چگونه Google می تواند شما را ردیابی کند و چگونه می توان از پیگیری Google جلوگیری کرد؟

[ware_item id=33][/ware_item]

این یک واقعیت پنهان نیست که گوگل اطلاعات و اطلاعات کاربر زیادی می داند. Google یک واحد دیجیتالی غیرقابل اجتناب است که تقریباً در هر قسمت از زندگی یک فرد متضرر شده است. چه در اینترنت بخواهید به دنبال چیزی بگردید ، چه بخواهید فیلم تماشا کنید و یا هر ویدئویی که شخصی در مورد آن صحبت می کند یا می خواهد از هر مقصد جدیدی بازدید کند ، Googles از این موضوع خیلی خوب می داند.


از آنجایی که ما به Google بسیار متکی هستیم ، حذف آن از زندگی ما دشوار است. با این حال ، ما حداقل می توانیم روش هایی را پیدا کنیم که بتوانیم کنترل آن را از داده ها و اطلاعات خود محدود کنیم.

در این مقاله ، تاکتیک های مختلفی را پیدا خواهید کرد که با استفاده از آن گوگل می تواند تمام فعالیت های شما را ردیابی کند و چگونه می توانید از انجام این کار جلوگیری کنید. در زیر نگاهی بیندازید!

  1. موقعیت مکانی Google Maps:

این ویژگی یکی از جالب ترین و مناسب ترین ویژگی های ارائه شده توسط Google است که اجتناب از آن غیرممکن است. Google هر زمان که از ویژگی نقشه Google برای جستجوی یا رفتن به هرجای دیگری استفاده می کنید ، خیلی هوشمندانه مختصات مکان شما را ذخیره می کند.

Google از این اطلاعات به طرق مختلف استفاده می کند ، مانند اینکه علاوه بر بهبود خدمات خود ، اگر در یک سینما یا یک رستوران هستید ، یک کارت اعلان ارسال می کنند.

برای جلوگیری از پیگیری فعالیت Google ، می توانید گزینه "سابقه موقعیت مکانی" را غیرفعال کنید. غیرفعال کردن این گزینه بر تجربه شما تأثیر نمی گذارد. با این وجود ، ممکن است شما توانایی مشاهده سفرهایی که در Google Maps کرده اید از دست بدهید. غیرفعال کردن این گزینه دسترسی Google Maps به موقعیت مکانی شما را محدود می کند.

همچنین ، می توانید مجوز GPS را برای Google Maps لغو کنید تا مطمئن شوید که بدون اطلاع شما ، توجه شما را حفظ نمی کند.

همچنین می توانید وب را غیرفعال کنید & گزینه App Activity زیرا همچنین به Google امکان می دهد داده های مکان شما را به اشتراک بگذارد.

همه این گزینه های تنظیم در یک مکان موجود هستند. برای تغییر این تنظیمات, برنامه Google Maps را باز کنید, از سمت چپ به سمت راست بکشید کشو ناوبری را بکشید. از اینجا به تنظیمات ضربه بزنید و به محتوای شخصی ضربه بزنید. ممکن است همه این گزینه ها را در زیر بیابید سابقه برنامه و تنظیمات موقعیت مکانی.

  1. موقعیت مکانی از تلفنهای Android:

اگر کاربر Android هستید ، Google به طور مداوم هر حرکتی را ضبط و پیگیری می کند. برای این منظور ، آنها حتی نیازی به ویژگی نقشه ندارند.

اگر می خواهید Google را از انجام این کار متوقف کنید ، باید گزینه Web و App Activity و گزینه History History را غیرفعال کنید.

اگر برنامه Maps را روی تلفن هوشمند خود نصب نکرده اید و می خواهید به تنظیمات حریم خصوصی دسترسی داشته باشید ، نگران نباشید. تمام آنچه شما نیاز دارید این است که به داشبورد فعالیت من بروید. از منوی سمت چپ جستجوی فعالیتهای کنترل برای دستیابی به آن تنظیمات.

اگر می خواهید هر گونه اطلاعات مکانی خاص را حذف کنید ، این کار را از صفحه اصلی داشبورد انجام دهید.

  1. طریقه استفاده از تلفنهای Android:

اطلاعات شخصی و شخصی کاربر Android در معرض خطر زیاد است زیرا Google اطلاعات زیادی از کاربر را حفظ می کند. این شامل برخی از اطلاعات شخصی مانند مخاطبین ، استفاده از برنامه و قرارهای تقویم نیز می شود.

Google درباره کاربرد برنامه شما مانند اینکه چه مدت از آن استفاده کرده اید و همچنین به روزرسانی های سیستم شما همه را می داند.

