Περιεχόμενο αναθεώρησης – τι σκέφτεστε;

[ware_item id=33][/ware_item]

Όλες οι ερωτήσειςΑπάντηση σε ερωτήσειςΑνάκτηση ερωτήσεων Όλες οι κατηγορίες Λογισμικό MacBook VPN WordPress > «Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα


▲ 234 ▼ ♥ 0

Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί το δρομολόγιο VPN? μόλις βρεθεί στο διαδίκτυο, αναζητώντας μια σύντομη ανασκόπηση της υπηρεσίας και του pro και con!

Ευχαριστώ Advance

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Ανώνυμος (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Ρωτήθηκε στις 28 Απριλίου 2017 3:18 pm738 εμφανίσεις

 • Ακολουθηστε
 • Απαγορεύεται η παρακολούθηση
 • Αναφέρετε το spam

Η υπηρεσία ταξινόμησης είναι αυτό που θα έλεγα ως μια ανάσα καθαρού αέρα. Είναι πολύ ωραίο να έχετε τελικά ένα VPN που μπορώ να βασίζομαι ειδικά αφού ψάχνω για το σωστό για τόσο πολύ καιρό. Έχω ξοδέψει πολλά χρήματα που υπογράφουν σε διαφορετικούς παρόχους για να απογοητευτεί μόνο με το αποτέλεσμα και την έλλειψη ενημερώσεων που έχουν. Η υπηρεσία καταχώρησης του αεροδρομίου φαίνεται να ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται να κάνει και να το κατεβάσει! Είναι ένα εξαιρετικό VPN και απαραίτητο για πολλούς ανθρώπους.

(Ανώνυμος στις 9 Απριλίου 2018 3:35 μ.μ.)

  Γεια σου! Είμαι χρήστης του καζίνο και το χρησιμοποιώ εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Είναι ένα αξιοπρεπές VPN με ισχυρή σύνδεση και λειτουργεί παγκοσμίως. Προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω στο τηλέφωνό μου, ενώ ταξίδευα στην Κίνα, τη Νέα Ζηλανδία και ακόμη και στην Αίγυπτο και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Παίρνω ακόμα τις καλές ταχύτητες σύνδεσης όπου κι αν πάω, καθώς έχω τη δυνατότητα πρόσβασης σε γεωγραφικά περιορισμένες τοποθεσίες ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό, γεγονός που αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα. Θα σας συνιστούσα να δοκιμάσετε το δωρεάν σχέδιο εάν δεν είστε 100% σίγουροι, αλλά με το χρόνο θα δείτε σίγουρα γιατί είναι μια μεγάλη επένδυση.

  (Ανώνυμος στις 11 Μαρτίου 2019 1:18 μ.μ.)

   • Νεότερο
   • Υψηλότερη βαθμολογία
   ▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

   Το ταξίδι στο ταξίδι είναι σίγουρα αξίζει να επενδύσετε, αλλά θα πρότεινα να δοκιμάσετε το ελεύθερο σχέδιο πρώτα ακριβώς έτσι μπορείτε να πάρετε μια αίσθηση του πώς λειτουργεί. Έχω χρησιμοποιήσει την υπηρεσία εγγραφής για περισσότερο από 1 χρόνο τώρα και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Έχω διαπιστώσει ότι οι ταχύτητες είναι συνεπείς, οι ενημερώσεις και οι έλεγχοι συντήρησης λαμβάνουν χώρα τακτικά και η συνολική ασφάλεια είναι μεγάλη. Θα το συστήσω ιδιαίτερα.

   Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Carmella (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 1) Απαντήθηκε στις 4 Απριλίου 2019 10:10 π.μ.

