Υπάρχει κάποιο καλύτερο δωρεάν VPN για λήψη Torrenting ή P2P;

[ware_item id=33][/ware_item]

Όλες οι ερωτήσειςΑπάντηση σε ερωτήσειςΑνάκτηση ερωτήσεων Όλες οι κατηγορίες Λογισμικό MacBook VPN WordPress > «Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα


▲ 215 ▼ ♥ 0

Έχω ψάξει για κάποιο καλύτερο ελεύθερο VPN για λήψη torrents, όλα φαίνεται αρκετά ακριβό αυτές τις μέρες. χρειάζονται δωρεάν VPN για torrenting?

Θέλω κάτι ταχύτερο και ανώνυμο, όσο ψάχνω για αυτό, υπάρχουν πολλοί τύποι που μιλάνε για το "VPN For Torrenting" Ας υποθέσουμε ότι είναι αργή λόγω του VPN tunneling, αλλά η ερώτησή μου εξακολουθεί να υπάρχει, υπάρχει οποιοσδήποτε πάροχος υπηρεσιών VPN που επιτρέπει μου για να κατεβάσετε torrents χωρίς περιορισμό ταχύτητα μου?

Η πρόταση και η σύστασή σας θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα

Ενημερώθηκε [2019]

ΕΠΙΛΥΘΕΙΣημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Jane Smith (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Ρωτήθηκε στις 1 Αυγούστου 2019 3:36 pm15547 εμφανίσεις

 • Ακολουθηστε
 • Απαγορεύεται η παρακολούθηση
 • Αναφέρετε το spam
 • Νεότερο
 • Υψηλότερη βαθμολογία
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Το NordVPN είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για torrenting 2019, μπορείτε να λάβετε 30 ημέρες πολιτική επιστροφής χρημάτων.

Καλή τύχη

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από james (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 22 Αυγούστου 2019 2:01 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Όχι όλα τα VPN υποστηρίζουν τη λήψη torrent. Έτσι, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και προσεκτικοί όταν επιλέγετε ένα VPN για τον συγκεκριμένο σκοπό του Torrenting. Θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημά σας κατά την παραλαβή ενός πελάτη για torrenting. Ως ιδιωτικότητα και ασφάλεια, η ταχύτητα λήψης είναι εξίσου σημαντική όταν επιλέγετε το VPN για torrenting.

Το πιο σημαντικό πράγμα κατά την επιλογή VPN για torrenting είναι να περάσει απόλυτα την πολιτική απορρήτου τους. Επιλέξτε πάντοτε ένα VPN το οποίο δεν διατηρεί το αρχείο καταγραφής δραστηριότητάς σας. Επίσης, αναζητήστε ένα VPN το οποίο παρέχει την πιο εξαιρετική ασφάλεια με πιθανώς ισχυρή κρυπτογράφηση, έχει διακόπτη kill και προστασία από διαρροές DNS.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας κατά την επιλογή ενός VPN είναι, θα πρέπει να παρέχει γρήγορη ταχύτητα λήψης. Τα αρχεία θα πρέπει να φτάνουν γρήγορα στους συνομηλίκους τους, επειδή τότε δεν θα γκρεμίζουν το εύρος ζώνης.

Δοκιμάστε 30 ημέρες (χωρίς ερώτηση ερώτησης) VPN πολιτικής επιστροφής χρημάτων

 1. NordVPN:

Πλεονεκτήματα:

 • Προσφέρει κρυπτογράφηση διπλών δεδομένων.
 • Μπορεί να παρέχει σχεδόν έξι συνδέσεις τη φορά.
 • Έχει συγκεκριμένους διακομιστές βελτιστοποιημένους για torrenting.
 • Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής δραστηριότητας.

Μειονεκτήματα:

 • Όλοι οι διακομιστές δεν είναι αξιόπιστοι.
 • Έχει λίγο ακριβά μηνιαία τιμολόγηση.
 • Δεν υπάρχει εγκατάσταση υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας.
 1. ExpressVPN:

Πλεονεκτήματα:

 • Είναι γνωστό ως υπεράκτιο και ανώνυμο VPN.
 • Παρέχει υπερσύγχρονες υπηρεσίες σε 94 χώρες.
 • Τρέχει σχεδόν σε κάθε πλατφόρμα.
 • Προσφέρει κρυπτογράφηση σε επίπεδο επιχείρησης.
 • Παρέχει ενεργή υπηρεσία υποστήριξης 24 ώρες το 24ωρο 7/7.
 • Έχει εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα λήψης.

 

Μειονεκτήματα:

 • Υποστηρίζει μόνο τρεις συνδέσεις μόνο μία φορά.
 • Είναι δαπανηρή σε σύγκριση με άλλα.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Jasica (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2018 4:01 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Δεν είναι μια πρώτη φορά που βλέπετε μια τέτοια ερώτηση, όλοι αναζητούν δωρεάν πράγματα, αλλά πρέπει να σκεφτείτε τι ψάξατε. Είναι σαν να ψάχνετε για "να πάρετε ένα ferrari δωρεάν", γιατί κάποιος θα προσφέρει ένα αυτοκίνητο με χαρακτηριστικά όπως η Ferrari?

Έχετε το σωστό σημείο μου; κανένας οργανισμός δεν προσφέρει το καλύτερο δωρεάν VPN για torrenting, επειδή οι άνθρωποι χρειάζονται ένα VPN για ανώνυμη σύνδεση και κορυφαίους λόγους ασφαλείας για το gash! Σκοποί, όπως ποτέ, να μην πιάνονται από τον ISP και να λαμβάνετε μια Νομική Σημείωση.

Το άλλο πράγμα είναι η ταχύτητα: Πρώτα απ 'όλα Δεν υπάρχει τίποτα Αμοιβή για τη φρίκη εδώ! πρέπει να πληρώσετε για τα χαρακτηριστικά όπως:

