Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης – Γνώμες εμπειρογνωμόνων

[ware_item id=33][/ware_item]

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι μια νέα έννοια για τους ανθρώπους. Η μηχανική μάθηση και τα ρομπότ εγχύθηκαν στη ζωή μας χρόνια πριν, αλλά η διαφημιστική εκστρατεία της τεχνητής νοημοσύνης σήμερα είναι εξαιρετική. Είτε πρόκειται για μια επερχόμενη τεχνολογία AI είτε για μια νέα προοπτική της κοινωνίας.


Εξακολουθεί να είναι σκοτεινό το τι θα είναι οι πιθανές επιπτώσεις αυτών των τεχνολογιών σε διαφορετικές πλατφόρμες στις οποίες η οργανωτική εφαρμογή του AI είναι περισσότερο επισημασμένη. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να μπερδεύονται για την ιδέα, ειδικά όταν πρόκειται για την πρόσληψη αυτών των μηχανημάτων.

Έχουμε δει εντελώς διαφορετικές έννοιες και απόψεις μεταξύ των ατόμων σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη. Ωστόσο, όλες οι απόψεις παρουσιάζονται σε αντικρουόμενες περιοχές-στόχους και με, αντίθετα από την περίσταση. Εδώ συγκεντρώσαμε κάποιες απόψεις εμπειρογνωμόνων από τα άτομα που συνδέονται άμεσα με το AI και συμμετέχουν ενεργά σε τέτοιες εκδηλώσεις.

Το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης θα συνεχίσει να διακόπτει όλες τις βιομηχανίες

Ronald van Loon Influencer AI (Τεχνητό Ευφυές), Μεγάλα Δεδομένα

Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης - Γνώμες εμπειρογνωμόνων

Το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης θα συνεχίσει να διαταράσσει όλες τις βιομηχανίες και η ηθική ανάπτυξη και εφαρμογή της ΑΠ είναι σημαντικές για την τόνωση της έξυπνης προόδου. Η ασφάλεια καθοδηγείται από την ταχύτητα με την οποία οι χάκερ αναπτύσσουν νέες στρατηγικές. εάν καταλήξουν σε μια νέα τεχνική, οι οργανώσεις είναι εξίσου γρήγορες να απαντήσουν. Και οι δύο πλευρές, το καλό και το κακό, εφαρμόζουν την Τεχνητή Νοημοσύνη για να επιτύχουν τους στόχους τους. Η μηχανική μάθηση και η τεχνολογία της πληροφορικής, μέσω του Deep Learning και των νευρωνικών δικτύων, είναι κρίσιμης σημασίας για την ασφάλεια για την ανίχνευση απειλών και για τον προσδιορισμό της διάκρισης μεταξύ «καλών», αξιόπιστων πελατών και «κακών» εγκληματιών στον κυβερνοχώρο, διατηρώντας παράλληλα τις βέλτιστες πρακτικές εμπειρίας Πελατών. Ακολουθήστε το Ronald Van Loon Twitter | Youtube | Linkdin

Ιδιοκτήτης και εκδότης της Έκθεσης Ψηφιακής Τραπεζικής και συν-εκδότης του The Financial Mark.

Jim Marocus, εκδότης του εμπορικού σήματος

Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης - Γνώμες εμπειρογνωμόνων

Τα μεγαλύτερα εμπόδια στην πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης τα επόμενα 5 χρόνια θα είναι η απόκτηση του σωστού ταλέντου και η πραγματοποίηση πολιτιστικών προσαρμογών εντός των οργανώσεων για την ανάπτυξη λύσεων. Χωρίς αυτά τα στοιχεία, ο μετασχηματισμός θα είναι πιο επαναληπτικός από ότι καινοτόμος. Η αποστολή θα είναι να μετατρέψει τις μεγάλες εσωτερικές αναφορές σε εξαιρετικές εμπειρίες πελατών.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα χρησιμοποιηθεί επίσης από εγκληματίες του κυβερνοχώρου και κράτη-έθνη για τον εντοπισμό τρωτών σημείων λογισμικού και δικτύου και για την εκτόξευση κυβερνοεπιτάξεων.

