Hogyan gyorsítsuk fel az uTorrent egyszerű módját

[ware_item id=33][/ware_item]

A BitTorrent után az uTorrent a legkeresettebb kliensszoftver. Fő varázsa abban rejlik, hogy könnyű jellegű, mivel lehetővé teszi a számítógép-használók számára, hogy bármilyen módon használhassák azt a rendszer teljesítményének eredeti díja nélkül. Növekvő népszerűsége azonban nemkívánatosan érintette a versenytársait, ami logikus és ésszerű is.


Vannak olyan torrentok, amelyek gyorsak, és néhány lassú. A letöltés uTorrent sebessége időnként változik és ingadozik.

Számos uTorrent felhasználó beszámol arról, hogy a fájlok megosztása közben mikor lassú a letöltési sebesség - gyakran fordul elő. De semmiért nem kell aggódni. Könnyedén növelheti és javíthatja az uTorrent sebességét.

Ha meg akarja növelni az uTorrent sebességét, akkor az első és legfontosabb dolog, amit meg kell tennie, ellenőrizze a feltöltés és letöltés maximális sebességét.

Legtöbbször nyilvánvaló különbség van a feltöltési és a letöltési sebesség között. Bár nyilvánvaló, hogy nem tud letölt olyan fájlokat letölteni, amelyek meghaladják a szolgáltató által a kapcsolaton beállított felső korlátot. De mégis elengedhetetlen, hogy ismeri ezt az információt, hogy megfelelően tudja kezelni a szoftvert, ami a legfontosabb dolog, miközben felgyorsítja az uTorrent.

Megkönnyíti az uTorrent felgyorsítását

Az alábbiakban felsoroljuk az uTorrent felgyorsításának néhány módját:

1 - Sebességteszt futtatása:

Az uTorrent felgyorsításának legegyszerűbb és legegyszerűbb módja a sebességteszt futtatása. Ehhez az alábbi lépéseket kell követnie:

 1. Nyissa meg a DSLReports webhelyet.
 2. Amint a kezdeti szerszámoldal betöltődik, kattintson a sebességteszt lehetőségre.
 3. A Speed ​​Test oldalon lesz.
 4. Kattintson a Flash Adobe feltöltési / letöltési sebességtesztjére.
 5. Válasszon ki egy kiszolgálót ugyanazon az oldalon a teszt futtatásához.

2 - Ellenőrizze routerét:

Az uTorrent felgyorsításához útválasztójának segítségével ellenőrizheti a feltöltési és letöltési sebességet. Bár nem mindenki ugyanazt az útválasztót használja, ha NETGEAR útválasztót használ, az alábbi lépésekkel ellenőrizheti a sebességet:

 • Töltse fel a böngészőablakot, és írja be a 192.168.0.1 címsort.
 • Megjelenik egy párbeszédpanel a szükséges hitelesítéssel. Írja be felhasználónevét, jelszavát, majd kattintson az 'OK' gombra.
 • A NETGEAR útválasztó állapota oldal betöltődik. Görgessen lefelé, hogy megtalálja az upstream és a downstream csatlakozási sebességeket.

3 - Ellenőrizze a portbeállítást:

Az uTorrent felgyorsításához szintén fontos ellenőrizni, hogy az összes port megfelelően van-e kezelve. Ha a portok megfelelően vannak konfigurálva, ez általában a maximális letöltési sebesség eléréséhez vezet. A port beállításának ellenőrzéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 • A betöltéshez kattintson az uTorrent ikonra.
 • Kattintson a lehetőségekre, majd a Telepítési útmutató menüpontra.
 • Megjelenik az uTorrent Telepítési útmutató oldal. Ellenőrizze, hogy a Hálózat melletti négyzet be van-e jelölve, kattintson a Futtatás tesztek elemre.

4 - Ellenőrizze a tűzfalat:

A sebesség váltakozása néha azért van, mert a portokat a tűzfal program blokkolja. Annak ellenőrzése érdekében, hogy a tűzfal megfelelően működik-e, csak inaktiválnia kell a programot, majd futtatnia kell a sebesség-tesztet. De ha a probléma továbbra is fennáll, akkor annak oka lehet a router kezelési és konfigurációs problémája, de ha a probléma akkor szűnik meg, akkor a tűzfal konfigurációs problémája miatt.