 • Ταχύτερη ταχύτητα
 • Ανώνυμη σύνδεση
 • Kill Switch
 • Προστασία διαρροής DNS

Το δωρεάν VPN δεν μπορεί να προσφέρει ούτε υποστήριξη για P2P, αλλά προσφέρει περιορισμένο εύρος ζώνης περιήγησης.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο διαδίκτυο είναι προς πώληση, αν θέλετε να το ελέγξετε. μεγάλο VPN για torrenting.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Jasmeen J. (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2018 6:50 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Δεν έχω δει καμία υπηρεσία που σας επιτρέπει να κατεβάζετε torrents ανώνυμα χωρίς χρεώσεις, στην πραγματικότητα εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ σπάνια πληρωμένα VPN που σας επιτρέπουν να torrenting. Χρησιμοποιώ το NordVPN από τα τελευταία 2 χρόνια, όχι δωρεάν, αλλά σας δίνω 30 ημέρες επιστροφής χρημάτων χωρίς καμία ερώτηση. επίσης προς πώληση αυτή τη στιγμή (2,75 / μήνα - 78% OFF), ώστε να μπορείτε να το πάρετε αυτό.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Karol (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 23 Αυγούστου 2018 10:46 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Λατρεύω το torrenting και δεν είμαι στο πρόβλημα για πολύ χωρίς καμία ιδιωτικότητα όπως το VPN ή κάτι άλλο. Και δεν θα πιστεύατε ότι μόλις ξεκίνησα να χρησιμοποιώ ένα δωρεάν VPN, έλαβα προειδοποιητική ειδοποίηση. Δεν μπορούσα να καταλάβω τη διαφορά της δραστηριότητας εκείνη την εποχή και πριν, αλλά και δεν μπορώ να πω ότι αυτό οφείλεται στη χρήση του VPN. Ωστόσο, είναι προφανές ότι το δωρεάν VPN είναι αναποτελεσματικό στην ιδιωτική ζωή του Torrent.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Resse Walter (Ερωτήσεις: 1, Απαντήσεις: 48) Απαντήθηκε στις 12 Ιουλίου 2018 3:15 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Ναι, έχετε δίκιο, δεν υπάρχει δωρεάν VPN το οποίο είναι αποτελεσματικό για torrent. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές σχετικά με το ExpressVPN και μετά την εμπειρία των υπηρεσιών του είμαι πολύ ικανοποιημένος με την επένδυσή μου. Η ταχύτητα είναι τρομερή και αυτό είναι το πιο απαραίτητο πράγμα, ενώ torrenting, τουλάχιστον για μένα είναι στην υψηλότερη προτεραιότητα. Αλλά, είναι επίσης αλήθεια ότι τα τέλη υπηρεσιών του ExpressVPN είναι υψηλότερα από πολλά άλλα VPN. Ωστόσο, κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν πολλά φτηνά VPN που θα μπορούσαν να παρέχουν αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Έτσι, η πραγματική μου πρόταση θα ήταν ότι αντί να πηγαίνετε για ένα δωρεάν VPN για torrenting, θα πρέπει να εξετάσετε ένα φτηνό VPN.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Ivor Taylor (Ερωτήσεις: 1, Απαντήσεις: 48) Απαντήθηκε στις 5 Ιουλίου, 2018 7:05 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Το δωρεάν VPN για torrenting είναι μόνο ένας μύθος κατά τη γνώμη μου και σε ό, τι έχω βιώσει μέχρι σήμερα. Το πρώτο και το πιο συνηθισμένο ζήτημα με τα δωρεάν VPN είναι ότι παρέχουν εξαιρετικά ερεθιστική ταχύτητα. Επίσης, υπάρχουν πολλές απειλές για την ασφάλεια κατά τη χρήση δωρεάν υπηρεσιών.

Για πολλούς ανθρώπους η ασφάλεια δεν έχει σημασία, ωστόσο, η κοινή χρήση αρχείων P2P απαιτεί ασφάλεια και επαρκή ταχύτητα. Η ασφάλεια έχει μεγάλη σημασία για το torrenting επειδή υπάρχουν πολλές περιπτώσεις για τις οποίες η κοινή χρήση torrent προκαλεί ποινή ή ειδοποίηση. Ακόμα χειρότερο είναι ότι οι πολεμιστές στην πισίνα torrent σας θα μπορούσαν να δουν την πραγματική IP σας καθώς και την τοποθεσία σας. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να πάμε ασφαλείς αντί να έχουμε ένα ελεύθερο VPN για το torrenting.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Michelle Strawss (Ερωτήσεις: 1, Απαντήσεις: 48) Απαντήθηκε στις 29 Ιουνίου 2018 6:46 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Δεν πιστεύω στην ελεύθερη VPN για torrenting ή δωρεάν VPN για οποιοδήποτε άλλο σκοπό, επειδή είναι προφανές ότι κανείς δεν θα σας ευχαριστούσε ποτέ χωρίς το δικό του όφελος. Και αναμένοντας μια γρήγορη ταχύτητα από το δωρεάν Torrent VPN δεν είναι μια έξυπνη σκέψη, γιατί πολλοί αμειβόμενοι είναι επίσης ανεπαρκείς στην ταχύτητα και μόνο μερικοί παρέχουν ίση ή λιγότερο επηρεασμένη ταχύτητα.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Medora Bell (Ερωτήσεις: 1, Απαντήσεις: 48) Απαντήθηκε στις 2 Μαΐου 2018 12:11 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Είμαι βέβαιος ότι βρίσκεστε εδώ, αφού δοκιμάσατε δύο καλούμενα δωρεάν δωρεάν VPN για torrenting. Έχω επίσης σπαταλήσει το χρόνο μου για την αναζήτηση αυτού του VPN για torrenting αλλά όλοι οι αιτούντες εκεί έξω που ομολογούν να δουλέψουν ως ελεύθερο torrent VPN απλώς προσπαθούν να σας προσελκύσουν και να σας μετατρέψουν προς τις υπηρεσίες τους πριμοδότηση. Όμως, οι περισσότερες από αυτές τις αμειβόμενες υπηρεσίες δωρεάν VPN πληρώνονται επίσης και λείπουν και επειδή έχετε πληρώσει το ποσό που δεν θα μπορούσατε να κάνετε τίποτα.

Ως εκ τούτου, μετά από μια ενοχλητική αναζήτηση, είχα αποφασίσει να δοκιμάσω μια αυθεντική πληρωμένη υπηρεσία VPN με εγγύηση επιστροφής χρημάτων ή δωρεάν δοκιμή, ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να χάσει το ποσό. Εκείνη την ώρα επέλεξα το ExpressVPN λόγω πολλών θετικών αναθεωρήσεων και σε μεγάλο βαθμό λόγω της ταχύτητας που επαινεί για την υπηρεσία τους. Ευτυχώς, μετά από σχεδόν δύο χρόνια το VPN μου λειτουργεί πολύ καλά με torrenting καθώς και με άλλα περίπλοκα πράγματα όπως η απεμπλοκή του αμερικανικού δικτύου Netflix. Είμαι τόσο ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από την επένδυσή μου.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Eliza (Ερωτήσεις: 1, Απαντήσεις: 48) Απαντήθηκε στις 30 Απριλίου 2018 12:36 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Δεν είναι αδύνατο να αποκτήσετε δωρεάν VPN για torrenting αλλά είναι σίγουρα αδύνατο να βρείτε ένα δωρεάν VPN που λειτουργεί για torrenting. Αυτό συμβαίνει επειδή το torrenting είναι ένα πολύπλοκο έργο και χρειάζεται κάποια εξαιρετικά χαρακτηριστικά για να δουλέψει με το VPN. Το πιο απαραίτητο πράγμα είναι η ταχύτητα μαζί με την ιδιωτικότητα. Χωρίς ταχύτητα δεν θα μπορούσατε ποτέ να εκτελέσετε τη διαδικασία torrenting. Ωστόσο, εάν η προστασία της ιδιωτικής ζωής παραβιάζεται τότε δεν υπάρχει καμία χρήση του να πάρει ένα VPN για torrenting.

