Hogyan lehet letölteni a torrent névtelenül

[ware_item id=33][/ware_item]

A torrenting egyszerűen egy fájlmegosztási folyamat, amelyben több személy vesz részt a letöltési folyamatban. A BitTorrent inkább technológia, mint programszoftver, amely gyors és gyors letöltést és fájlmegosztást tesz lehetővé társaik között.


Noha a kínzás a tisztán törvényes és biztonságos dolog, vannak olyan országok, amelyek ezt illegálisnak és nem biztonságosnak tekintik. Bármely politikai befolyástól vagy nyomástól függetlenül, a torrentok a leghatékonyabb és leghatékonyabbak a különféle anyagok letöltésére és megosztására az internetről. A torrent sebességet és az elfogadható szintű szolgáltatás nyújtásának képességét megosztják népszerűségükkel.

A torrentokkal a legkomolyabb aggodalom az ő magánéletük. A torrentok komoly adatvédelmi aggályokat vetnek fel. Emellett úgy vannak megtervezve, hogy a szerzői jogú trollok vagy hackerek könnyen elkapják őket, ha nem követik a biztonsági tippeket..

A kalózkodás elleni csapatok és a bizonytalan törvényi szervezetek segítségével a BitTorrent ügyfelek sok ügyfelet találnak arra, hogy elrejtsék valós identitásukat a világtól..

Nagyon sok BitTorrent felhasználó keresi a módját, hogy elrejtse személyazonosságát torrenting közben. Ennek oka az, hogy ha a felhasználó anonim módon tölti le a torrentet, akkor a nyomkövető nem fogja tudni nyomon követni a felhasználó IP-címét, valamint azokat a fájlokat / anyagokat, amelyekre a felhasználó által letöltött adatok nem férnek hozzá..

Miért kellene a Torrentersnek foglalkoznia a névtelenséggel??

A felhasználóknak nagyon fontosnak kell lenniük névtelenségüktől, mert bíróságokon vagy börtönökbe kerülhetnek. Az amerikai szerzői jogi hivatal szerint a szerzői jogok megsértése olyan büntetőjogi büntetéseket vonhat maga után, amelyek magában foglalják akár 5 évig terjedő börtönbüntetést és akár 250 000 USD büntetést is.

Hogyan lehet letölteni a '' Torrent '' névtelenül?

Ha anonim módon szeretné letölteni a torrentet anélkül, hogy hagyná a külvilágnak megismernie személyazonosságát, akkor az alábbiakban felsorolt ​​módszerekkel követheti nyomon a torrent névtelen letöltését:

  1. Használja a VPN-t:

A VPN használata a névtelenné válás egyik leghatékonyabb és leghatékonyabb módja. A VPN a legjobb és legegyszerűbb módszer az identitás és az IP-cím elrejtésére más társaktól. Bár a jó szolgáltató a VPN némi összeget számít fel, de hatékony szolgáltatásaikkal az összes forgalmi adatot továbbítja. Bár nem minden VPN tartozik névtelenül letöltő torrenthez, de a VPN letöltése előtt először ellenőrizze, hogy névtelen letöltésre szolgál-e vagy sem..

Másodszor, mielőtt VPN-t használ a torrent névtelen letöltésére, ellenőrizze:

  • A VPN névtelen letöltésre szolgál.
  • A VPN nem vezet naplókat
  • Ellenőrizze a VPN további szolgáltatásait.
  1. Torrent adatvédelem használata:

A torrent magánélet egy másik, a közelmúltban kialakult módszer a torrent névtelen letöltésére. Ez a szolgáltatás elérhető a BitTorrent ügyfelek számára. Ez a proxy szolgáltatás hasonló, mint a BT Guard. A torrent adatvédelem olyan módosított uTorrent klienseket biztosít, amelyek rendelkeznek az összes előre konfigurált szükséges beállítással. A TorrentReactore.net csapata működteti. Ez alagutat képez a rendszer és a távoli szerver között. Ezenkívül az adatok titkosítva is vannak, ami azt jelenti, hogy az adatok elérhetetlenek és a szolgáltatások fenntartják azokat. Ennek a szolgáltatásnak az egyetlen hátránya, hogy csak a Windows platformon működő felhasználókra korlátozódik.