Duane Baker, ανεξάρτητος σύμβουλος πληροφορικής

Duane Baker

"Το AI θα μπορούσε να έχει τόσο αρνητικό όσο και θετικό αντίκτυπο.
Λέει ο Duane Baker

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) καθίσταται ζωτικής σημασίας συνιστώσα στην απειλή της νοημοσύνης και των κυβερνητικών αμυντικών συστημάτων. Ο πολλαπλασιασμός των δεδομένων καθιστά τη χρήση των συστατικών ΑΙ για την αύξηση των ανθρώπων σε λειτουργίες ασφάλειας στον κυβερνοχώρο μια αναγκαιότητα. Ενώ η AI θα είναι χρήσιμη με αυτόν τον τρόπο, θα χρησιμοποιηθεί επίσης από κυβερνοεγκληματίες και εθνικά κράτη για τον εντοπισμό τρωτών σημείων λογισμικού και δικτύου και για την έναρξη επιθέσεων στον κυβερνοχώρο. Επειδή τόσο οι καλοί όσο και οι κακοί ηθοποιοί θα έχουν πρόσβαση στο AI, είναι πιθανό μόνο να αυξήσουν το επίπεδο σοβαρότητας των επιτυχημένων επιθέσεων στον κυβερνοχώρο.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη χρειάζεται ακόμα χρόνο για να ανταποκρίνεται πλήρως.
Λέει ο ιδρυτής του Brian Honan & Επικεφαλής της CSIRT της Ιρλανδίας (Ομάδα αντιμετώπισης περιστατικών ασφάλειας υπολογιστών)

Σύμβουλος Brian_Honan InfoSec

"Η Τεχνητή Νοημοσύνη προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην ασφάλεια του κυβερνοχώρου. Ωστόσο, η τεχνολογία απέχει πολύ από το να είναι ώριμη με τον όρο τεχνητή νοημοσύνη να γίνεται κακοποιημένος από πολλούς στην βιομηχανία. Πρέπει να είμαστε δύσπιστοι όταν οι πωλητές υποσχόμαστε ότι η λύση τους χρησιμοποιεί την Τεχνητή Νοημοσύνη όταν το μόνο που προσφέρουν είναι απλά αυτοματοποιημένα σενάρια για την επεξεργασία μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων. Για να είναι πραγματικά έξυπνα συστήματα πρέπει να επεξεργάζονται και να λαμβάνουν αποφάσεις με βάση τα δεδομένα και τις συνθήκες κατάστασης εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Για το άμεσο μέλλον, δεν βλέπω τον AI να αντικαθιστά τους ανθρώπους στη διαδικασία ασφάλειας αλλά μάλλον να αναλαμβάνει μερικά από τα πιο εγκάρδια καθήκοντα για να επιτρέψει στους ανθρώπους να επικεντρωθούν στις πιο σημαντικές πτυχές της ασφάλειας "
Brian Honan

Αν υποθέσουμε ότι το Επιχειρηματικό μέλλον με το AI κάνει κάποιον περίεργο.
Λέει ο David Bisson Infosec δημοσιογράφος | Συνεισφέροντα επεξεργαστής @ gcluley, @TripwireInc

Ντέιβιντ Μπίσσον

"Οι εταιρείες αγκαλιάζουν την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ψηφιακής ασφάλειας ως απάντηση σε μια (μερικοί λένε" αντιληπτή ") έλλειψη ειδικευμένου ανθρώπινου προσωπικού. Υποθέτοντας ότι αυτή η τάση θα συνεχιστεί, θα είμαι περίεργος να δω τι ασφάλεια φαίνεται στα επόμενα 5-10 χρόνια. Ποιες λειτουργίες θα αναλάβουν οι ανθρώπινοι αναλυτές ασφάλειας IT στο μέλλον; "
Ντέιβιντ Μπίσσον

Η ΑΙ μπορεί να αποδειχθεί οικονομική ανισορροπία.
Λέει Trip Elix Ομιλητής / Συγγραφέας, Προσωπικός εμπειρογνώμονας ασφαλείας. Σύμβουλος Ασφαλείας στη διεύθυνση http://tripelix.com

Trip Elix

"Η έλευση του ΑΙ στην ανθρώπινη μορφή θα αποδειχθεί οικονομικά καταστροφική για τους ανθρώπους μέχρις ότου το κράτος θέσει όρια. Φανταστείτε την ανταλλαγή με τον εαυτό σας για αγαθά που είστε ελκυστικά αλλά είστε έξω από αυτό που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Το AI θα ευνοήσει ποιος ελέγχει τον υπολογιστή με (ποιος) θα αντισταθεί στη λογική της ανάγκης. "
Trip Elix

Η Τεχνητή Νοημοσύνη θα μπορούσε να αποτελέσει μια αποτελεσματική λύση για τη διαχείριση τεράστιων συνόλων δεδομένων.
Λέει ο Ratan Jyoti, υπεύθυνος των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και υπεύθυνος για την ασφάλεια πληροφοριών της Ujjivan Small Finance Bank.