Από την άλλη πλευρά, θα συνιστούσα το προσωπικό μου αγαπημένο PIA VPN που είναι εξαιρετικά φθηνό και μπορείτε να το πάρετε τόσο χαμηλά όσο $ 2,91 που είναι σχεδόν τίποτα. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να πάρετε μια τεράστια θετική σχόλια σχετικά με το Reddit από τους χρήστες της PIA σχετικά με τις υπηρεσίες PIA. Ευτυχώς, είμαι και εγώ ευτυχισμένος πελάτης.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Maria Beck (Ερωτήσεις: 1, Απαντήσεις: 48) Απαντήθηκε στις 24 Απριλίου 2018 6:11 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Το Torrenting έχει μια σύνθετη ροή εργασίας και γι 'αυτό είναι δύσκολο να κρυπτογραφήσετε ολόκληρη τη διαδικασία για τα περισσότερα δίκτυα VPN. Ακόμα και πολλά πληρωμένα VPNs είναι αναποτελεσματικά για torrenting σκοπό και είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί ένα δωρεάν VPN για Torrenting. Η διαδικασία torrenting που διεξάγεται χωρίς ένα VPN εκθέτει την IP σας όχι μόνο στον ISP σας αλλά όλα τα άτομα που είναι παρόντα στο ίδιο torrent swam όπου είστε.

Ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου που αναζητά τις δραστηριότητές σας θα μπορούσε επίσης να περιορίσει το εύρος ζώνης σας ή να μειώσει την ταχύτητα του Internet σας για να αποφύγει το φορτίο από τους διακομιστές δικτύου του και αυτό είναι σύνηθες, επειδή το torrenting καταλαμβάνει μεγαλύτερο όγκο δεδομένων. Ως εκ τούτου, θα σας συνιστούσα ανεπιφύλακτα ένα πληρωμένο VPN αντί για ένα δωρεάν VPN για torrenting. Επίσης, υπάρχουν μερικές σκέψεις πριν επιλέξετε ένα πληρωμένο VPN για torrenting. Τα περισσότερα δίκτυα VPN είναι επικίνδυνα και ενδέχεται να έχουν προβλήματα όπως διαρροή IP ή διαρροή DNS που θα μπορούσαν να εκθέσουν την ταυτότητά σας χωρίς να το γνωρίζετε. Η ταχύτητα είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας για torrenting καθώς μια αργή ταχύτητα θα μπορούσε να καταστρέψει την πείρα σας.

Βασισμένο σε αυτά τα σημαντικά VPN για τους torrenting παράγοντες, υπάρχουν δύο καλύτερες επιλογές που είναι προσιτές επίσης.

 • Το NordVPN - Έχει μια πρόσθετη δυνατότητα προστασίας από διαρροές DNS, η οποία ελέγχει όλες τις αιτήσεις DNS. Επίσης, έχουν επαρκή ταχύτητα για γρήγορη ροή και λήψη του σκοπού. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε από πολλά πρωτόκολλα VPN.
 • ExpressVPN - Αυτό το VPN έχει έντονη έμφαση στην ταχύτητα και είναι πραγματικά το καλύτερο για ταχύτερες υπηρεσίες VPN. Επίσης, διαθέτουν πολλά πρωτόκολλα ασφαλείας με επαρκή προστασία από διαρροές WebRTC και προστασία από διαρροές DNS.

Το ExpressVPN είναι λίγο ακριβό, αλλά μπορείτε να πάρετε εκπτώσεις σε διαφορετικά πακέτα. Ωστόσο, το NordVPN είναι πολύ φθηνό και οικονομικό για όλους.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Jessica Walson (Ερωτήσεις: 1, Απαντήσεις: 48) Απαντήθηκε στις 22 Μαρτίου 2018 3:04 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 1 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Για torrenting χρειάζεστε γρήγορη σύνδεση VPN, με απεριόριστο όριο εύρους ζώνης & κορυφαία ασφάλεια gash. Η ταχύτητα και η κρυπτογράφηση δεν συνυπάρχουν ποτέ που θα σας κοστίζουν χρήματα. δεν υπάρχει τίποτα ελεύθερο στον online κόσμο.

Το δωρεάν VPN για torrenting δεν υπάρχει

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Rebecca (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 16 Μαρτίου 2018 6:36 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Έχω διαβάσει όλη τη συζήτηση σε αυτό το νήμα και ανακαλύπτω αυτό είναι: Δεν υπάρχει κανένας που να συνιστά ένα μεμονωμένο VPN που να σας επιτρέπει να κρυπτογραφήσετε τη διαδικτυακή σας κίνηση δωρεάν, το δωρεάν VPN για torrenting δεν σας επιτρέπει να κατεβάζετε torrents ανώνυμα, τα περισσότερα από τα ΔΩΡΕΑΝ VPN εργάζονται στις Επεκτάσεις αλλά απλώς παρέχουν υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης, όχι υπηρεσία VPN, πράγμα που σημαίνει ότι μετακινούνται μόνο το IP που δεν κρυπτογραφεί την επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο.

Οι άνθρωποι που προτείνονται να χρησιμοποιήσουν τα καλύτερα αμειβόμενα VPNs επιτρέπουν σε σας για δωρεάν 30 ημερών δίκη. Η δοκιμαστική έκδοση εξασφαλίζει τα χρήματά σας εντός 30 ημερών και επίσης καταστρέφει τα αρχεία καταγραφής σας με την πολιτική τους για λιγότερα αρχεία καταγραφής.

Περισσότερο Συχνά: παιδιά που συνιστούν εδώ το NordVPN και ExpressVPN το οποίο είναι πολύ δημοφιλές κατά τη διάρκεια της λήψης torrenting.

Αυτό είναι όλο.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Rebecca (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2018 2:09 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

καλά, ψάχνει για το καλύτερο δωρεάν VPN για torrenting ή δωρεάν VPN p2p δεν υπάρχει !. καλά, δεν υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ VPN διαθέσιμο στην αγορά, αφού δεν παίρνει κάτι από αυτό. υπάρχουν πολλές ψεύτικες λειτουργίες VPN που θα σας προσελκύσουν από το FREE tagline!