اگر می خواهید از این امر جلوگیری کنید ، از تنظیمات اطلاعات دستگاه موجود در صفحه کنترل فعالیت ها استفاده کنید. اگر می خواهید یک ورودی خاص را حذف کنید ، فقط به صفحه اصلی داشبورد فعالیت من برگردید.

  1. درخواست های جستجو از Google:

هنگامی که به هر چیزی در Google جستجو می کنید ، به طور قابل توجهی از الگوریتم هایی تأثیر می گذارد که هدف شما و ترجیحات شما است. با این حال ، می توانید درخواستهای جستجوی خود را از سایت My Activity کنترل کنید.

در هر صورت ، می توانید ویژگی ثبت سابقه جستجو را جدا کنید و یا ویژگی خاصی را از پایگاه داده حذف کنید. اما برای کلیه درخواستهای قبلی ، باید فعالیت وب و برنامه را خاموش کنید در حالی که درخواست بعدی از صفحه اصلی قابل انجام است.

  1. مشاهده و جستجوی سابقه از YouTube:

Google همچنین با استفاده از سابقه مشاهده و جستجوی یک حساب YouTube ، می داند چه چیزهایی را در اینترنت مشاهده می کنید. وقتی کسی حریم خصوصی شما را قطع کند ، آزار دهنده است. با این حال ، می توانید آن را پایان دهید.

گزینه های تغییر تنظیمات در پایین قسمت موجود است صفحه کنترل فعالیت ها. برو به برگه فعالیت را حذف کنید برای حذف تاریخچه تماشا. به همین ترتیب ، می توانید صرفاً با حذف سابقه جستجو ، از سابقه جستجو خلاص شوید.

  1. داده و سابقه مرور از طریق Google Chrome:

به غیر از Google ، مرورگر داخلی آن یعنی Google Chrome در ردیابی کاربران نقش اساسی دارد. Google Chrome همه چیز را در مورد تاریخچه مرور از طریق اینترنت و نه فقط خدمات خاصی به کاربران اطلاع می دهد.

علاوه بر سابقه ضبط ، Chrome داده های شما را به اشتراک می گذارد ، اطلاعات سیستم ، محتوای صفحه و موارد دیگر را ارسال می کند.

برای جلوگیری از سابقه Chrome و فعالیت خود در وب سایت های مختلف ، به این قسمت بروید صفحه کنترل فعالیت. زیر فعالیت وب و برنامه گزینه, غیرفعال کردن سابقه سابقه Chrome گزینه.

علاوه بر این ، باید گزینه Help را در بهبود مرور ایمن بردارید و به صورت خودکار آمار استفاده در داخل تنظیمات Chrome را ارسال کنید. برای حذف یک ورودی خاص در سیاهههای مربوط به Chrome ، باید از داشبورد فعالیت من بازدید کنید.

  1. ضبط صوتی از دستیار Google:

توجه به این نکته مهم است که کلیه مکالمات و سؤالات شما با Google Assistant برای همیشه حفظ می شود. Google این کار را می کند تا مطمئن شود که دستیار مجازی هنگام فراخوانی گوش می دهد و می تواند الگوریتم های تشخیص گفتار خود را بهبود بخشد. اما اگر با این ویژگی سازگار نیستید ، می توانید آن را غیرفعال کنید.

اگر می خواهید برخی از ضبط ها و دستورالعمل های خاص را حذف کنید ، باید صفحه فعالیت من را جستجو کنید.

با این حال ، غیرفعال کردن تنظیمات فعالیت صوتی ممکن است برخی از ویژگی های دستیار Google را به خطر بیاندازد. این شامل پروفایل های متعدد در صفحه اصلی Google است. فعالیت صدا و صدا در تب Activity Controls موجود است.

  1. فیلم ها و عکس های Google Photos:

همه تصاویر همگام شده شما در Google Photos برای تشخیص جسم و صورت مرتب می شوند. با این حال ، دیگر اگر این سیستم عامل را ترک کنید ، هیچ کاری در مورد آن نمی توانید انجام دهید.

بیشتر ویژگیهای تأکید بر Google Photo برای الزامات مانند گروه بندی آنها توسط چهره ، اشیاء و موارد دیگر ، به الگوریتم هایی نیاز دارند که از الگوریتم های عکس های شما استفاده کنند.

 

اکنون فکر می کنم کاملاً مشخص است که چگونه گوگل شما را ردیابی می کند و سوابق فعالیتهای ما را نگه می دارد. قطعاً! ما نمی توانیم قطعاً استفاده از Google را متوقف کنیم ، اما حداقل می توانیم برخی اقدامات پیشگیرانه را برای اطمینان از حفظ حریم شخصی و امنیت آنلاین خود اتخاذ کنیم. پیشگیری از ردیابی که در بالا مورد بحث قرار گرفت بسیار آسان و وقت گیر است و همچنین صرفاً بر فعالیت گوگل تأثیر می گذارد.

David Gewirtz Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me