  1. Használja az ANOMOS-ot:

Az Anomos alapvetően egy ingyenes Windows program és egy titkosított multi P2P fájlterjesztési protokoll. Ez a program lehetővé teszi a BitTorrent felhasználók számára, hogy elrejtsék identitásukat és IP-címüket. Több mint 1600 felhasználó kérte az Anomos protokoll beépítését a jövőbeli uTorrent összeállításba, ezzel az egész második leghíresebb javaslatává..

Anomos hátrányai az, hogy nem teljesen konzisztensek és kompatibilisek a rendes torrent fájlokkal. Ennek oka az, hogy saját torrent formátumát használja. Ezenkívül a letöltési sebesség általában alacsony, mint a szokásos BitTorrent átvitelnél.

  1. SeedBox használata:

A magrészdobozok optimalizált szerverek, amelyeket általában a P2P fájlok torrent átvitelére terveztek. A Seedbox-okkal a felhasználók nagy letöltési sebességet kapnak, és ez segít elrejteni IP-címüket a külvilágtól.

A seedboxok nagysebességű szerverek, amelyek felhasználják a BitTorrent protokollt a torrent névtelen letöltésére és feltöltésére. Nagy sebességű hálózaton a vetőmagdobozok néhány perc alatt képesek nagy fájlok letöltésére.

A magkészlet letöltése után a felhasználó gyors és gyors HTTP-kapcsolaton keresztül letöltheti a fájlokat a rendszerükre.

  1. Használja a BT Guardot:

A torrent adatvédelemhez hasonlóan a BT Guard proxy szolgáltatás is, amely hatékonyan elrejti a felhasználó IP-címét. A torrent adatvédelemmel ellentétben, szolgáltatásai minden eszközön elérhetők, mint például a Mac, a Windows és a Linux. A nagyobb biztonság érdekében a szolgáltatás néhány olyan VPN-t is tartalmaz, amelyek titkosító alagút szoftverrel rendelkeznek.

A BT Guard szolgáltatás egyszerűen letölthető és telepíthető. Nem vezet nyilvántartást a felhasználási adatokról, és korlátlan letöltési sebességet kínál. Az egyetlen hátrány, hogy a használat csak Ázsiában, Kanadában és Európában korlátozódik.

  1. Az I2P használata:

A torrent névtelen letöltéséhez használhat egy I2P néven ismert anonim overlay hálózatot is. E hálózat elsődleges célja a kommunikáció védelme és biztosítása harmadik felek, például az internetszolgáltatók megfigyelése és megfigyelése ellen.

Sok olyan felhasználó, akik komolyan aggódnak a magánéletük miatt, használják ezt az overlay hálózatot. Az I2P hálózat elérhető beágyazott rendszerekben, asztali számítógépeken és Android telefonokon.

Válasszon anonim módszert:

Teljesen attól függ, hogy a felhasználók választják-e meg kedvenc névtelenítési módjukat. A maximális védelem érdekében azonban választhatja a VPN-módszert vagy a proxykiszolgálási módszert a névtelenül letöltő torrent számára.

Áttekintjük a VPN használatának előnyeit és hátrányait a proxyszolgáltatással szemben:

VPN

MEGHATALMAZOTT

Erõsebb titkosítást biztosít. Nem titkosítva.
Hatékonyan működik bármilyen torrent alkalmazással. A Torrent kliens alkalmazásnak proxytámogatással kell rendelkeznie.
Lassabban működik, mint egy proxy. Gyorsabban működik, mint a VPN.
A Torrent és a böngésző IP azonos. Mind a torrent, mind a böngésző IP-je különbözik.
Az összes adatot a VPN-en keresztül továbbítja. A torrent forgalmat más adatoktól elkülönítve irányítja.
Ha a VPN lekapcsol, a torrent IP-cím ki lehet téve. Ha a proxy lekapcsol, a torrent IP címe nem lesz kitéve.

A torrentálás egyszerűen fájlok másolása az egyik rendszerről a másikra a BitTorrent használatával. Fontos, hogy elrejtse valós személyazonosságát, miközben kínozza, mivel ez a szerzői jogok megsértése miatt bírósági eljáráshoz vezethet. Anonim módon erre különféle módszerek léteznek, amelyeket a felhasználó választhat úgy, hogy figyelembe veszi mind az előnyeit, mind a hátrányait, és biztonságban lehet a harmadik felek felügyeletétől..

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me