καλά με λίγα λόγια: Έψαχνα κάτι τέτοιο, αλλά βρήκα επιτέλους το NordVPN όχι δωρεάν, αλλά είναι πραγματικά φθηνό και έχει υψηλή βαθμολογία σε διάφορες μεγάλες πλατφόρμες.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον James (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2018 5:06 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Αν θέλετε ένα απόλυτα δωρεάν VPN για torrenting από ό, τι πρέπει να είστε έτοιμοι για τακτικές διακοπές και εξαιρετικά αργή ταχύτητα κατά τη λήψη. Ενώ, πολλά γνωστά VPN για torrenting είναι τώρα διαθέσιμα σε πραγματικά χαμηλά πακέτα. Η πρότασή μου είναι να επιλέξω ένα από τα γρήγορα δίκτυα VPN όπως το expressVPN για να αποφύγω την απογοήτευση κατά τη λήψη, αφού κανένας δεν αρέσει να χαλάει τον ενθουσιασμό με τις μεγάλες περιόδους για τη φόρτωση ταινιών.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Bernard Shawn (Ερωτήσεις: 1, Απαντήσεις: 48) Απαντήθηκε στις 1 Ιανουαρίου 2018 3:04 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Το δωρεάν VPN για torrenting είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί. Μπορείτε να πάρετε ένα δωρεάν VPN για άλλους σκοπούς, αλλά το torrenting είναι ένα χαρακτηριστικό αποτελεσματικό ακόμα και σε μερικά πληρωμένα VPN. Επειδή το torrenting χρειάζεται επαρκή ταχύτητα, γι 'αυτό χρειάζεστε ένα γρήγορο VPN για λήψη χωρίς προβλήματα.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Jane Mark (Ερωτήσεις: 1, Απαντήσεις: 48) Απαντήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 2017 1:08 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Είναι δύσκολο να πει εάν υπάρχει τίποτα ελεύθερο διαθέσιμα σε torrenting συγκεκριμένα, ναι, αλλά υπάρχουν τα καλύτερα VPN για torrenting που προσφέρει πολιτική επιστροφής και σήμερα, στην πώληση, μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες προσφορές.

https://www.beencrypted.com/best-vpn-torrenting-p2p-filesharing/

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Jessica Jordan (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2017 4:47 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Δεν νομίζω ότι αν υπάρχει κάποια σύσταση να μπορείτε να πάρετε ΔΩΡΕΑΝ, όλα πληρώνονται

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Meson (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2017 5:32 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Μόλις συναντήθηκα εδώ και σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να επιλύσω την αναζήτησή σας εδώ �� Έψαχνα την ίδια ερώτηση και έβαλα πολλά ερωτήματα σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως οι Reddit και Yahoo Answers. Μετά από αυτή τη μεγάλη έρευνα, δεν έχω βρει πολλές επιλογές, αλλά είμαι αρκετά ειδικός για να δοκιμάσω οποιοδήποτε VPN με ταχύτητα, DNS, Servers, προστασία DSN διαρροής τώρα.

Στο Reddit & Οι εμπειρογνώμονες ασφαλείας της Quora ενδιαφέρονται μόνο για το VPN που θα μπορούσε να διαρρεύσει το DNS σας και δεν παρέχει το Kill Switch δεν είναι ποτέ η επιλογή για ανώνυμα λήψη torrent.

Χρειάζεστε ένα VPN για Torrenting Ποια προσφορά:

 1. Μεγάλη ποικιλία εξυπηρετητών
 2. Προστασία διαρροής DNS
 3. Kill Switch
 4. Αφήστε το torrenting

NordVPN & Το ExpressVPN είναι η καλύτερη επιλογή για όλες τις ώρες. όπως συνιστάται από την Reddit & Quora Experts.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Jessica Jordan (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2017 11:37 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

P2P κοινή χρήση αρχείων με δωρεάν VPN είναι σαν πονοκέφαλοι, απογοήτευση, ξύσιμο το κεφάλι σας όλη την ώρα & φωνάζοντας δυνατά αυτές είναι οι περιστάσεις που θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε όταν χρησιμοποιείτε το FREE VPN για torrenting συγκεκριμένα. ��

Πρώτα απ 'όλα, λόγω της αργής συνδεσιμότητας, της αργής ταχύτητας στο internet κατά τη λήψη, το πιο επικίνδυνο ποτέ δεν θα κρύψει την κυκλοφορία σας από τα αδιάκριτα μάτια σας γνωρίζετε ...

Η χρήση VPN με torrents είναι βασικά για την κρυπτογράφηση κυκλοφορίας Utorrent και αόρατη από τις ISP, η οποία ακόμη και οι υπηρεσίες που πληρώνονται δεν μπορούν να χειριστούν κάποιο χρόνο διαρροής του DNS σας, το οποίο φέρνει τις ειδοποιήσεις των ISPs. ��

Δοκίμασα το NordVPN το οποίο είναι απολύτως κατάλληλο για την ανίχνευση του Torrents ανώνυμα. Αντίθετα, αναζητώντας δωρεάν έκδοση, μπορείτε να επωφεληθείτε από την πώληση 78% που εκτελείται αυτή τη στιγμή. Ορίστε ο σύνδεσμος: 2.75 / μήνα το κουπόνι NordVPN 

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Jasmeen (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 17 Νοεμβρίου 2017 12:42

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Δεν υπάρχει κανένα ελεύθερο VPN επιτρέπουν torrenting, ή θα μπορούσε να παρέχει στην πραγματικότητα, και ψάχνετε για Best; πώς γίνεται αυτό.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Mark Willson (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2017 11:57 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Το Torrenting προκαλεί πολλές ειδοποιήσεις από τον ISP και προκαλεί επίσης πραγματική απειλή για την ιδιωτική ζωή και την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Δεν υπάρχουν τέτοια δωρεάν VPN για torrenting διαθέσιμα για να απαλλαγούμε από αυτά τα θέματα. Ακόμα και υπάρχουν πραγματικά λίγα VPN που παρέχουν πραγματική ανώνυμη σύνδεση ενώ κάνετε λήψη torrents.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να ελέγξετε ενώ ψάχνετε για αξιόπιστο VPN Για torrenting είναι, για να ελέγξετε αν παρέχουν προστασία DNS & Kill switch, που εμποδίζουν τη σύνδεσή σας να διαρρεύσει πληροφορίες.

Τι συνέβη όταν διαγράψατε το DNS του VPN σας?

