Καλύτερη εφαρμογή Torrent για Android 10 καλύτερες επιλογές

[ware_item id=33][/ware_item]

Οι εφαρμογές Torrent και Android πιστεύεται ότι έχουν ορισμένους παράγοντες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν αρνητικά τη λειτουργικότητα της συσκευής μέσω κακόβουλου λογισμικού ή άλλου είδους ιών. Παρά την αξιοπιστία αυτή, η τάση χρήσης της εφαρμογής torrent για Android είναι εξαιρετική.


Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε την καλύτερη εφαρμογή torrent για Android για να ελαχιστοποιήσετε την πιθανότητα πιθανής απειλής.

Τα προγράμματα λήψης torrent για το Android διαφέρουν για τους καλύτερους πελάτες torrent για επιφάνεια εργασίας, καθώς οι ανάγκες για το Android είναι διαφορετικές. Ως εκ τούτου, οι περισσότερες από τις εφαρμογές που θα συζητήσουμε σε αυτό το άρθρο είναι αυτές που έχουν χαρακτηριστικά όπως ο έλεγχος εύρους ζώνης επιτρέποντας μόνο τις λήψεις μέσω Wi-Fi.

10 καλύτερες εφαρμογές Torrent για Android

Εδώ είναι κορυφαίες και καλύτερες εφαρμογές Torrent για λήψη torrents σε συσκευές Android.

1 - Πτώση | Λήψη εφαρμογής

torrent app AndroidΤο Flud είναι η πιο δημοφιλής και επαινεμένη εφαρμογή μεταξύ των χρηστών του Android. Μέσω αυτής της εφαρμογής Android torrent, μπορείτε να κατεβάσετε οποιοδήποτε αρχείο που φιλοξενείται στο πρωτόκολλο απευθείας στο Android τηλέφωνο ή το tablet σας.

Έχει μια απλή και σαφή διεπαφή που είναι πολύ αναγκαία όταν χρησιμοποιείτε το Android. Επίσης, η λειτουργία βοηθά στην καλύτερη διαχείριση και λήψη μεγάλων αρχείων torrent.

Εκτός αυτού, το Flud υποστηρίζει διαφορετικά πρωτόκολλα, μαγνητικούς συνδέσμους, μια ποικιλία θεμάτων, υποστήριξη ροής RSS και υποστήριξη μεγάλων αρχείων.

Το Flud έχει δωρεάν και πληρωμένες εκδόσεις που έχουν σχεδόν την ίδια λειτουργικότητα. Ωστόσο, η πληρωμένη έκδοση είναι δωρεάν και η δωρεάν έκδοση του Flud υποστηρίζεται.

2 - aTorrent | Λήψη εφαρμογής

apps ανδροειδήςΤο aTorrent είναι μια σύγχρονη εφαρμογή με προηγμένο αλλά απλούστερο σχεδιασμό που αξίζει σίγουρα να είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές για την καλύτερη εφαρμογή torrent για Android.

Όπως και άλλες εφαρμογές, το aTorrent επιτρέπει επίσης τη λήψη μόνο σε λειτουργία Wi-Fi. Αυτή η εφαρμογή δεν είναι υπερφορτωμένη με λειτουργίες, αλλά περιλαμβάνει ζωτικές απαιτήσεις όπως εξωτερική υποστήριξη καρτών SD, τοποθεσίες αποθήκευσης, παράλληλη λήψη και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το aTorrent διαθέτει διάλογο αναζήτησης torrent, υποστήριξη μαγνητικού συνδέσμου, επιλογή για άνοιγμα torrent από ένα πρόγραμμα περιήγησης, υποστήριξη για διάφορα πρωτόκολλα, DTH και Advanced DTH.

Είναι δωρεάν με τις διαφημίσεις, αλλά αν θέλετε έκδοση χωρίς διαφημίσεις, τότε θα πρέπει να πληρώσετε 1,99 δολάρια.

3 - FrostWire | Κατεβάστε το APP

Καλύτερη εφαρμογή Torrent για Android 10 καλύτερες επιλογέςΕάν επιθυμείτε μια σύγχρονη εφαρμογή Android torrent, τότε το FrostWire είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για εσάς. Μαζί με τις βασικές λειτουργίες, αυτή η εφαρμογή προσφέρει δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής, πρόγραμμα περιήγησης μέσων και online κουβέντα κατά τη λήψη αρχείων torrent.

