Πώς να κατεβάσετε Torrent ανώνυμα

[ware_item id=33][/ware_item]

Το Torrenting είναι απλά μια διαδικασία κοινής χρήσης αρχείων που περιλαμβάνει πολλά άτομα στη διαδικασία λήψης. Το BitTorrent είναι μια τεχνολογία και όχι ένα λογισμικό προγράμματος που επιτρέπει γρήγορη και γρήγορη λήψη και κοινή χρήση αρχείων μεταξύ συνομηλίκων.


Αν και το torrenting είναι καθαρά ένα νόμιμο και ασφαλές πράγμα που κάνει, υπάρχουν κάποιες χώρες που το θεωρούν παράνομο και μη ασφαλές. Ανεξάρτητα από κάθε πολιτική επιρροή ή πίεση, τα torrents είναι ο πιο αποτελεσματικός και ικανός τρόπος για να κατεβάσετε και να μοιραστείτε διαφορετικό υλικό από τον ιστό. Η ταχύτητα του torrent και η δυνατότητα παροχής ενός αποδεκτού επιπέδου εξυπηρέτησης κατανέμεται ανάλογα με τη δημοτικότητά τους.

Η πιο σοβαρή ανησυχία σχετικά με τα torrents είναι η ιδιωτική τους ζωή. Τα Torrents παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα ιδιωτικότητας. Επίσης, έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι τρομοκράτες πνευματικών δικαιωμάτων ή οι χάκερς να μπορούν εύκολα να τα πιάσουν αν δεν ακολουθούν τις συμβουλές ασφάλειας.

Με τις ομάδες για την καταπολέμηση της πειρατείας και τις αβέβαιες νομικές οργανώσεις που ασχολούνται με την αστυνόμευση πολλών χρηστών BitTorrent βρίσκουν τρόπους να αποκρύψουν την πραγματική ταυτότητά τους από τον κόσμο.

Ένας μεγάλος αριθμός χρηστών του BitTorrent που αναζητούν τρόπους για να κρύψουν την ταυτότητά τους ενώ παράλληλα κάνουν torrenting. Αυτό συμβαίνει επειδή όταν ένας χρήστης κατεβάσει torrent ανώνυμα τότε ο ιχνηλάτης δεν θα είναι σε θέση να εντοπίσει τη διεύθυνση IP του χρήστη και επίσης ό, τι αρχεία / υλικό που ένας χρήστης που κατεβάζει δεν είναι σε θέση να έχει πρόσβαση.

Γιατί οι υπεύθυνοι κυνηγίου πρέπει να ενδιαφέρονται για την ανωνυμία?

Οι χρήστες πρέπει να ενδιαφέρονται πολύ για την ανωνυμία τους, επειδή μπορούν να καταλήξουν στο δικαστήριο ή ακόμη και στις φυλακές. Σύμφωνα με το γραφείο πνευματικών δικαιωμάτων των Η.Π.Α., οι παραβιάσεις δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας μπορούν να οδηγήσουν σε ποινικές διώξεις που περιλαμβάνουν φυλάκιση έως 5 ετών και ποινές έως 250.000 δολάρια ανά παραβίαση.

Πώς να κατεβάσετε το Torrent ανώνυμα?

Αν θέλετε να κατεβάσετε το torrent ανώνυμα χωρίς να αφήσετε τον έξω κόσμο να γνωρίσει την ταυτότητά σας τότε αναφέρονται παρακάτω είναι οι μέθοδοι που μπορείτε να ακολουθήσετε για να κατεβάσετε το torrent ανώνυμα:

  1. Χρήση VPN:

Η χρήση ενός VPN είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και αποδοτικούς τρόπους για να πάτε ανώνυμοι. Το VPN είναι ο καλύτερος και απλούστερος τρόπος για να αποκρύψετε την ταυτότητα και τη διεύθυνση IP από άλλους συνομηλίκους. Παρόλο που ένας καλός παροχέας υπηρεσιών VPN θα χρεώσει κάποια χρήματα, αλλά με τις αποδοτικές υπηρεσίες τους θα δρομολογήσει όλα τα δεδομένα κίνησης. Παρόλο που δεν είναι όλα τα VPN για ανώνυμο κατέβασμα torrent, αλλά πριν από τη λήψη ενός VPN πρώτα cross check αν πρόκειται για ανώνυμο κατέβασμα ή όχι.