Αυτό συνέβη όταν το αίτημά σας DNS δεν χειρίστηκε καλά από τον πάροχο VPN και διαρρεύσει το DNS σας.

Kill Switch: αυτή η δυνατότητα αποθηκεύει τις πλάτες σας κάθε φορά που η σύνδεσή σας χάνεται μεταξύ της λήψης torrents και θα σταματήσει γρήγορα την κίνηση στο διαδίκτυο και να την περιμένει, όταν παίρνει πάλι η κίνηση θα επανασυνδεθεί ο διακομιστής VPN και θα αποτρέψει τη διαρροή πληροφοριών.

NordVPN & Το ExpressVPN έρχεται και με τις δύο λειτουργίες που θα σας δώσει DNS προστασία διαρροής με διακόπτη kill.

Μπράβο αν βρείτε αυτό το χρήσιμο ��

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Trump (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 28 Οκτωβρίου 2017 6:00 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Δεν υπάρχει υποστήριξη για το Free VPN P2P, χρειάζεστε ισχυρή και σταθερή σύνδεση VPN ενώ το torrenting.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Mark Willson (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2017 10:00 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

αν ανησυχείτε για το απόρρητο και την ασφάλειά σας, δεν θα συνιστούσα κανένα δωρεάν VPN για το κατέβασμα torrents, το αμφισβητούμενο θέμα αλλά δεν υποστηρίζουμε και συνιστούμε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα εδώ,

Συνιστώ ανεπιφύλακτα το NordVPN για το Torrenting, το γρήγορο και πραγματικά ανώνυμο, θα σας δώσει ανώνυμο κατέβασμα, επίσης να σας προστατεύσει παρέχοντας επιπλέον χαρακτηριστικά όπως το Kill Switch & Προστασία διαρροών DNS, η οποία ποτέ δεν θα σας διαρροή πραγματική Ταυτότητα. αλλά "Δεν είναι δωρεάν"

Η ετήσια τιμολόγηση του NordVPN ξεκινά με 5,75 δολάρια / μ

Αλλά εδώ είναι ο μειωμένος σύνδεσμος: NordVPN 78% έκπτωση $ 3.29 / m

Εδώ είναι οι Αποκλειστικές Προσφορές 2017:

RankProviderPriceDiscount
1 NordVPN $ 3.29 72% OFF
2 PureVPN  2,95 δολάρια 64% OFF
3 ExpressVPN  $ 8.32 35% OFF
4 Ivacy VPN  $ 1,66 86% OFF
5 Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο  $ 3.33 52% OFF

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Jimmy Woki (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 23 Μαΐου 2017 6:39 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντησηΕίστε σοβαροί; torrenting με δωρεάν VPN ή μεσολάβηση; αυτό δεν θα συμβεί, δεν υπάρχει δωρεάν κυκλοφορία torrent υποστήριξης VPN ανώνυμα, ακόμη και υπάρχουν πολύ σπάνια πληρωμένα VPN, τα οποία λειτουργούν τέλεια με ανώνυμο torrenting. Κυρίως οι τύποι ψάχνουν για κάποια ταχύτερη λύση VPN για torrenting, επειδή αυτό είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που πάντα ελέγχετε για. Η σύνδεση VPN θα πρέπει να μειώσει την ταχύτητά σας, λόγω της σήραγγας VPN και της κρυπτογράφησης. Αλλά θα πρέπει να μειώσει το κανονικό σας internet στο 6%, αλλά κυρίως VPN θα μειώσει περίπου 30 έως 40%, πράγμα που είναι πραγματικά απογοητευτικό κατά τη λήψη.

Εδώ είναι μερικά ταχύτερη και φτηνές VPN για Torrenting:

NordVPN:

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 550+ διακομιστές σε 49+ χώρες
 • 6 Ταυτόχρονη σύνδεση
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Λήψη (32.5mbs) Ανεβάστε (28.4 / mbs)
 • Αποκτήστε το COUPON έκπτωσης 50% (2κυριαρχικό)

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας:

Χωρίς VPNΜε VPN
Ταχύτητα μεταφόρτωσης 35,17 Mbps 32.51
Ταχύτητα μεταφόρτωσης 34,05 Mbps 28.40
Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης - L2TP
Τοποθεσία διακομιστή Ηνωμένες Πολιτείες Ηνωμένο Βασίλειο
Χρόνος απόκρισης 27 ms 28 ms

ExpressVPN:

Βασικά χαρακτηριστικά

 • 137+ διακομιστές σε 87 χώρες
 • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN TCP
 • 3 πολλαπλές συνδέσεις - τα πιο γρήγορα λήξει
 • Λήψη (34.5mbs) Ανεβάστε (32.4 / mbs)
 • 256 Πρωτόκολλα κρυπτογράφησης

Αποτελέσματα δοκιμής ταχύτητας:

Χωρίς VPNΜε VPN
Ταχύτητα μεταφόρτωσης 35,17 Mbps 34.50
Ταχύτητα μεταφόρτωσης 34,05 Mbps 32.04
Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης - L2TP
Τοποθεσία διακομιστή Ηνωμένες Πολιτείες Ηνωμένο Βασίλειο
Χρόνος απόκρισης 27 ms 26 ms

PureVPN:

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Fast 500+ εξυπηρετητές σε 140+ χώρες
 • PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2
 • 5 πολλαπλές συνδέσεις
 • Λήψη (30,4mbs) Ανεβάστε (28,5mbs)
 • Πολιτική επιστροφής ημερών 7 ημερών

Αποτελέσματα δοκιμών ταχύτητας

Χωρίς VPNΜε VPN
Ταχύτητα μεταφόρτωσης 35,17 Mbps 30.40
Ταχύτητα μεταφόρτωσης 34,05 Mbps 28.50
Πρωτόκολλο κρυπτογράφησης - L2TP
Τοποθεσία διακομιστή Ηνωμένες Πολιτείες Ηνωμένο Βασίλειο
Χρόνος απόκρισης 27 ms 30 ms

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Jasim M (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 16 Μαΐου 2017 4:17 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Όπως άλλοι τύποι που δεν συστήνουν δωρεάν υπηρεσίες VPN για Torrenting, M δεν θα το πει αυτό ξανά, αλλά πιο συγκεκριμένη απάντηση για την οικονομική σας ανησυχία.

Τα καλά νέα είναι ότι έχουμε έρθει σε επαφή με μερικά από τα καλύτερα VPN για torrenting και να τους ζητήσουμε ορισμένες αποκλειστικές προσφορές για τον αναγνώστη μας.