Ένα χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό που δεν μπορείτε να πάρετε με τις περισσότερες από τις εφαρμογές torrent είναι ad-free. Το FrostWire είναι μια ανοικτή πηγή που περιλαμβάνει υποστήριξη για αρχεία .torrent και μαγνητικούς συνδέσμους.

Υπάρχει μια ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης, υποστήριξη για ακρόαση ραδιοφώνου και κοινή χρήση αρχείων για χρήστες FrostWire.

4 - FuTorrent | Κατεβάστε

fu-torrent και AndroidΤο FuTorrent είναι μία από τις νέες εφαρμογές, αλλά εξακολουθεί να καταφέρνει να είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές torrent για το Android. Η εφαρμογή υποστηρίζει ορισμένα βασικά πρωτόκολλα μαζί με πολλαπλές προσαρμογές λήψης.

Με αυτήν την εφαρμογή torrent μπορείτε να ρυθμίσετε τη μέγιστη ταχύτητα λήψης και φόρτωσης torrent, τον μέγιστο αριθμό ενεργών torrents και τη λήψη μόνο σε λειτουργία Wi-Fi και άλλες βασικές λειτουργίες.

Υπάρχει μια αναζήτηση με torrent, αλλά δεν είναι πραγματικά αποτελεσματική. Επίσης, η δωρεάν έκδοση περιέχει διαφημίσεις και δεν είναι διαθέσιμη στο Google Play Store. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε τη δωρεάν έκδοση FuTorrent pro από το Google Play store.

5 - tTorrent | Κατεβάστε

Καλύτερη εφαρμογή Torrent για Android 10 καλύτερες επιλογέςΤο tTorrent είναι απλό καθώς και μια ενεργή εφαρμογή Android για torrent που περιλαμβάνει διάφορες λειτουργίες. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του tTorrent είναι η κρυπτογράφηση μαζί με μια διεπαφή ιστού που υποστηρίζει το Transdrone και το Transdroid.

Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να αλλάξετε τις ρυθμίσεις λήψης και υποστηρίζει μια ποικιλία πρωτοκόλλων, όπως υποστήριξη για μαγνητικούς συνδέσμους, torrent χωρίς tracker (DHT), RSS, φιλτράρισμα IP, proxy (HTTP, SOCKS) κ.λπ..

Το tTorrent προσφέρει επίσης μια επαγγελματική έκδοση που είναι συγκριτικά φθηνότερη με κόστος $ 1,99.

6 - uTorrent | Κατεβάστε

utorrent - Android appΤο uTorrent είναι ο πελάτης torrent, ο οποίος είναι πιο γνωστός και χρησιμοποιείται σε όλους τους downloaders του torrents. Είναι ένας από τους παλαιότερους πελάτες του torrent που είναι πολύ ελαφρύς. Λόγω αυτής της δυνατότητας, λειτουργεί πολύ καλά όταν μεταφορτώθηκε ως torrent client για Android.

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν μόνο λήψη Wi-Fi, υποστήριξη για διάφορα πρωτόκολλα και δυνατότητα επιλογής της θέσης αποθήκευσης.

uTorrent είναι μια απλή εφαρμογή torrent που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε, να σταματήσετε, να κάνετε παύση, να καταγράψετε και ακόμα να προσθέσετε και να ρίξετε μια σύνδεση μαγνητικού torrent μέσω των κουμπιών στο πάνω μέρος του πελάτη. Υπάρχει σαφής απεικόνιση των στατιστικών του torrent, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με τη λήψη και τη μεταφόρτωση της ταχύτητας.

Σε αντίθεση με την έκδοση desktop, η εφαρμογή uTorrent για Android επιτρέπει την απεριόριστη λήψη. Ωστόσο, η δωρεάν έκδοση του uTorrent υποστηρίζεται από διαφημίσεις και η έκδοση Pro είναι για 3,99 δολάρια.