Ha a Windows tűzfal felhasználója van, akkor annak be kell állítania a bejövő és kimenő kapcsolatok engedélyezését az uTorrentből, és meg kell tennie az alábbi lépéseket:

 • Kattintson a Start, majd a Vezérlőpult elemre.
 • A Vezérlőpulton kattintson duplán a Tűzfal program elemre.
 • Megjelenik a Tűzfal program oldala. Kattintson a Kivétel fülre, és ellenőrizze, hogy be van-e jelölve az uTorrent melletti négyzet.
 • A Kivétel lapon kattintson a Program hozzáadása lehetőségre.
 • Megjelenik a Program hozzáadása párbeszédpanel, kattintson a Tallózás gombra.
 • Keresse meg az uTorrent.exe fájlt, amely az asztalon lesz, kattintson a '' Megnyitás ''.
 • Kattintson az 'OK' gombra a program felvételéhez a Kivétel listába.

5 - Korlátozza a feltöltési arányt:

A P2P hálózatok alapja a megosztás, de ha a feltöltési sebességet korlátlanul állítják be, akkor ez végső soron befolyásolhatja a fájlok letöltésének sebességét. Az uTorrent felgyorsításához az optimális beállításokat kell használnia, nagyszerű beállítani a feltöltési arányt az UpStream csatlakozási sebességének 80% -ára, és ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket:

 • Kattintson duplán az uTorrent elemre az alkalmazás betöltéséhez.
 • Megjelenik az uTorrent párbeszédpanel, kattintson a lehetőségekre, majd a Beállítások elemre.
 • A Preferencia oldalon kattintson a Sávszélesség elemre.
 • A Maximális feltöltési sebesség mezőbe írja be az UpStream kapcsolat sebességét legfeljebb 80% -kal..
 • Kattintson az 'Alkalmaz', majd az 'OK' gombra..

6 - Protokoll titkosítás engedélyezése:

Sok internetszolgáltató szeretne lefedni a felhasználó sávszélességét a P2P forgalom számára. A Protokoll titkosítás engedélyezése segít eltávolítani az internetkapcsolaton elhelyezett sávszélességet, és felgyorsítja az uTorrent használatát. A Protokoll titkosítás engedélyezéséhez csak annyit kell tennie:

 • Kattintson duplán az uTorrent elemre.
 • Amikor megjelenik az uTorrent párbeszédpanel, kattintson a lehetőségekre, majd a Beállítások elemre.
 • A Preferencia oldalon kattintson a BitTorrent elemre.
 • Győződjön meg arról, hogy a Bejövő régi kapcsolatok engedélyezése jelölőnégyzet be van jelölve.
 • A Protokoll titkosítás legördülő menüből válassza a Kényszer lehetőséget.
 • Kattintson az 'Alkalmaz', majd az 'OK' gombra..

7 - Megy a magas vetőmagok és társaik számára:

A mag egy olyan személy, akinek a fájl teljes másolata van a rendszerükön, és megosztja azt az egész hálózaton, míg a társ az, aki jelenleg letölti a fájlt. A pióca olyan személy, aki először tölti le a fájlt.

Mindig jó, ha a legtöbb vetőgéppel és társával együtt válasszuk a letölthető torrentet. Minél nagyobb a vetőgépek száma, annál gyorsabb lesz a letöltés.

Sávszélesség és csatlakozási beállítások:

Számos lehetőség van az uTorrent sávszélesség-beállításaira, amelyeket figyelembe kell venni az uTorrent sebességének növelése szempontjából. A lehetőségek a következők:

1 - A kapcsolatok globális maximális száma:

Ez a beállítás határozza meg azt a maximális összeköttetést, amelyet a számítógép létrehozhat a letöltés során. Ha ezt a beállítást korlátlanra állítja, akkor ez még nem jelenti azt, hogy a sebesség nagyobb lesz. Ismert, hogy nagyon szükséges sávszélességet használ, így ezt a beállítást 520-ra kell állítani egy 1Mbites kapcsolathoz.

2 - A csatlakoztatott társak maximális száma torrentenként:

Ez a beállítás határozza meg a csatlakoztatott társak maximális mennyiségét, amellyel a számítógép létrehozhat kapcsolatot egy fájl letöltése közben. Ezt az opciót kísérletezni kell úgy, hogy beállítja azt a peer számot, amelyet a torrent fájl jelenleg letölt. Fontolja meg a 200-as indítást az 1Mbites kapcsolathoz.

3 - egy szám of Torrent: Feltöltések száma

Ez a beállítás határozza meg, hogy mennyi feltöltési rés érhető el azoknak a felhasználóknak, akik fájlt szeretnének letölteni más társaktól. Ha ezt a beállítást túl magasra állítja, akkor ez negatív hatással lehet a letöltési sebességre, ezért javasoljuk, hogy fontolja meg, ha az internet kapcsolattól függetlenül nem haladja meg a 3-at..

Remélem, hogy ez hasznosnak találja ��

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me