Τις καλύτερες ευχές,

Ιορδανία

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Ιορδανία (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 27 Απριλίου 2017 2:53 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Σας προτείνω να μην χρησιμοποιήσετε δωρεάν υπηρεσία VPN για torrenting επειδή δεν είναι απολύτως αξιόπιστες. Είναι επίσης αργές και επιτρέπουν την πρόσβαση στις πληροφορίες σας από τρίτους.

Μην βασίζεστε σε δωρεάν δίκτυα VPN, αλλά δημιουργείτε μια πληρωμένη, όπως NordVPN. Αυτό το VPN όχι μόνο καθιστά εύκολο το torrenting αλλά προσφέρει επίσης γρήγορη ταχύτητα σύνδεσης, ισχυρή κρυπτογράφηση, πρωτόκολλα ασφαλείας και διακομιστές ενεργοποίησης P2P.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Cheryl (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 17) Απαντήθηκε στις 19 Απριλίου 2017 1:54 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Η σήραγγα θα περιορίζει πάντα την ταχύτητά σας στο ελάχιστο λόγω της διαδικασίας κρυπτογράφησης. Θα χρειαστεί να ανταλλάξετε κάποια ταχύτητα για να επιτύχετε την ανωνυμία και την ασφάλεια των δεδομένων σας Torrenting.

Το VPN για το Torrenting κρυπτογραφεί όλη την επισκεψιμότητά σας Torrent με κρυπτογράφηση 256-bit AES (η οποία θα διαρκέσει σχεδόν 20 χρόνια για να αποκρυπτογραφηθεί). Ωστόσο, μπορείτε να ανακατεύετε μεταξύ των πρωτοκόλλων ασφαλείας που είναι υπεύθυνα για την εφαρμογή της κρυπτογράφησης στα δεδομένα σας. Επιτρέψτε μου να την κατηγοριοποιήσω για σας.

PPTP - Αδύναμη κρυπτογράφηση - Ταχύτερη ταχύτητα (δεν συνιστάται επειδή διαρρέει)

L2TP / IPSec, OpenVPN, SSTP, IKEv2 / IPsec - Ισχυρή κρυπτογράφηση - Ελαφρώς πιο αργή ταχύτητα (συνιστάται)

Επιπλέον, θα χρειαστεί να διαθέτετε ένα VPN Torrent, το οποίο θα παρέχει διαδικτυακό διακόπτη Kill Switch για την αποφυγή διαρροών δεδομένων κατά την αποσύνδεση.

Σας προτείνω να μην πάτε για δωρεάν VPNs, καθώς δεν ξέρετε πού στέλνονται και αν είναι κρυπτογραφημένα καθόλου; Συνήθως, αυτά τα δωρεάν δίκτυα VPN πωλούν τις πληροφορίες σας σε διαφημιζόμενους τρίτων. Για παράδειγμα, ο αμυντικός VPN βρέθηκε ότι είναι προϊόν της εταιρείας αναλυτικών στοιχείων που θα συγκέντρωνε δεδομένα χρηστών για να τα χρησιμοποιήσει ή να τα πουλήσει περαιτέρω.

Έτσι, εάν είστε Torrenting τότε η χρήση ενός VPN είναι η αναγκαιότητά σας. Μπορείτε να επισκεφτείτε το ιστολόγιο αυτού του ιστοτόπου για να μάθετε περισσότερα για το VPN.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Torrent Lover (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33) Απαντήθηκε στις 29 Μαρτίου 2017 12:24 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Όχι, δεν υπάρχει δωρεάν VPN για torrenting. Υπάρχει κάποιος που αναφέρθηκε εδώ, αλλά δεν είναι αρκετά καλό λόγω των χαμηλών ταχυτήτων και την αποδοχή των ειδοποιήσεων DMCA, που σημαίνει ότι είναι χάσιμο χρόνου.

Εάν είστε Torrenting τότε η χρήση ενός VPN είναι απαραίτητη. Θα σας προτείνω προσωπικά να επιλέξετε NordVPN καθώς είναι το καλύτερο VPN για το Torrenting επειδή διαθέτει αποκλειστικούς διακομιστές P2P και τα πιο ασφαλή χαρακτηριστικά VPN και πρωτόκολλα. Η ταχύτητα είναι μεγάλη για τους διακομιστές P2P τους, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.

Μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε το VPN Torrent:

 1. Εγγραφείτε στο NordVPN και να ακολουθήσετε τα βήματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
 2. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή NordVPN.
 3. Επιλέξτε την κατάλληλη τοποθεσία ή αφήστε την εφαρμογή να επιλέξει τη βέλτιστη τοποθεσία
 4. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο.
 5. Απολαύστε το Torrenting στο VPN.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Duane Boyd (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33) Απαντήθηκε στις 25 Μαρτίου 2017 2:59 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Για δωρεάν Torrent VPN μόνο Betternet επιτρέπει torrent λήψη, αλλά οι ταχύτητες είναι νεκρές αργές, προσπάθησα μερικές φορές. Επιπλέον, έχουν δηλώσει σαφώς ότι θα συμμορφώνονται με τις ειδοποιήσεις DMCA και θα έχουν πρόσβαση στους διακομιστές τους. Έτσι, δεν θα είστε ανώνυμοι στα δωρεάν δίκτυα VPN, ποτέ δεν είστε!

Αν θέλετε να κατεβάσετε torrents χωρίς να αφήσετε ένα ίχνος πίσω τότε θα πρέπει να επιλέξετε το καλύτερο VPN για Torrenting. Χρησιμοποιώ το NordVPN το οποίο δεν μου προσφέρει μόνο μεγάλες ταχύτητες και εύρος ζώνης, αλλά και χαρακτηριστικά όπως διπλή κρυπτογράφηση, διακομιστές P2P και έξυπνο DNS για streaming. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε ExpressVPN, PureVPN και άλλα για τα οποία μπορείτε να βρείτε ένα θέμα σχετικά με αυτή την ιστοσελίδα.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Ricardo Rodriguez (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33) Απαντήθηκε στις 22 Μαρτίου 2017 12:01 pm

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Το δωρεάν VPN για το Torrenting είναι απάτη. Αν διαβάσετε την πολιτική απορρήτου τους τότε θα δείτε ότι δεν είναι μόνο ασαφείς αλλά επιτρέπουν την πρόσβαση τρίτων στις πληροφορίες σας απευθείας και μόλις εγκαταστήσετε αυτά τα VPN τότε είστε καταδικασμένοι.