7 - TorrDroid | Κατεβάστε

Καλύτερη εφαρμογή Torrent για Android 10 καλύτερες επιλογέςΗ εφαρμογή δηλώνει τον εαυτό της ως πελάτη torrent στη μηχανή αναζήτησης. Αυτό συμβαίνει επειδή το TorrDroid σας παρέχει έναν εύκολο τρόπο αναζήτησης και λήψης torrent.

Αυτή η εφαρμογή Android για torrent περιλαμβάνει την υποστήριξη για επιλογή για μεμονωμένες λήψεις αρχείων από torrent, κοινή χρήση συνδέσμων μαγνητών, ρύθμιση ορίων λήψης και μεταφόρτωσης και διάφορα πρωτόκολλα.

Επιπλέον, το πρόγραμμα-πελάτης TorrDroid υποστηρίζει τη διαδοχική λήψη, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο πριν ολοκληρωθεί η λήψη τους.

Το TorrDroid είναι απλό και εύκολο στη χρήση.

8 - Vuze | Κατεβάστε

Καλύτερη εφαρμογή Torrent για Android 10 καλύτερες επιλογέςΤο Vuze είναι ένας αγαπημένος πελάτης torrent για επιφάνεια εργασίας καθώς και για την πλατφόρμα Android. Διαθέτει ενσωματωμένη ενότητα αναζήτησης μαζί με πολλά αρχεία στη βάση δεδομένων της και δυνατότητα σύνδεσης με P2P και άλλα δίκτυα torrent. Αυτό καθιστά εύκολη την αναζήτηση λήψης αρχείων και αυξάνει σημαντικά για τους χρήστες.

Με το Vuze, μπορείτε να ελέγξετε τη ταχύτητα λήψης και μεταφόρτωσης του torrent, ωστόσο παρέχει την ευκαιρία να προβάλλετε ζωντανά βίντεο και ήχο χωρίς να κάνετε λήψη.

Το Vuze διαθέτει αποτελεσματικές δυνατότητες κοινής χρήσης αρχείων και αναπαραγωγή πολυμέσων βίντεο υψηλής ποιότητας HD.

9 - Αποσυνδεδεμένος | Κατεβάστε

Καλύτερη εφαρμογή Torrent για Android 10 καλύτερες επιλογέςΤο aDownloader σάς επιτρέπει να μεταφέρετε τα αρχεία torrent από τον υπολογιστή σας στην κάρτα SD του Android σας και να τα ανοίξετε με aDownloader.

Επίσης, στο πρόγραμμα περιήγησης Android μπορείτε να κατεβάσετε το σύνδεσμο torrent μέσω του παρατεταμένου πατήματος και, στη συνέχεια, επιλέγοντας 'share link' και τέλος aDownloader.

Πρόκειται για ένα απλό torrent app του Android που σας ειδοποιεί όταν ολοκληρωθεί η λήψη και επίσης υπάρχει μια περιοχή ειδοποιήσεων που εμφανίζει τα τρέχοντα προγράμματα. Η δωρεάν έκδοση αυτής της εφαρμογής περιέχει διαφημίσεις.

10 - Torrnado | Κατεβάστε

Καλύτερη εφαρμογή Torrent για Android 10 καλύτερες επιλογέςΤο Torrnado λειτουργεί λίγο διαφορετικά σε σύγκριση με άλλους πελάτες του Android. Δηλαδή, σας συνδέει με τον υπολογιστή αντί να κατεβάζετε το torrent από μόνο του.

Ο πρωταρχικός λόγος για να εργαστείτε με αυτόν τον τρόπο είναι να εξαλείψετε το φορτίο από τον υπολογιστή σας, διαθέτοντας χώρο και ισχύ. Το Torrnado συνεργάζεται με τον αγαπημένο πελάτη torrent, μετάδοση.

Το Torrnado σας επιτρέπει να καταγράφετε, να φιλτράρετε, να αναζητάτε και να ταξινομείτε τα torrents. Εκτός αυτού, θα μπορούσατε να δείτε στατιστικά στοιχεία περιόδου λειτουργίας και διάρκειας ζωής μαζί με τη δυνατότητα παρακολούθησης και περιορισμού των συνολικών ταχυτήτων. Η δωρεάν έκδοση είναι δίκη. Ωστόσο, η πλήρης έκδοση είναι για 2,90 δολάρια.