   • Αναφέρετε το spam
   ▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

   Γεια! Το Windscribe είναι ένα εξαιρετικό VPN για μένα και την οικογένειά μου. Όλοι μοιραζόμαστε το ένα λογαριασμό και το διαθέτουμε σε πολλές συσκευές στο σπίτι. Διαθέτει πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που θα χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση (μπλοκ διαφήμισης / tracker) και διαθέτει μια ποικιλία χαρακτηριστικών ασφάλειας για την προστασία της IP σας. Οι ταχύτητες είναι καλές και η δυνατότητα πρόσβασης σε ιστότοπους με περιορισμένη γεωγραφική κάλυψη είναι τέλειο αν ταξιδεύετε. Αν δεν είστε σίγουροι αν είναι για εσάς, θα συνιστούσα να δώσετε δωρεάν το σχέδιο πριν από την αναβάθμιση. Καλή τύχη!

   Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Pablo (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 1) Απαντήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2019 1:00 μ.μ.

   • Αναφέρετε το spam
   ▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

   Ο μεγάλος ανεμιστήρας της εγγραφής και των ταχυτήτων της, λειτουργεί τέλεια για μένα το τελευταίο έτος και δεν έχω προβλήματα ή προβλήματα. Πραγματικά ευχαριστημένοι από την υπηρεσία τους και τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται.

   Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Kev. (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 1) Απαντήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2018 9:13 π.μ.

   • Αναφέρετε το spam
   ▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

   Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ ένα VPN πριν, τότε η Εγγραφή είναι τέλεια ειδικά για αρχάριους. Έχει μια πολύ απλή διάταξη που το καθιστά εύκολο στη χρήση. Ο ιστότοπός τους είναι μπλοκαρισμένος με πληροφορίες που εξηγούνται με απλά λόγια, ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους ανθρώπους που είναι νέοι για τα VPN και δεν καταλαβαίνουν όλες τις λειτουργίες του και πώς λειτουργεί. Συνολικά, το Windscribe ήταν μια μεγάλη βοήθεια όταν πρόκειται για σέρφινγκ με ασφάλεια. Αξίζει να αναβαθμιστεί στο σχέδιο για απεριόριστα δεδομένα και μια μεγαλύτερη επιλογή τοποθεσιών για σύνδεση.

   Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από το ca (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 1) Απαντήθηκε στις 16 Ιουλίου 2018 10:14 μ.μ.

   • Αναφέρετε το spam
   ▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

   Μόλις εγκατέστησα την ελεύθερη έκδοση του συνδρομητή μου πρόσφατα και εξακολουθώ να υπολογίζω τις καλύτερες προσφορές του. Μέχρι στιγμής, το εξαιρετικό του μπλοκάρισμα διαφημίσεων και ιχνηλατών και η ταχύτητα είναι επίσης μεγάλη. Θα δούμε αν είναι πραγματικά το καλύτερο μεταξύ των άλλων vpn, αλλά μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος με τη συνολική απόδοση του.

   Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από kc (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 1) Απαντήθηκε στις 7 Ιουνίου 2018 7:36 μ.μ.

   • Αναφέρετε το spam
   ▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

   Νομίζω ότι η εγγραφή είναι πολύ καλή. Είναι αποδεδειγμένο να ενημερώνει συνεχώς και να διατηρεί την ταχύτητα πλατφόρμας που κάνει ακόμα πιο γρήγορα από ό, τι ήταν ήδη, καθώς και τον καθορισμό τυχόν bugs στην πορεία. Είναι καλά συντηρημένο, καλά φροντισμένο και 100% αξιόπιστο με βάση τη δική μου εμπειρία. Σίγουρα θα το συνιστούσα σε οποιονδήποτε ψάχνει για ένα ασφαλές VPN.

   Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Mary (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 1) Απαντήθηκε στις 15 Μαΐου 2018 8:40 μ.μ.

