Közel 100 millió aktív felhasználóval az uTorrent és a BitTorrent testvérplatformok megszerezték az összes BitTorrent ügyfél piaci részesedésének mintegy 50% -át..


Ilyen hírnevet nem lehetne egyediség és teljesítmény nélkül megszerezni. Igaz az is, hogy a szoftverek egyike sem teljesen biztonságos. Ezért az uTorrent biztonságos és a BitTorrent biztonságos kérdések lekérdezése sokféle platformon történik, különféle platformokon..

Ebben a cikkben elmagyarázom néhány szempontot, amelyek alapján megítélheti, hogy az uTorrent és a BitTorrent biztonságos vagy sem.

Biztonságos az uTorrent? - Aggodalmak és esetek

2018 elején hír volt az uTorrent sebezhetőségről, amely a felhasználók számára a hackelés és a szimatolás kockázatát hagyta fenn. A jelentések szerint a Windows asztalon, valamint a webes klienseken sebezhetőséget észleltek.

Ezt a problémát Tavis Ormandy fedezte fel a Google Project Zero-ból. A BitTorrent Inc. azonban hamarosan biztonsági javítással kiadta a béta verziót. Ezenkívül Dave Rees, a BitTorrent mérnöki alelnöke szerint, az uTorrent webes verziója is javításra került..

2015-ben az interneten olyan hírek találkoztak, hogy az uTorrent részt vesz a bitcoin-bányászati ​​szoftver csomagolásában. Azt jelentették, hogy ezt a szoftvert automatikusan telepíti az uTorrent klienssel, és titokban használja a gazdagépeket a bitcoinok bányászatához anélkül, hogy a felhasználókat elismerte volna róla.

Úgy tűnt, hogy ez a probléma is csak elterjedt, és az uTorrent menedzsment eltávolította a rosszindulatú programokat a következő kiadásokból.

2014-ben a Google Chrome böngésző rosszindulatú programként jelölte meg az uTorrent klienst; úgy tűnt, hogy tiszta a vírusoktól.

Az uTorrent ügyféllel kapcsolatos összes újdonsággal feltehetjük a kérdést, hogy az UTorrent biztonságos-e, és a válasz legtöbbször igen. Ennek oka az, hogy a szoftver azonnal biztonsági javításokkal jár.

Emellett vannak más okok is, amelyek miatt a torrent nem biztonságos. Például a hibás hibákat (rosszindulatú programokat tartalmazó hirdetéseket) a BitTorrent-kliens megfertőzheti.

Az uTorrent adatvédelmi legjobb verziója

Mivel a BitTorrent Inc. folyamatosan kiadta az uTorrent különböző verzióit - akár biztonsági javítás céljából, akár fejlett funkciókkal -, mindig azt gondolják, hogy melyik verzió a legjobb az adatvédelem szempontjából..

Különböző kiadások vannak az uTorrent számára, és minden új verzió több funkcióval és könnyebb súlyú, mint az előző.

A szakértők és a tapasztalt felhasználók azonban azt állítják, hogy az uTorrent 2.2.1 változat továbbra is a legbiztonságosabb. Ez egyben az adware-mentes utolsó verzió is. Sokféle módon letöltheti az előző verziókat; ez a Reddit fenyegetés azonban linkeket fog nyújtani az OG verzió letöltéséhez.

Hogyan lehet letiltani a hirdetéseket az uTorrent-en

Nem számít, melyik alkalmazást, szoftvert vagy webhelyet futtat, mindig megszakításmentes használatot és a hirdetések megjelenítésében jelentkező nagy gondot kíván.

Az uTorrent hirdetés-támogatással is rendelkezik, és általában meg kell fizetnie a hirdetésmentes verziót. Később azonban a cég a felhasználó lázadása után választhatóvá tette. Megmondjuk Önnek egy eljárást, amellyel letilthatja a hirdetések megjelenítését az uTorrent kliensén néhány beállítási pislogással.

Ne felejtse el figyelmesen követni az utasításokat, mivel az ügyfél beállításai egy kicsit bonyolultak, és egy kis hiba nem kívánt változtatást eredményezhet az uTorrent kliensen..

5 egyszerű lépés a hirdetések eltávolításához az uTorrenton

1. lépés: Nyissa meg az uTorrent klienst a készüléken, és kattintson az „Opciók” elemre.. Biztonságos az uTorrent? - Találja meg az összes adatvédelmi szempontot

2. lépés: A legördülő sávban válassza a „Preferencia” lehetőséget.. távolítsa el az utorrent hirdetéseket

3. lépés: Ezután az oldalsávon válassza az „Előre” lehetőséget. (Vigyázzon, amikor rákattint az előre lépésre, és ne kattintson a „+” jelre.) Utólag biztonságos

4. lépés: Ezt követően különféle lehetőségek jelennek meg egy ablakban, és azok között meg kell változtatnia bizonyos opciók értékét “hamis” értékre a hirdetések letiltása érdekében. Az alábbiakban néhány kulcsszót írnék, amelyeket egyenként be kell írnia a szűrőmezőbe, és ezek értékét egyszerre kell megváltoztatni.

távolítsa el a hirdetéseket az utorrentrőlAz érték hamis értékre változtatásához kattintson duplán az „Igaz” elemre, vagy csak egyszer kattintson rá, és válassza a hamis értéket.

Biztonságos az uTorrent? - Találja meg az összes adatvédelmi szempontot

  • Left_rail_offer
  • Sponsored_torrent-ajánlat
  • show_plus
  • enable_pulse
  • show_notorrents
  • offer_autoexec

5. lépés: Ha végzett az összes opció értékének megváltoztatásával, kattintson az ablak alján található „OK” gombra, és lépjen ki az uTorrent kliensből. utorrent biztonságos

Most várjon egy pillanatra, és indítsa újra az uTorrent klienst. Remélhetőleg most lesz a hirdetés nélküli uTorrent.

Miért kell biztonságosan használni az uTorrent-t??

Nemcsak az uTorrent kliens felhasználóinak, hanem minden BitTorrent kliens összes torrent letöltőjének anonim módon kell torrentolódnia a védelem nélküli torrentinggel járó extrém adatvédelmi kockázatok miatt..

Amint azt az előző cikkekben megvitatták, egy torrent-rajban az összes társ könnyen megszerezheti minden társ IP-címét és egyéb adatait..

Ez egyértelmű és valóban megvalósítható módszer arra, hogy minden rosszindulatú entitás belépjen a rajba, és könnyen megkapja a felhasználó adatait. Ennek ellenére az internetszolgáltató bármilyen hozzáadott erőfeszítés nélkül figyelemmel kíséri a torrent letöltését. Ugyanakkor meg kell ismernie a veszélyeket, amikor elkísérte a gyötrelmet.

Az uTorrent biztonságos használata

Vannak bizonyos módok, amelyek segítségével anonimizálhatják az uTorrent és bármely más használt BitTorrent szoftvert. Ahelyett, hogy újra megbeszélné az összes dolgot, azt javaslom, olvassa el ezt a cikket: „Hogyan viselkedni biztonságosan torrent”.

Ez a cikk azokat az intézkedéseket tartalmazza, amelyek biztosítják a biztonságot az adatvédelemtől, valamint a rosszindulatú programok kockázatait a torzítás közben.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me