Δεύτερον, πριν χρησιμοποιήσετε ένα VPN για λήψη torrent ανώνυμα, βεβαιωθείτε ότι:

  • Το VPN είναι για ανώνυμο κατέβασμα.
  • Το VPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής
  • Ελέγξτε τις πρόσθετες λειτουργίες του VPN.
  1. Χρήση απορρήτου Torrent:

Η προστασία προσωπικών δεδομένων Torrent είναι μια άλλη πρόσφατα εμφανιζόμενη μέθοδος ανώνυμης λήψης torrent. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε πελάτες BitTorrent. Αυτή η υπηρεσία μεσολάβησης είναι παρόμοια με την Guard BT. Το απόρρητο του torrent παρέχει τροποποιημένους πελάτες του uTorrent που διαθέτουν όλες τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις. Λειτουργεί από την ομάδα του TorrentReactore.net. Δημιουργεί μια σήραγγα μεταξύ του συστήματος και του απομακρυσμένου διακομιστή. Επιπλέον, τα δεδομένα είναι επίσης κρυπτογραφημένα, πράγμα που σημαίνει ότι τα δεδομένα είναι απρόσιτα και υποστηρίζονται από τις υπηρεσίες. Το μόνο μειονέκτημα αυτής της υπηρεσίας είναι ότι περιορίζεται στους χρήστες μόνο σε πλατφόρμες Windows.

  1. Χρήση του ANOMOS:

Anomos είναι βασικά ένα δωρεάν προγράμματα των Windows και ένα κρυπτογραφημένο πολλαπλάσιο πρωτόκολλο διανομής αρχείων P2P. Αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στους χρήστες του BitTorrent να αποκρύπτουν την ταυτότητα και τη διεύθυνση IP τους. Περισσότεροι από 1.600 χρήστες ζήτησαν να ενσωματωθεί το πρωτόκολλο Anomos σε μια μελλοντική κατασκευή του uTorrent, καθιστώντας τη δεύτερη πιο διάσημη πρόταση σε όλο τον κόσμο.

Τα μειονεκτήματα του Anomos είναι ότι δεν είναι απολύτως συμβατά και συμβατά με τα κανονικά αρχεία torrent. Αυτό συμβαίνει επειδή χρησιμοποιεί τη δική του μορφή torrent. Επίσης, η ταχύτητα λήψης είναι συνήθως χαμηλή από τις κανονικές μεταφορές BitTorrent.

  1. Χρήση του SeedBox:

Τα Seedboxes είναι βελτιστοποιημένοι διακομιστές που συνήθως έχουν σχεδιαστεί για μεταφορές torrent αρχείων P2P. Με το Seedboxes, οι χρήστες αποκτούν υψηλή ταχύτητα λήψης και βοηθούν στην απόκρυψη της διεύθυνσης IP από τον έξω κόσμο.

Τα Seedboxes είναι διακομιστές υψηλής ταχύτητας που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο BitTorrent για ανώνυμη λήψη και φόρτωση torrent. Σε ένα δίκτυο υψηλής ταχύτητας, τα κουτιά σπορ μπορούν να μεταφορτώσουν μεγάλα αρχεία μέσα σε λίγα λεπτά.

Μετά τη λήψη του seedbox, ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει αρχεία στο σύστημά τους μέσω μιας γρήγορης και γρήγορης σύνδεσης HTTP.