   • Αναφέρετε το spam
   ▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

   Διάβασα κάπου ότι το Airscribe έφτασε πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες στους πρώτους 10 μήνες, κάτι που μου έδωσε πολύ ενδιαφέρον. Έτσι αποφάσισα να το δώσω. Μετά την εγγραφή για το ελεύθερο σχέδιο θα μπορούσα να δω τι ήταν η διαφημιστική εκστρατεία. Η ταχύτητα είναι πραγματικά καλή και τα επιπλέον χαρακτηριστικά είναι πραγματικά ένα μπόνους. Θα ήμουν ευχαριστημένος με απλά μια γρήγορη σύνδεση lol Σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε.

   Πλεονεκτήματα:

   • δωρεάν σχέδιο λειτουργεί πρόστιμο
   • 10GB δεδομένα το μήνα σχετικά με το ελεύθερο σχέδιο
   • επιλογή χωρών από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε (50)
   • απεριόριστες συνδέσεις συσκευών
   • τώρα ξεμπλοκάρει το αμερικανικό δίκτυο Netflix

   Μειονεκτήματα

   • καμία υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας (αλλά υπάρχει ένας λόγος πίσω από αυτό, κάτι που δεν μπορούν να εντοπίσουν από πού βρίσκεστε και να διατηρήσετε τις πληροφορίες σας ιδιωτικές)

   Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από ComputerGeek (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 1) Απαντήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2017 3:20 μ.μ.

   • Αναφέρετε το spam
   ▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

   Το Windscribe VPN είναι ένας από τους νεοεισερχόμενους στη βιομηχανία VPN. Είναι ένας δωρεάν πάροχος υπηρεσιών VPN ο οποίος έχει κάνει ισχυρή είσοδο στην αγορά λόγω της ασυδοσίας της κρυπτογράφησης και των μέτρων προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Ο συνδυασμός της επέκτασης του προγράμματος περιήγησης Chrome και του προγράμματος-πελάτη των Windows λειτουργεί άψογα.

   Η υπηρεσία καταχώρησης VPN έχει μια δομή τιμολόγησης βασισμένη σε δύο σχέδια. συμπεριλαμβανομένου ενός ελεύθερου ή περιορισμένου σχεδίου που προσφέρει 15GB μηνιαίων δεδομένων και 9 τοποθεσίες διακομιστών, ενώ το Pro ή Unlimited προσφέρει μέχρι και 45 θέσεις διακομιστών και απεριόριστη μεταφορά δεδομένων, αλλά έρχεται σε βάρος είτε $ 9 μηνιαίως είτε $ 90 ετησίως αρκετά ακριβό).

   Εδώ είναι ένας κατάλογος των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του Wind Subscribe VPN:

   Πλεονεκτήματα

   • Ισχυρά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης
   • Απεριόριστες συνδέσεις συσκευών
   • Δεν γίνεται καταγραφή σύνδεσης
   • Κοινόχρηστη διεύθυνση IP
   • Επιτρέπει την υποστήριξη P2P
   • Δεν υπάρχει διαρροή DNS
   • Διαθεσιμότητα πολλαπλών πλατφορμών (Windows, Android, iOS, Mac)

   Μειονεκτήματα

   • Λίγα κανάλια υποστήριξης πελατών
   • Βασίζεται στον Καναδά
   • Το πρόγραμμα Pro είναι ακριβό
   • Ο πελάτης VPN του iOS χρειάζεται βελτίωση

   Συνολικά, το Windscribe VPN είναι ένα αρκετά καλό, δωρεάν VPN και έχει αποδειχθεί αρκετά εκπληκτικό για τους φρικτούς ασφαλείας και την προστασία της ιδιωτικής ζωής σε όλο τον κόσμο.

   Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από TRex (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 11) Απαντήθηκε στις 31 Μαΐου 2017 3:20 μ.μ.

   • Αναφέρετε το spam

   «Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

   Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε ερωτήσεις.

   Όνομα χρήστη ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

   Κωδικός πρόσβασης

   Θυμήσου με

   • Μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης WP
   • Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
   • Χαμένος κωδικός?