Εγκαταστήσα ένα και στη συνέχεια το αφαιρώ μετά τη χρήση μου. Την επόμενη μέρα έλαβα διαφημίσεις από το πουθενά. Συνήθως δεν επιλέγω καμία υπηρεσία. Το σημείο μου είναι να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το «Ελεύθερο» δεν υπάρχει τίποτα Ελεύθερο σε αυτόν τον κόσμο. Χρησιμοποιήστε μια πληρωμένη υπηρεσία VPN.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Seth Fox (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33) Απαντήθηκε στις 21 Μαρτίου 2017 2:12 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Δεν υπάρχουν δωρεάν προτάσεις ειδικά για torrenting

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Jason (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 21 Μαρτίου 2017 1:23 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

P2P κοινή χρήση αρχείων παίρνει ένα τεράστιο φόρο στο εύρος ζώνης των διακομιστών. Επομένως, οι δωρεάν υπηρεσίες VPN δεν επιτρέπουν το Torrenting στους διακομιστές τους. Επιπλέον, η δωρεάν υπηρεσία δεν είναι πάντα δωρεάν και οι πληροφορίες σας πωλούνται στους διαφημιζόμενους ή σε ποιον γνωρίζουν?

Μεγάλη ιστορία σύντομη, να είναι ανώνυμη ενώ Torrenting για δωρεάν VPN, εκθέτετε τον εαυτό σας σε μεγαλύτερους οργανισμούς, αφήστε μόνο τους ISP σας.

Θα σας συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε το καλύτερο VPN για Torrenting. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το NordVPN για τη λήψη torrents επειδή έχουν αποκλειστικούς διακομιστές P2P. Επιπλέον, ρίχνουν την υπηρεσία Smart DNS για να μεταφέρουν δωρεάν το Netflix και χωρίς να εκδίδουν ταχύτητα. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε από ένα VPN?

Υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες VPN όπως PureVPN, ExpressVPN, VPN Ivacy και PIA VPN που επιτρέπουν τη λήψη του Torrent. Εάν δεν είστε οπαδός του NordVPN τότε μπορείτε πάντα να επιλέξετε από αυτές τις αξιόπιστες υπηρεσίες.

Βρήκα ένα άρθρο εδώ σχετικά με το bestVPN για Torrenting,  αξίζει μια ματιά.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Troy Riley (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33) Απαντήθηκε στις 20 Μαρτίου 2017 5:42 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 3 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Αν ψάχνετε για ένα δωρεάν VPN για να κατεβάσετε torrents ανώνυμα τότε πρόκειται να αντιμετωπίσετε τεράστιο πρόβλημα, χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν VPN για torrenting σημαίνει καλώντας ISP σας να λάβει μέτρα εναντίον σας πάνω από τη λήψη από το torrent πελάτη bit.

Συμφωνώ ότι ορισμένα δίκτυα VPN είναι δαπανηρά, αλλά αν αξιολογείτε μόνο VPNs με βάση την τιμή και χρησιμοποιώντας ένα δωρεάν VPN για ανώνυμο torrenting τότε κάνετε ένα τεράστιο λάθος επειδή τα ελεύθερα δίκτυα VPN έχουν ήδη τον έλεγχο των οργανισμών διερεύνησης και των hackers, η οποία μπορεί να σας βλάψει πολύ από την άποψη της ασφάλειας του Διαδικτύου και της ιδιωτικής ζωής, πιστεύουμε ότι είναι μια εύκολη τακτική για να κρύψει την κίνηση στο Διαδίκτυο από τον ISP, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένας εύκολος τρόπος να πιαστεί από τον ISP για downloading από torrent.

Κυρίως! Εάν ο σκοπός σας είναι να προστατεύσετε την ασφάλεια και την προστασία του ιδιωτικού σας δικτύου, τότε πρέπει να αξιολογήσετε το λογισμικό ασφαλείας για τις δυνατότητές του, τα πρωτόκολλα ασφαλείας, τις σήραγγες κρυπτογράφησης και τους διακομιστές ενεργοποίησης P2P, επειδή αυτά τα στοιχεία προσθέτουν μια τεράστια αξία σε έναν παροχέα VPN.

Λοιπόν, ψάχνει για μια προσιτή τιμή VPN για να κατεβάσετε torrents ανώνυμα τότε NordVPN είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή γνωστή για την ισχυρή κρυπτογράφηση του? παρακάμψτε την κυκλοφορία σας μέσω κρυπτογραφημένης σήραγγας.

72% OFF $ 3.29 / μήνα - Πάρτε το NordVPN τώρα

Το PureVPN, γνωστό ως ο ταχύτερος παροχέας VPN στον κόσμο, έχει διακομιστές ενεργοποίησης P2P, υποστηρίζει τη λήψη torrents ανώνυμα από τον πελάτη torrent bit. Μπορείτε να ξεμπλοκάρετε κανάλια συνεχούς ροής όπως Netflix, Hulu Plus και BBC iPlayer σε όλες τις περιοχές του κόσμου.

64% OFF Limited Deal Deal - $ 2.95 / m

Το ExpressVPN αναγνωρίζεται ως καλός πάροχος VPN, βρίσκεται στο Βρετανικό νησί Virgin, σημαίνει ότι η χώρα, όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς και η Αυστραλία δεν μπορούν να εφαρμόσουν τους νόμους τους. Το ExpressVPN έχει τους διακομιστές του σε όλες τις χώρες του κόσμου, μπορείτε να κατεβάσετε torrents με γρήγορη ταχύτητα σύνδεσης, είναι συμβατό με όλες τις συσκευές.

35% OFF On ExpressVPN - Λάβετε ExpressVPN τώρα

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύθηκε από Peter buttler (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 5) Απαντήθηκε στις 10 Μαρτίου 2017 4:26 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Τα δωρεάν δίκτυα VPN δεν επιλύουν ποτέ το ζήτημα, το οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετώπιζαν ενώ χτυπούσαν, υπάρχουν πολλοί πληρεξούσιοι που διατίθενται για torrenting αλλά δεν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ πληρεξούσιο, διότι θα βελτιώσει τις ευκαιρίες σας.

Μάλλον: μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Φτηνό παροχέα υπηρεσιών VPN για torrenting, η οποία βρίσκεται επί του παρόντος σε πώληση ή σε συμφωνίες, που θα ήταν η καλύτερη σας ευκαιρία να ξεκινήσετε από αυτούς.

Αν μιλάμε για ανωνυμία, τότε σχεδόν κάθε πάροχος υπηρεσιών VPN ισχυρίζεται ότι παρέχει ανώνυμη σύνδεση ενώ τα torrents κατεβάζουν, αλλά τα γεγονότα είναι εντυπωσιακά διαφορετικά από αυτό. Εάν ο πάροχος υπηρεσιών σας μειώσει την ταχύτητά σας για λόγους ανώνυμης σύνδεσης; τότε δεν είναι άξιος να το αγοράσει για torrenting. γιατί για torrenting χρειάζεστε κάτι ισχυρό και γρηγορότερο για την πείρα σας.

