Hogyan ne kaphassuk meg a kínálatot – Egyszerű útmutató

[ware_item id=33][/ware_item]

Az emberek többsége valószínűleg ismeri a kínzás fogalmát és annak működését. Ha nem, akkor röviden átnézheti ezt a cikket, mielőtt tovább olvasná.


Ahol a lelkesedés izgalmas, ugyanakkor kockázatos is. És elkaphatja a legújabb filmeket, TV-műsorokat és zenei kiadásokat.

A torzítás veszélye azért érvényesül, mert sok webhely kínál sok illegális anyagot és szerzői jogi tartalmat. Azt a benyomást keltik, hogy a megjelenített tartalom teljesen legális, ha nem.

Ezért sok netizens tölt le illegális tartalmat, még akkor is, ha nem szánják ilyen tevékenységet. Ennek eredményeként a szerzői jogok megsértésére vonatkozó értesítéseket vagy figyelmeztetéseket kapnak.

Ezért ahhoz, hogy biztonságban maradj, kövesse néhány lépést, hogy ne kerüljön bele a kínzóba.

Torrenting Illegális?

Van egy olyan kifejezés, amelyet szerzői jognak neveznek, és a tartalom csak megjelenítésének jobb oldalára mutat. A tulajdonos, vagy amikor a tartalomtulajdonos bárkihez hozzáférést engedélyez.

Bárki, aki ingyenesen szolgáltat ilyen szerzői jogi anyagot, vagy aki torrent ilyen anyagot, akkor jogellenes feladatot lát el. Maga a kínzás azonban nem illegális.

Azért, mert tudta, hogyan kell elkerülni a gyötrelmet. Ismernie kell azokat az entitásokat, amelyek többnyire a torzító tevékenységeket figyelik.

Ha tisztában van azzal, hogy miként működik a torrent, akkor valószínűleg tudja, hogy egy internetszolgáltató, a szerzői jogok birtokosa, a kormány vagy a bűnüldöző szerv könnyen elkaphatja a torrent letöltőt a torrent rajból (olyan társak gyűjteménye, akik ugyanazt a torrent fájlt töltik fel és töltik le).

Mivel azonban, ha óvintézkedéseket tett, akkor a torzítás névtelen maradhat.

Bővebben ... torzító illegális?

Mi történik, ha elcsábítják a torzulást?

Ha elkapják a torrentok megosztása közben, enyhe és extrém következményekkel is járhat.

Lehet, hogy figyelmeztető levelet kap az internetszolgáltatójától, vagy büntetésként megtapasztalhatja a fojtott sebességet. Ugyanakkor az illegális kínzás miatti szigorú büntetések kollektívak is.

De a kínzó törvények nagymértékben attól az országtól függenek, ahol élsz. Például az Egyesült Királyságban 12 hónapos börtönöt kaptak valakinek, aki 2016-ban szerzői jogvédelem alatt álló top 40 kislemeznek osztozik..

Előfordulhat, hogy büntető levelet kap a szerzői trolloktól. A szerzői jogvédő trollok azok a kisvállalkozások, amelyek feladata az egyes kalózok követése. Megtalálják az illegális tartalmak torrent letöltésének IP-címét, és a szerzői jogok jogosultjának beleegyezésével a társaság nevében jogi lépéseket tesz.

E társaságok többsége közös taktikát alkalmaz, amely alapvetően az ügy bíróságon kívüli rendezése. A szerzői jogok trolljai e-mailt használnak, vagy akár házhoz szállítják a szerzői jogokról szóló levél átadását.

Ilyen levelekben 100 000 dollár feletti éneklés fenyegeti, de csak 3000 dollárt kérnek, ami rendkívül alacsonynak tűnik, valamint a bírósági költségek és kockázat gondja nélkül..

Hogyan nem kaphattam el torzulást?

Az összes torrenting biztonság az IP-cím elrejtésén alapul, amely az egyedi megosztási torrent legfontosabb identitásmutatója.

VPN használata

Lehetséges, hogy ez a kifejezés megismétlődik azok számára, akik névtelen maradni akarnak. Ez növeli a VPN használatát és annak elfogadását, hogy ez a leghatékonyabb módszer az IP-címek elrejtésére.