Ratan Jyoti

Σήμερα, η επιφάνεια επιθέσεων στον κυβερνοχώρο έχει επεκταθεί σημαντικά και μπαλονιώνεται και γίνεται ευρύτερη και βαθύτερη. Το ίδιο προσθέτει τεράστια πίεση στους πόρους (συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου) και στον χρόνο για να διαχειριστεί τον όγκο, την ταχύτητα και την ποικιλία των τεράστιων ποσοτήτων των δεδομένων που παράγονται κατ 'αυτόν τον τρόπο. Οι παραδοσιακές μέθοδοι διαχείρισης αυτών των τεράστιων συνόλων δεδομένων δεν είναι αρκετές και η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) θα μπορούσε να συμβάλει στην ομαλοποίηση αυτών των συνόλων δεδομένων και την απομάκρυνση του Επιχειρηματικού Πλαισίου από αυτές.

Κατά την άποψή μου, θα ήταν λάθος να πούμε ότι το AI μπορεί να αυτοματοποιήσει τη λήψη αποφάσεων για την Cyber ​​Security, αλλά η AI και η Μηχανική μάθηση σίγουρα θα μειώσουν το χρόνο για την αποκατάσταση και θα βοηθήσουν την οργάνωση στην εξοικονόμηση χρόνου για να προστατεύσει από Cyber ​​επιθέσεις. Η κατανόηση της συμπεριφοράς και η ανίχνευση του άγνωστου θα είναι η περιοχή στην οποία θα συμβάλει η AI και η εκμάθηση μηχανών. Η κατάλληλη στρατηγική στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο για τη χρήση της AI και της εκμάθησης μηχανών θα είναι το κλειδί.

Το AI επιτρέπει στους κακούς φορείς να αποτελέσουν σημαντική πρόκληση για την Cybersecurity.
Ratan Jyoti

Οι εταιρείες κινούνται προς την κατεύθυνση του AI για να ξεπεράσουν την αυξανόμενη ζήτηση εμπειρογνωμόνων στον τομέα του κυβερνοχώρου.
Λέει ο Scott Schober, πρόεδρος / διευθύνων σύμβουλος της BVS, συγγραφέας του Hacked Again, εμπειρογνώμονας στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο

Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης - Γνώμες εμπειρογνωμόνων

"Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, οι τίτλοι των ειδήσεων έχουν μολυνθεί από παραβιάσεις στον κυβερνοχώρο που επηρεάζουν σχεδόν κάθε βιομηχανία και άνθρωπο στον πλανήτη. Οι μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες είναι η εξεύρεση και διατήρηση κορυφαίων δεξιοτήτων στον κυβερνοχώρο. Εκατομμύρια εμπειρογνώμονες στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο χρειάζονται για τα επόμενα πέντε χρόνια σε κάθε τομέα, ωστόσο υπάρχουν πολύ λίγοι ειδικοί για να καλύψουν αυτή την αυξανόμενη ζήτηση.

Να βοηθήσετε στην εύρεση εταιρειών ταλέντων που στρέφονται προς την τεχνητή νοημοσύνη Δεν πρόκειται για περίπτωση αντικαταστάσεως ανθρώπων από ρομπότ, αλλά μάλλον τεχνητής νοημοσύνης που εργάζεται παράλληλα με εξειδικευμένους ειδικούς. Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει στην πρόβλεψη των αναλυτικών στοιχείων, τα οποία μπορούν να εντοπίσουν γρήγορα τις πιθανές επιθέσεις, έτσι ώστε να μπορούν να αποτραπούν, προτού εξαπλωθούν πλευρικά σε όλα τα δίκτυα μιας εταιρείας. Οι άνθρωποι μπορούν γρήγορα να υποφέρουν από την κούραση του κυβερνοχώρου όταν αναλύουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων καθιστώντας δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν όταν κάτι είναι πραγματικά αληθές.

Ενώ το AI μπορεί να σαρώσει αποτελεσματικά terabytes "μεγάλων δεδομένων" και να ταξινομήσει, ενώ χαρακτηρίζει απειλές σε κομμάτια μεγέθους δαγκώματος, έτσι ένας εμπειρογνώμονας στον κυβερνοχώρο μπορεί γρήγορα να περιέχει κρίσιμες απειλές. Οι άνθρωποι και το AI είναι ένας ισχυρός συνδυασμός που θα καταπολεμήσει αποτελεσματικά τον αυξανόμενο κυβερνοχώρο και σίγουρα θα είναι ένας παίκτης αλλαγής παιχνιδιών. "
Scott Schober

Η AI θα συνεχίσει να ενισχύει τις επιχειρήσεις στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, λέει ο Bob Carver

Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης - Γνώμες εμπειρογνωμόνων

"Τα ΑΙ (ή τμήματα του AI) χρησιμοποιούνται ήδη σε επιχειρήσεις ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται σε μεγαλύτερο βαθμό με την πάροδο του χρόνου. Η εκμάθηση μηχανών και η βαθιά εκμάθηση μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση της ανώμαλης δραστηριότητας στα τελικά σημεία (κακόβουλα προγράμματα / εκμεταλλεύσεις / αλλαγές) που μεταδίδουν τα τοπικά δίκτυα, το Διαδίκτυο και αναζητούν μοτίβα που συνδέουν όλες αυτές τις δραστηριότητες όλοι μαζί. Θα συνεχίσει να γίνεται πιο δύσκολη η προσπάθεια να εκτελεστούν όλες αυτές οι δραστηριότητες με το χέρι και τελικά να απαιτηθούν οι περισσότεροι για να αξιοποιήσουν όλο και περισσότερη και καλύτερη τεχνολογία σε αυτές τις περιοχές, όλες βασισμένες σε αυτές τις τεχνολογίες ». Bob Carver

Για την ανάπτυξη της ΑΠ, οι κυβερνήσεις, οι ακαδημαϊκοί και οι ιδιωτικές εταιρείες πρέπει να συνεργαστούν για να επενδύσουν σε δεξιότητες, τεχνολογία και ηθικό πλαίσιο.
Λέει ο Carl Herberger, Αντιπρόεδρος της Security Solutions @Radware

Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης - Γνώμες εμπειρογνωμόνων

"Είμαστε ήδη αντιμέτωποι με ένα φράγμα κακών bots που αγωνίζονται καλά bots. Όποιος είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια δικτύων ή εφαρμογών σε έναν οργανισμό, θα δει πώς έχουν γίνει αυτοματοποιημένες επιθέσεις στον κυβερνοχώρο - η μαύρη αγορά για τις επιθέσεις από το ράφι αρχίζει να ωριμάζει. Η ενημέρωση των απειλών είναι πιο δύσκολη για τους ερευνητές και καθώς ο ανθρώπινος εγκέφαλος απλά δεν μπορεί να επεξεργαστεί πληροφορίες αρκετά γρήγορα για να νικήσει τα bots, έτσι η μόνη μας ελπίδα είναι να στραφούμε στην AI.

Η εφαρμογή του AI είναι άγνωστη, με ποιον τρόπο προετοιμάζεται μια χώρα για το συγκεκριμένο σενάριο; Πώς σχεδιάζετε για το αδιανόητο; Τι θα συνέβαινε αν η AI είχε συνηθίσει να μπερδεύει τις επικοινωνιακές συνδέσεις, να βυθίζει τις πόλεις στο σκοτάδι, να ανεβαίνει τα πετρελαιοφόρα, να καταστρέφει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης?

Γι 'αυτό πρέπει όλοι να λάβουμε υπόψη την προειδοποίηση και να διασφαλίσουμε ότι οι κυβερνήσεις, οι ακαδημαϊκοί και οι ιδιωτικές εταιρείες συνεργάζονται για να επενδύσουν σε δεξιότητες, τεχνολογία και ηθικά πλαίσια. Εάν δεν το κάνουμε τότε δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η ανάπτυξη του AI παραμένει σταθερά στον τομέα του καλού. Και αν αποτύχουμε σε αυτό, τότε αποτυγχάνουμε στην ανθρωπότητα ».
Carl Herberger

Με όλες αυτές τις μελλοντικές πτυχές της τεχνητής νοημοσύνης, ένας από τους πιο επηρεασμένους τομείς θα περιλαμβάνει επίσης τις διαδικασίες ηλεκτρονικής μάθησης. Όπως συζητήθηκε από Barbara Kurshan στο Forbes,

"Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει στην οργάνωση και σύνθεση του περιεχομένου για την υποστήριξη της προσφοράς περιεχομένου. Γνωστά ως βαθιά συστήματα μάθησης, η τεχνολογία μπορεί να διαβάσει, να γράψει και να μιμηθεί την ανθρώπινη συμπεριφορά. Για παράδειγμα, η τεχνολογία περιεχομένου του Dr. Scott R. Parfitt (CTI) επιτρέπει στους εκπαιδευτικούς να συγκεντρώσουν προσαρμοσμένα βιβλία. Οι εκπαιδευτικοί εισάγουν ένα αναλυτικό πρόγραμμα και ο κινητήρας της CTI συγκεντρώνει ένα βιβλίο με το περιεχόμενο του πυρήνα. "

Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι η πλέον συζητημένη τεχνολογική πτυχή έχει εξίσου ασαφής όσον αφορά τις κατάλληλες χρήσεις και περιορισμούς. Παρόλο που η τεχνολογία βρίσκεται σε υψηλό σημείο ακμής, αλλά χρειάζεται ακόμα δύο χρόνια για τέλεια διαμονή στην κοινωνία.

Ωστόσο, ελπίζω ότι αυτές οι γνώμες των εμπειρογνωμόνων θα είχαν λύσει σε μεγαλύτερο βαθμό τις εμπλοκές πτυχές της τεχνητής νοημοσύνης.