  1. Χρησιμοποιήστε το Guard BT:

Όπως το ιδιωτικό απόρρητο, το BT Guard είναι επίσης μια υπηρεσία proxy που καλύπτει αποτελεσματικά τη διεύθυνση IP του χρήστη. Σε αντίθεση με το απόρρητο του torrent, οι υπηρεσίες του είναι διαθέσιμες με όλες τις συσκευές όπως Mac, Windows και Linux. Για περισσότερη ασφάλεια, η υπηρεσία περιλαμβάνει επίσης ορισμένα VPN που διαθέτουν λογισμικό σήραγγας κρυπτογράφησης.

Η υπηρεσία BT Guard είναι απλή στη λήψη και εγκατάσταση. Δεν διατηρεί αρχεία δεδομένων χρήσης και προσφέρει απεριόριστη ταχύτητα λήψης. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η χρήση περιορίζεται μόνο στην Ασία, τον Καναδά και την Ευρώπη.

  1. Χρήση του I2P:

Για να κατεβάσετε το torrent ανώνυμα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα ανώνυμο δίκτυο επικάλυψης γνωστό ως I2P. Ο πρωταρχικός στόχος αυτού του δικτύου είναι να προστατεύσει και να εξασφαλίσει την επικοινωνία από την παρατήρηση και την επιτήρηση τρίτων, όπως είναι οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου.

Πολλοί χρήστες που ανησυχούν σοβαρά για την ιδιωτικότητά τους χρησιμοποιούν αυτό το δίκτυο επικάλυψης. Το δίκτυο I2P είναι διαθέσιμο σε ενσωματωμένα συστήματα, επιτραπέζιους υπολογιστές και τηλέφωνα Android.

Επιλέξτε ανώνυμη μέθοδο:

Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τους χρήστες να επιλέξουν τη μέθοδο αγαπημένης ανωνυμίας τους. Ωστόσο, για μέγιστη προστασία, μπορείτε είτε να επιλέξετε μέθοδο VPN είτε υπηρεσία πληρεξουσίου για ανώνυμο κατέβασμα torrent.

Ας δούμε τα πλεονεκτήματα / τα μειονεκτήματα της χρήσης ενός VPN σε αντίθεση με την υπηρεσία proxy:

VPN

ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ

Παρέχει ισχυρότερη κρυπτογράφηση. Δεν είναι κρυπτογραφημένο.
Λειτουργεί αποτελεσματικά με οποιαδήποτε εφαρμογή torrent. Το πρόγραμμα-πελάτης Torrent App πρέπει να διαθέτει υποστήριξη διακομιστή μεσολάβησης.
Λειτουργεί πιο αργά από ένα διακομιστή μεσολάβησης. Λειτουργεί πιο γρήγορα από το VPN.
Το πρόγραμμα περιήγησης Torrent και web browser είναι το ίδιο. Τόσο τα torrent όσο και τα προγράμματα περιήγησης ιστού είναι διαφορετικά.
Διαδρομές όλων των δεδομένων μέσω VPN. Διαδρομές επισκεψιμότητας torrent ξεχωριστά από άλλα δεδομένα.
Αν το VPN αποσυνδέσει, η διεύθυνση IP torrent ενδέχεται να εκτεθεί. Αν ο διακομιστής μεσολάβησης αποσυνδεθεί, η διεύθυνση IP torrent ενδέχεται να μην είναι εκτεθειμένη.

Το Torrenting είναι απλά η πράξη της αντιγραφής αρχείων από το ένα σύστημα στο άλλο χρησιμοποιώντας το BitTorrent. Είναι σημαντικό να αποκρύπτετε την πραγματική ταυτότητά σας ενώ παράλληλα χτυπάτε, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε νομικές διαδικασίες λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Για να γίνει αυτό ανώνυμα, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που ο χρήστης μπορεί να επιλέξει εξετάζοντας τόσο τα υπέρ και τα κατά και μπορεί να είναι ασφαλής από την εποπτεία τρίτων.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − 6 =

map