A VPN-k rendkívül olcsóktól kezdve egy kicsit magas költségekig terjednek, ám az ármegítélés révén soha nem szabad megítélni a VPN teljesítményét vagy biztonságát. A VPN funkciók áttekintést nyújtanak a szolgáltatás teljesítéséről, de megfelelő ötlet érhető el a VPN torrenting felhasználói áttekintésével..

Tor

Az Onion Router (Tor) ingyenes és kissé hasonló a VPN-hez; ezért egyes netizens használják, akik nem akarnak fizetni az anonimitásért.

A Tor forgalomkódolást és IP-maszkítást is biztosít azáltal, hogy a forgalmat több „csomóponton” keresztül haladja át. Sok okból azonban a Tor-ot nem tekintik hatékonynak torzító célokra. Az első és a legfontosabb egy észrevehető lassú sebesség, amely ellentmond a nagy sávszélességet igénylő feladatnak, a torrent.

A Tor a rendészeti és kormányzati szervek legszembetűnőbb célpontja lehet, mivel a hackerek / bűnözők körében ez a kedvenc eszköz..

PeerBlock

A Peerblock egy jól ismert és kifejezetten a torrent megosztására kifejlesztett alkalmazás. Figyelembe véve a rajnak az IP-kitettség veszélyét a rajban rejlő összes torrent számára, a Peerblock feketelistát tartalmaz az IP-címekről.

A torrent felhasználó követésének elsődleges célja a szimatoló IP-címeket rendszeresen frissíti ezen az asztali tűzfalon. Sajnos a Peerblock feketelistáját csak egyszer frissítik, a telepítés után. A rendszeres frissítéseket hajlandó felhasználónak fizetnie kell érte.

De a kérdés az, hogy ez biztosítja-e minden hamis IP jelenlétét a Peerblock feketelistájában?

Emellett a szerzői jogvédő troll vagy más szippantó entitás gyorsan megtudhatja az IP-ket a rajból olyan IP használatával, amely nem szerepel a feketelistában.

Seedbox

A Seedbox a BitTorrent számára készült, amely lehetővé teszi a torrent megosztását dedikált nagysebességű szerverekkel. Ez egy távoli szerver, amely nagysebességű szolgáltatást nyújt a felhasználóknak, miközben elfedi az IP-t a lakosságtól.

A letöltés befejezése után a letöltött torrent fájlt a Seedbox tárolja, és bármikor letöltheti a számítógépére..

Vannak olyan Seedbox gyártók, akik a HTTP-fájlok böngészőjét biztosítják és lehetővé teszik a fájlok letöltését a Seedboxból egy böngészőn keresztül.

Mi a teendő, ha elcsábító illegális cuccokat kapnak??

A legtöbb ember nem érdekli a névtelenséget, miközben zaklatja, amíg szerzői jogi értesítésekkel vagy rendezési levelekkel nem járnak.

Ha Ön az egyetlen, akkor néhány tanács segíthet Önnek. Azonban elengedhetetlen az elővigyázatossági anonimitási minták betartása, mielőtt illegálisan elkísérlik őket.

Néhány embernek szerencséje van, és csak figyelmeztetõ értesítést kapnak az internetszolgáltatótól, ami nem óriási dolog, ami miatt aggódni kell. De ez egy figyelmeztető pillanat az internet felhasználók számára.

Most többnyire az elszámolási leveleket az ISP-n keresztül is megkapják. A bírósági rendszert követő szerzői jogi troll írja az internetszolgáltatót, és arra kényszeríti, hogy jogi fenyegetéssel e-mailen küldje el az ügyfeleket és adja meg személyes adatait. Mivel az IP-cím nem személy (az amerikai törvények szerint), a szerzői jogok trollok nem tudták megszerezni a felhasználók tényleges személyazonosságát.

Ezért, ha az e-mail nem tartalmaz semmiféle személyes azonosítót, akkor ezt tartsa meg, és kerülje az e-maillel való válaszolást. Ha erre az e-mailre válaszol, akkor a személyes adatait a szerzői jogvédelem alatt álló troll számára feltárja, ha az internetszolgáltató nem adta meg a hitelesítő adatait.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me