Χαιρετισμοί

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Jimmy (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2017 7:28 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Λοιπόν, έχω χρησιμοποιήσει δωρεάν VPN για τη λήψη torrents, αλλά δεν είναι αξιόπιστες επειδή όταν δωρεάν VPNs δεν προσφέρουν έχουν P2P servers που σημαίνει όταν κάνετε λήψη κάθε αρχείο χρησιμοποιώντας torrent torrent ή torrent πελάτη δωρεάν VPN δεν μπορεί να σταματήσει ISP από θλίψη σύνδεση σας στο internet Ταχύτητα.

Αν θέλετε να κατεβάσετε torrents και δεν θέλετε να πιάσετε από τον ISP τότε πρέπει να κοιτάξετε τις δυνατότητες και τους διακομιστές VPN προτού εγγραφείτε σε ένα VPN, με σκοπό να κάνετε torrenting είναι σημαντικό ότι ένα VPN πρέπει να διαθέτει διακομιστές ενεργοποίησης P2P, πρωτόκολλα ασφαλείας, κρυπτογράφηση και γρήγορη ταχύτητα σύνδεσης.

Στην πραγματικότητα, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου διατηρούν τώρα τα δεδομένα κάθε χρήστη τουλάχιστον για ένα χρόνο, οπότε είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε το καλύτερο VPN για torrenting, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για την κρυπτογράφηση του διαδικτύου σας μεταξύ εσάς και του ISP σας με πλήρη ανωνυμία.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Ανώνυμος (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 1) Απαντήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2017 5:22 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Μόνο η Betternet επιτρέπει το Torrenting στο δωρεάν VPN. Ωστόσο, στην πολιτική απορρήτου τους, έχουν δηλώσει με σαφήνεια ότι εάν υπάρξει κάποια ανακοίνωση DMCA, τότε θα συμμορφωθούν πλήρως με αυτήν και θα παρέχουν πρόσβαση στις αρχές επιβολής του νόμου. Λοιπόν, ποιο είναι το σημείο να επιτρέπεται το Torrenting?

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον George Rodrick (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33) Απαντήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2017 2:12 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Το δωρεάν VPN εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις διαφημίσεις. Κάθε φορά που δημιουργείτε μια περίοδο λειτουργίας, εμφανίζει διαφημίσεις εντός της εφαρμογής ή εμφανίζει μια διαφήμιση την οποία πρέπει να παρακολουθήσετε δυναμικά για μια καθορισμένη χρονική περίοδο.

Τώρα, αυτό είναι σχεδόν ενοχλητικό και το χειρότερο, δίνει στους διαφημιζόμενους τρίτων μερών πρόσβαση στο λογισμικό τους, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ευαίσθητες πληροφορίες σας για λόγους αναλυτικής τεκμηρίωσης. Έτσι, χρησιμοποιώντας το «καλύτερο δωρεάν» VPN για ανωνυμία είναι ένας μύθος, κατά τη γνώμη μου. Θα σας συμβούλευα να πάτε για ένα VPN με προσφορές έκπτωσης.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από Ανώνυμος (Ερωτήσεις: 0, Απαντήσεις: 33) Απαντήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2017 2:07 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Δεν προωθούν παράνομες δραστηριότητες
Αυτή η απάντηση είναι εντελώς για τους λόγους κλοπής και ασφάλειας των δεδομένων σας. το torrenting από την ελεύθερη υπηρεσία VPN δεν θα ήταν ποτέ μια εξαιρετική επιλογή, επειδή η torrenting είναι σοβαρή ανησυχία, ενώ οι άνθρωποι πιάνονται και ψάχνουν για πιο αποτελεσματικό τρόπο για να τα βγάλουν πέρα. Αλλά υπάρχουν λίγα VPN έρχεται με δωρεάν μονοπάτια που σημαίνει ότι μπορείτε να ωφελήσετε 100% ανωνυμία αλλά στην ελεύθερη έκδοση δεν μπορείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση. Θα ήθελα να συστήσω Cyberghost που έρχεται με δωρεάν έκδοση, αλλά θα σας βοηθήσει να μείνετε ανώνυμοι.

Αλλά στην ελεύθερη έκδοση έχετε περιορισμό και δεν έχετε πλήρη έλεγχο. εδώ είναι τα μειονεκτήματα:
δεν μπορείτε να επιλέξετε τον διακομιστή επιθυμίας σας
περιορισμένο εύρος ζώνης
έκπτωση κάθε 3 ώρες

Θα ήθελα να προτείνω φτηνές αντί δωρεάν εκδόσεις

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Mark Steve (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 2017 1:25 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam
▲ 0 ▼&# 10004; Ιδιωτική απάντηση

Τα δωρεάν δίκτυα VPN είναι παρόμοια με τις περισσότερες άλλες «δωρεάν» υπηρεσίες, προσφορές, προσφορές και άλλα. Υπάρχει μια προειδοποίηση - ελπίζοντας ότι στη συνέχεια θα αγοράσετε, να αναβαθμίσετε, να προωθήσετε ή κάποιος συνδυασμός που θα επιλέξετε - ή κάποια φιλανθρωπία. Όταν το τοπικό κατάστημα σάντουιτς σας δίνει κουπόνια για ένα δωρεάν μικρό σάντουιτς, είναι σίγουρα μια ανταλλαγή, σαν να αγοράσατε τελικά το σάντουιτς. Η κυκλοφορία των ποδιών σας και η ορατή παρουσία στο κατάστημα πιθανότατα θα προσελκύσουν άλλους να ρίξουν μια ματιά και ίσως να αγοράσουν τον εαυτό τους. Αν το σάντουιτς είναι καλό, μπορείτε ακόμη και να παραλείψετε το μπλοκ, χαζεύοντας χαζεύοντας για το «πιο απολαυστικό σάντουιτς ποτέ» στον περαστικό που σε βλέπει με διασκέδαση και ήπια ανησυχία για τη λογική σου.

Σημειώνεται ως ανεπιθύμητο Δημοσιεύτηκε από τον Marry Jane (Ερωτήσεις: 27, Απαντήσεις: 59) Απαντήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2017 3:39 μ.μ.

 • Αναφέρετε το spam

«Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε ερωτήσεις.

Όνομα χρήστη ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Κωδικός πρόσβασης

Θυμήσου με

 • Μεταβείτε στη σελίδα σύνδεσης WP
 • Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
 • Χαμένος κωδικός?